Béku: Nagyon boldog névnapot kívánok Neked én is!!! EGy tündér a párod, mondd meg Neki, hogy a virtuális pirospontokat már postázom is....

.
.....
Playstationozás nálunk is nyerő... csak (Szandika után szabadon) nem nekem

Rajó jáccócucca..
Ann: Ezt nevezem, ez már szép termés... Ha mind megtermékenyül, és miért ne tennék azt??..... akkor szerintem esélyes vagy még a blasztókra is!!! Alig várom már hogy holnap mit mondanak!!.. Gyere majd minél előbb elmondani nekünk Jól leszel ne izgulj, sok folyadék, sok fehérje, pihenés... NEM AGYALÁS... kikapcsolás... vígjátékok.... szirupos köptetős filmek.... korlátlan mennyiségben
Ancsi: azt a 22 litert megnézném....

Na jó, nem cinkellek

)))) Viszont készülj, mert hamarosan már baba-poci lesz a hasad helyén..... lehet asszem beszerezni a kismamagatyókat...
Csucsukám: Babaragacs szállítmányt indítom:
Ne foglalkozz S-sel... szeirntem bizonyos emberek szimpatikusak neki, velük bűbáj.... van aki meg ha a feje tetejére áll, akkor is "olyan" lesz vele... Persze jó lenne, ha az emberrel az élete egy ilyen fontos szakaszában normálisan bánnának ... de erre itt vagyunk mi Neked....

Melyik repesztőt kaptad? Mert van amit izomba kell (azt csak eü-s adhatja be) van amit meg simán mint a stimus szurit..... Nekem mikor izmos kellett, mázlim volt mert itt a lakóparkban lakik egy doki srác, és a közös képviselőn keresztül megtaláltam és tök rendes volt, átjött és beadta, nem kellett azügyeletre vasárnap este elcaplatnunk
Hányinger, émelygés még megvan javában.... Csanda pár napja nem volt!!!!!

Gyorsan le is kopogom.
4d-re mához 1 hétre megyünk... Már alig várom!!
Estrella: Nálatok Te döntöd el mikor mész dokihoz? Nekem Sz. mindig konkrét dátummal mondja a következő alkalmat...
Zsuzsókám: HOgyvagy? REmélem Te nem húzod eddig el a hányingeres időszakot, mint én.... Cukkeród méred? Hogy alakul?
Eszter: De jó, hogy jelentkeztél!!! Már úgy hiányoltalak!!!! Merre jártatok??? Lassan mész Te is bmc-be....
Sajtikám: Hiányolom a frappáns hozzászólásaidat!!!!.... Mi volt a dokinál? Teccett neki a nunus?????
Juditkám: Jövő héten mész a kombináltra ugye????
Hát én meg ma a változatosság kedvéért megint be kellett menjek a mhelyemre. TEgnap telefonáltak, hogy a jövő évi cafetériáról a nyilatkozatot máig el kell készíteni...kiszámoltuk, hogy járok a legjobban... és leadtam... Nem mindegy mert havi szinten azért elég jó summa...
Viszont nemrég ment el a mosogató gép szerelő.. már a 2. embert hívtam ki, mert az elsőnek nem sikerült a problémát orvosolni... Hát..kiderült az első ember tök mást mondott, mi a baj, és azért nem jó még mindig..... Ez a második viszont eléggé elkeserített, mert valami sz-rá ment a gépben, alul folyik, csak mi ezt nem láttuk, mert be van építve... Lényeg, hogy javítható, de 25-be fog fájni...Elvitte a rossz alkatrészt, otthon kiszárítja, majd viszahozza, mert így vizesen nem indul be a gép, és nem tudja megnézni, hogy más hiba esetleg nics-e.... Jövő hét csütörtökre lesz meg kb. mindennel... Karácsony előtt ez viszont brutál érvágás... Rajó azt mondta, hogy nem érdekli, csináltassam meg, mert jön hozzánk az egész família karácsonyra és ne keccsöljek a mosogatással, ha már van egy ilyen gépünk....
Mondom neki, jó...de akkor ha már ilyen extra kiadás van, nekem ne vegyen nagy ajándékot majd, van egy serpenyő amit már egy ideje nézegetek, az is tökéletesen elég lesz majd... Erre tudjátok mi volt a válasz??? ....."nem veszek edenyt mert az munkára ösztönoz, ez meg most nem arról szól"... ajj.. megzabálom!!!!