A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Köszi , lehet, h ez még belefér nekem is, ha több orvosi programot nem kell beiktatni. C
claire

Sziasztok
Csillag, büntetés :( :( :( sajnálom.

Fotózkodtunk ma :) (webalbum: www)

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én is olvasó üzemben létezem csak.

Petra is sokat van ölbe, nem alszik sokat nappal így örülök ha 1x alszik akkor gyorsan főzök vagy legalább odakészítem későbbre a hozzávalókat és csak oda kell tennem majd délután.

Évik nekem is hasonló napjaim vannak bár nem ennyire durvák és Bekri meg Szilvás nagyon megnyugtatott. Igazuk van nem várhatom el, hogy egy csecsemő órákat eljátsszon egyedül :wink:

Bévi nem voltam g de sajnálom, hogy gondotok van és még mindig nem élhettek nyugodtan :cry:

Csillag nem tudom mi a gond de nem ítélek el mert gyógyszert szedsz, sőt le a kalappal, hogy elismerted szükséged van segítségre és orvoshoz fordultál. Ez is nagyon bátor tett és érettségre mutat! Gyorshajtást sajnálom :cry:

Tina micsoda ajándék lesz a családnak, gondtalan babavárást. Lassan a 2. trimeszterbe lépsz kezdődik a legszebb korszak.

Bocsi de mindig olvasom mit irtok de nem emlékszem most rá és visszaolvasni megint nincs időm. Petra alszik én meg főzök közbe.

Lehet leszek kicsit gyakrabban majd mivel ezentúl apa többet lesz Bogárkájával, de az is lehet néha elvonulok egy másik szobába. Petra kezd anyás lenni mivel sokat van velem, így férjem azt mondta vállalja este, hogy anyamentes környezetet biztosítsunk kicsit neki. (múltkorában fürdőbe voltam és addig csak nyafogott neki sehol és semmilyen pozícióban nem volt jó mikor és beléptem és meglátta a pólóm elmosolyodott, szemkontaktusra meg nevetett :arrow: átvettem az apjától és lás csodát nálam elkezdett gőgicsélni 8) :lol: :lol: apának rosszul esett. Amúgy mindig nagyokat nevet ha ránézek. Kezd többet gőgicsélni és hason is többet elvan, mint régen.

Évi mi sem szeretünk hason azonban mióta van egy zenélő labdája többet elvan ha az zenél neki és azt nézheti/ nyaldossa igy beindul a zene rajta. Próbáld megtalálni azt a játékot ami leköti.

Na megyek főzzem be a levest, délután meg rántott husit akarok készíteni.

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

Évi nektek is utólag boldog hófordulót!!!! Jó nagyok vagytok már!!!

Pár kép rólunk is Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
melisch

Betegeknek jobbulást!

Csillag
Kreatívkodás nagyon jó! :lol: :lol: :lol: :lol:
Büntetés :cry:

Évi
Szépek vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Melisch
Petra :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk kismajmunk van :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag bünti nekem is hasonló sajnos...sajnálom

Évi gyönyörűséges Tomika.

Ircsi :lol: nekem is

Melisch gyere sűrvebben Petra csoda szép és nálunk is ilyen a helyzet csak anya létezik :lol: :lol: :lol: keveset vagyunk velük!!!

Én elkeztem olvasni amikor szülni készültem és a hírt hogy megszületett Lili meg ilyesmi hát jó sokat sírtam,mennyit paráztunk akkor és mennyit változott a helyzet!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Csillag,
szép az óra, ügyi vagy! Sajnálom a büntit, mi most fizettünk be pár hete szintén 30e-ret :( :( .

Évi,
nagyon drága Tomi! :)

Melish,
de szép Petrád! Jó nagyot nőtt Ő is!

Ircsi,
jó a vonalzód, én is kedvet kaptam :wink: :wink:

Claire,
jobbulást a gyerekeknek, az egész családnak, sokat gondolok rátok!

Bévi,
hogy van a lelked? G-re, csak holnap tudok menni, majd reagálok ott! Addig is, vigyázz magadra!

Oliver babóca már jobban van szerencsére, bár még pénteken piros volt még a torka. LÁza már nincs, étvágya is alakul.

Holnap még jövök, most csak ennyire futotta, bocsi!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba

Nekünk kismajmunk van :lol: :wink:

http://kiskopeszuletik.blogspot.com/201 ... majma.html :wink: :wink:

Nyomtatom a naptárakat karácsonyra.12 nap és itt az ünnep :)
Remélem azért mindenkinek jól alakul majd...

Bévi én vissza se merek olvasni :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

hűha! bojkott van?!?!

Sucer örülök, hogy Olivér jobban van! olyan rossz, amikor betegek! az ember úgy sajnálja őket!

Évi nagyon jók a képek Tomiról! utólag is boldog hófordulót! gyorsan mennek a hónapok... belelépünk az ötödikbe... :roll:
ma megpróbálkoztunk a hipp sárgabarack péppel... ne tudd meg milyen pofákat vágott... az alma után savanyú volt neki! :lol: :lol: :lol:

Ircsi édes lehet Katus, ahogy majmoskodik :lol:

Bévi én is beleolvastam az augusztusi részbe... milyen mások voltunk akkor még! mi is sokat változtunk az elmúlt hónapokban...

Csillag büntit sajnálom! az ilyesmi sose jó, főleg kari előtt nem! :evil: :evil: :evil:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Most sikerült csak ideérnem :)
Gondolkodtam az alapítványos mailen, mégsem tettem fel a g-re, akit érdekel kérem írjon privit, úgy szívesen elküldöm.

Köszönjük jól vagyunk, Korinnának megjött az étvágya, most délelőtt is 30 ml sütőtök levet és 140 tápszert temetett el, öröm volt nézni ahogy eszik :) Remélem jó sokáig kitart ez a lendület :D Súlya elérte az 5 kg-ot, vidám, mosolygós baba, kívánhatni sem lehetbe szebbet-jobbat :D

Dia: remélem jobban vagytok, nem gond hogy nem reagáltál, gondoltam hogy kisebb gondod is nagyobb ennél...

Évi: yönyörűek Tomi képei, igazi kis szívrabló lett a fiacskád :D

Csillag: Gergő detto :D Büntit sajnálom :(

sucer: remélem Olivérnek lement a láza időközben...

Tünde: ezek a képek nagyon édesek Zoéról, apának jobbulást míg 100 %-os nem lesz

Ircsi: sapi nagyon szuper, ezeket ugye Te magad kötögeted? (Csupa irigy vagyok :D)

melisch: aztaaa mekkora lett Petra, csak ámulok :shock:

claire: nagyon szépek vagytok, bár én folyamatosan csak ámulok hogy bírod ennyi gyerkővel :D Joninak jobbulást, egyszer csak kinövi ezt a füles problémát!

bévi: olvastam a g-t, fel a fejjel, csak pozitívan! :)

Lányok, akinek van borostyán lánca: bevált? Segít a fogzásban? Láttam tegnap a müllerben lekerekített kövekkel készített borotyán láncot, de nem mertem megvenni. VAlahogy tartózkodom még tőle, de érdekelnének a tapasztalatok.
A másik dilemmám a karácsonyi ajándékozás. Többer írtátok hogy tanuló kutyus lesz a fa alatt, no mi nem tudjuk mivel lepjük meg a kislányunkat. Valami készségfejlesztő játékra gondoltunk, de a bőség zavarában nem tudjuk eldönteni... Korinna amúgy is az egyszerűbb dolgokat kedveli, a rágókát amit vettem neki a sarokba hajította, legjobb a textil pelus sarka :lol: Állandóan tömi az öklét a szájába és megtalálta a lábacskáit is, szerintem csak napok kérdése és az is a szájába kerül.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.13 20:00-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltűnve, ritkán olvasva, de itt vagyok :)

Évi: hát ez a történet nagyon aranyos volt, de igaz is, néha én is azt érzem Gergő akkor érzi magát jól ha velem van kettesben vagy apája is itt van velünk... ha többen vagyunk vagy nem tudom, akkor nyühike...

Csillag: bakker, búúúúúta trafipax...........

Tündi: azt hittem hogy idáig nem jutok, de tegnap annyira összekakálta magát Gergő, háta meg a honcsi alja is olyan lett, így alkalmaztam amit még régen olvastam tőled: olló, és nyissz bodyka :)

Karácsony, ne is mondjátok... legjobb lenne mindent net-en rendelni, mert akkor nem kell bemenni városba :) de ma bemegyek, leteszem anyuméknál Gergőt, és kicsit kiszellőztetem a fejemet :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok
Csibuc de örülök h.jókedvű Korinna és jól van!A mosolyától mindig
jókedvem lesz :)

Mares,hmmm milyen történet?(rövid az agyam)
Álmos vagyok,nem volt jó az éjszaka,igaz azért mert későn feküdtünk le,volt vagy éjfél mire elaludtam,aztán Tomi kelt enni fél 2-kor,majd fél 6-kor...
Kínáltam barackpürével,de nemigazán tudja mi ez,meg hogy le kéne nyelni,ezért nem erőltetem.
Melyik gyümi,zöldség az amit már lehet 4 hósan és nem fogja a hasat? Vagy keverjem őket barackkal és jó lesz? pl.répalé+baracklé?

Dicséreteket köszönjük :) imádom fotózni :)

Tündi,párod meggyógyult?

Melisch,Petra is igényli a dajkálást,fúúú,Tomi is,de legalább nem vagyok egyedül :)

evilany

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sucer örülök,hogy jobban vagytok remélem hamar meg is gyógyultok teljesen!!Lelkem sehogy nincs sajnos :cry:

Évi én pépet szoktam adni Lilinek igaz minimálisat csak kóstolgatjuk pont a hasfájás miatt,de mi egy izt kb 2 hete eszünk!Most kóstoltatom majd vele a barackot,Tomi nagyon cuki...

Tünde igen sokat változtunk mi szülők is és babák is!Férjed???

Csibuc Korina nagyon cuki imádom mikor mosolyog Lili is így szokott,evésnek örülök,csak így tovább!!!

Kicsit kivagyok ma voltam dokinál fejfájás ügyben majd megyek teljes vérkép,kivagyok szerintem idegileg meg karácsony előtt amugy is érzékenyebb vagyok,meg idegesít hogy nem tudjuk megvenni amit szeretnénk,erre párom se kapott még fizut de menjen reggeltől estig,így nem tudom a lakáshitelt hogy fizetjük ki,nem fizetnek neki,de kisírtam magam kicsit könnyebb és most Lili alszik csendben megpróbálok felmosogatni majd mindent együtt megcsinálunk,kibuktam és kétségbe esésemben minden tervem dugába dőlt,a hasam is tiszta csuda a drága barátnőm lelépet,nehéz a fiataloknak hozzászokni hogy van az embernek egy gyereke és már nem minden olyan mint rég,ő neki is senkije sincs szabad,de nekem most Lili a legfontosabb szóval ők ezt nem értik meg,nah de majd csak jobb lesz nagy sóhaj egy kis sírás és rendben lesz minden...REMÉLEM

Kép
bévi

Mares jaaaa :lol: :lol: igen Gergőd is hasonló érzékeny baba mint Tomi és Lili (és társaik) nemtom mennyit idegeskedtél a terhesség alatt :roll:

Bévi.... :( :( :( :( nem is kap fizut? Az a baki miatt? ::( :(
Barátnő,hasad :arrow: kifejtenéd?

evilany

És még Lili sem eszik rendesen este megint fent volt sokat evett,de ma alig evett valamit,mértem és hát nem sok minden,ez is bánt miért nem eszik,de este mielőtt feküdt le kakilt,reggel evés után ismét,és reggelre rengeteg pisi a pelusban,szóval nem hinném hogy nem eszik eleget csak biztos ilyen napja van,és érzi rajtam valami nincs renben a fene egye meg ezt a sok gondot olyan rossz,de ez van az a felfőbb gond hogy nincs itt senki a közelben aki itt lenne egy kicsit hogy kikapcsoljak,párom is rohan ezerrel van annyi a fején csoda még bír menni,az este is hajnal 2 volt mire lefeküdt még el lapátolta a havat munka után,reggel rohant velem a dokihoz,utánna a kicsifiáért mert fogdokihoz kellett menni neki,utánna boltba és dolgozni,majd hozza haza a boltból amit vett és tovább dolgozni!Nah de össze szedem magam és hátha Lili is jobb kedve lesz,nagyon ratyi az egész ház tiszta rendetlenség van nem érzem így jól magam,megpróbálok majd fokozatosan a héten kitakarítani!

Kép
bévi

Bévi biztos érzi Lili a gondokat...tejed van rendesen?
Bár közelebb laknál :( napi szinten is találkozhatnánk.

Clarika kösz a tippet a plüss játék szösztelenítéshez(borotva) csudaszépek lettek újra :)

evilany

Évi hajam akart lenni le van nőve nagyon és fekete a hajam az alap meg szőke csoda szép,nem ez még nem a baki miatt van hanem mert nekik még kikell fizetni valamit és míg az nincs meg addig nem kap fizut hátha nem fog kapni nem tudom mi lesz szarság,egy hét és karácsony nem tudom még 2 számla nincs kifizetve ami fontos lenne a lakás meg a kocsi hát ez szuper,és még vennem kell egy két dolgot karácsonyra is és még nem kapott fizut,idegesít ez is,nah de majd csak lesz jobb is...........

Kép
bévi

Tejem még volt ma elég remélem nem csappan meg,mert akkor szuper lesz,még az is nah de nem idegeskedem igen jó lenne ha itt laknál jó lenne ha lenne valaki itt a közelembe,mert ez így elég rossz,de jövőhéten jön anya megint egy hétre jupyyyy meg a hugi is szóval jó lesz.

Kép
bévi

Bévi,jól értem,ott lesz az ünnep alatt is?

evilany

Igen ott 24 ugye akkor nem megyünk sehova nem jön ide se senki,és 25-párom nem dolgozik nah avgy akkor este érkeznek anyáék vagy másnap mikor már dolgozni megy,így itt lesznek velem szilveszterkor is mivel nem 100%hogy a páromat a főnöke nem fogja elrángatni itthonról és hogy ne legyünk magunk Lilivel így maradnak szilveszterre is nem fordulok be legalább,meg hipózni kell a falakt sajnos azt csak úgy tudom ha ő itt van,anyósom csak anynit mondott jó penészes a fal és itt le van zárva,a szobánkat megcsináltam Lili miatt,de a többi itt van még sajnos!

Kép
bévi

köszönjük mindenkinek az érdeklődést! :arrow: párom jól van már, dolgozik...

anyagiak :arrow: ne is mondjátok, tolok fel mindent vaterára, ami nem kell... sz*rság van, és nem tudom, hogy lesz-e jobb... ha a párom már kapna itt melót, és nem kéne annyi pénzt az utazásra költeni... jobb lenne...

Kép
gtunde75

Anyós :evil: :evil: :evil: közel lakik? Semmit se segít?

evilany

Tünde az jó ha már meggyógyult,hát sajnos a pénz nagy úr és ez egyre rosszabb lesz ha így folytatódik :cry:

Évi anyós semmit nem segít 15 km re lakik és van kocsija is,még soha nem vigyázott Lilire :? nem is tud Lili ordít nála akivel elvan az a párom és anyukám őket imádja jah és a 11 éves hugom nála nem sír anyósnál igen,mert ő azt akarja ami neki jó nem azt ami Lilinek!!Nah anya meg képes volt még a hordozóban is rázni hintáztatni a kezében csak ne sírjon,hát anyósom,meg azt mondta fogjam mert nála nem marad :?

Kép
bévi

Megyek hátha Lili nem kell fel még és csinálok valamit puszi mindenknek este még benézek!

Kép
bévi

Én is töltögetek fel,főleg babaruhát :)

evilany

Évi: igen igen, érzékeny kis mimóza lelkem, meg kicsit morcos is :) Idegeskedés, ááááá :) , naná hogy volt, miatta, meg persze ott volt idióta bátyám is a hülye , most már feleségével.! Ja jut eszembe, nem is meséltem, hogy 5 hetes volt már Gergő mire bátyám méltóztatott eljönni és megnézni Gergőt! Amikor szültem, azt mondta a telefonba, hogy neki programja van, mondtam sebaj bent leszek keddig (vasárnap volt ez), azt mondta, hogy majd meglátja. Hát nem jött....

Tündi: párodat sajnálom, és igen, nem egyszerű, hogy ő ott ti meg itt... nálunk annyival jobb a helyzet , hogy uram hazajön, de néha csak aludni, mert vagy későn érkezik, vagy hazajön és még melózik, vagy hulla fáradt mert korán kel ismét... de remélem új év jobbakat hoz!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bévi,jah,Tomi meg senkinél sincs el :) csak anya és apa.... :roll: :roll:

evilany

Sziasztok. Ismét csak egy gyors kukkra van időm. Etetés és indulás Bencéért....

Gondokat sajnálom nagyon.
Pénz: sosem elég.....

Tomi aranyos a képeken :)

Csibuc: story :shock: Veletek is mindig történik valami....

Mares én a neten rendeltem - épp az előbb - a játékok egy részét. Ezzel meglesz minden gyerkőc ajándéka. A felnőttekét meg csak el kell készíteni....

Pussz mindenkinek, ennyire volt most időm.....

királylány

Dia: igen, jó ötlet, és szeretném is kivitelezni, csak sajna mobil internet nem mindig engedi a száguldást a neten :)))) de majd kérek karira valami jobb netet :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi, Tünde, megadjátok a vaterás nickneveteket, vagy linket, körülnézek, és ha kell valami, megvenném. Postán gondolom nem olyan drága a szállítás...

Kép
xtina75

xtina: már nálam is van kinőtt ruha :) ha érdekel, de én nem vagyok fent vaterán..

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia: autólerobbanósra gondolsz? :D Na az mókás volt tényleg így visszagondolva...

Nekünk ami nem kell már:
- 1 db Philips Avent elektromos mellszívó (2 napot használtam utána béreltem iparit :D )
- 1 elektromos hinta (Korinna a boltban bealudt benne, na de itthon még a közelébe sem megy szívesen :lol: )
- szopipárna ( a nagyobb méretű - 1 hetet használtuk, azt is inkább hasaltatásra)

Ha esetleg van ismerősötök akiknek szüksége lehet rá, szívesen megválunk valamennyitől. Vaterától kissé tartok, elég sok visszaélésről hallottam, így inkább kézrő-kézre adnám.
Vendég

Csibuc, feldobsz egy képet a hintáról?

Mares, tudsz képeket csinálni? Elküldöd, vagy csinálsz egy Picasa albumot (ha sok), és ha összejön, a pécsiek elküldhetnék egy csomagban.

Kép
xtina75

tina: elküldtem priviben
Vendég

Tina nick :arrow: ua, mint itt! :lol: :lol: mondjuk nem hiszem, hogy bármi is érdekelne, mert lányruhák elsősorban, de Te még a nemét sem tudod... aztán van még laptop! :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tina,marha fantáziadús nevem van fent: evilany :lol: :lol: :lol:

evilany

Tündi, gondoltam, hátha van fehér, halványzöld, vagy pl ilyen, hogy pólya, ami uniszex, stb.

Na este körülnézek.

Kép
xtina75

Csak hogy a napunk teljes legyen,Lilivel megkóstoltattam a tejpépet,ami 4 hós kortól van védőnő és dokitanácsára,mivel a tej nem sok stb,és lás csodát izlet neki,de felejtős a dolog mert felömlött tőle,tejfehérjére érzékeny,semmi ami tejes tápszeres csak hipoallergén egyre jobb a dolog :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Melisch, Petra nagyon aranyos. Olyan labdánk nekünk is van ami a képen van, nővéreméktől kaptuk. Lili nagyon nézi, nem érti honnan jönnek a hangok.

Csillag, nagyon sajnálom a büntetést! :(

Évi, nagyon kis édes Tomi. Megnéztem a képeket az albumban is. :D

Csibuc, nagyon örülök, hogy Korinna jobban van!
Kis cuki! :D
Láttam múltkor olyan játékállványt a vaterán, amit kérdeztél. (nekünk a nővérem adja adta oda az övét)
Illetve a neten is láttam egy játékboltban, csak nem volt valami olcsó!

Bévi, nagyon örülök, hogy anyudék jönnek segíteni neked. Anyósra nem is tudom mit írjak!!! :twisted:

Mares, én is neten rendeltem egy csomó dolgot. Pl a játékokat (unokahugi, és öcsinek) és még ingyen ki is hozzák. Szüleimmel együtt rendeltük, mivel nekik sincs most idejük vásárolgatni.

Én ma szüleimnél meg beleestem az utcán kocsival a csatornába. :o Szerencsére a kocsi alja nem ért le. Így a kerék alá raktunk egy összecsukott dobozt és a szüleim meglökték az autót. 3 próbálkozás után sikerült kijönni
Lilit persze azonnal kivettem és bevittem inkább szüleimhez, nem akartam vele próbálkozni kiállni. Sajnos még nem ismerem annyira az utcát és nagyon vékonyka és meg akartam fordulni, de megcsúsztam.

Ja és Lili megkóstolta Sinlacot. Nagyon vicces volt, elején mindig kifújta, de aztán rájött hogy le kell nyelni.
Most azért próbáltuk ki, mivel nagyon sokat bukik a drágám és mivel az AR tápot nem eszi a doki azt mondta adjak neki kaja előtt az megfogja és nem fog bukni. Szerintem igaza lehet, ma még csuklás után sem jött vissza semmi. Remélem ez így is marad…

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Bévi, a sinlacot kellene megpróbálni.
Az tejmentes, szójamentes, gluténmentes.

woody

Woddy sajnálom a történteket gondolom jól megijedtél,ez az nálunk is csuszik az út plussz elég gáz gáz gondolom ott is,dokinő ma felírta a sinlacot majd kipróbáljuk de ha annak is kesernyés ize van hát nem tudom hogy fogja enni!!!Recept nélkül is lehet venni??Kiváncsi leszek az árára!

Kép
bévi

Bévi, igen kicsit megijedtem. De csak azért, hogy hogyan lehetek ilyen béna. :?

A sinlac, szerintem nagyon édes. Még én is ettem belőle és fini. :)
Receptre volt 1334Ft (pont ma vettem én is). De recept nélkül a duplája kb...

woody

És ki kaphat receptet ezekre?Tejpép,Sinlac?

evilany

Tina nézem a vonalzód milyen csodálatos dolog is történik most a testedben!!!!Utólag is egy csoda az egész!
Én úgy szerettem kisbabát várni :)

evilany

Évi szerintem a doki felírja de ha nem ne izgulj majd postázok neked nem csinálok ám belőle ügyet az hallottam én is hogy drága de még receptre hagyuk anélkül elég szép ára van akkor,kérdezd meg a dokid és ha nem megy akkor majd szólsz!

Woddy fő hogy nincs gond és megusztad jól nem let gond,és nem olyan helyen történt ahol nem lett volna segítség,az jó ha édes a pép Lili szereti ami édes.Nekem 5 kor írta fel a doki azért nem mentem váltani ma már ugysem adtam volna neki belőle,meg itthoni csöves ruhába vittem a dokihoz még pont ott volt felhívtam és megvárt..

Lili most kellt fel ilyenkor már aludni szoktunk esti fekvés hmmm mi lesz itt nem tudom,lehet össze keverte a nappalt mert nappal alig evet este pedig intenziven kellt tegnap is de ha nem hagyom nappal aludni akkor is elalszik :lol: :lol: :lol: este meló lesz lehet nem baj :lol:

Kép
bévi

A hercegnő felkelt a kobold távozik jó éjt mindenkinek,megyek a drágámhoz,puszi!

Kép
bévi

[quote="bévi"]A írta:bévi hercegnő felkelt a kobold távozik jó éjt mindenkinek,megyek a drágámhoz,puszi!

:lol: :lol: :lol:

evilany

Sziasztok Csajok!

Búcsúzni jöttem csak, elegem lett a fórumozás körüli perpatvarokból. Tény, hogy nem vagyok egyszerű ember, elmondom a nem tetszésemet, de sajnos a bnet (is) tele lett két(sok)színű emberekkel és ezt sajnos nem állhatom.
Az illetékes meg fogja kapni priviben a magyarázatot, a többieknek jó egészséget és sok-sok együtt töltött babás-mamás időt kívánok!
A g-n megtaláljátok a privi elérhetőségeimet és a blogomat is olvashatja aki szeretné (le lesz jelszavazva véglegesen, s bár 1-2 napja feloldottam a jelszavas megtekinthetőséget a nehezebb hozzáférés miatt a korábban meghívott olvasók természetesen láthatják a mindennapi történeteinket), csak írjatok egy rövid mailt és küldök majd meghívót.

Néha majd felkukkantok ide, de törlöm a regemet.
Boldog, békés ünnepeket és sikeres 2011-et kívánok mindenkinek!

Szerettel,
Betti
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?