A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsuzsó:
Óóóóó de gyönyörűűű! :) És kukis, nagy gratula hozzá! Meglátod mekkora szerelem lesz köztetetk! :)

Mostmár tényleg mennem kell, de jó volt ez akis reggeli infóáradat! :)

Pá Drágáim!
sajt@

ó, laptető... :-)
minden akciózónak küldöm, babucijaik meg fejlődjenek szépségesen!
Brekinek türelmet az uh-hoz, Avarkának meg hogy rendben legyen az időzítés hugival.

Sajti,
kiütés monnyon le, mintha nekem is lett volna valami kis pötty a merionaltól annak idején.

Ann:
bringázás
jó levegő
minimundus
+1: nászút :-)

énapától
rendezett ország
alpesi táj
adventi vásár

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

köszi Sajtikám,

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok!

Kubukám: hála ég, hogy minden rendben, szerintem ez bárkivel előfordulhat, ne ostorozd Magad emiatt! :wink:
Ha még a vizsga közben vagy, mennek a segítő hullámok: :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajtikám: Micsoda mnyh gyáros lettél!!! :) Hm...ez valami nagyon jót sejtet!!!!! Mindenképp szuper előjelnek fogom fel!!!!!!!! :)
Remélem ez a kiütés nem lesz zavaró és elmúlik mielőbb!!

Zsuzsókám:
Eszem a pici pisze orrocskáját!!! ... Na és az az angyalbögyörő!!!!! :) Hát a rózsaszín cuccokkal, meg a hímzett virágocskákkal tényleg nem jártál volna jól :))))) Nem lehet, hogy valamit Te már érezhettél a Csucsuval való találkánkkor????? :wink: :wink:
Várjuk a pocakos fotódat!!

Eszterkém: Remélem hétvégére nem rendeltek be!!!! :shock: :shock: És picit pihenni is fogsz tudni!! :wink:

Vikus: Hajrá-hajrá!!! :) Drukkolok, hogy ne legyen leállítás, azt, hogy túlszalad-e a vv-s eredmény értéke, ill. talán már az uhun is látni fogja Sz. Javaslom, hogy már most rengeteg folyadékot próbálj bevinni!!!!!
Rendben leszel, másra ne is gondolj egyelőre!!!!!! :wink:

Mieza: Hogy ezek a fotók milyen jók!!!!!! A megosztott esküvős-kismama-kispapást a kocsin ülve meg is könnyeztem!!!!!! :) Olyan szívesen csináltatnék én is ilyen profi fotókat a végefele, csak ne lenne ilyen drága... :shock:

Avarka: Szeirntem próbálj meg elérni valakit a bmc-ből..... a Tanár úr páciense vagy ugye? Vagy Őt, vagy K2-t, biztos megnyugtató választ tudnak adni!!! Vagy esetleg a János szülészetén hátha valamelyik bmc-s ügyel a hétvégén... ott még lehetne érdeklődni?? :shock: :wink:

Na én meg fent kukorékolok már egy ideje. Fél 5-kor kidobott az ágy, mostanra már megfőztem a csülkös bablevest + túrógombóc bekeverve, azt majd ha hazaérünk Rajóval, akkor főzöm ki lehet, frissen... :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsuzsókám: a 24. hetesen nem tudom még mi lesz, de majd 1-én este megírom. Feltételezem, hogy néz méhszájat biztosan, meg uhu ugye... Illetve én kérni fogom, hogy legyen egy kenetvizsgálat is, mert tegnap estefele elkezdett picit viszketni odalent, amihez társult egy nagyon enyhe égős érzés is, így elromboltam a patikába gyorsan canesten-kombiért... :shock: :shock: :shock:
Lehet, hogy csak túllihegtem a dolgot, és semmi effajta nincs a háttérben, amire ez kellhet, de nem kockáztattam meg a hétvégét ezügyben... ma reggelre hála a tablettájának, semmi panasz nincs... mindenesetre ugye ez egy 3 napos kúra, azt végigcsinálom. Ha valami baj volt, akkor azt talán sikerült csírájában elfojtani... :shock:
Remélem Sz. nem fog leb...szarintani hogy öngyógykezelem magam... :wink:
Súly: hát szeritnem a jövő hétre talán elérem a 11. hetes első mérlegelős súlyt, émelygés-hányinger az van most is minden nap, de legalább most kb. 1 hete minden bentmarad, amit beviszek... ez is már egy jó lépés nálam :)....bár tegnap este 1 hajszál válaszott el vukktól, de erkélyeztem, jó hideg levegő, mély lélegzet.... az lenyugtatta a kedélyeket... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Jó reggelt!

Andi!
köszönöm!

Zsuzsi!
gyönyörűség!!!! :D :D :D :D

Sajti!
köszi,kár,h nem taliztunk tegnap! :(
vikus82

Szépséges reggelt/napot mindenkinek :D

Zsuzsó,
beiratkozunk Kubuhoz magántanítványnak Hurrukán-kezelés ügyben? :wink:
Nagyon szép kisfiacskátok van, nekem a szája Zsuzsósnak látszik :)

Avarka,
én is telóznék a helyedben, az a biztos, és nincs több para!
Ti annyira egyedi eset vagytok (itt a fórumon nem is merek több hasonlót, egy trió volt akkor amikor a második leszíváson voltam, de ott csak a tesótól szívtak le tüszit), hogy nem igazán tudunk tanácsot adni, pedig úúúgy segítenék megnyugodni!

Sajti,
nagyon ügyin nő az a mnyh, bármit tettél is érte, így tovább!!!

Vikus,
drukk hogy ne szaladjanak túl a dolgok, és sikeres inszem kerekedjék a dologból :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza,
húha, egyre közelebb a nap, amikor magadhoz ölelheted Albertedet :shock:
Most így átérezve a helyzetet teljesen belebizseregtem!

Andi,
hajnalban babletyó főzés??? Szomszédék jó illatokra ébredtek :)
Én ezt vasárnap du-ra ütemeztem be, akkor h-k lesz mit enni a csipetcsapatnak.

Kubu,
ugyan már, egy bukfenc nem a világ! Kérdezz már meg anyukákat, hogy volt-e olyan, akinek a gyerekével soha semmi nem történt :idea: Hát elárulom, én nem ilyen vagyok :wink:
Vizsgaeredménnyel kéretik jönni, aztán végre pihi-pihi-pihi, mert már nagyon is rádfér!

Ann,
énapától és nagyfiamtól:
deszka (snowboard), szűzhó, mikormegyünkmár???

Kép
judit0713

kukk,
jelentem ötös :-)

sajna migrén van és vuk már kétszer jött mióta hazaértem, most üres teát és háztartási kekszet majszolok.... aztán megyek Lizuci mellé bubuzni.
köszi a drukkokat, olyan aranyosak vagytok. később jövök

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu:
Hatalmas gratula az ötöshöz!!!
Ó Te szegény,az a fránya migrén huzzon a sunyiba!!! :roll:

Zsuzsó:
Milyen helyes pofija van a fiacskátoknak.Gyönyörü képek!!!!

Sajti:
Ez aztán mny. vastagság!!! :D :D
Csak igy tovább.

Vikus:
Hajrá inszem!!!
Drukkolok ,hogy minden rendben legyen.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok

örömmel jelentem hogy megérkezett tegnap
Makó Fanni 2400g és 49 cm. kb 14:40kor.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Makóné,
gratulálok, sok örömet és jó egészséget nektek!

Lukácsné,
köszi a hírt.
veletek mi újság? el vagy tűnve?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: húúú,csak nem Te is ma azt főztél?? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
tegnap felraktam a babot és a csülköt ázni,a mai ebéd miatt :D

Zsuzsó: gratula a fiúcskához!!! :D Nagyon tündéri pofija van,klassz lehetett látni! :)

Makóéknak gratula!! :)
Vendég

Kicsit pipa vagyok, a torta nem egészen olyan lett, amilyet szerettem volna. Rakattam rá feliratot, erre tele nyomták habrózsával! Nem tűnt fel nekik hogy van rajta valami??? Mindegy, most megpróbálom az egészet eltakarni. Reggel óta főzök, pedig 3-5-ig fent volt. Akkor kaptam egy nagyobb adag zöld, folyós.....pelust. Reggel fél 8-ig aludt és utána kezdtem neki főzni. Ráadásul valami kicsapta az arcát, tiszta piros. Csak azt nem tudom hogy mitől. Mindegy, akkor is jól fogom magam ma érezni. (Ja, már nincs időm hajat mosni, szóval a fotókon majd nem nézni. :D ) Este majd jövök.

kubu: Mondtam én! Gratulálok.

zsuzsi: Kicsi fiad nagyon édes.

vikus: Hajrá inszem.

makóné: Gratulálok. Hasonló paraméterek mint Barbusnál. És még a szülinapjuk is egy napon lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: újabb gratula,nagyon ügyes vagy!!! :)

Sajti: köszi a pocakdicséretet :D
persze reggelre nincs akkora,mindig estére nézek ki úgy,mint egy jóllakott óvodás (ahogy Ancsi szokta írni).

Tegnap bűnöztem,de olyan jólesett,ettem 2 ikeás hotdogot! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

párom jól megrakta majonézzel (is),amit ugyebár nem ettem mióta itt a babó :D
de komolyan,jó volt!

Andi és Kubu: néztem tegnap a Rossmannban azt a matricás témát,de valószínűleg az nem abban az akcióban volt,gondolom később indul,vagy ma (?),de nem volt náluk újság,mi nem kapunk,és a neten indulás előtt hiába akartam lecsekkolni,hogy vajon melyik akcióban nézted,mert nem volt ott sem elérhető a reklámújság.
Vendég

Andi, Békus!!! Nem hiszitek, épp csülköt főzök!! Bab tegnap este óta beáztatva. R-go CSÜLKÖS BABLEVES lesz itthon!!!! És erősen gondolkodtam a túrógombócon is, de spórolósra vettem most a figurát, és nem vettem már túrót.
Ti hogyan készítitek? Egyszer csináltam eddig, akkpr jó sokáig főztem a csülköt, most egyelőre nemtom mikor kezdjem a babot a zöldségekkel feltenni. Még keresnem kell vmi receptet.

Zsuzsó, gratula a kisfiúhoz!!!

Sajti, csak így tovább! Merionalos kiütés fura, remélem amilyen gyorsan jött, megy is.

Avarka, sajnos fogalmam sincs mi van ilyenkor. Remélem ha betelefonálsz tudnak vmi megnyugtatót mondani.

Kubu nem vagy semmi!!! GRATULA az 5öshöz!! Szuppper vagy!

Judit, te holnap főzöd a csülkös bablevest? Ez amolyan bableves 7vége a fórumon :-)))

Lányok, drágák vagytok, hogy ilyen sokminden küldtetek az osztrák témával kapcsolatban!!
ann74

Vicky: nem lehet,hogy valamelyik tegnap ráadott szerkó anyagára allergiás a csöpp lány?

vagy csak piros,de nem viszket?

Ne aggódj,minden klassz lesz! :D
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Zsuzsókám!!

Gratulálok a kisfiúhoz!!Egyem a szívét,annyira édes!!!!!!!!!!!! :D :D

Andi!!
Jó korán keltél,túrógomcóc??Hmm,de imádom,jó régen csináltam.Ma pont kérdezte Apa az ósenba :D :D ,hogy nem kell mág túrót venni?? :lol: :lol: Tegnap masszíroztunk. :D

Makóné!
Gratulálok Fanni babához!!!!

Judit!!
Hát,ha Én is dunakanyarra nézhetnék,tuti nem raknék függönyt,de itt a panelba,max az utca kanyart látom. :D :) Örülök,hogy jók lettek az eredmények,de ez nem is lehetett másképp.

Zsuzska!!
Te miért voltál a Jánosba????Ha tudtam volna a számodat megcsörgettelek volna.

Vikus!!
Bízzunk a legjobbakba,és nem kell leállítani az inszemet,megértem az aggodalmadat,Én is tuti paráznék.Merionalt szúrsz??

Béku!!
Tegnap kérdeztem,de nem válaszóltál,vagy csak átfutottam fölötte. :wink: Te mint endós,milyen protokollal mentetek a lombikkal????Én is attól parázok,hogy lesz-e elég petesejt,amit leszívhatnak???

Kubukám!!
Garatuládé!!!Ügyes vagy!!!! És dehogy vagy szaranya,a legjobb vagy a világon a gyerekeid számára. :wink:

Apával beszélgettünk tegnap este egy csomót,és ugye nem kérdés a lombik,nincs mit rajta beszélni,mert azt mondta,benne anniyra nagy a baba iránti vágy,bármit megtenne,hogy sikerűljön. :D :) :D :) És hálás vagyok a sorsnak,hogy Ő van Nekem,imádom!!!!!!!! :D :D

Ja és Apa minta leadása mikor van a lombiknál??leszívás napján???

Annyira várom már,hogy kezdhessünk,szerdán megyek is Sz-hez.
csucsu99
Budapest

Ann: nekem is már fő a leveske :D
már pár napja készülök rá,apa hozott csülköt egyik nap a piacról hozzá,meg szereztem megfelelő babot,mert nem tetszett,ami itthon volt,úgyhogy egész éjjel ázott mindkettő.

Én most csinálok először,úgyhogy fogalmam sincs,mi lesz belőle,de eddig még egy ehetetlen kajcsit se készítettem,kivéve,ha odaégettem az egészet... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

már egy ideje (hetek óta) kívántam ezt a tartalmas leveskét,de zuramnak hiába mondtam,hozzon a munkahelyéről,így inkább elkészítem itthon,óriási adag,úgyhogy még vendégeket is hívhatok hozzá :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béka,
mindig elfelejtem olyan édes a pocid !

kubuspace

Ann!!

Én mindig kuktába főzöm a csülköt,és külön főzöm meg a babot.Mikor majdnem jó a bab,össze öntöm,és rakom bele a zödségeket.Ja és babot felesbe a csülök levében főzöm.
csucsu99
Budapest

Nnna nem vettem petrezselymet, azt hittem nem kell bele, tiszta hülye vagyok, grátis járt volna a zöldségekkel, erre azt mondtam a bácsinak hogy nem kell. Még a fagyasztóba is betehettem volna legrosszabb esetben. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
ann74

Látom ma babos hétvégét rartatok.Nálunk húsleves,tántott csirke,salátával.

Este megyünk moziba,Apa meglepett,foglalt jegyet. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu!
remélem nem lesz semmi baj,igen Merionalt szúrok!
vikus82

Azt még nem is mondta, hogy a csajos pink hátteret kaptuk a vattacukor helyett. Nekem ott is gyanús volt, hogy nagyon sötét az az anyag, de így jobban mutatott rajta a gyerek ruhája. És itthon néztem, hogy tényleg összekutyulták a két hátteret: kaptunk lepkéket a vattacukorról és cipőt meg hátteret a pinkről. Mindegy, a végeredmény jó lett. Bár jobban örültem volna ha a tappancsa kicsit több képen látszik, de a drágám magára csavarta az anyagot.

kisbeeka: Nem tudom, csak a tüll szoknya volt új, de azt sem a fejére húzta. Nem viszket neki, csak piros.

csucsu: Sikerülni fog az a lombik, ne aggódj. Ilyen szülőknek jár a gyerek. :) Mint itt mindegyiknek párnak.
vicky79
Budapest III. kerület

én csinálok egy tarhonyalevest (M imádja) sajttal - baconnal töltött gombát, rizibizit (M imádja) és egy grízfelfújtat :-)

kubuspace

Csucsu: asszem válaszoltam pedig :D :D

de akkor újra: szóval első stimu hosszú protokollal ment,12. napig Deca,aztán UH és többi gyogyó.
ekkor 6 db. tüszőm volt,ebből 4 petesejt lett,és mind megtermékenyült,5 naposan kaptam vissza kettőt,fagyis nem maradt.

második antagonista (azaz fogamzásgátló 1 hónapig,utána szurizás),ekkor 9 tüsző lett,de ebben csak 3 petesejt,és csak 2 termékenyült meg,őket 2 naposan kaptam vissza,és egyikük azóta is itt csücsül a pocakomban :D
ja,és így fagyis megint nincs,de talán nem is kell majd ;)

Szóval nem volt sok petesejtem,de legalább jó "minőségű" ;)
Vendég

Kubu: nincs még egy üres hely az étkezőasztalotoknál? :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a dícséretet,igyekszem nőni! :) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csucsu, húsleves is nagyon jól hangzik!
Amúgy meg nehogy félj, hogy kevés psejt lesz! Annyi lesz, amennyi pont kell. Látod Békunak sem volt sok, és mégis. Nekem meg sok volt, ráadásul 5 naposan kerültek vissza, mégsem. Bár bízom benne, hogy az 5napos fagyik tökös csajok/srácok lesznek, és erősen fognak majd kapaszkodni.

Kubu, sajttal-baconnal töltött gomba..hmm ezt hogyan készíted? Sütőben? Hmmmmm most tudnék enni 1-2-3 ilyen gombit...:-)

A csülkös bablevessel azért vigyázni kell, mert sok ch van a babban, de legalább szerencsémre lassú ch.
ann74

Na hali :)
Olyanok leszünk lassan mint az együtt menstruáló nők egy közösségben, csak itt most épp a kaják terén hangolódtunk össze úgylátom :)
Én úgy csinálom, hogy előtte nap beáztatom a babot is csülköt is, aztán fazékba mindent bele módon megy be a bab+csülök+sokfélezöccség darabolva+babér+bors+pici ételizesítő...lassú tüzön fedő alatt főzöm.. mikor megfőtt minden kevéske laza paprikás rántással adok neki egy kis testet + ecet is megy bele a végén. Ja és a rántás után én csipetkét is belefőzők, nem boltit :)

Makoné: Sok boldogságot Fannikához, Isten hozta ezen a bolygón, sok örömötök legyen egymásban!!!!!! :)

Na most lépek, megyünk du. a festékekért... :wink:

andrea-1

Ó,Béku,akkor bocsi,lehet átlósan olvastam,ne haragudj. :D

Köszi,és a fogigátlós mivel jobb???Kiváncsi leszek Nekünk milyen lesz???
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Rég jártam már errefelé. A fórumolvasással nagyon lemaradtam, rengeteg melóm volt és csak a munkáról és az alvásról szólt eddig az újév.

Most kezdtük volna az 5. körünket, de magánúton elmentem IR és pajzsmirigy vizsgálatra és kiderült számomra, hogy az eddigi 4 kör teljesen felesleges volt és nulla esélyem volt a teherbeesésre :cry: . Eléggé magamba zuhantam…A TSH-m 2,8 lett, az első BMC-s látogatásomkor áprilisban 2,7 és erről elfelejtettek szólni (a leleteket decemberben kíváncsiságból kértem ki)…Magánba voltam az első két alkalommal, szóval lehetett volna szólni, hogy gyanús az érték. Miért kell azt mondani, hogy minden rendben, amikor nincs???? :evil: Most egy szakember azt mondta, hogy inkább 1 közelében kell lennie az értéknek. Lányok én csodálkozom, hogy az ügynökök ennyire nem értenek a dolgokhoz??? Ráadásul ha stimulálják az embert akkor az érték még feljebb ugrik. A pajzsmirigy gond mellé társul egy enyhe IR is. Értékeim az utókornak
Cukor
0 perces: 5,4
60 perces: 4,5
120 perces: 5,4

Inzulin
0 perces: 8
60 perces: 66
120 perces: 39,3

Kaptam mindegyikre gyógyszert, úgyhogy most azokat szedem és emellett még pár kilót fel kellene szednem. Megkérdezni, nem mertem, hogy mennyi idő mire minden rendbe jön. Eléggé magam alatt vagyok, mert ha csak belegondolok, hogy mennyit reménykedtünk és semmi esélyünk nem volt megszakad a szívem.

Mivel nem nagyon vagyok képben, hogy kivel mi történt így a jókívánságaimat csoportosan küldöm

Anyukáknak,
Boldog perceket kívánok a gyerkőcökkel

Kismamiknak,
Vukmentes boldog babavárást

Következő körösöknek,
Drukk a kezdéshez és sikeres köröket kívánok

Köszönöm, hogy meghallgattatok.
brumi24

Sziasztok!
Látom ezen a hétvégén a bablevesé a föszerep.Én is gondolkodtam egy bableves túrógombóc kombón,de mivel nem volt itthon minden hozzávaló igy kihagytam,lusta vagyok elmenni vásárolni igy marad az ami itthon van,abbol alkotok valamit.
A bablevest úgy szoktam fözni,hogy semmit nem áztatok be elöre,mindent egyszerre teszek fel föni,babot,csülköt,répát és amikor már majdnem kész van belerakom a kockára vágott krumplit.Mikor minden megfött teszek bele egy laza rántást és apróra vágott ecetes tárkonyt (házi készitésü),majd 1-2 tojást felverek ecettel és azt rácsurgatom a levesre.Én ezt igy tanultam még anyukámtol,vagyis mondhatni Erdélyi bablevesnek is.
Turógombóc receptet meg Frank Júliátol kaptam,az is nagyon fincsi és egyszerü.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Brumi: a TSH-hoz nem értek,de nem lehet azon javítani?
ne ess teljesen kétségbe!!!
Vendég

Én is Andi-mód csinálom a levest,előre beáztatva,és aztán mindent bele,házi csipetkével ;)
Vendég

Csucsu: a fogamzásgátlós annyival jobb,hogy egyrészt 3 hónap várakozás helyett 2,mert azt 1 hónappal előbb el lehet kezdeni,csak a szurikkal kell várni a 3 hónap leteltét,ráadásul ez rövid protkó!!! :)

Szóval míg az elsőnél asszem 24 napig szúrtunk (52 db szurit),így a mostaninál meg nov. 5-én kezdés,17-én már leszívás :D
Vendég

Brumikám!

Sajnálom, hogy az ügynök Nálad is benézett dolgokat... :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Mióta kezelik az IR-t és a TSH-d? Mert nekem pár hónap alatt hatott a met, és ezzel egyidejűleg a TSH-m is 1 egésznyi értéket ment le 3 hó alatt, és vélhetően utána is csökkenhetett, de ezt már nem tudjuk meg, csak abból sejtem, hogy lett a babónk !!!!!!!!!!

Amúgy én is 3,3-as (!!!!!!) TSH-val kezdtem az inszemeket még a Skribánál :evil: :evil: :evil: :evil: semmit nem mondott róla, ahogy a PCO-ról sem, illetve IR-re se küldött el, csak mikor én kértem rajta számon ezt!
Az IR kiderüléskor közölte az endokrinológus, hogy az 1 körüli érték lenne a jó, így ha ha met nem viszi le a TSH-t is arra is külön fog adni gyogyót. Szerencsére bejött endokrin dokinénim sejtése, és mondom, viszonylag hamar csökkent az értékem....

Szegénykém, nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani... a kutya harapja meg ezt az egészet!!!! Tudom milyen bosszantó és elkeserítő, de ha tudsz meríts erőt a velem történtekből kérlek!!!!
:wink:

andrea-1

Brumi: Annyi, hogy én a mettől és a mellette alkalmazott diétától fogytam!!!
Neked viszont ha híznod kell, akkor kifejezetten olyan fajta diétát kell keresni, ami a ch-kkal úgy variál, hogy nem fogyaszt!!!!
Sovány PCO-soknál is van esély, hogy helyrejöjjenek, csak a dagibb PCO-soknál a met+diéta+mozgás hamarabb hozhatja meg az eredményt úgy tudom!!!! De ne add fel, egyeztess egy szakemberrel a kaja részét tekitve, ha még nem tetted volna meg!! :)

andrea-1

Húúú,belekóstoltam a levesbe...
asszem jó kis ebédem lesz... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.22 16:57-kor.
Vendég

Csucsu:
Tegnap a János korházba emlö uh-t és EKG-t csináltattam,de én késön mentem ,mert 11-re volt idöpontom.Irók privit!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

nemigen kedvelem a gyökeret (fehérrépát-ki hogy nevezi),meg a zellert sem,de miután felvágtam őket,olyan jó illata volt tőlük a kezemnek.
Kedvelem az illatukat,mert ahhoz társítom,hogy ezek nélkül nincs jó leveske :D

asszem múlóban a kajaundor,még a hagyma illata is úúúúgy tetszett :D

már reggel szemeztem a koktélparadicsommal is... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!Nálunk:zöldborsóleves+túrós+fahéjjas palacsinta!
Csucsu:2.lombikunk nekünk is rövid protkó volt, viszont a fogigátlót elhagyta Sz.,azt mondta,hogy újjabban anélkül csinálják!..meg is lett az eredmény! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: biztos nem újabban csinálják így,hanem a rövid protokollból is van 2féle,ugyanis kettőnk lombikja között csak 5 nap volt,úgyhogy az enyém még nem lehetett "elavult" :lol: :lol: :lol: :lol:

Összesen 3féle protokoll van,a hosszú (long),sima rövid (short),és az antagonista,ami nekem volt ;)
[quote]
írta:
A lombik programban többféle kezelést is alkalmaznak, van rövidebb ideig tartó, ún. rövid, illetve hosszú, valamint antagonista protokoll (kezelés).
Vendég

a palacsinta viszont klasszul hangzik,talán a bablevessel meggyőzöm az uramat,hogy süssön palacsintát :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Igyekszem mihamarabb visszaolvasni alaposan...most csak az utolsó 5 oldalt futottam át!

Vicky!
Nagyon gyönyörűek a képek :D
Hősiesen bírta Barbus a fotózást :D

Kubu!
Gratulálok a vizsgádhoz :D

Mieza!
mi is jó hírként értékelünk mindent. Én akkor ijedtem volna meg nagyon, ha K ügynök nem látná a B tervet... de úgy tűnt, mindenre tud megoldást... :)

Andikám!
szerencsére itthon vagyok :)
nem melózom...remélem, ez holnap is így marad :D

Zsuzsó!
Nagyon szépséges képek :D
Örülök, hogy minden rendben és gratulálok a fiúcskához :D

Béku!
Ne izgulj!
A csajoknak igazuk van, minden rendben lesz, a fejedben tegyél rendet! Attól, hogy vannak rosszul végződő terhességek, a Tiednek nem kell ezek közé tartozni!
Nyugi, rendben van minden, de próbálj meg pozitív gondolatokat küldeni a pociba...a babónak is az a jó :D
A pocakod nagyon szép! Alakul rendesen :D
Már egyértelműen látszik, hogy baba lapul benne :D

Avarka!
Írtam pü-t...

Sajti!
Ügyik vagytok :D
növesszed csak a tüsziket is és a mnyh-t is!
Jó lesz az!
Én a mnyh feleslegemet szívesen átpasszolom Neked :D

rólunk:
Fura nap van ma... vagyis a tegnap este volt nem túl jó hangulatú :(
És ennek a következményeit érzem még ma is...
Nem törtünk le a BMC-s látogatástól, de azért picit leakadtunk az ott hallottakon... :roll:
Negatívság természetesen nincs :D az nem a mi műfajunk :D
De mire hazaértem, Lac elég letört volt... már útközben kaptam tőle sms-t, hogy nagyon szeret és tényleg az minden vágya, hogy babáink legyenek és együtt legyünk mind nagyon boldogok...
Az amúgy is sírós hangulatomnak nem kellett több...
Haza értem, és együtt sírtunk!
Először magát hibáztatta, hogy miatta nincs babánk, aztán megnyugodtunk - talán sikerült megértetnem vele, hogy nem miatta van..., utána rám jött a sírás, hogy mennyire vágyom már az anyaságra... szóval felváltva szipogtunk... :oops:
néha röhögtünk magunkon...
ma reggel alig bírtam kinyitni a szememet ettől a tegnapi estétől :roll: :roll:
érzem, hogy elég ingadozó a hangulatom...vagyis kb mindenen tudnék sírni azonnal... ma kb 4 reklám kiakasztott már a tv-ben, és 2 sorozat... asszem a gonapeptyl is bejátszik ebbe...
de várom a szerdát, hogy K ügynök megdicsérjen minket a tökéletes mnyh vastagság miatt és a tüszik, hormonszintek tökéletessége miatt :D És akkor végre kezdhetünk :D

később igyekszem jönni még!

puszi :)

eszter82
Budapest

Ja, és úgy döntöttem, hogy nem agonizálok ezen a LUF dolgon...nem is olvasok nagyon utána, mert azt érzem, hogy nem erről van szó az esetünkben...ez a megérzés...
de azért arra rákukkantottam amit belinkeltél, Andikám :D
tudod, a kíváncsiság :D
de nem szeretnék a LUF szakértője lenni, így leálltam a témáról :D

eszter82
Budapest

Eszter: nagyon sokat gondolok Rátok,küldöm a sok energiát,türelmet,és maradék pozitivizmusomból is,hogy még könnyebb legyen! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nagyon klasszul csináljátok,biztos hogy Jóisten valami nagyon szépet tartogat Számotokra!! ;)
Már megrendeltem múltkor,úgyhogy hamarosan odaér! :)
Vendég

Ja,és köszönöm a megnyugtatást is :)
azóta rájöttem,hogy azért nem evidens,hogy nekem is baj legyen,csak mert másoknál több esetben így történt...

nézegetem a fotóját,és próbálom elképzelni,milyen lehet azóta :)
persze agyban arra készülök,hogy ott a babó,nézegetem neki a kiságyakat,babakocsikat,álmodozom... :D
Vendég

Andrea:
Viszketés a szomszédba, ez nagyon jó. Vukk még kerülget, az nem annyira, de lesz ez még jobb! :)
Én pont most akartam túrógombócot készíteni, hivatalosan 24-ig volt jó a túró, de annyira fura szaga volt, hogy inkább lemondtunk róla, nagyon pipa lettem. Erre olvaslak téged, hogy csináltál... Nyitok ablakot, küldj egy picit belőle fénypost. Kösszike! :) Anyós meg bablét főzött ebédre, palacsintával... No comment... :lol: :lol: :lol: Kivételesen nem kértünk egyikből sem. :D

Makó:
Jaj, de boldog vagyok!!! Hatalmas gratuládé!!! :D
Fanninak gyönyörű, boldog, egészséges, hosszú életet kívánok és persze sok tejecskét!!! Nektek mindannyiótoknak csodás babanapokat!!!
Kép
Ugye tudod, hogy Vicky Barbusa is pont ezen a napon született? :)
Aztán gyere a szüléstörténettel, ha már tudsz és kedved is van. :)

Brumi:
Nagyon sajnálom, hogy az eddigi körök esélytelenül elvesztek, de legalább VÉGRE kiderült! Már ez is félsiker! Az IR nem vészes, azt szerintem pár hónap alatt rendbe lehet tenni gyogyóval, gondolom a többit is. Nem gondoltál ügynökváltásra ezek után? Nagy ölelés neked:
((((((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))))

Eszter:
Mindjárt visszaolvasok, de látom, hogy elpityeri van vmi miatt... Drukkolok a jó hírekért!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzska:
Mennyi ecettel kell felverni egy tojást és hány százalékossal?
Az ecetes tárkonyt hogy készítitek? Olyan jól hangzott a levesed, hogy folyik a nyálacskám... :)

Pá Drágáim!
sajt@

Jipppííííííííííííííí!!!! Laptetűűűű!!! De rég volt nekem! :) :lol:

Akinek szüksége van rá, csípjen belőle, a többit megtartom a mostani eksönre! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?