Sziasztok
Termeltetek ám 2 nap alatt győzőm vissza olvasni és reagálni mindenre
Nyári találkozó: Felőlünk okés ,ha nem augusztus mert akkor itt lesz férjem kisfia 4 hetet .
Ircsi

egy tündér a lányod mellesleg nekem mindig is Katus marad

bocsi érte bebugyolálva vagy szemüvegben mindegy az egy kis angyal és kész
bekri : Benci is szopizza az ujját de nálunk a reakciók erre kicsit másak mint nálatok nálunk azt mondják rá: jaj de édes meg zabálom
woody : wellnes miatt irigykedem utoljára 2009-ben voltam 3 napot áá de jó volt szauna meg dzsakuzzi

kettesben apával..........hmmmmm

nosztalgiázok gyorsan a képek között
óriás babák pfffffffffff azt meg is kell szülni
Évi : Bence ugyan ezt csinálja a játszó szőnyegen a cumiját meg ki be veszi a szájába közben
Csillag

remélem mielőbb rendbe jönnek a dolgok Gergőci képei tök szupik ..... huu kutyusotokat imádom én is ilyent szeretnék
Apa azt mondta ha jó kislány leszek akkor majd meg fog lepni egyszer egy ilyennel hmm de mikorrrrrrrrr erre én mondom mindig jó vagyok kivéve ha telihold van vagy piros betűs ünnep van esetleg feltolják a pumpám mert akkop jobb ha kerül mindenki .
Réka baba gratula az átforduláshoz
dia :én szoktam Bencusnak főzni imádja mondjuk ő minden evő igád a rizspépen kívül mindent megevett
csajok ez a játszó szigetes dolog nekem is tetszik megnéztem a linkeket.
brik

de jó végre, már hiányoltalak sms-re sem reagáltál de sebaj a lényeg jól vagytok , Bencéd egy kész hős nagyon ügyes . Mi is eszünk már bébi kajcsit és amiket leirtál kb nekünk is azok a kedvencek + a cici ami el nem maradhat .
Jut eszembe ha vizsgáidnak vége még áll a meghívásom