A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Rapid!

Bocsi, de tegnap este már nem tudtam képeket tenni, mert sógorom bitorolta a nagy gépet, meg apa is ágyba invitált :roll: :lol: .
De íme: az első fodrász utáni, a második hajmosás utáni (kíváncsi voltam, milyen ha nincs beszárítva), a harmadik a Pocokszerű haj :lol: .
Mára megállapítottuk, hogy jobb a hosszú, de azért most szeretem ezt, mert már muszáj volt levágni az elvékonyodott részeket, ráadásul rengeteg új hajam lett, mióta nem szoptatok, és most azzal összevágta.
Ja, mindegyik kép csal, ami a hajam mennyiségét illeti, most tök soknak tűnik, csak a képek nem adják vissza :? . Tegyetek rá még 50%-ot :lol: .
Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Niki!

Nagyon király a zsák :D :D :D !
Nálunk csak az lenne vele a baj, hogy Botond kiborul, ha nincs "elöl" a keze :? . Törölközésnél is azonnal kiakad :lol: .
Szóval én kibontanám oldalt, hogy kiférjen a keze :wink: . De amúgy nagyon cép :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

iszonyat jó lett!!!!!! Mondjuk nekem a harmadik verzió tetszik a legjobban :lol: :lol: ( a Charlie angyalai beszárítás a legkevésbé)

Niki,

tényleg jó lett a zsák!

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Nekem mind tökre tetszik, ha már választani kell, akkor a copfos a legkevésbé. Sztem a csárlis is dögös :wink:

Niki!

Zsák szép, hasonló fenntartásaim vannak vele, mint Dodinak... én fiam dettó így csinál a törülközésnél :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lanyok, a zsaknal ha jobban megnezitek, a zipzar lejjebb zarodik, igy alapesetben a keze kint van, tehat csak addig takarja, mint egy "normal" labzsak. A kepen Alexet betargattam, csak mutatoban, hogy igy is lehet, ha nagyon hideg van es szel, en igy be szoktam burkolni, sokszor csak a szeme log ki, de olyankor nem is tiltakozik :D

Dodi, nagyon jo lett a hajad, dehat ilyen szep, fiatal lanynak nem hiszem, hogy valami is ne allna jol:D
Vendég

Moncsy,

üdv újra itt :lol: :lol: :lol:

Lois,

hát igen, alvóapára gyermek ráuszítása nekem is kedvenc szórakozásom :lol: :lol: :lol: :lol: dög vagyok 8) 8) 8) 8) de ilyenkor még ártatlanul is nézek, hogy "jajszívem, hát felébresztettünk?" :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P

Heim Pál :arrow: ilyen begipszelt babákat én is láttam anno a Madarászban, de már akkor sem értettem hogy mi történhetett szegényekkel... :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi, örülök, hogy tetszik :D . Én még szokom :roll: . Egyszer mikor tükörbe nézek, olyannak látom magam, mint egy 10 éves, máskor meg tökre tetszik :lol: .
A Charlie angyalai-s sztem buliba jó, vagy vmi alkalomra, de hétköznap nem rittyentek ebben ebédet, vagy nem így megyek játszótérre :lol: . A rövid meg jó, ha akarok egy plusz verziót :wink: . Leginkább nekem is a középső jön be, bár igazából most az első kettő között van, mert alapból hullámos a hajam, és hiába egyenesre szárítom, valamerre mindig kunkorodik a vége. De jó felé :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Niki!

Irulok-pirulok :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az szerencse, hogy jo fele kunkorordik :D

Kispocok, nekem is nagyon tetszik a kep, ahol Apat zargatja Nimrod :D :lol: Cseles vagy! :lol: Nagyon aranyos a kepeken, nagyon hasonlit rad :)
Vendég

Niki,

köszi, jó hogy írod, nagyon ritkán mondják hogy rám hasonlít... mondjuk még nem láttad Apát :lol: alapból tiszta apja amúgy, néha látom magam benne csak :cry:

Dodi,

igen, a Ch angyalai verzió nem az az otthoni frizkó :lol: :lol: :lol: :lol:

csajok, végre találkozunk jövő héten, olyan jó lesz :lol: :lol: :lol: :lol: (amúgy tudja valaki, hogy milyen hosszú ez a Ringató?)
elsunnyogtuk a baba és a mama talikat is monstanság... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (vagy csak engem nem hívtatok? :roll: :roll: :roll: )

KépKép

KépKép
kispocok13

na, pocok, ne is mondd, en is ugy szeretnem, ha lenne Alexben valami belolem, de mintha egy az egyben le lenne masolva S.rol (meg a kukija is hihi :lol: ), neha rohognom kell, mikor fogja, olyan vicces, hogy fogja sajat magat miniben :D de a termeszete legalabb olyan, mint az enyem :wink:
Vendég

marmint mikor S. tartja Alexet... :lol:
Vendég

Niki,

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

viccen kívül
- én is sokat szoktam mosolyogni rajtuk, mert Nimród járása is olyan mint Apukájáé... ráadásul egy csomó gesztusát is eltanulta már - nézés, félmosoly, és a legjobb, hogy hátul összefogott kézzel sétál a lakásban körbe-körbe, mint egy kis Döbrögi... Legutóbb sétáltunk hárman, és ők ketten előttem egymás mellett mentek, ugyanúgy hátul összefogott kézzel... besz@rás édes volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem raksz fel Apás képet Alexről?

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Dodi! Szerintem tök jó lett a hajad,simán bevállalhattad volna a Pocok-féle sérót is,mert jól áll :wink:

Niki! Jaj,de jó ez a zsák!!! Kár,hogy Lili már nem ül bele a babakocsiba :cry:

Pocok! Nimród nagyon édi még így betegen is

Nálunk két napja katasztrófa helyzet van,szerdán kapta meg a harmadik adag Prevenar-t,hát,azóta tiszta dili a csaj,ma napközben fél háromkor aludt csak el és fél órát sikerült szunyálnia:roll: Tegnap este tízkor sikerült letenni őt,és nagyon régóta először megint ölben aludt el,ha betettem az ágyába,üvöltött. Egy kicsi hőemelkedése is van,de nem vészes. Ma egész nap sírt nekem,kétszer be is zártam a szobájába,de nem nagyon használt. Aztán délután elmentünk csavarogni a Camponaba és lám,a gyerekemnek az égvilágon semmi baja nem volt,alig értem utol,röhögött,jött-ment :twisted: Kikészít néha esküszöm. Ja és a pláne benne az,hogy délelőtt Zolival volt 2 órát,neki egy hangja nem volt :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Enyémgyerek is tiszta apja :? . Volt :twisted: . Egyre többször mondják, hogy rám is hasonlít, és múltkor lejött anyósom, és azt mondta, Ricsi teljesen másképp nézett ki ilyen korában, így elővettem a gyerekkori képeimet,és tényleg, hasonlít rám 8) :lol: .

És a jelleme is vegyes: alapból olyan pozitív, mindig boldog, mindenkit szeret típus, mint én, de olyan heves természetű, és hisztis, mint az apja :twisted: :lol: .

Nyuszi!

Ne is mondd, én most épp szankciókat vezetek be :roll: . Gyermekem ugyanis olyan hisztiket vág le nekem, mint egy bajszosodó kamasz, apával meg sógorral pedig úgy viselkedik, mintha ő lenne a megtestesült jóság :twisted: . És látják apáék is, h nem én váltom ki belőle, csak velem szemben megengedi magának. Meg pl. anyuval szemben is :? . Pl. ha vmit következetesen nem engedek, akkor rámüvölt, toporzékol, beszalad a szobájába(!), becsapja az ajtót(!), és ott kiabál tovább(!). Nem sír, kiabál! :shock: :shock: :shock: (és nem az apjától, vagy tőlem látja ezt! Hónapok óta nem veszekedtünk!)
Anyu szerint totál dackorszak, de hát ahhoz még tök kicsi, nem? Tegnap totál kiakadtam, hogy milyen szar anya vagyok, hogy a fiam így viselkedik velem :cry: . De közben meg egész nap bújik belém, odaszalad, megölelget... De ez, hogy nem fogad nekem szót, totál kiborít :? . Úgyhogy most bekeményítettem, mert sztem az a baj, hogy következetlen vagyok, de fel sem tűnik :oops: . Pl. ma barátainknál voltunk, beszélgettünk. Botond odajött kétszer csimpaszkodni, mondtam neki, hogy ne veszem fel, odajött harmadjára, én meg felvettem, de tökre nem tudatosan, csak úgy felkaptam. Apa szerint ezzel él vissza :roll: .
Tök durva, hogy ha apával van, édesen eljátszik egyedül egy hang nélkül, velem meg folyton játszani akar, meg csüng rajtam, meg hisztizik :? .
Azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: Ez a dackorszak nekem is megfordult a fejemben, de úgy tudtam az 2 éves korban kezdődik :roll: Hédi tudatosan " rosszalkodik" mostanában, ha valamit kérünk vagy kérdezünk tőle csípőböl nem a válasz. Öltözködésnél vagy futok utána vagy muszály keményebben rászólnom, hogy lesz szíves megállni és felöltözni. Ma pl sétánál kikönyörögte magát a babakocsiból ( oldalra kitette a lábát rá a kerekekre, szóval vagy kiveszem vagy hazáig elkopik a cipő talpa :twisted: ), pár mérter séta után lecövekelt az út közepén. Kértem jöjjön, játszottunk semmi, kérdezem tőle elfáradtál? nem becsücsülsz a kocsiba? nem indulok felé,hogy berakom a kocsiba előreszalad pár métert röhögve és lecövekel.Mikor beraktam a kocsiba hídbafeszítette magát és visított :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok!
na végre ideértem...
délelőtt takarítás,majd délután kcsit melóztem plusz pénzért...
9re értem haza...
eléggé hulla vagyok...

Dodi!
hajad nagyon szupi!!!nekem mind3 képen tetszik...

Kiara nálunk régen tiszta apja volt,de most már egyre többet hasonlít
rám is...

Kép
Kép
csibe83

tike!
ez nem semmi.Kiara is csinált ilyet,de azért,m már nem bírta a babakocsit...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
a T-sekről én is tudnék mesélni...
eszméletlen milyen világban élünk...
OTP no comment...

majd képeket muti,h miket kap Miron...

anyumtól porszívót kap,apuméktól konyhát,tőlünk valami zenecuccot,
mamámtól babát...
párom szüleitől meg nem tudom...

Kép
Kép
csibe83

Boo: hát persze, hogy érti a leszídást, tipikus nő, lehajtj a fejét, pillog és hát az a szájbiggyesztés...így megy 2 kört aztán bújik meg ölelget és itt általában nem bírom tovább, megölelgtem és elmagyarázom, hogy amit csinált miért nem volt jó.

1x csinálta Hédi, hogy valamiért rászóltam, beszaladt az apja háta mögé, csípőre vágta a kezét, és visszaintegetett vigyorogva mint mikor én szoktam, hogy nem szabad :lol: :lol: :lol:

tike

Boo!

Köszi, nagyon örülök, hogy tetszik :D ! Van hajvasalóm :wink: . És most is használtam. Csak nem szeretem túl gyakram,mert durván szárítja a hajamat :? .
Szolgáltatók :evil: :evil: :evil: :evil: .

Az gáz, hogy nálunk még mindig nincs egy cirka kariaji sem :roll: ?
De eszembe jutott eg új dolog Botondnak: veszek neki az Ikeában egy "alagutat", vagy nem is tudom, mi az...de Botondnak nagyon bejött másoknál :wink: . Éskb. 3000 ft 8) .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép

na pont így biggyeszt most is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

Dodi!
a mai napig nekünk sem volt semmi...
de ma gyorsan elszaladtam titokba apának megvenni az ajándékát.
és apum bnője hívott,h mit vesz éppen,na meg anyum is...
mamámat nem tudom,h megvette-e...
mi holnap megyünk apával kettesben ajándékvásárlásra és
karifát venni...
addig Kiara itthon marad anyummal...

fúú én most kaptam apától szülinapomra egy nagyon jó hajvasalót...
és meglepődtem,m csak egyszer láttuk a reklámot és mondtam,h
dejó lenne ha...
és erre megkaptam... :D :D :D :D
tök boldog voltam...főleg,h emlékezett,m elég régen volt és apának nem
erőssége a memóriája :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

tike!
ez nálunk is menő volt kicsiként,amikor sírni készült...
most már annyira nem jellemző...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
3/4 óra múlva kezdődik a következő, szóval sztem max. 40 perces lehet.
Talpig-gipsz :arrow: Egy anyukával akinek ilyen volt a babája váltottunk pár szót, a kisfiút Eduárdo Rikárdónak hívták :shock: :shock: :shock: , szerintem Boo Vincsikéjének volt az unokatesóje:oops: szóval az ő baja dongaláb volt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
hát én is így néztem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ,amikor
megláttam,h mit kaptam...
ráadásul utána mesélte,h rá akartak valami mást tukmálni ami olcsóbb és
megmondta az eladónak,h nem neki pont ez kell és punk tum...

nekünk apa elpöttyintette,h tök jó ez a remington arcszörzetnyíró szett
és ezért gyorsan átrohantam az intersparba és megvettem az uccsó
darabot,szóval nagy mákom volt...

Kép
Kép
csibe83

Kisfiam pont napra egy éve... ez az egyik kedvenc képem róla és pont belefutottam az előbb mikor meg akartam nézni a tavaly karácsonyi képek között hogy mit is vettem a férjemnek tavaly karira.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ikeás alagútba én fiam soha és sehol sem volt hajlandó bemászni, így én elvetettem....ezért is csodálkoztam annyira, mikor a múltkori eleven-parkozásnál simán lecsúszott az alagutas csúszdán kétszer is :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Nyunyi?? :shock: :D
Hehe, amúgy most nézem, a képen ezt a kardigánt, tavaly szeptemberben vettem a cca. 2 hónapos gyerekemnek és még mindig jó rá!!! Tudok én gazdaságosan is vásárolni ha nagyon akarok 8)
Könyveket nem tudom...nekem volt egy orosz mesekönyvem (nem ér röhögni!!!), Világszép Vaszilieva volt a címe , bazi ijesztő volt, de nagyon imádtam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Micsoda buli volt itt éjszaka :-)

Lois,
kép cuki!
Nejem is a tavalyi mikulás sorozatból van a kedvenc!

Dodi,
nálunk itt áll az ikeás alagút - itthon nem mászik bele, játszóházban viszont imádja...

Mesék: ezeket nem ismerem... Nekem a Grimm volt para, és a Benedek Eleket imádtam!

Apa-ajándék: közösen veszünk egymásnak egy TVt a mostani kb 20 éves helyett... Ha mégsem, bőröndöt kap, ami pár napos üzleti útra való, és öltönytartós.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Nimród Mikulásos képére emlékszem, szerintem azt mutattad itt róla először....megacukiság :D De jöjjön újra, légyszilégyszi :roll:

Ja tényleg, amit még akartam...bár lehet hogy már írtam, nálunk is közös ajándék lesz, mert néha megkönyörülök a Drágámon, lévén nekem a szülinapom is most lesz, és a két ajándéknyi ötletet szegény már nem bír összehozni :roll:
Szóval idén szalaggal átkötött hálószobaszekrények lesznek a fa alatt :) És valami nagyon pici személyes aji mellé, de az csak tényleg jelképes :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A szülinapi ajándékom már megvan neki sztem, mert naggyon bölcs módon olyan kártyával fizetett, aminek nekem jön az sms-e tranzakciókor :lol: Bár igazából csak összezavarodtam tőle és lövésem sincs mi lehet :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi

Te tök szép csajszi vagy :wink: :lol:

Boo

OTP,Tmobil :twisted: én már nem lepődök meg semmin itthon...

Nagy a karásonyi feeling látom...nálunk még sehol semmi, de fejben se :oops: aszem majd az utolsó pillanatban...a tömegben :twisted:
Most inkább más foglalkoztat... :roll:

Czigka!

Képet!!!!!

KépKép

KépKép
ronmay

jo reggelt :)

most csak Boo-nak, bocsanat..
Fuu, en komolyan 2 db privit kaptam toled, de egyikben sem irtal a csillagosrol... ha azt szeretned, akkor is okes, mert van egy masik megrendelesem is a tappancsosbol, ugyhogy azt el tudom kuldeni masnak...de ha tetszik, es kered a tappancsost, ugy is jo :D csak a cimed kene, irj privit! puszi
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:52-kor.
Vendég

sziasztok!
ma megvettük a karifát és sikerült szinte minden ajcsit megvenni...
de totál lejártam a lábam...

Czigka!
apa melója maradt.a másik helyről sajna nem hívták vissza...
így most egyenlőre ez marad...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
nekem van asztalos ismerősöm...

ez a honlapja linkje:
www.arboris.hu

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

ja és az lemaradt,h tök jó,ha holnap már tudtok költözni!!!

Kép
Kép
csibe83

elég sokszor dolgozott már nekünk...
az olcsóságát nem tudom,m más még nem dolgozott nekünk...
az tuti,h precíz...
viszonylag gyors is sztem...
nekünk most cserélte ki az ajtót.1 nap volt.
pedig ki kellett vágni,m a régi ajtónál nagyobb az új...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?