A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!

Babák nagy szépen fejlődnek és nagyon édesek!
Gergőnek a rágó foga van bedagadva...úgy néz ki ott fog először kibújni fogacska :(

Igazatok van a házzal-lakással kapcsolatban...de jelen pillanatban annyi pénzem sincs hogy a bútorokből valamit elhozzak.

Szilveszteri téma-jogos!!! és igazatok is van!
De csak 1-2 óráról volt szó!-csalódtam is benne rendesen :(

Igen most a Pécsi lakásban vagyok a gyerekekkel....Jenci a gipszkartonnal elválasztott szobarészben lakik...így a "rendes" szoba üres...Kértem járókát aludni Gergőnek..mi meg matracon alszunk Lacával és Fannival.
Tibi nem kap észbe :(
Szerinte felfújom a dolgokat és keverem a "szart"
Nem olyan vészes a dolog ahogy leírom...szerinte
Én már lesz.... az adójóváírást is,meg mindent.
Most jelen pillanatban az apjával "csinlják" a radiátorokat...mivel amióta le lett szivatva a víz és visszatöltve...még rosszabb az egész!
Pénzem nincs szerelőre...stb
Én választottam állítólag azt a házat a panel helyett.
Olyan sms-t írtam neki...ami 6 üziben ment el...hivatkoztam mindenre...betegségre,hidegre,penészre...hogy nézze a saját gyereke egészségét....
Reakció erre=0
Nem is válaszolt!
:( :? :cry:

Nagy ívben szarik arra amit én mondok!
Elegem van az egészből...és nem csodálom,hogy Gergő sem tud semmit csinálni amit kellene...hiszen állandóan csak a konyhai kiságyban fekszik,hol hason,hol háton.
Tere nem igen van a mozgásra.
Viszont ha rajtam fekszik,csórikám nyomja magát felfelé...és csúszik lefelé :)
Sajnálom szegénykémet hogy ilyen körülmények között kell felnőljön :(
Nem tudom mi lesz...márpedig jövő hónapban (talán jobb lesz az anyagi helyzet)...és sajnálom az albérlőmet,de vissza fogok jönni.
Nagyon rendes gyerek,keresztanyámmal együtt kellett volna fizetniük a lakás rezsijét(albérleti díjat plusszba nem kértem)...mindent egyedül fizet,de majd hajtsa be keresztanyámon :( :oops:
Nekem kellemetlen a dolog...de ő megértő...már kérdezte vissza jövök-e...csak szóljak időben,mert keres mást!
Sajna ez lesz!
Nagyon sajnálom.
Nem így terveztem az életemet-a gyerekek életét.
De SENKI nem szólt a ház problémáiról...holott tuti tudták nagyrészét...és én mint tudatlan,kimentem,mert nem láttam nyáron semmi problémát,a koszon kívül.

Na megint kisregényt írtam :(
Ne haragudjatok rám!

Suttogó tesztet neten nem lehet megcsinálni valahol?
Gergő nekem fejletlennek tűnik...és a könyv nincs meg

Nincs türelmem senkihez és semmihez :(
Ez ultra GÁZ!

Na leléptem...majd EGYSZER -VALAMIKOR jelentkezek...

Jövő heti tali-lehet szintén elmarad :(
Nem vagyok mostanság jó társaság!!!
Nem vagyok már Pécsi...és nem tudom mi lesz jövő héten :(
Azt tudom hogy hétfőn csípőtorna 11:30kor

Csóri babám...kis béndzsa :(
Hiába tornáztatom ahogy mutatatta a gyógytornász...ha fáj neki nem erőltetem...visszahúzza mindig a pindúr lábát

Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2011.01.15 12:03-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bence :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia
Ez a legjobb megoldás, hogy elnapoljátok a bulit...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Chloe eszik...

Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
A Suttogó ott van a g-n a dokumentumok között :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag nagyon sajnálom a problémáidat. Nem tudok mást mondani, mint azt, hogy Tibi nem nőtt fel a feladathoz. Lehet jobb lenne nektek külön. Persze ebbe beleszólni kívülről nem lehet.

Gergőnek adj kúpot ha úgy látod nyűgi a foga miatt. Tudom, neked bevált a dentinox, bár szerintem az csak pillanatnyilag jó.

Szerintem a pécsi csajok bármikor szívesen látnak téged és a gyerekeket a talikon, ha Pécsen laksz, ha nem.... :D

királylány

Chloe: hehe....Áron is így kezdte....

királylány

Köszi Ircsi :oops:
...és hol van benne a teszt? :

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia!
Aranyos vagy!!!
Köszike :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag: részben elgagyogtam uramnak a helyzetedet, kész volt ... bármi kell , szólj, segítünk!!!! És gyere a talira, nélküled nem EGÉSZ a csapat!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia: "Szerintem a pécsi csajok bármikor szívesen látnak téged és a gyerekeket a talikon, ha Pécsen laksz, ha nem...."-----> főleg , hogy én Kozármislenyi vagyok :) tehát én sem pécsi ... elrabolt ide az uram! Jött a fehér lovon én meg nem tudtam ellenállni!

Ircsi: Cloe milyen édeske :) fröcsköli is a kaját rendesen??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="csillagfeny1976"]K írta:csillagfeny1976öszi Ircsi :oops:

Első kötet... 19. oldaltól....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megtaláltam :)

A teszt alapján-Mintagyerek :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="csillagfeny1976"]K írta:csillagfeny1976öszi Ircsi :oops:

Első kötet... 19. oldaltól....

Köszönöm szépen

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hogyan nevelem a gyermekem? (Laca és Fanni tapasztalatai alapján-ez vár Gergőre is :) )

Támogató típus vagyok :oops: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]M írta:csillagfeny1976egtaláltam :)

A teszt alapján-Mintagyerek :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chloe is :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

....na mentem etetni

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Ircsi, most csak tőled kérdezném gyorsan. Kedden voltunk védőnőnél, és azt mondta, hogy kapott egy olyan emailt, ami szerint a glutént a 17. és 26. hét között kell bevezetni a kisbaba étrendjébe a cöliákia kialakulásának kockázata miatt. És napi fél vagy másnaponta 1 háztartási kekszet lereszelve anyatejbe adjunk. De annyira nem ajánlja, a lisztérzékenység miatt is, inkább hetente 1 darabot csak. Találtam egy cikket, amiben az áll, hogy nem is szükséges. Azért sem szeretném, mert van lisztérzékeny a családban. Úgy döntöttünk, eddig se kaptak a csecsemők, és nincs gond, de a lisztérzékenység a fő ok, amiért nem. Erről szeretném kikérni a véleményed!

Itt a cikk:

http://szoptatasert.hu/letolt/egyeb/gluten_szakirodalmi_osszefoglalo_szme2010.pdf

Bocsi, hogy most másra nem reagálok, de Bence éhes. Ha ő is úgy akarja, estefelé jövök még.

Kép

Kép
barbcsi

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi
Mi még most kezdünk el pépet enni... :wink:
Gyerekemben nem igazán tudom beletölteni a kajákat, nem cumisüvegezik, a kanál se a barátja...
Erőszakoskodni meg nem fogok vele....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babák szoktak rosszat álmodni???
Az előbb úgy felsikoltott GErgő!!! Bementem hozzá , fizikai baja nem volt ( tehát nem szorult be semmi sehova... ), aztán megsimogatta, visszaadtam szent cumikáját, és most alszik. Tündi mondta a babatalin, hogy lehet, hogy nagy óriás csörgökkel álmodnak :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vagy cicikkel... Chloe cuppogni szokott álmában... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Fogzáskor is fel-felsikolthatnak álmukban a fájdalomtól.....

királylány

Hű de sokat írtatok.

Tomi félig Mintababa-9 B és 14 C válaszom van,de az apjának ugyanannyi B mint C,szóval ilyen is olyan is.Végülis fejlődik szépen,és ha a napirendjébe nem nyúlnak bele nagyon,akkor nem is balhés :) olyankor angyalbaba.

Mares írlak.

Csillag,szerintem Gergő fejlődése nem ettől függ.(kiságyban fekszik...hisz van pihiszéke is,járókája is,tornáztatod is...)magadat ne hibáztasd.
Tibit inkább nem kommentálnám :evil: :evil:
Talival kapcs: nem is értelek..nem vagyok már pécsi - Romonya is Pécshez tartozik,ill.te magad írtad h.visszajössz, na e tényleg nem ettől függ. Könyörögni nem fogunk ha megmakacsolod magad :( nem értelek,télleg. Természetesen nem azért "kéne elgyere"hogy a gondokról beszélj - ha nem akarsz,ha akarsz,akkor igen,szerintem mindenki segítene amit tud,mást nem,meghallgat,tanácsot ad. De,Mares is jól szólt,nélkületek nem teljes a csapat, szeretnénk Gergő urat is látni és a csapatba bevezetni...szóval,neki is neked is jó lenne.de ezt már leírtam sokszor...Miért jobb otthon ülni egyedül,és szomorkodni??...legalább ezt a pár órát add meg magatoknak,már persze ha neked ez egyáltalán kikapcsolódás.
Uff.Szóltam :)

Ircsi,Chloe (hú de fura megszokni :) ) étkezik :lol: :lol:
Milyen gyönyörű szeme van!!
Mit tudtak csinálni az operált babával...??

Tomi is álmodik,sokat cicizik ő is álmában :) biztos van rossz álom is,mert gyakran felsír élesen ő is.

Barbcsi.Én is úgy tudom h.a glutént jelenleg 6 hónapos korig kell bevezetni.De a pépekben nincs?(van gabonás is...)Meg van bébiétel is,babakekszes.

Dia.Kapják be....(magánnyugd.pénztárok)ebből is látszik mennyire becsületesek voltak,vannak,lennének...

Vanilla,Bence nagyon szép.
Sinlac:hasonlít az anyatejhez,lehet tök hígra,folyósra,de pépesre is keverni,Tomi élvezettel eszi.Védőnőm szerint amúgy ebben a korban havi 400 gr a kellő hízás.(úgyhogy jók vagytok)

Tündi,mi is eszünk este,egyre többször,most éjjel pl.3x...(nappal 5x...) nem tudom nem-e megszokásból kell már...vagy van ilyenkor növekedési ugrás?

Forgás-gyakorlás video a blogomban

Szilvás,hogy vagytok?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Chloé meg a kaja :-) az az arc... :-) és ahogy folyik kifele a pempő...

...ennél már csak a "porlasztott" kaja lesz jobb.... 8) :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2011.01.15 14:06-kor.

szilvás76

Dia: foghoz nem kics még Gergő?

Ircsi: "Vagy cicikkel... " ___> :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi, alakulunk. Bende szokásosan 1-2 nap alatt átlépte a takonykórt, Encsit porszívózom, zsíros ruházom éjszakra, Sterimar...

Most éjjel csak 2-kor ébredt, utána 6-kor... :-)

Én meg...hagyjuk... :-) folyton bedugul az orrom, (sterimar után jön a cucc, szóval nem allerrgia) amúgy minden oké.
Tavaszra elmúlik... ;-)

szilvás76

Sziasztok!

Nagyritkán nekem is sikerül idevergödnöm.

Évi a táblicskudba: szopi, semmi táp, oldalra már november közepe óta fordul, átfordult november végén kétszer, azóta semmi.

Én is elkezdtem Edönek gyümölcsöt adni ill. kétszer kapott már tejpépet és nagyon bejött neki, nyitja a kis száját és becsületes mennyiséget meg is evett belöle.

Csillag! Hajaj! Szerintem is szívesen látnak a lányok körükben, biztos segítenek is amiben tudnak. Ne ezen agyalj már no!
Tibivel nem tudom mi lesz. A helyszükéröl én is regényt tudnék írni, de nem ezen múlik a gyereked fejlödése! Dönci pl. anno a kórházban tanult meg forogni úgy, hogy a kezei oda voltak a törzséhez kötve, nehogy kitépje a fejéböl a kanült. Helye sem volt hozzá, mert az én ágyamban volt mellettem és mégis ment neki. Ha megérik rá a deded, vissza se fogod többet tudni öt fogni!

A gyerekeidet szereted, te vagy nekik a támasz és a jelek szerint jól nevelted öket, mert kedves és kiegyensúlyozott bandának tünik így szemre! Egy penészmentes jelenleg fütetlen (fütés van, csak nem lakja senki, minek füteni!?) házat kerttel tudok neked Pesten kínálni, ha az neked segítség lenne.
Ha bármit tehetek érted, csápolj! Kezdödnek a bazárok, tudok neked játékot, ruhát vadászni! Ne sumákolj, szóljál tényleg, arra van a szád!

Még nem olvastam mindent vissza, csak látom, hogy Csillagnál baj van, meg mindenki a nyugdíjpénztárokról beszél. Mi van velük? Miért kell váltani? Csöd?

Mares szerintem álmodnak a babák. Edö néha siránkozik és hüppög álmában, annyira fáj ilyenkor a szívem. Mintha még mindig a nehéz szülés gyötörné...

Kriszti Bencus nagyon édes! Milyen kis vigyori! Cukorfalat! Katusnak meg a kék szemei! Nagyon szép!

Tegnap voltunk úszni, de Edö nem volt elájulva az ötlettöl, hideg volt neki a víz. Kár. :(

Ma meg lehet elnézünk a Porsche Múzeumba, mert van ingyenes belépönk januárra. Olyan drága amúgy!

Puszi: Barbi
Vendég

Mares attól, hogy még semmi nem látszik még dolgozhatnak.....nem mondom tutira, hogy attól sikított fel, de előfordulhat ilyen is.....

királylány

Barbi örömmel olvasom a soraidat.....most vagy nincs semmi gáz nálatok vagy nem írod.... :D

Mnyp: állambácsi találgat, hogyan tudna még több pénzt kiszedni a zsebünkből....

Beszéltem az egyik ismerősömmel, ajánlott valakit aki foglalkozhatna Bnecével a mellkasa miatt, ő meg tervezi az úszást majd ha jön a nyár, de ez még a születendő gyermekétől is függ, hogy milyen baba lesz.... :D

királylány

Bmaas. Kormánydöntés alapján jan.31-ig lesznek a magánnyugdíjpénztárak ebben a formában.Attól kezdve a munkáltató az eddigi x %-ot ami a saját mnyg.pénztári számládra ment,ismét az állami kasszába fogja utalni,saját számládra csak önrész mehet ezentúl.Dönteni kell,visszalépsz e az állami rendszerbe és így az állam elnyeli az eddig 10 év alatt gyűjtött és befizetett mnyg. pénztári összegedet, vagy maradsz magánnyg.pénztári tag DE akkor ettől kezdve állam bácsi levette rólad a kezed,nem vagy JOGOSULT állam által nyújtott nyugdíjra,csak arra az összegre amit magadnak,önrészként összegyűjtesz...(nyilván hatalmas összegek,tekintve a béreket) Erről szól a történet jelenleg Mo.-n.Mindez azért,már az állam már a mostani nyugdíjasokat sem tudja fizetni,nincs miből,nincs nyugdíjalap,a mi befizetéseink (fejenként 1 milla körül,nekem 1850000 pl) lesznek azok.Ki lehet számolni mennyi folyik így be...az államháztartási hiányt fedezik belőle...hogy nekünk honnan lesz nyugdíj,nos,passz...de úgyse érjük meg a korhatárt .)
Annyi van még,hogy a 10 év alatt gyűjtött tőkéd REÁLHOZAMÁT (tehát az infláció feletti hozamot) egy összegben tavasszal felvehetjük,mondjuk vigaszdíjként. Ezt találgatjuk itt hogy mennyi is lesz.
Puszi nektek.

evilany

Hogyan tudok a Picasa-ra videot feltenni? :roll: Ircsi? Clarika?

királylány

Dia! Csak elhallgattam. Nem mindig csak panaszkodni akarok jönni... 8)
Vendég

Évi,

Annyi kiegészítéssel, hogy nekem már van 11 év munkaviszonyom, ha magánba megyek, ez után kapok pár fillért majd. De innentől akkor nem gyűlik tovább az évek száma.

Ha magánba mész, az az összeg örökölhető, ha államiba maradsz, jár a házastársnak özvegyi nyugdíj. Rokkantsági: én úgy tudom, csak 67.5% felett nyugdíj, az alatt segély. Ez nem TB alapú amúgy? Én úgy tudtam, hogy ez két külön dolog... Anyukám 50%-os, ő rokkantsági segélyt kap (mindenkinek ugyanakkora - mármint ugyanakkora %-nál, neki valami huszonezer!), most 59 éves, 65 év felett nyugdíjat kap, a munkában töltött évei alapján.

Kép
xtina75

Úgy tudom rokkantsági se jár majd.De neadj isten történik baleset - 100%-ost se kapnánk.... :? Nekem 15 évem van,de hát :(

evilany

Áron nagyon belejött a forgolódásba....leteszem kicsit nem nézek oda máris átfordul.Bezzeg ha fel akarom venni..... :lol:

királylány

Blogba feltettem hogyan eszik Áron kanállal.... :lol:

http://kiralydiana.blogspot.com/2011/01/aron-eszik.html

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2011.01.15 18:05-kor.

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Hogyan tudok a Picasa-ra videot feltenni? :roll: Ircsi? Clarika?[/color]

Én a PICASA programot letöltöttem a gépre, azzal teszem fel a videokat... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Blogba feltettem hogyan eszik Áron kanállal.... :lol: [/color]

Nem engedi megnézni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azt mondja, hogy privát.....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi Ircsi.....

Most sikerül? javítottam....

királylány

Magánnyugdíj
A nyáron, mielőtt költöztünk, kivettük a pénzünket... igaz, szinte közelharcot kellett vívnunk, hogy megkapjuk... :?

Én azt olvastam, hogy a megszüntetett magánnyugdíjakból akarják az államadósságot csökkenteni... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Áron evett délután 150 ml barackot-banánnal, tettem bele 15gr Sinlac-ot, ez elég egy étkezés kiváltására?

királylány

Áron :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Áron evett délután 150 ml barackot-banánnal, tettem bele 15gr Sinlac-ot, ez elég egy étkezés kiváltására?[/color]

Áron étvágyán múlik... ha megkínálod utána tejjel, ha kéri megissza, ha nem kell, akkor nem fogod tudni beletölteni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Szuper a táblázat :lol: :lol: :lol: :lol:

Még azt lehetne beletenni, hogy mikor kezdődött meg a hozzátáplálás...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na azzal nem kínáltam.....vizet kapott közben meg utána. Nem volt hangos ordítás, így gondolom elég volt neki. Nemsokára pancsi aztán kaja.
Bence meg anyósoméknál alszik......hacsak nem telefonálnak, hogy menjek érte.

királylány

Látható a blogban lévő videó?

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Látható a blogban lévő videó?[/color]

Ott néztem :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?