A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ma vittem az asszonyt én is!Sokan voltunk reggel,de sikerült az első helyt elcsípnem.Kicsit hűvösebbet mond szerdán, de ott vagyunk ,ha minden jól megy! :D
zs76

Sziasztok,

Nem jó hírek, menint leálltak.. :cry: csak 3 hős tartja magát (21 es és 2db 18-as), szóval saját felelősségre folytatjuk... félek, hogy szét ne durranjanak... Ma este az éjféli szuri (tapasztalatok????)

Szerdán műtét.

Krisztóval találkoztam, reggel ment beállításra!
Vendég

SZiasztok!

Én is jelentkezem. Rengetegen voltunk reggel. 13-at számoltam. Nagyon gyorsan haladtunk. Én a 6. voltam, és 1/2 9 körül már ki is jöttem, bár igaz, hogy 7-re mentem. :-) Na de sebaj. Kisdoki szerint normálisak a méretek. A bal oldalon van 5 darab 5-ös és egy 7-es (de lehet, hogy 6-os, már nem emlékeszem), a másik oldalon pedig 3 darab 5-ös. Azt mondta, hogy a ciklus elején ez rendben van... Nekem pedig foggalmam sincs. szerdán újra megyek reggel. :-) Addig is változatlan a gyogyi.

Kretty és Kriszto: Ti voltatok előttem? 3-4 helyezett helyett a 4-5 helyen ugye? Akkor mostmár tudok arcot is kötni a nevekhez. :-)

Szép napot mindenkinek!
mné

Sziasztok!

Az nem kifejezés, hogy sokan!!!!!!!!!!!!!!
Reggel hívtam, mondta, hogy menjek most, ha tudok, fél kilenc után értem oda 8-an voltak előttem! Éppen Krettyék voltak bent!
Tehát Mné, mi biztosan nem láttuk egymást :(
Szóval 9-kor volt egy punkciós, majd 11-ig a stimusok mentek, azt hiszem 3 lány kivételével, majd 11-kor egy átjárhatóságis és végül negyed 12-kor sorra is kerültem...
Éééééééééééééés kezdünk!
Szupi!

Kretty! Szerintem fel a fejjel, előre! Vigyázz a kis hőseitekre! Minden ok lesz! Éjjféli szuri egyetlen baja, hogy rossz felkelni beadni! :roll: Egyébként semmi, picurka, vékony tű, semmi mellékhatás..

Mné! Akkor ti még nem is beszéltetek arról, hogy kb. mikor lesz punkció?

Katapetrának Baritól pirimeghozó drukkot kérünk, az be szokott jönni...

JA és holnap Piroska nap! Csuti felhívta a figyelmem, tehát aki várja, annak jöjjön meg!!! :D

Puszillak titeket!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto!

ez tök szupi. már az előző lapon is értetlenkedtem, hogy most mi van, megjött, csak nem szóltál?
Mi 16 órára megyünk, picit bíztam benne, hogy du. jössz te is, és szórakoztathattuk volna egymást.
Na mindegy, talán nem lesznek annyian du.
Ezek szerint van kisdoki. Én már kételkedtem benne, mert hónapok óta nem futottam vele össze.
Mindenkinek kitartást a reggelekhez, sajnos jön a hideg.
A 3 tüszőcske pedig ki fogja bírni. Dévai ritkán számítja el magát!
Mné teljesen jók az értékeid, se nem kevés, se nem sok.

KépKép
momelcsi

Mné, én éppen utánad voltam, én voltam a hetedik. és Kriszto utánam érkezett meg.
Vendég

Sziasztok!

Kretty, fel a fejjel :lol: Tuti nem lesz gond és megmarad a 3 tüszőcskéd, de bízzunk benne,h csatlakozik hozzá még 1-2 (erre is volt már példa :lol: ) Drukkolok nagyon!!!!

Katapetra, küldöm a pirimeghozó drukkot, bár most az is lehet,h tényleg babóka van a dologban és azért nem akar piri jönni :lol: :lol: :lol:

Krisztom, örülök,h keztetek! Remélem,hamarosan követünk benneteket, bár én még mindig bízom a csodában. Nem adom fel a pozitív gondolatomat piri érkezéséig :lol:

Mné, örülök,h szépen alakulnak a tüszőcskék :lol: Te milyen adaggal indultál?

Zs76, nálatok a tüszőhelyzet?

Pusza mindenkinek!
Bari
bari6

Bari, őszintén szólva nagyon el vagyok most keseredve... :(
Vendég

bari6!
A kedvesemnél az a helyzet,hogy annyira érzékeny a szurikra,hogy azt mondta ma D. hogy elég lenne a fecskendőt megsimizni.A múltkor is sok tüsző volt,leálltunk a hiper stimu miatt,akkor Gonal-f-et kapott, a mostani stimunál Pureont,de 25 egységnyit,s 1/4 merionalt reggelente.A Clostylt nem is engedi szedni.majd meglátjuk.Eszi a húst,a fehérjeport.Reméljük minden ok lesz!
zs76

Katapetra: Nagyon remélem, hogy nem véletlenül várat magára piri.

Kriszto: Mi még nem beszéltünk semmi konkrétumról. Egyenlőre csak azt tudom, hogy szerdán mennem kell UH-ra. Gondolom valamikor a jövő héten.

Zs76: Téged viszont egészen biztos, hogy láttalak. :-)

Momelcsi: mi volt a dokinál? Sokan voltak még?

Kretty: Nagyon sajnálom, hogy nem úgy sikerült a mai doki látogatásod, ahogy azt szeretted volna. Bízom benne, hogy szerdán szép nagy szám lesz ennek ellenére a szívecskébe írva. :-)

Bari: Csupán reggel és este kell clostit szednem. Kívánom, hogy holnap se jelentkezzen piri. +++++

Kérdeztem ma a dokit, hogy amióta szedem a gyogyit, hőhullámaim vannak, hogy lehet-e a closti hatása. Azt mondta, hogy igen. Nálatok is előfordult? Nap közben nem érdekes a dolog, de éjszaka nagyon tudok szenvedni.
mné

mné!
100%,mert én voltam az első a párommal!
zs76

Zs76, ezért írtam, hogy biztosan. :-)
mné

Zs76! Én is így jártam, mininum 20 tüsző indult most is, és most meg itt vagyok 3-mal... :?
Vendég

Kretty, megértem az elkeseredettségedet, de hidd el nem lesz semmi baj :wink:

Kép

Zs76, huh nem semmi...drukk,h minden jól alakuljon, aztán küldhessem Nektek is a ragacsokat :lol:

Mné, köszi :lol: vicces ez a hőhullámosdi...nekem nem kell hozzá gyógyszer sem :oops: elég,ha piri közeledik és kész vagyok, de szerencsére csak nappal. Amúgy sajna a clostynak elég sok mellékhatása van :shock:

Monilla, Te nem jársz erre mostanában?

Kisgabyról tudunk valamit?

Küldöm a pirimeghozó , tüszőnövelőt és szétturranást megelőző drukkot, ki mit szeretne :lol:
Kismamiknak pedig pocaksimit :lol:

Pusza,
Bari
bari6

Sziasztok!

Sajna Kisgabyról semmi hír, elolvasta a jan.5-ei levelem, de választ még nem kaptam.
Hát szerencsénk volt nagyon, 4 után kicsivel értünk oda, és épp akkor ment be egy pár, és senki más nem volt. Viszont mire kijöttünk, már legalább hárman vártak.
Sajna kb. egy órát töltöttünk ott, részben mert alaposan átbeszéltük a helyzetet, és volt mindenféle vizsgálat.
Sajnos a méhszájam belülről nyílik szét, a babák nagyon nyomják,kb. 3200grammos egyes babának felel meg a súlyuk, tehát akár szülésre is készülhetek.
A gyerekek nagyon jól vannak, 28. hetesen 28hét+5naposra becsülte a terhességet.
Fehérjém sajnos nem nőtt, de nem is csökkent, 60 az értéke (64-66 az alja a határértéknek). De nagyon konstruktívan állt Dévai hozzá, mondott trükköket főzésügyileg, mert nagy szakács hírében áll :lol:
Fehérjepor továbbra is naponta 3-4 részletben elosztva, a hús úgyszintén. Hozzá gyümölcs, zöldség. Mást nem is ehetek, és teljesen sómentesen. Szerinte puffad az arcom, mi semmi változást nem észleltünk, kezem és lábam tiszta eres. Vérnyomásom alacsony. Ha nagy gáz lesz, akkor fehérjeinfúzió (csődbe megyünk akkor).
Úgyhogy most már szigorú fekvés, 2óra pihi felpolcolt fenék és lábbal, majd egy óra fennlét, de akkor meg sétáljak, hogy égessem a kalóriát, hogy ne hízzak. Itthon +8,5kg reggel, ott +10,5 este. De ez a legkisebb problémánk.
Úgyhogy ha van időtök, drukkoljatok nekem is, hogy még legalább 4 hétig kihúzzam, és akkor már 32. hetesen nagy esélyük lesz a babáknak. Első fokot megugrottam már, géppel és inkubátorral esélyük van Dévai szerint, de én még szeretném húzni.
Két hét múlva ismét megyünk, febr. 1. 8 óra. Ha netán jön akkor valaki.....
bocsi a hosszú levélért, de egyenlőre picit magam alatt vagyok, pedig úgy érzem, én mindent megtettem.

KépKép
momelcsi

melcsike

Tarts ki drága,minden rendben lesz.Hármas ikresem még egybe van,34 hetes és 28 hetes kora óta ugyanígy harcol. Ügyes babucik,tudják hogy még maradni kell a pociba.:lol: A fehérje infúziót a kórházban adják,akkor be kell cuccolnod.Nem kerül anyagilag semmibe.(Ha így értetted a csődöt)
Puszi,szép napot,pihi,pihi,pihi.......

szurikáta
szurikáta56

Momelcsi,

nagyon-nagyon drukkolok Nektek, igyekezz betartani D. utasításait, és akkor még biztos benn fognak maradni egy darabig - remélhetőleg egészen a kiírt időpontig...eddig is nagyon szófogadó gyerekek voltak, ezután is azok lesznek.. :D
leeda

Momelcsi, bizz Dévaiban és a gyerkőcökben!
Vendég

Kriszto, kiváltottam a Merionalt, mikor adhatom vissza?
Vendég

Melcsi, nem lesz semmi. Olyan ügyesek voltatok eddig is, súlyban hatalmas gratulációt érdemelsz, a babák meg persze, hogy kandikálnak kifelé, de gondolom ha kell, Dévai nem szórakozik, kórházba küld és kész. Akkor nem Te döntesz. De amennyire aggódó természet, ha nagyon nagy lenne a baj, nem engedett volna el két hétre még... Szóval ne izgulj, Te magad mondtad, hogy 20 percre vagytok a kórháztól, ha baj lenne, de akkor is, erős gyermekek növekednek odabent, olyan harcosok, mint Te/Ti és Mindenki más itt a fórumon! :lol:
Fel a fejjel!!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Melcsi!
Nem lesz gond!!!! Ne izgulj, ügyesen betartottad eddig is amit Apánk mondott, ezután is, a gyerkőcök pedig egyelőre jó helyen vannak ott, ahol vannak és ezt ők is tudják! Hidd el!

Kretty! Remélem jobban vagy! És pozitívan álltok a dologhoz, minden rendben lesz, holnap a három kis hősötök mellé még lehet, hogy betársul egy-kettő... Vagy megmarad a három HŐS és megismerkednek majd a nagy Ő-vel, megszeretik egymást és pénteken már együtt mentek haza mindannyian!!!!
Megvolt az éjféli szuri?
Merional nem annyira sürgős, most inkább koncentrálj a holnapra! Most Nektek legyen az a legfontosabb és majd megbeszéljük, úgysem felejtjük el, jóóóó?

Legyen szép napotok!

kriszto

kriszto82

Kriszto, rendben van. :D
Elmeséltem ám D-nek hogy honnan szereztem a szurit és hogy milyen jó ez a fórum, hogy számíthatunk egymásra! :D
Vendég

Kriszto

Ne haragudj, hogy nem tudtuk tartni a szánkat piri megjövetellel kapcsolatban. :roll: De úgy örültem neki!!!!!!!!!! Igen, ma Piroska nap van, remélem valamennyiünknek sikert hoz, és megjön piri!!

Bari

Azt mondta D, hogy gyulladás miatt jelentkezik olyan piri-féle? Milyen kencét kaptál rá?

Nene

Annyira örülök a sikerednek! Most hány hetes terhes vagy? Örülök, hogy minden rendben, én azt hallottam a pocikeményedésre, hogy nagyon sok folyadékot kell inni, és sokat pihenni (Szurika jól tudom?).

Katapetra

Még nálam sincs semmi, vagyis olyasmi van mint Barinak, kicsit pecsételek, de folyamatosan fájdogál a hasam. Én is remélem, hogy hamarosan beköszön piri. Remélem nálad is beköszönt, és kezdhetünk!!!!!!!!!!!!!!

Kretty

Ne aggódj, minden jól fog alakulni. Akkor holnap punkció? Kérsz altatást? Én még most is érzem az aggodalmat, a szorongást, amikor nekem volt, de megnyugtatlak, igaz ez természetes, de nem kell félni, meglátod hamar túl leszel rajta. :wink:

Mné

Örülök, hogy te is ilyen sikeresen indultál. Akkor már a kisdoki vizsgál, ő már teljeserővel dolgozik? Aranyos ő is úgye?

Melcsi

KITARÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :D :P Olyan csodás, egészséges gyermekeid lesznek, hogy csak na!!!!!!!!!!!!!! Pihenj sokat :lol:

Tényleg jó nagy mozgás van itt a topikon, nem győzök visszaolvasni!!!
Mindenkinek sok sikert kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, igen, altatásban lesz, egy kicsit be is vagyok tojva, még sosem altattak...

Tegnap este minden rendben volt a szurival, holnap kíváncsi vagyok, mit mond D. :roll:
Vendég

Katapetra,

Nekem a kezdés 2010-09 volt, ugyanúgy, mint Nyuszinak, és most a 19. hetet taposom.

Melcsi,

Csatlakozom az előttem szólókhoz, és nagyon drukkolok Nektek, de ne aggódj, beszéld meg a kicsikkel, és akkor minden a legnagyobb rendben lesz :D

Kretty,

Már csak 1 nap, és túl leszel rajta, utána meg mennek a drukkok, hogy minél többen szeressenek egymásba :)

Csuti,

Köszönöm, aranyos vagy :)
Kérdésedre ahogy nézem pont megírtam a választ az előbb Katapetrának :D azaz vasárnap kezdtem a 19. hetemet.
Az SZTK-ban is nagyon aranyos volt a doki, és rákérdezett, hogy dolgozom-e még, és mikor mondtam, hogy nem, akkor azt mondta, hogy nagyon helyes, és pihenjek.
A sok folyadékot próbálom nyomni, ami azt jelenti, hogy napi minimum 2liter, de általában megvan a 3 liter is. Ennél többet már nem merek inni, mert nem tudom többi kismami hogy van vele, de én így is kb. fél óránként rohangálok a kétbetűsbe, és nem tudok elindulni pl. sétálni sem, mert alig jutunk el 300 métert és vissza kell fordulni, mert annyira sokat kell pisilnem :(

Nem tudom a többieknek mi a véleménye a kisdokiról, de én személy szerint nem kedvelem :(
Mikor UH-ra jártunk reggelente, mindig Ő vizsgált, és nekem sokkal jobban fájt, mint amikor Dévai vizsgál, arról nem is beszélve, hogy nagyon fiatal, jóképű és engem ez nagyon frusztrál. Jobban szeretem a megbízható idősebb dokikat, akikben megvan a bizodalmam :)

Na azt hiszem már éppen eleget írtam, úgyhogy mindenkinek továbbra is drukk a pirik érkeztéhez, és a tüszők növesztéséhez, és szét ne durranásához :lol:
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, szerintem a kisdoki jó fej, és engem is vizsgált már (többször, mint D) és én nem éreztem különbséget. Amúgy szerintem mindenki jó fej a klinikán. :lol:
Vendég

Kép 2011.01.18.

Lányok:( mejött piri reggel , nagyon görcsölősen.....
kezdeni a késés miatt nem fogunk tudni, mert mint már írtam a férjem külföldön van jelenleg, és szegénykém hiába jön haza mostanra(ahogy eredetileg számoltuk) petiérés nem lenne, csak akkor, amikor tuti nem fog ráérni....
Ez van....de.... :roll:

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Katapetra!

Mi a de????????????????:roll: :roll:

Nene!
Nagyon jót derültem a "kisdokis" írásodon...
Szerintem is van különbség a két orvos között, de kissé elfogult vagyok ám Dévaival :oops: És egyébként is majd belejön.. :lol: Egyébként biztosan ő is nagyon megbízható és jó szakember!
Csak sosem mosolyog!

Pedig a mosoly: "Semmibe se kerül, de sokat ad."
"Két ember között a legrövidebb út egy mosoly."
”A mosoly ingyen van, de megfizethetetlen.”
„Ha a mai napot nem mosollyal kezdted, akkor kezdj el gyakorolni holnapra...”

Na ennyi elég is lesz! :roll:

Kép

kriszto

kriszto82

Drága Kriszto!:-)
Ígérem nem leszek ilyen titokzatos és hamarosan úgyis lefogom írni Nektek :wink:

KÖSZI a türelmet

katapetra

Katapetra,

a "de" után nekem már egy csomó minden beugrott. Amúgy nem vagyok kíváncsi természet ám.... :D :D

Kriszto,

igazad van, tényleg nem mosolyog...pedig az mennyit tud számítani, főleg abban a helyzetben...nekem konkrétan fájt, mikor ő vizsgált - de lehet, azóta már javult a helyzet :wink:

Kretty,

nagyon drukkolok holnapra, az altatástól ne félj, csak bódítanak. Én 40 percig voltam benn, de egy pillanatnak tűnt.. :wink:

Nyuszi,

a Ti babótok most mekkora (súly, cm)? :D

Szép estét Mindenkinek!
leeda

Katapera, amíg DE van, addig nincs ok aggodalomra... :lol:

Kriszto, aranyos a cicás kép!

No lányok, majd holnap este jelentkezem! Addig is szép napot!
Vendég

Így van Kretty, köszike :lol: !

Neked minden jót a holnap napra!

katapetra

Kép 2011.01.19.

katapetra

Sziasztok!

Fiúk,lányok, gyertek ma a hírekkel! Sokan voltak? Mi volt uhu-n? Beszélt valaki Krettyvel? Remélem minden ok velük és már ott figyel egy szép szám a tenyerében!

Katapetra én nagyon türelmes vagyok ám.... a türelmemnél már csak a kíváncsiságom nagyobb..... :roll:

kriszto

kriszto82

Melóhelyről, így nem túl hosszan, de muszáj írnom :wink:

Kretty, sokat gondoltam ma rá, remélem jól vagy és szép szám van a tenyeredben :wink: Pihenj egy jó nagyot ha hazaérsz!!! Jut eszembe...most ilyenkor mi van a hússal? Enned kell u.úgy a fél kg-t???

Katapetra, huh nem vagy semmi,h elhúztad azzal a DE-vel a mézesmadzagot elöttünk :lol: Türelemmel várjuk majd a bejelentést! Amúgy úgy tűnik a pirimeghozó drukk tényleg műkszik :lol:

Csutim, hogy állsz pirivel?Küldjem a drukkot? Valami gombafélém lehetett. Nem ehettem cukrot, szénhidrátot....kaptam pimafucin kúpot+kencét :wink: mára már el is felejtettem :lol:

Kriszto, hajrá tüszőcskék!!! Na igen a mosoly..... az egyik kedevencem:

Milyen kivételes ajándék a mosoly! Hiszen nem kerül semmibe, de szívmelengető. Csak egy pillanatig él, de az emléke megmarad. Örömet szerez, és táplálja a jóindulatot. Kiváló ellenméreg irigység és rosszindulat ellen. Biztatást ad a csüggedőnek, erőt önt belé. Nem lehet megvenni, kölcsönkérni, ellopni, nem jelent földi javakat senkinek mindaddig, amíg önként és jó szívvel meg nem ajándékoznak vele. Ha valaki túl fáradt ahhoz, hogy rád mosolyogjon, nézz rá derűsen, mert senkinek sincs nagyobb szüksége a mosolyra, mint annak, aki már nem tud mosolyogni.

(Dale Carnegie)

Melcsike, tuti minden rendben lesz. Minden nap mondjátok el a pincurkáidnak,h ott vannak a legjobb helyen ahol vannak, biztos hallgatnak a zanyujukra és a zapujukra :lol:

Mné, Zs76 hogy álltok a tüszőkkel??? Sokan voltatok?

Nálunk: ma este 5 körül megyek Déviszhez, mert piri megjött! Este majd jövök, de addig még kukkolok,h hátha jelentkezik Kretty.

Kismamiknak pocaksimit!
Pusza mindenkinek!

Bari
bari6

Barikám, ígérem nem maradtok le semmiről, ügyi légy ma 5-kor!

Krettyke, nagyon -nagyon sokat gondoltam Rátok!Remélem jól vagytok!!!! :roll: puszi

Csuti????Én is kíváncsi vagyok.... :wink:

Mné,mi volt Uh-n?

Kriszto, te is szurizod már magad?

katapetra

Igen, ma reggel óta mennek a szurik... 75 puregon és fél merional, sok-sok hús és sok-sok folyadék :D

Bari! Este gyere, hogy mi volt Apánknál.

Kretty! Te is!

És mindenki aki járt ma az intézetben!!! Halljuk a híreket!

Küldjetek Csutinak pirimeghozó drukkot!

További szép napot Nektek!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kriszto: A kezdés nálatok mit jelent? Kaptál valami gyógyszert? Mikor mész UH-ra?

Bari: ne keseríts el, azzal, hogy sok mellékhatása van a clostinak... Bár egyet mást tapasztalok magamon, de a gyerek miatt bármit

Zs76: Mi volt ma UH-on?

Momelcsi: Szerintem is minden rendben lesz odabent. Gyerkőcök tudják, hogy ott vannak a legjobb helyen. :-)

Katapetra: Már sok mindenre gondoltam, hogy mi lehet a DE után, feladom... Nekem is kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól.

Csuti: Mi újság pirivel?

Szerintem ma nem volt vészes a helyzet. nem voltunk annyira nagyon sokan, de kevesen sem. ha jól számoltam, akkor 11-en voltunk.
Ma is Kisdoki vizsgált engem, de csak egy darabig. Utána Dévisz átvette az irányítást. Kisdoki nem találta meg a petefészkeimet, Dévisz pedig egy seperc alatt... Direkt figyeltem ma, hogy mosolyog-e. Hát amíg UH-ozott, addig nem, mert nagyon koncentrált, de utána megeresztette egy fél mosolyt. De lehet, hogy csak véletlen volt. Pénteken megint megyek, de már csak ma kell szednem a clostit, mert annyi tüszőm van, hogy Dévisz azt mondta, hogy nem akarja, hogy 8-as ikreim legyenek. :-D Egyenlőre még csak 6-osok a tüszők egy-két kivétellel. Szerintem ez egy kicsit karcsú. 9. nap, és csak 6-osok, de majd meglátjuk pénteken, hogy mi lesz.
mné

Mné!

Dehogy karcsú!!! Sokan vannak a tüszőcskék, ezért nem lehetnek nagyon még nagyobbak! Versenyeznek, hogy ki növekedjen!
Rendben lesznek, ne aggódj! :D

Igen, fent írtam az injekciókat, hogy mit kaptam, plusz napi egy closty este.

Tüszőnövesztő drukk...

kriszto

kriszto82

Mné,

igen, amúgy kisdoki max. egy félmosolyt szokott elengedni, azt én is megfigyeltem.. ha túl sokat nézed, még félreérti majd... :D
Küldöm a tüszőnövesztő drukkokat!! :wink:

Kriszto,

Neked is mennek a szép, egyenletes tüszőket növesztő drukkjaim!! :D

Bari,

ez szuper, majd mesélj, mi volt!!! :lol:
leeda

Itt vagyok!
A tüszők szépen haladnak, 50re emelte a puregont,1/4 Merional.A Cetrotidotholnap kell,s meglátjuk pénteken hol tartunk.Gondban volt,mertolyan kicsik a szuri mennyiségek,lehet nem nőnek,vagy eldurrannak.Majd meglátjuk,nem tudunk mit csinálni.Ma volt vérvétele is a drágámnak!Déli gyógyszertár, onnan a Máv kórházhoz, a hajam kihullott a forgalomban.
Péntek Uh.Ma is mint mindíg az első helyet elcsíptük.
zs76

Zs76!

Mikorra kell ott lenni, hogy a 2. helyet elcsípjük?
Nem tudom ismeritek-e, de a Gazdagréti patika ott van az intézettől néhány 100 méterre és fel van készülve rendesen! Akkor nem kell a Déli felé kitérőt tenni...
Hajrá, hajrá tüszőcskék!

Leeda! :lol: :lol: :lol:

"ha túl sokat nézed, még félreérti majd... " :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

A második helyezést 6:30-6:40 körül elcsípheted!Igen voltunk a gazdagrétiben,de előző stimunál pl.Gonal-f nem volt egyszer sem,csak akkor szoktam oda beugrani,ha csak Merional kell,vagy clostyl.!A délinél mindíg van minden!
zs76

Képzeljétek én ma hogy jártam. Hamarabb akartam manni fél órával, de nem jött a busz... így csak 1/4 8-ra értem oda, és a 8 helyet sikerült megszereznem. :-)
mné

Kretty: Remélem, hogy a 3 mellé csatlakozott még egy jó pár tüsző, és már egymásba is szerettek apával. Nagyon várlak én is a beszámolóddal. Addig is, pihenj jól!
mné

Sziasztok!

Leeda, a mini manó már nem is annyira mini :) Emlékszem, amikor Apánk gratulál, na akkor volt 6 mm....:) És mostanra (már amúgy ebben a korban holmi ülőmagasságot nem mérnek, mert egyre inkább nem fér a monitorra teljes egészében) kiszámoltam és úgy patákkal együtt 20 cm-esek lehetünk :lol: De persze a patákat felhúzza, így az ülőmagasság úgy 14 cm. Bár most nem láttam Őt több hete, jövő héten meg biztos kapunk friss számokat.

Húú, mennyien indultok újra. Hajrá Mindenkinek!!!

Kretty, gyere majd ha otthon vagy és van erőd, várunk, és ugyanígy a következő 2 napban is a sok babóca számával :) Jajj, 21-én transzfer Neked, nem semmi!!!

Eddig vegetált a fórum, de most robbant egy nagyot, remélem februárra-márciusra sok UH képet mutattok majd + tesztekkel :)

nyuszika85

Sziasztok! Túléltem, mind a 3 hős megmaradt, és mind a hármat meg is tudták szúrni. :D
Remélem nagy lesz a szerelem.....

Jól vagyok, nagy élmény volt a műtét, az altatás előtt végig nevettem, utána meg folytattam. Én voltam egyedül műtétes ma. D nagyon aranyos volt, többször benézett, jól vagyok-e. Holnap 9-kor kell telefonálni. :roll:

Bari, mióta megtudtam, hogy csak 3 tüszőcske van, azóta salátán élek :lol:
Vendég

laptetőőőőőőő :D
Vendég

Kretty LAPTETŐ, soha jobbkor!!!!!

És gratulálok, remek a szám és hogy érettek is voltak a peték :) Bíztatólag: nekem 8-at szívtak le, aznap, frissen csak 3 volt érett, meg is szúrták. Egy indult el ebből az első napi 3 szúrt petéből. Az a "csak" egy most itt ficánkol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK

nyuszika85

Sziasztok!

Itt a fórumon még új vagyok, s bár megfogadtam hogy nem fogok állandóan a neten csüngeni, témába vágó topikokat olvasni, nem tudok innét elszakadni...
Nagyon szimpatikus ahogy egymásért aggódtok, drukkoltok, szóval szeretnék én is ehhez a csapathoz tartozni!

Mi decemberben voltunk először az intézetben, és karácsony ide vagy oda 1hónap alatt beszereztük a még hiányzó leleteket, papírokat. Jövőhéten tájékoztató, majd indulás!

Addig is drukkolok Nektek!
parane
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?