Ann
Tök jó, hogy lettek fagyibabák is, majd lesz kistesó
Pihenj rendesen!
Kár, hogy nem karácsony előtt lesz eredményhirdetés, de hátha már fog akkor is látszani a teszten a két csík!
Andi
Jól megszívtad Vukkal, basszus!!!! Én napról napra jobban vagyok.
Én állandóan sírok, minden nap, rémes, pedig lapaból nem vagyok egy érzelgős típus...
Mieza
De szép kismami vagy!
És ezek a gyerekek is milyen helyesek...
Albert jó aktív!
Kairó is nagyon okos kis kutya!
Hú, apukádat nagyon sajnálom, remélem jól sikerül ma a műtét!
Sajnálom, hogy semmi nem megy simán...
Kispatak
Az új kollegina Írországban kapott állást az Apple-nél, szóval ezzel nem tudunk versenyezni
Amúgy angol-némettanár, szóval tényleg a két nyelvre mentek rá.
Kíváncsi leszek, mikor lesz következő, bár engem már nagyon nem érint...
Zsuzsó
De jó hírek, nagyon örülök, hogy nem kell inzulinoznod!!!!
Vicky
Megírod, hogy kb mennyiért dolgozik a fotós?
Béku
Az elején én is nagyon szarul aludtam, egész nap álomkór, 8-9-kor kidőltem és aludtam vagy hajnali 3-ig, ez így ment minden éjjel...
Na én tegnap végignéztem a babakocsi-kínálatot!
Az Espiro tetszik élőben is nagyon, tény, hogy a bevásárlótáskája használhatatlan.
A mózese nem merevfalú, így téli babáknak talán nem a legtökéletesebb, de amúgy nagyon jó. Szerintem nagyon masszív is, bár szerintem nem négy kiló, de még jó.
Mondjuk hordozóval nagyon könnyű...
És volt még a tavalyi modellből is kint egy darab (az ideinek picit más a színe), így azt is meg tudtam nézni, amit árul a csaj...
Mondjuk a kék valami álomszép, találtam olyat is használtan, de az jóval drágább, bár csak 2 hónapos:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -23515866/
Ja, most nézem, ez nem az Air, hanem a Lite, akkor ki is esett... Így már nem fáj érte a szívem
Voltam a Brendonban is, picit csalódás volt...
Annyi kritériumom volt, hogy ne legyen dögnehéz és legyen hozzá minden (mózes, hordozó, sportrész). Kérdezte a nő, hogy milyen árban, mondtam, hogy kb 150e-ig.
Csajok, 3 darabot tudott mutatni!!! Abból kettő szinte ugyanaz volt, csak máshogy csukódott. Én nagyon el vagyok tévedve...
Amúgy az egyik az volt, amit Andi is mutatott, nekem is nagyon tetszik amúgy!
Meg igazából nem is nehéz, mert az Espiro is úgy 4 kg, hogy csak a váz, de ha már mózest teszel rá, akkor 8,5...
És ez a Hauck jó áron is van...
Még beálltam a kasszához, hogy vegyek egy fürdés közben nézegethető kiskönyvet unokahuginak, de az előttem lévő pasinál lefagyott a rendszer, másik kasszát nem nyitottak, a pénztáros meg nézett maga elé és semmit nem csinált... 15 perc után otthagytam a könyvet, mert még be kellett ugranom a vérnyomásmérőért, meg el kellett érnem a vonatom, utána egy óra múlva jött a köveztekő és pont elértem... Sajnálom, mert helyes volt a könyv és 700 Ft körül volt...
Tuti csak januárban mondom el bent a babát, jövő héten döntenek az idei bónuszról, nem akarom, hogy ezért kevesebbet kapjak...