Pihe,
Köszönöm az inhalálás leírását!! Szerintem is érezheted a babót!
Addisz,
Nálunk is igazi húsevő mindenki, legfőképpen a férjem.

Ennek megfelelően az ő családja nonstop húst eszik, az enyémben azért jóval több növényi eredetű étel is előfordul.
És ami a legérdekesebb, egyik lányunk a férjem, a másik az én étkezési 'szokásaimat örökölte'. Teljesen egyértelmű különbség van aközött, hogy melyikük mit preferál. Ennyit a nevelésről, pedig nyilván ugyanazt látják/kapják itthon, mégis nagyon más esik nekik jól. Akinél több gyerek van, ti még nem vettetek észre hasonlót?
Képzeljétek, éjszaka határozottan éreztem a babát egyszer! Olyan igazi babás mozgás volt. Aztán reggelre már nem voltam biztos, hogy nem álmodtam-e, de azt hiszem, nem...
Gydavid,
Már többen leírták itt, amit én is gondolok. Ha anyukád ennyire eltaszít, és minden egyes próbálkozásodat rideg elutasítás kíséri, akkor talán az lenne a legjobb, ha nem is próbálkoznál egy darabig. Az sem lesz könnyű, de legalább nem dörgölik az orrod alá nap mint nap, hogy mennyire nem szívesen látott vagy. Nekem ilyen esetben nem kellene segítség tőle, még ha a fene fenét eszik is, inkább megoldanék mindent máshogy. Talán akkor ő is jobban rájönne, hogy milyen az, ha nélkülöznie azokat, akik fontosak a számára (pl a lányod). A leírásodból azt látom, hogy amíg ő nem változtat a hozzáállásán, addig esélyetek sincs kibékülni. A pocid egyébként szerintem is egyértelműen babás pocak!
Jjucuss,
szép a pocid, meg a tetkód is.

Nekem is van, csak máshol.
Csöppke,
Már megkésve, de boldog szülinapot!
Brunhild,
Azért elég kiábrándító az a megjegyzés... Én tuti elsírtam volna magam, ha nem is ott és akkor.
"Nem tudtam, hogy terhes vagyok" téma: én sem tudok elképzelni. Mégis hogy a fenébe nem veszi észre valaki, ha 12 kilót hízik, javarészt pocakra? Vagy azt, hogy rúgdos belül valaki? Ez nonszensz...
Lucababa,
Én is úgy tudom, hogy az oltás eleve nem ad 100%-os biztonságot. Lehet, hogy valakinél csak 70-et. De 1 év alatt még ez a szám is csökken, ezért szokták javasolni, hogy évente oltassa magát, aki szeretné. A túlsúlyosokra nem tudom, miért veszélyesebb, de valamiért egyébként egészséges kismamákra is az.