Sziasztok!
Vagyok én is csak zugolok

. Ricsi beteg, és én is belecsúsztam kicsit

. Nem durva, csak hőemelkedésem van, picit fáj a torkom, nyomi vagyok. Úgyhogy most kúrálom magunkat, Botondot meg tömöm vitaminnal, nehogy elkapja.
Így a karácsonyi előkészületekkel ugyanott vagyok, ahol eddig

. De legalább csak 24-ére kell főznöm, mert a mamám igényt tart ránk 26-án, anyósom meg ma lejött, hogy tegyük le a fegyvert, és kajáljunk ott 24-én

. Én békepárti vagyok, szóval örülök a dolognak, de Ricsi puffog, hogy ő nem felejti el a dolgait, meg mi a tökömnek jópofizik... Végül azzal sikerült meggyőznöm, hogy "tartsd közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet"

. Szóval a 25.-ét megkapta, mert a Szentestéhez ragaszkodtam itthon

.
Amúgy is rájöttem, hogy az a legnagyobb baj anyóssal, hogy itt lakik, vagyishogy az összeveszés előtt minden nap lejött,és megőrültünk tőle! De ha belegondolok, anyámtól is hülyét kapnék ha minden nap itt víjjogna

. Ráadásul a gyereknek sem árthat, ha egy (két) emberrel többen rajonganak érte

(Ricsi szerint de

). Úgyhogy majd megpróbálom egértetni vele, hogy maradjon meg "vidéki nagyinak", mintah nem 100 méter lenne köztünk

.
Ikoka!
Üdv a fedélzeten

. Zsombi, nem megkepő, hihetetlenül nagyfiú

. És egyre szebb

!
Moncsy!
Köszönöm a bókot

. Bár magamat is 10évesnek tituláltam ezzel a séróval

. Amúgy még mindig nem szoktam meg, a fejemben hosszú a hajam

.
Képzeljétek, Botond is mondja, hogy szia

. Leginkább tyia-nak hangzik amúgy

. Már tegnap mondogatta, ha én mondtam, erre ma reggel, mikor meglátta a sógoromat, tudatosan ráköszönt, hogy szia, és azóta anyunak is a telefonba, meg anyósomnak is

. Szóval használni is tudja. Nagyon édes

.
Meg képzeljétek mostanában nyugis korszaka van megint:ébredés után 1 vagy 2 órát(!) játszik a járókában, egy hang nélkül, és ma délután is egy órán át tologatta apa autóit

. Ja, és este 40 percig nézegetett egy könyvet

. Lehet, hogy látja, hogy dögrováson vagyunk és kímél minket

. Igen, biztos ez az oka

!
Amúgy szerintem igazából az alvástól függ: ha kétszer alszik, akkor hajnalban már kéri a tápi, bár azután is visszaalszik, de akkor jobban be van pörögve napközben. Ha viszont csak egyszer alszik, akkor alszik 8-ig reggel, és nyugisabb napközben is. Szóval most megint nagyon próbálkozom az egyszeri alvásra való visszaszoktatással.
Na, megyek gyerekshowdert nézni

.