Vanda és Nata!
Nagyszerű hírek ezek, sok sok gratula és probléma mentes elkövetkező 9 hónapot kívánok!
Andi81,
Nekem egy természetgyógyász mondta hogy kicsi a méhem. Hát jól megijedtem és gyorsan elmentem UH-ra egy nődokihoz, aki megnyugtatott, hogy ez csak annyit jelent, hogy látszik hogy még "érintetlen "vagyok. Vagyis nem voltam még terhes, vetétésem sem volt és soha semmi gyulladásom nem volt. Általában a még nem szült nők többségének kicsi a méhe, de nem ettől függ hogy ki mennyire fogamzó képes, mert a méhbe először egy icike-picike kis megtermékenyített petesejt vándorol majd ágyazódik be és vele együtt nőni fog a méhem is.
Ezzel engem megnyugtatoot, szerintem Te is mosolyogj egy jó nagyot, vagy vitasd meg a kérdést másik dokival is.
Dana,
Én is a vérvételben hiszek, amik alapján hormonokat és szintjeinek változásait megvizsgálják. Az nem átlag értékek, hanem a Tieid és magadhoz viszonyítják. Sajnos Nekem még nem sikerült egyik ciklusban sem

(((
Egyik SZTK-ban állították, hogy egy eredményből meg tudnak mindent állapítani, mert nem viszonylagos??
Másik helyen megvolt az első vérvétel, második pont ma reggel volt és nem tudták levenni. Kicsi vénáim tisztára bevéreztek belilultak nem találták el és így pár csepp vérnél többet nem tudak kipréselni belőlem. Pedig így is későn lett volna, mert ma vagyok a 27. napon.
Ha tudtok olyan helyet, ahol profik a női hormonvizsgálatban és hajlandóak egy ciklus alatt levenni 3x vért, kérlek ajánljátok!!
Köszi: Bella