Na, ebbe a kutyasétibe csapódott egy kis tmob szervíz is, sajna hétvégén nem volt nyitva szervízrész, mehetek hétfőn a javított(?) telómért... Aztán anyósnál egy leveske, otthon halsütés, takarítással fűszerezve és ebéd, utána csendespihi.
Nem bírtam aludni, csak forgolódtam, úgyhogy itt vagyok!
Van egy jó hírem: Vasikáé (újabbaknak: ő naggyon-naggyon régi motoros, millió dolgot megélt, tündéri fórumozós) megengedte, hogy beírjam a táblázatba, mégiscsak a "mikutyánkkölyke", izé... BMC-s lett végül. Odavagyok meg vissza, annyira örülök nekik!!!
Van nagy öröm bódottááá!!!

Picurkájukkal hétfőn lesz 7 hetes, drukkhegyek nekik továbbra is!!!
Egy kis off:
Hugicám nagyon jó jegyekkel levizsgázott, tavaly óta hivatalosan fodrász. Csak melóhelyet nem talál... Neki ovis a kislánya, ezért a délelőttös műszak lenne jó, hogy érte tudjon menni, sajna más nem tud a gyerekért elmenni. Már arra gondolt, hogy akár házhoz is megy szívesen, persze vadidegenekhez nem mer... Na, egy a lényeg, ha esetleg nyitott szemmel-füllel jártok és tudtok vmi lehetőséget, szóljatok. Amúgy oviba, bölcsibe - magánba is elmenne dadusnak, arra is van képesítése, már dolgozott régen bölcsiben is. Próbálta a bébisintérkedést is, de az ismeretségében nem volt állandó lehetőség.
Bocsi ezért és kösszike, ha van ötlet!
Andrea:
Beindultál, mint a gőzmozdony!!!

Ennyi mindent már beszereztél, olyan ügyes vagy, csak kapkodom a fejem!

Macsekok asszem ki lesznek osztva kiscsaj által, majd megszokják egymást, vagy a másik verzió - menekülés előle!!!
Sz ügynök eddig is a kedvencem volt, de a terhesgondozás alatt is nagyon jó fej és alapos, amilyen amúgy is. Kollegina-barátosném is maximálisan elégedett vele, egyáltalán nem bánta meg, hogy őt kérte fel. Ez is olyan izgi, mert 26-ra van kiírva és az már itt rágja a küszöböt!
Izácska nagy franc, szóval a multikaja megmaradt benned?!
Az arcoskodós linket lepróbáltam, eléggé vicces.
VV-ért nagy dícséret neked, már egész jól megy. A leleteid is klasszak, ez tök jó; a paralajstromot meg jól kivesézitek Sz ügynökkel, utána már biztosan nyugodtabb leszel. Pici koromban túl sokat látott doki, de anyukám előre mindenre felkészített és ezt nagyon jól tette.
Csucsu:
Claranak drukkhegyek! Barátosnédnak nagyon szurkolok, hogy sikerüljön a beültije.
Nem tudlak elképzelni rövid hajjal, de biztos jól áll!
Zsuzsó:
Sajnálom a bolti szédülést, remélem végleg elmúlt.
Mieza:
A költözéses téma nem semmi, nálatok tényleg sok variáció számba jöhet. Ha mi laknánk ott és lenne rá mani, akkor maradnék a házban, nekem nagyon megtetszett, persze nekünk külföld nemigen játszik.
A kutyaprogramba is nyakig benne vagy, csodás, hogy ennyi energiád van még erre is.
Ejnye Kairó és Pannika! Nemtom mi ütött beléjük, talán megijedtek, hogy már nemsokára kézzel foghatóan lesz még egy családtag?
Majd mesélj, milyen volt a szülésfelkészítő.
Anyósék jól kistafíroztak, várom a csudaszép pocisfotókat!
Avarka:
Ez most a 2. lombikod lesz 1 saját és 1 adományozott petikével, vagy már a 3. lombik és stimu+leszívás a tesódnak? Bocsi, de olyan rég jártál erre, hogy nem voltam képben...

Tesód előtt ismét le a kalappal, már jómúltkor is mondtam, de ez annyira szép dolog tőle!
Ann:
Végre jó hírek (leszámítva a futópados gálaműsort. Ajánlom a feketenadálytő krémet)!
Mehetsz L-hez!!!
Szóval ízlett a futáros kajcsi?

Hát a futár?

Csak huncutkodok, ne vedd komolyan!
Mindjárt felteszem a táblit, abban kutakodhatsz a nyári lombikolások után.
Kispatak:
Fiacskád no comment, de reménykedni kell...
Virágaid gyönyörűek
Lujzici:
Szorítok a baci-irtáshoz. Ne lógassátok az orrotokat, ez nem olyan komoly dolog, szinte minden pasinak van, csak ilyenkor (inszem, lombik) fontos a bacimentesség, ami alapból nem tragédia. Az antibiotikum mellé szedjen a párod probiotikumot is, hogy a bélflóra ne boruljon. Minden rendben lesz, bízz benne!!!
Kubu:
Liza remélem már nem sír és a köhögés is elmút. Sajnálom, hogy emiatt ugrott a vizsgád, de majd pótolod, már neked sem sok van hátra ugye? Gyerkőcfotók fantasztikusak, Marci drágaság - igazi kis álláshalmozó!!!

Küldök nyugihullámokat és gyerkőctompítót, hogy neked is jusson kis levegő:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Woody:
Micsoda szilveszter, ez ige, ennyi baba!!!
Asszem, most nővéred jól teleeszi magát a sok hazai finomsággal, padlizsánkrém is jól hangzik!
Estrella:
Barátodnak gratula!
Klassz a pelenkázó, nagyon helyre darab!
Ohó, talán pöcölős a drágátok?

Tudod mit, ha nem tecc, én átveszem kukacostul!!!

Hidd el, ugyanúgy fogod szeretni, mintha lány lenne, úgysem a neme számít, de hát ezt te is tudod... Értem én, hogy a kislány a vágyálmod (titkon én is azt szeretnék elsőre - ezt a nagyravágyást!

), talán csak a köldökzsinórt nézték himbi-limbinek. Ha mégsem, akkor is te leszel a legbüszkébb anyuka, vele a karodban!
Franci:
Üdv, legyél mielőbb pocakos!
Szerintem a herevisszér nem függ konkrétan össze a vetéléssel, de bben nem vagyok szakértő... Csak sokaktól hallottam, hogy műteni kell, aztán több urológustól-andrológustól, hogy nem. Gondolom esete is válogatja, de ha nem komoly, akkor nem szoktak vele annyira foglalkozni...
Gergőd csodaszép kis fickó, a dumája meg haláli! Írd fel ezeket, mert oltári élmény lesz majd később visszaolvasni!
Drukk 02. 17-re!
Ha szeretnél felkerülni a táblázatunkba, akkor kukkants bele és az adataidat privibe küldd el, én meg szívesen beírlak közénk.
Zsuzska:
Hurrá jó IR-eredmény és nega citológia!!!
Lukácsné:
Hanna egy csudababa és milyen rendes kislány, hogy már napközben is alukál picit! Furi, hogy nem ízlik még neki csak a banán és krumpli, de majd belejön. Ínyére hűsítő hullámokat küldök, remélem hamar túl lesz rajta: ))))))))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((((((
Vicky:
Gratula az első vezetéshez, egyre jobb lesz, csak nem szabad abbahagyni, én ott szúrtam el.
Ezen a lady.hu-n ingyenesen tölthetők le a progik?