Babák nagy szépen fejlődnek és nagyon édesek!
Gergőnek a rágó foga van bedagadva...úgy néz ki ott fog először kibújni fogacska
Igazatok van a házzal-lakással kapcsolatban...de jelen pillanatban annyi pénzem sincs hogy a bútorokből valamit elhozzak.
Szilveszteri téma-jogos!!! és igazatok is van!
De csak 1-2 óráról volt szó!-csalódtam is benne rendesen
Igen most a Pécsi lakásban vagyok a gyerekekkel....Jenci a gipszkartonnal elválasztott szobarészben lakik...így a "rendes" szoba üres...Kértem járókát aludni Gergőnek..mi meg matracon alszunk Lacával és Fannival.
Tibi nem kap észbe
Szerinte felfújom a dolgokat és keverem a "szart"
Nem olyan vészes a dolog ahogy leírom...szerinte
Én már lesz.... az adójóváírást is,meg mindent.
Most jelen pillanatban az apjával "csinlják" a radiátorokat...mivel amióta le lett szivatva a víz és visszatöltve...még rosszabb az egész!
Pénzem nincs szerelőre...stb
Én választottam állítólag azt a házat a panel helyett.
Olyan sms-t írtam neki...ami 6 üziben ment el...hivatkoztam mindenre...betegségre,hidegre,penészre...hogy nézze a saját gyereke egészségét....
Reakció erre=0
Nem is válaszolt!
Nagy ívben szarik arra amit én mondok!
Elegem van az egészből...és nem csodálom,hogy Gergő sem tud semmit csinálni amit kellene...hiszen állandóan csak a konyhai kiságyban fekszik,hol hason,hol háton.
Tere nem igen van a mozgásra.
Viszont ha rajtam fekszik,csórikám nyomja magát felfelé...és csúszik lefelé
Sajnálom szegénykémet hogy ilyen körülmények között kell felnőljön
Nem tudom mi lesz...márpedig jövő hónapban (talán jobb lesz az anyagi helyzet)...és sajnálom az albérlőmet,de vissza fogok jönni.
Nagyon rendes gyerek,keresztanyámmal együtt kellett volna fizetniük a lakás rezsijét(albérleti díjat plusszba nem kértem)...mindent egyedül fizet,de majd hajtsa be keresztanyámon
Nekem kellemetlen a dolog...de ő megértő...már kérdezte vissza jövök-e...csak szóljak időben,mert keres mást!
Sajna ez lesz!
Nagyon sajnálom.
Nem így terveztem az életemet-a gyerekek életét.
De SENKI nem szólt a ház problémáiról...holott tuti tudták nagyrészét...és én mint tudatlan,kimentem,mert nem láttam nyáron semmi problémát,a koszon kívül.
Na megint kisregényt írtam
Ne haragudjatok rám!
Suttogó tesztet neten nem lehet megcsinálni valahol?
Gergő nekem fejletlennek tűnik...és a könyv nincs meg
Nincs türelmem senkihez és semmihez
Ez ultra GÁZ!
Na leléptem...majd EGYSZER -VALAMIKOR jelentkezek...
Jövő heti tali-lehet szintén elmarad
Nem vagyok mostanság jó társaság!!!
Nem vagyok már Pécsi...és nem tudom mi lesz jövő héten
Azt tudom hogy hétfőn csípőtorna 11:30kor
Csóri babám...kis béndzsa
Hiába tornáztatom ahogy mutatatta a gyógytornász...ha fáj neki nem erőltetem...visszahúzza mindig a pindúr lábát
Sziasztok