Sziasztok!
Hú Béku, csak halkan, de juppijéééééééééééééé
Szerdán azért ismételd meg
Milyen tesztet csináltál??? Hú de megnézném.....
Csajok, köszi a Jánosos infókat, jó tudni mivan, ha lehet előre felkészülni az eshetőségekre...... Asszem ezeket a részleteket Sz-szel majd nem árt egyeztetni jóidőben (eda, szülésznő).... Szülésznőre már mi is gondoltunk egyébként... Majd arra is rákérdek Nála, van-e akivel "szeret" együttdolgozni, javasolja-e?
Háááát, folyosói fürdőszoba..remelém sikerülni fog az alapívtványi szoba, merth ha nem, akkor asszem én csak max akkor fürdök, ha nagyon dzsuvás leszek, egyébként marad a napi többszöri nedvestörlőkendőzés

Iszonyodom az ilyen retkes mellékhelyiségektől .... vagy anyám úgyis bent lesz sokat, kiglancoltatom vele domestossal a fürdőt az tuti, mielőtt bemegyek, ha gáz lesz

Mondjátok nyugodtan, hogy finnyás hisztispicsa vagyok, de dzsuvásba be nem megyek, az hótziher..
MIeza: kérdezted a kismamaruci varrónőt.... 11. kerületben van a Fehérvári úton, neten találtam, még nem láttam a keze munkáját, de képek alapján jónak tűnik, más fórumon is láttam, hogy említették már. És a vaterás megoldással szemben előnye, hogy személyesen megnézheted, felpróbálhatod.... Ez az oldala:
http://elenorkismamaruha.gportal.hu/gin ... id=1277737
Zsuzsókám: Amúgy visszaírt a csajszi... holnap fél 3-ra már mehetünk hozzá, otthonlesz már akkor.
Ancsi: Ne izgulj, ilyenkor még nekem se volt semmi tünetem az égadta világon... Élvezd ki ezt az időszakot is, mert már úton van felétek a Vukk.....az majd gyötörni fog rendesen, ha formában lesz (bár kívánom kevésbé legyen, mint nálam volt)....