A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

minőség rovására nem fog az tut sztem...
nem szereti a silány munkát...
de sztem meg tudod vele ezeket beszélni,h mennyire tud gyors lenni.

Kép
Kép
csibe83

az az igazság,h megnéztem a honlapját és vannak sokkal jobb és újabb
munkái sztem...
konkrétan a lakásuk nagyon komoly csak az most valamiért nem rakta
fel,pedig a régi 5-8évvel ezelőtti fent van...
de a legegyszerűbb,ha beszélsz vele és akkor sztem tud friss
munkákkal szolgálni...
d

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:53-kor.
Vendég

Boo!
Na kutatgattam, én erről beszéltem (azért a címét kicsit elírtam de ennyi év távlatában azért nem is jártam annyira a valóságtól :roll: ) :
http://www.hunbook.hu/index.php?op=item&id=144895

Találtam egy olyat címre, (szintén szovjet mese), hogy Tengerlánya Marja. Nem lehet hogy erre gondolsz? De a Vasziliszában is lehet Marja simán, annyira azért nem emlékszem rá... de tuti előkeresem most már :roll:

Asztalosok :arrow: Áááá, nem tudok, vagyis csupa idiótát csak :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Czigka!
nem,m kint van az erkélyen...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Most csak bekukkantottam!
Hoztam valamit!

Én már nagyon vártam szerintem gyönyörű:)

http://www.reklamadatbazis.hu/e107_plug ... ?l_id=3643
20140328174041

Sziasztok!

Vendégeink voltak ma, két napja főzök, 4 fogásos menü volt, és jó sok pia. Mindenki elégedetten távozott 8) :lol: .

Ronmay!

Nagyon köszönöm :oops: :) :) .

Boo!

Költözéshez, és apa lelkesedéséhez juhhuuuu :D :D :D .
Asztalos tudokjót, de vidéki :roll: . Ráadásul annyira népszerű, hogy kb. 2024-re csinálna meg nektek vmit :twisted: .

Czigka!

Pedig élőben még nem is találkoztunk... :oops: :lol: .
Amúgy a képekkel detto így vagyunk :oops: . Sőt, kamerázni utoljára nyáron kameráztam, úgyhogy a héten elővettem,mert tök ciki, hogy az elsőlépések után az iskolai ballagás jön :roll: :lol: .
Ráadásul bnőm mondta, hogy az első gyerekének az ilyen pici koráramég csak-csak emlészik, de a másodiknak már alig,és csak a felvételek,meg a képek kapcsán ugrik be neki csomó dolog :roll: . Szóval vegyétek a gyerekeket jóóó sokat :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:13-kor.
Vendég

Jo reggelt!

Boo, irtam privit, ha tudsz, legyszi irj meg delelott, mert tudnom kene, mit szeretnel, hamarosan rendelnem kell. :)
Koszi :D

Czigka, nagyon-nagyon aranyos Bende :D (Es milyen jokepu :!: )
Vendég

Czigka

Úhh milyen régen láttam Bendét...Jó nagy már ő is :wink: :lol:

Fotózás:

Én rengeteg fotót csinálok, igaz van is téma, hisz állandóan úton vagyunk... :oops: :lol:
Én pl. nagyon bánom, hogy 1-2 hónapos koráig sokkal kevesebbet fotóztam, pedig onnan is készült egy jó pár kép..de nekem most kevésnek tűnik. Örülök, hogy pl még videóztam is pár naposan. Néha megnézem, milyen kis hájfejű babám volt :lol: és milyen gyűrött..
Azt mondják második gyereknél ugye kevesebbett fotózik az ember, nahát én pont az ellenkezőjét akarom, tanulva abból, a kezdeti időszakból.
Mikor öreg leszek olyan jó lesz ezeket megnézni és olyan hamar elszállnak a pillanatok, így meg hetente kéthetente készülnek képek.
Úgyhogy tessék fotózni!!! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Én is sokat fényképezek, minivideókat csinálok a kunsztokról, sokat is mutogatom ezeket :oops: Szval sztem megfelelően van dokumentálva a Ded fejlődése :roll:

Czigka!
Nagyon komoly a kisCsávó, okospofis :) Képzeld nálunk is született két napja egy Bende :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Czigka!

Bende tényleg okospofis :D !
Botondról bezzeg mindenknek a huncutság jut eszébe :twisted: :? :lol: . (jogosan!)

Lányok!

Vki légyszi tegye fel a FP autópálya linkjét, mert nem találom :oops: . Köööszi!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Halihóóóóóóó !!!

Na megint eltűntem, de most már aztán tényleg itt vagyok/leszek. Szétdolgoztam magam, meg legszívesebben téli álmot aludnék ilyenkor. Most fejeztem be az olvasást és elnézést mindenkitől, de most nem reagálnék, ,mert nagyon hosszú lenne. Viszont megpróbálok visszakapcsolódni.

Szerdán mikor találkozunk ? Remélem még akartok minket látni, mert én már nagyon várom.

Zsombi olyan nagyfiú már, sokat dumál és akkkko

Kép
ikoka7

nanana ez önálló életet él

Ugyanis új masinánk van, az sem volt egy hétig.

Na szóval Zs. nagyon nagyfiú, majd meglátjátok, meg ide is teszek fel képeket.

Kép
ikoka7

Dodi!
Erre gondolsz?
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

Ikoka!
Nosza azokat a képeket, mer én már az idejét sem tudom, mikor láttam Zsomborról valamit :)
Szerda :arrow: Én igyekszem hamar odaérni, mert még ott adom át pár ismeretlen Anyukának a jegyét :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Holnap reggel felteszem az ígért képeket, de most :arrow: aludni, mert tudjátok...én a tyúkokkal. Apa már alszik a kanapén, becsábítom aludni.

Kép
ikoka7

Dodi!

Én innét rendeltem meg,szerintem itt a legolcsóbb:

http://sztarjatek.unas.hu/spd/T5123/Fis ... rsenypalya

Holnap talán ideérek bővebben is :oops:

Sziasztok
Jóéjt!
20140328174041

Moncsy!
Tescoban vettem én is olcsóbban, csak onnan nem tudtam belinkelni :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,

Hánykor kezdődik a holnap móka?? Pocok! az én jegyem ugye nálad van?
Tesóm nem tud jönni, úgyhogy van még nálam is egy felesleges jegy...

Petra tiszta takony, remélem, hogy nem fog belázasodni. Bölcsibe jár, de megint taknyos. :(

Nekem meg megint fáj a torkom.... :roll: Szerintem most már torkig vagyok a sok munkával. :lol:

Kép
katy76

Lois, Moncsy!

Köszönöm! Csak apának akartam megmutatni :wink: .

Katy!

Hát, nem csodálom, hogy torkig vagy már :? .
Remélem apa töke még nincs tele a munkával, mert az még kellemetlenebb lehet :lol: .
Jobbuljatok akkor serényen :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Eddig nem értettem hogy működik, de találtam videot :wink: :
http://www.metacafe.com/watch/4978552/f ... _speedway/

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Holnap találkozunk a MÜPA előtt vagy majd bent,csak azért,mert az van ráírva a jegyre,hogy helyfoglalás érkezési sorrendben :roll: ?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lányok,

nincs valakinek villanyszerelője akit tudna ajánlani?
Karácsonyig szeretnék 3 lámpát felfuratni-felrakatni a mennyezetre...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Na asztalost azt nem tudtam, de villanyszerelőt tudok jót, bár nem lenne túl olcsó ha Bp.-re kéne "kiszállnia" :?

Dodi!
Legalább most meg tudtam mit is kéne csinálnia majd a karácsonyi ajándéknak :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:14-kor.
Vendég

Sziasztok!

Czigka!

Nagyon helyes Bende a képeken ő is micsoda nagyfiú lett,az utolsó előtti kép tetszik a legjobban:)
Igen barna voltam,most szőkülök,és köszi,sokszor néznek Réka barátnőjének!
:oops:

Dodi!
Nagyon jó lett a hajad!
Itt volt mellettem Réka amikor olvastam a fórumot,és meglátott,és azt kérdezte hogy anya ő melyik anyukának a lánya? kb annyi idősnek nézett mint ő! :P :P :P
Köszi a videót most már akkor én is tudom hogy működik,így nem kell a fa alatt találgatnunk,hogy hogyan és miképp!?

Lois!
Értem, én nem nagyon járok tescoba,és mindent a netről rendeltem,jó azaz oldal sok játékot onnan szereztem be :P

Csibe
Ajándékvásálással ügyes vagy!
Iwiwen mindig megnézem a képeidet,Te ebben is ügyi vagy jó sok van Kiaráról!

Rólunk
Ma megyünk influenza oltásra,a lányok már múlt héten megkapták!
Tegnap éjjel nem aludtunk a tanuló kutyánk életre kelt,felébretesztette Benedeket,és úgy megijedt hogy alig tudtam visszaaltatni!
Ne nevessetek ki de van 1 lakónk(tudom többeteknél is volt már ilyen azért merem leírni)pár napja elindult magától a mikró is!
Biztosra tudom hogy még itt van,mert megnézettem,én rendszeresen járok ilyen emberhez kezelésre,aki ezeket a dolgokat is meg tudja nézni!
Ma várunk és újra megnézzük hogy sikerült e elküldeni :shock:
Szerintrem Benedek látja és érzi hogy itt van,mert nem marad el egyedül a nappaliban!
Nálunk nem ez az első eset,egyszer volt már az ő szobájában és egyszer volt rajtam is egy!

Ébred a fiam,később talán még jövök!

Jó szórakozást mára:) :wink:
20140328174041

sziasztok!

mindenkinek jó ringatót!!!

Czigka!
Bende mekkora már...

Moncsy!
hát az az igazság,h már mi sem,de pláne én sem fényképezek
annyit és ez hiba...
bár a keresztelőjén és mikuláskor fényképeztünk,meg a
szülinapomon,de tényleg kevesebbet fotózok,mint régen :oops: :oops: :oops:

Boo!
hogy megy a költözés???

nekem ma levették az afp-t...
remélem most minden rendben lesz és nem paráztatnak be,mint Kiarával...

pénteken 4D!!!!
végre,végre...már nagyon kiváncsi vagyok,h mi is van a lába között...
aztán nekem a kari zsufi lesz orvost illetően...
21-e pajzsmirigy vérvétel,27-e cukorterhelés és 18 hetes uhu,
28-án jános kórház pajzsmirigy kontroll

Kép
Kép
csibe83

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sziasztok !

Akik ma láttak minket gondolom már értik miért vagyok itt ilyen ritkán. Zsombiban annyi energia van , mint 6 lóban. Sajnálom, hogy a többiek , akikre számítottam még, hogy ott lesztek, nem tudtatok eljönni.

Zsombi az egész műsor alatt mászkált, kivéve azt a kb. 2 percet míg az ölemben ült, valamint azt , amikor megpróbálta megpuszilni, ezáltal feldönteni az összes álló gyereket, továbbá egyet megkarmolt, egyet pedig megharapott. Olyan kis cuki . :twisted: Égett a pofám, pedig a nála nagyobb gyerekekkel tök jól elvan, nevet, játszik.
Azon gondolkoztam, hogy lehet meg kellene próbálni a bölcsit, mert valamitől mostanában nagyon vad.

Miután hazajöttünk tök álmos volt, gondoltam sitty-sutty elalszik, erre most aludt el 5 perce kínkeservesen.

Kép
ikoka7

Sajnálom, hogy nem tudtunk jönni. :(
Estére belázasodtam és bár reggel nem volt lázam, nem akartam így jönni, mert tutira bujkál bennem valami.
Vettem vitaminokat, hátha ki tudom magam kezelni gyorsan. :roll:

Pedig tökre vártam, ráadásul kivettem egy nap szabit (ami így az év vége felé elég nagy kincsnek számít).

Otthon rossz a net, most felugrottunk anyukámhoz, mert el kellett mennem gyógyszertárba, közértbe, postára, dm-be és nem akartam Petrát magammal cipelni.

Lois!
Priviben vagy e-mailben adj nekem légyszi egy számlaszámot és a pontos összeget, hogy kiegyenlítsem végre a jegyet! :wink:

Majd holnap bentről megpróbálok jönni.

Kép
katy76

ikoka!
Zsombi nagyon édes kispasis...

katy!
jóbbulást!!!

Kép
Kép
csibe83

Halihó :)
Én is itt. Ringató elment, részemről inkább a társaság volt bejövős, ez a tömeges ringatóprogram elég hangulattalan. Ahova mi járunk (néha, mert a délelőttök nálunk nehézkesek), az sokkalsokkal jobb. Kis létszámú, meghitt, gyerekek is élvezik, sokkal interaktívabb.
Én gyerekem jól befáradt a végére, lévén korán keltünk (úgy kellett hosszasan ébresztgetni, nem akarózott 3/4 8-kor felkelni neki :roll: ), míg átautóztunk a Camponába bealudt, ott felébredt és ettől a 10 perces alvástól totál feltöltődött, édes volt, kicsit nézelődtünk, majd kajáltunk egyet, körbemotorozta a plázát, végre bejutottam a H&M-ba. Utána el kellett rohannunk haza, mert a tesómat hívták a unokahugim sulijából, hogy rókázik a gyerek mint a lakodalmas kutya, tán fáradjon be érte, szóval rapid és rohanós nap volt, hazáig végig aludt Zétény :)

Ikoka!
Kispasid egy Nagypasi :D Zsombor agilitását csak megerősíthetem :wink: Azért szerintem már kezdenem felzárkózni a többiek, a 10 hónapos korukban látott méretbeli különbségekhez képest :)

Czigka!
Te megkaptad a harmadik Dm-es kuponfüzetet is?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:15-kor.
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is csak zugolok :oops: . Ricsi beteg, és én is belecsúsztam kicsit :? . Nem durva, csak hőemelkedésem van, picit fáj a torkom, nyomi vagyok. Úgyhogy most kúrálom magunkat, Botondot meg tömöm vitaminnal, nehogy elkapja.

Így a karácsonyi előkészületekkel ugyanott vagyok, ahol eddig :twisted: . De legalább csak 24-ére kell főznöm, mert a mamám igényt tart ránk 26-án, anyósom meg ma lejött, hogy tegyük le a fegyvert, és kajáljunk ott 24-én :roll: . Én békepárti vagyok, szóval örülök a dolognak, de Ricsi puffog, hogy ő nem felejti el a dolgait, meg mi a tökömnek jópofizik... Végül azzal sikerült meggyőznöm, hogy "tartsd közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet" :twisted: :lol: . Szóval a 25.-ét megkapta, mert a Szentestéhez ragaszkodtam itthon :wink: .
Amúgy is rájöttem, hogy az a legnagyobb baj anyóssal, hogy itt lakik, vagyishogy az összeveszés előtt minden nap lejött,és megőrültünk tőle! De ha belegondolok, anyámtól is hülyét kapnék ha minden nap itt víjjogna :roll: :lol: . Ráadásul a gyereknek sem árthat, ha egy (két) emberrel többen rajonganak érte :wink: (Ricsi szerint de :twisted: ). Úgyhogy majd megpróbálom egértetni vele, hogy maradjon meg "vidéki nagyinak", mintah nem 100 méter lenne köztünk :roll: :lol: .

Ikoka!

Üdv a fedélzeten :wink: . Zsombi, nem megkepő, hihetetlenül nagyfiú :D . És egyre szebb :wink: !

Moncsy!

Köszönöm a bókot :oops: :D . Bár magamat is 10évesnek tituláltam ezzel a séróval :lol: . Amúgy még mindig nem szoktam meg, a fejemben hosszú a hajam :roll: :lol: .

Képzeljétek, Botond is mondja, hogy szia :D . Leginkább tyia-nak hangzik amúgy :lol: . Már tegnap mondogatta, ha én mondtam, erre ma reggel, mikor meglátta a sógoromat, tudatosan ráköszönt, hogy szia, és azóta anyunak is a telefonba, meg anyósomnak is :wink: . Szóval használni is tudja. Nagyon édes :D.
Meg képzeljétek mostanában nyugis korszaka van megint:ébredés után 1 vagy 2 órát(!) játszik a járókában, egy hang nélkül, és ma délután is egy órán át tologatta apa autóit :lol: . Ja, és este 40 percig nézegetett egy könyvet :shock: . Lehet, hogy látja, hogy dögrováson vagyunk és kímél minket :wink: . Igen, biztos ez az oka :lol: !
Amúgy szerintem igazából az alvástól függ: ha kétszer alszik, akkor hajnalban már kéri a tápi, bár azután is visszaalszik, de akkor jobban be van pörögve napközben. Ha viszont csak egyszer alszik, akkor alszik 8-ig reggel, és nyugisabb napközben is. Szóval most megint nagyon próbálkozom az egyszeri alvásra való visszaszoktatással.

Na, megyek gyerekshowdert nézni :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hali,
hányós fosós vírus?? Az fasza.
Tegnap írtam hogy az unakahugim is rókázik, mára a tesóm is durván benyelte, injekciókat kapott mert annyira rosszul volt.
Ráadásul ő szittelte volna Zétényt holnap, mert mi megyünk bulizni :? Kényszermegoldásokra kényszerültem mert a bulit ki nem hagyom :oops: (Megasztár döntőre nyertem Vip jegyeket limuzinnal, meg 5*-os hotellel 8)

Boo!

Én nem tudom, gondolom előjegyzésbe veszik, és levadásszák antikváriumban. Még én sem szedtem elő, pedig tuti megvan. Majd kölcsönadom :wink:
Miron unaloműzői :twisted: :twisted: :twisted: Tudom ez csak innen vicces :roll:
Mi is az Ikeában veszünk hálószobabútort, mert a tököm kivan az összes asztalostól :?

Dodi!
Szia???? Durva fáziskésében vagyunk verbálisan, én fiam most kezdett el ugatni :oops: :oops: :oops:
Nálunk is minden sokkal gömbölyűbb azóta hogy egyet alszik :)

Czigka!
Akkor nem egyről beszéltünk szerintem. Én a babás kuponfüzetről :oops:

Na megyek szépre alszom magam holnapra :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!!!!
Ezer éve, tudom.... Pedig bölcsisek, csak hogy néha betegek, néha ez van néha az van, csak idő nincs soha!
Igazából az van, hogy kicsit megváltozott az életünk, lehet nemsokára én is be tudok hozzátok kapcsolódni a nagy találkozásokba! Főleg, ha pl. Normafa környékén is szoktatok találkozni. Na, kezdem ott, hogy megváltozott az élet. Apa felköltözött Pestre, azaz Budára, most már egy hónapja ott van, egy éttermet próbál gatyába rázni, amit régen (2000-ben) a szülei csináltak egy társsal, de azóta az évek alatt teljesen tönkrement. Szóval ez a Bajai Halászcsárda, nem egy egyszerű dolog, főleg amilyen állapotok ott voltak, de most már úgy néz ki helyrerázódtak a dolgok és szépen alakul. Aztán ha beindul, megyünk mi is.
Most csak ennyit írtam, most vettem észre, már negyed 8 van! Mindjárt menni kell a bölcsibe, és még alszanak, persze máskor meg már fenn vannak 6-kor!
AMúgy pont egy betegségen vagyunk túl, majdnem tüdőgyulladásos megfázáson, antibiotikum is kellett, de már jól vnanak.
Majd jövök este fele, addig meg rohanok tovább! REméelm, miután lefektettem őket, nem alszok be, mert azért sem írok, mert úgy szokott lenni, ők mennek aludni 8 -negyed 9 körül, barátok közt és anya is bealszik.... :D

Kép
pagika

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:15-kor.
Vendég

sziasztok!
pagika!
de jó,h jöttél...pont pár napja gondolkoztam,h mi lehet veletek...

Boo!
de jó,h kezdtek OTTHON alakulni...
nekem utolsó tippem még mindig lány,de most már végre hamar kiderül...

Lois!
Megasztáros vip jegyeket én is kivi lennék hogy nyerted??

ma nem leszek sokat,vagyis csak most tudtam jelentkezni,m ma még
megyünk egy céges ebédre is délre,aztán még van 1-2 dolgom,meg hát kiara még alszik szóval így mégjobban kell majd sietni...
tegnap 10ig aludt :shock: :shock: :shock: ,de nem zavart be
semmibe,délután 3kor szunya és este meg 9kor...
ebédezés után meg egyből uhu,aztán meg itthon apázunk kicsit,
majd fördés és vacsi...szóval sztem olyan 9körül tudok már jönni a
nagy hírrel...

ja még lois,h ne aggódj nálunk is csak két szó a nagy sláger:baba,vauvau
meg tegnap óta az ott...

Kép
Kép
csibe83

Rapid!

Kicsi fiam 3 órája és 40 perce alszik :shock: . Biztos este velünk akarja nézni Megasztár döntőt :lol: . Mondjuk én meg Loisékkal :roll: :lol: .

Lois!

Majd integess! :lol: :lol:

Csibe!

???!!!!?!?!?!?!?!?! FIÚ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsi fiam 4 órája alszik :shock: . Sztem felkeltem :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
most értünk haza este bővebben,most csak annyit,h fiú lesz...
bár eléggé takargatta magát és odarakta az összes köldökzsinórt,de
így is megláttuk a pöcörőét... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Én tudtam, én tudtam,én tudtam 8) :lol: :lol: !
Gratulálok :D !
Idális családmodell: kipipálva :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
köszi.még azért szokom a gondolatot...

lois!
jó mulatást!!!

na eléggé idegesen jöttünk el az uhuról,m 1órát kellett várni,h a nő
megfejtse hogy hogyan kell kiírni a felvételt a dvd-re...
aztán kiderült,h a felvevőt elállították és azonnal a lemezre
vette fel az egészet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
de amúgy apa is örült és csak azt hajtogatta,h ő tudta,h fiút csinált...
na persze,miközbe azt se tudta akkor,h gyereket csinál :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

ja és azt elfelejtettem,h 155grammos és hosszú zongorista ujjai vannak...
képeket majd holnap talán tudok hozni,de nem tuti,m eléggé
zsufi a hétvége,m még pár ajcsit meg kell venni és vasárnap meg
irány Fót párom kisebbik öccsének a szülinapja lesz...
és még holnap csinálok neki tiramisu tortát,m tudom,h szereti...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

na persze,miközbe azt se tudta akkor,h gyereket csinál

:lol: :lol: :lol:
Tudom, te lányra készültél. De hidd el, az az igazi, mikor mindkét nemből van egy. És tudom, hogy nehéz elképzelni, de én meg most azt nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet egy "nyafka" kislányt úgy szeretni, ahogy én most a vagány anyjáért rajongó kukisomat szeretem :roll: :lol: .
De amúgy másodikra én is kislányt szeretnék, mert tényleg úgy kerek a dolog, de majdnem biztosra érzem, hogy fiam lesz megint. Szóval ebbe élem bele magam, aztán ha mégis lány, majd jól örülünk neki, de a fiú sem lesz csalódás :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ez igaz totál,bár Kiara nem annyira nyafka sztem,hál istennek...
de azért várom is azt az anya fia szerelmet is...
de furi lesz pelenkázni és akkor eldönteni,h a kukiját kell-e huzogatni,h
ne tapadjon le vagy sem...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
köszi!már én sem emlékszem pontosan,de mintha fiút tippeltél volna...
nagyon várom,h érezzem amit a fiús anyák...
Loist én is sasoltam,de nem láttam

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?