A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ezeket csinálom Tomival én is(persze ha jókedvében találom)

Ma nincs jó napja,de az idő is rossz...evését variálom,"meg kell tömjem"legkésőbb negyed 5-kor hogy bírja,mert ma is fogorvos :( Utána bemegyünk az Árkádba.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Képzeljétek,a 3-as Huggies összefogta a bodykat(korábban Limo is említette)-konkrétan átfestődött a Micimackó a bodyra,le is fotóztam,írtam a cégnek,h.miért van ez,nehogy mérgező legyen a festék vagy ilyesmi...ezt válaszolták,gondoltam bemásolom hátha ti is jártok így:

Kedves Éva!

Köszönjük, hogy elküldte részünkre észrevételeit! Számunkra nagyon fontos az Anyukák visszajelzése és véleménye, hiszen Önökért és babáikért készülnek a Huggies pelusok. Igazán sajnáljuk, hogy minőséghibás termékkel találkozott! Szeretnék választ adni minőségi panaszára is, amely természetesen teljesen jogos volt. Az utóbbi pár hónapban kaptunk hasonló visszajelzéseket más anyukáktól is, így a magyarországi forgalmazó tudatta a problémát a külföldi gyártóval, és kérte, hogy adjanak választ a hiba miértjére. Nemrégiben kaptak választ a gyártól, miszerint a gyártási technológia hibája okozta az átmeneti szériahibát, amelynek kiküszöbölésén dolgoznak a kinti szakemberek, hogy a következő széria már a régi tökéletes minőségben készülhessen. Így remélhetőleg már nem fog minőséghibás pelussal találkozni a boltok polcain, amennyiben még a jövőben vásárol Huggies pelust. A Premium pelus csomagolása megújult, így javaslom, hogy keresse ezt a csomagolást az üzletekben, mert ebben a szériában már valószínűleg nem találkozhat az említett problémával. Itt láthatja az új csomagolást:
http://www.pelus.hu/termek/huggies-premium

Annak érdekében, hogy megnyugtassam, fontos megemlítenem, hogy a gyárból érkezett visszajelzés alapján, bár sajnos kellemetlenséggel jár a szín eresztése az összefogott babaruhák miatt, viszont a baba egészségére semmi fajta veszélyt nem jelent maga a festékanyag, hiszen a Kimberly-Clark számára világszerte a legfontosabb szempont a biztonság a Huggies pelenkák tekintetében. A Huggies pelusoknál használt festékről tesztek bizonyítják, hogy teljesen biztonságos, és semmifajta veszélyt nem jelent a babák bőrére vagy egészségére. Mindenesetre a Kimberly-Clark nevében is elnézést kérünk a kellemetlenségért, amelyet a babaruhák elszíneződése okozott az Önök számára.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Miket lehet csinálni egy 4-5 hónapos babával...
ötletek

(Anya, taníts engem)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus még csak az anyatejnél tart... azért biztos vagyok benne, hogy a diplomaosztóján valami steak-et eszik majd és nem szopizni fog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megvan a repülőjegyünk!
Dec. 26-án 10:25-kor indulunk Frankfurtból és 9,5 óra repülés után leszünk Chicagoban!
Találkozunk a testvéreimmel, Ádám testvérével, a nagynénémékkel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez lesz egy igazi karácsony... együtt leszünk azokkal, akiket szeretünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, de tök jóóóóóóóóóóóóóó!!!!!

Tegnap elolvastam a topikot a 46. oldaltól a 73-ig, akkoriban voltatok 12 hetesek, nézegettem az eredményeket... és közben persze nosztalgiáztam... Hogy miből lett a sok kis cserebogár :lol:
(Ja, és Szilvás jön egy jégkrémmel woodynak, mert azt mondta fiú lesz... 8) 8) 8) 8) 8) )

Ez itt az én kis Prüntyőkém:

Kép

Kép
xtina75

Sziasztok!

Évi ez nem semmi összefogja a ruhát és egy bocsival el van intézve legalább kicserélnék a pelust,most dobd ki a drága pelenkát ez csúcs..

Ircsi szuper Karácsony lesz a családotokkal,és végre a kis tüneményetek is veletek lesz akiért annyit harcoltatok...

Tina neked is gyönyörű Karácsonyi ajándékot hozott a jézuska,szépek vagytok már most,és növeszd azt a picurt ügyesen,a dokim mindig ezt mondta növessze a babát és majd 2 hétmúlva találkozunk :lol: :lol: :lol:

Lili szinte semmit nem aludt este fent volt,aludt kb 4 órát azt is részletekben,folyik a nyál a szájából,plussz valószínű betegek leszünk mert a gyerek a nagyfiú beteg és kint volt eddig a másik háznál de ő már nem akart ott lenni,és kedden haza jött,hát meg lesz az eredménye,én is kezdek taknyosodni,Lili is hapcizik köhécsel,megmondom az apjának vigye vissza,a gyógyszert sem szedi hiányzik belőle 4 szem a 2 ból egy hét alatt,és köhög tüszős mandulája van,én ezt soha nem fogom megszokni,hogy valaki hogy lehet ilyen......mindegy,sajnos nagyon rányomja a pecsétet ez a dolog az életünkre leírnám,de majd lehet gre és ott csak az olvassa aki akarja!!!Nem zavarok vele mást...

Tünde párod???

Napsi merre vagy???

Szilvás gyerekek???És te???

Dia hogy vagytok????

Én még mindig nagyon hiányolom Mancsot merre lehet!!??!

Barbcsi remélem megoldódott a tegnapi napod!

Kép
bévi

Sziasztok

Tina :) visszaolvastál annyira,érdekes lehet így utólag! A sok ilyen olyan para :) és növekvő babszemek :)
Gyönyörű a bébid!

Bévi,küldenek egy másik csomag pelust kárpótlásul.
Írd le nyugodtan g-re a gondjaid szerintem.

Tegnap befejeződött a fogdokihoz járkálás egy időre.Míg engem kínoztak a fiúk Árkádoztak,aztán bementünk a C UND A-ba vettünk rongyit Tominak,amelyiket választotta :) mutattam neki mindet és az egyiket elvette,na persze a nyuszit :)

Ircsi,szuper!!!
Ádám családja is Amerikában van? :shock:

Kép

Kép

evilany

Évi szépek vagytok leírtam a gondot G-re így nem zavarok vele mindenkit itt meg amugy is ott azért csak másabb.......Tomi ott rugiba van azon a képen amin Miki fogja vagy csak rosszul látok!!

Amugy a gondom egyre nehezebb mert jön a karácsony és aki elolvassa az fogja tudni miért írom ezt!!"Családban szeretném ünnepelni"

Kép
bévi

Sziasztok!
Bévi! :cry: mindig a "kisembert" szivatják meg a különböző hatóságok , h látszon, milyen keményen dolgoznak, és ne tűnjön fel, h a nagyokkal nem tudnak mit kezdeni.
Azért valóban nézzetek szép. egészséges kislányotokra, és rögötn látjátok, mi az igazi ajándék. Mi, amikor nagyon csehül álltunk anyagilag, akkor a készített ajándékokra tettük a hangsúlyt, egy finom süti, egy sál, ha tudsz kötni, stb is lehet meglepi. Meg mi a párommal szoktunk olyat adni egymásnak, ami később "beváltható", pl egy jegytömb, ami közös programokra szól, együtt ebédelés (vmi érdekes vagy általunk kedvelt étteremben, pizzériában, nem kell a hiltonra gondolni), mozi, színház , ilyesmi, és az év közben "beváltható". ez főként akkor jön jól , amikor a munka, gyerekek, stb mellett pont a közös, kettesben progik maradnának ki.

Évi! Jó fejek, még jó, h írtál nekik, a többi, aki ilyet vett meg pukkadjon meg. És vajon legalább beszedették a boltok polcairól???

Ircsi!
ez tényleg fantasztikus karácsony lesz, a legjobbakat hozzá.
Mi a nővéremmel már sok éve külön töltjük a Karácsonyt, szüleim meg hol kint hol itthon, nem nagyon lehetett máshogy megoldani :(
Nyáron viszont mindig jönnek haza, közös nyaralás, stb.

Megyek Jonival a fülészetre, hallásvizsgálat is lesz, remélem OKnak találják.

Claire
claire

Tina! amikor az ember gyerekket vár vagy szül karácsony táján, az más megvilágításba helyezi az ünnepet, kívánom, hogy idén Te is átéld ennek a mélységeit :D C
claire

Bévi.,nem,pulcsi+plüss rugi.
Megyek majd g-re.

Claire,hát passz :roll:

evilany

Clarie hát próbálom magam helyre tenni,de a legfontosabb Lilit látni mosolyogni,ez mindennél nagyobb ajándék,hajnalban is ezt csinálta nevetet ránk és simogatta az arcunkat nem akart alukálni.Szép kis család vagytok,sajnálom,hogy külön kell tölteni az ünnepeket,de a nyár kárpótol érte kicsit legalább...

Kép
bévi

Sziasztok!

Nemsokára átküldök a g-re egy mailt, amit egy alapítványtól kaptam. Párommal minden évben szoktunk valamit felajánlani karácsony táján, idén egy rendkívül ritka betegségben szenvedő gyermekek ellátásának segítésére létrehozott alapítványt választottunk. Az alapítványt egy beteg kislány szülei hozták létre (úgy tudom, hogy ő sajnos 10 hónapos korában elment :cry: ).
Korinna kinőtt ruháit és napi használati eszközöket ill. babakaját (pelenka, kozmetikai cuccok, tápszer) tudtunk felajánlani. Akinek van lehetősége és affinitása, csatlakozhat, mindennek örülnek.

Olvasó üzemmódba kapcsoltam ismét.
Vendég

Kedves Kismamak!

Szeretnem ujra ajanlani webaruhazamban talalhato baba-termekeimet, a hideg tel bekoszontevel elsosorban az egyedi kulseju es kivitelezesu babakocsi-zsakot.

Kép

A leghidegebb idoben is melegen tartja a gyermeket a babakocsiban, vedi a szeltol. Extra hosszu, akar 4 eves korig hasznalhato, koszos cipo eseteben az alja nyitva hagyhato.

Most pihe-puha baranygyapju-utanzat belsovel is keszul, az extra hideg idokre.

Kép

ez a zsak a kovetkezo anyag-kombinacioval is kerheto:

Kép Kép

Ezen kivul megprobalunk egyedi kereseket is kielegiteni, ha mas mintat, vagy nevet szeretnel a zsakra varratni, batran irj privit!

Mas jellegu termekeket is talalsz boltomban:
www.babymarket.webs.com

Nagyon Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!
Niki

littlebabymarket
Budapest

Sziasztok!

Most csak a kép amit Évi kért, remélem hamarosan lesz időm végigolvasni a 3 napi "termést". Bocsi, rohanok, majd jövök.

Puszi minden babának és mamának!

Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok

huu ma jól elaludtunk Bencussal :)

Képzeljétek tegnap este fél 9 letettem aludni és reggel fél 6-ig aludt aztán felkelt cicizett és vissza aludt egészen háromnegyed 10 -ig én meg a nagy fiukat elindítottam a suliba és vissza bújtam a jó meleg ágyikóba :) most meg alig érem magam utol :) de sebaj végre feltettem a képeket a telomról és meg mutatom az én kis télapómat :)

Mosolygós mikulásom :)Kép
mindent meg kell kóstolni :)Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Nem én bontottam ki a télapót :) ártatlan vagyok :)Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

SZiasztok!

Tina-gyönyörű :) :wink:

Babák csoda szépek-szépen fejlődnek.

Bogyó téma:
Sajnos muszály szednem.Akinek még nem volt ilyen gondja mint nekem (KSZD) az nem tudja mivel jár-és igen is segítséget,kezelést igényel :oops:
Szégyenlem de ez van!!!
Nem szeretnék senkinek sem ártani a családomból (gyerekek és Tibi)-így kénytelen voltam dokihoz fordulni ...és egy újabb elbeszélgetés után diagnózis felállítás(1 hónap mulva újra tali) és gyógyszer terápia!
Összetett az én gondom...legfőbb probléma,hogy a múlton sem tudok túl jutni.
EZ VAN!
A KSZD mellett van egy enyhe Pánik betegségem is...ami remélhetőleg hamarabb elmúlik.
Most 2-1-2-ben szedem a rivotrilt...és napi fél szem (egy hétig-aztán napi 1 szem) a Parogen-t.
Elítélhettek,de mindenki másképp tudja feldolgozni az eseményeket,dolgokat!
Persze ha egy gyerekem lenne és nem ilyen körülmények lennének,lehet én is nyugodt kiegyensúlyozott lennék!!!
Az a leg szomorúbb,hogy ezt a babát mindennél jobban vártam(vártunk) és sokszor hozzá sincs türelmem :( :( :(
Na ezért kellett az orvosi segítség!

Nyugodt-boldog anyuka szeretnék lenni...De ez most egyenlőre nem "kivitelezhető" :( méééééééééég
Küzdök ellene-de kevés vagyok és gyenge.
Relax zenéket hallgatok...próbálkozom a meditációval is...de egy nyűgös baba mellet nincs rá nagyon időm-így hagyom...estére meg hulla vagyok.3 gyerek,nagy ház,gondok a házzal...stb
Minden TISZTELETEM a több gyermekes anyukáknak-le a kalappal (főképp Barbim előtt)

De nem is sajnáltatom itt magam....
Ha netalán tán nem jelentkeznék napokig-NO PARA
depi alatt vagyok ...és "élni sincs kedvem" nem ám leülni a géphez.
Most Gergő kicsit elaludt...azért írok...

Ezt Fancsám csinálta-...
Kép

Nem egy nagy dolog-de Gergőm ezt szereti nézni :D
Kép

Kínomban tegnap még este 10 körül a konyhát is átrendeztem :)

Évi-kidobtam az ágyat!!!! :D :D :D de sajna még a fotelok maradtak :( (nem sokáig) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bols,köszi,gyönyörű!!!

Cicc,szintén :) Jól tetted h.pihentél.

Csillag,miért itélne el bárki...ne légy már ilyen! Van aki(én...)egy gyerek mellett se mindig kiegyensúlyozott és nyugodt...a lényeg hogy segítséget kértél,ez a legjobb amit tehettél!!!Sajna a körülmények nálad összejátszanak :( :( pedig nem ezt érdemled :( :(

Clarika?
Dia,jobban vagytok?

Melisch-Petra,Barbcsi-Bence,boldog hófordulót!!! :wink: :wink: 4 hónaposak a manóink!!

Kép

evilany

12-én bababörze a vásárcsarnokban!
Én megyek ott veszem át Gergő zöld együttesét amit teszveszen nyertem

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

köszi Évi :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag mindenki maga tudja a saját baját és maga érzi,hogy mit kell tennie hogy jobban legyen,biztos nem jókedvedből szeded a gyógyszert,hanem mert szükséged van rá,sajnos remélem hamar rendbe jössz,nem könnyü mikor az embernek gondja van a gyerek meleltt is nyugodtnak lenni,én most úgy fogom fel Lili a nyugtató számomra ha ideges vagyok felveszem puszillgatom magamhoz szorítom ha sír akkor is,nem tudok mit tenni,sajnállak nagyon neked is sok segítség kellene ismerősöktől akkor könnyebb lenne....

Cicc télapód cuki nagyon és meg is ette a csokit??? :lol:

Évi nektek is boldog hófordulót mi karácsonykor leszünk :wink: Lili nagyon nyügös este sem aludt most kapott kis panadolt mert ömlik a nyála hapcizik köhög is,a panadoltól is hányingere van :shock: pedig tök édes ejj ez a csaj milyen finnyás :lol:

Kép
bévi

Jobbulást a kis Lilinek!!

Csillag,én is megyek börzére.

evilany

Tina
Prüntyőkéd gyönyörűséges! :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Jó a kép a fiúkról!
Igen, Ádám testvére is az USA-ban van. Csak az apukája van RO-ban...

Bols
Peti baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibuc
Hogy vagytok? Meggyógyultál?

Cicc
Szóval Bence már csokimikit eszik :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Csillag
Miért ítélnénk el?
Én örülök, hogy végre elmentél és kértél segítséget!

Évi
4 hónap alatt, hogy kikerekedett Tomi pofija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

evilany

[quote="evilany"]h írta:evilanyttp://www.origo.hu/itthon/20101210-beismertek-a-fiatal-szulok-a-csecsemobantalmazast.html

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Az ilyentől a bicska kinyílik a zsebemben... :evil: :evil: :evil: :evil:
Ha nem képes felelősségteljesen gondoskodni a gyerekéről, akkor inkább ne szülje meg, vagy ha megszüli adja örökbe... nagyon sokan várakoznak örökbefogadható babákra...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi, nagyon sajnálom a gondokat.
De ahogy írtad, az a legfontosabb, hogy mindenki egészséges és ott lesz Lili a fa alatt!
Nem szabad elmenni, ez a fórum olyan, mint a házasság „jobban rosszban együtt vagyunk”!

Tina, nagyon édes a kis prüntyőke!
De jó, kapok egy jégkrémet!!! :D :D :D :D

Ircsi, akkor ez egy igazán szép karácsony lesz!

Csillag, senki nem ítél el. Tudom hogy nehéz most neked, de kértél segítséget ez nagyon jó!

Bols, Peti baba gyönyörű. Azok a szép kék szemek! :lol:

Cicc, nagyon aranyos Bence. Kis mikulás! :lol:

Na ez a cikk, borzalmas. Minek kell nekik gyerek. :twisted:
De én attól is kivoltam, hogy azokat a szülőket is kiengedték, akik szexuálisan bántalmazták a gyerekeiket.
Indok, mivel a gyerekek már védett helyen vannak. Én örökre elzártam volna a szülőket az tuti. Még a csecsemőt is bántották! :twisted:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!!!

Woddy igen igazad van Lili a legfontosabb és ő az én gyógyszerem!És ti hogy vagytok kicsi Lili???

Ez cikk meg ez a hír szörnyű és a szexuálisan zaklató is fuu ez az igazság osztás,aki ellop egy 2000ft-os sapkát lecsukják aki zaklatja a gyerekét szexuálisan haza engedik,hánynom kell tőlük!!A másik soha nem értettem ilyenkor az Isten miért nem annak ad gyereket aki annyit küzd érte fizet mindenért erején felül,harcol érte legyen kisbabája,éveket sír végig itt is van köztünk rá példa és ezeknek ad akik így megkínozák a kis ártatlan kis embereket...Szerintem én tuti megkínoznám őt.......

Kép
bévi

Sziasztok,

Én az ilyen cikkeket ignorálom. Nem olvasom el, nem akarom tudni, hogy vannak a Földön velejéig gonosz emberek. Mert ha belemegyek, iszonyatos düh fog el... és válogatott ötleteim lesznek, hogy mit művelnék velük...

Köszönjük a Prüntyőke-dicsiket... :lol: :lol: :lol: Az biztos, hogy akár fiú, akár lány, nagyon jó gyerek. Szót fogad: mindig mondogatom neki, hogy nőjj nagyra, szép kis orrocskát, kezecskét, lábacskát növessz, stb 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Sziasztok
Ismét gyors kukk-hétvége-sütés-főzés...gyerekekért jön apjuk...Tibi fát vág...Gergő jelenleg alszik...
Órát csinálok neki a falra :D
Állandóan "TikTak úrat nézi"
Lacám felbuzdúlva a topikos párnákon csináltatott egyet a b.nőjének :D
Remélem nem írok semmit félre-gyógyik miatt előfprdul :( sorry

Az eredeti kép:
Kép

...és íme a párna :D
Kép

Kíváncsi leszek szegény kislány mit szól hozzá :)

Mindenkinek kellemes hétvégét..Babócák gyönyörűek...Imádnivalóak!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

Csillag tök jó ez a párna (is)! :wink: :lol: én elhiszem, hogy Lacának tetszik ez a kép, de a kislány nem inkább egy félmeztelen pasinak örülne jobban?!?! :wink: :lol: :lol: :lol:

Tina csodás prüntyőke!!! :wink: :lol: jó lehetett visszaolvasni az elejét... én is visszaolvasnám, de sajnos erre már nincs időm... na majd 20 év múlva! :wink: :lol:

apa 90%-osra gyógyulta magát, holnap megy haza... :( nagyon fura lesz, mivel most 2 hetet voltunk együtt...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Gyors kukk (mint mostanában mindig)..... :roll:

Köszönöm, jól vagyunk. Bence már szerdán tökéletesen volt, de azért nmem engedtem oviba. A jövő hetet meg csak kihúzza valahogy :D
Áron úgy néz ki megúszta. Jól elvolt anyukáméknál aznap.
Csütörötkön megkapta a 4 hós oltásokat. Az elsőnél nem is sírt, vigyorgott, de a második fájt neki. Nem volt vészes sírás, sikerült hamar megnyugtatni.
7000gr és 66 cm. :D

Bévi sajnálom a gondokat (g-ig még nem jutottam, de pótolom)

Csillag örülök, hogy elmentél dokihoz és van segítséged ezügyben. Számomra nem világos, hogy mi a probléma, ezért nehéz innen reálisan látni a helyzetet. Megértem, hogy enm kürtölöd világgá és a pécsiekkel megbeszéled, ha esetleg valami olyat írtam volna a bogyóval kapcsolatban akkor az ezért volt és nem bántásból.
Párnák nagyon jól néznek ki. neked aztán van kreativitásod :lol:
Úgy látom lánykád örökli, nagyon ügyes ő is. Tünde véleményét meg osztom a Laca barátnőjének szánt párnával kapcsolatban :lol: lehet a fiadat kellett volna rárajzolni :D

Ircsi örülök, hogy szép karácsonyotok lesz majd a nagycsaláddal :)ez az igazi ajándék. Na meg Katus :)

Évi nagyon jók a képek Tomiról. Remgeteget változott a 4 hónap alatt :) Rongyi: Áronnak is van kettő meg Bencének is, mi Nyunyónak hívjuk :D

Claire szép családod van.

Bols nagyon helyes pasi a Peti :)

Nos ennyi jutott most eszembe.....

királylány

Csillagom sose se búsulj, naponta ott van 3 tükör elötted, 3 szép és jól sikerült gyerek, csuda rendesek, belölük meríts a napi megmérettetésekhez energiát! Ha bármi másban segíthetek, tárva-nyitva az ajtóm, bármikor szívesen látlak! :)
Olyan hangulatosra csinálod a kuckótokat! A párna ötlet is nagyon szuper, habár a motívum inkább egy fiúnak jönne be, mint egy lánynak, én inkább a fiad portréját rajzoltam volna rá... :)

Nekem az az ötletem támadt, hogy fotónaptár mellett csinálunk mindenkinek a családból saját diszítésü fenyöüveggömböket. Gömbök beszerezve, csillámpor betárazva, már csak meg kell csinálnunk. Ha most Dönci elalszik végre, neki is tudunk állni, aztán meg sütni fogunk.

Egyébként megint dugába dölt a költözési tervünk, ezt a házat is elvitték az orrunk elött. Hiába volt a párom elsö, aki a hírdetésre jelentkezett, hiába nézte meg, hiába mondta elsöként, hogy akkor mi megvesszük, mások gyorsabban kaptak hitelt és ennyi. Teljesen magam alatt vagyok. Most más objektum nincs is a piacon, így megint bizonytalan ideig várni kell.

Tegnap voltunk anyósoméknál békülni. Azt hitték a párom egyedül megy hozzájuk, ehhez képest jöttünk 5-en ( a két nagy az osztálytársuknál voltak játszani). Anyósom alig bírta visszafogni az indulatait, de beengedett engem is és még szóba is állt velem egy idö után. A gyerekek nagyon sokat oldottak a hüvös hangulaton. Nélkülük biztos megint csak veszekedésbe fulladt volna az egész. Érdemi elörehaladás nem történt, de legalább látták a gyerekek életükben elöször (!) a saját nagyszüleiket és fordítva. Regö kifelé menet közölte velük, hogy neki szimpatikusak voltak, így ö újra szándékozik jönni. :)

Dönci közben elaludt, mentem csillámporolni.

Ja volt lomtalanítás: lett egy modern fém-fa gardrobunk, egy vasalódeszkánk, egy fenyö gardrob polcokkal és akasztós résszel és egy vadi új porszívónk. Mind az összes cucc megy le Mo.-ra a házba, ahol aludni szoktunk. Ott nagyon jó haszna lesz a motyónak . A porszívót ügyesen megjavította a párom, pont egy éves és nagy teljesítményü Siemens... Imádok "kukázni"! :)

Tina én úgy örülök a te boldogságodnak és annyira fellelkesít, ha arra gondolok, hogy együtt fogjuk veled a terhességedet megélni, a pocak növekedését figyelni, az apró jeleket számolgatni, veled izgulni, finishelni!

Mentem, mert sosem végzünk!

Barbi
Vendég

Barbi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is örülök nagyon, hogy Ti velem örültök!!! 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Csillag jó a díszités,és ne idegeskedj,ügyes vagy hamar túl leszel mindenen!!!

Dia Áronnak jó erős a szervezete hála az égnek!!Fejfájással hogy állsz nálam meg van minden napos,és olyan szintű hajhullás kiséri ha így folytatom,akkor 1-2 hét hajam sem marad,pedig nincs festve egy ideje elég tréé is!

Bamass mozgalmas napjaitok vannak!

Kép
bévi

nagypapáéktól ez lesz a karácsonyi ajándék: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://bolthely.hu/manobabahaz/id/00953

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Ircsi: köszönöm jól vagyok, még nem 100 %-ig gyógyultan, de alakulok. Korinna ugyanígy, még kicsit köhög és szívom az orrát. Akkora kópé lett a kisasszony, teli pofával vigyorog, huncutkodik, nem akar egyedül lenni, elvárja hogy szórakoztassuk. Aztán amikor kiveszem a kiságyból olyankor hatalmas mosolyt kapok :D

Korinna ébred, mennem kell, még majd folytatom...
Vendég

Sziasztok!

Rólunk: Joninak savós trutyi van még a fülében, orrporszi-orrcsepp-, marad az antibio, hétfőn mehetünk újra, oltás megint tolódik :(
Hallás vizsgálat akkor.

Este fogorvosnál voltam a nagyobbakkal: 2 nagynak maradót kell tömni :cry: .Nekem eddig nem volt gond a terhesség alatt a fogaimmal, amik egyébként nem túl jók, most több apró lyuk, meg majd egy korona, igaz az bölcsfogra :( (sok hányás, sokkóla, és ennek megfelelő fogmosás megtette a hatását :( . Ádám fiam is fog fogfszabit kapni. A többié ebből a szempontból jól alakul.

Noémi bukott 2 marha nagyot, Jonatán most egyet, Eszter az éjjel hányta össze az ágyát. Remélem nem ez a hányós-fosós vírus..... Mindenesetre a két kicsi tök nyugtalan volt éjszaka, most felváltva alszanak, büfiztek solkat, nonónak hasmenése vaqn, de nagyot nem buktak többször. Eszter már lázas is egy kicsit :( . Úgy hiányzik ez így karácsony előtt :(

Szeretnék rátok is reagálni, de most muszáj szétcsapnom köztük. Most jöttek be a kertből, a hóból, de rugják szét a lakást. Mindjárt kipenderítem őket!

Claire
claire

Sziasztok!
Köszi csajok!
Hát igen...fiam képe jobb lett volna-de nem akarta :) :wink:

Kreativitás-ezzel le tudom vezetni a stresszt!
pl:
ezt ma kreáltam: Kép

sajna az eredeti a lufiktól nem látszik :(
egy szimpla fehér lapon egy cég logo:SKÍZ Kft

Kép

Mindenkinek szép estét!
Holnap 10re megyek börzére-átveszem a zöld együttest és még "turkizok" :D

Puszi

Tünde:
Rugós hinta szuper!!!
Barinőm 8-ért vett Gergőnek egyet karira (állítólag) csak az kék-sárga) :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.12.11 17:33-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire-gyerekeknek jobbulást!
Itt a tél :D ezzel jár :D

Dia Nem értettem félre bogyóval semmit :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag tök jó lett az óra :lol: Az jó, ha ezzel le tudod vezetni a stresszt. :wink: Oké ha nincs félreértés :)

Tünde szuper ez a rugós hinta :D

Csibuc örülök, hogy jól vagytok. SMS-t köszi. Nem volt erőm reagálni, bocsi. Korinnának cupp amiért ilyen kis huncut :D

Claire: jobbulást! Remélem hamar kikecmeregtek ebből.....Fogak :(

királylány

Tina nagyon édes a manód :D blogba kommenteltem :wink:

Barbi: Bence is megkérdezte az egyik mese kapcsán, hogy nálunk mikor lesz kacat-piac :D
Nagyszülők: :shock:
Ajándékok szuperek lesznek :)

királylány

Csak,hogy ne legyen boldog a karácsonyunk :(
Kép

első kép:68km/h
második kép:61km/h
harmadik kép:59km/h

Kép

CSAK :_(
30.000ft
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

visítok!!!!!
Nesze nekem kreativitás ideglevezetés!!!!
De aki ennyire hülye-az fizessen :S :oops: :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fiam nézi amit most felraktam.
Megjegyzése:
-de szép a kocsi! :)
aranyos :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!
Tök jók a gyártmányaid, én is szoktam, csak most nem érek rá, (vajon miért :lol: :lol: pedig itthon ülök :lol: :lol: ). Én akkor kezdtem üveget festeni, amikor a nagy fiamat vártam, de sajna lassan beszáradnak a festékeim.... Engem is jól kikapcsol az alkotás. Munkaterápia, haha. Most meg kint voltam egy kicsit futni, ez a másik, ami nélkül használhatatlan vagyok egy idő után, a mozgás, így a családom inkább igyekszik ezt biztosítani :wink: .
Egyébként tök jó, h szembenézel a problémákkal, az már fél siker! A bogyók mellett talán érdemes lenne autogén tréningnek, agykontrollnak, vagy effélének utánanézni, hátha segít.

A micimacisat az üvegre festetted kívülről, vagy szétnyitottad, és a számlapra?
A gyerekeim szobájában elromlott az óra, lehet óraszerkezeteet kapni fa vagy üveg számlappal, de nem biztos, hogy elkészül karira, lehet a te megoldásod egyszerűbb!?

Betegség: én is remélem hamar átmegy, igaziból nem szoktak betegek lenni. Mi meg az imént, kizárólag gyógyászati célból :wink: ittunk apjával egy kis Unicomot!
Remélem neten át nem fertőz :lol: :lol:

Dia: Bence :D

Claire
claire

Csillag! egyszerre írtunk, most látom az újabb hsz-t, de lehet, h rosszul értem: 30at legombolnak ennyi túllépésért?
Kiállnának itt a körzetünkben, és beszedhetnék egy nap alatt a rendőrség évi költségét. ugyanis 30as körzetben lakunk, de hegyre fel elég nehéz 30al jönni, viszont van akinek 80 alatt nem is megy, még vízszintben sem!
Mindig a "kicsiket" elcsípik, látszik, h dolgoznak, a nagy halak meg boldogan úszkálnak, lopnak, csalnak, sikkasztanak, senki nem csípi el őket :twisted: :evil: ! Csak arra gondolj, fő, h egészségesek legyetek!
(akkor volt az autónk pere, amikor Joni intenzíven volt! sejtheted mennyire érdekelt a per, pedig amúgy az is egy tök disznóság, és 3 éve húzódik...)

Claire
claire

[quote="claire"]C írta:clairesillag!
Tök jók a gyártmányaid, én is szoktam, csak most nem érek rá, (vajon miért :lol: :lol: pedig itthon ülök :lol: :lol: ). Én akkor kezdtem üveget festeni, amikor a nagy fiamat vártam, de sajna lassan beszáradnak a festékeim.... Engem is jól kikapcsol az alkotás. Munkaterápia, haha. Most meg kint voltam egy kicsit futni, ez a másik, ami nélkül használhatatlan vagyok egy idő után, a mozgás, így a családom inkább igyekszik ezt biztosítani :wink: .
Egyébként tök jó, h szembenézel a problémákkal, az már fél siker! A bogyók mellett talán érdemes lenne autogén tréningnek, agykontrollnak, vagy effélének utánanézni, hátha segít.

A micimacisat az üvegre festetted kívülről, vagy szétnyitottad, és a számlapra?
A gyerekeim szobájában elromlott az óra, lehet óraszerkezeteet kapni fa vagy üveg számlappal, de nem biztos, hogy elkészül karira, lehet a te megoldásod egyszerűbb!?

Betegség: én is remélem hamar átmegy, igaziból nem szoktak betegek lenni. Mi meg az imént, kizárólag gyógyászati célból :wink: ittunk apjával egy kis Unicomot!
Remélem neten át nem fertőz :lol: :lol:

Dia: Bence :D

Claire

számlapra

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire-nem fertőz---de küldhetnél :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976