Sziasztok Lányok!
Előre bocsátom, hogy hosszúm leszek! Bocsika! Akit nem érdekel nyugodtan átugorhatja, de muszáj leírnom ezeket!!
Tegnap Elmentem a babaszafariba (
Menion van a abaszafari.hu, ez egy bababolt, és tegnap bementem az üzletükbe!) Tudjátok kinéztem a chipolino ultra babakocsit, de láttam a honlapjukon a héten,hogy design váltás volt, és nagyon nem tetszett az új.

Szerdán csepelre elmentem a babadiszkontba, mert elméletileg ott lehet kapni a régit, és mondták,hogy már nem. Esetleg a babszafariba, még van 1-2, de különben már nincs forgalomban!
Így tegnap elmentem a boltba,hogy megtudjam mi a helyzet! Ott volt a boltban egy szem chipolino ultra rózsaszínben, hivatalosan bordó

, szerintem mályva színű! Kérdeztem, hogy más színben van-e vagy rendelhető, de mondták, hogy nem. Ez az utolsó darab, más színben sincs! És amúgy elméletileg, amit interneten látunk más oldalakon,hogy rendelhetőek, ott sem lehet, hiszen mindenki a babaszafaritól rendeli be ezeket a babakocsikat, mert ő a kizárólagos forgalmazója! Szóval közöltem a csajjal, hogy azonnal tegye nekem férre. Mivel egyedül mentem, el se tudtam volna hozni, mellesleg pénz se volt nálam, csak annyi,hogy lefoglalóztam, és hétfőn megyek apummal érte! Asszem azt nem is mondtam nektek, hogy apum felesége közölte,hogy megveszi nekünk a kocsit!

Tök aranyosak!
Kaptam a boltba törzsvásárlói kártyát is,úgyhogy ezentúl 10%-kal olcsóbban kapok ott mindent! Szupika!! Annyira tetszik a kocsi, pedig én kicsit a zöld szín felé hajlottam, de amint megláttam ezt a színt beleszerettem. Gyönyörű, könnyi kezelni, és annyira könnyi a kocsi,hogy csak na! Egyszerűen szuper! Na jól van, nem fényezem tovább. Várom a hétfőt,hogy itthon legyen!!
Tegnap jött segíteni anyum, és tesóm is takarítani. Kitakarították a konyhabútorunkat, kipakolta mindent belőle, kisikálták, mindent elmosogattak, és visszapakoltak. Még kettőjüknek is több órán át tartott. Én nem tudom mennyi ideig csináltam volna egyedül!

Persze nem lehetett befejezni a konyhát, ma folytatom tovább, egyedül, de már olyan sok nincs. Például le kell engednem a hűtőt, és kimosnom szépen.
A fiúk bepakolták Emma szobáját. Bent vannak a bútorok! Úgy örülök. Egy-két bútort kihagytunk,hogy ne legyen nagyon zsúfolt, még így is van bőven bent bútor. Elég nagy helyet foglal a sarok garnitúra, de az csak ideiglenes megoldás, kb 1 év múlva már nem lesz ott. A tv-t sem tettük vissza oda, mert Emmának még nem kell, amúgy sem vagyok híve a tv-ézésnek. Inkább én játszok vele, és foglalom le, minthogy tv-zen, mi meg úgy sem ott fogunk tv-ézni a szobájában, hanem a mi szobánkban! A kiságyat is összeszerelték!

Olyan jó! Először nem találtam a csavarokat hozzá. Tudtam,hogy valamelyik zsákban van, de nem találtam. Már teljesen kiborultam,hogy mi lesz,ha egyáltalán nem lesz meg! Meg már amúgy is szerettem volna,hogy ott álljon a helyén. Persze Laci azonnal megtalálta. Belerúgott az egyik zsákba, (amit én kipakoltam, mert sejtettem,hogy abban van, mégsem láttam) és persze azonnal megcsörrent, és kérdezi,hogy mi ez, belenyúlt az aljába és kivette a csavarokat!

Hát úgy örültem!:lol:
Most zsákokkal van tele a szoba, ha ma végzek a konyhával, neki állok Emma szobájában kimosni a szekrényeket és kipakolni a zsákokat! Szerintem hulla leszek estére! Tegnap este már mozdulni nem tudtam. Fájt mindenem, hátam, derekam, lábam,hasam, még éjszaka is jajgattam, de reggelre elmúlt, na majd ma este újra!
Na jól van abbahagyom! Bocsi,hogy regényt írtam magamról, de muszáj volt elújságolnom!! Mindjárt válaszolok Nektek is!