Sziasztok!
Na én is vagyok! Újaknak üdv.!!!
Megvolt az első ovis/sulis nap,mondhatni én vártam a legjobban

,de annyira jó volt már végre PIHENNI,alukáltam is délelőtt Zsófival és sokat tudtam lustizni mellette. Ő egy igazi ANGYAL! A hasfájós babákat sajnálom,mi is azok vagyunk,de Zsófi sosem sír(csak feszíti magát és nyöszörög),ebben is szerencsém van vele!

Infacolt használunk mi is,de az sem mindig kell. Már nézelődünk nagyon,megismer minket,beszélget hozzánk és kapunk mosolyokat!

Nem gondoltam volna,h. mindez már alig 2 hónaposan lesz.

de nagyon okos kisbaba,az biztos! Katinkababa,Menion,nálatok is így van,csak mert ugye mi vagyunk a "legidősebb" babások.
Még nem olvastam mindent teljes részletességgel vissza,de ugye téli szünet volt és 4 gyerekkel voltam egyfolytában. Nekem férjem éjjel-nappal segít,ha nem dolgozik éppen. A gyerekekben ugyanúgy,mint a takarításban,mosogatásban,stb. El sem tudnám képzelni,h. ne így legyen!
Edit: rendeződtek Nálatok a dolgok? Remélem minden rendben!!!
Orsi: nagyon jó a kép!

Megjött??? Jajj... az nem csak a szoptatás elmúlása után van? Tudom,mindenkinél másképp. Hát,akkor lassan nekem is megjön,merthogy én már csak 2x tudok naponta tejet adni a gyereknek. Erre volt "jó" a gyerekek téli szünetje,el is ment a tejem a nem pihenéstől.

Illetve alig van valamennyi,úgyhogy mi is tápszerezünk. Ja és a szex téma: várjátok meg a 6 hetet,én csúnya voltam és nem vártam csak 5-öt!

Fiatalság,bolondság!

De tényleg a legjobb,ha a 6 hetes nőgyógyászati konroll után túlvagyunk és mindent rendben találnak.
Én-mint korábban írtam-karácsony előtt voltam kórházban,a sürgősségire vitt be a férjem. A nőgyógyászattól kezdve a sebészetig,EKG,hasi UH,vérvétel,vizelet,minden volt,de szervi bajt nem találtak. ja azért mentünk be,mert iszonyat módra fájt akkor már 3 napja a hasam. Szóval nem derítettek ki semmit,csak hogy talán pihenni kéne,mert túlhajtottam magam, így szülés után.

Köszi,4 gyerektől pihenni? Ja és ekkor kezdődött a téli szünet.

Szóval szupi,én személy szerint örülök,h. túlvagyunk az ünnepeken! Most nem olyan volt,mint máskor,valahogy hangulatom sem volt hozzá...

Azért a gyerkőcöknek széppé tettük persze a karácsonyt is és én is kaptam meglepi ajándékot férjemtől! Totál meglepődtem,mert titokban megvette azt a táskát nekem,amit egy nagybevásárlás közben megláttam az üzletsoron és nyomban le is mondtam róla,mert drága... de mégis nálam landolt!

(Állítólag a hátam mögött kézzel-lábbal mutogatta az eladó nőnek,h. rakja félre,mert ő jön vissza érte,miközben én már mentem ki az üzletből.

)
Az éjszakázást én meglepően jól bírom,angyali türelmem van a gyerekhez,mert tudom,h. több kisbabám nem lesz,így minden pillanatot maximálisan ki akarok használni. Persze én is totál álmos és fáradt vagyok és én is szoktam morogni,de csak magamban,nem bántok meg senkit,hisz nem más tehet az én bajomról! Ha meg már nagyon kivagyok-ahogy most a kb. 2hét alatt- akkor bőgök egy jó nagyot,ez mindig segít!
Na,majd jövök még,de most már nagyon késő van,bocsi ha sok lettem!

Ja,mindenkit megnéztem g mailen,a babák tündériek,csodaszépek!!!
Cicóka: még annyi,h. tényleg nagyon jó anyuka vagy!!! Én is azt atnácsolom,h. egyél,amennyi jólesik,de tényleg a folyadék a legfontosabb és pihenj,amennyit tudsz! Tehát: inni,inni,inni,sokat!
Puszi: Cicus