A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, a szellemes pulcsi a kedvencem, de oviba azért nem vinném benne 8)
Á, az a radiátor nincs bekapcsolva ;-)

Ez a kupi dolog nekem is kényes pontom, de nálunk jobbára csak Ádi csinálja, de mindegy, a végeredmény kupi akkor is.
Mondjuk amikor nyáron a kórházból hazajöttünk, nem volt semmi, ami itt fogadott. Nekem az a bajom, hogy kitakarítani helyettem még soha senki nem takarított ki. :shock:
irina

Álombeli hajvágás: esélytelen, egy tollpihe érintésére is képes felébredni Ádi.
irina

Szerintem nyugodtan mehet szellemes pulcsiban az óvodába :wink:

Nekem anyósom jönne is, ha megkérném, de inkább nem teszem :lol:

Kép
vindolanda

Megyek gondolkodni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, nekem anyu jönne biztos segíteni, de én nem szeretném, hogy felnőtt emberként kiszolgáljanak a szüleim.

Amúgy én tegnap akadtam ki kicsit, amikor otthon voltunk anyuéknál. Időnként rákérdez, hogy a másik nagyszülők látogatják-e Ádit. A válasz "természetesen" mindig az, hogy nem. És akkor ezen jön a hüledezés stb. Az egész helyzetet nagyon unom. Nem jönnek, kész, nincs kapcsolat szinte, csak sátoros ünnepekkor, nem is érdekel már, senki sem érti, miért ilyenek, hogy nem érdekli az unokájuk, de ilyenek és kész. Nekem aztán nem hiányoznak, csak utálom állandóan ezt vesézgetni otthon. Mit lehet erről beszélni? Mit értekezzek azokról, akiket nem kedvelek és nem is értek?
irina

Naposat!

Dóri!
biokémia 3as :) h. utáltam azt én anno :)+a biofizikát :) görbül és aza lényeg :) :)

Irina!
jó a szellemes pulcsi :) B. kedvence egy szarvas(mily meglepő) amelyik kinyújtja a nyelvét :) meg van egy hasonló Zara-s amin 4 képkocka mindegyiken 1-1 gyerek nyelve lóg ki :oops:

Tünde!
tök jó ez a szappan :) :) B. bőre máris szebb :shock: :shock:
szóval csajok!
Tünde rokona tök jó szappant csinál,nuku színezék adalékanyag :) B. bőre sokkal szebb :) :)

Móni!
ajajaj kitartást,passzold át Znek a gyerekeket és aludj,töltödj

Pénteken oviban voltam1től mikicsomagokat raktuk össze :) csupán 380 gyerekenek :shock: de értelemes csomagjuk lesz :) 1db csoki :) kölesgolyó,mogyoró,gyurma,buborékfújó :) ropi :) :)

Vindo!
s majd ha nagyok lesznek a rákok megfőzitek 8) :lol: :wink:

:arrow:

KépKép
viranka

Házias Vindo szalmakrumplit süt hallal, az ebédet meg meghagyjuk Gábornak.

Szerencsére elkezdett játszani magában, már kezdtem kifogyni az ötletekből.

Itt a múlt heti ominózus esemény, nevezetesen az, hogy elaludt délután 45 percre. Kép Ezzel, gondolom, fél évre letudta alvási kötelezettségeit.

Kép
vindolanda

Amúgy tényleg tré egy kicsit, hogy 50-60 éves emberek akarják az ablakomat megpucolni :shock: Még ha nem is tudom sokszor megoldani.

Viranka, a bubifújó ár-érték-szórakozás arányban az egyik legjobb játék szerintem 8)

Állítólag tíz centisre is megnőnek a rákok :shock:

Kép
vindolanda

Elkezdünk enni :arrow:

Kép
vindolanda

Ádi is, Rugó is nagyon helyesek:. :)

Anyukáik meg ügyesek. :)

Viranka, Tünde, milyen szappan? Samunak nagyon pöttyös a bőre az arcán, meg a fejánál... Lehet, hogy ez segít?

Szép vasárnapo!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo jó étvágyat.
Én még csak most tettem fel főni a paradicsomlevest :roll: a második meg gofri lesz. Mindenki annyit süt ki amennyit meg akar enni :)

Irina szólj neki, hogy nem szeretnél már erről beszélni. Én már mondtam anyuméknak, hogy a HP témát hanyagoljuk, mert már semmi új dolgot nem tudunk róla mondani/ beszélni.
Ádi nagyon pasi. Tiszta Te. Csodás a mosolya :lol:
Pulcsija nagyon tuti darab 8)

Viranka tényleg szuper miki csomag, végre nem édeséggel teli :)

Ma már aludtam. 8-kor pötike szopizott és mindketten belealudtunk. 1 órát sikerült durmolni :) nagyon jól esett 8)
de szerintem ma még fogok :roll:

Szülés után itt voltak anyuék és Ő körbeugrált. Főzött, vasalt, takarított. Telirakta a fagyót stb..... Szabályosan zavart, hogy felnőtt ember vagyok és a majd 60 éves anyukám ugrál körülöttem :roll: Oké, szültem meg be is volt gyulladva a mellem de akkor is :roll: [/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mármint nem te vagy Pasis, csak az Ádika :oops: Az arcotok meg a szemetek egyforma le se tagadhatnád :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Édes kis Rugó, ahogy alszik! ;-)

Dóri, nagyon aranyos vagy, köszi!

Mónikám, a szülés utáni időszak teljesen más szerintem, akkor az a lényeg, hogy az anyuka kényeztetve legyen, mert van elég dolga másra!
Sajnos anyukám (szó szerint) mindenen megsértődik, azon is, ha megkérem rá, hogy hanyagoljuk a témát. Most azt a stratégiát választottam, hogy nemigen mondok semmit, de akkor ő cifrázza. Én nem akarok ezen se bezzegelni, se semmit, elég szomorú, hogy úgy van, ahogy.
irina

Dóri!
Szappan :)
http://margareta-szappanok.blogspot.com/
mind2 gyerek olyan lelkesen mossa egymást/magát :)
s B.-t nem kentem be utána direkt és puhább a bőre :)
szerintem írj Tündének pü-t és majd segít :)

Móni!
ha lenne időm akkor most kocsiba vágnám magam és mennék gofrit sütni :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Édes Ádi is meg Rugó is meg az összes gyermek szép! :)

Rákok lehet ők sőt tuti megeszik a beteg halakat,mint a teknősök.De nem baj legalább nem kell döglötteket halászgatni a vízből.. :D

Arra leszek kíváncsi,hogy mekkorák lesznek.

Nagyon szép az orchideád Vindo. Nekem még csak bimbók vannak rajta.. Ügyes vagy..!

Virnaka örülök,hogy nektek is használ! :) Más mint a bolti közelében sincs szerintem,nem szárít egyáltalán.. :)

Dóri a nagynéném csinálja konkrétan itt a blogja http://margareta-szappanok.blogspot.com/
Ha kell neked is, itt az oldalán is felveheted vele a kapcsolatot ill. általam. Csinál kecsketejes,holttengeri iszapost (ilyent kapott Viranka) gyógynövényekkel keverve,amire épp szükséged van. :)

Móni ha lesz időd várom ám a C leírást.. :) Örülök,hogy Gréti füle jobban. :) Pihenjetek sokat ahogy épp engedik a főnökök.. :)
varga tünde

Verus, klassz ajándékcsomag! de 380 db, te jó ég, mekkora ovi ez!!! :shock:
irina

Tündi, szia! :-)
Nagyon klasszak a szappanok!

Ti hogy vagytok???
irina

Szia!

Mi Beninek már jó a hője,vagyis elfogadható. ;)
Domi még köhög de nagyon a sokat használ a sinpuret meg az orrspray,vagyis utóbbit már szinte alig használok.

Elfelejtettem a szappanokról: nincsenek benne plusz adalék anyagok. sodium meg a többi.. csak olivaolaj meg pálmaolaj meg kamillavirágfőzet vagy körömvirág vagy levendula,ha kell rak bele egy kis illóolajat,vagy E vitamint..Tartósítva grapfruitcseppek ,de ha kell pontos leírást kérek nektek csak a mennyiség a titkos egyedi,minden otthon készítő szappangyártónak megvan a maga kis titka.. :) :)
varga tünde

Sziasztok!

Megvagyunk...csak holnap megyek egy vizsgálatra...apa betegsége( meggyógyult mert idejében elkapták) miatt veszélyeztetett vagyok, hajlamos lehetek én is ...DE NEM FOGOK! ...és ezért kell holnap vizsgálatra menni. Aki már volt tükrözésen...( v.b) az tudja hogy azt a borzasztó lötyit meg kell inni..na én olyan öklendős vagyok hogy még a rossz szagoktól is képes vagyok hányni..nemhogy valami iszonyat ízű lötyitől ( 1liter) áááááááááááá borzasztó volt...lenyomtam..de szenvedtem tőle..folyton vissza akart jönni...én kis naiv attól féltem hogy az lesz a legnehezebb hogy nem ehetek...:-( hát nem. NA mindegy. Most már csak azt várom hogy holnap dél kegyen és túl legyek rajta.

bocsi

KépKép
kaqk
Debrecen

http://www.youtube.com/watch?v=RjrEQaG5jPM

http://www.youtube.com/watch?v=dEaL-VR4T-g

Rugóval youtube-oztunk. Jönnék bővebben, de nem hagy :? :x

Kép
vindolanda

Emma jól van..reggelente Az az első hogy megnézi mit kapott az adventi manóktól..:-) Ma a Móni féle beváltható kupont kapta: játszóházba. :-) imádja!!!!

MA este jön a mikulás..de csak bevarázsolja a csizmájába az ajándékot...:-)
Az oviba megy majd a mikulás holnap.......

Irina: nekem is jobban tetszett mikor 1x jött! :-)

A képek: csoda édesek!!!!!!

Gréti fülére nagy puszi!!!!!

Zdori nagyon ügyes vagy!

A szülinapi köszöntéseket nagyon köszi!

Mondtam hogy nem kérek semmi ajándékot de a drága férjem meglepett egy új telefonnal. a másik már olyan leharcolt.
egy LG okos telefon..na hát mire megtanulom kezelni..jó móka..:-) mintha gyerek lennék...annyira örültem neki..és folyton bogarászom mit is tud..:-)

na el ....

KépKép
kaqk
Debrecen

Tündi, örülök, hogy javul a srácok állapota, remélem, most már 1-2 nap alatt meggyógyulnak teljesen!
Ezek a szappanok istenien is néznek ki!

Kaqk, utólag is Isten éltessen sokáig Téged! Rendes férjed van nagyon, tudta, mi kell Neked! :-)
Tükrözés: nagy hős vagy, én egyszer megfutamodtam előle, szerintem pszichoszomatikus alapon fájt a gyomrom nagyon, hát a beavatkozás jellegétől rögtön el is múlt minden fájdalmam.
Remélem, semmi bajod nincsen!
irina

Szóval mivel ennyien érdeklődtök felhívtam telón,hogy ne mondjak hülyeségeket.

Kb. egy szappan 12-14dkg között mozog ez 690ftba kerül. Smile

Illatban:

Kecsketejes körömvirágos mézes édes illatú szappan
Kecsketejes mézeskalács szappan

Karácsonyi mézes szappan
Mézes szappan
Szőlőmag szappan
Férfi fahéjas férfi szappan

Kimondottan gyerekeknek problémás bőrre holttengeri iszapos illat mentes csak kókuszolajból.

Hajra használ csalánteás,bojtorján teafás szappan.Van akinek utána ecettel kell öblíteni,de nem mindenkinek kell.Neki festett és nem igényli az ecetes öblögetést,haj válogatja.
varga tünde

Vindo, jót szórakoztak a fiúk a youtube-videókon, Moszkvában érdekes fekete autók vannak... :wink:
irina

Mi nyálasak vagyunk: karácsonyi netes rádiót hallgatunk... igaz, a helyzetünket menti, hogy az előbb Robert Downey Jr. (!) énekelte Wish I had a river-t (ami az egyik legszebb karácsonyi dal szerintem).
Ádit lassan letesszük aludni, aztán munka. :shock:
irina

Vindo, ezt kimondottan Neked :-):
http://www.youtube.com/watch?v=AhR1JHc7WxI&feature=related
(a hang kicsit el van csúszva)
irina

Hát, R. D. Juniornak mindent megbocsátunk.

Én soha nem bírtam a karácsonyi zenéket :oops: Nagyon szenvedtem a három királyoktól is... Otthon mindig az ment. Karácsonyfát csak rockzenére szeretek díszíteni:)

Rugó elég kis anyás ma, de már négy napja nem voltunk együtt, ennek tudom be.

Kaqk, egy hős vagy ezzel a tükrözéssel :!:
Életed párja nem semmi:)

Tünde, meglesem majd a szappanokat.

Már itt is van

:x :x :x

Mennem kell.

Kép
vindolanda

Kösz 8)

Tényleg, a Diane Airbus-os filmet láttad (N. Kidman, RDJ)? Abban a legtutibb szerintem :roll: Bár másfél órán keresztül szőrös, mint egy majom, és csak a szeme látszik ki. A végén viszont megborotválkozik, de aztán meg is hal :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Na, meglestem a szappanokat :shock:
Nem is tudtam, hogy efféle szappanok is vannak 8)
Nem semmi :P

Tünde, állítólag nagyok lesznek a rákok, és az akvarisztikában láttunk egy nagy példányt, ami nemrég szétvágott egy kisebb halat.

Megint jön :x

Kép
vindolanda

S ha elárulom 400,-ot kellett befizetni :) :) nagy az ovi :) Mo legnagyobbja :shock:

Tünde!
Szerintem még fogok ám rendelni :) csinálni lenni lusta :oops:

Karácsonyi zene: vmi szól de mi :oops: gőzőm sincs :)

KépKép
viranka

Tünde, amúgy az orchideákkal nem nagyon csinálok semmit. Ez keleti ablakban van (állítólag azokat szeretik a legjobban), de még csak állott vízzel sem locsolom. Ez a példány meg már többször is leborult. Viszont ebben a légtérben száradnak a ruhák és stabil meleg van ingadozás nélkül, talán azt szeretik.

Kép
vindolanda

Na, mielőbb belevetem magam a tennivalókba: én nagyon szeretem a magyar karácsonyi dalokat a vallásosságuk és a szépségük miatt (ezeket gyertyagyújtáskor hallgatjuk inkább és egész szenteste), az angolszász dalokat pedig hangulatteremtő voltuk miatt. Egy jó Fitzgeraldra vagy Sinatrára tenni-venni, készülődni, díszíteni, nekem az a legjobb. :-)

Vindo, RDJ nekem abban a filmben tetszett meg, amiben Chaplint alakította, parádés volt. Aztán nagy Ally McBeal-rajongó lettem, abban is ugye ott volt a 4. szezonban, de akkor állandó drogproblémái voltak, ki is írták a sorozatból. Azután rendbehozta magát, azóta jobbnál jobb filmjei vannak, mondjuk a Tropic thunderben (vagy mi volt a címe) hihetetlen. Nézni meg az Iron man-ekben szeretem a legjobban. A kidmanes filmet szerintem nem láttam vele, be fogom pótolni. Szó, ami szó, az egyik legjobb pasi és színész, akit valaha vásznon láttam. 8)
irina

Az Ironman-ekben tényleg komoly esztétikai élmény :roll:

G. telefonált, lassan indul haza. Öltözködünk, és megyünk, keresünk egy Mikulást a városban :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, jó mikulásvadászatot! :-)
irina

Jöttünk is.
Az Interspar játszóházába adtuk le Rugót, vagyis ment magától, ott volt benn a Mikulás. Addig vásárolgattunk neki.
Egy kertészes lego cuccot (egy néni, egy bácsi, két nyúl, egy szekér és egy sün van benne,), egy kindertojást, négy kicsi könyvet kapott, meg a Mikulás is adott neki egy kis csomagot.
Most nagyon boldog.
A játszóházban megdicsérték, hogy ügyesen viselkedik és bátor.

Átöltözök, aztán majd vacsorázni fogunk.

G. meg szereli a kocsi ajtaját a szomszéd sráccal este. Még most rakják helyre az első beletolatást.

Móni, nem felejtettünk el Titeket sem, majd karácsonyra megy számotokra valami :idea: :wink:

Kép
vindolanda

Egy kicsit homályos a kép, de a szituáció a következő. Rugó meglátta a Mikulást, és nagyon izgatott lett. Itthon megbeszéltük, hogy köszönni kell neki, és még a fülét is hagyta kipucolni, hogy szép legyen a nagy találkozáskor.
Útban hozzá azonban meglátta a mászókás részt a Mikulás mögött, így a kettőjük közötti kommunikációból annyi lett, hogy R. odapattant elé, és megmutatta, hogy hol fog játszani, aztán otthagyta a Mikulást.
Ezt a jelenetet mutatja be a kép.

Kép

Ki kell mennem fáért :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Azta de jó lehetett Rugónak.. !!!!

Viranka oké.. :)

Lányok hoztam fényképet is róluk és konkrét árat.. :)

Kép férfi fahéjas,virágos és tömbben, GYerek utolsó darabos illat mentes holt tengeri iszapos szappan és a teafás hajmosó muffin 450ft és virágos forma 550ft,fürdőbomba 350ft.

Kép

Kép

Kép

Kép karácsonyi mézes kalács ő 180gr elég nagy 790.ft.

Kép

Kép

Kép

Kép ők picik kislányoknak való kis édi bédik 150ft. Már csak kettő van..Vagyis ők.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ők mind eladók.Kérésre is készülnek babák macik terítők.. :)

ja és utcsó kép
Kép mézes sörszappan 550ft.

Ahova nem írtam árakat azok annyik amit írtam du.

No ennyit a reklámról.. :)
varga tünde

Cicus extra nyűgös, csak ölben van el. Most épp az apja olvas neki mesét. De ideje 95 %-át ma az én ölemben töltötte :roll:
Lehet holnap doktornéni lesz és kihagyjuk az ovis Mikulást, na meg így Z vállalati Mikiét is :roll:

Vindo de édes Rugó :lol:
igazán nem kell semmi, örülök, hogy Rugót lekötik a mesék :)

Viranka ha eljöttök kavarok be gofritésztát és akkor sütheted :lol:
Lekvárral szereted vagy vegyek mogyorókrémet?

Tündi jók ezek a szappanok nagyon
holnap beszélek anyuval, hogy apum használná-e :roll: neki sajnos nagyon érzékeny a bőre.
A mai napig gyógyszertári fürdetőt tud csak használni.

Nálunk már volt a Mikulás. Tudom csak holnap reggelre kellett volna, hogy megtalálja csiripcica de annyira nyűgös volt, hogy figyelemelterelőnek bevetettük :) Egy kicsit be is jöt :)
Gergőnek meg nagyon :D Lelkesen püfölte a kapott játékot :lol:

megint sír :arrow: [/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj szorítok Grétinek,hogy aludni tudjatok legalább múljon a fájdalom.. ++++++++

Domi is azt használt eddig gyógyszertárit,most már ezt.. :) Oké kérdezd meg.. :)
varga tünde

Nálunk már járt a Mikulás:
Kép Kép
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Aszta, Rugó, Petike és Áron is milyen magabiztos a Télapóval! :-) De tényleg, Ádi annyira meg volt illetődve...

Móni, Grétusnak a legjobbakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szegény kis drágám, de biztos egyhamar rendbejön! Neked pedig sokkal pihentetőbb éjszakát, mint a megelőző volt!
irina

Sziasztok!

Móni?Gréti?
varga tünde

Kellemes Mikit.. :)

Kép Pusz.. :)
varga tünde

Sziasztok!

11-től rendel a doki, megyünk hozzá. Nagyon fáj cicus füle ráadásul a lázcsillapító ellenére egész éjjel lázas volt. Most kapott megint fájdalomcsillapítót és várjuk, hogy teljen az idő és megnézze a doki.
Az éjjel kicsit többet aludtam, egyszerűen kidőltem 9-kor cicussal együtt a Madagaszkár alatt. Z húzta fel az órámat, hogy ébredjek a fejéshez. Éjjel pötike is ébredt meg cicus is többször. Hajnal 3-kor átvittem Gergit az apjához, mert Grétike akkor tetőzött. Érdekes egy éjszaka volt :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Boldog Mikulásvárást mindenkinek :)

Heni jók lettek a képek nagyon :D
olyan jó, hogy nálatok a faluban házról-házra jár a Mikibá :lol:

:arrow: sírva hív cicus

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja a kis Gréta cicának jobbulást!!!! ++++++++++++++++++++++

mi volt a dokinál?

Én voltam..minden ok..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Mikulásos és nem Mikulásos képek nagyon jók, gyerekek szépek :)

Mi is megvagyunk. Mikulás-dömping nálunk is volt, Fruzsi félt tőle, Zsófi nem :) Nagyon vagány kiscsajszi lett belőle, tegnap is odament a céges bulin a Mikuláshoz, és megkérdezte, tud-e táncolni, mert ez már napk óta foglalkoztatta őt :lol:

Képet majd hozok, csak most nem tudok kicsinyíteni.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok,
most csak kettőt gyorsan:

MÓNI, remélem, Grétus már jobban van!!!

VERUS, írd meg lécci priviben a levélcímedet, mert cd-t akarok küldeni (képek Ádiról naptárhoz). Mindenfele kerestem, de a korábbi leveleink között sem találtam meg! Köszi előre is! (A fülészes privit megkaptad?)

Jó éjt mindenkinek!
irina

Sziasztok!

A tegnapunk nagyon sűrű volt.Egész nap kocsiba be, kocsiból ki pakoltam a gyerekeket. Grétikének fülgyulladása van, meg kötőhártyagyulladása. Kapott antibiotikumot, szemcseppet, szemkenőcsöt, orrsprayt. A fülgyulladást talán az elején kaptuk el a doktornő szerint. Azt mondta ha rosszabbodik neki akkor a fülészetre vigyem és ott felszúrják, de szerinte most az AB helyrehozza. Nagyon rosszul érezte magát tegnap cicus :( Az éjszaka neki határozottabban jó. mozdulatlanul alszik még most is. Forró a homloka, lázas. De emiatt nem ébresztem fel, majd ha magától ébred adok neki lázcsillapítót.
Ha már ott voltunk a dokinál, mondtam neki, hogy Gergőke éjszakánként köhög elég csúnyán. De az orra nem folyik, láza nincs. Megnézte, torka nem piros. Végigzongoráztuk mitől lehet. Majd megálltunk ott, hogy én sokmindenre allergiás vagyok. Most próbaképpen szednem kell claritint 10 napig, így az anyatejen keresztül Ő is kap. Ha javul, esetleg elmúlik pötike köhögése akkor tudjuk, hogy nagy eséllyel allergiás :? Akkor viszont kivizsgálások hada jön :(

Panndi na és szokott táncolni a Mikulás :lol:

Irina jól ír a blogger nagyon :D , és sajnos igaza van a fülorvosokkal kapcsolatban :?

Kaqk az jó, hogy minden rendben :D

Viranka a képeket átküldtem vagy csak akartam?
Nem lepődnék meg az utóbbin amilyen szétszórt vagyok :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
jobbulást,képeket megkaptam
Csilla,megyek be vmelyik nap pestre egyeztessünk és találkozhatnánk :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?