Sziasztok!
Megpróbálok írni,remélem sikerül,Zsófi elég nyügi,persze érthető,nagyon beteg.
Tegnap nem tudtam jönni,mert csak kora du. jöttünk haza,utána szundikáltunk Zsófival,aztán Apa ment dolgozni és megintcsak a 4 gyerekkel voltam egyedül és hát Zsófi most különösen több törődést igényel!
Szóval: tegnap reggel már 3/4 8-kor telefonáltam is a dokinak,az asszisztens 10:05-re adott időpontot. Elmeséltem neki,h. már tegnap kellett volna és erre ő: miért nem ültünk oda időpont nélkül,legfeljebb ki kellett volna várni a hosszú sort. Hát basszus azért,mert nekem az ottani védőnő kerek-perec azt mondta,h. ne is reménykedjek már aznap,mert tuti nem fogadnak! Mire az asszisztens: nem kell erre a védőnőre hallgatni. Na köszi,mostmár úgyis mind1. Szóval voltunk az orvosnál,kaptunk antibiotikumot és igazából mást nem... Csak amit én is tudok: orrcsepp,orrszívás,lázmérés... és ennyi. Hát nem javult mára se semmit!

De éjjel alszik,sőt így nappal is többet,mint szokott,mert kiüti a gyógyszer + kifárasztja ez a hülye betegség.

Utána elmentünk a Heim Pálba csípőszűrésre,már január elején kellett volna...

De a lényeg,h. minden rendben van,"szabad,stabil csípők".

Ennek örülök,legalább ez ok. Csak annyira sajnálom pici babót,mikor alig kap levegőt és hiába az orrszívás is,semmi nem segít. Rossz ez a tehetetlenség!
Cicóka: ne is mondd! Az influenzától én is baromira félek!!!!!!!! Valaki beoltatta már magát közületek? Mi tavaly mindannyian,idén még nem...

Jók az új képek Barniról,főleg az utolsó tetszik,a beszélgetős,nagyon szép kisfiú!!!!!!!! Ja,nekem pár napos képek voltak fent,de most raktam 18db "újat". Na ez sem új mind,de legalább nem 5 naposak vagyunk rajta.
Cedis: ne félj,nem lesz semmi baja Kamillának! Azért a részeg bunkó felháborító,én ösztönösen félrelöktem volna,undorító alak!

Szégyellhetné magát az ilyen,na persze ezek elitták már az agyukat,primitív alakok! Na,most jól felhúztam magam ezen.
Az oltást én is úgy tudom,h. ilyenkor meg kell ismételni,mindenképp kérdezd meg a dokitokat!!!
Menion: sajnálom a lázat,látom nálatok is kihozta az oltás!

Jobban van már Anna baba? Nálunk is délutánra jött ki,volt is nyügi rendesen,de éjjelre mintha elfújták volna! Lényeg,h. túlvagytok rajta!
Ja,nekünk is van ilyen macis-nyuszis sorozat,nekünk pulcsi.

Új egyenruci.
Lovaszkata: hasfájás

Küldök sok-sok pozitív energiát és gyógypuszit a pocakra Balázsnak!!!
Brumika: reméljük,nem lesz semmi baj és nem kapott el semmit a babád! Tényleg őrjítő,h. nem rakják külön a felnőtt betegektől a pici babákat!!!
Figyelemlekötés: az újszülöttnek minden új-szokták mondani és így is van! Zsófi mindent szeret nézegetni,mindig más helységbe teszem le és akkor minden új.

Így már minden szobában jártunk,fő a változatosság. De nagyszerűen elvan a kis játszószőnyegén és imádja a forgó-zenélőjét is,ami a kiságyán van.
Most megyek,én meg Reginával nem bírok,néha annyira hisztis,h. borzasztó!
Cicus