Zsuzsó, apa memóriájára kell tekintettel lennie

Főleg ha 3 gyereket szeretnénk
Most szerdán megyek, akkor egyeztetem a következő kört, szólok azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi lett mikorra megbeszélve

Itt a 38-39 oldalán van egy kép fenn, hogy a kocsi hátsóülésére rögzítik a mózest:
http://www.bebecar.com/menus/bebecar/ct ... talogo.php
Nem túl biztonságos ez sem, de ha a babát is bekötöd, akkor az elején lehet így kocsizni. Amikor kicsit nagyobb, akkor a hordozóba is lehet rakni plédeket, hogy kicsit egyenesebb legyen. De amíg nem ül a baba, tuti mi is mindig megállunk majd gerincet maszírozgatni

Hajrá szerda!
Nekem aventes szettem van. Kaptam. A mellszívó kézi, de van akinek nem fog kelleni, mert ügyesen szopizik, van akinek a kézi nem jön be, csak az elektromos és persze van, aki mindkettőt megveszi és csak kézzel tud fejni. Ez kb. olyan lutris… Nekem a barátnőm megvette ezt a szettet és még csak sosem ki sem bontotta, én meg megkaptam tőle 5 ezerért mindennel együtt. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz végül.
Van aki csak az aventre esküszik, van aki valami medela??? mellszívóra. Ezt a kettőt hallottam eddig. A kórházban az aventet ajánlották. A vicces, hogy nekünk is kell már a kórházba is vinni…
Judit, az ágyneműnél majd figyeld, hogy amíg kicsi, egyáltalán nem kell neki. Lepedő és kispléd kb… Párna nem mehet a feje alá, a komplett szettekben meg kb. ovis méretű takarót adnak… Én nem is vettem. Kubunak sem volt és Liza olyan édesen aludt
Béka, hidd el, nagyon jó ez a torna, mert sok meditációs elem is van benne és most érzem a végén, hogy ha nem lenne, nem csináltam volna, még ennyire se bírná a gerincem ezt a pocakot. Nagyon kemény…
A hugomnak nem rég vágattunk le 30 cm-t a hajából és 15 ezret kaptunk érte… Biztos nem akarok kikukázni?
Kubu, küldtem.
Csajok a doksikat a dúlától kaptam, eddig nem is olvastam át tüzetesen, majd szerdára kell csak
Én: most nem alszom… Tudjátok, az Echotv volt kint nálunk forgatni és hát… teljesen használhatatlan, amit csináltak, vissza is dobtam az egészet. Holnap újra nekifutunk. Mivel 0 segítséget kapok tőlük, most próbálok megírni egy szinopszist, kitalálni a történetet dramaturgilag, képileg, vizuálisan… hogy holnap reggel felvehessük. Most nagyon-nagyon mérges is vagyok.
A gáz, hogy senki nem fog tudni jönni, akik ígérték, lebetegedtek. Lesz egy bénaoperatőr, egy ugribugri vizsla és egy 9. hónapban lévő csaj… Nem hiszem el.
Mi is az 1%-os kisfilmet forgatjuk… Minden fillér számít és tényleg kb. abból (és egyéb adományokból) tartja el magát az egyesült. Pont most néztem a nonprofit honlapján, hogy mi tavaly 7 millát gyűjtöttünk, a Noé 56-ot, a Rex 116-ot. Ami a ciki, hogy mi ugyanannyi kutyát mentettünk, mint ők… Így nem csoda, hogy nekik van külön fizetett marketingesük és iszonyú pénzeket költenek reklámra... Ráadásul nem igaz, ami az 1%-os szlogenük volt tavaly…
Hát, szorítsatok reggel!
Estrella, nekem az ikeás lepedővel az a gondom, hogy a nagyobb matracra (nekünk az kellett a kiságyhoz, mert olyat vettünk, ami kisággyá is alakítható), kicsi… csak a kisebb kókuszmatracra jó.
Eszter, hajrá Mary!
Vikus, nagy-nagy-nagy ölelés!
Vicky, én lehet, hogy jelentkeznék majd rá, hogy kipróbáljuk. Mi egyenlőre nem nagyon gondolkodunk még a fürdetés dolgon, de lehet, hogy kéne már

Illetve a mikrós sterilizátorra is, mert az az egyetlen, amit nem kaptam a barátnőmtől és a teszveszen csak iszonyú használtakat láttam… Írok ám!!!
Jó, hogy írtad a Garmastont, mert így tegnap azt vettem. Mert tegnap összeállítottam végre a csomagomat
Fotós ismerőshöz tudok kontaktot adni. Az igazság, hogy a honlapját én csinálom és még seholse járok vele (évek óta húzódik). De tudok tőle munkát bekérni, amit tudok priviben továbbküldeni.