A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

katinkabba
mi az hogy módszertani bölcsi?

hadedit
nem kell bocsánatot kérned add ki a dühöd! én nem tudom hogy fog kijönni rajtam mert álltalában már rég cirkuszoltam volna de most valahogy megmakkantam...leckét kaptam házastársi lojalitásból...
ez nem az a kategória az én fogalmaim szerint ami megbeszéléssel helyrehozható...
én úgy tekintettem a házasságra hogy az két ember egysége de úgy tűnik Laci továbbra is csak külön éldegél annyi különbséggel hogy egy házban lakik velem és mostmár a gyerekével
és azt hiszem a gyerekkel járó plussz melókért is rám mérges mert hát én vagyok az aki mondja hogy csinálja meg ezt vagy azt...
tegnap összeraktam a babakocsit miután meghallgattam a történetét arról hogy ő próbálta de valamit nem tudott szétszerelni rajta...(pont 1 percből állt nekem miután kiszedtem a kocsi prospektusát a még érintetlen fóliájából)kb 2 hete mondom hogy elöbb utóbb kiviszem a gyereket a babakocsival ennyi idő alatt erre telt tőle
na most kipakoltam :oops:
ápropo ma nem mentünk megint minusz volt :(

cicóka
te jó ég!és ehez háányan vannak körülötted hogy kiszolgáljanak?mert ahogy olvasom csak szoptatsz egész éjjel és nappal :shock:
asszem ez is közrejátszott a tej ügynél nálam...nekem nem volt segítségem az első hetekben...ahogy emlékszem tesóm körül hárman rohangáltunk hogy minden jó legyen...most is telefonált hogy menjek át ha van kedvem dumcsizni :roll: én gondolom rosszul hogy ez fura elképzelés hogy itthagyom a 2 hónaposomat és átmegyek játszani a gyerekével és dumálni vele?

orsolymors
szerintem a szexel még a 6 hónapot is kivárom jelenleg úgy vagyok :oops:

katinkababa
sport a súlyzózás3,75-ös súlyzóval :lol: de nagyon vágyom a szabadba kutyákkal sétálni...de babástúl már nem tudom hogy fog menni :roll:

cicóka
nem kell többet enni csak ami neked jólesik!

Kép
menion
Budapest

titokbaba
amikor azt írtad 5 helyett 2 kor jött haza akkor felszakadt belőlem egy:"úúúrisssssten"...csak annyit mondok én email helyett zárat cseréltem volna...és nem viccelek!

holnap nődokihoz megyek és ezt 1 hete mondtam Lacinak(múlt héten lett vona időpontom de vendégek fáradtság miegymás miatt elnapoltam) szerintetek feltűnik neki hogy a gyerekre addig kéne vigyáznia vkinek? gondolom ez is az én feledatom mint minden vizsgálat leszervezése és észbentartása a gyerkkel kapcsolatban...

ááááá ma már nagyon depis vagyok és ilyen: :twisted:

Kép
menion
Budapest

kimostam egy szivacs játékot amiben ha megnyomunk valamit akkor múúúú illetbe beeee beee hangokat ad :lol:
most szárad a radiátoron és remélem nem öltem meg a tehént és a birkát benne a vízzel :P
néha felbőg a tehén és a frászt hozza rám :oops: ez talán annak a jele hogy még működik :lol:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok! Először is B.U:É.K

Hát nem én leszek a legaktívabb tag, de időnként jövök azért.
A babáról nem volt időm még gmailre tülteni képet de a fotoalbumba láttok ha érdekel.

Sajnálom ahol apák nem segítőkészek, reméljük megszokják az új helyzetet és belerázódnak. Nekik több idő kell , pedig a mi életünk változott meg 95%-osan.
Szerencsére az én párom rendes és segít mindenben, 2 gyerekkel egyenlőre nem is bírnám máshogy. Bele kell rázódni.
Annus nálad megy minden? Én félek attól ha nemsokára 3-an leszünk... lgin kább attól a résztől mikor Csani aludna, hamar elalszik azzal nincs gond, de addig vele szoktam lenni.... nem tudom hogy fogom ezt kivitlezni ha épp nyűgös lesz a pici.... jajjjj kicsit félek, de napról napra pozitívabb vagyok

Mi jól vagyunk Szabina szombatra már meghaladta a születési súlyát. Csani taknyos, Szabina orrát is szívni kell, szegénykém ilyen kicsin. DE ÉJJEL MÁR ALSZIK EGY 5-6 ÓRÁSAT EGYBEN. :D :angel:
Szopi nagyon szépen megy, olyanboldog vagyok tőle, mert Csanival ilyenkor még nagyon durván küzdöttük. Szerintem neki köszönheti Szasza, hogy neki könnyebben indult, mert még nem volt rég és könnyebben ment :)

Sport nekem az előző is csaszi volt akkor 3 hónap után kezdtem lassan fokozatosan. De utni csak később kezdtem... és igaziból utána nem is sokáig tudtam, mert a tere nem volt jó hatással :(
De a light-osabb mozgások, meg kardiot azt bírta, érdekes ez!

Na puszi mindenkinek... időnként azét igyekszem jönni!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Na én is vagyok! Újaknak üdv.!!!
Megvolt az első ovis/sulis nap,mondhatni én vártam a legjobban :oops: ,de annyira jó volt már végre PIHENNI,alukáltam is délelőtt Zsófival és sokat tudtam lustizni mellette. Ő egy igazi ANGYAL! A hasfájós babákat sajnálom,mi is azok vagyunk,de Zsófi sosem sír(csak feszíti magát és nyöszörög),ebben is szerencsém van vele! :D Infacolt használunk mi is,de az sem mindig kell. Már nézelődünk nagyon,megismer minket,beszélget hozzánk és kapunk mosolyokat! :D Nem gondoltam volna,h. mindez már alig 2 hónaposan lesz. :lol: de nagyon okos kisbaba,az biztos! Katinkababa,Menion,nálatok is így van,csak mert ugye mi vagyunk a "legidősebb" babások.
Még nem olvastam mindent teljes részletességgel vissza,de ugye téli szünet volt és 4 gyerekkel voltam egyfolytában. Nekem férjem éjjel-nappal segít,ha nem dolgozik éppen. A gyerekekben ugyanúgy,mint a takarításban,mosogatásban,stb. El sem tudnám képzelni,h. ne így legyen! :shock:

Edit: rendeződtek Nálatok a dolgok? Remélem minden rendben!!!

Orsi: nagyon jó a kép! :lol: Megjött??? Jajj... az nem csak a szoptatás elmúlása után van? Tudom,mindenkinél másképp. Hát,akkor lassan nekem is megjön,merthogy én már csak 2x tudok naponta tejet adni a gyereknek. Erre volt "jó" a gyerekek téli szünetje,el is ment a tejem a nem pihenéstől. :( Illetve alig van valamennyi,úgyhogy mi is tápszerezünk. Ja és a szex téma: várjátok meg a 6 hetet,én csúnya voltam és nem vártam csak 5-öt! :lol: Fiatalság,bolondság! :oops: :lol: De tényleg a legjobb,ha a 6 hetes nőgyógyászati konroll után túlvagyunk és mindent rendben találnak.

Én-mint korábban írtam-karácsony előtt voltam kórházban,a sürgősségire vitt be a férjem. A nőgyógyászattól kezdve a sebészetig,EKG,hasi UH,vérvétel,vizelet,minden volt,de szervi bajt nem találtak. ja azért mentünk be,mert iszonyat módra fájt akkor már 3 napja a hasam. Szóval nem derítettek ki semmit,csak hogy talán pihenni kéne,mert túlhajtottam magam, így szülés után. :( Köszi,4 gyerektől pihenni? Ja és ekkor kezdődött a téli szünet. :? Szóval szupi,én személy szerint örülök,h. túlvagyunk az ünnepeken! Most nem olyan volt,mint máskor,valahogy hangulatom sem volt hozzá... :( Azért a gyerkőcöknek széppé tettük persze a karácsonyt is és én is kaptam meglepi ajándékot férjemtől! Totál meglepődtem,mert titokban megvette azt a táskát nekem,amit egy nagybevásárlás közben megláttam az üzletsoron és nyomban le is mondtam róla,mert drága... de mégis nálam landolt! :wink: (Állítólag a hátam mögött kézzel-lábbal mutogatta az eladó nőnek,h. rakja félre,mert ő jön vissza érte,miközben én már mentem ki az üzletből. :lol: )

Az éjszakázást én meglepően jól bírom,angyali türelmem van a gyerekhez,mert tudom,h. több kisbabám nem lesz,így minden pillanatot maximálisan ki akarok használni. Persze én is totál álmos és fáradt vagyok és én is szoktam morogni,de csak magamban,nem bántok meg senkit,hisz nem más tehet az én bajomról! Ha meg már nagyon kivagyok-ahogy most a kb. 2hét alatt- akkor bőgök egy jó nagyot,ez mindig segít! :)

Na,majd jövök még,de most már nagyon késő van,bocsi ha sok lettem! :oops: Ja,mindenkit megnéztem g mailen,a babák tündériek,csodaszépek!!!

Cicóka: még annyi,h. tényleg nagyon jó anyuka vagy!!! Én is azt atnácsolom,h. egyél,amennyi jólesik,de tényleg a folyadék a legfontosabb és pihenj,amennyit tudsz! Tehát: inni,inni,inni,sokat!

Puszi: Cicus

Kép
cicus78

bogi
jó neked és én is azt gondolom hogy második gyereket csak így tudnám bevállalni ha a párommal egy csapatot alkotunk....ez most még nem sikerül de lehet hogy megtanuljuk ezt is...
örülök a sikeres szopinak!

cicus
nekem is mindenben segít a Laci ez ügyben szavam se lehet! tegnap este szégyelltem is magam hogy ennyit panaszkodtam mert kimosott teregetett főzött is hozott nekem cólát és mindezt úgy hogy reggel 9-22.40ig melózott!nagyon házias!sok nő irigyelne ezért!

azt hiszem inkább azzal van baj hogy sokat várok tőle....nem ilyen szempontból hanem hogy mellettem álljon támogasson stb.nem olyan szinten hogy bólogasson mindenre hanem csak mikor tényleg jogos a sérelem akkor azért lássam rajta hogy egy csapatban vagyunk...még ha nem is konfrontálódik miattam...nem is kell!nem várok ilyet amúgy....de mindegy!most nagyon mélyen megzuhant a lelkiegyensúlyom...nagyon depi vagyok...nem bírok nekifogni a takarításnak nem nagyon eszek és sírós hangulatom van....
ma muszáj csinálnom valamit mert így dokihoz se mehetek....legalább magamat kicsit össze kéne kanalaznom...
de a házat is mert megesz a kosz....

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Titokbaba, Cicus: örülök, hogy írtatok ti is!
Írigylem a nem hasfájós babák mamáit. Én már ki vagyok teljesen. A GW ugyan segít írtam is, de attól étvágytalan lesz, és már biztos, hogy attól, mert három napja abbahagytam az adását és visszatért az étvágya,ű. Igen ám, de a hasfájás is. tegnap 10-15 percekre szunyált be reggel 6-tól este 10-ig, amikor is már nem bírtam tovább nézni a szenvedését és adtam Gripit neki. Ma dettó ugyan ez van. Most akkor melyik kezembe harapjak.

Férjemmel nekem is meggyűlt a bajom múlt héten. Elment pókerozni, és hajnali 5-kor jött haza, és aznap akart indulni anyósomhoz Balázzsal 200 km-re. Mondtam neki, hogy a gyereket sehová nem viszi, ha ilyen felelőtlen. Neki fontosabb a szórakozás, akkor viszont menjen egyedül. Csúszós úton, fáradtan nem normális komolyan. Erre nem ment ő sem.
Én is szívesen elmennék néha kikapcsolódni, de a szopi miatt nem tehetem meg.

Már alig várom, hogy mosolyogjon Kamilla ránk, de egyenlőre a szemembe is csak elvétve néz, és abban sem vagyok 100% biztos, hogy engem néz vagy lát. Mikor néz már biztosan a szembe, úgy hogy látszik rajta, hogy valóban lát is engem?

Kép
cedis

Sziasztok!

Kialvatlanságról én nem tudok írni, mert mi azon szerencsések Közé tartozunk (lekopogom), akik alszanak két szoptatás között, így türelmetlenség sincs.
Nagyon sajnálom a hasfájós babákat és a szüleiket, még olvasni is rossz, hogy szegények mennyit szenvednek.

Szex: Nálunk még nem lehet, szülés óta folyamatosan vérzek, a belső varrataim miatt (eléggé sok van belőle) nem is mernék.
Pedig már nagyon hiányzik.
Meddig tart a vérzés szülés után, nem császárosoknál?

Sport: Csak Kriston Andrea intim tornáját csinálom, több-kevesebb sikerrel, utána mindig fáj a hasam és fokozódik a vérzés, de remélem legalább hasznos.
10 kiló maradt rajtam is :cry:

Kép
eper74

Na, a tegnap esténk durva volt. Most viszont nem Zsófi miatt, hanem miattam...
Délután már fájdogált a fejem, Zsófi hangos sírása pedig csak fokozta. Estére, mikor végre elaludt annyira bedurrant a fejem, hogy, mivel nem volt itthon fájdalom csillapító, szegény Zsoltinak kellett elmennie az ügyeletes gyógyszertárba. Aszpirint adtak, abból bevettem egyet, de addigra már rázott a hideg, hányingerem volt és annyira fájt a fejem, mint még soha.Ekkor Zsófi még mindig aludt, hál Istennek. Utána elaludtam és éjfél körül ébredtem fel, totál leizzadva. Addigra el is múlt, mire Zsófi éhes lett. Utána három óránként kelt. Valószínű, hogy kevés vizet ittam és attól fájt ennyire.

Szex téma:
Már nekünk is nagyon hiányzik. De hát a hat hetet ki kell várni. :(

Volt ma a védőnő, azt mondta, hogy már lehetne használni a GW-t, de ne várjunk tőle csodát. Mindenesetre ma megvettük és holnaptól kipróbáljuk.

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Cicóka tényleg ügyes anyuka vagy :lol: de a legfontosabb hogy sok folyadékot fogyasszuk :wink:

Bogi te is ügyi vagy tejcsi ügybe nekünk is most jobban megy a szopizás :) remélem hogy fog is :wink:

Cicus hát nem irigyellek de azért próbálgass pihenni :wink:

Vérzés:én még mindig vérzek de már unom egy kicsit :roll:
Kincső egy kis angyal változatosak a napjaink de nem panazkodhatok rá van egy kis hasfájás de ugy néz ki használ az infacol :)
Majd még jövök csak most sirdogálunk
:cry:

t katinka

Sport:
Azzal is kivárom a hat hetet, de már nagyon hiányzik, bár rajtam 6 kg. maradt, a majdnem 20-ból.

A pasis témákon nagyon ki vagyok akadva, hihetetlen, hogy milyenek tudnak lenni.

Cedis:
Szerintem látja az arcodat.De az illatodról meg tuti, hogy megismer. :)

Cicus:
Sajnálom a kórházasdit. Végül is jobban vagy már? Tök jó, hogy Zsófi ilyen kis nyugodt. Bárcsak a mi Zsófink is ilyen lenne.

Menion:
Jót röhögtem a játékmosásos sztoridon. :D

Ja, és a kanalas gyógyszerre csak több hónap után lehet rászokni, mint kiderült.

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok csajok!

Én is vagyok. Szoktalak titeket olvasni, de mire írnék mindig közbe jön valami. Most is már 2 órája elkezdtem írni, aztán hívott a kötelesség.:) Mindenkit nem tudtam visszaolvasni, ugy hogy ezért elnézést.

Mesi téma. Nekem idáig volt, vagyis amíg szoptattam volt minimális vérzésem, de sajnos pár napja egyáltalán nem szoptatok. Elapadtam. Ez abból adódott, hogy Rékának nem kellett a tejem, mert nagyon vizes volt. Kevés is volt és az nem volt elég ezért már az elejétől pótolni kellett tápszerrel,aminek aztán az lett a következménye, gondolom én, hogy mivel a tejemmel nem lakott jól rászokott a tápira és már nem kellett a cici neki, hiába erőltettem. Aztán feladtam, mert annyira keservesen sírt, hogy éhes.:( Remélem ezért nem itéltek el. Igazából nyugtatom magam, hogy én is tápszeren nőttem fel és nem lett semmi bajom, nem voltam sose beteges. Nem tudom melyik a legjobb tápszer de én a BEBA PRO 1-et kaptam a dokinénitől. Van esetleg ennél jobb is????

Cicóka minden elismerésem a tiéd a szoptatási harcod miatt!!!!

Eper!
Én úgy tudom, hogy nagyon változó a vérzés hogy meddig tart,2-4-6 hét, de akár egész szoptatás alatt lehet.

Szex
! Mi is mindenképp kivárjuk a 6 hetet, meg hogy mit mond a doki és kell valami fogamzás gátlási mód is, bár azt még nem tudom mi lesz, de valószínű gyógyszernél maradok. Nagyon hiányzik nekem is, de megmondom őszíntén azért félek az elsőtől, talán jobban ,mint amikor elvesztettem a szüzességem... :shock:

Torna. Ezzel is kivárom a 6 hetet, ugyanis kicsit szétnyilott a gát varratom,nem mélyen de 2 napja azért vérzett is,szóval holnap megyek dokihoz megnézi, mi a helyzet vele....:(

Volt ma védőnő és agyon dícsérte Rékát, hogy milyen szép és hogy tartja a fejét és követ a szemével és nézelődik meg a hang irányába fordítja a fejét, meg mosolyog stb. Mondjuk ez már 2 hetesen is így volt. Még a dokinő is rácsodálkozott.Nekem nem volt furcsa, mert nem tudom mikor kellett volna elkezdeni ilyeneket csinálnia.... de az biztos, hogy koránál fejlettebb. :) Legalább is ezt mondta a védőnő.

Jövök amint tudok!

Kép
bei

Én is jövök,most csak annyi h vettem egy testvér kocsit végre!Blogomban van kép róla :wink: Holnap ha lesz időm akkor jövök!

Bogi!
Nálam megy minden!Lekopogom,de semmi gond nem volt még!Iza elvan,nem lett hisztisebb,anyásabb,féltékenység sincs.ő mrá nem igen alszik napközben,ha meg igen,akkor babakocsiban alszik el,itt a folyosón.Oda meg akkor viszem ha Niki alszik,és látom h ő is elaludna.

Szóval ne aggódj!Amúgy olyan biztos lesz h vkinek várnia kell,ez van.

Amúgy Iza egyre többe dumál,be nem áll a szája.És azt hisze elért a "mi ez" korszak.Na meg babázik.Büfiztet,pelenkáz,altat,mondja h fáj a hasa a babának stb.Mindezt persze nem Nikivel,de meg kell zabálni!Csak sose sikerül videóznom...

annus11

sziasztok!
megjártam a kórházat. kaptam AB-t, de azt mondta a dokim, hogy nyugodtan szoptathatok mellette (bei! nekünk humana ha-t írtak a kórházban, és a gyerekorvos is... mert van talonban receptem, nehogy baj legyen :))
amúgy a seb nem olyan ronda, mint amennyire én megijedtem... de azért egyértelműen gyulladt. meg is vizsgált... hát, nem esett jól :? no meg megjegyezte, hogy ő mondta, hogy ne hízzak :oops: :roll: :)

a tökös továbbra is hasfájós... ált 2 szopi között, amíg nem durrogtat néhány akkorát, hogy még a szomszéd is hallja (délelőtt mondom neki: "baba, kakaszagod van, anya ad tiszta bugyit." mire letöröltem a csontos kis fenekét, újra kakilt... mire bekrémeztem, újra... mire elővettem a pelust, újra... de azok után, hogy 2 nap alatt 5 bodyt és 3 rugit pisilt össze, már meg sem lepett :D

sex:
kivárjuk a 6 hetet (legalább a co-t is megbeszéltem a dokimmal, hogy mehetek hozzá, és nem kell ahhoz, aki műtött... nem mintha az nem lenne jó...), mert ugyan már nem vérzek, csak minimálisan barnázgatok, de szeretnék fog.gátlót íratni (de minek :?: :lol:).
lesz@rom a pcos-t, megvan a babám... én innentől újra gyógyszert szedek :P

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

bei ki ítélne el a ezért ne hülyéskedj már! Csani csa 9 hónaposan kapott tépszert először bebát de utáltam mert olyan büdös lett tőle a kakija hoyg nem hiszed el, és akkor váltottunk milupára, az már rendben volt!

Látom szenvedünk egy páran gyulladással a vágásnál, remélem mindenki hamar rendbejön!

t katinka biztos menni fog a szopi! Szorítok hoyg így legyen. Sok kötöttséggel jár ugyan de azért mégis csodás érzés. (Nálam meg főleg most hoyg megy is rendesen és nem kínszevedés)

Annus Iza már nem alszik napköben??? :shock: :shock: Csani mé 1,5 órát lenyom. Persze biztos van hogy valakinek várnia kell, ez ok, de azért tartok tőle, de még van 3 hetem hoyg belerázódjak, mert apa a tavalyi megmaradt szabijait idén veszi ki plusz az 5 apa napot így még 3 hétig velünk van! :) 6 hetes lesz a kicsi mire 3-asban maradunk... remélem februárban nem kell egyből már 10 napot külöldr mennie, mert nem bágyom hoyg egyből a mély vízbe kerüljek.

Annus megnéztem a kocsit a hátsó rész dönthető vizszitesig? Megkérdezhetem mennyibe került? Én még nme tudom hogy hoyg lesz ez a babakocsizás, még kipróbáljuk, atán reméljük hoyg nem kell testvérkocsi, de ha mégis...
Igyekeztem egyre kevesebbet használn Csanival a babakocsit, de nem tudom élesbe hoyg fog menni ha a kocsi velünk lesz de a baba lesz benne. Köszi az infot

Sex mi Csani után nem vártuk ki a 6 hetet, most úgy tervezem hoyg igen.... bár akkor is úgy terveztem! :oops: :oops:

Na jó most ennyi voltam majd iygeksem jönni!

puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

cedis
én nem tudom mikor van lehet hogy a linken meg tudod nézni amit a nemrég ide tettem...(babanapló hónapról hónapra)...de az én kicsim mostmár egyre többször néz mikor a karomban tartom és jó közel van egymáshoz az arcunk akkor nagyon erősen néz és elég hosszan is! aztán mikor elfárad a kis szeme akkor teljesen bebandzsul :D ...az nagyon édes! imádom
a férjes sztoryt sajnálom!legalább te controllálod :?

béen
remélem nem migain...állítólag erhesség alatt annál is kijön akinek nem volt nem tudom szülés után is így van-e de jó durva lehetett ahogy írod :(
a játék képzeld éjfélkor rákezdett és percekig nyekergett olyan horrorisztikus hangon :shock: gondoltam annak annyi lett a birkát kinyírtam...de reggelre ahogy kiszáradt semmi baja... :lol:

bei
hát igen a ciciből csak melóval jön a tejcsi és ezért könnyen rákapnak a babák a cumira sajnos!

annus
cuki lehet a mini pesztonkátok :D utánoz mindent

Kép
menion
Budapest

julcsi
és mi az összefüggés a hízás és a gyulladt sebed közt???nem kérdezted meg?én ugyanis szülés óta hízok a karácsonyi csoki hegyektől akkor nekem is így kéne kinéznem?
mi aza co? és a pcos? :roll:

bogi
nekem is ez lettvolna jó ha elején nem vagyok egyedül :?

Kép
menion
Budapest

én is voltam dokinál :wink:
megnézett... rákszűrt is :? ... ahogy mondta "ha már elcsíptem"...
a hegem belűlről csodaszép...kintről is leszámítva ugyebár azt a kicsike pontot...arról meg azt mondta 2 lehetőség van:marad így és reménykedjünk hogy elmúlik vagy kilöki a szervezetem vagy kimetszi :roll:
kaptam egy hó haladékot aztán ha addig nem javul és én is úgy akarom akkor jelentkezzek és megejtjük...
aztán az uh közben aszonnya:jé van pete is....aztán kotort bennem még kicsit és megint jjééé itt is van petesejt(mutatja hogy a másik fészkemben is van)azt mondta :akkor most nagyon vigyázzanak!
és hogy kb 2 hét múlva jön majd csak meg a petéket nézve...pedig azt hittem most fog megjönni hisz 2 hónap telt el :shock:

hát vigyázok :? ennél jobban nem is lehet....
bár eszembe jutott hogy ha majd nem lesz lelki válság akkor mit csináljunk majd?hogy milyen fog gátlás legyen...de csak eddig jutottam :roll: nem szeretnék hormont tömni magamba

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!
Csak gyors mesélés!Még jövök.

Reggel a tévé előtt elkezdtem fejni és az én pici nagyfiam megkérdezte:
-anya!akkor most te is egy tehén vagy???Mert neked is van tejed!
Megkérdezem fulladozva a röhögéstől!
Szerinted boci vagyok?
-nem anya mert annak nincs haja.

-pár perc és visszajött.
-anya.Nekem ebből csinálod a kakaót?
-Miért kisfiam szeretnéd?
-á nem anya ez a Dorotié.Én az igazi bocitejet szeretem!

Szép reggelt!

hadedit82

Menion,Julcsi!
Örülök h minden ok volt a dokinál.Akkor mr lehet sexelni :wink:

Hát mi kivárjuk a 6 hetet,vagyis a dokit.Mármint megvárom míg áldását adja rá,bizti ami bizti :lol: És mindenképp kell vmi fogigátló,még véletlenül se akarok teherbe esni.3 kicsivel azt hiszem agybajt kapnék..na meg 2 császár után......

Bei!
Van ilye h vki nem tud szoptatni,nincs elég teje,nem jó a teje.Ne érezd magad rosszul!!!A lényeg h minden oké legyen a babával!

Cicóka!
Már napok óta készülök írni h nagyon ügyesen csinálod!Csak így tovább!De arra figyelj h be ne golyózz ebbe!!Mert bele lehet...Barninak egy boldog anyuka kell,nem olyan aki folyton azt nézi h mennyit szopizik a gyerkőc!Szóval remélem h mielőbb beálll a kereslet-kínálat!! :wink: Drukk addig is!

Bogi!
Hát pl tegnap is aludt 1 órát,de ilyenkor este 10kor alig tudtuk lenyomni...szóval jobb ha nem alszik.Neki is és nekünk is.Kibírja amúgy alvás nélkül :roll: Va egy holdpont,de utána pörög!
Ja és azuram 4kor kel hanalban,nem várhatom el h 10kor még Iza körül ugráljon....

Babakocsi:a blogba kb leírtam h mért vettük.50 ezer volt amúgy,akciós volt itt a boltban.Iza is ment babakocsi nélkül,de nem tudunk haladni.És mivel cipelni nem tudom,most nem lehet amúgy se,de utána meg a 12 kilóját nem bírom el....szóval egy 2 perces utat fél óra alatt tesz meg.Ezt nem lehet....egyrészt nem jutok el oda ahova indulok,másrészt Niki kb 3 óránként eszik,el se induljak,mert nem érek haza 8) Ha jó idő lene akkor ma kipróbálnám,majd meglátom!
Ja és minden ónapban van 1-2 nap h egyedül vagyok,autók nincs.Ilyenkor valahogy ki kell mozdulni.
Én is reméltem h nem kell a kocsi,de kell.

Ja atestvér fellépőn nem is gondolkoztam.Iza nem állna meg rajta.Na meg ha fáradt,akkor inkább ülne...va ilyen oldalra szerelhető ülés is,de azzal nem férnék el itt a parkoló kocsik között...

Bocs :oops: hosszú lettem.

annus11

Én a tornával is megvárom a 6 hetet,bár nem hiszem h tornzni fogok...elég nekem Iza.remek edzés!
Na vmi kell majd amúgy,max ugrál mellettem :wink:

Eper!
Ezt az intim tornát lehet már ilyenkor?Te azért nemrég szültél.Az h erősöik akkor a vérzés,az számomra azt jelenti h "megterhelő" még ez a torna,nem?
De jó h te alszol!Én olyan nehezen alszom vissza néha...bezzeg ha szoptatni kell,2 perc alatt be tudok aludni :lol: :lol:

Niki ma 1 hónapos!!!Ennek örömére éjjel 10től fél5ig aludt!Azóta is alszik!Eddig 4-5 óra volt a legtöbb egyben,azért ennek örülök nagyon!!Este megmérem hány kiló,remélem nincs még 4...bár ahogy érzem elég nehéz,szerintem megint sokat hízott :roll:

Kata!
Szerintem ha előtte rendszeresen mozogtál,akkor nyugodtan kezdj neki!Én előtte se mozdultam meg,leszámítva Iza utáni futkosást.Szóval én lightosan kezdek majd...vmikor :lol:

Titokbaba!
Te uradnak is virtuális fekete pont! :x Még ilyet!Remélem észbe kapott azóta tényleg!

Menszi:Izusnál akkor jött meg mikor kb 6 hós volt,illetve akkor már csak anpi 1szer tudtam szoptatni.Jó lenne ha addig most is elkerülne a mikulás...

annus11

Jó reggelt!!! :)

Annus! Tutkó Király a kocsi! :)

Edit! Ez jó volt. Jót nevettem! :lol: Egyébként,amíg fejtem én is fejős tehénnek éreztem magam. :D

Azért higgyétek el rossz érzés, hogy nem szoptatok.Sokan elitélik azokat az anyákat,akik nem szoptatnak, holott nem tudják a hátterét, hogy mért is nem.?
Én teljesen úgy voltam , hogy legalább 6 hónapig akarok szoptatni, de sajnos nekem-nekünk ez nem jött össze. Lehet jobban kellett volna erőltetnem. És igen most van egy kis lelkiismeret furdalásom ez miatt. Bár tényleg nem hiszem , hogy csak a vizes tejemmel el lett volna, pótlás akkor is kellett volna. A vége fele már bele kevertem a tápszerbe a tejet, úgy megitta, de a fejés mégse szopizás és lehet ezért is lett mindig kevesebb és persze azért is mert nem ittam napi 2 litert sem.
Ja és attól mert üvegből kapta a tápszert attól még tudott szopizni, nálam tényleg a tej minőségével lehetett a gond, mert amikor kifejtem csont szárazra akkor sem volt zsírosabb. Na mindegy elég rosszul érzem magam, de azért próbálom nyugtatni is , hogy ettől még talán nem lesz betegesebb , hogy nem kapott sokáig anyatejet- végül is tényleg én is tápszeres voltam és tesóm is és anyám is és mi nem vagyunk se alergiásak semmire se betegesek nem voltunk.
És tényleg lehet örökletes ez is??? Mármint, a tejci?

A BEBA Pro 1 tápszerrel eddig semmi gond nem volt, kakilni is tud napi 1x és lehet az infakoltól, de nem hasfájós. Híztunk is minimum 600 grammot. Legutóbb 4 kiló volt pár napja. Ma megyünk csípő UH -ra holnap meg a vizsgálatra. Jövő héten pedig berakatom a fülbevalóját is. Vagyis egyenlőre nem a sajátját, mert kozmetikus lövi be neki,amit ott ad és pár hét után lehet kicserélni. Sajnos a kórházba nem tették be neki és a gyerek orvos sem rakja be. Még, jó hogy van 1 darab kozmetikus ,aki beteszi.

:shock: Kb 5ezer forintba fog kerülni , de hát mit tudunk csinálni?

Menion! Ezen a rákszűrésen kicsit meglepődtem . Ilyenkor még nem szoktak. Legalább is nálunk nem fog, majd csak 1 év múlva, vagy amikor megyek 1 éven belül.

Kép
bei

Szép jó reggelt!

Tegnap megjártuk a kardiológiát, szerencsére minden ok, nyoma sincs szívzörejnek.:lol: egyébként emiatt pont nem aggódtam, valahogy ebben biztos voltam, hogy csak az újszülöttkori általános.
Na de ennek örömére hazafelé bementünk vásárolni, az uram a kocsiba maradt Barnival én meg mint a villám futottam :lol: hát így még nem vásároltam, összekapkodtam pár dolgot, be a próbafülkébe, gyors öltözés aztán futás, ja azért fizettem is :lol: szóval vettem egy farit, meg néhány tunikát, ami ápol és eltakar :oops:

na ezt most elküldöm, mert már régóta írom

cicóka

Sziasztok!

Edit: Nagyon jót nevettem a fiadon:)

Annus: Szuper a kocsi! A tesómnak is ilyen van csak kékbe, nagyon szereti. Neked nem kell liftezned a házban ahol laktok?

Kriston Andrea azt mondja, hogy szülés után két nappal el lehet kezdeni, de az durva lett volna szerintem. Így sem csinálom végig rendesen, ahogy kéne :D

Bei: Nyugodj meg, ahogy írod sok gyerek felnőtt már tápszeren. Most már biztos nagyon jókat csinálnak!

Velünk az van, hogy tegnap leesett a köldökcsonk, és 3420 gramm a kis drágám!

Kép
eper74

Béeen: sajnálom a fejfájást, én sajna migrénes vagyok, de szerencsére a terhesség alatt elkerült, és eddig csak frontos fájásom volt, amit egy panadollal ki tudtam aludni, de be vagyok tojva, hogy mi lesz, ha jön a roham, főleg ha kettesben leszek Barnival :shock:

Cicus: sajnálom a tejcsi dolgot, hihetetlen, hogy milyen érzékeny ez az egész. Nem lehet, hogy most, hogy napközben kettesben vagytok Zsófival vissza tudnád szaporítani? Remélem már jobban vagy!

Edit: nagyon jót röhögtem Domin? Engem is Bocinak hív az uram, Barnit meg kis bocinak :lol: :lol: :lol:

Menion: ne légy depi!!! és ne várj hat hónapig, hátha jobb lesz a kedved is!

Julcsi: szupi, hogy nincs nagy baj a sebbel, egyébként mi is Humanazunk, bár már egyre ritkábban

cicóka

menion!
a hízás és a sebgyulladás között nincs összefüggés (hacsak nem az, hogy lóg még kicsit a pocim)... csak ha már ott voltam, a doki megjegyezte... hogy ugye ő megmondta :P :evil:

co -controll
pcos -policisztás ovarium szindróma

már van domináns tüsződ??? aztttta!!! :o :shock:
hogy én mit küzdöttem ezért :o

drukkolok, hogy múljon a gyulladás nálad is!
én most bízok a gyógyszerben. (bár, néztük, crp-m és süllyedésem is jó, úgyhogy nagy gáz nem lehet)

hededit!
ez nagyon kész!!! :lol: nem semmi fiad van!

bei!
sztem a legfontosabb, hogy ne stresszelj ezen a cici-ügyön. a picúrnak kiegyensúlyozott anyára inkább szüksége van, mint anyatejre! (na meg gondolj arra, hogy a tápszerben van K-vitamin... legalább azt nem kell gyógyszer formában kapnia)

nálunk az volt az elején a kétségbeejtő, hogy hiába volt tej (már a hasamon/combomon folyt végig), nem akarta a cicit... ez sokkal jobban bántott, hogy van, de nem kell neki, és ezért kap üvegest, mintha azért kapott volna, mert nincs más, amit adhatnék.

unokahugi holnap jön haza a kórházból... de tegnap már igazi csaj volt, volt fülbevalója. nálunk az egyik gyerekorvos belövi vizit után, ha kérik.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja, és jó reggelt (ha még reggel van :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Menion!
Hú, remélem nem migrén lesz, ahogy írod, mert az brutális lenne...nem tudom, hogy hogyan etettem volna meg Zsófit, ha akkor felébred.
Ez a bandzsulás nálunk is meg van, van egy fotónk is, amin én tök fáradt fejjel fogom őt az ölemben, ő meg belenéz a kamerába, de totál bekancsít. Tegnap ezen röhögtünk kb. fél órát Zsoltival. Nagyon vicces, fel is raktam a gmail-re. Ha akartok egy jót röhögni, akkor nézzétek meg!!! :D

Hadedit!
Édes a kisfiad! :D

Annus!
Tök jó a kocsitok!
Egyébként meg az, hogy te nem állsz neki tornázni...hát aki semmit nem is hízott a terhessége alatt kérem. :)
Meg persze ahogy írod, biztos elég az is, hogy ott van a 2 gyerek, megmozgatnak. :)

Bei!
Szerintem sem gáz, hogy nem szopiztatsz. Biztos rossz érzés, de itt tuti nem ítél el senki ezért.

Mi ma vagyunk először egyedül Zsófival, mert Zsolti Apa századosi vizsgát tesz fővárosunkban. :D Egyébként tök jó, mert egész januárban még itthon lesz velünk!!!!
Éjjel egész jól aludt, 3 óránként evett. Bár az 1 órás kajcsi után volt egy kb. fél órás sírás-rívás, de a hasgörcs után bealudt a kis manó.
Tegnap jó fél órás sétát tettünk, amit végig aludt. Még úgy is, hogy egy mentő pont mellettünk fordult be visítva, rossz utcába és mire megfordult eltelt pár perc...de Zsófi édesen aludt. :)
Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Eper: nálam már elmúlt a vérzés kb egy hete.A Doroti most lesz 6 hetes.De a vágásnál picit még fáj és néha vérzik egy ponton,de kivül. Hétfőn megyek a 6 hetes vizsgálatra.

Szex:hát már csak napok választanak el a 6 héttől,úgyhogy kibírom valahogy.Én is félek tőle picit.Már hónapok óta nme csináltuk.Most fogom harmadszor elveszteni én is a szüzességem.
Este már beszélgettünk a Zsoltival.

Bei: egyálltalán ne legyen lelkiismeret furdalásod.Ha nem volt elég a babának ez a biztosabb megoldás.Ismerek egy csajt aki pont úgy járt mint te és csodaszép a babája.Így is fel fog nőni.Ha meg a családban vot már ilyen akkor meg lehet genetikai is.
Tényleg nagyobb szüksége van a babának egy kiegyensúlyozott anyucira.

Nekem meg nagyon fáj a bal cicim.Ha szopizunk néha sírni tudnék.de már ha megnyomom picit mondjuka Dorotit mikor fölveszem már akkor is fáj.Próbálom maszírozni,attól jobb kicsit.
Beálltunk az 5-6 órai evésre.Elkeztem fejni közte nehogy elapadjon a tejcsi a ritka evés miatt.

hadedit82

Edit!
Hát nálunk is ritka h 3 óránként eszik...Most is fél9óta itt állok...Niki alszik...én is gondolkoztam a fejésben,de nem sok kedvem van.Csak féltem a tejet :?

Eper!
Ja ok ha lehet,nekem fogalmam nincs!Grat a csonk leeséshez!És hát szépen híztok ti is!
De van lift,de befér:)Meg a garázson át megyek,mert van 1-2 lépcsőfok a ház előtt...

Béenn!
Ok h nem híztam a terhesség alatt,de előtte igen.Mert hülye gyógyszert szedtem mindkétszer....Szóval egy 5 kilótól meg kéne szabadulni nekem is!

Cicóka!
Örülök h minden ok volt.Vásárlás :lol: :lol:

Más is mos mint egy mosómasa?Mert Niki annyi szennyest csinál...általában lepisili vagy lekakilja a törölközőt fürdés után...napjában xszer öltözünk...ő is én is.Tegnap délben még le is zuhanyoztam,annyit kaptam vissza...este meg 2szer cseréltem felsőt :wink:

annus11

Ja és már msot készülök Szolnokra!!!Vagyis márciusban le akarok menni pár napra,szóval szolnokiakkal szívesen partyzok :wink:

annus11

Sziasztok!

Annus!
Igen, nálunk sincs olyan nap, hogy ne száradna ruci - többnyire természetesen Balázsé.
A múltkor voltam olyan meggondolatlan :), hogy lázat mértem (kicsit melegnek tűnt, ami aztán vaklárma volt) végbélben - hát ne tudd meg mit kaptam utána.... Sterilizáltam a fél szobát. :)

Ma volt a védőnéni. Nem győzött csodálkozni a növekedési ütemen. :) (három hét - 1200 gramm). És azt mondta, hogy egyelőre ő nem vesz észre semmi lemaradást (szépen tartja a fejét, hason forgatja, sőt már van, hogy kitolja magát a kezére, hangokra figyel, stb.) Úgyhogy egyelőre nem kell a Dévény torna.

Tényleg, Menion!
Ti gondolkodtok rajta, vagy más spéci fejlesztő tornán? Babausziba akarod majd vinni?

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Bei: dehogyis ítélünk el, nagyon sajnálom. én is küzdök nagyon, lassan 1 hete megy a tápi elvonó, de a napi 110 ml még megvan, este kell mert addigra kiürít. a tápik közül szerintem az a jó, ami a picinek jó, nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne

Cedis: sz@r ez a gripis dolog, nem is tudom mi tennék a helyedben. mi tegnap du kezdtük a gw-t, de eddig rosszabb, mint az infacollal. tényleg mennyi idő alatt kell hatnia?
apa ügyet szuperül kezelted, remélem már nincs mosolyszünet

Titokbaba: hú megértem, hogy kiakadtál, nálam már előbb betelt volna a pohár

Annus: köszi neked is a biztatást, igyekszem nem belebolondulni. igazából már a jelen helyzettel is kiegyezek, ha így maradna egy pár hónapig

Youlcsi : Áron még szopizik, vagy már ő is csak tápit kap? nagyon rossz lehetett, hogy nem akart cicizni, én azon ámulok, hogy a több hét mellétáplálás után Barni még hajlandó szopni, és egyre ügyesebb, de meddig az kérdéses

cicóka

Sziasztok!

Bei ne legyen lelkifurdalásod hogy nem tudsz szoptatni ettől nem vagy rosszabb anya mint más.

Tegnap délután nagyon sirt a kicsikém nem tudom hogy mi lehette a baj :roll: de ma béreltem egy mérleget biztos ami biztos :wink: eszik is és már 4kg :) 3700született 3710gr-al jöttünk haza ennek 10 napja hát nővögetünk :)

Béenn nekem is fáj a fejem de nekem a fáradságtól asszem :roll:

Annus nálunk sem irigy Kinga szerencsére :) ő is babázik meg segit a pelenkázásba :) a multkor jót röhögtünk ugyan ugy szoptatni akarta a babáját nagyon édiki volt :)

Sex nekünk is nagyon hiányzik :oops: főleg apának :P de kivárjuk a 6hetet :wink:

Edit aranyos a fiad jót röhögtem :lol:

t katinka

Iza is akarta szoptatni a babáját.A hóna alá tette,én úgy röhögtem!
Meg mondja h fúj kaka :lol: :lol:

annus11

Sziasztok!

Cicóka: annyira ügyes vagy, csak így tovább. Nekem sajnos egyre kevesebb a tejem, valszeg azért, mert Kamilla rájött a cumisüvegből jobban jön, így egy pár perc szopás után el is engedi a cicit, szopás után mindig ráfejek, és most is 40 milit benne hagyott, de ugye a fejés nem olyan mint a szopás, így egyre kevesebb termelődik. Szopásonként a két mellből 50 mili jön. Ez már nagyon kevés, de amíg elfogadja adom neki.

Bei: és nem durrantak be a melleid attól, hogy már nem szoptatsz, vagy azért lefejve odaadod neki a tejet?

Lányok akartam már kérdezni, de tök lágy a fejem mostanában, hogy milyen fogigátlást választotok?

Én a gyógyszereket nem nagyon bírom szedni, a spirálon gondolkodom, de idegenkedem is tőle. Pedig valamit kell találni, mert több babát nem akarunk.

Katinka: jó nagy már Balázs, és milyen ügyes is! :D

Kép
cedis

Köszi lányok! Olyan aranyosak vagytok, hogy így támogattok ti is!! :) Szeretlek benneteket!!!!! :oops:

Cedis! Nem durrannak be,mert eggyáltalán nincs már. Kb 3 nap alatt teljesen elapadt, mert elötte napkban is már csak 20-30 milit tudtam lefejni, de persze azt odaadtam,amig volt,minden cseppet.

Képeket raktam g.mailre Rékáról!

Kép
bei

Béeen: tuti a bandzsi fotó :lol: nyugi nekem is ilyen zombi(bocs) fejem van :lol:

Bei: Réka nagyon helyes, jó kis szerkója van :lol:

cicóka

Sziasztok!

Termeltetek ma is rendesen! :D
Én délelőttönként pihenek Zsófival,illetve alszok ha tudok,de az nem mindig sikerül. :roll: Pedig lenne rá idő,csak sajna nem tudok,csak ritkán. :x

Cedis: sztem másfél hónaposan már tuti lát,addig pedig az illatodról,hangodról ismer meg,illetve azt is érzik,ha más veszi őket a karjukba. Nálunk így már majd' 2 hónaposan Zsófi biztosan lát,most éppen elbűvölve nézi a játszószőnyegéről lelógó egyik csörgőt és dumál hozzá nagyokat! :lol:

Bei: ne butáskodj már,nagyon jó anyuka vagy Te is!!! Én sem tudok már szoptatni,nálam is ez a napi 20-30 ml tej van,el fog apadni teljesen,ez van,nem is erőltetem,pedig a szopi menne. :roll: És most akkor xar anya vagyok??? Ja,én is tápszeren nőttem fel,anyunak nem volt teje,ez lehet örökletes. És soha nem voltam beteg,illetőleg van egy bizonyos szívbetegségem,de ez örökletes sajnos. :cry: De a vírusok,megfázás,stb. elkerül általában. Jók a képek Rékáról!!!

Béenn: szegénykém,remélem mostmár nem lesztek hasfájósok,tényleg olyan rossz ezt olvasni! Hát még átélni gondolom! Én már csak tudom,milyen szar érzés,mikor pl. beteg a gyereked,annál rosszabb nincs a világon,az ember csak áll tehetetlenül és várja,h. ne fájjon semmi a szeme fényének! :( De hogy vidámabb is legyen a téma,én is megnéztem a fotót,hát nagyon poén,édes nagyon kicsi Zsófi!!! :lol: Tök jók ezek a spontán fotók!!! :D

T Katinka: Neked van segítséged a két kicsi mellett?

Annus: jó Nektek,nálunk Regina totál megváltozott,kezelhetetlen,ő sajna féltékeny a kicsire. :( Velem tök szemtelen és nem fogad szót,nem tudom mihez kezdjek vele! :( Apás lett nagyon,de neki sem mindig fogad szót és már megkaptuk az oviban is,h. nagyon hisztis lett. :shock: Múltkor szó szerint dührohama volt. Na,ezt meg én nem tudom kezelni és ettől érzem xarul magam,mert ilyennel még nem találkoztam,Gyurka és Niki tök mások! Ők viszont maximálisan segítenek mindenben,féltékenységnek nyoma sincs,na de ehhez ők már nagyok így 9-10 évesen.

Menion: na nehogy már depis legyél!!! Akinek ilyen csudaszép szőke kis tündérkéje van! :lol: És még saját magad is mondod,milyen rendes a párod,segít mindenben,akkor mi a baj :?:

Edit: édes a kisfiad! :) Örülök,h. beszéltetek férjeddel,remélem minden okés már!!!

Cicóka: örülök,h. minden rendben volt a kardiológián!!! :D Köszönöm,már jobban vagyok,de az elképesztő fájdalom volt,amivel bementünk a kórházba! Olyan volt,mintha 3 nap óta egyfolytában vajúdnék,de kolmolyan! :cry: Ráadásul nem volt közte szünet,egyfolytában fájt! :shock: Mind1,lényeg hogy már jobb a helyzet.

Moncsi merre van???

Mennem kell csajok,megjött a gyereksereg. Na most leszek csak igazán fáradt! :( Menion,ma nekem van ilyen "lakatlanszigetreakarokmenniteljesenegyedüléshagyjonbékénmindenkikülönbenis"-hangulatom... :cry:

Cicus

Kép
cicus78

cicóka!
szerencsére csak cicizünk. volt 2 nap válság, amikor nem kellett neki, hiába durrant majd szét a cicim. de még lefejve sem kellett neki a tej.
amikor hazajöttünk, ímmel-ámmal cicizett, de aztán hajnalban pánikolva kevertem a tápit, mert éhes volt. még másnap kapott belőle... de aztán többet nem. nem tetszett neki a cumisüveg (drága TT-s... még a tea sem kell neki belőle. bezzeg a 100ft-os boltos occsó üvegből -amit apája kapott sörrel teli tejfakasztó bulin- úgy issza, mintha cicin lógna.)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

megvolt ma az első nagy sétánk. 50 perc, gyógyszertár (infacolért, mert fene tudja, milyen lenne nélküle, ha így is rossz), aztán mérlegbérlés, majd mutatás az utcán mamának (fel nem mentünk, mert kicsit náthás)... aztán haza.
Áron végigaludta az egészet.
ha így megy, jövő héten meglátogatjuk a dédit :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

helló

az én babám este 8kor evett és 3:30-kor kelt fel legközelebb..utána meg 9kor.kis ügyeske.

tegnap vittük a Domit gyerek tüdőgyógyászhoz.
kezdődö asztma jellegű betegsége van.kapott egy csomó új gyögyszert meg ilyen fura szájba fújót.kicsit ilyesztö volt először de majd megszokjuk ezt is.

cedis:
én is gondolkodom a spirálon.azt mondják van olyan is ami levehető,nem végleges.az egyik ovónéninknek is olyan van.
régen én is gyógyszert szedtem de valamitől elég elviselhetetlen voltam.hullámzott a kedvem is.azt meg nem szeretném.van ez a havi egy szuri is.nem tudom mennyire megbízható.
van valakinek tapasztalata?

hát a Zsoltival nem sok minden változott.olyan mindha nem szetretne velünk lenni.tegnap is mikor mentünk a dokihoz hiába akartam beszélgetni nem volt vevő rá.
fogalmam sincs mi lehet a baja.
ha meg kérdezem akkor -neki nincs semmi baja.
hosszútávon ez elég aggasztó lesz .

hadedit82

látom, alig vannak meg a babák, máris fogamzást gátlunk :lol:

én gyógyszer-párti vagyok... sokáig szedtem, elégedett voltam vele. mivel nem gondolkodok több babán, így teljesen mindegy, hogy mennyire vágom magam haza vele :) szóval tuti antibébit fogok iratni.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Tényleg nagyon rendesek vagytok! Köszönöm nektek! :)

Edit! Sajnálom nagyon, hogy így vagytok a férjeddel. Nem tudom mi lehet a gond, de mindenképpen meg kellene beszélnetek. Ha azt mondja nincs semmi , de te úgy látod, hogy igen is van, akkor persze nyugodt körülmények között ülj le vele és mond neki, hogy látod, hogy van valami és ezt meg kéne beszélni. Remélem nem nagy dologról van szó. Szorítok nektek!!!

Voltam tegnap dokinál a gátseb varrat szétnyílása miatt. Igazából nem nyílott szét, aaz nem mély a seb csak felületes, ezért nem kell össze varrni, össze huzatni, elég ha továbbra is kezelem a sebhintőporral és magátol meggyógyul. Aztán ha ott voltam azt mondta meg is vizsgál, nem muszáj kivárni a 6 hetet. Minden rendben. A belső varratok még nem potyogtak ki mind, de majd kifog. Aztán meg is vizsgált én meg nem éreztem, semmit :shock: Mondom a dokinak ez jó így hogy nem éreztem? Azt mondta még akár pár hónap is eltelhet,mire teljesen azaz nem úgy mint régen, de közel hozzá visszahúzódik odabent minden. Na mondom köszi, akkor ha mondjuk 2-3 hét múlva eggyütt leszek párommal azt sem fogom érezni???? :shock: Azt mondta előfordulhat. :?
Írt fel gyógyszert is, mert én annál maradok.

A havi 1x-i szuris fogamzásgátlásról annyit tudok mondani, hogy barátnőm ezt választotta és ő azt mondja attól nem tud lefogyni, sőt talán hízott is.

Megvolt a csípő vizsgálat is és védőnő meg doktornős vizsgálat is. Minden rendben van Rékával 4100 gramm 57 centi. 3400-al született és 52 centivel. Ő is figyel mindenre, nézelődik, forgatja fejét hason is felemeli és forgatja ki is tolja magát. Fejét hosszan megtartja stb.... igaz ezt mind megcsinálta már 2 hetesen is. A dokinő mikor hazajöttünk a kórházból és jött ki házhoz vizsgálni,akkor el se hitte, hogy ilyen ügyes Réka! :) Hát anyja lánya!!!! :D

Megyek mert sír,apjuk meg alszik. :(

Kép
bei

BETÖLTÖTTÜK A 2 HÓNAPOT! :D

hadedit
Rita barátnőmnek annyi teje volt hogy azt mondta nevetváltoztat Riskára :P

annus
lehet...engedély az van... :wink:
én 1 kezemen meg tudom számolni mikor kellett ruhát cserélni...ma például igen mert a kissebb pelus elfogyott és a nygaobbat tettem rá ami látszólag passzolt de ezek szerint mégse mert kifolyt a cucc a combjánál...de ha jó a pelus akkor ma se lett volna defekt...

bei
te már találkoztál olyannal aki elítél? amúgy nekem amíg volt tejem addig végig nagyon fehér és híg volt...semmi zsír nem volt rajta de nem a zsírosság a lelke a dolognak...az anyatej nagy része 80 valahány % víz...erre szüksége van a babának...ahogy az immunanyagokra is és vitaminokra is és az anya teje mindig olyan amilyenre szüksége van a babának...azt mondták emiatt a koraszülött babák anyjának is más a teje mint az időre szülteké de még napszakonként is változik...ne csinálj magadnak lelkifurdalást!megtetted amit tudtál és ha valaki beszól azt küld a fenébe!
rákszűrést sztem azért csinálta meg mert látta hogy nem megyek amíg nem muszáj...ezért is mondta hogy "ha már elcsíptem" :oops:

cicóka
ok igyekszem jobb kedvre derülni...bár nem tudom akkor majd hogy vigyázzunk mert eddig ilyen gondunk nem volt :oops:

julcsi
és ha már te ott voltál nem mondtál te is valamit neki? :P ...
és nem csak egy tüszőm van! az a nem semmi... :wink: ezzel nem volt gondunk munició volt csak ugye megtartani volt nehéz

béen
én már sokszor próbáltam lekapni de nem sikerült...a vigyorát is csak 1x de az a kép totál homályos...

katinkababa
babauszi nálam kizárva mert nem tudok mesterséges vízben úgy fürcsizni hogy ne legyek gombás :oops: :(
van medencénk és biztos nem lesz víziszonyos a gyerek mert szeretek menni a kutyákkal is tóra és nyaranta a tengerhez...nem tudom hogy idén már el tudunk-e menni (azt hiszem még kicsi lesz hozzá)de jövőre biztos....
minap próbálkoztam a masszírozással mert hogy az is átmozgatja kicsit az izmokat azt mondták de nem tetszett neki... :?
a dévény tornának nem néztem még utána gondolom ha nem haladunk rendesen akkor elviszem...

cedis
nekem is :?: a fogi.gátlás :roll:

én se szeretnék tabit a spirál meg megint csak lukturkálással jár amiből már nagyon elegem van...utoljára mikor emiatt voltam dokinál a spirált javasolta...és soha nem szedtem tablettát még életemben de nem is kaptam kedvet mert jó pár ismerősöm kinlódik miatta

cicus
talán az a gond hogy egyedül már nincs jóhangulatom se...amíg a baba a hasamban volt minden szuper volt...meggyógyította a betegségeimet is és sose voltam lehangolt...gondolom belűlről szétárasztotta bennem azt a sok erőt energiát ami neki volt :roll: nekem meg egyedül nincs :( lehet hogy ez most hülyén hangzott de erre gondolok hogy neki ilyen jótékony hatása volt...
hisz a pajzsmirigyem is helyre jött az autóimmun tüneteim is elmúltak!na és sose voltam olyan optimista egész életemben mint terhesen!

hadedit
a tesóm kislányának is ilyen befújósa van és sokat fulladt kicsinek mostmár egyre jobb és úgy néz ki lassan kinövi...régem 3 méter futás után befulladt mostmár akármennyit futhat ugrálhat bírja

mozgás:mi is nagyon tudunk fejet forgatni és egyre tovább tartja ki magát a kezével...a figyelés is egyre tovább tart nála védőnéni dicsi is kipipálva...
az volt számomra hihetetlen hogy már az inkubátorban láttam hogy megfordította a fejét :shock: nem tudom az mikor időszerű de a 2 szememmel láttam ahogy felemeli és átrakja a másik irányba...

Kép
menion
Budapest

ááááááááááá, szedem az antibiotikumot (még holnapig)... és esküszöm, egyre pirosabb a hasam :shock: :? egyre nagyobb területen, és már kicsit duzzadt is.
most mi a t*kömet csináljak?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

menion! Még nem volt ,aki elitélt, legalább is a szemembe nem mondták, de láttam az arcokat,ami mindent elárult. Olyan lenézőek voltak a tekintetek. Persze tudom, hogy ha vizes akkor is benne vannak az immunanyagok, de gondolom mivel nem lakott vele jól, ezért a tápitól jól lakott már nem kellett a cici. Próbáltam én erőltetni a szájacskájába, de csak sírt és elfordította a fejét. a fejéstől meg nem lett több,inkább elapadt. :( De már nem érdekel. Inkább azt mondom majd ezentúl mindenkinek, hogy persze szopizik és kapja a pótlást , mert nem elég. :oops: Tudom ez hazugság, de legalább nem néznek úgy rám. :?
Anna tényleg nagyon ügyes volt, ha már ott megfordította a fejét. Én ezt el is hiszem. Réka is már 2-3 naposan mikor felvettem büfiztetni, kitartotta a fejét és nézelődött kifelé az ablakon a fényeket. Én nem tudtam, hogy ez olyan nagy szám, de a doki és a védőnő is el voltak ájulva. :) Azt kérdezték hova siet ez a lány a fejlődésbe? :D

Kép
bei

Julcsi! Ez nem jó jel. gondolom én. Dokidat nem tudod felhívni megkérdezni mi legyen? Vagy ha nem javul gondolom meg kell mutatni neki mindenképpen.

Kép
bei

bei!

kedden azt mondta a dokim, nincs vele gond.. kicsit gyulladt, de nem kell pánikolni, nem vészes. nem fáj jobban, meg semmi egyéb (nem levedzik), csak pirosabb...
dokim kilőve. holnap reggel hazamegy az ügyeletből, és csak hétfőn lesz legközelebb (akkor meg a védőnővel van randim)

a kajcsit meg nem értem... kinek mi köze van hozzá? nem azért nem szoptatsz, mert nem akarsz (bár, ahhoz sem lenne senkinek semmi köze, ha így lenne), hanem mert nem tudsz. ennyi. aki ezért ferde szemmel néz rád, akkor az másba is bele fog kötni később... kár vele foglalkozni.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Remélem minden rendeződik majd a Zsoltival.Tegnap beszélgettem a Zsolti nővérével és meséltem neki hogy mi van velünk.
Azt mondta ő is látja a Zsoltin hogy van valami baja.Rá is kérdezett mikor nem voltam ott.Neki sem mondott semmit.

Megnéztem a képeket!
Nagyon tündéri az összes babánk!Egyik szebb mint a másik!

Próbáltam másik topikban keresni akiről már régen nem hallottunk.
Zsani biztosan el van foglalva azért nem jön.Iwiwre mindíg látom,hogy jön.
Pancsit csak nálunk találtam.
Árvalányt sajnos megtaláltam.Elvesztették a babát.Nagyon sajnálom.
Remélem augusztus óta már próbálkozhatnak és nemsokára beköszön a gólya újra!
Nagyon szorítunk!!!
Leo-Lea és Ani!!!!!Jelentkezzetek bármi is van!!!
Ő róluk nem találtam semmit.

hadedit82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?