A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter!! Szuper! Első szuri megvolt!! Remélem lenyugodtál, hogy mostmár kellőképpen izgulsz :)))))
Furi ez a szuri, nálam nagyon ritkán volt, hogy fájt, viszont amikor fájt, már a bedöfés előtti pillanatban éreztem, hogy rossz helyre fog menni. Általában megéreztem, hol van az a hely ahol nem fog aznap tutira fájni.

Az arcfelismerővel nem jutottam előre tegnap. Próbálkoztam, de pasikkal akart összehozni..Az lehet hogy fiúnak gondol a program a fotóm alapján? :(((
ann74

Lányok,védőnéni máris utál...
El se jött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 28 perce késik,párom most hívja,hogy másik időpontot beszéljen le vele :)

Pedig már 7 óra óta be vagyok zsongva,hogy mindjárt jön,nem bírtam magammal...
Vendég

Erre ebben a pillanatban lépett be a kapun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku, ez szép. Kivi vagyok erre a védőnőre.
Nálunk úgy jelentkezik be hogy 9-12-ig valamikor jön.
franci

Béku!
Majd gyere a részletekkel :D

csak kérned kellett!!!

Látod? a Titok működött megint! :D
vártad, megfogalmaztad, és ott termett! :D

eszter82
Budapest

csak gyors bekukk, majd írok rendesen is!

Kubu-drága!
Minden nap jövök hétközben Pestre, mivel itt dolgozom!!!
Hétvégén el tudom hozni a cuccaidat, ha leegyezteted... Hétközben csak 6-7 körül érek haza, ha úgy is jó nekik, akkor este is be tudok ugrani

Kép Kép
estrella22

Eszter: igaz,a Titok,egyébként előtte épp ezen röhögtem,hogy amint elkezdenék netezni beállít... és tényleg!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy láttam őt elmenni a ház előtt,mondtam páromnak,hogy ő az.
De továbbment,és kb. 10 perccel később jött vissza,eltévedt :?

Pedig párom kinevetett,hogy miért gondolom,hogy ő?
Mondom én: mert pont olyan védőnénis,még a rózsaszín kabátja,meg sapija is :lol: :lol: :lol:

Viszonylag fiatal,2 gyereke van,és nagyon aranyos!

Csak épp akkor mentem mosdóba,mikor megérkezett,és váratlanul ért,hogy a kezembe nyomott egy műanyag poharat,hogy pisiljek....ráadásul eddig a csíkig,hogy a tesztjét belemárthassa :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉN meg mostanában se nem eszem,se nem iszom eleget,így kínkeservesen kb. egy centit sikerült produkálnom...

Elég ciki,de már attól féltem,a Crinone előbb jön ki az erőlködéstől... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vérnyomásom talán miatta ment fel egész 95-ig,de ez tetszett neki,és a vizeletteszt is negatív lett fehérjére is,de azt is kiolvasta,hogy ma még nem vettem be a terhességi vitamint,mert vitaminhiányt is kimutatott :D

Legközelebb magzati szívhangot is nézünk,csak mondta,hogy most még pici a baba ehhez :)
1 hónap múlva randi,akkor nekem kell elsétálni :)
Vendég

Szerencsére jól ki fogunk jönni,tegeződünk is,és eléggé nyitott személyiség,nem problémázós,egy dolgot kért csak,hogy próbáljak sószegény életmódot folytatni,hogy bizonyos dolgokat megelőzzünk ezzel,nehogy később baj legyen.

A teszt szerint a cukrom is rendben van,és engedélyezte a napi folyadékbevitelt teával,amibe ugye cukrot rakok,mondta,hogy nem lesz gond! :) Úgyhogy teljesen normális,asszem mindenkinek ilyet kívánok!! :D
Vendég

Béku, a legfontosabb hogy aranyos.

Ahány védőnéni annyi szokás. Nálunk egyszer volt szülés előtt. Megnézi hogy milyen a lakás, kicsi dumcsi.
De pisilni akkor max ő pisilt. Nálunk intézte el mindig. Nem mindenhol van sajna wc.
franci

Lenne egy kérdésem:
Hogy állnak a dokik akkor az emberhez, ha 2,5 év alatt volt két terhessége. Igaz vetéléssel végződött. És persze egyik terhesség se spontán jött össze. Clostis, még Gergő is az.
franci

Franci: sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni,mert nekem egy terhesség se jött össze spontán....

Viszont a védőnő mondta,hogy nagyon sok lombikbabája van,és egyre több... :)
Vendég

Sziasztok!

Mi még el sem kezdtük a lombik lényegi részét, máris baj van! Már 3, hete szedtem a Mercformin XR 750 és olyan rosszul voltam tőle (egész napos, éjszakás hányás hasmenés) hetente egyszer. Pedig napi este egyel kezdtem egy hétig utána kezdtem el az este 2-t és a 4. napon hajnaltól nagyon gáz volt, utána 2 napIg nem vettem be, majd újra kezdtem, de újra a 4. napon ugyan olyan rosszul voltam. Már tisztára ki vagyok száradva, immunrendszerem legyengülve, A diéta miatt nagyon semmi olyat nem lehet enni amit valaha is szerettem, így egész nap alig tudok enni.

Tegnap telefonált Apa a BMC-be, hogy mi legyen, mert tegnap volt a második rosszullétem és K ügynök azt mondta függesszem fel a gyógyszer szedését, szerdán úgyis megyek hozzá, majd megbeszéljük mi legyen, de sajnos nincs más kezelési alternatíva.
Most attól félek leállítja a teljes programot, pedig februárban lenne a lombik!!!!! :( :( :( :shock: :shock: :shock:

Ráadásul most meg lebetegedtem, influenza jellegű tüneteim vannak, szerintem a legyengült immunrendszer miatt!:twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Nagyon félek mit fog K ügynök mondani szerdán!!!!!!

Kaptam az e-mailemre egy üzenetet, hogy privát üzim érkezett a babanetre, de beléptem és nem volt semmi, tapasztalt már valaki ilyet?

Mindenkinek szép napot!

Ha valaki tapasztalt hasonlót Merckformin mellett légyszi írjon!!!!

Köszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Béku, spontán nekem se, nincs pém.

Mia, nekem 4 részletbe kellett a methez hozzászoknom. 4 napig fél, köv 4 nap 2*fél, köv 4 nap 1 és fél, aztán 2*1. De én lassabban szoktam meg, mikor az egyik 1 szem volt már én is rosszul voltam. Aztán lassítottam vele. Én diétázni később kezdtem el. Nekem volt diétás oktatás a Mensmentisbe.
franci

Köszi Franci!

Akkor talán nálam is van remény!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: biztos kitalálnak valamit,ne aggódj!!!
Biztosan láttak már ilyet,hátha nem akadálya a lombiknak,hisz amellett is szedheted a bogyót!

K ügynök nagyon profi,bízz benne! :)
Vendég

Köszi kisbeeka!
Nagyon megnyugtatóak a szavaid!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia,
egyetértek Francival, szerintem túl gyors a tempó. ráadásul ha a gyógyszerrel együtt kezdted a diétát, még furábban reagálhat a két változásra a szervezet.
én 500-sal kezdtem, és abból is felet és így mentem fel lassan 2X850-re. lehet hog meforalra is érdemes váltani, nekem az jobban bejött, mint a merckformin, bár a hatóanyag ugyanaz, úgyhogy csodálkoztam is.

Breki,
gratula a kiskönyvhöz. nálam nem járt a védőnő és nem is akar jönni szerintem míg meg nem születik a baba... fura hogy ilyen különbségek vannak. tök jó hogy szimpi a védőnő, nekem kevésbé jön be a miénk.

Juditkám,
óvatosan a melóval, nehogy túlhajtsd magad!!! jó sokat vagy távol az utazással együtt. :(

Kubu,
köszi az infokat. a felkészítőre nem Apával együtt kell mennünk? :roll:

Andi, Oroszlán,
szívesen csatlakozom hozzátok, nagyon jó ötlet!

Andikám,
várlak Sz után a hírekkel, bár tudom hogy minden oké lesz. :-)

Oroszlán,
nagyon helyes a babátokról a kép!

Franci,
helyes a kisfiad! :-) ebben a korban olyan dumákat tudnak megereszteni... nálunk van a szomszédban egy ötéves kissrác, néha csak bámulok miket tud kérdezni, mondani... :-)

Ancsi,
jobbulást! remélem a gyógyszerrel hamar rendbe jöttök!

Eszter,
gratula a mostani első szúráshoz!!!! naggggyon drukkolok nektek!!!!

Csucsu,
új frizura? kár hogy már nem azzal láttunk. :-)
hogy halad a lakás?

Ann,
én is kaptam fiúarcokat is! :-) de azokat átlapoztam. :-)

Estrella,
te is jó sokat utazol. :-( meddig tervezel bejárni?

Sajtikánk?????

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: az én védőnénim is olyan,hogy azért távolságtartó,de mondott egy-két vicces sztorit is,tehát van humorérzéke :)

Hozott olvasnivalót is :D
Sok hasznos infó van benne a támogatásokról is,meg persze a kismama csomagra beváltható kupon,amit majd a 3. harmadban beváltathatunk :D

Persze nem tudom,mi lesz benne,de én már az újságoknak is örültem :)
Vendég

Köszi Zsuzsi!

Nekem K ügynök mondta, hogy a gyógyszer szedése mellett semmi szénhidrát, fehér kenyér. Nekem meg sajnos a cukor a csoki, meg a kenyér a lételemem. :D :D :D :D :D :D Vagyis volt a lételemem!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Lányok!

Mikor érdemes 4D-re menni?
Itt január végéig akciósan 6000 Ft kuponnal!
http://g1intezet.hu/index.php/arak/akci ... tarol.html

Én most picit megijedtem, mi ugye nem vagyunk eltiltva egymástól, és tegnap este iszonyatosan meghúzódott a hasam alja, percekig összegubózva feküdtem utána, remélem nem csináltam nagy bajt... Még most is fájdogál picit, nem tudom, mit húzhattam meg...

Vettem valami terhesnaplós könyvet, Trábert Ivett Hurrá, terhes vagyok! a címe, jókat olvastam róla...
Tegnap belekezdtem, a második fejezetnél már minden bajom volt...
Tele van kari, aji, orvi (ez orvos) és egyéb szavakkal. Én hülyét kapok tőle, ha egy felnőtt ember nem képes értelmesen beszélni, főleg, ha még könyvet is ír...
Na mindegy, nagy csalódás...

Zsuzsó
A komód nagyon olcsó volt (8000 Ft), így nem tudtam kihagyni...
De már jó sok minden megvan szerencsére...
Április végéig tervezek bejárni... Tegnap volt egy nagy céges kolléga búcsúztató, így legalább az én híremet is el lehetett mondani egy csomó embernek :)

Béku
Jaj, dehogy vetted el a kedvemet, imádom a babakocsinkat!
Sógornő is odáig volt a dokitól, talán akkor jobb is, ha nem oda mentem, mert nekem még csak nem is pesti a lakcímem, szóval tuti szívóztak volna.
Jó sokáig ültél a rendelőben...
Én bejelentkeztem fogdokihoz jövő keddre :(
De itt kiokosítottak a lányok, hogy kaphatunk érzéstelenítőt!
Nagyon fura egy védőnőd van, az enyém csak a vége felé jön házhoz és addig nem is kíváncsi a pasimra... Persze kérhettem volna, hogy jöjjön többször, de a fene sem akarta...
Amúgy a védőnőnél a mérleg nálam is 3 kg eltérésben van az otthonihoz képest, de az olyan, mint a vágóhídon, úgyhogy az otthoni digitálisnak hiszek. Mondjuk nyilván az eltérést ugyanúgy mutatja a benti, csak őskövület.
De legalább elég alapos a védőnőd, az enyém semmi ilyesmit nem csinált, csak töltögette a könyvemet meg kérdezgetett, hogy van-e kérdésem.

Vikus
16.-a miondjárt itt lesz!

Eszter
Elmentem ezt az immunerősítős tippet, bár elég vacakul hangzik :)
Látod, végre itt a 7.-e! :)
50e a szülésznő tarifa??? Azt a rohadt, akkor lehet nekem sem lesz! Állítólag a Margitban is jók vannak!

Franci
Barát kislánya olyan gyönyörű lett, elolvadtam tőle....
Hülye kolléganőm, aki most a főnököm lett (és elvileg már dolgoznak a babán) meg közölte, hogy nagyon sajnálja őket, mert most 15, vagy inkább 30 év szenvedés vár rájuk, hát szóhoz sem jutottam!

Ann
Drukkolok nagyon keddre!!!
Hálapénz ügyben már írtak a többiek, én is utólag adnám oda...
Én is Teletáltól szoktam rendelni!
Néha alig tudok 50 CH-st kaját összevadászni, jövő hétre meg millió jó lesz, kétszer még a cukormentes desszert is belefér a grammokba...

Csucsu
Felújítás??? Jaj, nem irígyellek!

Judit
Remélem csak az eleje visel meg a munkának, hátha belerázódsz lassan...
Neked meg már szinte nem is kell szülésfelkészítő, mindent tudsz ér profi vagy! :)
Eldöntöttétek már, melyik kiságy lesz a nyerő?
Én Rubint Rékára tornázgatok, de töltöttem le én is másokat. Eljárni nekem sincs nagyon időm munka mellett.

Kubu
Sajnálom, hogy ugrott a vizsga meg az ordítást :(
Mi baja volt Lizának?

Rita
Drukkolok nagyon, hogy Fülöp kiderítse, mi a baj!
Bár ezt most úgy tűnik, nem tudtátok volna kivédeni :(
Sok erőt kívánok!

Kép Kép
estrella22

Mia,
a 100-es metet én úgy kezdtem el szedni, hogy első héten este csak fél, aztán 2. hét reggel fél, este fél, és 3. héten 3-szor fél. Szerintem fontos a lassú hozzászokás és az, hogy ne egyszerre vedd be a napi adagot. Nem is értem hogy modnhatták azt, hogy már 5. napon este 2 szemet vegyél be, még akkor is ha ez nem 1000-es hanem 750-es. Nagyon lényeges emellett, hogy rendszeresen egyél, és a ch-t nem szabad kerülni, csak az előírt mennyiségben fogyaszd. És a gyogyó mellé folyadékfogyasztásra figyelni kell. Sztem tuti sok volt neked az a napi egyszeri kezdés, főleg hogy 5 nap után megemeltétek. Szóval én ezt nem értem....
Diétában sok mindent lehet enni. Vannak hozzá táblázataid és egyéb tudnivalóid amik segítenek? Ha küldessz mailt, szívesen küldök neked anyagot.
ann74

Lányok, én még korábban néztem egy babakocsit, de ugye nem erre esett a választásom...
Akkor még 50e volt, most írt a nő, hogy még megvan és 40e-ért is odaadja...
Nekem nagyon tetszenek a Chicco-k, úgy tűnik, jó állapotban is van, hátha érdekel valakit...
Priviben megadom szívesen a nő elérhetőségét!

Ezt írta róla:

Nagyjából összegyűjtögettem,amit tudni kell a kocsiról. Meg voltunk vele elégedve,két gyerek használta,de ettől függetlenül megkímélt, szép állapotban van. A mózeskosarat kb 2x3 hónapig, a hordozót 2x8 hónapig használtuk,a mózeskosár teljesen olyan,mintha új lenne.A sportrészt 14 ill. 18 hónapig használtuk. Könnyen kezelhető, egyszerű összeilleszteni az egyes részeket.

A váz:
- alumínium, könnyű, esernyő alakúra összecsukható
- a mózeskosár és a babahordozó is könnyen rákapcsolható a vázra
- alul bevásárló háló
- dupla kerekek, az első bolygósítható, de lehet rögzíteni is, a hátsók fékezhetőek
- állítható-körbeforgatható-behajtható tolókar

A sportkocsi rész:
- állítható háttámla, lefektethető majdnem vízszintesig (170 fokig)
- kivehető kapaszkodó
- kupola, hátsó részén egy kisebb zsebbel, a zárt hátsó rész lecipzározható, nyáriassá tehető
- fel/le hajtható lábtartó rész
- 5 pontos biztonsági öv

A babahordozó (autósülés):
- 0-13 kg használható (kb. 8-9 hónapos korig), megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak
- be lehet kötni biztonságosan az autóba
- kiegészítői: levehető napellenző, fejszűkítő
- a huzat 30 fokon mosható

A mózeskosár:
- baba velünk szemben fekszik
- fejrésznél állítható a dőlésszög (kívülről, a baba felébresztése nélkül)
-levehető, mosható huzat, téli takaró
- merev falú,műanyag
- antiallergén belső huzat,puha fekvőbetét, vastag kupola
- extra kiegészítő: autós rögzítő a hátsó üléshez és tépőzáras biztonsági öv

Méretek:
-a váz: nyitva: 54x105x92 cm, összecsukva: 35x102x35 cm, súly: 10,2 kg
-a mózeskosár és a hordozó is kb 4-4 kg
Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
estrella22

Estrella:
ezt gyorsan elküldöm,utána hosszabban reagálok:

[quote] írta:ÉRTESTÍTJÜK A VÁRANDÓS KISMAMÁKAT, HOGY OSZTÁLYUNKON LEHETŐSÉG VAN 3D / 4D ULTRAHANG VIZSGÁLAT KÉSZÍTÉSÉRE.

A VIZSGÁLAT VÉGZÉSÉNEK AJÁNLOTT IDEJE 25-30. TERHESSÉGI HÉT KÖZÖTT VAN.

IDŐPONTOK: HÉTFŐN DÉLUTÁN MEGBESZÉLÉS SZERINT.

A VIZSGÁLAT MAGÁBA FOGLALJA A DVD, VAGY VHS FELVÉTELT, 1 DB SZÍNES FOTÓT ÉS A VIZSGÁLATI LELETET.

A DVD ( -R) ÉS A VHS KAZETTÁT A KISMAMA HOZZA MAGÁVAL, DE SZÜKSÉG ESETÉN MI IS TUDUNK DVD-T BIZTOSÍTANI ( 300 FT/DB ).

A VIZSGÁLATRA JELENTKEZNI LEHET A 251 7333/3711 TELEFONSZÁMON.

ELŐJEGYZÉS SZÜKSÉGES !

A BABAMOZI DÍJA: 8000 FT.

Szóval ha mégis később lenne szebb a látvány Nálad a 4D-n,ajánlom figyelmedbe,ez nem sokkal drágább... persze mihez képest :)
Ja,és ez az Uzsoki kórház (14. ker.)!
Vendég

Estrella: Ja,és rákérdeztem páromnál arra a kerék-témára,úgyhogy jobban kitárgyaltuk,és abban egyeztünk meg,hogy annyira nem para,csak a kerék méret nem mindegy,mert nem mindegyikhez tartanak alapjáraton belsőgumit a kerékpárüzletek (pl. ahol ő is dolgozik),DE lehet rendelni,kérdés,hogy hány nap,mire megérkezik.

Ha megírod a kerék méreteit,írok pontosabb infókat :)
Ja,és majd ha használatba veszitek,előtte párom szívesen segít minimálisra csökkenteni a kerekeknél a veszélyt,sajnos ezt SEM mondják el a babakocsis üzletek,pedig sokminden kivédhető ;)

A babakocsi nekem még korai,úgyhogy köszi,de nem élek a lehetőséggel,főleg,mert tudnom kell biztosra a babácska nemét,ha meg lány,akkor szép színeset szeretnék :D
Vendég

Estrella, először 4d-n én 16 hetesen voltam, és meg is mondták hogy fiú. Láttam megvan keze-lába. Tudtuk hogy nagy lábú lesz. :D A szemürege tiszta apja, stb…
Utána voltam a 27-28 hét környékén, azt kicsit fölöslegnek éreztem, csak sajna a doki nem csinált uh-t, 18. héten és a 33. héten volt csak hivatalosan.
Jelentkezz be január végére.
A könyv tényleg fura.
Hülye kolléganőnek biztos hamar összejön majd a baba. Hogy lehet ilyen.
Nekem még csak 4 éve van gyerekem, de ezek az évek gyönyörűek voltak. És biztos a következő 100 év is az lesz.

Mia, nekem kell enni szénhidrátot, csak kevesebbet. Kenyeret is eszek, még fehéret is, a legtöbb persze rozs.
franci

Estrella: a szavak agyon-becézésétől én is néha a falnak megyek...
van nálam is egy határ,amibe túl sok nem fér bele... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is azt szeretem,ha normálisan vannak megírva a dolgok,főleg egy ilyen könyvben,én nem tudnám a helyedben ezekután komolyan venni...
Vendég

Sziasztok lányok!
Régi vagyok, de most mégis új, szeretnék újra menni a BMC-be és azt szeretném kérdezni, hogy most viszonylag mikor érdemes menni ultrahangra, úgy értem..időben hány óra körül nincsenek olyan nagyon sokan, korán reggel vagy inkább kora délelőtt, délután? Köszi előre is!
Régebben mindig nagyon sokan voltunk, hosszú kígyózó sorokban álltunk mire bejutottunk a recepcióhoz, gondolom ma sincs ez nagyon másként, csak többen lettünk! Mindenkinek sok sikert és szerencsét a várt babához! Megéri várni, az tuti:-))és sosem szabad feladni! Előbb, utóbb mindenkinek sikerülni fog!!!!

Kép
baby.81

Baby: üdv itt :)

Ahogy írod,kígyózó sor most is van hajnalonta,én az utóbbi időben 9-nél előbb nem mentem be (nov.-dec.),és így 1-2 ember volt csak előttem a recepción,de általánosítani nem tudok,hogy mikor milyen...

Ettől függetlenül fent a dokinál akár több órát is kellett várni :?

Majd jönnek a lányok,és mondják,hogy most mi a helyzet BMC-ben :)
Vendég

Kubu: koszi a foto dicseretet:) nem tudom, hogy szeretnek-e szulesznot, inkabb kivancsi voltam, hogy megy ez a Janos korhazban, de meggyozo, amit irtatok Eszterrel! Mas: en is azt mondom, hogy tulhajtod magad, neha lassits kicsit es talaljatok ki a paroddal vmilyen relax programot, hogy fel tudj toltodni :):):) szuksege van ra minden anyukanak, nem szabad elhanyagolni!

Eszter: eljen az elso szuri:) csak igy tovabb!!! irok neked privat uzenetet, lenne par kerdesem:)

Mia: mindent leirtak a tobbiek, szerintem is gyorsan emelted a gyogyszer adagot, en hetente emeltem a duplajara, de fel tablettaval kezdtem, es igy is 2 hetig hanyingerem volt, utana allt be a dietaval egyutt!

Andi: varjuk, hogy mi volt Sz-nel:)

Estrella: babanaplot en is kerestem, de nem talaltam olyat, ami igazan tetszett volna, igy vettem egy szep kotesu ures naplot-szeruseget es abba fogom beleirni a heti torteneseket es beragasztani az uh kepeket:)

Zsuzso: szerintem johetnek parok is a szulesfelkeszitore! nem tudom mikor vannak az eloadasok es meddig tartanak? Kubu?

Beku: en is meg vagyok elegedve a vedonommel! eddig en voltam nala 2x a rendeloben. amin meglepodtem, hogy nincs szamitogep, mindent papiron dokumentalnak... ja es ugyanaz a keresztnevunk:) es ami meg fura, de nem zavaro, hogy fiatalabb nalam:) legkozelebb jan. 12-en megyek hozza, nekem most fogja eloszor meghallgatni a baba szivhangjat:) erdekes, vizeletet nem kert tolem egyik latogatasom alkalmaval sem...

Judit, Estrella: milyen kismama tornakat tudtatok letolteni a netrol? privat uzenetben is johet, ha nem publikus:)

Kép
oroszlán

Sziasztok!Mintha egy fokkal jobban lennék!Viszont ma vissza kellett vinnem házidokihoz a nődokis papíromat.Csupán "csak"1 órát ültem a betegek között!Alig voltam ideg!Remélem mást nem nyeltem be!Ez a gyogyó halljátok akkora,hogy szó szerint minden alkalommal fuldoklok,mikor beveszem!Pedig már ketté is töröm!Akkor is!
Breki!Te írtad,hogy fogorvoshoz kéne menned?Ne aggódj most is tud adni szurit,nem ártalmas a babyre!Én akkor is voltam amikor már tudtuk,hogy kismami vagyok,mondtam neki,de azt mondta,hogy terhesen csak röntgent nem lehet ill.amalgántömést cserélni!

Kép
Kép
missancsi

Ja és kaptam tegnap fotót, csak elég sz.r a minősége,de a legközelebbi szerintem jobb lesz,majd azt felrakom!(Ha megfordítom,olyan mintha egy kisegér lenne a képen :D )

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: az antibiotikum melle javaslom, hogy vegyel Normaflore-t, hogy a jotekony bacik visszakeruljenek a szervezetedbe:) Jobbulast:)

Kép
oroszlán

marmint bakteriumok bacik helyett;)

Kép
oroszlán

Mia, én is xr 750et szedek, de nekem semmi bajom nem volt tőle...furcsálltam is, mert mindenki mondja mennyire gáz a meckformin...

Én is csak biztatni tudlak, ez nem lehet a lombiknak akadálya...kitartás!
Vendég

Oroszlán!Pont most nézegettem itthon a Normaflort,hogy vajon ihatok-e terhesen,mert az antib.kezdi kikezdeni a gyomromat! :?

Kép
Kép
missancsi

kisbeeka!
köszönöm szépen a válaszodat, akkor inkább 9 körül megyek és lesz ami lesz, türelmes leszek:-)
mindenkinek mielőbbi pocakosodást kívánok és szép kismamaságot!!!

Kép
baby.81

Ancsi: ezt talaltam a hazipatika.com oldalon (http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... nzio/14898):

A Normaflore belsőleges szuszpenzió terhesség és szoptatás időszakában alkalmazható.

Kép
oroszlán

Andikám,
merre vagy már? :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ancsi: hát az enyémen se látszott sok,szerintem rakd fel nyugodtan!! :)
Én nagyon szívesen látnám,és szerintem a többiek is :)

Szóval akkor lehet kapni érzéstelenítést?
Mert nekem anélkül sajnos nem megy :? Ez a dokim már rájött,mit kell adnia,mert nekem a régifajta olyan volt,mint a placebo-mindenféle hatás nélkül...

Egy fogamat meg kell csináltatni,amit anno nem tudott,túl pici volt a lyuk a töméshez,hátha most meg lehet csinálni. Nekem a romlás szerencsére lassú ütemben szokott menni!

Oroszlán: nem csak most kellett a piss,azt mondta,késüljek fel rá,hogy minden alkalommal lesz!!! Csak ugye eztán nekem kell mennem őhozzá.
Ja,és mint megtudtam páromtól,aki kikísérte,körül is kellett volna néznie!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Így csak beírta,hogy mondjuk 2 szobás ház...
Vendég

Annyira fáradt vagyok... Pihentem egyet a kanapén,természetesen órákig bírnék aludni,de persze éhes is vagyok.

Ezt most megoldottam magos pirítóssal,és Parenyicával,nagyon jólesett,csak kevésnek bizonyult :?

Tehát mintha kezdene az étvágyam visszatérni,sokmindent meg bírok enni annak ellenére,hogy magamtól nem merném megkóstolni, de ha párom elémrakja,nincs is gond vele,és még semmi sem jött vissza :D

Már csak ez a borzasztó fáradtság akaszt ki,így esélyem sincs minden alkalommal kaját készíteni,márpedig jó sokszor éhezem meg... :?

Védőnő mondta,hogy egyek nyugodtan,de azt már elfelejtettem,mit mondott,hogy 1 v. 2 kilót hízhatok havonta...
Beírta a 47 kg-ot magának,aztán februárban ő is megmér a "rendelőben",és akkor már lesz magzati szívhang hallgatás is :D :D :D
Tudom,már írtam,de úgy örülök neki,nekem Sz nem mutatta,és a szívverését sem tudom,mennyi :?
Vendég

Hahó!

Olyan jó péntek és végre itthon. Már kitakarítottam.

Rita: remélem, most megtalálták a bajt, aztán az orvos mond valami biztatót és lesz eredményes folytatás! Örülök, hogy tetszenek a virágok, hamarosan 2 ujabb cserép is nyilik.

Eszter: hajrá szuri-muri, csak lenne eredmény, tartósan!!! Nagyon-nagyon szeretném. Mindenkinek szorítok, de neked különösen! Többi lányok ne haragudjatok ezért rám!
Jól irod Kubunak, hogy valahol lassítani kellene, mert ez nem fog hosszan jóra vezetni!

Breki: hajrá aranyos védőnéni. Jól ellátnak mindenütt, az már biztos!

Estrella: te is jó későn érsz haza. Mit szóltak, mikor megtudták/látták mi nálad a helyzet!?

Csak ájuldozok itt a szül.nő tarifákról, hát ez azért brutál!

Mindenki eldönti majd mit szeretne. Régen nem lehetett, de nekem nagy szerencsém volt, egy irtó helyes fiatal csajszi volt, és annyit segített.
Amugy egy barátosné 2 éve szült János kh-ban ügyeletes orvos/szül. nő párosítás - és nagyon, nagy elégedettség.

Báránykával a dolog elintézve. Anyuka elkezdte, posta elvitte, fiacska befejezte, most örülhet. De magáról egy sort se irt volna, de majd csak lesz valahogy.

Majd még jövök

kispatak
Vendég

Kispatak: az biztos,hogy törődnek velem rendesen...

És azt hiszem ez a válasz arra,hogyan fogja fel az ember,hogy babát vár.
Egyre többen viselkednek úgy velem,ahogy egy kismamával szokás,ez segít szokni a gondolatot.

Először a választott dokinál,aztán másnap kismama cetli a vérvételen,majd EKG-n elnézést kértek,főleg hogy ezekben a hetekben odáig el kell mennem,és várakozni (???? :shock: :shock: :shock: ),ezt nem értettem,hisz én pl. max a vérvételes lecsapolástól nem voltam túl jól,de egyedül maradtam,mert párom ment dolgozni,és utána még simán átmentem hozzá a papírjaimért,és nem estem össze,tehát nagyon jól bírom!

De persze jólesett,hogy figyelt rám az a dokinő is :)

Most meg a védőnő,majd nővérem bejött közben,mert kellett neki ruha a szárítóról,és hallhatta,ahogy elmondta a védőnénim,hogy használjam ki,hogy itthon vagyok,és igenis pihenjek csak,amennyit szeretnék,csak arra figyeljek,hogy tudjak éjjel aludni,mert az lenne a fontosabb,de ha nem megy annak a rovására,akkor nyugodtan szunyáljak napközben :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval,mivel ennyien bánnak már úgy velem,mint igazi kismamával,kezdem beleélni magam,mindamellett,hogy a pocim még igen pici,de behúzni nem bírom már :D
Vendég

Béku,
ha még emlékszel én március-május magasságában jártam fogdokkerhoz, volt ott minden, amalgám, rgt és milliónyi érzéstelenítő és tessék :-)

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu drága,ha ilyet kapok azért a hősiességért,hogy elmegyek a fogdokihoz,már hívom is...! :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól van,megnyugodtam!
Csak valahogy a filmekből úgy tudtam,hogy olyankor nem lehet,de talán azóta ez változott :)

Annnnnnyira édes ez a kép!!! :)
Olyan nyugodt,és szeretetteljes :D (cuki a maci :) )
Vendég

Béku,
nyugi dokkert illetően én is ideges voltam picikét, nehogy baj legyen, de megnyugtatott hogy az rgt nem okoz gondot, és az érzéstelenítő pedig nem megy át bébikéhez :-)
macit tegnap kaptuk kölcsönbe barátnőtől, azóta béke van itthon :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Éreztem én,hogy annak a macinak köze lehet ehhez a nagy békéhez,ami a képen is látható! :lol: :lol: :lol: :lol:

és az a barátnő várja vissza a macit? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor megszülettem,nővérem 1 éves volt,és volt egy plüss kutyája,már sok hónapja,és szüleim megkérték,hogy ajándékozza nekem...
Akkoriban nem jött rá sem ő,sem a szüleim,hogy ez mekkora hiba volt,hiába várt engem haza egy szál virággal,örökké tüske maradt benne,hiába kapott egy másikat,ami majdnem ugyanúgy nézett ki (mai napig megvan mindhármunké :) ).

Szüleim gesztusnak szánták csak nővérem ajándékát,de ő túl pici volt ehhez,csak azt akarták,hogy legyen nekem is születéstől olyan kutyum,szerezni csak később tudtak :)
Vendég

Sziasztok!

Végre hétvége! Bár ma már talán nem voltam annyira fáradt.
Viszont már megint nagyon sokat írtatok, ember legyen a talpán aki bírja követni!

Estrella,
tényleg te is nagyon sokat vagy a melóban! De valahogy majd kibírjuk májusig :wink:
Sajnos a szüléssel nem úgy van mint gondoltad, anno mikor én szültem, nem volt még semmi extra segítőeszköz (labda, fürdő, stb.) és szülni is csak ágyon, fekve és kész! Szóval ezek hatásairól, előnyeiről szeretnénk hallani, meg hogy apának mit szabad, stb (az előző két szülésnél én egyedül hősködtem, apuka sehol)
Remélem hasfájás már elmúlt!!!

Kubu,
ilyen babácskáért én is megyek fogdokihoz :D (amúgy is kell, min. ellenőrzésre, de ha már ott vagyok, csinálja meg amit talál)

Ancsi,
gyógyhullámok mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter,
tényleg elég perverzül hangzott hogy élvezted az első szurit, de asszem itt mindannyian nagyon is jól értjük ezt az állapotot :lol:

Breki,
nyugi, fáradtság is elmúlik szép lassan, és az émelygés is...nagyjából karonfogva fognak elhussanni, és akkor már olyan jóóó :wink: Én most már csak esténként kűzdök picit a gyomrommal, de napközben okés, és a melót is bírom elalvás nélkül.
Szóval kitartás, egyre jobb lesz, és közben a pocak is megnő szépen :D

Oroszlán,
tornák közül ezeket találtam:
http://www.maternet.ro/Tanfolyam/2Av%C3 ... fault.aspx

http://mama-baba.freeweb.hu/torna.html

Kép
judit0713

Breki: alakul már az a pocak. Nehogy behuzd! Lesz az még jó nagy. És tényleg pihenj sokat. Majd a végén is fogsz, hm mert nyár lesz a vége, nem lesz könnyű, soha sem az. De milyen jó, hogy mindenki igy törődik veled - használd ki és tegyen igy minden kismami.

Kubu: zabálom Lizát, pedig már ettem - hm nagyon szeretnék egy ilyent. De hátha lesz még a családban, de nem ugy állunk. Ölelés éteren át neki és minden babócának.

Kismamiknak meg pocaksimi

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem, csak csavarogtam ma egész nap!!!!! :)
Lényeg: Hilda reggel levette fent Sz-nél a vért, örültem, hogy nem kellett mászkálni emiatt.... és büszkék lehettek rám.. :).... mert nem is lettem rosszul, csak kis szédülés... kora du. kellett hívnom Sz-t az eredményekért, leletek rendben!!!!!!!!! Jók a laboreredmények, azt mondta.
Reggel még meg is uhuzott, rekeszív szabályos, rendesen lehetett látni.... és bekukkantott a lábközé is (mármint nem az enyém közé.... :shock: ) hanem a kiskisasszonyé közé... és teljes bizonyossággal kislány :) Szóval hepiség-havájdizsinapszemüveg és amit el tudtok képzelni :)

Voltunk anyámmal a Bergonban. Van sok szép dolog ott is persze,kis ágyneműt pl. kinéztem, meg játszó szőnyeget meg vagy még 10 féle dolgot, hogy na az azért tetszene.... de pl. a babakocsik közül 1 se (!) jött be, majdnem mind órmótlan nagy harciszekér, és emelgettük anyuval, baromi nehezek voltak... nagy, órmótlan kerekekkel, nem akrok senkit se megsérteni, aki esetleg itt vásárol, de nekem az itteni választék elég gagyi hatású volt sajna, és árban se volt ám mindegyik annyira alacsony árfekvésű, mint gondoltam volna..... :shock:
Voltak kisebb méretűek is persze, de nagyon kevés, és súlyra azok sem voltak könnyűek.. Most a komplett babakocsi fajtáról beszélek, nem a futkosós ernyőkocsiról persze. Szóval mi biztos nem itt fogunk venni.
Hazafele bementem még a Brendonba is az örsön... végigmutogattattam az álombabakocsit mit-hogy-mittud, kell-e rendelni x idővel előtte.... ilyenek... és a nő ajánlott még másik modelleket is, amik ugyan ebben a boltban nem voltak,de mondta menjünk el a nagy-Brendonba és nézzük meg, mert nagyjából ugyanez a kategória, és hátha még más megtetszhet, mielőtt megvennénk....:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ja és Zsuzsókám szóltam a 90 napos papír miatt, én azt hittem lesz valami pöpec nyomtatvány, de annyi, hogy a mai ambuláns lapra ráírták, hogy mikor volt az utolsó menses, illetve hogy a szülés ideje mikorra várható..... ez az igazolás.... végülis úgyis majd nyilatkozni is kell nekünk is meg a gyerek apjának is....

És egy hír, most a híradóban mondják..... majd beszartam a röhögéstől :)
"Átkot szórtak a román kormány tagjaira a boszorkányok, mert januártól nekik is adót kell fizetniük!!! :)...... és közben ott mutatják a kokerókat, hogy valami cintányérral vajákoskodik .... ááááááá .... :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?