Sziasztok!
A tegnapunk nagyon sűrű volt.Egész nap kocsiba be, kocsiból ki pakoltam a gyerekeket. Grétikének fülgyulladása van, meg kötőhártyagyulladása. Kapott antibiotikumot, szemcseppet, szemkenőcsöt, orrsprayt. A fülgyulladást talán az elején kaptuk el a doktornő szerint. Azt mondta ha rosszabbodik neki akkor a fülészetre vigyem és ott felszúrják, de szerinte most az AB helyrehozza. Nagyon rosszul érezte magát tegnap cicus

Az éjszaka neki határozottabban jó. mozdulatlanul alszik még most is. Forró a homloka, lázas. De emiatt nem ébresztem fel, majd ha magától ébred adok neki lázcsillapítót.
Ha már ott voltunk a dokinál, mondtam neki, hogy Gergőke éjszakánként köhög elég csúnyán. De az orra nem folyik, láza nincs. Megnézte, torka nem piros. Végigzongoráztuk mitől lehet. Majd megálltunk ott, hogy én sokmindenre allergiás vagyok. Most próbaképpen szednem kell claritint 10 napig, így az anyatejen keresztül Ő is kap. Ha javul, esetleg elmúlik pötike köhögése akkor tudjuk, hogy nagy eséllyel allergiás

Akkor viszont kivizsgálások hada jön
Panndi na és szokott táncolni a Mikulás
Irina jól ír a blogger nagyon

, és sajnos igaza van a fülorvosokkal kapcsolatban
Kaqk az jó, hogy minden rendben
Viranka a képeket átküldtem vagy csak akartam?
Nem lepődnék meg az utóbbin amilyen szétszórt vagyok