A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vnbeni,Eszter: de jó Titeket is látni!!! :)

Vnbeni: mesélj,nagyon rég hallottunk Felőled! :)

Eszter: majd utoléred magad! Tényleg jó sokat termeltünk,nem irigyellek :D
Vendég

Béku
Nem két nap, mert gondolom a 12. hét vége számít, és az még 1 hét és két nap... Utána meg max 2-3 napra jövök be dolgozni, szóval lehet csak jövőre jelentem be...
Ilona szerintem 30 lehet, a kollégám 28 és idősebb nála.
Miért kellett neked új vércsoport meghatározás??? Gondolták, hogy változik fél év alatt? Ezt a baromságot!
Sajnálom a munkahelyi balhét, ha priviben publikus, akkor érdekelne...
Nyugi!!!

Zsuzsó
Köszi, akkor majd a dokinál rákérdezek a toxoplazmózisra...
A BMC-ből vittem vércsoportos leletet, köszi!

Ancsi
Úgy tudom, áprilisban jön a baba a biológusnak, de majd ma rákérdezek :)

Woody
Köszi, majd belenézek egy könyvesboltban a Spock könyvbe...
Nekem annyira nem baj, ha picit vaskalapos, nem vagyok a liberális nevelés elve...

Zsuzska
Jaj, ne érts félre, én nagyon szeretem ezt a barátnőmet és a világért sem szeretném megbántani, ezért is gondolkoztam rajta, hogy nem írtam-e bántót...
Csak mivel neki eddig minden viszonylag könnyen ment, eszébe sem jut, hogy az első 12 hét nem a baba hajszínéről szól...
Mondjuk nekem a 6. héten megmondta a doki, hogy még ne éljem bele magam ....
De nekem is volt olyan barátnőm, aki a lelkembe gázolt, tudom, milyen...
Bár attól hülyét kapok, ha valaki osztja az észt, hogy náluk elsőre összejött és nálunk miért nem, de szerencsére itt nem az a helyzet.

Kispatak
Az első 12 hétben a legnagyobb a vetélés kockázata, azért nem szokták addig elmondani...

Lukacsne
Csak a házi tej segít?

Én még azon szenvedek, mikor menjek dokihoz...
14.-én megyek kombinált szűrésre, annak 1-1,5 hét az eredménye, 22.-én vérvételre, gondolom azt is elhúzzák pár napig...
A dokim 23.-ig dolgozik, utána januárban. 23.-ig elég necces, hogy meglesz-e minden, leletek nélkül meg szerintem teljesen felesleges odamenni, 14.-én meg úgyis lesz uh a kórházban, ott látnák, ha baj lenne, nem? Arra hajlok, hogy csak januárban menjek...

Kép Kép
estrella22

Jó hír: ügyem lerendezve.... :D
Vendég

Estrella: neeem,a terhesség első 12 hete lehet parás...
Neked az most telik le,utána már a 13.-at nyúzod! :)

írok p.ü.-t :)
Vendég

Breki,
ez tényleg jóóó hír :D

Estrella,
ha ez segít:
én 6-án voltam a dokinéninél, elküldött vv-re meg kombináltra, és jan. 3-ra rendelt vissza!

Beni, Eszter,
meséljetek!!!

Sajti,
te is el vagy tűnve!

Kép
judit0713

Beni, Eszter,
jó hogy itt, de meséljetek is valamit! aztán majd olvasgattok!

Estrella,
a 12. betöltött hét szerintem is most telik le.
ezt a dokis dolgot nem értem. nekem a 12. héten kellett menni a genetikaira és Sz. dokihoz is, akkor csinálták a vérvételeket a terhesgondozáson. utána csak 1 hónap múlva az afp-re kell menni.

Breki,
akkor most nyugi lesz már remélem.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: kp-tal lebeszélve a dolog ;)
innentől már zaklatás... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Már csak 5 nap,és láthatom a bébit!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

bár 4 nap múlva is már mehetnék,de párom aznap lesz szabad.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ugye ugye ugye minden rendben van odabent?
mára meg is nyugodtam!!!! :D

mivel minden okés körülöttem,innentől nem foglalkozom a külvilággal :)
Vendég

szekrekedesre nekem orolt lenmagot (lengmag pelyhet) ajanlottak az egyik patikaban (DM-ben is lehet kapni), muzlivel, joghurttal vagy kenyerbe sutve is lehet enni, jobb este es rainni folyadekot, hogy jol felszivja, ezzel segiti a konnyebb uritest:) nekem hasznalt, en foleg muzlivel ettem! a MensMentisben a dietetikus pedig ezt ajanlotta: NatureCare, Isabgol hashajto, ezt is lehet babasan szedni, nekem nem volt ra meg szuksegem, eleg volt az orolt lengmag.

Eszter: de jo hogy jelentkeztel, meselj, mi van veled, hol jartal:)

Oroszlan

Kép
oroszlán

Tényleg,Oroszlán,nem mondasz hülyeséget! :D :D :D

ezt a lenmag dolgot már hallottam a kollégámtól,és bár ő a diétája miatt alkalmazta,ő is azt mondta,hogy ettől aztán kijön :D

ő napi egy teáskanállal evett meg a kajájába keverve :)
Vendég

nagyon klassz meglepivel tért haza párom!
először is kaptam egy kismama párnát,így végre fogok tudni aludni éjjel,mert én ugyebár hason alvós vagyok,és az egy ideje kényelmetlen!

mellé kaptam Tőle egy óriási parázson sütött kürtős kalácsot!!! :D :D :D :D :D

ez egy csodaszép nap,és erre ráadásul hétágra süt a napocska is!!!!! :D :D :D
Vendég

Kisbeeka!Nagyon rendi a férjed!..az én férjecském is folyamatosan próbál igyekezni mindennel:siet haza,este már az újjamat sem kell mozdítanom semmiért sem!Mindent helybe hoz:üccsit, vacsit stb...pedig nem várom el tőle!!
Az előbb csináltam egy kis Lasagne-t,nyami-nyami! :)
Köszönöm a székr-re írt megoldásokat!Ez a Dm-es lenmag szimpi, lehet kipróbálom!Nemsokára megyek fodrászhoz!Végre vmi történik!Kezdek olyan slampi lenni! :cry: Körmös már nem tudott Kari-ig elvállalni, fodrász csak vág,NO festés,ruhák nem nagyon jönnek rám!Pocim nekem sincs, csak hájam!Ezért a farmernacikat már rakom is el, mostanában nem sok hasznát fogom venni!A felsőimben meg úgy nézek ki mint egy jóllakott óvodás!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: de klassz,hogy mehetsz fodrászhoz! :D

Sajna mi nagyon kikölteleztük magunkat erre a 2 hónapra,még Karácsonyra van egy kicsi,de sajnos most magamra nem marad,talán majd januártól! :D

Nekem régen voltak műkörmeim,de a hajam is,meg a körmöm is annyira gyorsan nő,hogy mindkettőt 2 hetente kellene megcsináltatni (amennyiben festetni akarnék...).

az anyagilag már elég durva volt,a körmös meg nagyon csúnyán nézett rám,ha csak 4 hetente mentem...
Ha kicsit olcsóbb lett volna,talán megyek picit sűrűbben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem most csak a hajam levágatása lesz a nagy változás :D :D :D

Én párom is most kint sürög-forog a konyhában,valamit nagyon készít,akart valami ünnepi reggelit is,csak már nem volt ideje :)
mennem kell,újabb meglepi :D
Vendég

estrella
nem csak a házi, de nekem az jobban segített amikor terhes voltam.

juditok
boldog névnapot nektek

ma 20 perc alvás volt reggel azóta semmi most próbálkozunk..... kész vagyok teljesen újabban este 10 körül alszik de 3-5 között kel.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!!

Béku!!
De édes a Párod!!Valait ünnepletek??Lemaradtam valamiről tuti,vagy ma van a Szülinapja???? :roll: :lol: :lol: Ha igen,a Jó Isten Éltesse Sokáig. :D Ne idegeskedj,mert elfutok,és elfenekellek. :D

Eszterem!!
MErre jártál báránykám?? :D :lol: Külföldön??Merre is???Várom apadlizsánkrém receptet!!!Azóta is csurog a nyálam érte,de Mieza is írt egy receptet,vasárnap tuti megcsinálom. :D Ha lesz időd gyere és mesélj,hiányzol ám!!!! :D

Ancsi!!
Hajrá fodrász,ÉN jövőhéten megyek,vágatok. :D Festetni is kéne,sok az ősz hajszálam. :D

Zsuzsó!!
Jól vagytok??

Vnbeni!!
És hol vagy??nem látlak!!!!!!!!

Andi!!
Hogy vagy Drága??Hányinger???MIkor mnetek 4D-re?? :wink:

Jujjj,mit is akartam még?? :lol:

Ja,igen ma találkoztam a BMC-be Zsuzskával,Jót beszélgettünk,nagyon kevesen voltak ma.
Ann-al is taliztam,de mire Én/MI végeztünk,addigra már a szobába volt,és ébredezett,nem zavartuk,Férjének mondtuk,hogy drukkolunk Neki,és pusziljuk,biztos jön majd a hírekkel. :lol:

Ésssss!!!!!!

Hétfőn inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden oké,mnyh:10mm,ez jó ugye??? Jobb o:19,17 mm,bal o:17,15 mm(azt hiszem) :lol: :lol: :lol:
Ma még bekell szúrnom a 10.Merionalt is,és holnap este 8-kor repesztünk!!! Ügyeletre mennjünk ugye??? Muszáj izomba?? :roll:
És ha nem a körzetes ügyeletre megyek az nem gáz??Mert dolgozom 7-1/2 8-ig,nem érek haza 8-ra.Vagy lelépek előbb,még ez lehet a megoldás lehet. :D :lol: :lol:
Jajjj,Csajok,Én úgy örülök,erre vártunk már mióta. :D :) :D De szép karácsonyi ajándék lenne.
Mondjuk Apa PÉcsre kell,hogy mennjen,emiatt kicsit mérges vagyok,de elkell,hogy mennjen,így Ő reggel gyorsan leadja a kisfickókat,Én meg ráérnék 10-re menni.És nem tud ott maradni Velem..Jöhetek haza egyedül. :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem megtudja oldani valahogy. :cry:

Karácsonyi ajándékokkal még sehogy sem állunk. :roll: :oops:
csucsu99
Budapest

Vikus!!

jajjj,de örülök,hogy beszélgettünk!!!!És mit mondott Sz????Gyere sűrübben!!!!!

Ma is volt egy Csajszi,talán Kisborsó?????Akivel 1-2 szót váltottunk,de majd jön Zsuzska és Ő jobban tudja. :lol:
csucsu99
Budapest

sziasztok csajok,
megjöttem a punkcióról.
8 petesejtem lett. reggel 9 kor telefon, hogy az izgalom nehogy alább hagyjon.
Csucsu, örülök h. láttalak, bocsánat ha hirtelen nem reagáltam nagyon a híredre, de már se kép se hang nem volt a műtő előtt. Na ráadásul ki is küldtek, cseréltek az utánam lévővel, merthogy ittam reggel pár korty vizet...
Olyan jó volt, mikor az altatásból felkeltem, mondta párom, hogy nagyon puszil a két leányzó. :))
Most érzem azért a petefészkeim, meg a méhem vagy nem is tudom mit, kis szurkálásokat érzek meg kis nyomást. Ugye ez normális csajok?
ann74

jó kis bmc-s nap volt ma! :-)

Csucsu,
persze hogy szuperek az eredmények és baba lesz hétfőn. :-) azért jó lenne ha nem egyedül kéne hazamenned.
köszi megvagyok, most nem a legjobban, de nagyon reménykedem hogy minden oké velünk.

Ann,
drukk reggelre hogy csupa jóhír legyen!!!!

Zsuzska,
ti hogy folytatjátok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Csucsu!
Én is örülök,h dumcsiztunk! :D
Szerdán kell vissza mennem és remélem akkor már eltűnik a ciszta!
aztán meglátjuk!
Inszemhez nagyon szoritok!
vikus82

Zsuzsó, sajnálom hogy nem találkoztunk, pont akkor láttalak érkezni a recire mikor mennünk kellett be a szobába. De az üziteket megkaptam, olyan jó volt!!
ann74

Vikus!!
DRukkolok nagyon,és gyere majd a hírekel,nem lemeradni!!!! :lol:

ja,és ma beszólt Skriba.....Eddig sem volt a kedvencem,bár múltkor elég normális volt,meglepően..de ma bal lábbal kelt fel. :roll: :evil: :x :shock:

Zsuzsó!!
De ugye nincs baj??Nem érzed jól Magad???
csucsu99
Budapest

Ann!!

Örülök,hogy jól vagy!!!!Holnapi telóhoz drukk,akár hétfőn még talizhatunk is. :lol: :D Pihengessél!!
csucsu99
Budapest

Lányok, nekem S még gratulált is a petesejtekhez, merthogy papíron 8-ból 8 lett :) Velem ari volt :))
ann74

Ja igen, és kis vérezgetés is még belefér punkció után?

Nem teljesen világos, a doxyprotectet is 4 napig kell szedni?
ann74

Ann,
gratula a sejtecskékhez!!!
Minkét gyogyót 4 napig kell szedni. Nekem punkció utáni nap is volt még kis pecsételés, aztán mire beültire mentem elmúlt...és itt a pocakban a baba :wink:

Kép
judit0713

kösz Judit!! követlek ám!!!
viszont nagyon nagy lett a hasam, nyugtass meg hogy ez is normális!! bocsánat az agódásoskodásomért, dehát most minden új.
ann74

..hazajöttem fodrásztól! :lol: Betartottam az "előírást", nem festettem!Nem is olyan vészes! :?
Ann! Én is vérezgettem punkció után 1-2 napig!Hát jól termeltél, nem mondom(8 petesejt)! :lol: Gratula hozzájuk!
Képzeljétek!Bár nem ide vág a téma, de ahogy tanácsokat kértem a székrekedésemre, utána egyből el tudtam menni 2x is!!!Hogy az ember miknek nem örül!!!
..ja és Kisbeeka!!!!ISTEN ÉLTESSEN,névnapod alkalmából!(persze csak ha ma tartod!)

Kép
Kép
missancsi

Ann,
kövess csak :wink:
Nekem is nagy volt a pocakom, végig a stimu közepétől kb. a 6. hétig. Ne felejts el regeteget inni (napi 3-4 litert)! Ez fontos, mert a hormonok még dolgoznak benned, és persze a manóka is elkezdi majd termelni a hormont a beágyazódástól, így könnyen lehet hiperstimu, aminek legjobb ellenszere a rengeteg folyadék és a sok fehérje!

Kép
judit0713

Ancsi! és a punkció utáni óriáshas??? nálad hogy volt?
ann74

Ancsi: köszönöm,tündér vagy!!! :D

Judit: Neked is boldog névnapot! ;) :D

Csucsu: párom mióta megismerkedtünk,mindig ezen a napon köszön fel (névnap). Családommal júliusban szoktuk tartani,csak vele ilyenkor,ez már hagyomány az első év óta :D
Úgyhogy nagyon kitett magáért,ünnepi reggeli,ünnepi ebéd,néztünk filmet (a felét átaludtam... :roll: :roll: :roll: ),aztán talán PS2... ? kb. 2 éve nem játszottunk :D
Vendég

Hát szerintem lapos hasra mostanában ne fájjon a fogad! :lol:
Nekem már a szurkáknál lett pocim, aztán a leszívás után is volt(olyan puffadt poci féle),meg most is van(most meg olyan jóllakott, hájas poci!) :lol: ...és remélem ez már csak növekedni fog! :D
Juditnak igaza van igyál sokat!!!Napi 22-3 litert!Tudom, nehéz,de most muszáj!Ez nagyon sokat segít!

Kép
Kép
missancsi

Ann: gratula a 8 petesejthez,ez nagyon klassz!!! :D

De kérlek nyugodj meg,minden tüneted normális!!!! :D
A papírodon (zárón) rajta van a gyógyszer is,hogy mit meddig kell szedni,amúgy igen,4 napig kell.

a pocak-dolog nekem már a hosszú stimu alatt megvolt,azóta is néha olyan,aztán visszalaposodik.
csupán a hormonok játéka,ez is teljesen ns is,hiszen normális,ahogy a vérzés is,hiszen 9x megszúrták a petefészkedet!
Vendég

ne is mondjátok a hiperstimut. ma volt a szobánkban egy lány, tegnap volt a punkciója...iszonyat szarul nézett ki. folyamatosan kapta az infúziót, infúzióval járkált pisilni, mindig mérte a pisi mennyiségét, a másik karjából óránként vették a vért...mikor eljöttünk akkor szólt át a K a nőgyógyászatra h. vigyék át. sztem komolyodott a dolog, még ráadásul vér is került a hasüregbe.úgy sajnáltam, egy nagyon kis helyes, szép, fiatal kedves lány...basszus más meg félholtra veri a másfél hónapos babáját.ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! nem értem én ezt :(
ann74

Ann: akárhányszor mentem beavatkozásra,mindig volt egy hiperstimus...
ezért kell sokat inni!

Nekem jelez az oldalam,ha aznap nem ittam még eleget,úgyhogy én ebből is tudom,mikor elég :D
Vendég

Ann!!

Láttunk ma egy Csajszit,akit már tolószékbe hoztak,feltehetően a nőgyógyászatról,szegény elég szarul nézett ki,Mi is sajnáltuk.Akkor biztos az lehetett!!

Béku,Judit!!
Boldog névnapot utólag is. :wink: Én is úgy tudom a júliusi az igazi Judit nap,de ki mikor tartja.

Bocsi,ha sokat írtam ma az Én dolgaimról. :roll: :cry: :oops:Eldugultam. :cry:
csucsu99
Budapest

Csucsu: írjál is sokat a dolgaidról,minket érdekel :)
Vendég

Csucsu: mától már nekem is van Kornélom! :lol: :lol: :lol:
páromnak úgy tetszett ez az elnevezés (kismama párna) Mieza után,hogy nem tud neki jobb nevet,egész nap ezt hajtogatta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

igen Csucsu, ő volt az, de baromi jól viselte, le a kalappal előtte. az asszisztens lányok leginkább anyukáját nyugtatgatták.
Ancsi, örülök, hogy elmúlt a "rekedésed"!!! szuper. na én meg most a másik véglet lettem.úgy megy a hasam, már harmadszor voltam 2 órán belül...olyan már mintha pisilnék, bocsánat!!! boldog vagyok ...tegnap este is volt vmi, meg reggel is, basszus tuti hogy a haltól, mert tegnap is a halevés után jött rám, és ma du. is dettó. mirelit hal volt... még soha nem volt nekem ilyen haltól. mostmár alábbhagyhatna igazán
ann74

Béku: Nagyon boldog névnapot kívánok Neked én is!!! EGy tündér a párod, mondd meg Neki, hogy a virtuális pirospontokat már postázom is....:). .....
Playstationozás nálunk is nyerő... csak (Szandika után szabadon) nem nekem :) Rajó jáccócucca..

Ann: Ezt nevezem, ez már szép termés... Ha mind megtermékenyül, és miért ne tennék azt??..... akkor szerintem esélyes vagy még a blasztókra is!!! Alig várom már hogy holnap mit mondanak!!.. Gyere majd minél előbb elmondani nekünk Jól leszel ne izgulj, sok folyadék, sok fehérje, pihenés... NEM AGYALÁS... kikapcsolás... vígjátékok.... szirupos köptetős filmek.... korlátlan mennyiségben :)

Ancsi: azt a 22 litert megnézném.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, nem cinkellek :))))) Viszont készülj, mert hamarosan már baba-poci lesz a hasad helyén..... lehet asszem beszerezni a kismamagatyókat... :wink: :wink:

Csucsukám: Babaragacs szállítmányt indítom: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Ne foglalkozz S-sel... szeirntem bizonyos emberek szimpatikusak neki, velük bűbáj.... van aki meg ha a feje tetejére áll, akkor is "olyan" lesz vele... Persze jó lenne, ha az emberrel az élete egy ilyen fontos szakaszában normálisan bánnának ... de erre itt vagyunk mi Neked.... :) Melyik repesztőt kaptad? Mert van amit izomba kell (azt csak eü-s adhatja be) van amit meg simán mint a stimus szurit..... Nekem mikor izmos kellett, mázlim volt mert itt a lakóparkban lakik egy doki srác, és a közös képviselőn keresztül megtaláltam és tök rendes volt, átjött és beadta, nem kellett azügyeletre vasárnap este elcaplatnunk :)
Hányinger, émelygés még megvan javában.... Csanda pár napja nem volt!!!!! :) Gyorsan le is kopogom.
4d-re mához 1 hétre megyünk... Már alig várom!! :)

Estrella: Nálatok Te döntöd el mikor mész dokihoz? Nekem Sz. mindig konkrét dátummal mondja a következő alkalmat... :shock: :shock:

Zsuzsókám: HOgyvagy? REmélem Te nem húzod eddig el a hányingeres időszakot, mint én.... Cukkeród méred? Hogy alakul?

Eszter: De jó, hogy jelentkeztél!!! Már úgy hiányoltalak!!!! Merre jártatok??? Lassan mész Te is bmc-be.... :wink:

Sajtikám: Hiányolom a frappáns hozzászólásaidat!!!!.... Mi volt a dokinál? Teccett neki a nunus????? :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

Juditkám: Jövő héten mész a kombináltra ugye???? :wink:

Hát én meg ma a változatosság kedvéért megint be kellett menjek a mhelyemre. TEgnap telefonáltak, hogy a jövő évi cafetériáról a nyilatkozatot máig el kell készíteni...kiszámoltuk, hogy járok a legjobban... és leadtam... Nem mindegy mert havi szinten azért elég jó summa...
Viszont nemrég ment el a mosogató gép szerelő.. már a 2. embert hívtam ki, mert az elsőnek nem sikerült a problémát orvosolni... Hát..kiderült az első ember tök mást mondott, mi a baj, és azért nem jó még mindig..... Ez a második viszont eléggé elkeserített, mert valami sz-rá ment a gépben, alul folyik, csak mi ezt nem láttuk, mert be van építve... Lényeg, hogy javítható, de 25-be fog fájni...Elvitte a rossz alkatrészt, otthon kiszárítja, majd viszahozza, mert így vizesen nem indul be a gép, és nem tudja megnézni, hogy más hiba esetleg nics-e.... Jövő hét csütörtökre lesz meg kb. mindennel... Karácsony előtt ez viszont brutál érvágás... Rajó azt mondta, hogy nem érdekli, csináltassam meg, mert jön hozzánk az egész família karácsonyra és ne keccsöljek a mosogatással, ha már van egy ilyen gépünk.... :roll: :roll:
Mondom neki, jó...de akkor ha már ilyen extra kiadás van, nekem ne vegyen nagy ajándékot majd, van egy serpenyő amit már egy ideje nézegetek, az is tökéletesen elég lesz majd... Erre tudjátok mi volt a válasz??? ....."nem veszek edenyt mert az munkára ösztönoz, ez meg most nem arról szól"... ajj.. megzabálom!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ann: szépen abba fog maradni,ne aggódj!
Mikorra hívtak vissza? vagy holnap beszéled meg a biológussal?
Vendég

Andikám!!

De Imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOndtam már??? :D :D :D Pregnylt kaptam.Rókát nyugodtan küld erre,átvállalok belőle szívesen. :D

Béku!!
De jóóó,van Kornélod!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Akkor most már Apán kívül,mást is ölelgethetsz. :D
csucsu99
Budapest

Andikám: köszönöm!! :D

Aranyos párod,ő is nagyon óv Téged! :D
Mint látod,én se játszom túl sűrűn,2 éve kaptam a gépet a legjobb barátomtól,hogy foglaljon le,míg otthon kellett lennem táppénzen :)

(Őt vesztettem el tavasszal... :cry: :cry: )

Nekem egyetlen játék tetszik,mással nem jjavascript:emoticon(':lol:')átszom,ez autóversenyes :)
szeretem felrobbantani benne az autómat,ami még az idő lejárta előtt sokszor totálkáros lesz,és így ér véget,de legalább kiadom rajta a dühömet :lol: :lol: :lol:

mondjuk én egyedül játszom vele inkább,egy-két alkalommal játszottunk együtt :)
hozzáteszem,nem véletlenül játszottam vele olyan rég,nekem most se jutott volna eszembe bekötni,párom szorgoskodott,mert neki vannak az én buta versenyemnél komolyabb játékai is.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

küldöm nemsoká a fotókat,tegnap más vette el az időmet (kedvemet és energiámat)... :D
Vendég

A fránya mosogatógépet sajnálom! :?
nekem nincs,de gondolom,hogy rossz lehet,ha már megszoktátok hogy van,és jönnek a vendégek is...!!

nem tudjátok mégis januárig kihúzni nélküle,hogy ne épp most legyen ekkora érvágás? :roll: :roll:
Vendég

Béku: Nekünk is az első közös gyerekünk a PS2-es volt... Még Bécsben vettük, mert akkor még az adóját vissza tudtuk kérni a külföldön vásárolt műszaki cikknek... Rajó tudod meséltem már többször, megszállottja ezeknek a műszaki kütyüknek... Mikor kijött a PS3, addig nyaggatott míg nem vettünk egyet.. mondjuk ez annyival jobb, hogy médiacenterként is funkcionál nálunk, filmet nézünk rajta keresztül, zenéket hallgatunk, meg kurva sok extra funkciót tud... én nem is értek hozzá annyi mindent :)
Hát igen, anyámmal a széltől is óvnának.... Na anyám se volt ma semmi... felhív délután, hogy ha netántán kimegyek az utcára, akkor sapka-sál, mert hideg van és fúj... :lol: :lol: :lol: Ott volt a nyelvemen, hogy bakker 38,5 múltam :)))) De valahol jó is hogy így féltenek-óvnak.... annyi kiszolgáltatott nő van a világban, tényleg összetehetem kezem-lábam.... :wink:

Csucsukám: Pregnylt izomba kell adni, a leírásában vagylagosan van hogy bőr alá is lehet vagy izomba, de nekem Sz. annó kétszer is kihangsúlyozta, hogy CSAK IZOMBA tessen a repesztőt beadatni andrea!! :)

Csajok: Nekem nincs Kornélom még mindig!!!! Szenvedek is, egy jó erős tartású kispárnát szoktam a hasam alá beilleszteni.... de megadtátok a tippet, hogy mit hozzon a Jézus... Kornél végülis nem ösztönözne munkára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi!!

Sajnálom a mosogatógépet,annyira úúúútálom,az ilyen váratlak kiadásokat.nekünk 2 hete volt műszakin a kocsink,és előtte átlett vizsgálva,"csak" az egész hátsó féket kellett kicserélni,mert nem fogott rendesen a kézifék sem.Na a 34.000 helyett 80.000 lett.Gondolhatod. :roll: Ja,és eltörött a számítógép előtt a székünk,kinéztem egyet,12E volt,Apa elment,hogy megvegye,erre hív:Figyu,van egy 18E-ért sokkal jobb.Kényelmesebb lenne a derekadnak. :D :lol: :lol: :lol:

Mi most akarunk mosogatógépet venni,Nektek milyen van????MIt érdemes nézni választásnál???Keskenyebb fjta kell Nekünk,mert az fér be,és sztem 9 terítékes az már elég,nem???
csucsu99
Budapest

Béku: hát el lehetne húzni, de egyrészt akkor is kiadás lenne.... másrészt meg az ünnepekkor nálunk lesz a jövés-menés, miattam nem mi megyünk hanem hozzánk jönnek... és 25-én pl. 9-en leszünk... habzsidőzsivel, na ott azért már termelődik ez-az.... Rajó azt mondta, hogy ne sz.....ral gurigázzak már, hanem csináltassam meg, azt csá... :shock:

Tényleg nagyon meg lehet szokni ezt a mosogatógép témát... Nekem a legjobb barátnőm.. :).... most 3 hete van vele ez a mizéria... amit még azért túl lehet élni.. illetve lehetne, ha nem lenne minden sz...rtól hányingerem... és azért egy jó kis pörköltes lábos meleg vízes mosogatószeres szag azért tud ám csodákat művelni nálam. :shock: :shock: Vukkot lehet ez is tartja itt még nálunk??? :) Konkrétan az orrom-szám elé kötött sállal védekezem a szagok ellen :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Hát Csucsukám, egyrészt mindenképp nézzétek azt hogy A+os energiafogyasztása legyen... a másik amit mi néztünk, az a vízfelhasználás... óriási különbségek vannak típus és típus között és a mai víz és csatornadíj összegeket nézve nem mindegy...
Mi ugyan még csak ketten vagyunk..... DE... simán kihasználjuk a 12 terítékes gépet!!!! :) Mondjuk én konkrétan a fazekakat is abban mosom... egyedül a kristály poharakat és a fa cuccokat (steak kés-villa, fa salátástál) nem mosom benne... minden mást igen... Ha van 60 cm széles helyetek, érdemes a 12 terítékest megvenni szerintem.
Az indexen van egy mosogatógépes fórum, én annó onnan műveltem ki magam...
Ja és ami a legjobb... a kurva drága Finish mosogatógéptabletta kb. egy kalap sz..rt se ér!!!!!! Tök dzsuvás lerakódottak maradnak a poharak tőle.... Nekem bevált nagyon a tessós 5:1-ben mosogatógép tabletta.... majd mindent végigpróbáltam már egyébként.... de a tessós olcsó, és az egyik legjobb...semmivel nem jobb a Somat, csak az 4-szer annyiba kerül... :shock:

andrea-1

Andi: én tegnap szerváltam a netről kemény 1200 pénzért Kornélomat! (bocs Mieza :lol: :lol: :lol: )

Aztán mondtam páromnak,hogy még tegnap,vagy akár ma vegye át,ha már én nem mehetek ki :)
Erre közölte velem,hogy minek vaterázok annyit,így nem lehet engem meglepni,ugyanis olyannyira egy rugóra jár az agyunk,hogy épp MA akart meglepni eggyel... :D :lol: :lol: :lol: :lol:

de mondtam,hogy így is az ő ajándéka,és legalább annyira örülök is neki,de legalább olyat kapok,ami garantáltan tetszik!!! :D

Én anyum is gondoskodó volt ma,én email-ben kaptam linket,hogy tudjak az elméletéről is annak,ami épp most bennem a gyakorlatban lezajlik :D
egy igazi tündér,imádom!!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.10 18:19-kor.
Vendég

Ja és Csucsu: a hanghatást is nézzétek, hogy mennyire hangos a gép... Nálunk az lett a bevált gyakorlat, hogy pl. ha vendégek vannak és este későn mennek el, bevágok mindent a gépbe... beindítom és lefekszünk aludni... a mienk nem zajos, így aludni tudunk mellette és reggel csak kipakolom és nincs gond a cuccokkal.... Igazi 21. századi kényelem :) Hozzá lehet szokni ..... :)

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?