Csucsu
Jaaaj, bocs, nem is gondoltam rá, hogy te cukrászdában dolgozol!!! És csúnyán általánosítottam, pár helyen ettem és rossz volt. Te hol dolgozol? Jöhet akár priviben is
Amúgy sajnos a Szamost nálunk gyártják, alig pár utcányira, tudom, hogy az csupa cukor, de imádom… Már egy ideje nem ettem az IR miatt
Andi
Jó, hogy nem kell rohangálnod a védőnőhöz, én megint lassan mehetek, megint mínusz 3 óra munkából…
Mindenki beteg a cégnél, fasza, jók ezek a nyitott irodák, harmincan egy légtérben…
Férjet kérdeztem este, azt mondta, megszakadt valami a pendrive-omba, persze nem mondtam neki, hogy leesett a laptop, örüljek, hogy ennyivel megúsztam
Nem fogod elhinni, de múltkor írtam, hogy ami tetszett a Berhonban, az egy fali dekor volt, hát pontosan ez a báránykás, ismersz nagyon
Az egyetlen bajom a kis rózsaszínű masni a báránykán, de nem ettől lesz ferde hajlamú a kisfiam, ha az lesz, úgyhogy nem érdekel
Nagyon tetszenek a kislány-betűk!!! /Kár, hogy a fiús kalózos

/
Én már oviban tudtam írni olvasni, én akartam, ebből nem kell gondot csinálni, csak erőltetni sem szabad.
Mi amúgy EP kártyára vettük a mtracunkat és adtak elég sok kedvezményt rá.
Ann
Ritkán írok ilyet, de drukkolok, hogy megjöjjön
Judit
Kollegina 10-kor hazament, de 2 órán keresztül itt tüsszögött, ennyi idő alatt simán elkaphattam! Ráadásul szerdán genetikai uhu, muszáj elmennem!
Na te még korábban kelsz
Már pár napja 5. hónapban vagy, nem??? De gratulálok!
Tök jó, tavaszra kész lesz a babaszoba!
Rita
Pont hétvégén jutottál eszembe, hogy mi lehet veled!!!
Fülöp nagyon alapos! Ez azért gondolom megnyugtató.
Béku
Este megkérdezem aput!
Cukrászként vagy szakácsként nem akartál dolgozni?
KVIF-re jártál?
Gázszámla durva, én is előre rettegek, mennyit fogunk ráfizetni!
Avarka
Irénke segített, akkor jó!
Próbáj meg picit lazítani…
Ancsi
Nekem nem is csináltak toxoplasma-t, de szerintem akkor még nem estél át rajta.
Én ha tetetnék bele aromát, akkor levendulát…
Kubu
Marci édes lehetett…
Köszi, akkor megteszi a lábos is! Egy kütyüvel kevesebb
Ez a rossz vizsgára beülés a csúcs
GYED nem 86 körül van???
Naaagyon köszi a csodareceptet, tündér vagy!!!
Sajti
Gratulálok petegyáros!
Gyógyulgassál, próbáld ki ezt a gyömbéres cuccot te is!