Tike,
Apa megbékélt???
Lois,
én le sem merem írni a végösszeget... 15e per vizit (12-szer voltam), ctg 5e (szintén 12-szer), szülés doki tarifája + kórház kb 350e +egyágyas felár 20e per éj (csillivilli fenékkinyalós, egyágyas szoba fürdőszobával és Apa ággyal, ha ott akart volna aludni). Ezen kívül én is csináltattam kombinált tesztet (29e) az Istenhegyin.
Nem merem összeadni, de rohadt sok

Mondjuk full elégedett voltam a dokimmal, a kórházzal, a nővérekkel (pl amikor először fel kellett kelnem a csaszi után, ő fürdetett le), a szülésznő csajszival aki a ctg-ket csinálta, stb, de azért ez durván sok pénz. Az egyetlen, viszont nagy hiányosság az volt, hogy nem volt újszülött-intenzív a kórházban, ezért Nimród a Madarászban volt, és három naposan találkoztunk először
Az egyetlen, OEP finanszírozott dolog az amnio volt a SOTE-n, na az olyan is volt... káosz, sor, tömeg, tülekedés. Ja és frissen szúrt pocakkal állj sorba valami b@zi papírért megint, aznap kb harmadszor, mikor amúgy három nap fekvés ilyenkor. Én úgy görcsöltem közben, nagyon féltem hogy baj lesz (mondjuk a kisebbségi kismamának semmi baja nem volt, már szívta is a cigit...)
Ha a második bébi időszerű lesz, tuti feltérképezek majd más lehetőséget is e miatt is és amiatt is hogy most a szimplán nincs ennyink - viszont vagyok annyira elkényeztetett, hogy nem fogom szeretni a magyar egészségügyi ellátás színvonalát, tudván hogy a kb 15 év munkaviszonyommal mennyi pénzt fizettem a szinte semmiért

szóval nagy lesz a dilemma...
Boo,
anyajegy

télleg!!!!!!!!!!!!!!
Miron szettje nagyon édes! Igazi kis fotómodell
A festő pedig kapja be! Ezért rossz ismerősökkel dolgoztatni, mert még le sem tudod őket rendesen tolni... ezt mi is megszívtuk a felújítással, mert mindent eltoltak amit lehetett (parkettára nagy foltot varázsoltak a kis karc eltüntetése helyett mikor újralakkozták, gagyi anyagot használtak mert tiszta karc lett azóta, a méregdrága üvegmozaik álomcsempémet hányadék módon rakták fel a fürdőben, stb. )
kiszolgálás - esténként általában Apa a kiszolgáló itt is

behozza a vacsit, nasit, stb, és hetente kb lábmasszázst is kapok

bár ezt már régóta szabotálja
Wolfkatit én is sajnálom, jó volt (bár Apa mindíg megijedt tőle...)
Tegnap vettünk szánkót

erre elolvadt a cucc
Délután leküldtem a fiúkat kifliért, és furán hamar hazaértek

Nimród az első lépésnél eltaknyolt és tiszta víz lett mindene, úgyhogy séta helyett Apa ölben vitte-hozta a kis királyfit, aki közben tömte be a friss kiflit
Én meg dögrováson - a délutáni szieszta után csak negyedszerre tudtam felállni, asszem be fog állni a hátam megint, remélem holnap még el tudom vonszolni magam SOS masszázsra...
Ja, és valami izé kb kéthavonta begyullad az orromban belül, nem tudom mi, mert nem látszik semmi, csak fáj mint az állat. Na , mára ez is bedurrant... más még nincs