A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsuzsó: hmmmm.... hát ez nem is tudom,hogy most jó vagy rossz hír-e...
Eddig mázlim volt Sz-szel,minden alkalommal sikerült hozzá mennem előző lombiknál is,meg a mostaninál is.

De ha nem lesz bent,akkor ki helyettesíti,és akkor is behívják a biológust a ++ eredményemhez? :shock: :shock:
Vendég

Lányok! Nem akarok senkit lebeszélni a János kórházról, de ha még egy páran emlékeztek Kaktira, na ő nem kapott edát, mert elfogyptt a szett! Állítólag nem tudtak szerezni sehol a kórházban. Azért az elég gáz, hogy nincs egy súlyponti kórház rendesen felkészülve. Szóval szerintem ne készüljetek edára, de ha úgy érzitek hogy kelleni fog, akkor jó hamar adassátok be. Hogy nehogy ne legyen. Senkit nem akarok megijeszteni, biztos hogy enélkül is kibújik a baba. Én kaptam, de nekem is meg kellett szenvednem érte, mert már csak a gyakorló anesztes adta be 4 ujjnyi méhszájra (ő is tartotta volna a markát, de nem számítottunk rá és így nem kapott). És kétszer kellett megszúrnia, mert elsőre nem sikerült.

kubu: Nem emlékszel mennyi oxit kaptál? Caak hogy mennyi oxit lehet bírni eda nélkül?

mieza: Én is azt gondoltam, hogy zavarni fognak a többiek, de még az apukák sem zavartak. Mondjuk mikor valamelyik apuka bejött volna mindig megkérdeztük a többieket. És alapítványi szoba sincs mindig. Nem akarlak tényleg lebeszélni a Jánosról, csak számíts mindenre. A mávban pl. nincs is egy ágyas szoba ha jól tudom, de mind 3 ágyas és saját fürdőszobás. Így jó volt, volt kihez szólni egész nap.

Nekem is Újvári doki mondta meg Barbust. Ez jót is jelenthet.
vicky79
Budapest III. kerület

Még mindig köszönöm a gratukat!Arik vagytok!De 7-én lesz biztosabb!Köszönöm a fejfájásra adott tanácsokat is!Majd ha megyek dokihoz,úgyis kikérem a véleményét!
Tegnap óta nem érzek semmit!Már nincs 3 óránként gyomor"kongásom"sem!Tökre jól érzem magam!Ez normális? :lol:
Ha baj lenne,akkor valami jele csak lenne,ugye??!Görcsölés vagy vérzés?Ugye?!
Béku!Mindjárt szerda!Aztán vki üzenje ám meg ide is a jó hírt! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Lányok,ezek szerint Sz helyett mindig Ú dokk mondja a jóhírt?

Remélem szerencsét fog hozni,most furcsa,hogy nem úgy alakul az eredményhirdetés,ahogy elképzeltem :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó azért,hogy írtátok,eléggé meglepődtem volna,ha belépek,és Sz nincs sehol... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem Z helyett volt Ú.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: ne aggodalmaskodjál!! :D
Sz megmondta,hogy ott a baba,nincs ott semmi hiba!! :)

Simán lehet ettől a hülye időtől,hogy nincs olyan étvágyad,nekem is csökkent azóta!

Bizony,már csak 2 nap!!! :D :D picit izgulok is már!
Vendég

Vicky: Zsuzsó miatt írtam,mert neki is Sz helyett Ú volt ;) :D
Vendég

kisbeeka: Nem gond, csak úgy látszik a jó hírek közlését rá bízzák, mikor a saját doki nincs. Én nem a Jánosban voltam hsg-n, szóval az eredmény hirdetésnél találkoztam vele először.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok,ma csináltam megint egy tesztet,tudom,hogy 2 nap múlva kimutatható,de valamit láttam rajta....!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Azt hiszem szerdán nem lesz itt semmi hiba..... ;)
nem rakok fel képet,mert élőben is épp csak látszik valami,fotón semmi... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kivittem nővéremnek,hogy nézze meg,lát-e rajta valamit,mondta,hogy VALAMI van ott :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki!Boldogságosság!!!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!
Nekem sincsenek jó emlékeim a Jánosról. :(
De egy-két jó tanács aki ott akar szülni.
Ha EDA-t akar valaki, akkor azt előre kell eldönteni, mivel nálunk pl. amikor már kértem nem volt aki beadja, hiszen 1 anesztes volt és ő meg császáron volt. Így várni kellett több mint 1 órát. Utána valami véreredményem nem volt jó és ismét vért vettek és annak vártunk az eredményére. Addigra már megérkezett a reggeli anesztes ő ellnézést kért, hogy miért ilyen későn adják be, hogy első kérés után több mint 3 óra is eltelt. De persze elmondta, hogy a kollegája egy kezdő anesztes volt és nem is kellett volna az a vérvétel, valamint nincs elég anesztes, mivel front volt (sok ember szült) így a császárok az elsők.
Nálunk nem is lehetett volna 1 ágyas szoba, mivel tele volt a szülészet, volt aki a szülészetnél a kanapén vajúdott.
De nekem szerencsém volt, mivel még 3 ágyasba kerültem WC a folyosó végén. Ja és a szobatársak szuperek voltak és nem zavart, ha volt ott látogató.
És a legrosszabb, hogy egyik nap, amikor Kubuék pont hazamentek 11-5 óráig nem volt víz a kórházban. :shock:
Mi mertük a vízet egy vödörből, a WC-hez. Na ez gátmetszés után nem volt kellemes. :shock: A közös fürdő meg nem volt egy tiszta, az tuti.
És én ha legközelebb szülők, akkor tuti lesz szülésznőm is. Én azt néztem, hogy ők végig ott vannak, akkor ha választod. Mivel nálunk sok szülés volt akkor, és hát előre nem lehet tudni, mikor indul meg ezért nem volt idejük senkire. Ja és 1 hónapban 3x lehetnek fogadott szülésznők, ezért előre kell nekik jelezni.
Bocsi, ha hosszú voltam, de jó ha előre végig gondolja mindenki. Mivel tudom mindenki hamarosan babás lesz és szülni fog!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Béku, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondtam!!!!!!!!!!
Az csak erősebb lesz az tuti!

woody

Woody: remélem jól látom...!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még korai volt,de gondoltam hátha látok rajta valamit,ami erőt ad! :)
Hát ez sikerült!

De annyira halovány....remélem nem csal a szemem.... :D :D :D
Vendég

Ancsi: az, boldogságosság! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A hőmérsékletem viszont nem megy 37.0 °C alá,remélem csak a baba dolgozik odabent! :D
vagy babák? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most már napok óta hőemelkedésem van,reggelente facsarni lehet a vizet a hálóruhámból! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juhéj!! Most látom csak, hogy laptetű!! :)) A holnapi kezdésemnek nem rossz :)

Mindenkinek küldök belőle,
Békus az eredményhírdetésre
Missancsi: minden ok legyen továbbra is
Kubu kitartást a vizsgákhoz, családhoz
Estrella: gömböjödjön az a poci, és kitartást a férj családtagjaijoz
Sajti a sikeres matiszoláshoz
Eszter gyorsan teljen el a várakozási idő
Kispatak, találjon meg báránykád
Vicky legyen meg végre a jogsid
Andrea mostmár végleg távozzon vuk
Judit alakuljatok szépen babókával
és még mindenkinek akit véletlenül kifelejtettem!!!

Drukkoljatok lécci, ne legyen már semmi akadálya a holnapi kezdésnek!
ann74

Sziasztok!

Hú Béku, csak halkan, de juppijéééééééééééééé :)
Szerdán azért ismételd meg :wink:
Milyen tesztet csináltál??? Hú de megnézném..... :lol: :lol: :lol:

Csajok, köszi a Jánosos infókat, jó tudni mivan, ha lehet előre felkészülni az eshetőségekre...... Asszem ezeket a részleteket Sz-szel majd nem árt egyeztetni jóidőben (eda, szülésznő).... Szülésznőre már mi is gondoltunk egyébként... Majd arra is rákérdek Nála, van-e akivel "szeret" együttdolgozni, javasolja-e?
Háááát, folyosói fürdőszoba..remelém sikerülni fog az alapívtványi szoba, merth ha nem, akkor asszem én csak max akkor fürdök, ha nagyon dzsuvás leszek, egyébként marad a napi többszöri nedvestörlőkendőzés :lol: :lol: :lol: Iszonyodom az ilyen retkes mellékhelyiségektől .... vagy anyám úgyis bent lesz sokat, kiglancoltatom vele domestossal a fürdőt az tuti, mielőtt bemegyek, ha gáz lesz :lol: :lol: :lol: :lol: Mondjátok nyugodtan, hogy finnyás hisztispicsa vagyok, de dzsuvásba be nem megyek, az hótziher.. :shock:

MIeza: kérdezted a kismamaruci varrónőt.... 11. kerületben van a Fehérvári úton, neten találtam, még nem láttam a keze munkáját, de képek alapján jónak tűnik, más fórumon is láttam, hogy említették már. És a vaterás megoldással szemben előnye, hogy személyesen megnézheted, felpróbálhatod.... Ez az oldala:

http://elenorkismamaruha.gportal.hu/gin ... id=1277737

Zsuzsókám: Amúgy visszaírt a csajszi... holnap fél 3-ra már mehetünk hozzá, otthonlesz már akkor.

Ancsi: Ne izgulj, ilyenkor még nekem se volt semmi tünetem az égadta világon... Élvezd ki ezt az időszakot is, mert már úton van felétek a Vukk.....az majd gyötörni fog rendesen, ha formában lesz (bár kívánom kevésbé legyen, mint nálam volt).... :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ann: ne aggódj,nem lesz semmi akadálya a kezdésednek!!! :D
Vendég

Andi: köszi :D :D :D :D :D :D
Jól indult a napom!!!! :)

ha gondolod elküldöm email-ben ;)

de gépen alig látszik,páromnak elküldtem,ő bezzeg azonnal látta,biztos bent jobb a monitor,én itt csak úgy látom az enyémen,hogy más-más szögből nézem a képet :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

BÉKU!!!!!!!!
Ez el kezdett látszódni!!!! Két nap múlva meg duplázódott hcg-vel még jobban fog!!!!!!!!!! :)
Halkan...de naon örülés!!! :)

andrea-1

Ezek szerint láttál rajta valamit? :D :D :D
köszi,egyelőre én is csak halkan örülök :D
pedig szívesen szétkürtölném,de kell a szerdai megerősítés :) :) :)
Vendég

woody: Colinéknál Ákost nem tudta megfürdetni a szülés után a csecsemős és a doki sem tudott kezet mosni, mert nem volt meleg víz. Szerinted?
vicky79
Budapest III. kerület

Hát nekünk jó monitorunk van.... és azon biza láccik... halványan...de nem kell erőlködni, hajolgatni, más szögből nézni... a felsőn semmi.. az alsón ott a halvány.. naon halvány.... de ott van!!!!!!!!! Zsíííííír!!!! !:)

andrea-1

Hát nekünk jó monitorunk van.... és azon biza láccik... halványan...de nem kell erőlködni, hajolgatni, más szögből nézni... a felsőn semmi.. az alsón ott a halvány.. naon halvány.... de ott van!!!!!!!!! Zsíííííír!!!! !:)

andrea-1

Mieza
Nagyon jó a videó :)

Az egy ágyas témához: nekem az összes első gyerekes barátnőm azt mondta, hogy nagyon jó, hogy Nem egyágyasban voltak... A csecsemősök ugye olyanok, amilyenek, és mindegyiküknek jutott egy-egy többgyermekes anyuka, aki marha sokat segített nekik... Nyilván első nap azt sem tudod, mit csinálj, miért sír a gyerek, jól csinálod-e, szóval én tuti többágyasba megyek...

Béku
Halkan gratulálok, majd szerdán hangosan!!! :)
De nagyon örülök!!!
Szépen indul be megint a pozitív széria!

Ann
Nagyon-nagyon drukkolok holnapra!!!

Kép Kép
estrella22

jujj,el se hiszed,milyen boldog vagyok,hogy ezt írod!!!!! :)
féltem,hogy csak beképzeltem!

És basszus,tényleg csak pár perc után volt ott,mikor először néztem,még semmi!
Aztán pár perccel később megint megnéztem,gondoltam hogy halvány,és jobban meg kell nézegetni :D :D :D
akkor nem hittem a szememnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,tényleg szerencsét hoztatok nekem!!!!!
Vendég

Estrella: köszi!!!! :D
Vendég

Béku...én a 17 dpo-n teszteltem először.. emlékszel????.... Nos ott is pár perccel a kontroll csík után jött ki a tesztcsík és először csak naon halványka volt, csak egy idő után kezdett beerősödni...:)...Még írtam is, hogy úgy meglepődtem-ijedtem, hogy rohantam be Rajóhoz, hogy jól látok-e???
Sőt, ez még jópárnapig ebben a sorrenben ment, hogy később jött csak ki a tesztcsík... amúgy az előbb előszedtem a teszt-arzenálomat, és csak annyit mondok, hogy ahogy haladtam előre a napokban, volt hogy ugyanabban a napszakban ugyanaz a fajta teszt halványabb volt egy későbbi napon, mint mondjuk 2 nappal előtte... Szóval ilyen is van, nem kell megijedni.... a lényeg az volt hogy ott volt!!!!!!!!!! :)

andrea-1

:D :D :D :D :D :D nagyon boldog vagyok!!! (még ha "halkan" is...) :)

igen,furik ezek a tesztek :D
de lényeg,hogy nem csak én láttam rajta,bármilyen halvány is :D

szerdán tökéletes lesz!!!!! :D
Vendég

Békus, a halvány csík is csík :))))

Vicky, a Mávba tuti nem, eddig te vagy az egyetlen, akiről jót hallottam... A barátnőm egész családja ott dolgozik és ott is szült és... tuti nem :) Meg pont most van a per is, hogy ott pénzért adták az edát.. meg a kismama, akivel valami savat itattak... és emellett még barátnők személyes tapasztalatai is (legalább 4-et hallottam)
Hát, azért van az embernek magándokija, hogy ha a kórházba nincs is EDA, szerezzen neki :))) Nem csak úgy kapja ám azt a pénzt :)
Nem csak a más apuk miatt, de pont az, hogy nem szeretném, hogy ha a párom bent akar lenni, akkor meg kelljen kérdeznie a szobatársat. Legyen a miénk ez a pár csodanap :) Aztán egy hét után úgyis megy dolgozni, akkor megint alig látjuk. Meg akkor már jön egy-két anyu beköltözősre...
Eddig nagyon hezitáltam, dhogy kétágyas, vagy egy, fizetős vagy sem. De most jól eldöntöttem :)

Kép
mieza

Béku!Gratula!Nem volt felesleges a sok drukk :D
gyongy35
Mezőfalva

Mieza: lényeg,hogy úgy dönts,ahogy Nektek a legkényelmesebb!! :)
Aztán másodjára már fogod tudni,hogy változtass-e rajta,vagy jó volt úgy,ahogy először :)
Vendég

Gyöngy: köszi,még azért a szerda lesz csak biztos! :D
Vendég

Estrella, én is emiatt hezitáltam először.
De most nagyon terhesen épp úgy vagyok, hogy nagyon idegesítenek az emberek. Nem szeretnék máshoz alkalmazkodni. Lehet, hogy a szülésig elmúlik, de most kb. kidobnám az ablakon, ha valaki épp idegesítene :)))
A szülésznőt még nem tudom... majd meglátom.
A melegvízhiány vagy vízhiány bárhol előforudulhat, az ellen nincs mit tenni.. az azért elég ritka...

Kép
mieza

Igen Békus. Most viszem a férjem, hogy ha gond van, csitítgasson :) A következőnél meg okosabb leszek :)

Kép
mieza

Andrea, én is mennék veletek. Ez az oldal halál, semmit sem lehet rajta találni, árakat sem látok...
De szívesen megnézném. Utána úgy is mennem kell a Jánosba. Hm?

Innen indulsz az Örsről? :)

Kép
mieza

Mieza: nem lesz itt gond,hallgass a megérzéseidre,ösztöneidre! :)

Nem mindenkinek ugyanaz válik be,hisz különböző személyiségek vagyunk! :)
Én pl. nem hiszem hogy örülnék bárkinek is,a nyugit szeretem,és inkább tanulok a saját hibámból,minthogy mondjuk anyósom megállás nélkül mondja a magáét,hogy mit hogyan csináljak!

Tanfolyamon szívesen veszem a segítséget,arra el is fogok menni,de ő is magától jött rá,ösztöneim meg nekem is lesznek :)
Vendég

Lányok, valaki iszogatott fehérjeport? Néhány helyen javasolják lombik alatt. Gondolkodom rajta, mert lehet hogy lehetetlenség annyi húst meg túrót enni...Bár ez is plusz lóvé, és nem hiszem hogy ezen múlna.. mit gondoltok?
ann74

Ann: tuti nem ezen múlik!!
Rengeteg dologból lehet megfelelő mennyiségű fehérjét kinyerni,és nekem pont nem a hús volt az.

Ott a túró,hal (!!!),gomba,tojás,mogyoró,mandula,szóval van választék! :)

Ne görcsölj ezen! :)
Vendég

Ann: A Kaáliban ISOSTAR italport javasolnak a lombikosoknak!!! Én vettem a lombikoknál, bár ezen múlt volna :) Viszont mikor kiderült a baba, utána iszogattam, meg most a rosszullétes időszakban is...

Mieza: Jajj de jó, persze gyere.... csak nem mertem mondani, mert Neked mindig annyi elfoglaltságod van :)
Blaha felől megyek, mert de. szemészeti vizsgálatra megyek a mhelyemre, utána meg anyuéknál a Blahánál megpihenek... Fél 3-ra tervezem az érkezést, de találkozhatunk is útközben, ha gondolod...
Ár nincs a honlapon, illetve csak kevésnél van feltüntetve, de pl. amit én néztem farmer, levélben rákérdeztem a csajnál és 5500 ft.... céundában 9990 egy tökhasonló... Brendonban meg... hát csillagászati :) A csaj készítői áron hirdeti magát... szóval egy utat megér mindenképp :)

andrea-1

Ann!Békunak igaza van:túró sósan, magyarosan, édesen, lekvárral,túrórudi,halacska stb.Ezek a legjobbak!
Béku!Szerdára olyan lesz az a 2 csík mintha alkoholos filccel húzták volna oda őket!...készülj mert nemsokára vendégünk lesz:Vuk! :lol: Az lesz az előnyünk, hogy mi a kari menütől nem sokat fogunk felszedni!Vuk figyelni fog az alakunkra! :lol:
Most voltam fogdokinéninél,olyan aranyosak voltak,már az ajtóban megkérdezte,hogy ugye jó híreket hoztam!Állítólag már reggel óta ezen izgultak az asszisztenssel!Levette a mintát, jövő hétre kész is lesz a fogacskám!Hát mindenkinek ilyen fogdokkert kívánok!!!
Voltam háziorvosnál, leadtam az eddigi papírjaimat,kértem a betegállományt(mert én így valszeg nem fogok dolgozni:11-12órán keresztül állnunk kell, illetve árut pakolni),minde ok, csak mondta,hogy ha 7-én ok lesz minden akkor javaslatot kell kérnem!Szerintetek Sz.ad ilyet?

Kép
Kép
missancsi

béku
halkan de örülök...

kismami ruhás csajt csak ajánlani tudom, mert én még Filippel voltam nála és méretre is varr ha úgy kell hogy nem jó amit elkészített nem vagy konfekció méret és árban is jó, meg szépen dolgozik jó cuccai vannak.

ma reggel Hanna 200ml evett volt egy csomó tejem és két órát aludtunk utána együtt, rám is rámfért.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ancsi, igen ad!!!!!! Nekem minden papíromon rajta van hogy táppénzre vétel, további tp. állomány.. :).... MOndjuk amikortól eljöttem tp-re előtte szóltam, de azóta egyszer sem, bent van a gépben, Hilda a többi dologgal együtt ezt is automatice írja a papírra :)

andrea-1

béku ment pü.

én az uzsokit csak ajánlani tudom aki döntés előtt áll, meg vele együtt a dokinénimet is.... ezt már sajti tapasztalatból tudja.
szépen felújított kultúrált kórház és mindenki tényleg aranyos, csecsemősök is, minden nap jönnek kétszer bármit kérdezhetsz kezdő anyukáknál megmutatják hogy kell cicire rakni a babát hogy jó legyen, és ott maradnak akár egy fél órát is ha kéred, dokik is rendesek meg nővérkék is, nekem nagyon jó tapasztalatom van velük.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi, Mieza én is oda mentem nadrágot venni. :D
Nagyon jó, télen 3 nadrágot vettem nála 2 farmer (fekete és kék) és egy kord. 4000 és 5500 között volt az ára
Nyáron 3 vászon valamelyik halász nadrág volt az 3000-4000 körül volt darabja.
(munka miatt vettem ennyit, hiszen a 8. hónapig dolgoztam)
Nekem az S-es volt jó. Ja és mivel alacsony vagyok ezért volt amit ott helyben fel is varrt ingyen.

Vicky, hát igen....

woody

Andi!Tehát ha 7-én minden o.k.lesz az uh-on,akkor már egyből rajta lesz a papíromon?..ez így tök jó lenne! :lol:
Szerintetek gáz, hogy már nem is megyek dolgozni?!Nem szeretnék kockáztatni!
Valaki megüzeni majd ide szerdán Breki jóhírét?? :lol:

Kép
Kép
missancsi

Breki :-))))))))

van egy egész macskafalkát megevett lányom, eddig kézben volt, néztünk romantikus szerelmes filmet együtt, gondoltam most adok magamnak egy kis szabadságot, reklamál !!!!!
valakinek ma délutánra küldhetem ? :-)))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Békú:
Most még csak halkan,de gratulálok!
Remélem én is hamarosan csatlakozok a sikerszériához!

Nem tudom,de nekem ez a sok pihenö nem tesz jót,annyira el vagyok punnyadva,hogy semmihez nincs kedvem.
Egy dolog ami megmozgassa a fantáziámot,a pedig a HÓ!!!!
Csak most az is kezd olvadni és azért is kezdek egy kicsitt bilifüle lenni.Annyira imádom a telet havat-hideget beleértve,hogy egész nap kint lennék a hóba.

Úgy látszik ez a hétvége nem az autóké volt,ami autonk is feladta a harcot.Volt egy extra magas fekvö rendör és a férjem késön vette észre,mivel nem túl magas az autó hát igy az olajteknö bánta és persze az olaj,pontosan a férjemnek ez hiányzott.Én annyira nem érzem a hiányát,mert nem járok most melózni.Ez most igy év végére nem volt beleszámitva a kiadásokba.De nem baj valahogy túl éljük.

Most meg összeszedem magamat és megpróbálok teljes mértéken képbe kerülni az itteni dolgokkal.

Majd még jövök!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ancsi... nyugi, szólsz, hogy házidoki kéri a tp-re vétel javaslatot... láttak már ilyet, tudják miről van szó, onnantól míg bmc-s vagy rajta lesz... :wink: Nekem azóta is így ajda a papírt SZ :)
Nem gáz, én is itthon vagyok, mondjuk nem elsősorban a fizikai része miatt, de utazás sok és 3 átszállásos, ill a légkör, most totál átszervezés van.. hú ne tudjátok meg.... kollegáim idegroncsok kb., úgy sajánlom őket, örülök, hogy pont most már nem kell ott lennem:(
Amikor kezdtem sorolni bármelyik dokinál, hogy mért szeretném a betegállományt, intettek is le, hogy oké rendben... Nem firtatták... Lombikosnál meg ha normális a házidoki nem is hiszem, hogy megkérdőjelezné... :wink:

Woody: köszi a megerősítést :) S-es méret... demázlista vagy!!!!!!!! :)

andrea-1

Kubu: ide küldheted!!! :D

Ancsi: majd egyik lány tuti kiírja a fórumon is a hírt,de addig még van 2 nap!!! :D

Most még valahogy nem tudtam elhinni,hiába láttam a szememmel :)
Remélem szerdán is megerősítik,és akkor már 100%-ra vehetem!!!! :D

Páromat már tegnap faggatták munkatársaim,ő meg mondta,hogy szerdáig nem lehet tudni,akkor lehet először látni.
Ők meg,hogy nem lehetne előbb is tesztelni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze a főnököt nyílván amiatt érdekli,hogy januárra kell-e keresni valakit helyettem... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?