Sziasztok!
Igyekszem mihamarabb visszaolvasni alaposan...most csak az utolsó 5 oldalt futottam át!
Vicky!
Nagyon gyönyörűek a képek
Hősiesen bírta Barbus a fotózást
Kubu!
Gratulálok a vizsgádhoz
Mieza!
mi is jó hírként értékelünk mindent. Én akkor ijedtem volna meg nagyon, ha K ügynök nem látná a B tervet... de úgy tűnt, mindenre tud megoldást...
Andikám!
szerencsére itthon vagyok
nem melózom...remélem, ez holnap is így marad
Zsuzsó!
Nagyon szépséges képek
Örülök, hogy minden rendben és gratulálok a fiúcskához
Béku!
Ne izgulj!
A csajoknak igazuk van, minden rendben lesz, a fejedben tegyél rendet! Attól, hogy vannak rosszul végződő terhességek, a Tiednek nem kell ezek közé tartozni!
Nyugi, rendben van minden, de próbálj meg pozitív gondolatokat küldeni a pociba...a babónak is az a jó
A pocakod nagyon szép! Alakul rendesen
Már egyértelműen látszik, hogy baba lapul benne
Avarka!
Írtam pü-t...
Sajti!
Ügyik vagytok
növesszed csak a tüsziket is és a mnyh-t is!
Jó lesz az!
Én a mnyh feleslegemet szívesen átpasszolom Neked
rólunk:
Fura nap van ma... vagyis a tegnap este volt nem túl jó hangulatú
És ennek a következményeit érzem még ma is...
Nem törtünk le a BMC-s látogatástól, de azért picit leakadtunk az ott hallottakon...
Negatívság természetesen nincs

az nem a mi műfajunk
De mire hazaértem, Lac elég letört volt... már útközben kaptam tőle sms-t, hogy nagyon szeret és tényleg az minden vágya, hogy babáink legyenek és együtt legyünk mind nagyon boldogok...
Az amúgy is sírós hangulatomnak nem kellett több...
Haza értem, és együtt sírtunk!
Először magát hibáztatta, hogy miatta nincs babánk, aztán megnyugodtunk - talán sikerült megértetnem vele, hogy nem miatta van..., utána rám jött a sírás, hogy mennyire vágyom már az anyaságra... szóval felváltva szipogtunk...
néha röhögtünk magunkon...
ma reggel alig bírtam kinyitni a szememet ettől a tegnapi estétől
érzem, hogy elég ingadozó a hangulatom...vagyis kb mindenen tudnék sírni azonnal... ma kb 4 reklám kiakasztott már a tv-ben, és 2 sorozat... asszem a gonapeptyl is bejátszik ebbe...
de várom a szerdát, hogy K ügynök megdicsérjen minket a tökéletes mnyh vastagság miatt és a tüszik, hormonszintek tökéletessége miatt

És akkor végre kezdhetünk
később igyekszem jönni még!
puszi