A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hahó!

Zsuzsi: hajrá kiméletes munka.

Estrella: szuper a babakocsi, és a melóhely is. Az uh-t nagyon jól intézted.

Breki: te is fogod azért. Huh látom nagyon felujítják az Uzs-t. Ma jártam arra, mert hát eljött az én időm is Vicky szóval becsücsültem és mentem. Azért nem Dobogókőre, csak a kis ismert utjaimon. Azért neked piszok szerencse egy ilyen oktató, szívesen mennék vele rosszabb utakra.

Ma kicsit ismét London témában neteztem, kinéztem több dátumot, meg szállást. Már csak az kellene, hogy biztosan menjünk, mert feleslegesen nem akarok sok időt tölteni vele.

Jó lesz 13 nap és megyek Sopronba, már alig várom. Nem vette/vitte senki a kupont, nem baj megyek én vele az új utitárssal. Vele lenne London is. Nem ismerjük egymást, de ez engem nem zavar. Az idén már 2 utat is voltam egy másik hölggyel, és remekül éreztük magunkat. Ugy gondoltam szobatárs is lehet bárki egy kh-ban, ahhoz is kell alkalmazkodni (és hol van 2 ágyas szoba?) Na Breki, ha szerencséd van, Uzs-ban ingyen kapsz fürdővel, csak hát az nem épp wellnes lesz - de azt hiszem nem fogod te bánni. Én is beneveznék még egy ilyenre, ha lehetne.

Sajti: te merre jársz???

Jó éjt

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Tényleg nagy szerencsém van a gyerek keresztapjával. Mert nem azzal az oktatómmal voltam most vezetni, akivel tanultam, nem fizetek ezért 3000 Ft-ot óránként. Azért így gáz volt úgy vezetni, hogy nem tudott belenyúlni a másik oldalról senki. Kicsit ijesztő volt, de meg kell tanulni. Egyébként nem sokszor fulladtam le, csak egyszer igazából. A többi akkor volt, mikor próbáltam a hóból kijönni. De nagyon más volt ezt vezetni.
vicky79
Budapest III. kerület

kispatak: Mit is kellett volna megkérdezni a Londoniaktól? Az egyik fórumos csajszi most van kint a férjénél a két gyerekkel. Most külön vannak, apa pénzt keres.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky, ment pü
kispatak
Vendég

Vicky
Tényleg jó egy ilyen türelmes tanító, én volt, hogy sírva szálltam ki a férjem mellől…
Azt hiszem, nem az ő hibája, rémes tudok lenni, ha félek :)

Zsuzsó
Drukkolok a munkához!
Mennyi idő lesz kb a betanítás?
Az én babakocsim az Espiro Vector 4 Air
http://aprosagokboltja.hu/spl/482169/Es ... ir_hordozo
Andié pedig ha jól emlékszem Hauck Condor All In One
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
Nekem ez a türkiz belőle a kedvencem, de én türkizmániás vagyok, Andiék a narancssárgát nézték úgy emlékszem…
Nagyon aranyosak az 56-os ruhák :)
A koraszülött rucik mekkorák lehetnek…

kispatak
Mennyi időre mész Sopronba? Olyan szép az a város!
Azt hittem, a férjeddel mész Londonba… Hogy találtad ezt az útitársat?

Kép Kép
estrella22

estrella: Engem is meglepett a srác a türelmével. Még akkor sem cseszett le, amikor lett volna oka. (Egyszer nagyon megrángattam az autót.) De mondtam is hogy ez már nekem fájt, úgyhogy nem szólt. Néhány kátyúnál szólt hogy ezt vagy azt észre kellett volna vennem, de mondta hogy még nem áll rá az ember szeme, addig nehéz megtippelni milyen mély a lyuk.
vicky79
Budapest III. kerület

estrella: A koraszülött rucik nagyon picik. Barbus hiába volt 49 cm, volt olyan 44-es ruha ami jó volt rá. Most én is elcsodálkoztam hogy milyen picik is ezek a ruhák. Nem is volt az én babucim ilyen pici. Már mindjárt egy éves lesz. Úgy elszaladt ez az egy év. :( Meg előtte az a kicsivel több mint 8 hónap. Amikor írjátok hogy milyen vizsgálatok jönnek, mindig eszembe jut hogy milyen régen is volt nekünk. Akarok ilyenkor még egy gyereket de izibe. :D Csak valaki más megszülhetné helyettem, az nem hiányzik annyira.
vicky79
Budapest III. kerület

Drága Jánykáim, van egy Cetrobigyóm 2011/05, és Pregnyl 2012/07 1 por 1 oldószer - hűtőben volt mindvégig, nekem már nincs rá szükségem. Csepelen átvehető, írjatok privit. Olyanok ne jelentkezzenek, akik nem írnak a fórumra. Pusssz

Maccs
vörösmacska

Lányok,köszi az infókat a babakocsikról is,meg a genetikairól is :)

Majd eldöntjük,mennyit fogjuk használni a babakocsit,és pontosan mire,mikor,meddig,stb. :)

Megnéztem az Espirot is,hihetetlen,hogy mennyivel könnyebb,mint némelyik,de nekem picit idegen a kinézete,pedig vannak modern babakocsik,amik tetszenek,de ez elég furi :D
Persze talán csak szokni kell a kinézetét :D Majd talán megnézem élőben valahol,jó lenne kipróbálni a kocsikat,nem csak fotón nézegetni :)

Itt volt ma a családom,de 2 helyett mindenki csak 4-re tudott jönni végül,de 8-ig játszottunk,először ping-pong parti volt,aztán valami társasjátékot játszottunk,az nagyon klassz volt,nyertem is :D :D :D

Nővérem párja is most volt itt először,úgyhogy pláne jó volt :)
Ha a nevetés jót tesz a babának,akkor most nagyon jól érzi magát odabent,nagyon sokat nevettünk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ma voltunk a keresztlányom 1. szülinapján.
Mindenki nagyon élvezte.
vnbeni

Sziasztok, szép jó reggelt!

Woody, Vikus remélem K ügynök kiokoskodik valamit!

Vikus, hogy érzed magad? Mindjárt itt a 16.-a

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Jó reggelt!

Mia!
nem tudom... :? kicsit pesszimista vagyok,h igy össze jöhet a baba.
gondoltam mérem a hőmet,de lehet az egyszer nem az igazi,és ha nem jó akkor letörök mint a bilifüle!
Te hogy vagy?

Vicky!
nemsokára úgy vezetsz majd mint Schumi :D :D olyan profi leszel :D
vikus82

Hahó!

Estrella ne félj a volán mellett, vagy már nem is szoktál? Hm emlékszem, mikor Vicky irta ezt. Na azóta változott a világ ugye?
Nálunk is idegesít a férj, nincs türelme. Én nem féltem, inkább a türelmetlensége idegesített.
P-H 3 éjszaka a Sopron. Itt is irtam, hogy vihető a kupon 30 000 pénz 2 embernek, egy 4csill. wellnes aparthotel. Ha nem a másik barátnőm hülyesége miatt kellene most menni, máskor mentem volna. De ez már igy alakult. Neten találtam ezt az utitársat is, mint ahogy a korábbiakat is. Sem őt, sem a nyárit nem ismertem előtte. A londoni út még csak terv, igaz én már több éve tervezem, de most kicsit konkrétabban. Olyan kell, akivel szót is értek ill. pénze is van hozzá, mert hát London nem tünik nagyon olcsónak, keresni kell nagyon hol lehet picit spórolni - ehhez viszont sok ötlet, és idő kell.

Viky: bizony bizony hamarosan szülinap? Tényleg kicsik a pici ruhák, de oly hamar kinővik! Nem kell belőle sok, és lehet bőven használt is. Igaz ez a többi dolgokra is, ahogy irjátok babakocsi is.

Breki: majd eldöntöd mit akarsz. Addig meg nézegess. Árkádban is van, meg csomó más helyen.

Vbeni: tessék akkor mintát venni a szépségről!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok gyöngyvirágok!!! :lol:

Mindenkinek köszönjüj szépen a Zuramszülinapijait! :lol:
Egész héten lusti :oops: voltam írni és a Zuram is ráállt a Maffia II. játékra esténként, nem tudtam kirobbantani. :?
Azért zugolvasás megvolt, majd reagálok is nemsoká, meg táblit is rakok fel, de most megyünk kutyázni. Jól vagyunk, minden oké, a héten már melóztam is, egyenlőre dögunalom.

Pá! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Vicky: Zsír, hogy el tudtatok menni gyakorolni, meglátod alkalomról-alkalomra egyre jobban fog menni :wink: Az meg, hogy hóval nehezített terepen kezdtetek :) külön plussz szeirntem.... Kíváncsi leszek a városban milyen élményeid lesznek? Mikor mentek? :)

Vikus: Szerintem érdemes pozitívnak lenni, minden próbálkozás végén ott a siker lehetősége!!!! :wink:
Én mindig mértem hőt, de azt tudni kell, hogy az utró felnyomja rendesen, és mindenki szervezete máshogy reagálhat amíg nyomatja a plusz progit. Nálam a sikertelen hónapokban még utró/crinone mellett is mielőtt megjött, jött a hő lejjebb esés és ott alul a vizes érzés... abból tudtam hogymár, hogy az a hónap is ment a lecsóba. De addig igyekeztem mindig (inszem-terminált-lombik esetén is) pozitív lenni és úgy gondolkodni, mint aki MÁR kismama.... :shock:
2 cicánk van, Milike és Fannyka... Majd teszek fel Róluk képeket. Milike az égedelem rossz, Ő teknőctarka, 3 éves volt decemberben. Fannykánk félperzsa, zsemle színű, nyugodt fajta, bár Ő már nyugger macska, nyáron lesz 15 éves. Egyben egyezik a két macsek, útálják a kisgyerekeket, rettegnek tőlük :)))))))))))

Béku: Nekem tetszene az Espiro is, csak kicsit drágább végülis a Haucknál és nagyon tetszetős a súlya miatt főleg, egyetlen problémám vele, hogy iszonyat pici a kosár része alul, abba 1 kiló kenyeret beteszel meg max egy tejet, azt nagyon más már nem is fér el.... Szóval ha itthon vagyok és leugrok gyerekkocsival a kisboltba egy közepes bevásárlást már csak plusz szatyorral tudnék megoldani, vagy hátizsák, hogy tolni is tudjam a kocsit kb.??? Vagy díszkisérettel, amit itt ugye napközben nagyon ritkán lesz majd.... Szóval nálunk ezért kilőve..... Pedig félkézzel emelhető lenne...
Örülök, hogy jól sikerült a családi játék-banzáj!!!! Biztos, hogy érzik már ezek a csöppek is a pozitív jó érzéseket!!!!! :)

Estrella: Ment pü!!!!
Bergon: Apróságokért érdemes elmenni-szétnézni mindenképp... csak összehasonlításképp pár dolgot konkrétan megnéztem: az a kör alakú játszó szőnyeg, ami felett ilyen íves izé van, amin lógnak a játékok Brendonban 8ezer körül van... Bergonban 6,5 ezerért... ágyneműk változó áron vannak, abba annyira nem mélyedtem bele, de amit kinéztünk anyuval egy macis, tündéri szép :)..... annak ha csak a huzat részét nézem az volt 3 ezer, ha a paplan-párnás komplett kombót+ az ágynemű huzatot hozzá, akkor 7 ezer volt. Voltak olcsóbbak is, de nekem az adott minta tetszett meg.
Az ilyen használati dolgokat (pelenka, cumisüveg, mellszívó stb.) is néztem, van itt is, de nem tudom hogy máshol mennyiért adják azokat, így még fel kell térképezni a tessó-cora-spar-brendon és többi helyek árait majd mielőtt megnézzük.

Zsuzsókám: Jövő heti melóban nagyon remélem, hogy mint a hímes tojással, úgy fognak Veled is bánni.... mint annó Vickyvel :) De ahogy írod, kb. ez várható, és remek, hogy a házidoki is vigyáz Rád! :wink:
Baldachin megvan, persze db-okban, majd ha meglesz a kiságy akkor installáljuk össze :)
Azóta mondjuk találtam még egy tündérit, az is nagyon olcsó, mondjuk nem tudom megvan-e még, de ha valakit érdekel itt a linkje, talán nem lesz gond, hogy idebiggyesztem, mondjuk a tartóvasat nem látom, hogy írják-e hozzá. Az árban egy szopipárna is benne van. Nekem a mintája miatt még talán egy kicsit jobban is tetszene, mint a zsiráfos pasztell, de akkor már le volt a pasztell tisztázva, aztán nem akartam a számból segget csinálni, meg ugye végülis az is gyönyörű :)
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/egye ... -23395250/

Zsuzska: Mivel sikeres lesz a lombikotok, muszáj lesz nyáron vásárolgatni már, hogy mire jön a baba, meglegyenek a kellékeitek :)
Ez így lesz, meglásd! :)
Pelenkázó szét lett szedve, de a legegyszerűbb ikeás verzsön... kicsit átalakítva, lefestve. Komódosat szerettünk volna, de nem lenne hely kinyitni az ajtaját, v. fiókot húzni hozzá, ezért ez a nyitott megoldás fér csak el majd.. :shock: Amúgy pont így gondoltuk volna átalakítani az alap ikeásat, úgyhogy azért is csaptunk le rá, mert így nincs vele majd már macera, csak össze kell csavarozni azt ádeldássz... :wink:
Most már tényleg kivágnak innen ezekkel a linkekkel, de megkockáztatom, ez az:
http://baba-mama.vatera.hu/ujszeru_baba ... 45300.html

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Bocsi hogy csak ma, de tegnap csak olvasni volt erőm, ígyekeztem sokat pihizni :oops:
Amúgy a meló egyre jobb, főnökkel is volt megbeszélésem péntek délután, hlesz gyakraogy meddig jutottam, ééés megdicsért :)
Szóval nem lesz itt gond, csak a HR csajszit kell kiiktatni a kommunikációból, mert vele alapból se csíptük egymást, most meg aztán végképp rámgerjedt.

Estrella,
köszi a babakocsis linket, én is beleszerettem az Espiro-ba, mondjuk nekem a lite tetszik, a bazi nagy kerekekkel. Majd elkezdek keresni használtat, aztán ha nem lesz, akkor ahogy néztem hó végéig van itt akciósan az új (apa nagyon arra szavaz, mert az garanciális).
Mi főként azért veszünk, mert nekünk autózás+babakocsi lesz gyakran, és olyat keresünk, amibe a hordozó egy mozdulattal átrakható. Nem kell a gyereket macerálni, felébreszteni, csak viszem tovább és kész! Ezért hiába kapnék használtat, ami szép is, de külön venni kellene gyerekülést :roll:

Andi,
nagyon ügyi vagy a baldachinok beszerzésében!!!
Nekem is szívemcsücske, de sajna a tetőtérbe nem fér el, vagyis bénán mutatna :roll: De majd lesz szép ágynemű, rácsvédővel, meg zsebes tárolóval, olyat nézegettem a bergonban.

Vikus,
nem letörni, reménykedni!!! Ott lesz a kisbabszem :wink:

Kispatak,
Sopron jól hangzik! Én imádom, bár mondjuk Kőszeget talán méginkább. De mi már csak akkor utazunk ha letettem a melót...akkor még csavargunk egyet pocakkal, mert utána már csak babával lehet majd.

Vicky,
nagyon örülök hogy sikerélmény volt az első önálló vezetés, főleg hóban!!! Eygre jobb lesz meglátod, aztán már csak azt várod majd hogy megvegyétek a saját verdát :wink:

Zsuzsó,
bizony, Eszternek is volt pár 52-es rugija is, betojás hogy milyen pindurok! Már alig várom hogy apa befejezze a tetőteret (sajna sok meló van még rajta, ő meg nem nagyon ér rá), és végre hozhassuk a sok félretett holmit!

Breki,
klassz lehetett a tegnapi program! Én is nagyon szeretem ha összejön a család egy jó játékra!

Na futok főzni, stb, majd du jövök még!

Kép
judit0713

Lányok,nagyon Drágák vagytok!
Kérdés,ugye nekem nagyon nehezen jött meg eddig,a Merionaltól,meg a Pregnyltől megfog jönni?vagy ilyenkor mi van?
vikus82

Vikus,
elvileg az utro visszatarthatja a mensit. Ezért érdemes 1-2 nappal a mensi ideje után tesztelni, Ha nega, vársz még egy napot, és újra próbálod. Ha akkor is nega, akkor abbahagyod az utrot.
Mondjuk nekem mindig megjött inszem után utro mellett is :roll:

Kép
judit0713

Judit!
köszi,Én 16-án leszek a 30.napon akkor kell tesztelni,de mivel nagyon nehezen jön meg,nem tudom!
vikus82

Sziasztok!

Jövök egy gyorsra :)
Kicsit megint pörgősre sikeredtek a napok :)
Apu nagyon javul, ügyes srác, pihen.
Közben történt egy kis gikszer, költöznünk kell, de még nem tudjuk, hogy mikor. Én a szülésig elfelejtem az egész témát, majd utána foglalkozok vele, addig úgy teszek, mintha nem lenne :)))
Nem rémíszt a tudat, mi nagyon flexibilisek vagyunk, mindig tudtuk, hogy ez egy álom albérlet és nem fog örökké tartani. Inkább az ijesztett meg, hogy kinyílt előttünk a világ. Mehetünk külföldre (régi álmom!), de akár Prágába, vagy le is telepedhetünk, vehetünk házat vidéken, vagy építkezhetünk, visszaköltözhetünk a belvárosba, vagy meg is vehetjük ezt a házat...
De most lezártuk a témát, majd eldöntjük, időnk van, mint a tenger.

A kutyás dolgokba is nagyon belefolytam, majd mindig megmutatom, hogy mit sikerült :)
- lesz 1%-os spotunk, amit az Echo tv forgatott le, nálam volt a forgatás és persze ki más, mint én írtam meg a szinopszist, én is rendeztem :)))
- lesz egy nagyon profi bemutatkozó filmünk, tegnap volt a forgatása, stúdióban, nagy stábbal, 20 kutyával... ennek azért örülök, hogy még a szülés előtt sikerült összehozni :)
- a kutyás határidőnaplós adományokkal is jól haladunk, már nem minuszos kasszával indul az év (hanem O-val :)))
közben az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha megkeresnénk sztárokat, hogy álljanak az ügy mellé és dedikálják, mi meg licitre bocsájtjuk. Iszonyú jó fejek voltak, X-factor, Megasztár, Alföldi, Quimby... szóval, majd megírom és lehet licitálni (vagy legalább majd segítsetek Xfactor és Megasztár rajongó ismerősötöknek szétdobni :)))

Most mentek el anyósék, majd csak a látogatáskor jönnek legközelebb. Nagyon aranyosak voltak, hoztak mindent, ami még hiányzott :) Most már teljesen a gyerekszett rész. Még majd összenézzük, hogy mit kell a kórházba vinni és azt még megvesszük, összekészítjük.
Ma megyünk apás szülésfelkészítőre, amit Franti szervezett. Várom már.
A kutyákkal vannak gondok, tegnap Kairó kirágta a kerítést és elszökött. (szomszéd megtalálta), Panni ezalatt a bejárati ajtót bontotta meg... Nem tudom mi van velük, most drasztikusan nevelünk, reméljük ha ma el kell mennünk, nem arra jövünk vissza, hogy nincs bejárati ajtónk és kutyáink sem...

Én egyébként nagyon jól vagyok. :) Tudjátok, a terhesség elején eldöntöttem, hogy jól leszek :)
A székletproblémák és gyomorégésekek maradtak, de van Stadalax és Rennie és így olyan, mintha nem is lenne gond.
Nem dagadok, vizesedek, nem esik nehezemre semmi (na jó, a 15 perces sétánál már fáj a derekam).
Nincsennek görcseim, izomgörcseim sem. Néha bekeményedek, de magnab és rendben. Végigalszom az éjszakákat, Albert is, aminek nagyon örülök. Nincsennek terhescsíkjaim (még :))))

Pont tegnap volt itt egy barátnőm és mondta, hogy olyan messze érzi még magától a gondolatot, hogy szüljön. Mondtam, hogy én is :))))
Csütörtökön lépek a 36. hétbe. WOW, el sem hiszem. Szeretek terhes lenn, nem maradhat ez így?
Most így utsó héten kezdett kicsit fájni a hátam, meg megint fáradékonyabb vagyok, szóval tényleg nyűgösebb a vége, de teljesen kibírható. (aztán majd kérdezzetek meg 1-2 hét múlva :)

Hétvégén készültek pocakos képek, ha anyós küldi, dobok át :)

Kép
mieza

Sziasztok,mostanra bírtam összekaparni magam...!

Mieza: de örülök,hogy jöttél!! :) Várom nagyon a pocakfotóidat!
De szeretnék én is már ilyen aktív lenni,mint Te! :D

Egyelőre csak álom-sajna...
Ja,és ha olvastad,nincs már meg az idős kutyánk,úgyhogy HA nővérem úgy dönt,hogy nincs ellene (ebben sajnos nem vagyok biztos),akkor majd elgondolkozhatunk a kutyus befogadáson is :)

Ha csak miénk lenne a ház,és nem is lakna velünk senki,akár többet is befogadnék,imádom a kutyákat (is)!!! :)

Nagyon örülök,hogy apud is jól viseli a dolgokat,és jobban érzi magát!

Andi: Espiro-nál odáig el se jutottam,hogy az alját nézzem :lol: :lol: :lol: :lol:
A kilóinak a száma jól hangzik tényleg,de nem annyira,hogy beleszeressek... :D

Mindegy,majd ha már jól leszek,felkerekedek,és megnézem én is a babakocsikat élőben :)
Vendég

andi: Még nem tudom mikor fogunk vezetni, de ilyen benzinárak mellett nem akarom kihasználni. Azt mondta hogy most is elment egy fél tank. Mondjuk tegnap és ma is nálunk ebédeltek. De én szívesen főzök ha van időm. Már várom a vezetést nagyon.

A babakocsi hálós részét én is kihasználom rendesen. Nem igazán annyit pakolok bele, amennyit lehetne. Hozzá edződik az ember.

mieza: Sajnálom ha költöznötök kell, olyan szépen meg csináltad Albertnek azt a szobácskát.
vicky79
Budapest III. kerület

Na, ebbe a kutyasétibe csapódott egy kis tmob szervíz is, sajna hétvégén nem volt nyitva szervízrész, mehetek hétfőn a javított(?) telómért... Aztán anyósnál egy leveske, otthon halsütés, takarítással fűszerezve és ebéd, utána csendespihi.
Nem bírtam aludni, csak forgolódtam, úgyhogy itt vagyok! :)

Van egy jó hírem: Vasikáé (újabbaknak: ő naggyon-naggyon régi motoros, millió dolgot megélt, tündéri fórumozós) megengedte, hogy beírjam a táblázatba, mégiscsak a "mikutyánkkölyke", izé... BMC-s lett végül. Odavagyok meg vissza, annyira örülök nekik!!! :)
Van nagy öröm bódottááá!!! :) Picurkájukkal hétfőn lesz 7 hetes, drukkhegyek nekik továbbra is!!!

Egy kis off:
Hugicám nagyon jó jegyekkel levizsgázott, tavaly óta hivatalosan fodrász. Csak melóhelyet nem talál... Neki ovis a kislánya, ezért a délelőttös műszak lenne jó, hogy érte tudjon menni, sajna más nem tud a gyerekért elmenni. Már arra gondolt, hogy akár házhoz is megy szívesen, persze vadidegenekhez nem mer... Na, egy a lényeg, ha esetleg nyitott szemmel-füllel jártok és tudtok vmi lehetőséget, szóljatok. Amúgy oviba, bölcsibe - magánba is elmenne dadusnak, arra is van képesítése, már dolgozott régen bölcsiben is. Próbálta a bébisintérkedést is, de az ismeretségében nem volt állandó lehetőség.
Bocsi ezért és kösszike, ha van ötlet! :)

Andrea:
Beindultál, mint a gőzmozdony!!! :) Ennyi mindent már beszereztél, olyan ügyes vagy, csak kapkodom a fejem! :) Macsekok asszem ki lesznek osztva kiscsaj által, majd megszokják egymást, vagy a másik verzió - menekülés előle!!! :lol:
Sz ügynök eddig is a kedvencem volt, de a terhesgondozás alatt is nagyon jó fej és alapos, amilyen amúgy is. Kollegina-barátosném is maximálisan elégedett vele, egyáltalán nem bánta meg, hogy őt kérte fel. Ez is olyan izgi, mert 26-ra van kiírva és az már itt rágja a küszöböt!
Izácska nagy franc, szóval a multikaja megmaradt benned?! :lol:
Az arcoskodós linket lepróbáltam, eléggé vicces. :)
VV-ért nagy dícséret neked, már egész jól megy. A leleteid is klasszak, ez tök jó; a paralajstromot meg jól kivesézitek Sz ügynökkel, utána már biztosan nyugodtabb leszel. Pici koromban túl sokat látott doki, de anyukám előre mindenre felkészített és ezt nagyon jól tette.

Csucsu:
Claranak drukkhegyek! Barátosnédnak nagyon szurkolok, hogy sikerüljön a beültije. :)
Nem tudlak elképzelni rövid hajjal, de biztos jól áll! :)

Zsuzsó:
Sajnálom a bolti szédülést, remélem végleg elmúlt.

Mieza:
A költözéses téma nem semmi, nálatok tényleg sok variáció számba jöhet. Ha mi laknánk ott és lenne rá mani, akkor maradnék a házban, nekem nagyon megtetszett, persze nekünk külföld nemigen játszik.
A kutyaprogramba is nyakig benne vagy, csodás, hogy ennyi energiád van még erre is. :)
Ejnye Kairó és Pannika! Nemtom mi ütött beléjük, talán megijedtek, hogy már nemsokára kézzel foghatóan lesz még egy családtag? :roll:
Majd mesélj, milyen volt a szülésfelkészítő.
Anyósék jól kistafíroztak, várom a csudaszép pocisfotókat! :)

Avarka:
Ez most a 2. lombikod lesz 1 saját és 1 adományozott petikével, vagy már a 3. lombik és stimu+leszívás a tesódnak? Bocsi, de olyan rég jártál erre, hogy nem voltam képben... :oops: Tesód előtt ismét le a kalappal, már jómúltkor is mondtam, de ez annyira szép dolog tőle! :D

Ann:
Végre jó hírek (leszámítva a futópados gálaműsort. Ajánlom a feketenadálytő krémet)! Mehetsz L-hez!!! :)
Szóval ízlett a futáros kajcsi? :) Hát a futár? :lol: :wink: Csak huncutkodok, ne vedd komolyan! :)
Mindjárt felteszem a táblit, abban kutakodhatsz a nyári lombikolások után. :)

Kispatak:
Fiacskád no comment, de reménykedni kell...
Virágaid gyönyörűek :)

Lujzici:
Szorítok a baci-irtáshoz. Ne lógassátok az orrotokat, ez nem olyan komoly dolog, szinte minden pasinak van, csak ilyenkor (inszem, lombik) fontos a bacimentesség, ami alapból nem tragédia. Az antibiotikum mellé szedjen a párod probiotikumot is, hogy a bélflóra ne boruljon. Minden rendben lesz, bízz benne!!! :)

Kubu:
Liza remélem már nem sír és a köhögés is elmút. Sajnálom, hogy emiatt ugrott a vizsgád, de majd pótolod, már neked sem sok van hátra ugye? Gyerkőcfotók fantasztikusak, Marci drágaság - igazi kis álláshalmozó!!! :lol: Küldök nyugihullámokat és gyerkőctompítót, hogy neked is jusson kis levegő:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woody:
Micsoda szilveszter, ez ige, ennyi baba!!! :)
Asszem, most nővéred jól teleeszi magát a sok hazai finomsággal, padlizsánkrém is jól hangzik!

Estrella:
Barátodnak gratula! :)
Klassz a pelenkázó, nagyon helyre darab!
Ohó, talán pöcölős a drágátok? :) Tudod mit, ha nem tecc, én átveszem kukacostul!!! :lol: Hidd el, ugyanúgy fogod szeretni, mintha lány lenne, úgysem a neme számít, de hát ezt te is tudod... Értem én, hogy a kislány a vágyálmod (titkon én is azt szeretnék elsőre - ezt a nagyravágyást! :lol: ), talán csak a köldökzsinórt nézték himbi-limbinek. Ha mégsem, akkor is te leszel a legbüszkébb anyuka, vele a karodban! :)

Franci:
Üdv, legyél mielőbb pocakos! :)
Szerintem a herevisszér nem függ konkrétan össze a vetéléssel, de bben nem vagyok szakértő... Csak sokaktól hallottam, hogy műteni kell, aztán több urológustól-andrológustól, hogy nem. Gondolom esete is válogatja, de ha nem komoly, akkor nem szoktak vele annyira foglalkozni...
Gergőd csodaszép kis fickó, a dumája meg haláli! Írd fel ezeket, mert oltári élmény lesz majd később visszaolvasni! :)
Drukk 02. 17-re! :)
Ha szeretnél felkerülni a táblázatunkba, akkor kukkants bele és az adataidat privibe küldd el, én meg szívesen beírlak közénk.

Zsuzska:
Hurrá jó IR-eredmény és nega citológia!!! :D

Lukácsné:
Hanna egy csudababa és milyen rendes kislány, hogy már napközben is alukál picit! Furi, hogy nem ízlik még neki csak a banán és krumpli, de majd belejön. Ínyére hűsítő hullámokat küldök, remélem hamar túl lesz rajta: ))))))))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((((((

Vicky:
Gratula az első vezetéshez, egyre jobb lesz, csak nem szabad abbahagyni, én ott szúrtam el.
Ezen a lady.hu-n ingyenesen tölthetők le a progik?

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
A lényeg!!! Apukádnak gyors gyógyulást, örülök, hogy ügyesedik! :)

Rita:
Sajnálom ezt a rengeteg kromoszóma-eltérést... Fülöp biztos talál vmi megoldást. Lelkecskéd már javul? Hogy viseled a mindennapokat?

Mia:
Nekem Sz ügynök lelkemre kötötte, hogy nagyon apró adagokban - fél szemekkel kezdtem - kell hozzászoktatni a szervezetetet a Merckhez, különben lehetnek ilyen mellékhatásai. Nálam ez a módszer bevált, nem volt tőle bajom, azóta sincs.
Jobbulást kívánok!

Baby:
Üdv itt, neked is hamar-hamar egy nagy görögdinnyét! :wink:
Ha te is be szeretnél kerülni majd a táblázatunkba, akkor kukk bele és priviben várom az adatokat. :)

Pancsi:
Hali anyuci!!! :) Néztem iwies képeket, valami gyönyörűek!!! :D
Hol vannak a fórumra ígért képek? Tűkön ülök!!!

KPN:
Eszméletlen UH fotók! Tényleg nekem is az ugrott be, hogy tiszteleg a babátok!!! Annyira helyes, szépséges babuci!!! :)

Béku:
Újabb vonalzó? :lol:
Zabtejben a szénhidrát elég sok, ezért az IR-esek azt hanyagolják... Amúgy nagyon tápláló cucc. Védőnénivel szuper, hogy jól kijöttök és az új dokiddal is minden okés lesz.
Ez az esés mostanság nagy divat itt a fórumon, tessék hanyagolni és vigyázni magatokra!!! Babócátok gyönyörű, drukk a februári géndiagnosztikára!
Istenem a kutyusod annyira sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Eszter:
Juhéjj, már szúrás ezerrel!!! :lol:
Csodás álmod volt, váljon valóra! :)

Estrella:
A tk kenyérbe szoktál sikért és lenmagőrleményt tenni (fél kg liszthez 1-1 evőkanálnyit)? Ezektől sokkal jobb állagú lesz a tésztája, a lenmagőrleménytől pedig még ruganyosabb is.
Én pont pénteken este süttem paradicsompürével, bazsalikommal és kenyérfűszerrel tk kifliket, most először életemben még hajtogattam is a tésztát, mintha pogácsát sütnék, nagyon fini lett, magas és jó állagú. Egy db kb.: 50g Ch, így reggelire kb.: felet eszek, de elég is, mert nagyon laktató.
Te is túl vagy a védőnénin, megy ez!!! :)

Zsuzska:
Tábli módosítva, tesód kukisához gratula! :)

Judit:
Tudtam én, hogy jók lesznek az eredményeid, nem is lesz ez másképp ezután sem! :)
Jópofa lehetett S szájából hallani, hogy "pöcs". Még most is mosolygok!!! Ééés már mocorog a kis édes, ez nagyon jó! Gratula hozzá!!! :) Drukk 18-ra!
Munkahelyeden szépen hozzászoknak a gondolathoz, hogy más üzemmódban létezel, aztán nemsokára úgyis babázni fogsz! :)
Pocakon inneni fiadat Isten Éltesse! :)

Navi:
Nagyon szép a babátok, az alvós kép a kedvencem - gondolom neked is, de élőben, addig is csendesen pihen! :wink: Mekkora fazon, hogy csak veletek akar aludni, van esze, én is ezt tenném a helyében. A lényeg, hogy minden oké és van tejecske is. :)

Mia:
A lombikos előadás bizonyára nagyon érdekfeszítő lehetett apa számára, ennél már csak az rosszabb, hogy te megrémültél a szövődményektől. De ha vki igazán akar gyereket, bízik a legjobbakban és azért a szövődmények ritkák, nem szabad ezekre annyit gondolni. Mi az konkrétan amitől nagyon megijedtél?

Oroszlán:
Gratula az uhuhoz és a rugizáshoz! :) És lehet, hogy kislány?! :D Olyan a bébi, mintha mosolyogna, gyönyörű...

Missancsi:
Jobbulást, a gyogyó rendbehoz!
Gratu a 3,5 cm-es szépségedhez!!! :)
Gratula a pocikádhoz, már biztos nagyon szép, no meg a kiskönyvhöz is! :)

Vikus:
A terminált is egy esély, bízz benne!!! :)
Csak így tovább, jól tettétek a hétfői matiszkodást! Szorítok 16-ra! :)

Vnbeni:
Eddig mi is az S.O.S. bonbont adtuk a kutyiknak, a mostani szilveszter után ismét ezt fogják kapni, attól nem voltak úgy kiütve soha, mégis nyugiban voltak a durrogástól.
NAV-tól mit akart a nő? :shock:
02.08-ra drukkhegyek!!!

Gigi:
Szorítok az anyajegy-műtétre, minden rendben lesz!!!
Márciusban pedig lombik, már egyre közelebb van! :)

Zsuzsó:
Dejódejó, hogy cukker rendben!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

nem írok semmit. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.29 23:11-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: hát igen,csereberélem a vonalzókat,sajnos túl "szezonális" volt az előző :lol: :lol: :lol:
a mostani nem tetszik annyira,de lusta vagyok másikat csinálni,így most marad :D

köszi a zabtejes infót.. :),és a gratulát is bébihez :D

Igyekszem vigyázni a hóban-jégen,de valahogy éreztem,hogy ezt nem úszom meg,szerencsére csak a kezemmel támaszkodtam le a hóba,így azt se ütöttem meg :)
Nem szívesen megyek ki csúszós időben,mert amilyen szerencsétlen vagyok,akkor esek el,amikor nem kéne... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja,táblázathoz: aug. 10. ;)
Vendég

Mieza,
jó hogy jöttél!
Apukád nagyon ügyes, további gyors gyógyulást neki!
költözés nagy dilemma lesz, de gondolom vártok vele, amíg Albert nagyobbacska lesz.
kutyák remélem ma jól viselkedtek, lehet hogy a frontok bolondították meg őket...

Sajti,
jó hogy előkerültél végre te is!!! :-)
elküldöd a tk péksütik receptjét? mondjuk nem vagyok egy nagy konyhatündér, de hátha meg tudnám sütni. már úgy unom a bolti szeletelt kenyeret, ráadásul E-k is vannak benne...
Hugi meló ötletem sajna nincs, de nyitott szem-fül meglesz. melyik kerületek jöhetnek szóba?

Csajok,
tudtok esetleg olyan müzlit, gabonapelyhet, amiben nincs cukor, de mégis ehető ízű??

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: sajnos müzli-ügyben nem tudok segíteni,nekem még elég sok cukros sem ízlik,de körbeérdeklődöm családban (ott lehet infó),hátha :)

tk. péksüti ügyében (ez nem töltött,csak sima),ajánlom az okosanyus kenyérreceptet,nagyon jól sikerült nekünk is :)

http://www.okosanyu.hu/Konyha/Keny%C3%A9rs%C3%BCt%C3%A9s_otthon

egyszerű a receptje,csak a 2X1 órás várakozást kell belekalkulálni :)
Mi zsömléket,meg formakenyeret csináltunk belőle,csak arra kell figyelni,hogy nehogy túlsüsd,mert akkor kemény lesz,egyébként finom omlós :) Gondolom lehet mindenféle magokkal is felturbózni,azzal pláne jó lehet :D
Vendég

sajt: A ladyj-n le lehet tölteni egy 30 napos demót a photofilter studio nevű programból, de a neten ha kicsit utána keres az ember akkor meg lehet oldani, hogy tovább használd. Ezen az oldalon nagyon jó leírások vannak hogy tudod megcsinálni a képet.

zsuzsi: Én a corás müzlit szeretem, abban talán csak a mazsola édes.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Sajti!
köszi a drukkot,nem tudom jó,de a petefészkem állandóan szurkál! :shock:
vikus82

Elkeltek. Szerencsét fognak hozni! :wink:

Maccs
vörösmacska

Maccs: biztos,hogy szerencsét hoznak majd! :)

Vikus: mindenféle szúrkálódás előfordulhat most :)
Vendég

Köszi Sajti!
már jól vagyok lelkileg,csak az agyammal van baj.
Azt gondolom,minden babánk beteg lesz,mert nála baj volt.Sajna ezt még senki sem tudta kiverni a fejemből.
Majd meglátjuk mit mond Füli.Remélem van megoldás.Sajna most tolódik hogy menjek hozzá,mert a műtét után pont 6 hétre jelzett Mary. :wink:
ritabmc

Rita: én nem ismerem ezt a dokit,de annyian írtak már róla,és mind olyan szépeket,hogy azt hiszem ő biztosan meg fog tudni nyugtatni Téged!

Ő nagyon profi,és látott már ezerféle esetet,így tuti,hogy ha valaki,hát ő megoldja ezt is! :)

Én mindenesetre nagyon drukkolok!
Vendég

Ann, Béku:
Tábli javítva! :)

Zsuzsó:
Csináld magad a müzlit! Megveszed az alapanyagokat és összekutyulod.
A legegyszerűbb recept tk péksütire, bárki meg tudja csinálni és ebben tényleg nincs E betű:
3 dkg élesztőt kb két dl cukros tejben felfuttatok és hozzákeverem
15 dkg finomliszt + 45 dkg tk liszt + 2 ek olaj + só (ízlés szerint) + őrölt fűszerek (1 mk kömény, csipet ánizs és koriander) + 2 ek őrölt lenmag, 2 csapott ek búzasikér egyvelegéhez. Jól bedagasztom, lehet, h. kell még hozzá langyosvíz, a tésztának könnyűnek kell lennie, de ruganyosnak. Ezek után kelni hagyom, majd megsütöm a kenyérkémet. Van aki vízgőzös sütőben süti, úgy is jó.
Ugyanezt a tésztát készítettem el kiflinek is, csak még belekevertem fél üveg par.pürét és őrölt bazsalikomot (ízlés szerint), ez a dagasztásnál ez picit több lisztet vesz fel még a püré miatt. 3-szor hajtogattam, mint a pogácsát. Két cipóra osztottam, kör alakúra nyújtottam és a negyedkörből kiflit tekertem fel. Tojássárgájával megkentem, a tetejére lehet magokat is szórni (mák, szotyi, szezámmag, lenmag, tökmag, stb...), majd 180 fokon kisütöttem. Péntek óta már csak másfél kifli maradt, igaz anyóséknak is adtam 2 db-ot. Elég nagyok lettek a kiflik, ha kisebb is elég, akkor a kör alakúra nyújtott tésztát hat cikkre vágd.
Hugimnál egyenlőre minden eshetőség érdekes, aztán maj kiderül. Azért köszi a fülelést! :)

Vicky:
Jól hangzik, köszi! :)

Vikus:
Pf szurka az jót is jelenthet! :) De nem figyeljük a jeleket!!! :wink: :D

Macs:
Szuper, biztos úgy lesz! :)
Péntekre hatalmas lelkierőt kívánok! Nagyon szép gondolat, hogy veletek legyen otthon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.01.09 22:34-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Rita:
Jaj, ez a Mary, pont ott van, ahol nem kéne...
Át kell progizni a gondolataidat, a babátok egészséges lesz, különben F biztos nem enged addig semmit. Ez a "pihenő" lesz a megoldás, aztán majd potyognak a babák! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: köszi! ;)
Vendég

SAjti!

Dobok pü-t, javítasz nekem is a tábliban?

köszi

eszter82
Budapest

Jó reggelt Csajok!

Bocsi hogy hétvégén megint off volt részemről :oops: :oops: :oops:

de annyi dolog van/volt...

most kicsit megint visszaolvasok, mert mire idáig elértem, elfelejtettem, hogy kinek ,mit akartam :oops: :oops: :oops:
...ez még nem lehet a terhes hülyülésem... :roll: :roll: :roll:

mingyááá jövök a válaszokkal! :)

eszter82
Budapest

No, itt vagyok!

Több részletben valószínűleg, mert annyira akadozik ez a benti gép… :(

Andikám!
Örülök, hogy rendben ment a látogatás Sz-nél és hogy az eredmény nem változott! Akkor mostmár megnyugodtatok, hogy kislány lesz és maradhat a rózsaszín birodalom! :)
Én megfogadtam a tanácsodat és eltüntettem a babaszobából a kínlódó növényeket és az adott pontra odabiggyesztettem 2 pár kiscipőt :D
Még majd beszerzek egy fém szélcsengőt is!
Bár nálunk éppen a babaszoba ablaka előtt van egy odakint… de az mégsem a szoba része! Úgyhogy majd változtatok! :)
Aranyos volt Lac, mert szombat reggel keltem ezzel a dilivel, hogy babaszobából növények ki, és kiscipők az ablakba!
Rám nézett, kérdezte, hogy ezen agyaltam tegnap óta? Mondtam, hogy nem, viszont már úgy 3 hónapja tervezem, úgyhogy most itt van az idő!
Erre mindent félbehagyott, amivel addig foglalatoskodott, és átszervezett minden növényt, hogy a babacipellőknek megnyíljon a terep :D

Kubu!
Annyira szépséges Liza!!!!!!! :)

eszter82
Budapest

Csucsu!

Jól látom, hogy "csak" ígértél képet, de nem hoztál???
Várjuk nagyon!

Sajti!
Te hamarosan csatlakozol hozzám szuri ügyben, nem?
Mikor is?
Ha jól emlékszem, közös szobánk lesz a szülésnél – és a punkciónál, ET-nél, jóhír közlésnél :) -, mert kb ugyanakkor van aktion, csak Te rövid protkós vagy!
Várom már, hogy csatlakozz! :)

Bocsi tényleg a tagoltságért, de ezeket a rövid részeket is olyan akadozósan tudom átmásolni...

eszter82
Budapest

Ritabmc!
Az nagyon nem jó, hogy ezen aggódsz, hogy megint baj lesz!
Próbálj meg úgy hozzáállni, hogy minden rendben lesz!
Gondolj arra, hogy NÉHA történnek ilyen szörnyűségek, de nem mindig ugyanúgy!
Kétszer csak nem ér Titeket ilyen rossz!
Légy pozitív! Hidd el, ez már fél siker a boldogság felé.
Remélem a doki megnyugtat!

Vikus!
A petefészek szurkálás jó dolog …legalább érzed, hogy működik! :D
Azaz hormont termel! Az jó hír :D :D :D

eszter82
Budapest

Vicky!
Nyugi, a vezetés egyre csak jobb lesz!
Majd némi rutin után már mindegy lesz, hogy milyen kocsiba ülsz be, mindet fogod tudni vezetni!
Szuper, ha érzed a fejlődést magadon! Biztosan úgy is van! Egyszercsak majd azt veszed észre magadon, hogy már mindent automatikusan csinálsz és nem kell mindenre külön odafigyelni!

Mieza!
Gondoltam, hogy a kutyusok veszik el sok sok idődet!
Az szuper hír, hogy jól vagy!
A derékfájás tök normális!
:D …hmmm igen, lesz az még durvább is, de abban is megvan az öröm, mert az már majd nagyon célegyenes!
Annyira várom már, hogy ez a röpke egy hónap leteljen :D Teljesen be vagyok zsongva, hogy Albert hamarosan kibújik :D
A költözés nem túl jó hír…asszem, de a változtatás lehetősége tényleg benne van! Most azt csináltok amit igazán szeretnétek! Jól hangzik több megoldás is!
Én személy szerint sajnálnám, ha nagyon messzire költöznétek… Akkor hogy jöttök talikra? :?

eszter82
Budapest

KPN!
Annyira de annyira jól sikerültek a képek!
Nagyok kis jóképű fiúcska :D

…na most megrohamoztak a hallgatók és az oktatók, később folytatom!

eszter82
Budapest

Itt aztán van termés egy hétvége alatt. Lehetetlen felvenni a fonalat.

Sajti, köszi. Tábla majd ha fel is vesznek a BMC-be.

Béku, kenyeret sütöttetek? Vagy csak zsömiket? Mennyi idő alatt sült meg?
Egyáltalán honnan lehet tudni hogy megsült?

Hétvégi téma: babakocsi.
Érdemes megnézni a Bergon nagykert is. A XV. ker.-ben van. Én még a Minimanót is szeretem, ott is szoktak jó dolgok lenni.
franci

Sziasztok!

Eszter!
remélem tényleg jó jel! :D :D Ne dolgozz sokat!
vikus82

Lányok, drukkoljatok, most fogom bejelenteni a hírt a főnöknek!
3 hétig Brazilíában volt, remélem nagyon kipihente magát és jól fog reagálni :)

Vicky
Nyilván nem csinálsz mindent elsőre tökéletesen, de nagyon jó, hogy ilyen szar időben mertél gyakorolni és az a terep sem könnyű, csupa szerpentin...
Barbus koraszülött volt?
A szüléstől meg ne vedd el a kedvünket, én úgyis tartok tőle :)

Béku
Babakocsiban csak te tudhatod, mire van szükséged...
Én elég sok fórumot olvastam, meg tudtam az enyém hibáit és előnyeit, mikor megvettem, nehogy utána érjen a meglepetés...
De teljesen más az életmódunk, mi ugye kb mindent kocsival intézünk, ezért nagyon fontos volt, amit Judit is írt, hogy egy mozdulattal lepattintható a vázról a hordozó és már köthetem is be a kocsiba... Szintén az autóval vásárolunk be, az tény, hogy az Espironak használhatatlan a bevásárlókosár-része, de nekem ez nem is volt szempont. És hiába vidék, nagyon jók felénk az utak, nem félek a felfújható keréktől.
Ami még baja, hogy nem átfordítható a tolókara, ezt is tudom előre, így majd veszek külön napernyőt hozzá.
Viszont rohadt könnyű, simán befér a kocsiba, nagyon jó tolni, minden megvan hozzá, végig lehet használni és nekem a külseje is nagyon tetszik, szóval nekem ideális.
Nekem monjuk pont a hagyományosabbak nem tetszenek, én is elnéztem most a Bergonba vasárnap és ugyanúgy voltam vele, mint Andi, az ottani kocsik nagyrésze nem az én világom.
A kenyérreceptet ki fogom próbálni, jól hangzik!

kispatak
Biztos jó lesz Sopron!
Én nem csaptam le az ajánlatra, mert a munkám miatt ingyen tudok szállodákba menni, inkább az a baj, hogy az időmbe nem fér be...

Andi
Az Espiro bevásárlásra alkalmatlan, ez tény!
Én nem estem hasra a Bergontól, de nem is voltam annyira ráhangolódva...

Judit
Örülök, hogy alakul a munka!
A HR meg úgy tűnik, mindenhol furcsa, én sem vagyok velük túl jóban, vagyis van, aki normális és segítőkész, de a többi...
Kíváncsi vagyok, mire jutsz babakocsi témában!
Van olyan típus is, nem tudom, néztétek-e, amihez van egy fix talp, az van bekötve a kocsiba, és csak arra pattintod rá a hordozót. Mondjuk eddig csak a Chicconál láttam, lehet van máshol is, de az újonan bazi drága...
Pl ennél látszik:
http://babyplanet.hu/babakocsik/tobbfun ... 0007912243

Mieza
Költözést sajnálom....
Nagyon tetszik nekem az a ház, én lehet, megvenném, ha az anyagiak lehetővé tennék :)

Sajti
Na jó, kukacosat sem adunk tovább :)
Sikért meg lenmagőrleményt hol lehet kapni????
És te milyen arányban szoktad keverni a tk lisztet simával?

Kép Kép
estrella22

Próbágattam visszaolvasni..hát tényleg termeltetek! :)
Én sajnos teljesen K.O.lettem a hétvégére! :? Péntek estére már tökre sokat javult a torkom,egész jól voltam,aztán szombat este egy rémálom volt!Fel kellett keltenem apát,hogy szó szerint őrízzen,nehogy megfulladjak!Azon gondolkoztam,hogy kihívjuk az ügyeletet vagy bemenjünk a kórházba?!Orromon sem kaptam levegőt ill.a számon is nagyon nehézkesen ment!Semmit nem aludtunk!Tegnap 2xvolt hőemelkedésem,vettem be rá Algop-t,ma hajnalban felszakadoztam és aludni is tudtam.Ma azért vissza mentem háziorvoshoz,hogy meghallgasson,de szerencsére már nem hallott a tüdőmön semmit!Most még szedem az antibio-t+lándzsás utifű!
Csajok!Ugye ezzel a betegséggel+sok köhögéssel nam ártottam a babynek?Ez idegesít most a legjobban!
Sajna így a mai vérvételre sem mehettem,csak jövő hét hétfőn tudok újra!

Kép
Kép
missancsi

Estrella, drukkolunk. Majd számolj be hogy fogadta.

Ancsi, jobbulást. Kamillázni próbálj meg.
franci

Köszi Franci!Próbáltam a kamillázást,sokat is segített,szerintem a tegnap esti kamillának köszönhetem,hogy reggelre nagyja felszakadozott!

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?