Sziasztok!
Sajna Kisgabyról semmi hír, elolvasta a jan.5-ei levelem, de választ még nem kaptam.
Hát szerencsénk volt nagyon, 4 után kicsivel értünk oda, és épp akkor ment be egy pár, és senki más nem volt. Viszont mire kijöttünk, már legalább hárman vártak.
Sajna kb. egy órát töltöttünk ott, részben mert alaposan átbeszéltük a helyzetet, és volt mindenféle vizsgálat.
Sajnos a méhszájam belülről nyílik szét, a babák nagyon nyomják,kb. 3200grammos egyes babának felel meg a súlyuk, tehát akár szülésre is készülhetek.
A gyerekek nagyon jól vannak, 28. hetesen 28hét+5naposra becsülte a terhességet.
Fehérjém sajnos nem nőtt, de nem is csökkent, 60 az értéke (64-66 az alja a határértéknek). De nagyon konstruktívan állt Dévai hozzá, mondott trükköket főzésügyileg, mert nagy szakács hírében áll
Fehérjepor továbbra is naponta 3-4 részletben elosztva, a hús úgyszintén. Hozzá gyümölcs, zöldség. Mást nem is ehetek, és teljesen sómentesen. Szerinte puffad az arcom, mi semmi változást nem észleltünk, kezem és lábam tiszta eres. Vérnyomásom alacsony. Ha nagy gáz lesz, akkor fehérjeinfúzió (csődbe megyünk akkor).
Úgyhogy most már szigorú fekvés, 2óra pihi felpolcolt fenék és lábbal, majd egy óra fennlét, de akkor meg sétáljak, hogy égessem a kalóriát, hogy ne hízzak. Itthon +8,5kg reggel, ott +10,5 este. De ez a legkisebb problémánk.
Úgyhogy ha van időtök, drukkoljatok nekem is, hogy még legalább 4 hétig kihúzzam, és akkor már 32. hetesen nagy esélyük lesz a babáknak. Első fokot megugrottam már, géppel és inkubátorral esélyük van Dévai szerint, de én még szeretném húzni.
Két hét múlva ismét megyünk, febr. 1. 8 óra. Ha netán jön akkor valaki.....
bocsi a hosszú levélért, de egyenlőre picit magam alatt vagyok, pedig úgy érzem, én mindent megtettem.