Sziasztok!
Most sikerült csak ideérnem
Gondolkodtam az alapítványos mailen, mégsem tettem fel a g-re, akit érdekel kérem írjon privit, úgy szívesen elküldöm.
Köszönjük jól vagyunk, Korinnának megjött az étvágya, most délelőtt is 30 ml sütőtök levet és 140 tápszert temetett el, öröm volt nézni ahogy eszik

Remélem jó sokáig kitart ez a lendület

Súlya elérte az 5 kg-ot, vidám, mosolygós baba, kívánhatni sem lehetbe szebbet-jobbat
Dia: remélem jobban vagytok, nem gond hogy nem reagáltál, gondoltam hogy kisebb gondod is nagyobb ennél...
Évi: yönyörűek Tomi képei, igazi kis szívrabló lett a fiacskád
Csillag: Gergő detto

Büntit sajnálom
sucer: remélem Olivérnek lement a láza időközben...
Tünde: ezek a képek nagyon édesek Zoéról, apának jobbulást míg 100 %-os nem lesz
Ircsi: sapi nagyon szuper, ezeket ugye Te magad kötögeted? (Csupa irigy vagyok

)
melisch: aztaaa mekkora lett Petra, csak ámulok
claire: nagyon szépek vagytok, bár én folyamatosan csak ámulok hogy bírod ennyi gyerkővel

Joninak jobbulást, egyszer csak kinövi ezt a füles problémát!
bévi: olvastam a g-t, fel a fejjel, csak pozitívan!
Lányok, akinek van borostyán lánca: bevált? Segít a fogzásban? Láttam tegnap a müllerben lekerekített kövekkel készített borotyán láncot, de nem mertem megvenni. VAlahogy tartózkodom még tőle, de érdekelnének a tapasztalatok.
A másik dilemmám a karácsonyi ajándékozás. Többer írtátok hogy tanuló kutyus lesz a fa alatt, no mi nem tudjuk mivel lepjük meg a kislányunkat. Valami készségfejlesztő játékra gondoltunk, de a bőség zavarában nem tudjuk eldönteni... Korinna amúgy is az egyszerűbb dolgokat kedveli, a rágókát amit vettem neki a sarokba hajította, legjobb a textil pelus sarka

Állandóan tömi az öklét a szájába és megtalálta a lábacskáit is, szerintem csak napok kérdése és az is a szájába kerül.