A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Dana!
Az is aranyos, amit Te küldtél!
A helyzet nálunk az, hogy 2003 végétől már nem védekezünk, úgyhogy azóta már sikerülhetett volna
Kép
Igaz, hogy "profi" csak azóta lettem, mióta csatlakoztam ebbe a topicba és mostanság alkalmazom a tanultakat. Remélem használ! Kép

Puszi
Jázmin
djázmin

NataKép
Na tessék, írok itt egy regényt, erre jól lemaradok a nagy hírekről...Gratulálok és szorítok Nektek!!!KépKépKép

Írjak még egy hosszút, hátha lesz még egy-két bejelentés?KépKépKép
Hajni
hajnesz

HajniKép
Jó dolog a mászóka is! NEm lehet mindjárt a maratont lefutni Kép! A mászókától legalább nem fáztok meg, mint én a futástól Ki gondolta volna, hogy a futás káros az egészségre Kép!

Úgy látom teljesen egy cipőben járunk. Énis mindenfélét igyekszek kitatlálni magamnak, csak hogy picit lekössem a gondolataimat.
Ti már elkezdtétek a stimut, vagy ez még a fogigátlós hónap?
Stella

Kép
stella9

StellaKép! Amott láttam, hogy a szolnoki fősulit végezted. Én szolnoki vagyok!Kép Odajárt a párom is (ennek révén ismerkedtünk meg), a tesóm is, meg hát még jópár ismerősöm. Én persze Szegedre. Az ember mindig lelép a lakhelyérőlKép. Te sem a legközelebbi helyet választottadKép!

HajneszKép! Nem érzek semmitKép. Írtam amoda is. A múltkor - még inszem előtt - nekiindultam futni a szigetre. Még fél körig sem jutottam mikor kidöglöttem, így visszabattyogtam a kocsihoz. De hát ez a mászóka! ViccesKép.

Enigma
enigma

Jázmin,
én is itt válok profivá.. Nektek köszönhetően.
Annyira jó dolog, ahogy itt összetartunk. Csak azt nem értem, hogy a neten kívül miért olyan más.
Remélem nem félreérthetően fogalmaztam.
Én kis naiv (32 évesen), azt gondoltam, hogy egyszerű, mint az egyszeregy (mármint a fogantatás), de nem úgy tűnik..

Nálatok kivizsgálás volt már?

Hajni, szerintem, írj egész nap regényt én nem bánom..

Pusza
Dana
dana

EnigmaKép
hát valóben nem fél órákat vonatoktam fősulis koromban, de azért nem bántam meg!
Szerettem Szolnokot, főleg a színházat!
Stella

Kép
stella9

Aranyosak vagytok mindannyian!Kép

Nem is tudok elszakadni Tőletek!Kép

A hormonvizsgálattal mi mutatható ki ill. mire jó az?

Ha nem stimmel akkor kell szednem gyógyszert vagy v.mi?

Vanda!Kép

Szájban mértem egész hónapban a hőmet és 36.8 most már 3 napja előtte meg 37 volt.
Ezért nem értem hogy jöhetett meg mert nem esett le.

Mea
mea

Sziasztok!

Nata Kép mit látok? GRATULÁLOK!

Enigma Kép az utóbbi hetekben sajnos nem csak írni, de olvasni is alig van időm. Most is csak belestem, hátva van egy új zebrásunk! És van!!!! Azt hiszem gyakrabban kellene belesnem! Kép Kép Kép

Stella Kép sokat gondolok rád! Megpróbálom visszaolvasni az emileket, de annyi az írás, hogy azt se tudom hol kezdjem. Rákukkantok egy táblicskura is.

Sok puszi mindenkinek!

Remélem a következő bekkukantásomnál megint lesz egy új zebrásunk!!!

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Nata Kép mit látok? GRATULÁLOK!

Enigma Kép az utóbbi hetekben sajnos nem csak írni, de olvasni is alig van időm. Most is csak belestem, hátva van egy új zebrásunk! És van!!!! Azt hiszem gyakrabban kellene belesnem! Kép Kép Kép

Stella Kép sokat gondolok rád! Megpróbálom visszaolvasni az emileket, de annyi az írás, hogy azt se tudom hol kezdjem. Rákukkantok egy táblicskura is.

Sok puszi mindenkinek!

Remélem a következő bekkukantásomnál megint lesz egy új zebrásunk!!!

Puszi
Noémi
Vendég

Nata!Kép

Én is GRATULÁLOK!Kép

Mea
mea

StellaKép
Ólomlábakon cammog az idő. Míg itt azon illene izgulnom, hogy ne jöjjön meg, én most (bocsássátok meg nekem) úgy várom a mensit, mint a Messiást. Már görcsölgetek, ami azt jelenti, hogy holnap vagy holnapután megjön és akkor indul csak a leállítás. Az 21 nap. A héten remélem, tudok találkozni a dokival és akkor megcsináljuk a táblázatot, hogy mi mikor lesz és akkor már tudok okosakat és hasznosakat mondani.

EnigmaKép
Nem baj, hogy nem érzel semmit, ezért ne szomizz, jó, tudod, hogy ilyenkor még igazán nincs is mit érezni, Neked nem tűnt föl a könyvben, hogy szinte mindenki úgy mesélt a terhességéről, hogy semmit nem érzett, még rosszullétet sem?!Kép

Hogy csatlakozzak az otthontól csakis távol tanulók klubjába: én bonyhádi vagyok és persze Szegeden jártam fősulira. lehet, hogy találkozhattunk is? '96-'99.Kép

A mászókák meg igenis tök jók az Orzy kertben és futás helyett izgalmasabb volt először egy meccset nézni a pályán, aztán mászókázni!Kép Persze a mászókák között futottunk! Tiszta izomláz vagyok!Kép
Hajni
hajnesz

HajneszKép
Én is hasonlóképpen várom a menzit! Fura is!

Bonyhád??? Még egy környékbeli! De jó! Tudod, én pécsi!
Milyen kicsi a világ! Még a végén kiderül, hogy egy csomóan akár ismerhetnénk is egymást, sőt lehet, hogy már el is mentünk párszor egymás mellett!

Majd számolj be mindenről, ha találkozol a dokiddal! Remélem, hogy egy hónap eltéréssel és is ugyanazon az útn járok majd, mint ami elötted áll! Ha hátranézel talán már látsz is a lombikra várok sorának végefelé!!
Stella

Kép
stella9

Mea Kép
A hormonvizsgálattal kideríthető a ciklusod milyenségének okai. Így például ha magas a prolaktin, az okozhat anovolációs ciklust, ergo összevissza jön meg. Vagy alacsony progeszteron szint mutatja, hogy vékony nyálkahártyába nem tud megtapadni a baba, vagy pl. rossz FSH-LH arány PCO-ra utalhat stb-stb-stb. Mindnek az alapja a hormonvizsgálat! Legjobb lenne a ciklus 3. és peteérés + 7. napon csináltatni! Ezek a legbeszédesebb értékek.
A szájban mért hő nem mutat semmit, veszel egy nagy levegőt és máris fokokat eshet le stb. Mérd hüvelyben. Eleinte én is szájban mértem, hogy na majd én... aztán kíváncsiságképpen mértem szájban és hüvelyben is egy cikuson át, háát döbbenetes volt a különbség! A finom mozgások szájban mért hővel nem érzékelhetőek.

Stella Kép Enigma Kép
Isten hozott Szolnokon Titeket is KépKépKép Én belkerre jártam, 99-ben vizsgáztam. És Ti?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
2001-ben végeztem a vendéglátó-szállodán!
szerintem párszor elmentünk egymás mellett akkoriban!
Hihetetlen milyen kicsi a világ!!!
Stella

Kép
stella9

Dana!

Igen, jó ez az összetartás!
Nem volt vizsgálódás. A férjem még nem adta fel a spontánt. Különben mi is azt hittük, hogy hipp-hopp jön majd a baba, amint nem védekezünk...
De Ő gondolja magában, ... Kép várjatok egy kicsit! És mi mást tehetünk? Bár már gondolkoztam a segítségkérésen...Kép

Szia
Jázmin
djázmin

JázminKép
mióta próbálkoztok??
Amióta mi így "megjártuk", azóta mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy ne várjon feleslegesen éveket, hanem inkább füllentsen a dokinak.
Lehet, hogy a vizsgálatok is sok időbe telnek, de legalább haladtok előre és egyre több dolgot ki tudtok zárni.
Vagy az is lehet, hogy már az elején kiderül, hogy mi a gond (ha van) és tudnak rajta segíteni.
Stella

Kép
stella9

Jázmin, teljesen igaza van Stellának!!!!

Mert, ha gond van (ne legyen!!)és nem tudsz róla, akkor csak telik az idő...feleslegesen...
Szerintem is jobb tisztán látni.
Én is vártam volna (ha nincs a topic), de beelőztem a párom, és jól tettem..
Mert ugye akkor csak most nov.11-én mentünk volna először dokihoz együtt, de így 17-én talán már az eredményeimet is tudni fogom!!!!

Szorítsatok is nekem, hogy csak vmi csekélyke, könnyen orvosolható gubanc legyen.. sőt jobb lenne, ha semmi.. Már megint elindultak a gondolataim.. nem,nem,nem.

Pusza
Dana
dana

StellaKép
Persze, hogy tudom, hogy pécsi vagy, hiszen ott születtem, mindig is a szívem csücske volt PécsKép
Lakik is ott barátnőm meg az uncsitesómék is most építettek ott egy csodaszép házat, nemrég meg is néztük és csak ámultunk-bámultunk, egész Pécs a lábuk előtt hever!Kép De azért zárójelben megjegyzem, '99-ben jött egy nagy szél és egészen Pestig sodort. Itt is raktunk fészket, szeretünk itt élni, de belül mindketten vidékiek maradtunk és vissza is térünk egyszer!Kép

Osztom a jótanácsod! Lányok, ne halogassatok, nekünk sem volt még meg az egy év, mikor elmentünk dokihoz!!! Mi 4 hónapot "hozzáfüllentettünk"...Kép
Hajni
hajnesz

Vanda,

bocsi, annyira el voltam foglalva magammal, hogy nem figyeltem a többi levélre.
Nagyon gratulálok, hogy neked is sikerült a zebrásodás! Vigyázzatok magatokra! Mi is azt tesszük. (ha majd tutira a doki is azt mondja, hogy igaz a hír).

Emeseanyu, Mea? Veletek mi van?

Nata
nata

DanaKép
Hát regényt írni sajnos mégsem hagynak a tennivalók, de csak hogy tudd, szorítunk Nektek, hogy ne legyen gubanc és hogy mielőbb kiderüljön, hogy csak a legjobb pillanatra vár a Babátok, hogy beköltözzön a pocakodba!!!
KépKép
Hajni
hajnesz

Vanda és Nata!
Nagyszerű hírek ezek, sok sok gratula és probléma mentes elkövetkező 9 hónapot kívánok!

Andi81,
Nekem egy természetgyógyász mondta hogy kicsi a méhem. Hát jól megijedtem és gyorsan elmentem UH-ra egy nődokihoz, aki megnyugtatott, hogy ez csak annyit jelent, hogy látszik hogy még "érintetlen "vagyok. Vagyis nem voltam még terhes, vetétésem sem volt és soha semmi gyulladásom nem volt. Általában a még nem szült nők többségének kicsi a méhe, de nem ettől függ hogy ki mennyire fogamzó képes, mert a méhbe először egy icike-picike kis megtermékenyített petesejt vándorol majd ágyazódik be és vele együtt nőni fog a méhem is.
Ezzel engem megnyugtatoot, szerintem Te is mosolyogj egy jó nagyot, vagy vitasd meg a kérdést másik dokival is.

Dana,
Én is a vérvételben hiszek, amik alapján hormonokat és szintjeinek változásait megvizsgálják. Az nem átlag értékek, hanem a Tieid és magadhoz viszonyítják. Sajnos Nekem még nem sikerült egyik ciklusban sem :o(((
Egyik SZTK-ban állították, hogy egy eredményből meg tudnak mindent állapítani, mert nem viszonylagos??
Másik helyen megvolt az első vérvétel, második pont ma reggel volt és nem tudták levenni. Kicsi vénáim tisztára bevéreztek belilultak nem találták el és így pár csepp vérnél többet nem tudak kipréselni belőlem. Pedig így is későn lett volna, mert ma vagyok a 27. napon.
Ha tudtok olyan helyet, ahol profik a női hormonvizsgálatban és hajlandóak egy ciklus alatt levenni 3x vért, kérlek ajánljátok!!

Köszi: Bella
bellazy

Hajni, elmondtad amit a túlzott izgalomtól (félelemtől), s a kusza gondolatoktól nem tudtam megfogalmazni. Köszönöm.

Bízom benne, hogy tudja: már az a pillanat...

Bella! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a dokiddal minden ok??? Nagyon sok múlik rajta. Ő küld a megfelelő időben, vérvételre, uh-ra stb..
S, ha Ő küld akkor nincs mese annyiszor leveszik a vért ahányszor csak kell, és lehet.. Mind a két karoddal gond volt?

Dana
dana

Nata!

Nagy-nagy gratula!!!! Vigyázz magatokra!

Dana!

Mi ez a szomorkodás? Holnap jön haza a férjecskéd, tessék optimistának lenni!
Szerintem a Babócátok is csak arra vár, hogy apuci itthon legyen és tudjon rátok vigyázni.

Enigma!

Neked a jövő héten kellene NEM megjönnie?

Bogi.
bogi1975

Szia Bogi!

Most éppen nem szomorkodom, de néha olyan hullámzó vagyok, pedig ez nekem sem jó.
..Ilyenkor az idő csigalassú..
De teszek veszek, főzőcskézek, és közben fenékbe rugdosom az időt.. ,de nem tetszik neki..

Milyen napod volt ma?

Puszi Dana

Hajni?
Zita?
dana

Dana, sajnos privát dokit még csak most választottam, nála még csak 1x voltam és rögtön meg is beszéltük, hogy jövő hónapban megcsináljuk a szükséges vizsgálatokat. Ebben a hónapban ő a rubeolára és toxoplazmára küldött el.
A mai vérvétel a munkahelyemen lett volna (ezt ugye a cég támogatja és itt van helyben) a 2 héttel ezelőttit kedvesen meg is csinálták, de ma valahogy egyik karomból sem jött semmi :o(
Most úgy nézek ki mint egy rossz narkós! Még jó hogy nincs nyár.
Ezek után azt hiszem nem lesz könnyű rábeszélnem magam következő vérvételre.
De majd belőletek merítek erőt jó???
bellazy

NataKép De jó Neked! Parkolóban megcsináltad??? te jó ég!! Ez tényleg biztosan baba lesz!!

DodoKépKép Végre hallani Rólad is valamit! Mik a tevek??? Írj gyakrabban!! lécci!

BellazyKép Nem biztos,hogy megnyugtat, de nekem minden alkalommal mellébarmolják a tűt! DE a bébiért mindent!!! Tudod, csak ez számít, és akkor az ember mindent kibír!!!

Dana drágaKép Pontosan ezt érzem... olyan lassan cammog ez a szürke, szomorú idő!! Miért ilyen lassú, amikor én is rugdosom??
Mit főzőcskézel? Holnapra nekem is ki kell találnom valamit...

BogikaKép Hogy vagy?????KépKép

puszi mindenkinek!anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia Bella!

Szerintem jó úton jársz. Hanyadik cn-od van ma?

Anna, de jó, hogy itt vagy!

... és hideg is van...

A kérdésedre a válasz (a párocskám mondja nekem mikor ue. kérdezem): ..mert megsértődött.. és szépen kell kérni..

Pipicicit töltögetek camembert sajttal, göngyölgetem, panírozom, jégre teszem, és holnap rántom. Hozzá krokett és áfonya, de azt is majd holnap.. A rétes már kész, szilvás-diós: nálunk most ez a sláger.

Várom haza a férjecském, már csak (még) 19,5 óra.

Hogy telnek a napjaid?

Kár, hogy nem jön a Zita, úgy, de úgy megnézném a táblicskut!
Zitaaaaaaaaaaaaaaaa!
dana

Bogi, segíííííííííts!

Tejszínt megvettem, túrót is, zselatint is.. csak a lényeget felejtettem el a vegyesgyümölcsöt. Helyettesíthetem csak szimpla mirelit ribizlivel, és cseresznyém is van?? Ezt szántam meglepinek, és ilyet még nem csináltam neki, nem szeretném elbénázni..

Köszi

A feledékeny, 2 személyre hadseregnyi ételt főző Dana
dana

Jelentem, a jégkockáék itthon vannak. Nem tűntem el, csak kint voltam az ácsokra vigyázni Kép. Azért jó lett ez a nap a zebrásainkkal Kép. Ha nekik így örülök, hogy fogok magamnak? Egész nap kiabálom, hogy kisbabám lesz? Na, majd nemsokára meglátjuk.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

DanaKép Hozzád öröm lehet hazajönni, már a kaja miatt is!! Most el is szégyelltem magam, néha olyan szánalmasan gyenge ételt készítek az uramnak. Na, holnapra kitalálok én is valami különlegeset!!!

Szia Vkhajni!!Kép Ez a legjobb módszer, hgoy kabálod, hogy bébid lesz??? Lehet, hogy ez a megoldás? ezt még nem próbáltam, de tetszik.

pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Ja, azt a zebrás teszt után gondoltam, mármint a kiabálást. Kép Előtte nem szabad, mert illik betartani az ígéretet Kép.

Dana, küld majd el nekünk légyszi a maradékot. Azt nem mondom, hogy hívjál meg, de holnap egész éjszaka nyitva lesz az ablak Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Anna, aztán kérem a beszámolót a holnapi menüről!
A párocskám nagyon szereti a pocakját, én meg szeretek főzőcskézni.

Hajni, a múlt heti 22c után a mai hideg... És már hó is esett a Bükkben és a Mátrában!!!

puszi
Dana
dana

Dana!
Szerintem vigyázz a mirelit gyümölccsel, mert annak sok a leve. Én nem biztos, hogy azzal megcsinálnám.
Remélem, még nem késő...
Bogi
bogi1975

Nekem még a 22 is hideg. Hát még ez. Azért örülnék, ha legalább két hétig itt még semmi nem esne. Ha kész a tető meg a villany akkor már jöhet. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szia Anna!
Nagyon örülök, hogy Rólad is hallok.
Velem nem történik semmi különös. Pénteken már megint megjött, aznap szomorkodtam is, de hétvégén Dana és Zita lelket öntöttek belém és már megint jó kedvem van és bizakodok.
Azt nem tudom, tudod-e, hogy a férjem eredményei jók, csak kitenyésztették nála a coli baktériumot. Nálam a hét vége felé lesz meg az eredmény.
Most elkezdtem szedni az Elevitet, minden nap kefírt eszek, sok-sok ásványvizet iszok és naponta 2X2 deci cickafarkteát.
Szóval rólam ennyit.
Te ugye jól vagy? Gondolom nehéz a várakozás, de hidd el, meglesz a gyümölcse!

Dana!

Most olvastam el a menüsort, hát nem semmi vagy!
Már vacsiztam, de összefut a nyál a számban.
Nálam is nyitva lesznek az ablakok!!!

Előző kérdésedre válaszolva, köszi, jól telt a napom, jó kedvem volt a borzalmas idő ellenére.
Na de én nem sírok, szegény Hajni kint volt a szabadban és ott fagyoskodott.

Puszi.
Bogi.
bogi1975

Bogi! Köszi, és nem késtél el, akkor elnapolom ezt a finomságot. Nem is baj, úgyis mindig túlzásba esem ..

A kajcsit teleportálom Nektek holnap..

Jó éj mindenkinek, mennem kell, mert leragadnak a szemeim, és az ujjaim is botladoznak...

Dana, aki most beszélt a férjével, és nagyon szerelmes.. (mindig)
dana

Sziasztok Lányok!
Mit szóltok a mai időhöz???
Nálunk esik a hó!! Hatalmas pelyhekben és jó sűrűn. Ideje lenne megvenni a karácsonyi ajándékokat???
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt mindenkinek!

Helló Stella! Kép

Én 5-kor ébredtem, és azóta itt csücsülök a gép előtt, s hallgatom ahogy kopog az eső az ablakon...

Nálunk sajna (szerencsére, mert még nincs téli gumi az autón) se híre, se hamva..

Milyen szép lehet ott délen...,
Picit irigykedek is..

Dana
dana

Sziasztok Csajok! Kép

Stella
Nálunk esik az eső és fúj a szél is, úgyhogy igazán "szép" idő van!
Tegnap kérdezted mióta tart a próba nálunk. 2003 év végén befejeztük a fogigátlót, de kb 6 hónapja - mióta olvaslak Titeket - kapcsoltunk rá a dologra az itt tanultakat alkalmazva. Már voltam SZTK-s orvosnál, aki 1 év próbálkozásra csak legyintett és azt mondta hőgörbékkel együtt menjek vissza. Mostanában lesz aktuális. Kérjek labort meg stb-t??? A párom még nem jutott el oda, hogy dokihoz menjen.
Stella! Hihetetlen túlélő vagy! Csodállak, ahogy mész a cél felé!

Dana
Ne izgulj az eredmények miatt, 1. jó lesz 2. ha esetleg találnak valamit kapsz rá gyogyit és már nő is a pocakod!

Emeseanyu
Veled mi a helyzet? Teszt volt már?

Zitus
Nagyon eltüntél! Nagy a köd? Kép

Jázmin
djázmin

Stella!
Nagyon irigyellek a hó miatt! Itt is rettentően fúj a szél és szakad az eső! Lehet, hogy ezért, de borzalmasan fáj a fejem. Persze a hó sem hiányzik még annyira, de inkább az, mint az eső!

Dana!
Csak nem az izgalom miatt keltél ilyen korán? Mikor lesz a nagy találkozó?

Emeseanyu!
Van már valami? Ne csigázz bennünket!

Zita!
Merre jársz?

Szép napot mindenkinek!
Bogi.
bogi1975

Szép napsütéses reggelt mindenkinek!
Mármint kívánok, mert Nálunkis szörnyű idő van. Eső esik köd kicsit és rettenetesen fúj a hideg szél...
Madran,Te is szegény a tűk miatt! De a babóért tényleg bármit! Hajrá! Biztos a sok szenvedésünknek gyönyörű gyümölcse terem majd!!! (9 hónap múlva jó lesz? :o)

Dana, jó úton járok? Remélem!Köszi a biztatást!
Ma vagyok a 28. napon, de nekem mindíg hosszabb, olyan 32-33 naposak a ciklusaim. Mit csinálsz Te hajnalok hajnalán? Jesszusom 5-kor felkelni ebben az időben?

Bogi, az Elevitet és cickafarkfű teát még csak értem, de hogy kerül ide a kefír? Valami csodaszerről lemaradtam esetleg?

Szép napot mindenkinek!
BB
bellazy

Jázmin, aranyos vagy, így legyen!

Nekem nem tetszik, ha egy orvos csak úgy legyint..
És szerintem elég baj, ha kérni kell a vizsgálatokat! Mint már írtam (remélem nem unalmas, hogy mindig leírom), 3 orvosból, velem csak egy foglalkozott igazán.. Ha nincs a topic akkor most szedném a clostit, minden ellenőrzés nélkül, mert az orvos urak nem hívtak vissza uh-ra, és persze előtte semmi vizsgálat... Szerencsére a babanetnek, keresgéltem doki után, és találtam is..

Bogi!
A párom szerelmetes sms-e ébresztett, aztán meg az izgalom nem engedett vissza aludni. Aztán úgy elkezdett fájni a fejem, gyorsan főztem egy kávét és idetelepedtem a gép elé.
De most gyorsan megyek hajat szárítani..

Lányok, viszont lenne egy körkérdésem: Ti, hogy vagytok a kávéval?? Le kellene szoknom róla??

Köszi

pusza Dana
dana

Szia BB!
A kefír jótékony hatásairól itt hallottam én is Annától és Zitától. Az én mensijeim ugyanis max. 3 napig tartanak, valószínűleg azért, mert vékony a méhnyálkahártyám. Szóval tőlük azt tanultam hogy erre nagyon jók a tejtermékek, így a kefír is, valamint nagyon sok szénsavmentes ásványvizet kell inni.
Bogi.
bogi1975

JazminKép
Mi rögtön egy meddőségi szakemberhez mentünk. Még csak 8 hónapja próbálkoztunk akkor, így füllentettem jó nagyot. Rögtön csinált egy hüvelyi uh-t, és a ciklusom függvényében berendelt vérvételre a hormonképhez. Ugyanekkorra kellett vinnünk a párom mintáját is. Szerencsénk volt, hogy nem küldözgatatt ide-oda, hanem mindent egy helyen elintézett.
Szerintem első körben mindenképpen kérj egy uh-t és hormonképet (ehhez minimum kettő, de inkább három vérvétel kell). Ha a párodat nem vizsgálja meg a Te orvosod, akkor szerintem keressetek egy andrológust.
Mindenképpen győzd meg a vizsgálatokról. Nyugodtan hivatkozz a mi sztorinkra és azokéra, akiknél mindjárt az elején kiderült mi a bibi.
Drukkolok nagyon!

BBKép
a kefír, joghurt és a sok ásványvíz arra jó, hogy szép vastag legyen a méhnyálka és jól be tudjon ágyazódni a babó!

Stella

Kép
stella9

DanaKép
én úgy tudom, hogy a kávé nem a legjobb dolog babaproject idején, mert olyan mint egy szteroid.
Ha nem is tudsz leszokni róla, mindenképpen csökkentsd a mennyiséget.
Stella

Kép
stella9

Dana
Hát nekem sem tetszik a legyintés, de szerencsére az az orvos csak helyettesítő volt.

Stella
Nem mehetek a meddőségibe, mert a párom még nagyon elzárkózik. A SOTE-ra volt már egy időpontunk, de nem mentünk el. (Ő nem akart, azt mondja adjunk még időt magunknak) Csak annyit tudok tenni, hogy nálam kizárom a problémákat (és remélem, hogy kizárom) azután, hátha rászánja magát, mivel a babát nagyon szeretné. Amúgy meg nagyon félek a vizsgálatoktól meg az eredményeiktől!

Csajok! Az SZTK-ban is meg tudják csinálni a vizsgálatokat, amiket Nektek is csináltak? Kép

Jázmin
djázmin

JázminKép
sajnos ebből a szempontból egyik pasi sem egyszerű eset. De a sikerhez neki is éppen olyan "jónak" kell lennie, mint a nőnek.

A nálad első körben nem találnak semmit, akkor mindenképpen győzd meg. Feleslegesen ne csináljanak meg rajtad mindenféle fájdalmas vizsgálatot.
Stella

Kép
stella9

Stella
Köszi, tényleg úgy lenne jó a sorrend (hiszen úgyis félős vagyok)!!! Kép
Nálatok mikor lesz már igazán "éles helyzet"? Nagyon drukkolok!!!

Jázmin
djázmin

JázminKép
Sajnos még nem tudom a programot.
Két hét múlva megyünk vissza a dokihoz és ha jók az eredmények, akkor felírja a recepteket.
Szerintem meg kell vármon a ciklus végét (jövő héten kezdek újat Kép) és akkor talán elkezdhetem szedni a fogigátlót.
A pontosabb programot hozom két hét múlva!
Most úgy szeretném felturbózni a ciklusomat. Ahogy Hajnesz mondta tegnap "úgy várjuk a menzit, mint a Messiást"!

Ne félj egyenlőre semmitől, hanem bízz magatokban!
Stella

Kép
stella9

Stella
Sajna ez a fránya idő csak cammog!!! Mindig csak várunk! Őrület!
Na, de tényleg ne keseregjünk, mert nemsokára mindannyiunknak lesz Kép -ja!!! Kép

Jázmin
djázmin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?