A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kispatak: itt a rég várt laptetű!!!!! :D :D :D

ez most biztosan szerencsét hoz Neked is! :)

megint nem bírok enni semmit,a tegnapi túrósrétes maradékát ettem ma is,se kaja,se pia nem megy le a torkomon,émelygek folyamatosan....!
Vuk sehol,pedig talán megkönnyebbülést jelentene... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Vikus! :)

Nekem múltkor is nagyon aranyos volt,de ma még inkább :)
Nagyon cuki volt,és 2 képecskét is kaptunk,aminek külön örülök!!!! :D :D :D

Te mikor voltál ott nála?
Vendég

Breki,
gratulálok, szuper a képecske!!!!

Ann,
nyugi, a stressz jobban árt mint bármi más! tudom könnyű mondani... babaragacsok úton! minden oké lesz.

nagyon szépen köszönöm csajok a sok drukkot, érdeklődést. egyelőre nem lesz inzulin, továbbra is marad a diéta itt ott picit módosítva.
és holnap hazamehetek! :D :-D
nem is tudjátok mennyi erőt adtatok! de Apa tudja :-) ezért mára hozott nekem netet a kórházba! :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
én is sokszor voltam így vele, ami nekem bejött émelygéskor, az a jéghideg gyümölcsjoghurt.
Olyan jól megnyugtatja a gyomrot, próbáld ki!

Kép
judit0713

Zsuzsóóóó,
de jó hogy vagy, és hogy csupa jóóóó hír!!!
Ügyes leszel a diétával, főleg ha már Vuk se piszkál, jobban tudod majd tartani!

Kép
judit0713

Zsuzsó: de örülök,hogy hazamehetsz!!!! :D
ma tényleg rengeteg jó hír van!! :)

szerintem is szép a képecske :) Persze nincsenek még rajta olyan látványos dolgok,de ez most mindent jelent számomra!!!!! :D

Judit: köszi a tippet,van is itthon pár dobozka joghurt! :)
ki is próbálom,hátha!
klassz lenne,ha elmúlna ez a se ilyen,se olyan állapot...!
Vendég

vikus: Bocsi, amikor megjön a mensi az az 1. ciklusnap (cn). És a 2-4 napon szoktak uh-val cisztát nézni, mert ha van akkor nem lehet stimulálni. Ne félj, a mensi kihajtja a cisztát és kezdhettek.

kispatak: Most érdeklődtem a Visegrádi utcában, hogy náluk kell-e időpont. A Lurdy ház lenne még esélyes, de az meg nagyon messze van.

valyoni: Nagyon köszönöm a fotós elérhetőségét, nagyon jó áron dolgozik a másik csajhoz képest. Írtam is neki, hogy Barbus szülinapjára szeretnék egy fotósorozatot, szóval lenne 40 szuper képünk a gyönyörűségünkről. Nem tudom eléggé megköszönni. Ha már hamarabb tudtam volna róla, akkor csináltattam volna pici babás képeket. Nem baj, majd a tesónál.

zsuzsi: Örülök, hogy már itthon vagy és hogy nem lesz inzulin egyelőre. Örülök, hogy holnap haza mehetsz.

Gyerekek! Ma apával kipróbáltuk a vizsgára a dolgokat és ami a könyvemben van stabil oldalfekvés, az konkrétan kicsavarja az ember vállát! Olyat roppant, hogy még. Utána megnéztem a neten egy másik fajtát és az már jobban tetszett. Azt nem is értem ami a könyvben van. A netest viszont legalább meg tudom csinálni.
vicky79
Budapest III. kerület

Huh!

Tényleg most látom, hogy "laptetű" - igazad van Breki, erre már régen vadásztam! Juhé!

Na ezen osztozzunk igazságosan, nekem csak egy kicsi kellene a bajaimra, a többit mindenki vigye izlés szerint: persze gondoljunk Macsra!

Brekim: hát jó lenne ha megkönnyebbülhetnél. Nem jó ez a Vuk,nem jön? Ezt én nem tudom milyen, mert ez nekem nem volt, amint irtam, volt helyette más sok "finomság", amit a pokolra kivántam, persze nem a babát.

Rétes: no ahgyo irtad. Réteslapom épp van itthon,csak fránya turót nem kaptam, vagyis nagyon drága lett volna, egyék meg ők!

Andi: gondoltam rád, itt a bolt a számban, toltam haza a dolgokat. Apa meg felhozta aztán dolog kipipálva, de ez még igy sem egyszerü, de hallgassak- másnak sokkal rosszabb.

Zsuzsi: gyere várunk, netre vigyázz, nehogy megfujja valaki!

Sajti: hol jársz mostanság? Scholl ügyben várnám a válaszod, mert péntek járok arrafelé, csak nem tudom hogy mit is keressek pontosan, bár Mammut nem tud róla.

mára lelép

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: én sokféle túrót vettem az előző stimu alatt,soknak borzalmas íze/állaga van,nekem a Sparos Budget márkájú jött be,ami ráadásul nem is drága (többihez viszonyítva.

35 dkg-ból 3 rétes lett :D
és isteni finom... párom el volt ájulva tőle :D

Nem baj,ha nem jön Vuk,de az egész napos rosszullét se jó,amire nem jön a megkönnyebbülés....
Vendég

Még egy mondat, mert látom most irtál Vicky:

Nem tudom okm. iroda, de tuti hogy millióan lesznek, ahol egyáltalán van félfogadás, mert ugy általában nincs ünnepek között, ahogy irtam. 189 - ez a www.magyarorszag.hu telefonszáma, én telefonon szoktam érdeklődni, éjjel-nappal bármikor hivható! Biztos segítenek, ez most jutott eszembe bocsika. Időpontot lehet foglalni okm. irodákba.

Amiért irok: oldalfekvés: no nem kényelmetes dolog. Tanfolyamra nem jártál? Mert ott ezt mindenkinek megmutatják, hogy kell csinálni és milyen, mikor veled csinálják. A vizsgán pedig ezt biztos kérdezik, meg a befuvásos micsodát. Ez a vizsgabelépő, aztán még jön 2 kérdés, amit nekem el se hagytak olvasni. Az egyikre kapásból tudtam a választ, a másikat addig valahogy elolvastam, aztán rákérdeztek, hogy akkor milyen állapot: sokk -azaz sokkfektetés, hová kell tenni a lábat. 3 perc alatt már kinn is voltam 10 perc volt 4 emberre, és repült aki nem tudott valamit.

üdv kispatak
Vendég

Breki: lehet benézek sparba, az itt sok van. A baj hogy utálok vásárolni, mert ilyenkor mindenütt leizzadok - hiába banyaláz. Bármit csinálok, szedek rá, ez elkisér mig élek. utálom ezt az állapotot -mindenütt vetkőzés/öltözés, de ez sem segít.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: akkor csak ezért fuss be,vagy kérd meg párodat,hogy míg kint vársz rá,menjen be érte :)

ha nem vagyok jól egy helyzetben,én mindig páromat küldöm!
ő meg tuti értékelni fogja a sütikét,amit abból készítesz neki! :D
Vendég

Zsuzsó: A párod egy tündér!!!!!!! :) Mondd meg neki, hogy a fórum pirospontja ma az Övé!!! :)
Örülök, hogy nem kell inzulin, hogy elég lehet a módosított diéta is! :) Majd a részleteit konzultáljuk meg pirviben, mielőtt elutaztok, jó??? Tudod a téma érintettsége kapcsán, jobb felkészülni az eshetőségekre... :)
SZuper, hogy holnap hazamehetsz!! Otthon azért egész más a helyzet mint egy kórházban... Asszem szerencsésen megúsztad ezt a kört, hála ég!!!! :)
Puszillak és holnap ilyenkor már otthon.... juhééééééééééééjjjjjjj :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Békú:
Hatalmas nagy gratula!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann,
milliónyi babaragocsot elindítottam, nem kell messzire menniük, úgyhogy készülj mindjárt landolnak :-)

Judit,
sóginőnek gratula

Kisbeeka,
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudtam :-), csajszi annyira örülök Nektek.

Andrea,
vuk mondjon le, EKG éljen, mosogatógép is :-)

Valyoni,
fotóscsaj árakat tudsz mondani ?

Mieza,
gyönyörű kismama !
a szívem szakadt meg a filmnél, nem segítettem, valószínű elsiklottam a kérdés felett, legközelebbi alkalomnál szeretnék !
apudnak drukkolok, szegényke.

Eszterkém,
tündérlány az összes erőmet küldöm Neked, kérlek nagyon vigyázz Magadra, nem helyes hogy ennyire kivagy.

Zsuzsó,
yesssss ! Párodnak csillagos ötös :-)

Csucsu ugye pihen nonstop ?

Tanulok :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: köszönöm!!! :)
igazi jós vagy! ;) :D

lányok,nem bírok aludni... :?
Vendég

Zsuzska: köszi Neked is :)
Vendég

Zsuzsó, annyira szurkoltam, most megnyugodtam! Csak óvatosan...

Vicky, tudom, hogy sokan irigyelnek a mozgások miatt, de nagyon durva tud lenni. Olyan ereje van. Konkrétan úgy mozog az egész hasam, mintha 20 kismacska örjöngne bent…
Pl: van, hogy konkrétan kinyútja a lábát és egy talpacska jelenik meg a pocakomon (apa tegnap is ezzel játszott). Ilyenkor mindent megteszünk hogy hajlítsa már vissza, mert szó szerint kilukasztja a hasfalam… Hát, nem könnyű. Mondták a szülésfelkészítőn, hogy reggel 8tól lehet számolni a nagyrúgásokat, olyan délig kell 10-nek lennie… Aha… 8: 15-kor a 17. nagyrúgásnál jártunk…
(Persze, icipicit izgulok, hogy nehogy valami idegrendszeri cucc legyen… annyi hülyeséget írnak erről a neten… ma megyünk dokihoz, rá is kérdezek…)

Babás csajok: tudom, hogy sok helyen ezt írják- sok helyen meg azt… De mi a ti tapasztalatotok? Lehet valamire következtetni a baba pocakbeli élete, mozgása, hangulata, bioritmusa alapján arra, hogy milyen baba lesz kint? Mármint ha mondjuk Albival mindig átalusszuk az éjszakát, akkor ilyen lesz kint is?

Kép
mieza

kispatak: Voltam tanfolyamon még júliusban, de ott az ürge egyszer mutatta meg az egyik csajon. Hát tegnap mikor apa kipróbálta rajtam azt hittem kitörik a karom. Találtam egy másikat, állítólag az az újabb. Ennél nem kell a csípő alá feszíteni a kezet. Ez könnyebben kivitelezhető. Kíváncsi leszek. A telefonszámot köszi, majd bepróbálkozom a gyerekkel, hátha megszánnak.

mieza: Barbus odabent nekem sokat mocorgott, de nem olyan nagyokat mint albert. Nálunk annyi maradt meg, hogy pocakban sokat csuklott és idekint is sokszor csuklik.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Béku!
Én reggel fél 8kor már ott voltam!

Vicky!
akkor azért mondta S,h 2,3,4 napon menjek vissza?!
ne izgulj a vizsgán nem lesznek szigoruak!
vikus82

vikus: Igen, ezt az uh-t meg szokták általában csinálni. Köszi, én is remélem hogy gyprsan le akarják zavarni a dolgokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Szépséges jóó Reggelt!!!

Judit!!
Köszi,akkor ha a 28.napomon tesztelnék,lehet már kimutatná??Az lesz az inszem utáni 13.nap.De ugyse merek ám tesztelni,nagyon félek tőle. :D

Mieza!!
Na végre,hgy jöttél!!Apudnak mielőbbi gyógyulást,hát ez most nem hiányzik Nektek!!!!Vigyázz Magatokra nagyon,és lassíts!!!!! :lol:

Kubu!!
Csucsu pihen sokat-sokat!!!!!! :D :D Látom bírod még az éjszakázást!! :wink:

Vicky!!
Drukk a vizsgához, :D

Béku!!
Remélem alszol!!!!! :lol:

Andikám!!
Én nyitom az ablakot Vuknak!!!Küldheted!! :lol: KOrnélod megérkezett???

Zsuzsó!!
DE örülök,hogy jelentkeztél!!!Mehetsz haza??Tök jóóó!!!!!

Vikus!!
Örülök,hogy S tegnap jó kedvében volt!! :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsu: nem,nem alszom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szörnyű éjszakám volt.... :?
most apa elment intézkedni,én addig pihizek,hátha el is alszom közben...

megmutatja a dokimnak a fotócskát :D
a másikat már beleraktam képkeretbe :)

éjféltől 3-ig aludtam,de már akkor is nagyon nehezen aludtam el,egész éjjel forgolódtam,végül 3-kor piss,és neteztem egyet,hátha belefáradok...

nem nyert!:? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Vikus: én akkor még itthon szöszöltem! :lol: :lol: :lol:
10-re értünk oda,10:40-kor mentem be :)
Vendég

jó reggelt,
két kép erejéig jönnék "nyugodt" lánykámról :shock:

azt tudni kell hogy alvási póhoz képest 90 fokkal van elfordulva és kb. 40-50 centivel lentebb volt a feje.... :-) :-) :-)

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hát ez igazán tündéri!
Mintha magamat látnám,és az éjjeli produkciómat! :lol: :lol: :lol: :lol:

hogy örül,hogy kidugta a rácson a kis talpacskáit! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!Hát Brekus,nekem is pocsék volt az éjszakám,vagyis hajnalom!5-kor tök idegesen ébredtem, vert a víz, szívem dobogott 1000rel,+még volt egy kis gyomorgörcsöm is(nem a pocakom görcsölt!)!Párom hozott inni,pár perc múlva kicsit jobban lettem!Valószínűleg vmi rosszat álmodhattam,zsongott az agyam,már a kedd miatt is izgatott vagyok!Remélem ez nem árthatott a babynknek??! :?

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok! Jóreggelt az egész kompániának!!! :)

Kubu: Gyönyörűséges ez a gyerek!!!!!!! Alíg várom már az ilyen produkcióka énis!!!! :)

BÉkus: Látom álmatlanságban szenvedsz??? :) Az elején én is voltam így jópár napot, szerintem az a jóleső izgalom nem hagy aludni ami a tegnapi élménytől van..... de ne aggódj mindjárt itt az álomkóros időszak is .... :wink: :wink: :wink: A képkeretes kirakáson én is gondolkodom.... Na majd a legújabbakból lesz kitéve talán :) Ilyenkor bánom, hogy beépített a hűtőnk, mert ha sima lenne, akkor azon kint lenne szerintem már az egész arzenál, ami eddig van :)

Csucsukám: Nem is értem, hogy egy pozi teszttől miért is kell(ene) félni??? :wink: :wink: :wink:
Kornélia beköltöző show-ja szombaton lesz, ezt beszéltük meg az öreggel... :)

Képzeljétek, tegnap kaptam 3 angyalkás karácsonyfa gömböt Rajótól.. tudjátok, azt a fajtát ahol könyököl és elmereng a kisangyalka..... múltkor gyönyörködtem bennük az Árkádban, erre tegnap hazafele bement, és vett egyből 3-at, merthogy már "hárman" vagyunk :) Pont ilyen mintájű illatos mécsesem is van.. úgyhogy megvan a lelki petting ezügyben is :)

andrea-1

Ilyen mintájú:

Kép

andrea-1

Andi: örülök,hogy akad minden napra egy kis lelki petting :D

Félreértesz,mert álomkórom van már másfél hete!
tegnap fél3-kor lefeküdtem,hogy csak egy háromnegyed órát,vagy egy órát alszom,kértem páromat,hogy majd keltsen,ő addig netezett a másik szobában.

Arra ébredtem,hogy teljes sötétség,majd az órán már fél6!!!!

Simán aludtam 3 órát,és bírtam volna még,de mégiscsak ez a szabadnapja,nem alhatom végig...

Aztán alig vártam,hogy lefekhessek aludni este,de végül még filmet néztünk,alig bírtam nyitva tartani a szemem,és mikor leraktam a fejemet,hogy alszom,mintha elszállt volna az álmom...

Egy órát nem bírnék távol tölteni,a tegnapi szörnyen megviselt,annyira fáradt voltam,és hát Te is tudod,hogy innen azért nincs közel a János kórház... :shock: :shock: :shock:

Jujj,de a másik lényeg: van kiscsizmám!!!
igaz,hogy választék már nem volt,úgyhogy kb. egyből egy volt a választék,és picit hibásak is,de nem baj,így is jó!! :D
Vendég

Ancsi: szerintem ez nem akkora gond,én is jártam így többször is,mégis minden rendben van! :)

Kedden asszem akkor találkozunk :)
Vendég

Ann
Tök jó, hogy lettek fagyibabák is, majd lesz kistesó :)
Pihenj rendesen!
Kár, hogy nem karácsony előtt lesz eredményhirdetés, de hátha már fog akkor is látszani a teszten a két csík!

Andi
Jól megszívtad Vukkal, basszus!!!! Én napról napra jobban vagyok.
Én állandóan sírok, minden nap, rémes, pedig lapaból nem vagyok egy érzelgős típus...

Mieza
De szép kismami vagy!
És ezek a gyerekek is milyen helyesek...
Albert jó aktív!
Kairó is nagyon okos kis kutya!
Hú, apukádat nagyon sajnálom, remélem jól sikerül ma a műtét!
Sajnálom, hogy semmi nem megy simán...

Kispatak
Az új kollegina Írországban kapott állást az Apple-nél, szóval ezzel nem tudunk versenyezni :)
Amúgy angol-némettanár, szóval tényleg a két nyelvre mentek rá.
Kíváncsi leszek, mikor lesz következő, bár engem már nagyon nem érint...

Zsuzsó
De jó hírek, nagyon örülök, hogy nem kell inzulinoznod!!!! :)

Vicky
Megírod, hogy kb mennyiért dolgozik a fotós?

Béku
Az elején én is nagyon szarul aludtam, egész nap álomkór, 8-9-kor kidőltem és aludtam vagy hajnali 3-ig, ez így ment minden éjjel...

Na én tegnap végignéztem a babakocsi-kínálatot!
Az Espiro tetszik élőben is nagyon, tény, hogy a bevásárlótáskája használhatatlan.
A mózese nem merevfalú, így téli babáknak talán nem a legtökéletesebb, de amúgy nagyon jó. Szerintem nagyon masszív is, bár szerintem nem négy kiló, de még jó.
Mondjuk hordozóval nagyon könnyű...
És volt még a tavalyi modellből is kint egy darab (az ideinek picit más a színe), így azt is meg tudtam nézni, amit árul a csaj...
Mondjuk a kék valami álomszép, találtam olyat is használtan, de az jóval drágább, bár csak 2 hónapos:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -23515866/
Ja, most nézem, ez nem az Air, hanem a Lite, akkor ki is esett... Így már nem fáj érte a szívem :)
Voltam a Brendonban is, picit csalódás volt...
Annyi kritériumom volt, hogy ne legyen dögnehéz és legyen hozzá minden (mózes, hordozó, sportrész). Kérdezte a nő, hogy milyen árban, mondtam, hogy kb 150e-ig.
Csajok, 3 darabot tudott mutatni!!! Abból kettő szinte ugyanaz volt, csak máshogy csukódott. Én nagyon el vagyok tévedve...
Amúgy az egyik az volt, amit Andi is mutatott, nekem is nagyon tetszik amúgy!
Meg igazából nem is nehéz, mert az Espiro is úgy 4 kg, hogy csak a váz, de ha már mózest teszel rá, akkor 8,5...
És ez a Hauck jó áron is van...
Még beálltam a kasszához, hogy vegyek egy fürdés közben nézegethető kiskönyvet unokahuginak, de az előttem lévő pasinál lefagyott a rendszer, másik kasszát nem nyitottak, a pénztáros meg nézett maga elé és semmit nem csinált... 15 perc után otthagytam a könyvet, mert még be kellett ugranom a vérnyomásmérőért, meg el kellett érnem a vonatom, utána egy óra múlva jött a köveztekő és pont elértem... Sajnálom, mert helyes volt a könyv és 700 Ft körül volt...
Tuti csak januárban mondom el bent a babát, jövő héten döntenek az idei bónuszról, nem akarom, hogy ezért kevesebbet kapjak...

Kép Kép
estrella22

Biztos lerabolták a zugolvasók a Praktikert :)))))))))))))))))))))))

andrea-1

estrella: Ment privi. Egyébként nekem csak az esernyő babakocsim könnyebb, a fekvős 10 kiló alapból. Plusz7,5 kiló a gyerek és még vásárolok is. És ezt cipelhetem fel 9 lépcsőfokon a liftig. Már rendesen ki vagyok combosodva.
vicky79
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: no lehet,hogy a zugosok voltak,de a lényeg,hogy azért hagytak még 1-2 darabot!
Fogalmam se volt,merre találom,de valami elképesztő módon az első utam épp oda vezetett! :D

párom is alig hitt a szemének,mert elképzelte,hogy órákig kóválygunk majd,mire megtaláljuk! :lol: :lol:
Vendég

A belső sugallat :).... a kis gps oda navigált :)
Melyik mintájút sikerült megvenni amúgy ?

andrea-1

Öööö,piros-fehér kötött,és piros a felső karimája :)
nem olyan,mint a Tiéd :)

írok p.ü.-t!
Vendég

Figyelj az is tök jól néz ki... nézegettem én is, csak nekünk a dizájnos fán nem lesz piros szín, így ezt a legvilágosabbat válaszottam, hogy ne üssön el annyira majd a többi dísz színétől... de a piros csizma egy hagyományos zöld fán szerintem kurva jó lesz ! :) :wink:

andrea-1

Az se baj,ha eltér a díszektől,mert az lenne a célunk,hogy feltűnjön a családnak a kiscipőcske! :D
Vendég

Hát az is igaz már!!! :)
De Nálatok még van aki nem tudja......????..... :shock: :lol:

andrea-1

sziasztok,
csak röviden írok, mert ez a fekve írás nem megy nekem.
Lányok, a félfekvés is elmegy az első napokban?
A nemalvás rám is jellemző volt az éjjel.
1.próbáltam hanyatt fekve aludni és így nem nagyon megy, Gond szerintetek, ha oldalt fekve alszom?
2. párom készített pörköltet tegnap, de fél 8ra lett kész. hát még mindig érzem a gyomromban, éjjel meg rettenetesen nyomta.

Lett mára viszont 1 jó hír, van még egy fagyibabánk, tehát össz. 3 fagyiovisunk lett!! juhéjj!!!!!!
Mondtam a páromnak, legideálisabb esetben még 5 gyerekünk is lehet. :D
ann74

Hááát,anyumnak köszönhetően nem nagyon,...
az én közvetlen családom tudja,de én nagynénéméket,unokatesómékat akartam meglepni ezzel.

Csak az ő jelenlegi gondjaik miatt -felvidítás miatt- anyum a nővérének már elmondta,és hát ha ő úgy tudja,hogy nem titok,lehet hogy tovább mondta... :roll: :roll: :roll:

de lehet hogy nem,mert nem kerestek fel azóta sem! :)
Vendég

Ann: 5 embrióból még akár 15 baba is lehet(ne)!!! :D :D :D

úgyhogy megnyugodhatsz,jópár babára való van! :D :D
örülök nagyon,hogy ennyi fagyibaba lett!!! :) Gratulálok hozzá!
Vendég

Békus, én úgy tudom a blasztok már nem osztódnak...
ann74

Ann: nekem is blasztobabáim voltak előzőleg,és megnyugtattak a többiek,hogy még azok is osztódhatnak!!!! :)

sokmindent lehet olvasni a neten,de a lényeg,hogy az még osztódhat :)
Vendég

Gratula Ann!Ez nagyon szupi hír! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Béku!Neked is olyan nehéz mindig eltalálni,hogy mit egyél?Mi már 3 napja halászlén élünk,mert ált.-ban azt kívánom!Tegnap este óta (nem mindig)piciket szúrkál bal oldalon!Ez normi?
A kis cipődísz nagyon édes,apa meg is kérdezte, hogy szeretnék-e én is olyat, de aztán abba maradtunk, hogy majd kedden megnézzük, ha Sz.mindent rendben talál!

Kép
Kép
missancsi

Az a baj Ancsi,hogy én totálisan SEMMIT nem kívánok,azaz ennél rosszabb a helyzet,mert nem bírom magam rávenni az evésre...

Ma sem ettem még... :roll: :roll: :roll:

A minap azt a leveskét bírtam enni,tegnap egy kakaós csiga okozott nagy örömet,mert rájöttem,hogy a péksütemény jólesik!

De semmi olajosat,erőset,se húst nem bírok enni...

Imádom a citrusféléket,de most a gondolata is megijeszt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát mondjuk nem azt mondtam,hogy én egyfolytában kívánós vagyok!Nyűg kitalálni, hogy mégis mi csússzon le a torkomon!?Én most kajcsiztam,de csak azért, mert úgy érzem, ha nem eszek akkor hányni fogok! :? ...kicsi szúrkák neked is szoktak lenni?Nem gáz?

Kép
Kép
missancsi

Pont nálam laptetűűű??!..legyen Ann-é,Csucsué,Judit nevű zúgolvasóé :D , Maccsé(akiket most olvastam vissza)kicsi nekem is keddre,valamint mindazoké akik úgy érzik most szükségük van rá!!!

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?