A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok

Köszönöm szépen!!

Köszi az érdeklődést Petrus már jól van teljesen volt is a héten bölcsiben:)

Kép

Kép
agica1126

Csajok csajok tök jó overál elég olcsón a teszveszen:

http://teszvesz.hu/item1342025297_98_10 ... epkek.html

NEm birok Péterkének találni, bezzeg csajosakat mindig kiszúrok :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni!
kellene egy lány :) :)

KépKép
viranka

Vera :D :D :D :D :D

de most komolyan, lányos cucc mindig több van!!!!

Heni
KépKép
heni81

Meg is vették az overált :shock:

Heni
KépKép
heni81

Az első hó:
Kép Kép
Kép

Heni
KépKép
heni81

Na, ezt a nagy csendet már nem bírom nézni 8)

Szóval anyósomék most mentek el. Én tegnap tényleg kikészültem, de lázam nem volt, csak hőemelkedésem. Este hétkor már ágyban voltam, és kilenckor ki is dőltem. Aludtam is reggel fél kilencig.
G. már nem lázas, de f...ós-hányós vírusa van, épp most vett be széntablettát. R-nak tegnap folyt az orra, de ma már nincs baja 8)

Itt nincs hó :roll:

Délután még el akarok menni téli cipőt venni. Ami van, az már akkor is régi volt, mikor terhes lettem, konkrétan vagy hat telet húztam ki vele minimum.

Meg joghurt is kell, én anélkül nem működöm.

Heni, nagyon szépek a gyerekek.

Tegnap lecseréltük az akváriumot, a köveket kifőztük a csigák miatt, új homokot tettünk az aljára. De az új akvárium meg ereszt egy kicsit :evil: :evil: :evil: :evil:
Most várunk, hátha abba hagyja, ha nem, akkor vihetjük vissza Szolnokra :evil: Nagyon szép amúgy, új hőmérő, teteje is van, új légszűrő, szép lámpa stb.

Holnap munkanap, én meg a két napos kókadozás miatt teljesen le vagyok maradva a dolgaimmal. Hiányzik a hétre két teljesen új óravázlatom, pénteken meg konfim van :shock:

De ez lesz az utolsó hetem, az azutáni már csak félgőzzel megy. :P

Boldog születésnapot kívánunk Ágicának.

Maggie, értem akkor a Bejrutot :idea:

Öltözök lassan :arrow:

Kép
vindolanda

Na, shoppingoltunk Rugóval.
Nem találtam cipőt. Vagy tűsarkúak, vagy hegyesorrúak, vagy teljesen lapos a sarkuk, esetleg bokánál 15 cm az átmérőjük :shock:
:x :x :x
Nagyok az igényeim :roll:

Viszont vettünk Rugónak kicsi kék esernyőt :lol:

Csak a legszükségesebbeket :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Most néztem végig a tegnap esti X-faktor dalokat. Sajnálom nagyon, hogy a Wolf Kati távozott :roll:

Vindo örülök, hogy jobban vagy :)
Anyósodékkal mindne oké volt?
Párodnak jobbulást+++
legszükségesebb kék esernyő :lol: :lol:
akvárium :(

Heni mi is csináltunk hóembert :)
és az idei első hóemberem sokkal jobb lett mint a tavalyi 8) Fejlődő képes vagyok :lol:
szánkóra olyan karfát hol vettetek?
Kéne Gergőci miatt a miénkre is, meg biztonsági izé is :roll:

Maggie Bercónak jobbulást+++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Nagyon megkeményedett a mézeskalács tésztája a hűtőben, így várnom kell egy kicsikét.

Milyen érdekes volt téli képeket látni. :roll: :lol: Egyszerűen tüneményesek a fiúk, Heni!!!! :lol:

Vindo, nekem is hasonló problémáim voltak, aztán végül vettem egy csizmát, mondjuk nem akartam ennyit költeni rá, főleg azért mert még nem is bőr. De azok meg horrorisztikus áron vannak. Mindjárt írok püt. Annak viszont örülök, hogy jobban vagy! Gábornak meg minden jót továbbra is!

Mónikám, én is szerettem őt. Érdekes volt nagyon, egyébként szerintem nem az a kimondott szépség, de amikor énekelt, annyira átlényegült, hogy egyszerűen gyönyörű lett. A hangjától meg mindig libabőrös lettem.
Képet, képet!!!!!
:lol: :lol:

Itt nincs hó, csak hideg, szél, meg most kezdett esni valami nemtommi.

Most csak ennyi. :oops:
dmaggie

Kaqk, írtam Neked is!!! :lol:
dmaggie

Hello
csak éltjel!
megvagyunk.
Tegnap voltunk a mikulásvonattal..hatalmas élmény volt ..jövök majd bővebben meg képekkel is ....csak nincs időm..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Jo reggelt!

Ma leszek egesz nap, itthon leszunk, teszek veszek a lakasban, kimosom a fuggonyoket.
Van futesunk! :D elvezzuk a meleget :D

Heni nagyon szuperek a kepek, barcsak itt is esne a ho. igertek a hetvegere, de nem lett belole semmi.. itt olyan ritkan esik (bezzeg az eso.. :evil: )
Vendég

Sziasztok,
mi túl egy mozgalmas Hvgén.
Nem akartam ma vinni Péterkét oviba, de menni akart, igy elment. Áron még alszik, de tegnap csak autóban aludtak, igy lehet pótol.

Szombaton önkormányzati választások voltak Sk ben, ott voltunk, hát nem volt túl eredményes választás :(
TEgnap pedig előmikulásoztunk Gödöllőn az unokatesónál.

Jól kifáradtak a gyerekek , de élvezték:-)

Niki szupi, hogy végre van fűtés:-) én is szeretnék függönyt cserélni, meg dekorálni is kellene, de még zombulok :roll: Majd csak megjön a kedvem:-)
Irországban pedig nagy a hideg és a hó, iskolába se mentek, most olvastam FBn.

Móni ez igy volt együtt, de auchanban láttam külön is karfát 1-2 ezer Ft.

Heni
KépKép
heni81

Megvan csiripcica véreredménye. Vérszegény :( 3,1 a vas értéke a vérében. Az ideális az 9-20 között mozog. Kapnia kell vasat és folsavat, majd pár hónap múlva ismétlés. Ha nem lesz jelentős javulás akkor injekció kúra fog kelleni. Remélem addig nem jutunk el.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Moni, sajnalom.. :( a gyogyszer mellett adj neki sok zold zoldseget es narancslet, az segit a vas felszivodasaban.. spenot, brokkoli, stb... minden ok lesz! drukkolok, hogy ne kelljen az injekcio ++++++++++

Fuggony kimosva, kivasalva, vissza is tettem, foztem (gombas-babos-hogymas-chillis tolteleket toltottem tortillakba, leontottem sajtszosszal, es sutoben megsutottem) sultkrumplival, salataval.

Meg mosok ket adagot ma, nagyon osszegyult, mert a hidegben nem szaradt a ruha.

Este suliba is megyek.
Vendég

rapid Vera :oops:

Móni!
szerezz Aloe vera(FLP-s) löttyöt :9 Míra születése után nekem rosszabb eredményeim voltak és azt ittam kb. 3 hónap alatt teljesen helyrehozta :) szinte max-érték volt :)

KépKép
viranka

Niki!
de jó h. van fűtésetek :) :) viszem hozzátoka mosnivalót jó? mert nekünk meg a gép romlott el :( és szerlőbácsinak nem volt megfelelő fűtőszála :(

Heni!
milyen nagy hó volt nálatok :) itt alig,de B. annyira élvezte :)
jó hv-tek volt :)

Móni!
Anyósod... nem semmi nőci :evil:

Vindo!
G. jobban van? túlélted hv-ét?

Csilla!
Neked tetszett Potter?

Maggie!
Bejrút :) tetszik eza kifejezés :)

Dóri!
sikerült az összes vizsgád?

mi amúgy jól vagyunk,dolgozok,most már csak max. olvasásig jutok ide(van úgy h. azt sem :( )gyerekek lelkesen járnak oviba,szombat de. volt adventi játszóház,még B. is kreatívoskodott :)

:arrow: már balhé van :) :) nehogy uncsi legyen az élet :)

KépKép
viranka

Sziasztok,
este jövök bővebben, most csak bejelentkezek.

Már jobban vagyok:
- az akvárium már nem szivárog
- Federer megnyerte tegnap a tenisz vb-t
- mekiztünk hazafelé.

Szóval jövök ám. Ma hatkor keltem, de még este teszek-veszek egy kicsit. R. el fog aludni, reggel fél hét óta van fenn :shock: :shock: :shock:

Móni, helyre hozzák a cuccok. Nekünk még az áfonyás-erdei gyümölcsös dolgokat is mondták. Meg a spenótot.
Semmi baj nem lesz, pláne meg injekciókúra.

Most el :arrow:

Kép
vindolanda

Na, elaludt, jövök is.

Viranka, 11 óra alvás majd egy dupla kávé után vasárnap délben éledtem fel :wink:
Mosógép :x

Niki, éljen a meleg.
Hány fok volt a lakásotokban amúgy?

Én az ablakokat meg a függönyöket meg akartam ősszel mosni, de ebből már tavasz lesz. Rugó mellett ezt nem lehet (a létrát nem tudjuk használni tőle, ott kell a tetején kalimpálnia), aludni meg nem alszik délután. És mindig itthon van, mikor én is.

Két sztori:

1. Gólyabál estéjén mondom Rugónak, mikor nála van a telefon, hogy anyának majd fel kell hívnia Zsuzsát. Kimegyek wc-re, mikor bejövök, hallom, hogy Rugó beszélget valakivel telefonon. Mondogatja, hogy szia, szia. Belehallgatok, és Zsuzsával beszélget. Felhívta :shock: (kinn van a gyorsbillentyűk között, mint az egyik leggyakrabban tárcsázott szám, és van mellette egy zsiráf-figura).

2. R. heppje most, hogy mappával meg papírral megy az ágyba, és dolgozatokat javít (mellém ült be egyszer javítani, azóta tart). G. elkezd neki bagózó embereket rajzolni. Megbeszéljük, hogy ez itt a füst, meg ez büdös stb. De összeszedjük, ki cigarettázik a családban. Öcsipapa, Szabolcs stb. R. kérdezi: Apa? Válasz: Nem. Anya? Nem. Erre elbizonytalanodik, és megkérdezi: Én?

Na, írok Maggienek, aztán dolgozgatok :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, ugye, hogy ugye. :lol: :lol: :lol: Essssszem meg az okos kis buksiját!!!

Viranka, örülök. :lol:

Mónikám, sajnálom. Anyukám szerint a legjobb egy pohárka bor. :wink: :lol: De ezt ugye ebben az életkorban nem favorizáljuk. Nyugi, rendbe fog jönni.

Jaj, most ébredtem Bercó mellett. Még keresnem kellene valamilyen télapós verset, mert megigértem a gyerekeknek.
dmaggie

Sziasztok! :)

Már a múlt hét elmúlt, de az eredményeket nem tudom... Kicsit rossz, hogy nem tudom, van-e már vmi, amit letudtam, de nem baj, mostmár hamarosan kiderül... :)
A többi vizsga meg szépen jövöget egymás után...

Ne haragudjatok, csak életjelre jöttem, mert Férjuram határidős dolgon ügyködik, kell neki a gép, de hamarosan már tényleg lesz lehetőségem gépet használni, s akkor majd jövök... :)

Szép téliesedő napokat mindenkinek!
Jó éjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Nagyon álmos vagyok. kisHerceg 3-5-ig bulizott. Egyzserűen nem bírtam visszaaltatni.Én fél 1-kor feküdtem le. Fél 6-körül sikerült visszaaludnom és csibi keltett 6-kor, hogy "anyucika búj és olvassunk"

Próbálok pozítívan hozzáálni csiripcica vérszegénységéhez. Hogy elég lesz neki a gyógyszer, de sajnos nekem anno nem volt elég :? és élénken él bennem, hogy hónapokon keresztül, heti 2 alkalommal mentünk a dokihoz és kaptam a szurikat.

Vera édes lehetett a kreatívoskodó Báló :D
mosógép :(

Vindo Rugó :lol: :lol:
nagyon profi, cicus is csinált már ilyet.
Mondtam neki fel kell hívni apát.
Erre látom kicsit később telefonom a fülénél és pont azt ecseteli az apjának, hogy "anyucival mindjárt főzünk de előtte felhítunk téged" Az én telomon a 2 gomb és a hívásindítás a Z. Ezt már nagyon tudja :lol:

Niki neked csak egy kis meleg kellett és már fel is vagy pörögve :lol:
függönyt mosni, ablakot pucolni nekem is kéne :roll:

Heni köszi, akkor szétnézek majd a madarasba :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem jelentkeztem :oops:

Utolsó oldalt sikerült elolvasni.

Jobbulást: Grétinek Vindónak Bercónak.

Móni nem lesz gond,beszeditek a gyogyókat és rendbe is jön :)

Vindo új akvárium? Bizti szép lehet.ÉN most tartok azon a szinten,hogy megszüntetném,mert unom. Én takarítom nézegetem,holott nem csak az enyém,de senkit nem érdekel rajtam kívül,ha meg szóbahozom,hogy ne legyen akkor meg nem engedik :? De már csak 8hal lehet benne.

Niki fűtés nélkül ennyi ideig :shock: jól bírtátok! Ügyes vagy a babakocsis ügyletben :wink:

Emese nagyon jó ez a nyálazható rágható cucc! :)

Heni már megcsodáltam facen a téli képeiteket.Milyen nagyfiú Péterke Nagyon szépek! :) Hallom már te is hallod˝az el kellene egy kislány is˝ szöveget :lol: :lol:

Velünk:

Fiúk szépen járnak oviba. Ott is alszanak. Most újra,hogy megenyhült az idő elkezdtek köhögni vissza kapták.. :(
Én azért jövök kevesebbet,mert kb. 4 hete elkezdtem majdnem napi szinten tornázni a gerincem miatt,újra elkezdett fájni a derekam és most gerinc tornáztatom így rendbe jött.Szóval amikor van időm mozgatom magam amikor meg nem akkor meg varrogatok kis angyalkákat,meg most kaptam receptet fürdőbombát szeretnék csinálni,meg a napi teendők.Facen belépek megnézem mik az újdonságok kicsit szörfözök és megyek.Hétfőnként jógára járok este,nekem bejön.Muszáj itthonról kiszabadulnom,mert már kezdek besokalni.Mama is problémás össze is kaptam vele,de ezt nem írnám ide vagy le nem akarlak ezzel traktálni titeket.Szóval így lenyugszom a jógán.És mindezek mellett tartom azt is,hogy amióta fájdogált a derekam,hogy fogynom kell,hátha az is baj,hogy van rajtam felesleg,így azóta 4hete nem eszek péksüteményeket.Durva de látványosan kisebb a hasam is az arcom is vékonyabb.Majd csinálok új képet fényk.vel,mert kb. fél éve nem készült rólam friss fotó. Ma megyek fodrászhoz is.Hmm... nem is tudom mit szerettem volna még írni magunkról.. majd eszembe jut...

Jaj Vindo nagyon édes Rugó..

Irina rólad nem olvastam de most elküldöm és vissza lapozom,hogy mi van veletek.. :)

A minap eszembe jutott Timi26 is,hogy mi lehet velük,hogy megy a párkapcsolata és ebben a nehéz anyagiakban mi lett a házukkal.Meg egyáltalán.Remélem rendben vannak.

Móni kiakadtam az anyósodon!!!!!!! Tényleg ezek amúgy normálisak??Már bocsi...
varga tünde

Bakker, várom, hogy lefőjön a kávé de nem akar.
Nézem, elromlott volna a kávéfőző?
Á, dehogy..............
Bekészítettem a kávét és nem kapcsoltam be :twisted: :twisted: :twisted:
Na most már hallom csordogál :D

:arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni :lol: :lol:

Jólesik,hogy nem felejtettetek.. :)

Háztéma: nagy lakás fűtés és kihasználás nélkül minek? felesleges.az se jó,ha nagyon kicsi a köztes oké.nálunk mi emelet anyuék lent. konyha lent egy nappali vendég várós előtér nincs külön bejárat és ez most eléggé rossz kezd lenni de nincs megoldás.ezért is sokaltam be.márián csak mi voltunk és kezd hiányozni a csend.mindig meg valami búg tv.rádió.mosogép.mosogatógép.meg mitudom én mi még de nincs csend és már rossz.sípol a fülem hónapok óta a zaj.eddig párom nem hitte mert szerinte csak hisztizek,aztán itthon volt egy napot,rájött igazam van.sosincs csend.na jó most már szerdánként van,mert anyumék elkezdtek járni kaposra vakok számítogéps tanfolyamra,akkor királyság van élvezem a csendet,addig még dédi nem jön át és kezdi el az ő dolgait.az biztos ha megtehetitek tényleg legyetek külön,mert hosszú távon sokkal jobban megéri.. :)

Irina jobban vagy már???
varga tünde

Viranka írtam odaátra Neked várom,hogy a válaszod.. :)
varga tünde

Jó reggelt!

Tünde, valahogy olyan szomorúak a bejegyzéseid. Nincs baj???

Igen, új akváriumunk van, csigák nélkül :P És rákokat is szeretnénk bele 8) 8) 8) 8) Hogy szaladgáljanak az alján 8) 8) 8) 8)
Már biztos, hogy nem folyik.

Móni, egy kis kávé mindig jót tesz :D

Maggie, köszi az információt :!: Majd karácsony előtt shoppingolhatunk valamelyik plázában közösen egyet. Szóljunk Beának is :!:

Dóri, írd majd meg az eredményeidet :!:

Én most aludtam nyolc órát, elég fitti vagyok. De a sljem most szakad fel belőlem, és minden lehetséges kimeneten ömlik belőlem :shock: :shock:
Holnap meg holnapután munkanap, de ma itthon vagyunk.

Böszörményben is néztem cipőket, de ami tetszett volna, az 16 000-nél kezdődött. Ezt sokalltam, a kínaiban meg nincs a stílusomban :? Lefagy a lábam lassan :lol:
Majd bemegyek a gigakínaiba Debrecenben. Tegnap este hat után keveredtünk haza, akkor már bezárt. Ma G. Gyöngyösön van, este citerázik, így megint nem megy. Pedig a pénteki konfira jó lenne egy új cipő, ne gusztustalankodjak a régiben :roll:

Rugó mesét néz és kekszet eszik.

:arrow:

IRINA????

Kép
vindolanda

Ha jól emlékszem Aldiban volt hótaposóféleség. Vindo.. rákok egy ismerősömnek vannak.képzeld el a szitut akvárium alatt egy heverő ott szoktak pihenni akvárium nincs teteje és a rák mindig felmászott a levegőztető zsinoraira,egyszer meg is ijesztett,hogy nehogy rám essen. :D

Nyomott vagyok az itthoni helyzettől de ezt oda :arrow:
varga tünde

Jo reggelt!

Reggelre minden feher lett, esett a hoooo! :D Megyunk is kifele hamarosan, mondjuk naggggyon hideg van.... sok mindent el kell inteznunk, kicsit felek, mert mindket gyerkoc eleg nyugos.

Vindo, jol halad Rugo! :wink: Nagyon aranyos! :D Mit kaptatok mikulasra? :)
Hat, nem tudom, hany fok lehetett, napkozben felfutottuk a nappalit kb. 18 fokra, de reggelre tutira nem volt tobb 13-14 foknal.. De most jo meleg van! :D

Zdori, drukkolok a vizsgakhoz, remelem, mind sikerult! Hogy vagytok? :wink:

Tunde, jo, hogy jottel, jol teszed, hogy koncentralsz kicsit magadra is! derekad.. :?

Kepzeljetek, tegnap elaludtam a suliban.... meg almodtam is! :lol: De szunetben mondta az egyik kiscsaj, hogy o is.... kicsit megnyugodtam :lol:

Most lepek, megyunk a tescoba, olyan alapveto dolgok nincsenek itthon, hogy tej, cukor, wc papir, popsitorlo, kenyer....szoval tenyleg menni kell :lol:

Majd utana is jovok :D
Vendég

Rugó játszik, jövök is.
Még pizsamában, de a lakás alakul.

Tünde, akkor a rákok másznak-ugranak :shock:
Jó tudni. Az új akváriumnak szerencsére van teteje, eddig egy neonlámpával nyomultunk meg öt darab összeragasztott üveglappal, amit ingyen kaptunk egy haverunktól.

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Niki, ez az alvás nem lehetett semmi 8)
Biztos odatette magát az oktató, vagy te voltál túl fáradt :roll:
Hó... Itt még nem esett idén.

Felöltözök :arrow:

Kép
vindolanda

Tünde!
Küldtem Pü-t

KépKép
viranka

No írtam egy olyan hosszú anek dótát oda is meg üzit is neked Vindo! Teljesen lehúzlak energiaszintügyileg :oops: Bocsi bocsi...

Itt nincs hó ne is legyen még.. :)
varga tünde

oké köszi..

hogy kell írni az anekdotát?? így?? bocsi a hibáért.. :)
varga tünde

Niki alvás :lol: :lol: :lol:

Tündi csendre még az is megoldás, hogy lekapcsolod a villanyórát :wink:
Heti 4 óra árammentesen.
Egy barátnőmék csinálták. A 4. alkalom után már nem kellett lekapcsolni. Az egész család vágyott egy kicsit a csendes órákra.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni már szóltam nekik,de nincsenek meg nélküle.Egyik sorozat másik számítógép gyerekek mese,itt skalpolás lenne belőle.Így is feszült itthon a légkör..Áhh..

Neked meg jó a séród akármit is mondasz :wink:
varga tünde

Viranka ha megadod az elérhetőségeidet ma fel is adnám.. :)

Itt a blog címe tőle lenne.. :) http://margareta-szappanok.blogspot.com/
varga tünde

Halihó!

Én is itthon immár. :lol: Ebédelgetek, aztán meg talán vasalok, meg tüdőszűrésre kellene mennem. Olyan hideg van kint, hogy nem nagyon van kedvem kimozdulni. Ha hazaértünk, akkor meg mézeskalácsot akarok sütni. A vasárnapi adagnak már híre sincs. A fiúk már reklamáltak.

Niki, :lol: Egyébként tényleg, még jó, hogy nem lettetek nagyon betegek. A tulaj kifizeti a villanyszámlát? Elvégre miatta nem volt fűtés.

Vindo, oksi. :lol: :lol: Na, ez a cipővásárlás tényleg borzasztó. Én is mindenhol néztem már.

Tünde, Drága! Nagyon jól teszed, hogy kikapcsolsz néha. Nagyon Rád fér már!!! Nagyon nehéz helyzetben vagy. Sajnálom. Mindjárt elolvasom, hogy mit írtál.
dmaggie

Vagyok én is, csak nagytakarítok.

Niki!
De jó, hogy végre van fűtés! Hogy bírtátok egyáltalán eddig???
Előadáson alvás... 8)

Móni!
Sajnálom, hogy nem lett jó a véreredmény. Szereti Gréta a spenótot, sóskát? Mert ha igen, akkor azért nem lesz itt gond!

Maggie!
Hű én még nem is készítettem az idén mézeskalácsot. Tegnap gondoltam rá, hogy ideje lenne...
Bercónak tetszik már az ovi?

Tündi!
Egy kis csend kincset ér, mégha rövid ideig tart is!

Vindo!
Hogyhogy Szolnokról van az akvárium? Arra jártatok és megtetszett egy?

Kép
gica1

Sziasztok!

Tőlem is csak életjelre futja, elég fáradt vagyok :(

Vasárnap a lányok anyuéknál aludtak, ez volt az első alkalom. Délelőtt mondta Zsófi, hogy ő ott szeretne maradna, megkérdezte Fruzsit is, ő is azt mondta, hogy marad, így ketten jöttünk haza Zolival, lányok meg maradtak Siófokon, és visszamentem értük tegnap. Mi is átestünk a tűzkeresztségen :) Zsófi egyszer sírt, Fruzsit totál nem izgatta, hogy nem vagyunk ott :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Megjartuk a tescot, mar foztem is. Alex alszik, Rania Dorat nez, talan sikerul egy kis idot toltenem a neten...

En is imadom a csendet - utalom a zajt. estenkent amikor a gyerekeket lefektetem, csak ulok egy jo darabig, es relaxalok a csendben. :D

Ja, faradt is voltam a suliban, meg a tanar nagyon unalmas, oreg ember es monoton hangon mondja.... na, meg a tema sem valami fantazia-mozgato... :roll:
de mire hazaertem, felebredtem, neztunk egy filmet, de az is uncsi volt.... magyarul azt hiszem varva vart nagy kaland a cime.

hat utolag en sem tudom, hogy birtunk 3 hetet futes nelkul... olyan volt, mintha campingeztunk volna :lol: azt remeltuk, hogy a tulaj felajanl kedvezmenyt a kovetkezo berleti dijbol, de csak annyit mondott, hogy most olyan szerencsesek vagyunk, hogy az uj, moder kazannal annyi penzt megsporolunk, hogy visszajon a villanyszamla ara... :shock:
Vendég

Csak gyors életjel, amíg Gegi alszik.

Jaj. Megvagyunk, bár most nagyon nagy a nyomás rajtunk!!!
Mindenki beteg, Zsozsival még tartjuk magunkat valahogy. Gegi hány-fosik, nem eszik szinte semmit, fogyott is - ám a közérzete tök jó. Ma voltam vele dokinál. Apa az AB kúra végén, én most kezdek kehesedni - remélem megúszom.
Hétvégén Szegeden volt röplabda kupa, első meccsen mentettem/estem, és be is csípődött az ideg, Két napig sírtam a fájdalomtól, hazajöttünk, vasárnap este el a csontkovácshoz, és helyre rakta a szétcsúszott keresztcsontomat. Most még fáj a helye.
Közben mamáék ideköltöztek Felsőpakonyra, most is rámolnak Apával. A megrendelések így csúsznak, tartom a frontot. Eközben intézzük a következő hitelt a házra, biztosítást kell intéznem, csütörtök reggel aláírás, a közművek... Azt sem tudjuk hol áll a fejünk.
Apával ki vagyunk merülve, ma reggel visszaaludtunk, arra keltem, hogy Gegikém panaszkodik a pocijára, majd kakilt egy rendes átöltözőst, amit egy órán belül 2x megismételt. :(
No de ezen is túl leszünk nemsokára.

Zsozsikám szereti nagyon az ovit, már vannak kis barátnői is, és ha úgy alakul, nem gond megkérni az egyik barátnője anyukáját, hogy vigye el reggel oviba. Ez csak akkor van, ha nagyon korán kell mennem ügyet intézni.

Mikulásra készülünk, vettem nekik hótaposót - amit lehet majd pucolni. 8)

Karácsony még odébb van, nem tudom akkor mit fognak kapni.
Most mennem kell, hamarosan ébred, megpróbálok valami kaját beletömni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, jövök megint.

Rugó KO., de teljesen. Ráfektettem az ágyra, és betettem neki a Móni-féle Eperkét, remélem, elalszik. Annyira elesett, hogy mikor kifolyik egy kis takony az orrából, elkezdi a sírást elkeseredettségében :shock: :shock: :shock:

Minden betegnek jobbulást :!:

Niki, ez a tulaj de kedves ember :shock:

Gica, G. szokott Szolnokon járni gyakran (havonta biztos, a szervezetük egyik fejese odavaló, meg vannak civil programjaik ott). Az akváriumot meg a webáruházban néztük, hol volt a legolcsóbb. Egy szolnoki boltban, és hogy ne legyen futárköltség, megvártuk, míg dolga van arra :wink:

Én sem csináltam még mézeskalácsot, de még nem érzem, hogy eljött volna az ideje :lol:

Emese, ebben a fosós-hányósban van benne Gábor is :x
Tartsd akkor a frontot továbbra is!

Csend-párti vagyok én is, nem kedvelem még a háttérrádiózást sem, meg a háttértévézést. Vagy nézem, vagy nem. Gáboréknál meg mindig szól :roll:
Ha zenét hallgatunk Rugóval (ami persze nem tart soká), akkor meg igyekszem arra figyelni, meg pörgünk rá 8)

Ha dolgozok, és közben zenét hallgatok, akkor viszont csak komoly zene megy, az jól működik együtt (a Kék rapszódia meg Gershwin a kedvencem ilyenkor)

Tünde, próbálj kikapcsolódni, amikor tudsz.

Egyszer volt egy többnapos áramszünet NY-ban, és utána kilenc hónappal született egy rakás gyerek, szóval jóval több, mint rendesen szokott.

Megnézem Rugót, alszik-e. Ha igen, dolgoznom kéne.

Kép
vindolanda

Elaludt, vadul dolgozni kezdek, hogy éjszaka ne kelljen :arrow:

Kép
vindolanda

Felébredt, sír.

Kép
vindolanda

Már jobb neki.
Eperkét néz, úgy látszik, ez a nap ilyen lesz.
Teát főzök neki,

Kép
vindolanda

Csak rossz kedve volt, meg fáradt, de nem lázas szerencsére.
G. hoz neki fényfűzért az ablakra este. Én ettől eddig elzárkóztam, de Rugónak úgy megtetszett, hogy kap egyet.

Kép
vindolanda

Bazé, megint kaptam egy telefont, hogy most aztán már azonnal vigyem orvoshoz Rugót, mivel nem fejlődik rendesen. Mondtam, úgyis visszük pár hét múlva, mikor egy hétfőn ráérünk, lesz a státusz-vizsgálat elmaradt része, meglátjuk, mi lesz. A fene essen bele, jól felhúztak megint. Fejletlen gyerekem van.

Kép
vindolanda

Tünde, hát, ez nem volt nagy segítség, de szívesen :wink: :wink: :wink:

Panndi, jól vagy?

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?