Lányok!
Mikor érdemes 4D-re menni?
Itt január végéig akciósan 6000 Ft kuponnal!
http://g1intezet.hu/index.php/arak/akci ... tarol.html
Én most picit megijedtem, mi ugye nem vagyunk eltiltva egymástól, és tegnap este iszonyatosan meghúzódott a hasam alja, percekig összegubózva feküdtem utána, remélem nem csináltam nagy bajt... Még most is fájdogál picit, nem tudom, mit húzhattam meg...
Vettem valami terhesnaplós könyvet, Trábert Ivett Hurrá, terhes vagyok! a címe, jókat olvastam róla...
Tegnap belekezdtem, a második fejezetnél már minden bajom volt...
Tele van kari, aji, orvi (ez orvos) és egyéb szavakkal. Én hülyét kapok tőle, ha egy felnőtt ember nem képes értelmesen beszélni, főleg, ha még könyvet is ír...
Na mindegy, nagy csalódás...
Zsuzsó
A komód nagyon olcsó volt (8000 Ft), így nem tudtam kihagyni...
De már jó sok minden megvan szerencsére...
Április végéig tervezek bejárni... Tegnap volt egy nagy céges kolléga búcsúztató, így legalább az én híremet is el lehetett mondani egy csomó embernek
Béku
Jaj, dehogy vetted el a kedvemet, imádom a babakocsinkat!
Sógornő is odáig volt a dokitól, talán akkor jobb is, ha nem oda mentem, mert nekem még csak nem is pesti a lakcímem, szóval tuti szívóztak volna.
Jó sokáig ültél a rendelőben...
Én bejelentkeztem fogdokihoz jövő keddre
De itt kiokosítottak a lányok, hogy kaphatunk érzéstelenítőt!
Nagyon fura egy védőnőd van, az enyém csak a vége felé jön házhoz és addig nem is kíváncsi a pasimra... Persze kérhettem volna, hogy jöjjön többször, de a fene sem akarta...
Amúgy a védőnőnél a mérleg nálam is 3 kg eltérésben van az otthonihoz képest, de az olyan, mint a vágóhídon, úgyhogy az otthoni digitálisnak hiszek. Mondjuk nyilván az eltérést ugyanúgy mutatja a benti, csak őskövület.
De legalább elég alapos a védőnőd, az enyém semmi ilyesmit nem csinált, csak töltögette a könyvemet meg kérdezgetett, hogy van-e kérdésem.
Vikus
16.-a miondjárt itt lesz!
Eszter
Elmentem ezt az immunerősítős tippet, bár elég vacakul hangzik
Látod, végre itt a 7.-e!
50e a szülésznő tarifa??? Azt a rohadt, akkor lehet nekem sem lesz! Állítólag a Margitban is jók vannak!
Franci
Barát kislánya olyan gyönyörű lett, elolvadtam tőle....
Hülye kolléganőm, aki most a főnököm lett (és elvileg már dolgoznak a babán) meg közölte, hogy nagyon sajnálja őket, mert most 15, vagy inkább 30 év szenvedés vár rájuk, hát szóhoz sem jutottam!
Ann
Drukkolok nagyon keddre!!!
Hálapénz ügyben már írtak a többiek, én is utólag adnám oda...
Én is Teletáltól szoktam rendelni!
Néha alig tudok 50 CH-st kaját összevadászni, jövő hétre meg millió jó lesz, kétszer még a cukormentes desszert is belefér a grammokba...
Csucsu
Felújítás??? Jaj, nem irígyellek!
Judit
Remélem csak az eleje visel meg a munkának, hátha belerázódsz lassan...
Neked meg már szinte nem is kell szülésfelkészítő, mindent tudsz ér profi vagy!
Eldöntöttétek már, melyik kiságy lesz a nyerő?
Én Rubint Rékára tornázgatok, de töltöttem le én is másokat. Eljárni nekem sincs nagyon időm munka mellett.
Kubu
Sajnálom, hogy ugrott a vizsga meg az ordítást
Mi baja volt Lizának?
Rita
Drukkolok nagyon, hogy Fülöp kiderítse, mi a baj!
Bár ezt most úgy tűnik, nem tudtátok volna kivédeni
Sok erőt kívánok!