A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

az uccsó nem az?
http://www.teszvesz.hu/blossom_farm_kep ... yeg_143751

és nagyon szívesen!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Enyém gyerek inkább bébiételt kap :oops:
Nekem nincs mindig kedvem a főzöcskézéshez :oops: :cry:

Gyerekem baja... hát a makka gyorsabb, mint ő... :lol: :wink:
Mire Chloe elérne a cicáig, addigra cica már máshol van...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

játszó szigetet nem találtam
hogy néz ki?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire dettó. Én is olyat szoktam megvenni amit nem tudok vagy nagyon macerás megcsinálni.
Tényleg "nehéz" csak egy adag kaját készíteni. Nekem kettő szokott kijönni belőle általában, elteszem másnapra. :wink:

Begyúrtam a második adag pogit....

királylány

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,nem,hasonló mint az ülős izé..csak kiterítve,járóka szerű de nincsenek falai :) érted :))

Dia pogi,hmmm jöhet ide is :)

Ircsi a cicák nálunk is nagy vonzerő! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Játszóállványok nagyon jók... nálunk az a "bébiőr"... ha éppen olyan dolgom van, amikor nem tudok Chloera figyelni, akkor beleteszem... kb. 15 percre leköti...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Itt is azt lesi

Kép :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

ilyen henger kell babómnak gyógytornához
na mentem cigótecsóba...puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Még van két vizsgám, csak úgy szeretnék mesélni írtam nektek hogy 5 hónaposan jan 1-jén felült. Január 16-án ágyba kapaszkodva felállt Bence baba, tegnapelőtt viszont fogja a rácsot és teszi a lábait középről haladva a széléig kapaszkodva elmegy van videom és képem, csk nem tudom a videot hogy lehet feltenni. Meg előtte a hangot szeretném levenni.

Lányok nekem ez annyira gyors és hihetetlen ezért fotozom állandóan, mert az első két gyerekem később csinálta, ja és a mászást is amit már Bence csinál, átraktuk a járókába és tegnap videózta a párom.

Úgy örülök, hogy megoszthatom veletek az örömömet, remélem nem baj:-)
Mindjárt teszek képet igaz nem mind lett jó minőségű, mert telefonnal készült.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976vi baba :D
nekem ez jön be :) :wink:

http://www.teszvesz.hu/blossom_farm_kep ... 12248.html

Sziasztok

Én is ilyet akartam, de smucig vagyok.... :oops:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Mielőtt felteszek képet, azt még leírom, semmit nem erőltettünk, saját maga jött rá, nem mutattuk azt se hogy így kell, ezért fura mind ez nekem. Kép Kép Kép

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik: aztaaaaaa :!: :shock: Nem semmi ez a gyerek! :lol:

Videót töltsd fel a Youtube-ra (be lehet állítani, hogy ne legyen listázott) vagy a picasa-ra (előtte le kell tölteni a progit) és be tudod ide linkelni

Clari nem vagy smucig. Én sem adnék érte ennyi pénzt. Áront hiába párnázom ki, nem tud még ülni (Bence is így volt) :wink:

Egyébként nagyon sok mindent meg lehetne venni a gyermeknek, de tök felesleges. Áron már szemezik a távirányítóval. Kb azon a helyen áll nála, mint a cumi :lol:

királylány

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Brik nagyon édes! Én is észreveszem, hogy Áron sokkal hamarabb csinál mindent, mint Bence anno. De állítólag így van ez.... :wink:

királylány

Clárika
Kép
clárika

Brik
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tessék adni az ügyes Bencének egy nagy puszit a mi nevünkben! :wink:
Video feltöltés: én a picasát használom...

Tomi :lol: :lol: :lol: :lol:
Az alsó képen, mintha a körmét rágná nagy gondolkodásában... hogyan fogja meg a macsekot :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia köszönöm, nálunk is a távirányító a menő:-) Néztem a wiwen gyönyörűek a gyermekeid:-)

Megpróbálom feltölteni, aztán valamelyik nap felteszem, szerencsére már csak két vizsgám van, csak az a baj kemények:.((

Olyan fura nem, hogy előbb csinálják, még nincs 6 hónapos, már agyaltam Valentin nap jön és elindul:-)
Nálunk a régi játékok vannak amik voltak, nagy ritka ha látok valami olyat ami fontos, nálunk egy üdítős fél literes üveg is érdekes Bence számára, kimosom, odaadom és élvez a játékot:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi köszi, adok neki a nevetekben. Megpróbálom a picasat, remélem sikerül:-)

Ti hogy vagytok? A képeket nézegetem most csak amiket feltettetek gyönyörű mindegyik bébi.

Ircsi milyen volt kint, jól éreztétek magatokat?
Mindenki babája eszik már bébiételt?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik,fantasztikus,nagyon ügyes!Vannak csodagyerekek :) Réka is elképesztő mit tud,de persze az ember nem hasonlítja agyerekét így,nem kívánom ezt tőle hiszen még odébb van ennek az ideje :) de a tieitek(is) nagyon ügyesek!
Vizsgákhoz egy kalappal!!

Clarika,köszi!! Az elsőre licitáltam,a másodikhoz smucig vagyok :lol:

Készül az őszibarackos lepényem,remélem legalábbis :)
Ma bent alszunk Tominál,kiderül,azért alszik e jobban mert kijöttünk vagy a teli pocak,vagy mindentől független :)

evilany

Évi
Most olvastam vissza az előző oldalt....
NEM TRATOTTATOK FEL!!!!!! :D

Rékust utána megetettem, letettem aludni, s 2,5 órát aludt :)
Addig én sütöttem 2 sütit (hasonlót mint Dia, piskóta, bele fahéjas-rumaromás almadarabok, meg csoki darabok)
Meg feltettem a húslevest holnapra, hogy holnap már csak a "másodikat" kelljen megcsinálnom, ami: bacombe göngyölt karaj (megkenem belül mustárral is ) steak burgonyával és rizzsel.
Na meg holnap gyors porszívózás, felmosás....

Holnap jön a familym, Anti szülinapot, névnapot (Dia, párom köszöni a köszöntést :) ), Nővérem névnapot és Anya szülinapot tartani.

Brik
Szuperboy a gyermeked :)
Izmos kisember :)

Csillag!
Csak pozitívan!!!!!!

Clárika
Kép
clárika

Évi köszönöm, és teljesen igazad van nem szabad hasonlítani a gyerekeket, mindent a maga idejében. Hidd el nekem még most is fura dolgok ezek, én egy nap olyan sokat fotózok, mert még mindig nem hiszem el hogy felállt. Köszi a vizsga drukkot ez a büntető nagyon nehéz idén nekem.

Ircsi egy kérdés novemberben megkaptuk az elején a neisvac első felét most január elelején kellett volna a másik felét, de beteg is volt meg sok minden összejött nagy baj hogy most szerdán tudjuk beadatni a 6 hó előtt két nappal? Idegesít a dolog, meg félek nehogy baj legyen.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik mi eszünk bébiételt és Sinlacot,azt imádja,este 150-et benyomott :)(100 víz,4 ek.Sinlac) és még cicizett rá 1 órára...nem is kelt csak 4-kor :)

evilany

Brik
2 és 12 hónapos kor közötti csecsemőknek két dózis NeisVac-C vakcinát kell beadni, legalább két hónapos időközzel
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... oben/12176
Nem hiszem, hogy gond lenne a csúszásból!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi mi is szeretnénk lassan 2 hónapja Sinlacot adni a gyerkőcnek recept is van, de azt mondják nincs készlethiány van már 10 gyógyszertárban voltam:-( Ügyes Tomika nagyon és nagyon jól eszik:-) A szemeiért megőrülök:-)

Clárika köszönöm:-) Réka gyönyörű kislány, mindig csodálom a képeket még ha visszaolvasni nem is tudok.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi akkor még beadathatom igaz? Féltem a kis drágámat hogy ne legyen gond, mert jan 3-án kellett beadatnom jövő hét meg már 26-a, amikor megyünk.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Ha nem kaptok Sinlac-ot, nézd meg, hogy Nutriton van-e!
(Sinlac: szentjánoskenyérmag, Nutriton: szentjánoskenyérmag+rízs)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik itt van,kiválthatom neked és elküldöm.

evilany

Ircsi megnézem ez a Nutriton-t is. Ezt mikortól lehet adni, nem ismerem, csak a Sinlacot mert az már Lilinél is volt.

Köszi Évi! Régen nem volt ilyen gondunk Lili is azt ette. Már igaz gondolom az ára más. Hogy tudjuk küldjek receptet vagy hogy legyen. Biztos Bence is szeretni fogja mint a nagyok.

Tápszert sajnos most váltanunk kellett mert nem volt székletünk és mindent kipróbáltunk aztán lett végre azóta a Milupa comfortot eszi, de legalább van széklete. Ne tudjátok mit meg nem tettem hogy legyen már úgy volt hogy kórházba visszük, de aztán lett:-) Mellette imádja a szilvát, öszi pulykahússal, banát naranccsal vagy mandarinnal, parit burgonyával, húslevest.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

evilany

Neten ilyet nem merek venni. :-( Ez biztos az én hülyeségem, de félek az ilyen dolgoktól.

Képzeljétek nem is meséltem karácsony előtt volt egy rohamom, de még nem jutottam el kivizsgálásra a vizsgáim miatt. Tényleg egy beutalót meddig fogadnak el?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik,ha úgy megfelel,küldd el a receptet! És postázom a tápit!Küldök pü-ben címet.

evilany

Nutritont ugyanúgy lehet adni, mint a Sinlac-ot... de ha már eszik egyebeket, akkor én vennék sima rizspépet... :wink:

Mi most ettünk grízes-vaniliás tejpépet... az bejött a gyerekemnek...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik
Milyen roham?????

Én úgy tudom, hogy 1 hónapig érvéyes a beutaló!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi én még nem mertem tejest adni, mert kicsi itt nem is engedik csak 1 éves kor felett.

Mindent eszik már, kivéve a tejes dolgokat. Tegnap lecsót ettem szabályosan amikor a kanál a számhoz ért hisztizett, amikor elvettem a számtól abbahagyta és ez volt végig még meg nem ettem a lecsót.:-)

Évi köszi, jövő héten küldök egy receptet. Kipróbáljuk, mert az is lehet nem fogja kedvelni:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Tejpépekben úgy van a tej, mint a tápszerben!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok :)

Termeltetek ám 2 nap alatt győzőm vissza olvasni és reagálni mindenre :)

Nyári találkozó: Felőlünk okés ,ha nem augusztus mert akkor itt lesz férjem kisfia 4 hetet .

Ircsi :) egy tündér a lányod mellesleg nekem mindig is Katus marad :oops: bocsi érte bebugyolálva vagy szemüvegben mindegy az egy kis angyal és kész :D

bekri : Benci is szopizza az ujját de nálunk a reakciók erre kicsit másak mint nálatok nálunk azt mondják rá: jaj de édes meg zabálom :)

woody : wellnes miatt irigykedem utoljára 2009-ben voltam 3 napot áá de jó volt szauna meg dzsakuzzi :wink: kettesben apával..........hmmmmm :) nosztalgiázok gyorsan a képek között
:P

óriás babák pfffffffffff azt meg is kell szülni :(

Évi : Bence ugyan ezt csinálja a játszó szőnyegen a cumiját meg ki be veszi a szájába közben :)

Csillag :( remélem mielőbb rendbe jönnek a dolgok Gergőci képei tök szupik ..... huu kutyusotokat imádom én is ilyent szeretnék :)

Apa azt mondta ha jó kislány leszek akkor majd meg fog lepni egyszer egy ilyennel hmm de mikorrrrrrrrr erre én mondom mindig jó vagyok kivéve ha telihold van vagy piros betűs ünnep van esetleg feltolják a pumpám mert akkop jobb ha kerül mindenki .

Réka baba gratula az átforduláshoz :D

dia :én szoktam Bencusnak főzni imádja mondjuk ő minden evő igád a rizspépen kívül mindent megevett :D

csajok ez a játszó szigetes dolog nekem is tetszik megnéztem a linkeket.

brik :shock: :shock: :D de jó végre, már hiányoltalak sms-re sem reagáltál de sebaj a lényeg jól vagytok , Bencéd egy kész hős nagyon ügyes . Mi is eszünk már bébi kajcsit és amiket leirtál kb nekünk is azok a kedvencek + a cici ami el nem maradhat .

Jut eszembe ha vizsgáidnak vége még áll a meghívásom :wink:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

huuu lányok azt sem tudom hol áll a fejem holnap vendégek jönnek baba nézőbe és sütünk főzünk anyóssal de már telle a hó pipőm :D

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok
Réka ma hátról hasra fordult!

Holnap jelentkezem!
Jó éjt

Clárika
Kép
clárika

Ircsi akkor lejárt:-(( Hát úgy néz ki pánik, mert halálfélelmem volt, olyan volt mintha két oldalról nyomják a torkomat és a viz se ment le, szívem gyorsan vert, vérnyomim egekbe. Aztán én hülye bevettem azt amit terhesség alatt szedtem vérnyomi csökkentőt mindent levitt csak a pulzusomat egekbe fel. Aztán még zsibbadt kezem, fejem, nyelvem, arcom. Elmentünk ügyeletre, kaptam egy negyed betalocot, aztán cukrot mért az magas volt másnap vérvétel és újabb cukor, de minden oké volt. Aztán a doki nénimet akinél szültem megkértem küldjön vérvételre ekg-ra, el is küldött de csak két nap van hétfő és szerda, szerencsésen eddig mindig ezen a két napon vizsgáztam ezért nem tudtam elmenni. Ő mindent nézni fog mert sajnos a súlyom miatt nem merek kimozdulni egyedül:-(( Tudom hülyének néztek, de nem tudok mit csinálni, csúnyának érzem magam. nagyon nagy a súlyom ahhoz képest aminek kéne lennem és már mindent kipróbáltam alig eszem. Ma még csak egy husit ettem egy kis darabot és mellé üvegtésztasalátát, ami áll salátalé, üvegtészta és ubi, Ebből egy kis tállal ettem. Ja meg egy db mandarint, semmi mást és nem fogyok semmit. Ez miatt nagyon elvagyok keseredve és erről szóltak meg pjzsmirigyről a vérvétel.

Bocs, hogy kiírtam, ezt a ciki dolgot. Sajnos senkivel nem tudom megosztani ezt se, totál egyedül vagyok ebben is.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nagyon ügyes Réka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik
Nem kell szégyelned magad!!!!!
Súly: én voltam 100 kiló közelében :oops: :wink:
Ha laborba mész, a pajzsmirigy-hormonok mellett csináltass terheléses cukor+inzulin vizsgálatot is!
(Én akkor fogytam több, mint 25 kilót, mikor az inzulin-rezisztencia kiderült és kezelve lett...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika nagyon ügyes Réka! Puszilom:-)

Cicc, nem jött sms:-((((( Én meg írtam wiwre és azt hittem haragszol, hogy nem jött válasz, vagy hogy baj van. Jó étvágyotok van és nagyon nagy a kicsi fiad:-) Puszilom:- )

Ircsi szerintem mi is kipróbáljuk azt a grizes tejpépet, hadd hízzon a drágám. Mi picik vagyunk 5 hónaposan 6 kg volt. Mondjuk csak izom van a gyereken alig tudják az oltást beadni.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi: Hú sok mindent felírt van olyan amiről azt se tudom mi. De szólok hogy az legyen benne:-)

Az szép eredmény ez mi ez az inzulin-rezisztencia?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nekem nem tűnik Bencus soványnak! És az se szabad elfelejteni, hogy születésekor is picurka volt :wink:

Inzulin-rezisztencia
Anyagcsere-zavar... Ha szigorúan nézzük, akkor a cukorbetegség kezdőállapota...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi arra én is gondoltam már így ismerem, hogy anyagcsere zavar :-)))))

Nem sovány én örülök, hogy ilyen súlyban van, mert Álmosom, nagyon soványka és nagyon nem jó evő, kivéve az édesség az jöhet mindig. Eszik ő csak nem sokat amúgy mindent megeszik. Álmos 3 éves és 10kg. Mos hogy c-vitamint kap jobban eszik, de mondjuk Norbi is sovány ő rá ütött. Én amúgy 42-46kg között voltam 20 éves koromig. Bármit ehettek kiló számra a csokit és nem híztam, bezzeg most:-((((
Van képem is hogy akkor milyen voltam:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni, DE MONDJÁTOK KÖNYÖRGÖM, HOGY JÖN VALAMI FRONT, MERT BABÁM EXTRA NYÜGIKE!!! :((( szegényem reggel fél órás sírás után aludt el, pedig hulla volt, most meg vagy negyedóra volt... de egész nap nem sokat aludt magához képest, meg tömi kezét ezerrel... jöhet a foga??? még korai azért!

Clárika: grat a kisbogárnak!

Brik: hmmmm, talán Bencus is csodagyerek? :) de nagyon ügyes!

Dia: nyitom ablakot, ha még van a pogiból lehet küldeni a fénypostával!

Csillag: hát igen, én is inkább gyerekezek, meg gyereknek kaja meg minden, azt most jutott eszembe hogy ja, két szelet piritóst ettem egész nap és fel5 van! :)és ha meglátok egy szép cuccot, neki, hát meg is veszem :)

Évi: Tomika kis cukika a hengeren

Ircsi: Katus is tud hüppizni??? ééééééééédeske

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Mares! Köszönöm, nem tudom csoda e vagy nem nekem mindenképp, mert ez újdonság nekem.:-)
Mares front van fejfájásos ezzel zárjuk a hétvégét ezt olvastam ma.
Búj oda mellé, azt imádják:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik: hát akkor ez a baja szegényemnek, most kicsit pihen, majd estig elszórakoztatom... ( tudom nem szabadna, de ilyenkor anya felveszi és viszi mindenhová és puszilgatja...de hát imááádom )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

A másik: Gergő utál hason lenni, ha éppen nem alszik.... lehet, hogy én rontottam el, mert Ő ugye csak hason alszik. Lehet, hogy azt hiszi, mikor hasra próbálom tenni, hogy most aludni kell??? féloldalt elvan... mert ugye nézem hogy hogy reagál, de ha véletlenül hasra billen, akkor megy a hisztike... hát most mit tegyek??? Mert alvás közben annyira azért nem emelgeti a fejét, hogy megtanulja majd felnyomni magát, nem?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?