Sziasztok!
Bocsi,hogy nem jelentkeztem
Utolsó oldalt sikerült elolvasni.
Jobbulást: Grétinek Vindónak Bercónak.
Móni nem lesz gond,beszeditek a gyogyókat és rendbe is jön
Vindo új akvárium? Bizti szép lehet.ÉN most tartok azon a szinten,hogy megszüntetném,mert unom. Én takarítom nézegetem,holott nem csak az enyém,de senkit nem érdekel rajtam kívül,ha meg szóbahozom,hogy ne legyen akkor meg nem engedik

De már csak 8hal lehet benne.
Niki fűtés nélkül ennyi ideig

jól bírtátok! Ügyes vagy a babakocsis ügyletben
Emese nagyon jó ez a nyálazható rágható cucc!
Heni már megcsodáltam facen a téli képeiteket.Milyen nagyfiú Péterke Nagyon szépek!

Hallom már te is hallod˝az el kellene egy kislány is˝ szöveget
Velünk:
Fiúk szépen járnak oviba. Ott is alszanak. Most újra,hogy megenyhült az idő elkezdtek köhögni vissza kapták..
Én azért jövök kevesebbet,mert kb. 4 hete elkezdtem majdnem napi szinten tornázni a gerincem miatt,újra elkezdett fájni a derekam és most gerinc tornáztatom így rendbe jött.Szóval amikor van időm mozgatom magam amikor meg nem akkor meg varrogatok kis angyalkákat,meg most kaptam receptet fürdőbombát szeretnék csinálni,meg a napi teendők.Facen belépek megnézem mik az újdonságok kicsit szörfözök és megyek.Hétfőnként jógára járok este,nekem bejön.Muszáj itthonról kiszabadulnom,mert már kezdek besokalni.Mama is problémás össze is kaptam vele,de ezt nem írnám ide vagy le nem akarlak ezzel traktálni titeket.Szóval így lenyugszom a jógán.És mindezek mellett tartom azt is,hogy amióta fájdogált a derekam,hogy fogynom kell,hátha az is baj,hogy van rajtam felesleg,így azóta 4hete nem eszek péksüteményeket.Durva de látványosan kisebb a hasam is az arcom is vékonyabb.Majd csinálok új képet fényk.vel,mert kb. fél éve nem készült rólam friss fotó. Ma megyek fodrászhoz is.Hmm... nem is tudom mit szerettem volna még írni magunkról.. majd eszembe jut...
Jaj Vindo nagyon édes Rugó..
Irina rólad nem olvastam de most elküldöm és vissza lapozom,hogy mi van veletek..
A minap eszembe jutott Timi26 is,hogy mi lehet velük,hogy megy a párkapcsolata és ebben a nehéz anyagiakban mi lett a házukkal.Meg egyáltalán.Remélem rendben vannak.
Móni kiakadtam az anyósodon!!!!!!! Tényleg ezek amúgy
normálisak??Már bocsi...