A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ancsi: a jó hírnek örülni kell!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ne akadj ki azon is,ha nincs baj! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Persze Juditkám: feltéve ha vannak azokon a területeken is kiadásaid.. Mi sportboltba nem járunk, masszázsra se... sőt egyikre se amiket írtál.
Ismerem amúgy a felhasználási lehetőségeket, de a mi életünkben kevés a metszéspont... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze mindenkinek érdemes megnéznie, hogy van-e olyan kiadása, ahol ezt a típusú fizetési módot fel tudja használni, aztán döntsön úgy!!

Csucsukám: Alíg várom már, hogy rendeljétek a szobaajtótokra a betűket!!!! :) Amúgy ez tényleg megéri, mert a brendonban pl. az ilyen betű ha jól emlékszem 600 pénz, vagy még afelett is volt db-ja :shock: :shock: :shock: :shock:
Femibont szedjed csak!!!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Tényleg Béku!Neked milyen lett az eredményed?
Laptetüből önző módon most csippentenék magamnak:kombi teszt eredményéhez.A többiből csippentsetek!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Tegnap már én is megvontam magunktól a crinonet! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Béku: Ciki, nem ciki, én felülvizsgáltatnám a helyetekben a Gázművekkel. Hétvégén jön a sógorom festeni, Ő ott dolgozik, gázszerelő...... megkérdezem mit tehettek, miben fáj egy ilyen átvizsgálás és minden ezzel kapcsolatosat jó??

Ancsikám ne aggódj: én se estem át rajta. Higiénét odafigyelve betartod, ezt megteheted. Kutymorgót eszedbe ne jusson száműzni!!!!! Hisz Ő is a Ti "gyereketek"!!!!!!!!! :wink:

andrea-1

Ancsi: nekem a genetikai még nem volt meg,a többi jó lett! :)

toxot nem néztek,BMC-ben az negatív volt :)
Vendég

Andi: tündér vagy,köszönöm,hogy rákérdezel! :)
Vendég

Mukinkkal(kuty) nem lehet gond,ugye?Hisz szobatiszta(kinnt sem nyúlok a kakkantáshoz),nem szoktuk más kutyuk közé vinni!(hiszen ő gyerek,nem kuty :lol: )
Milyen gyakran fogják ezt ellenőrízni?

Kép
Kép
missancsi

Béku,nálad negatív mit jelent?Már átestél rajta,vagy "csak"nem vagy fertőzött?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: aki átesett rajta, annak pozitív az eredménye... :wink:

andrea-1

Ancsi: már leírtam ide párszor,hogy nekünk egyszerre 5 kinti (!!!) macskánk volt,és 3 kutya,plusz a benti macska,deguk, törpehörcsögök,és a nyuszim,és 29 éves közvetlen kapcsolat alatt nem kaptam el tőlük SEMMIT!!! :)

Benti cicámmal pláne jó a kapcsolatom,puszi sincs kizárva... :roll: :roll: :roll: ,de soha nem volt még gondom!

Nem kaptam még el,és nem is fogom ;) :D

Almot nem én takarítom,hanem apa :)

Miért kéne megválni a kutyádtól???? ne írj már badarságot! :)
Most mutatták meg Neked,hogy no para!!! :D
Vendég

húúú.nem csak béna falusi vagyok,hanem értetlen is! :lol:
Szóval milyen gyakran fogják ezt nézni?

Kép
Kép
missancsi

Olyan szupiii!Beszéltem sógorasszonnyal és légzésfigyelőn kívül mindent oda tud majd adni! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsikám,
az én toxom is full negatív, pedig nekem 20 éve majd mindig volt macsekom is, sőt, szobamacsi is volt köztük. Most épp 4 macsek van az udvron, plusz egy kutty.
Elvileg ha negatív, akkor terhesség alatt 6-8 hetente kellene ellenőriztetni. Nekem még egyszer sem volt!

Csajok,
bocsika, ha félretájékoztattam valakit, most néztem meg jobban, a tgyás is adóköteles jövedelem, csak a gyes nem. Szóval igényelheti az anya is a gyerek után járó adókedvezményt egész évben, ha a bruttója végig eléri a min. 62500 Ft-ot!
Most számoltam ki a tgyásomat, csajok, többet kapom majd kézhez, mint 2010-ben fizuként :D

Kép
judit0713

A fűtésre mi is qva sokat szoktunk fizetni!Azon is akarunk az átalakítás során változtatni,mert ez már dúrva!Álmunk (remélem megvalósúl)kandalló,amit majd rá akarunk kötni a padlófűtésre!...ha még így is sokat fizetünk majd és még meleg sem lesz akkor tűzet fogok rakni a nappali közepén!!!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: fogalmam sincs,nézik-e egyáltalán mégegyszer..

most megnézték,innentől meg augusztusig tessék vigyázni! :D

nekem májusban nézte a BMC,és most nem is nézték újra...
Vendég

Judit: húúú,akkor megnyugodtam :)
apa tuti nem tudta volna elintézni :?
Vendég

Ancsi,
nekem S azt mondta a toxo-ra, hogy felesleges állandóan szuratni, ugyanis ha elkapnám terhesség alatt, az látszana az uhukon is a babán, egyébként meg nagyon ritka, hogy valaki épp ilyenkor kapja el ha eddig is folyamatosan érintkezett a saját háziállataival. Na persze nem ilyenkor kell új házikedvenceket beszerezni, de ezt meg úgyis tudtuk...

Kép
judit0713

Ancsi: Passz, nekem Sz. azt mondta fogja többször is nézni. Eddig a 12 hetesnél nézték, amikor a nagylabor volt. Jövő héten majd erre is rákérdezek Nála... :wink:

andrea-1

Frankó,esik nálunk a hó! :(

Kép
Kép
missancsi

kukk,
két tétel között.

Jelentem Marci jól és ma reggel bújt először hozzám az ágyban kiskiflibe, persze biztos engesztelni akart mert senki nem örült a reggel 4-5 közötti ektivitinek amikor is ninózó autókat tologatott a hálóágyban, no comment :-)

Estrella,
ételmelegítő: ha cicizik babuci akkor online jön a tej, tehát nem kell melegíteni, ha mentek valahova és nem útközben kell etetni és mondjuk lefejt tejet adsz akkor lehet az a megoldás amit korábban írtam (forralt víz, cumisüveg beleállít)...

leírom nálunk mi volt: azt hiszem mi kezdetben így melegítettük, majd idővel vettem egy ételmelegítőt amikor jött a bébiételes időszak.... aránylag sokat mentünk és nekem egyszerűbb volt ez az ételmelegítő (pl anyáméknál, hogy ne morogjon pl hogy valami baja lesz a lábasnak stb. stb.) vagy nyaralás alatt... nem olyat vettünk ami autóban is használható, mert valahogy mindig úgy jött ki hogy ha megálltunk az autópálya mellett akkor a shopban/kávézóban mikrozták a kajánkat.... (amit tudom hogy nem helyes)...

termoszt is használunk mostanság, itthon elkészítem a forró vízet, külön tárolóban a megfelelő mennyiségű tápit, aztán a termosz melegen tartja és ha enni kell akkor csak beleöntöm a port és hajrá...

hajrá 18. hét, pendrivét sajnálom.

Andi,
vuk elvtárs húzzon már el !
új házba Lizacica tutkóra kap majd ilyen angyalkás betűs kiírást, lehetnél dealer is :-)

Rita,
jó hogy jelentkeztél.

Franci,
mi nem dobtuk a habtapit, de megkértem Marcit, Lizát hogy ne rágja, meg még nem is biztos hogy az összes rákkeltő, csak a kínai.
http://homar.blog.hu/2011/01/11/mergezo ... leszonyege

Avarka,
drukkolok folyamatosan !

Vicky,
gyógysimik oltásra, thuját használtok ilyenkor ?

Kisbeeka,
pápá progi.
neten van tanácsadás, én írnék a helyedben és megkérdezném hogy nektek hogy lenne a legjobb.
ep: én orvoshoz használtam..... (most nem hiszen nincs cafeteriám)
postás kapja be !

Csucsu,
hihi, édesek lehettetek... megjegyezném hogy én egyszer másik vizsgára ültem be mint amire kellett volna :-) megkaptuk a tételsort, leizzadtam aztán amikor két balkamrain túl voltam még volt annyi erőm hogy jelezzem hogy pötimálör nekem nem itt kéne lennem :-) nem volt égő :-)))
láttad mekkora a lakásunk, tavaly télen 55 körül fizettünk havonta... brrrr

Ann,
hálistennek hogy minden rendben.

Judit,
tgyás szupi: az azért lesz mert jutalmat kaptál 2010-ben ?
nekem 2 napja kezdődött a gyedes időszak, faca... 72.000 ft :-(

köszönöm Lizacica dicsiket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

apa engedélyezte,hogy megrendelhessem a szopipárnát! :lol:
Már csak 1 dologban segítsetek légyszi:lehet kérni,hogy rakjanak bele aromát,melyiket válasszam szerintetek:levendula,citromfű vagy kamilla?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: hát az illatot tényleg Neked kéne kiválasztani :D
én mindhárom illatát szeretem,de mivel azt elég sokat fogod szagolgatni,olyat kellene,amit huzamosabb ideig el tudsz viselni...

de minek bele aroma? :?
engem asszem idegesítene... de ez egyéni vélemény...
Vendég

Ancsi, én is mindig kutyás voltam, nekem is negatív lett. Aki eddig nem kapta el, nem is fogja már.
A dokim nem nézi, én meg hordom haza a menhelyes állatokat. Most néztük nem rég, még mindig nega.
A saját kutyákkal meg együtt alszom du.

Most volt az egyik babavilágban, hogy egy gyerekdoki a kutyatartásról..na, gondoltam, megint megijesztgeti a mamikat :)
Aztán a doki elkezdte, hogy ésszel, de minden kisgyerekesnek csak ajánlani tudja, hogy állat legyen a közelébe.
Annyi, hogy első pár hétben ne hagyjuk, hogy macsek gyerekágyba ugorjon, mert még nagyon gyenge a tüdeje a macsekszőrhöz. Ugyanez kutyákkal is.
De, hogy sokkal jobb az állatos gyerekek immunrendszere, érdeklődőbbek, erősebb a szervezetük, nyugodtabbak, könnyebben szocializálódnak... stb.
Annyi, hogy mindig kézmosás, mert ugye a kutya a nyelvével a szőrén kívül mást is nyalogat. Meg ha lehet, akkor 2.3 havonta féregtelenítés. A gyereket is lehet évente, nem gond.
De csakis ajánlani tudja.
Meg is lepődtem...

Béka, nekünk is most extrém magas lett a gázszámla, de a belvárosi lakásnak is, meg akik ott albérlők és a sajátjukat kiadják, ők is panaszkodtak, hogy nekik is...
Apu mondta, hogy nekik is vidéken, de az Echotv-n volt egy riport, hogy sokkal gyengébb minőségű gáz érkezik most, ergo többet használ, ugyanazért a melegért...

Kép
mieza

Lányok, csak egy gyors kérdés:
Megvan valakinek az Eszter-fél immunerősítő receptje (a fokhagymás-gyömbéres)? Persze az is a pendrive-omon volt és mindenki beteg a cégnél!!!

Kép Kép
estrella22

Kubu,
biza, jól jött az a plusz pénz tavaly, majdnem egy havi bérrel tolta feljebb az évest :)

Ancsi,
lehet hogy én se kérnék bele, bár mind a 3 jó illatú, de a baba lehet hogy jobban csípné ha zavartalanul szaglászhatja anyuját :oops:

Kép
judit0713

ancsi: Frankóéknál is esett a hó délelőtt. :)

Tgyás: Én is többet kaptam kézhez, mint mikor dolgoztam. Pont ezért sem érdemes a szülés előtt elkezdeni. Lehet kérni a szülés előtti utolsó 4 hétben már.

toxo: Nekem mindig nézték, amikor másért is kellett vért venni.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella,
here we go.

1 gerezd fokhagyma
2 gerezd fokhagyma nagyságú gyömbér
2 ek méz
2ek citromlé (frissen facsart!!!!)
A fokit és a gyömbért lereszelni, vagy átpaszírozni fokinyomón! Figyelem!!!A gyömbér nekünk 2 fokinyomót tört szét a vaskos fém fajtából, szóvalnagyon apróra vágva kell beletenni a nyomóba!!!
A pépet egy min. 3 decis bögrébetenni, rá a méz, citromlé, majd felönteni forró vízzel!!!! kb 8-10percig állni hagyni, kb percenként megkeverni. 10 perc után meginniegyszerre az egészet!
Akit zavarnak az úszkáló részek, az le is szűrheti!!!!
Ez mindent öl! Nekem egy Doktornő ajánlotta! Jó bacira, vírusra,gombákra, mindenre!!! Ezt lefekvés előtt közvetlenül mindenképpen, delehet reggel is. Napi 2-nél viszont ne többször!!!!

Ha köhögés is van, akkor mangalicazsír (fel kell forrósítani)+mustár+kakukkfű összekever és mellkasra,nyakra ken! bebugyolál, és így szundi!!!

kubuspace

Ancsi,
nem kérnék aromát bele.

kubuspace

Sziasztok!

csak gyors életjel... szokás szerint melótól elhavazva :evil: :evil: :evil:
de remélem már nem tart sokáig...hiányoztok és jönnék már inkább közétek :)

Pannik!
Gondoltam én a BMC-ben, hogy hamarosan hallani fogok rólad itt is! :)

később igyekszem még!
puszi

eszter82
Budapest

kubu: Ez valami homeopátiás dolog? Csak mert a sima Diperte oltáshoz volt valamink, de akkor is lázas volt Barbus.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: én sem kérnék bele aromát, ki tudja mitől jöhet émelygés így is az emberre... :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém: Nekünk is hiányzol!!!!!! :wink: :wink:

Mieza: na végre valaki, aki nem skandallumként kezeli a háziállat-kismama kérdést!!!! :)
Én kb. agyfaszt kaptam a kedves idős kolleganők "jóindulatú" beszólásán: andikám paterold el a macskákat a lakásból, mert ezért nem sikerül és ezért nincs még mindig gyereketek..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

andrea-1

Hali!

Gyors leszek... :oops:
Petegyár vagyok mindkét oldalon, le is vettük mától a Merionalt nap 1-re. Sajna a mnyh-án csak 1 mm-ert nőtt... :cry: Szerda uhu, vv-hegyek, EKG :arrow: péntek punció!!! :lol:
Viszont annyira vacakul vagyok tegnap óta, ömlik az orrom, tiszta piros (beállhatnék bohócdoktornak). Péntekre rendbe kell jönnöm, altatásban szeretném a műveletet!!! Megyek ágyikóba... Ha jobban leszek, visszaolvasok és reagálok is.
Egyébként ma összefutottam barátosnémmal, aki mindenórás. Átadtam a helyem az emeleten, aztán amikor elmentek beletottyantam, így már bizti várandós leszek most!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andi drága,ha tudnád.... :D

mióta ide költöztünk,cicám mindig talál magának valahol helyet éjszakára,ez vagy a nagy kényelmes fotel teteje,vagy a legújabb: a varrógép mellett az asztalon :)

no az elmúlt éjjel egyik forgolódásomkor azt vettem észre,hogy a macskusz ott fekszik mellettem,majdnem a fejemnél,picit lejjebb :D

mikor párom felkelt,akkor cicc megnézte,hátha kapott kajcsit,majd úgy döntött,jó volt anya mellett feküdni,és visszakuporodott mellém dorombolva :D

az utóbbi napokban nagyon közvetlen,ha egész délelőtt a lábamon feküdt,még a gépelésbe is besegít olykor :lol: :lol: :lol: :lol:

párom nem hitt a szemének,mert mostanában távolságtartóbb volt a kis cicc,de úgy vettük észre,csak maradhatott egy kis gyogyó a lapockájánál,amire allergiás volt,mert azóta nyugodtabb,és nem vakarózik :D
Vendég

Sajti: klassz hírek (mármint a punkcijóóóó)!!! :D
addig is kúráld magad,jobbulást!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Használt valamelyik módszer a barátnődnek,vagy csak simán eljött az idő? :)
Vendég

Vicky,
igen homeos, Thuja 30 ch-t szoktam adni oltás után 1x5 bogyeszt, biztos ami tuti alapon.
idáig lekopp soha nem volt gond.

Sajti petegyár !
gyógyulandusz de ezerrel ! mnyh növelőket indítottam :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

kubuspace

Sziasztok,

szia Eszter82, hát belenéztem az korábbi írásaitokba és nem találtam elrémísztőnek sőt :) azért jó nektek, hogy számíthattok egymásra. majd igyekszem néha benézni közétek ha időm engedi.

7-én kezdjük a hasbaszúrást, előtte még valahogy el kell jutnom a progeszteron injekció beszerző céghez. Tud valaki segíteni mikor kell menni, mikor vannak nyitva? nincs nálam a papír amit kaptam K tanárúrtól és lehet, hogy ma oda tudnék menni. de még a nevükre sem emlékszem :(
pannik
Budapest

Sajtikám Drága: Gyógyhullámok: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Szóval akkor szerdán bekvártélyozol a bmc-be? Pénteken meg ügynököm megcsinál...? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Jippijájééééééééééé :) Alig várom már, hogy megsimizhessem majd a pocakodban a kiskukacos kiskukacot!!! :) :wink:

Béku: Nekem napi minimum 10 alalommal van megkotolva a macskák által a hasam :)

andrea-1

Andi: nem is tudom,mi lenne velem,ha nem lenne itt a cicám :)
olyan jó,mikor rossz kedvem van,és idejön hozzám felvidítani,mindig elnevetem magam rajta,olyan kis bohóc!!

A minap sírtam valamin (csak elérzékenyültem),és megint művelte ő is azt a sírás-szerűt,de úgy,hogy közben kifelé bámult az ablakon, de mellette ültem,úgyhogy lereagált engem :D

Neked is szoktak ilyen sírást művelni a cicák,ha Te is sírsz?
Bár ne sűrűn sírjál! :)

Ha meg összeveszünk apával,úgy megijed szegény...
Hatalmas szemeket mereszt,aztán elbújik,úgyogy nagyon elszégyelljük olyankor magunkat :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Csucsu
Jaaaj, bocs, nem is gondoltam rá, hogy te cukrászdában dolgozol!!! És csúnyán általánosítottam, pár helyen ettem és rossz volt. Te hol dolgozol? Jöhet akár priviben is :)
Amúgy sajnos a Szamost nálunk gyártják, alig pár utcányira, tudom, hogy az csupa cukor, de imádom… Már egy ideje nem ettem az IR miatt :(

Andi
Jó, hogy nem kell rohangálnod a védőnőhöz, én megint lassan mehetek, megint mínusz 3 óra munkából…
Mindenki beteg a cégnél, fasza, jók ezek a nyitott irodák, harmincan egy légtérben…
Férjet kérdeztem este, azt mondta, megszakadt valami a pendrive-omba, persze nem mondtam neki, hogy leesett a laptop, örüljek, hogy ennyivel megúsztam :)
Nem fogod elhinni, de múltkor írtam, hogy ami tetszett a Berhonban, az egy fali dekor volt, hát pontosan ez a báránykás, ismersz nagyon :)
Az egyetlen bajom a kis rózsaszínű masni a báránykán, de nem ettől lesz ferde hajlamú a kisfiam, ha az lesz, úgyhogy nem érdekel :)
Nagyon tetszenek a kislány-betűk!!! /Kár, hogy a fiús kalózos :(/
Én már oviban tudtam írni olvasni, én akartam, ebből nem kell gondot csinálni, csak erőltetni sem szabad.
Mi amúgy EP kártyára vettük a mtracunkat és adtak elég sok kedvezményt rá.

Ann
Ritkán írok ilyet, de drukkolok, hogy megjöjjön :)

Judit
Kollegina 10-kor hazament, de 2 órán keresztül itt tüsszögött, ennyi idő alatt simán elkaphattam! Ráadásul szerdán genetikai uhu, muszáj elmennem!
Na te még korábban kelsz :(
Már pár napja 5. hónapban vagy, nem??? De gratulálok! :)
Tök jó, tavaszra kész lesz a babaszoba!

Rita
Pont hétvégén jutottál eszembe, hogy mi lehet veled!!!
Fülöp nagyon alapos! Ez azért gondolom megnyugtató.

Béku
Este megkérdezem aput!
Cukrászként vagy szakácsként nem akartál dolgozni?
KVIF-re jártál?
Gázszámla durva, én is előre rettegek, mennyit fogunk ráfizetni!

Avarka
Irénke segített, akkor jó!
Próbáj meg picit lazítani…

Ancsi
Nekem nem is csináltak toxoplasma-t, de szerintem akkor még nem estél át rajta.
Én ha tetetnék bele aromát, akkor levendulát…

Kubu
Marci édes lehetett…
Köszi, akkor megteszi a lábos is! Egy kütyüvel kevesebb :)
Ez a rossz vizsgára beülés a csúcs :)
GYED nem 86 körül van??? :(
Naaagyon köszi a csodareceptet, tündér vagy!!!

Sajti
Gratulálok petegyáros! :)
Gyógyulgassál, próbáld ki ezt a gyömbéres cuccot te is!

Kép Kép
estrella22

Estrella: igen,KVIF-re jártam :)
vendéglátó szakmenedzser képzésen voltam,ahol főztünk (isteni kajákat),ill. felszolgáltunk,de alapvetően vezetésre készültünk,de ugyabár a jó vezető mindent tud,ami alatta zajlik :D

imádtam főzni,de az 1. osztályú étterem számára való terítés és felszolgálás volt a kedvencem! :)
A tanár nem hitte el,hogy a családban egy vendéglátós sincs,mert nagyon jól sikerült a vizsgám :D

Csináltam egyszer egy túrókrémes sütit,piskótában volt,az valami fantasztikus volt,szerencsére sok leeső rész volt a szélén,mert sokan voltunk a konyhán... :roll: :roll: :roll:
ennek a receptjét sajnálom a legjobban,hogy nincs meg,mert gyerekkoromban volt egy cukrászda,ahova jártunk,ott vitamin kocka néven futott,és tökéletes volt az a süti,és az a recept pont úgy sikerült,mint az volt anno :) :D

Nagyon köszi a receptet,valahogy kibekkelem,hogy nincsenek profi cuccaim ;)
Vendég

upsz...még vmi!Az eredményemből:
vizelet üledék vizgálatnál:vörösvértest 4 (0-2között jó)
Szerintetek ez mi?Nem nagy baj??

Kép
Kép
missancsi

Csajok nagyon köszönöm!!! Olyan drágák vagytok! :)

Csak vissszaolvastam, de agyam most nem túl jó, megyek infrázni mindjárt, bocsi, ha kimaradt valaki, de mindenkinek drukkolok arra, amire szeretné!!! :)

Vicky:
Torta miatt kár mérgelődni, szerintem Barbusnak mindegy volt, hogy melyik zselé volt rajta:)
Májad már biztos túlméretes, annyi dícsértem Barbust, de ez az igazság! A videón is aranyos, na és az a beszólás, hogy még jó, hogy anyád tűzvédelmis! :lol: :lol: :lol:

Evolet:
Tábliba én írlak be, de nagyon köszi a segítséget, már meg is vagyok vele! :)

Vikus:
Köszi a receptet, amint lesz tárkonyom, megcsinálom! :)

Pannik:
Üdv itt, a következő sikerüljön!!! :)
Nagyon nehéz dolgok ezek, amin jópáran átmentünk. Rossz megélni, hogy nem lesz hipp-hopp gyerekünk, mint másoknak, csak mindenféle kezelések után. A kudarcokat kemény dolog túlélni, felállni belőlük és előre nézve a következő lombikra/akcióra összpontosítani. Nagyon megértelek...
Látom érdeklődsz a spirituálisabb, ill. az alternatív gyógymódok iránt is. Én jártam egy drnőhöz (Mieza adott neki becenevet is : Tündérkeresztanyánkhoz), aki éber hipnózisban lélekgyógyászkodik, nekem rengeteget segített az elfogadásban, abban, hogy a tehetetlenséget is megemésszem, illetve abban, hogy rájöjjek én már mindent megtettem amit lehetett, a többit a sorsra/Istenre (kinek mi a szimpi) bízom. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem viselt meg az utóbbi sikertelen lombikunk, de már nem magamat hibáztatom érte közvetett módon sem. Ha érdekel a drnő elérhetősége, priviben megírom. Már több lánynak is ajánlottam, ők is dicsérték. Az is jó volt, hogy sosem jöttel el tőle szomorúan, csak jókedvvel és tele reménnyel! :)
Ezen a fórumon nagyon összetartunk, bármi van, gyere bátran és nemcsak lombik ügyben ám. Látod, itt akár receptezhetünk, berendezhetjük a gyerekszobát és legfőképp lelket öntünk egymásba. :)
Sok sikert!!! :)

Rita:
De rég láttunk! Jó, hogy jöttél! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Estrella,
ja de, csak nem kértem évközbeni adójóváírást ! de akkor is, elég kevés sajna :-(

aztán lassan én is visszakerülök dolgozó státuszba, elkezdem a 80 napomat kivenni.....

fura lesz kimaradni Liza életéből, már picit fáj a lelkem miatta.....

csajok,
többször előfordult hogy őrülten begörcsöltem, most is 50 percig tartott, persze apa nincs itthon, ment Marciért, de mondtam neki hogy asap jöjjön mert nem élem túl,
pikk-pakk jön, leizzadok, hányinger, fázom, totál rosszul leszek, benyomásra fáj a hasam, olyan mintha a beleimben vándorolna valami fájdalom.
ez 5x fordult elő 2 hónap alatt, 2 alkalommal vezetés közben egyik esetben sem ettem előtte 6-7 órával, (kora du történt), egyik nap vizsga előtt, illetve most (szintén csak reggeliztem).
volt már valakinek ilyen ?
tippem: pánikbetegség, gyomorfekély, vagy nem tudom mi, mindenesetre uram már hoz egy helicobacter tesztet a gyógyszertárból, tudom el kellene mennem dokihoz és ígérem vizsgák után megyek is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.01.24 16:52-kor.

kubuspace

Ancsi: ez a vvt az én papírom szerint 0-4 között jó!!!
nekem egyébként 0.
Vendég

Szerdán engem vizsgálgatnak, Tündinek meg talán szülés lesz!!! :)
Ma is ahogy elnéztem, annyira szép volt, nem is gondolnám, hogy mindjárt szül! :)

Köszi a gyógyhullámokat, mostmár tényleg megyek pihizni, egyfolytában folyik az orrom....

Pénteken meg reszkess M bá, mert megnyílik az aranybu(l)a!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu: ez nem hangzik valami jól...
ha fekély,akkor is azonnal orvoshoz kell menni,ha esetleg vakbél,akkor pláne...

Ne várj vele,mert nem véletlenül jelez a szervezeted!!!

Legalább vmi ügyeletre menj el,ott gyorsan leveszik a vért,és hamar megvan az eredmény,abból már tudnak következtetni,meg aztán nekem pl. a vesém fájt,mikor petefészek cisztáim voltak,tehát mivel máshova sugárzik a fájdalom,nem tudhatod,mennyire komoly..

Kérlek ne várj vele,nehogy késő legyen!!!
Vendég

Pannik,
PCO, BMC-ben 7... a számom, szóval nem most kezdtem én sem a pályafutásom ott, utólag azt mondom hogy szerencsére az első jelölttel nem értünk célba..... válás, új élet, nagy szerelem, aztán újra bejelentkezés BMC-be, nagyon rövid idő alatt révbe értünk.. első inszemmel befutó lett a mi kicsi fiacskánk, persze ezt megelőzte egy jó pár éves spontánkodás.... mindenesetre nekem nagyon sok mindent el kellett hagynom a múltamból, a lelkemet megtisztítani, amiben a drága párom hatalmasat segített
és Marcus 9 hónapos volt amikor mentünk vissza BMC-be hogy szeretnénk kistesót, én már nem jutottam el a vizsgálatokig csak apa, mert nálam időközben kiderült hogy spontán teherbe estem....
most sem vagyok egészséges, mert nem szoptatok már, de mensim aztán eléggé hektik, hogy a többiről ne is beszéljek........... de tudom hogy nekem lélekben kellett hormonkezelést kapnom ahhoz hogy bébi on board legyen.
sok erőt kívánok nektek és kitartást és nagyon drukkolok hogy sikerrel járjatok.

kubuspace

Na Sajtikám: akkor azon se csodállkozom majd, ha telefonálna nekem Sz. kedden, hogy elfoglaltsága lett és tegyük át a vizsgálatomat máskorra :).... Akkor tudni fogom, hogy Tündivel alkotnak!!!! :)
Aranybul(l)a... hogy te mekkora hülle vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubukám: nem osztom az észt, mert Te is tudod, de mielőbb kéne hogy dokker lásson ezügyben!!!! Nehogy még nagyobb baj legyen!!!! :shock: :shock:

Estrella: örülök, hogy tetszik a bárányos :) Megláttam, azonnal eszembe jutottál :) A rózsaszín részt max átfested valami is festékkel, vagy filccel... :wink:

andrea-1

Csippentsen a Csipet-csapat!!! :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?