A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Sziasztok!

Gabi
Tudósíts nyugodtan! Szerintem is tök jó visszaemlékezni!!!! (Holnap lesz az utolsó menstruáció kezdeti napom! :wink: :) :D Akkor kezdődött ez a kis csoda! :) )
Mit mondott a védőnő a hozzátápiról? (Majd arról is mesélj mindig, h mikor mit kóstolt meg Roli!!!!!!!! )

Manama
Ha kiscsajszit szeretnél, akkor drukkolok, h lány legyen a pocaklakód!

Menion
Ne is mond a nagy bealvásokat! Ébredt Barni hajnali 1előtt, ekkor még birtam, majd 3kor. Na itt már úgy bealudtam, h arra keltem 4:20kor, h a gyerek még mindig eszik! :shock: :shock: :shock: És fel volt háborodva, h levettem ciciről majd1,5 óra múlva!

Jaj, sír.... Pedig most tettem le... :( :( :( :(
Majd folyt köv.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!
Ma egy fokkal jobban aludtam, mert 11-4ig sikerült, de 4kor újfent csak forgolódtam és kb fél6 körül aludtam vissza. Persze óra csörgött 6:20kor! De azért kicsivel többet aludtam már, és ez haladás!! ÉÉÉÉÉS ma már otthon alszunk Lacival, nyugiban, kettecskén!! Olyan jó lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi
Nyugodtan írd a dátumokat! Engem érdekel nagyon! Tök jó lehet így nosztalgiázni! :lol: :lol: Jó apázást, meg védőnőzést! Élvezzétek az együtt töltött időt! Várunk,ha tudsz jönni!

Menion
És mit mondott Anna apájának,hogy baja? :lol: :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Én is felébredtem, szó szerint :oops:
Imivel keltem reggel, bár hagyott aludni a drága, csak 7.25kor ébredtem meg, hogy "basszus, nincs itthon zsemle, vmit enni kell ennek az embernek". Szal a pizsimre ráhúztam egy gatyát és zokni, pulcsi, minden nélkül (psze kabát, cipő volt rajtam :) ) elszaladtam a boltba.
Aztán Imi elment melózni, ettem pár falatot, aztán visszabújtam olvasni, pedig nem voltam álmos, de végül csak előjöttek az álommanók. Szépet álmodtam asszem.
Én nem tudom mi van velem, de attól tartok lappang bennem vmi. És most nem a babára gondolok 8) (jujj de beteg poén). Úgy érzem van vmi a torkomon, vmi lerakódás, ami állandó szipogásra késztet és folyamatosan nyelési ingerem van :( . Annyira idegesítő... Ráadásul tuti horkolászok is emiatt :oops: :oops: :oops: Tök ciki.
De dokihoz már nem akarok menni ilyen csipcsup dolgok miatt. Nem akarok szedni semmiféle gyógyszer. Inkább a házi praktikákat próbálom először.

Menion,
ilyen pöttyös dolog éppen a hétvégén merült fel. Sógornőm mesélte, hogy az utolsó gyerkőcének volt egy nagy piros folt a csípőjén. Ha jól emlékszem. Bár az nagyobb volt, mint Anna pöttyei, de azért leírom. Náluk nem kellett csinálni vele semmit, el is múlt, de jó sokára. Állítólag csak annyi volt, hogy a doki erősebben fogta meg a babát és ott amolyan "véraláfutásos" lett a kis bőre. Psze nem arról van szó, hogy megszorította vagy vmi, csak így magyarázta nekem. Lehet, h írtad már, csak nem emlékszem, Anna pöttyeinek van kitüremkedése? Vagy csak simán egy-egy piros pötyi?
De végül is teljesen mindegy, az a tuti, ha megnézeted. A te lelked is megnyugszik legalább.

Gabi,
majd írd csak azokat a dátumokat, nevezetes évfordulókat. Én úgysem tudok erről semmit, legalább átélem veled újra, csak már kevesebb izgalom lesz, mert úgyis tudom a történet végét :wink:
De nem baj, legalább tudom biztatni egy ismerősömet, ill Imi munkatársát. Ők most kezdik a procedúrát. Pontosan nem tudom mi fog történni vele, de múlt héten ment szabira és állítólag azzal búcsúzott, hogy csütörtökön lesz a műtét. :roll: Imi meg olyan kis finom lélek, hogy nem kérdezett rá, nehogy kellemetlen helyzetbe hozza őt.

Vivi,
látom valóban visszakaptad a kis Barnidat :) Talán front van :?: Vagy lesz :?: Amúgy én is olyan elcsigázott vagyok... :?

Evita,
akkor ma megrendezitek a lakkozás előtti időszakra tervezett filmezést? Mert hogy az elmaradt.
Mi újabban az esküvői dvdket nézegetjük esténként :). Kis nosztalgia. Tök jó.

Ja és ma talán berendezésre kerül a Minimisarok. Jönnek Imi kollégái segíteni, én meg készítek nekik cserébe vacsit. Szerencsére mindenki él-hal a tésztáért :? így nem lesz nehéz dolgom.
Szal holnapra már akár képet is tudok mutatni :). Már várom.

KépKép

Kép
szandriii

Hűűűűűűű csajok! Most így előre leszögezem, h nem irigylek semmi féle mosható pelus használót!!!!!
Barni még a háta közepén is kakis volt! És jól összekentük a pelusozón lévő pelust és gyakorlatilag mindent, mert annyira tetszett neki, h túl van rajta, h ficánkolt, mint egy halacska, és nagyokat "röhögött" vigyorgott rajtam...
És mire mindenből kidörzsöltem a cuccot.........ÁÁÁÁÁÁÁ!

Szandri
De jó, h már jobb éjszakád volt! Hangulatod javult?
Várjuk majd a fotókat a babasarokról! :D :D :D
Nem érzel amúgy haskeményedést vagy enyhe feszülést, húzódást?

Evita
Akkor kívánok Nektek nagyon szép éjszakát és babás álmokat az "új" otthonotokban!!!

Suzy
Már írni akartam az előbb is: ha melegnek érzed a buksiját, úgy ahogy Gabi is írta, akkor popsiba mérj egy lázat. (Itt a legpontosabb!!! --->le kell vonni fél °-ot és az a láz.) Remélem erre nem lesz szükséged, mert nem lázas Cipike! UGYE?!?!?!?!
Jobban van?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok :!:

Az én kisfiam nagyon kakizott, tisztába raktam, kiszívtam az orrát és most durmol egy kicsit és meg jöttem hozzátok :lol:

Evita
nagyon kíváncsi vagyok ki fog előbb szülni, de az is lehet, hogy egyszerre :roll: :?: :wink:
nagyon szép estét kívánok Nektek a szép új lakásban :!: :wink:
most egy kicsit visszaröppentem november elejére, mert már akkor nagyon szenvedtem az alvással, áttudom érezni a helyzetet, de kitartás :!: :wink:

Vivi
aranyos az új vonalzódon Barni :!: :wink:
Ma viszont front van, a tv-ben is hallottam az időjárás jelentő bemondta :!: meleg ráadásul :evil:
(Nekem meg pénteken volt az utolsó menzi első napja és tök durva, hogy lassan egy éve nem volt meg :shock: :lol: nem is hiányzik még egyáltalán :!: )Mi tudjuk a fogantatás pontos dátumát és a legdurvább, hogy még az időpontot is :shock: :D emlékszel Gabi :?: :lol:

Szandri
legalább pihiztél :!: :wink: most még akkor aludj vagy bújj vissza olvasni, mert később ezt nem biztos, hogy megteheted :!: ezt nem bántásként vagy rossz indulatból írtam :!: :wink:
várom a képeket a Mini Imisarokról :!: :lol:
Milyen tészta lesz :?: nekem is kellene valamit főznöm... :roll:

Gabi
hát igen, tök durva, hogy már eltelt egy év, de jó nem :?: :roll:
nyugodtam írd meg mikor mi volt :!: :wink:
szép napot Nektek, gyere majd a védő nénis hírekkel, kíváncsi vagyok Roli arcára majd az első kanál falat után :roll: :lol: fényképezd, ha tudod :!: :wink:

Itt is van hó rendesen :evil: kitavaszodhatna már... :roll:

Menion
mi történt Anna babával, hogy annyira sírt :?: teljesen igazad van, sokszor nálunk a férjemnél is addig van Cipike míg el nem törik a mécses, ha véletlen igen egyből adja oda, na jó nem mindig van így, meg már nem is fáj a hasa hál istennek :!: :wink:
Viszont még egyszer sem tette tisztába, azt mondja fél, hogy pont akkor fog pisilni :roll: :lol: na bumm, akkor ez is megtörténik...ha engem lepisil vagy egyszer volt már, hogy lefosott szél csövezés közben jót nevetett :!: múltkor is feltettem a kúpot a szuri után, hogy nehogy éjszaka lázas legyen, persze, hogy kakizott egyet rá a kezemre, mert nem vettem el onnan az ujjam, hogy biztosa bent maradjon :arrow: na akkor is majd meghalt a nevetéstől :!: ezt tudják a férfiak :!: :wink:

Jó kis párbeszéd volt :roll: :lol: :lol: :lol:

Cipike továbbra is jókat alszik éjszaka, tartja a 6 órás alvást, sok cucc jön az orrából, nagyon utálja az orrsparyt, ma nem sírt, amikor szívtam az orrát, utána meg nevetett, gondolom így jelezte, hogy "de jó megkönnyebültem" :lol:
Olyan kis édes, gagyarászik és legtöbbet a pelenkázón :lol: imádom :!: :wink:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
na Én ugyanígy jártam valamelyik nap is :lol: nem irigyellek :!: még fürdeni is kellett :!: :roll:
Köszi, igen Én mindig így mérek lázat, csak kérdeztem, hogy Ő hogy szokta, mert sokan használnak fül hőmérőt :!:
Nem lázas hál istennek, a szuri után sem volt az :!:
A dokinő azt mondta nekem, amíg ilyen kicsi és beteg naponta nézzem neki popsiba, mert becsapós a kézzel megállapítás :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ezt most találtam. Véletlenül.
Egyből az anyucik jutottak eszembe :D
Picit fura, de hátha érdekel vkit.

http://www.intimtolcser.hu/index.php?op ... Itemid=444

KépKép

Kép
szandriii

Ebédelek gyorsan, aztán jövök, válaszolok.
Ágybóóóóóól. Asszem ma fel sem kelek. Hülye front. :evil:

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
megnéztem ezt a tölcsért, köszi, hogy belinkelted :!: hát nem tudom, Én nem merem így elsőre azt mondani hogy használnám :oops: :roll: miket ki nem találnak már :roll:
maradj ágyban az a biztos :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandrii
Nem baj! Pihenj sokat, most míg van lehetőséged rá! :lol: :lol: Főleg,ha lappang benned valami, végképp jó,ha kifekszed magadból!! :wink: Már azt a filmet megnéztük Lacival anyósnál nyugiban, kettesben! A Natalie Portman új filmjét a A Fekete Hattyút, amiért most Golden Globe díjat kapott, meg szerintem megkapja az Oscart is érte! Tök jó film volt. Elég durva amúgy! Lehet,hogy megnézünk mást, bár én ma későn érek haza. Kicsit csavargok! Addig is Laci egyedül tud kicsit lenni. Már tök rég nem tudott nyugiban egyedül lenni!
Várjuk a képeket majd nagyon!!
Milyen furi ez az tölcsér, amit küldtél! :shock: Nem tudom,hogy akarnék-e ilyet használni! :shock: :roll:

Vivi
Tök jó az új vonalzód!! :lol: :lol: Hihetetlen,hogy ezek a babák mit tudnak alkotni kaki ügyileg! Engem a tesóm lánya tisztelt meg ezzel. Tesómnak mindig tök ritkán kakilt! Ha én vigyáztam rá, tuti egy nap min. 3x. És persze mire épp tisztába teszem, mert tele van mondjuk pisivel, ráadom a friss pelust, erre tessék, belekakil. Tesóm, mindig olyan jókat röhögött rajtam! :lol: :lol: :lol:

Suzy
Tényleg vicces lenne,ha egyszerre szülnénk, mint Nomi meg Erika egy napon!! :lol: :lol: Na, ja! Most ezért nem alszok, ha megszületik, akkor azért nem! Így legalább kicsit ráhangolódok az éjszakázásra! :lol: :lol: Milyen jó,hogy nincs láza, meg,hogy ma nem sírt a porszívózástól!! :lol: :lol: Jaj...olyan jó lehet ahogy dumálnak ezek a Babók!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Megjöttünk és a kaja már a sütőben! :lol:

Roli 6080g és 63cm,minden oké,csak a szemén a veleszületett foltocskát kicsit erősebbnek látta,mondtam,hogy néha halványabb-néha erősebb.Kamillázom naponta,azt mondta az jó és figyeljem mikor változik.

Hozzátápi:
azt mondta,hogy elkezdhetjük nyugodtan,mert hogy amúgy is koraszülött (érdekes,mert azt hittem ez hátrány,de nem),szóval holnap tízóraira almalével kezdünk,egyébként almalé aztán baracklé,legalább 5-5 napig külön fokozatosan 1-2 kanál aztán 2-3..............stb,de egy nap max fél deci.Aztán lehet keverni a kettőt és folyamatosan bővíteni,de a főzelékekről még lebeszélt.
Tejpépeket kérdeztem még,arra azt mondta heti 1-3 alkalommal eheti,de inkább csak nasinak.
És még mondta,hogy ne erőltessem,ha látom,hogy fintorog,de hát ez természetes.
ÍGY HOLNAP MEGPRÓBÁLJUK EZT AZ ALMA DOLGOT! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ésssss akkor egy harmadik variáció a gluténra.Mi védőnénink azt mondta,hogy 6-6fél hónaposan adjunk neki egy bizonyos kekszet ami pont erre van kifejlesztve,a nevét még nem mondta,de elöljáróban közölte,hogy a ht keksznél jóval drágább,de ebbe nincsen egyéb hasztalan járulékos anyag.Ennél maradunk majd!És részletesen kitárgyaljuk majd a dolgot.

Megbeszéltük,hogy az agyhártyagyulladás elleni oltást beadatjuk,ez nem kötelező és 2000 valamennyibe kerül,azért ez barátságos ár.2 adagban fogja kapni 5 és 6 hónaposan,pedig a 4 hós után csak 15 hósan lenne a következő :?

Na szófosásom van................... :oops:

Megyek,mert meg kell néznem a kaját,jó kis házi hurka,krumplival nyamiiiii!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!
Csak pillanataim vannak....
Huhh, volt egy naggyon szar éjszakánk...a szokásos időben elaludt Dalma, aztán éjfélig fent volt, mit fent üvöltve ébredt.....vagy 6 szor.....győztem vigasztalni, újraaltatni..éjfél uán 2 óra nyugi,alvás és kezdődött előlről, a mai napunk se kutya.....nyűgös, sir....
Láza nincs, hasa nem fáj.....nem tom mi baja, lehet a front vagy a fogás kezdődne???!!!
Szóval aludtam 2 órát.....ma meg vendégek jönnek, a legszivesebben lemondanám.....de Norvégiából vannak ittthon 1 hetet......szóval nem akarom lemondani, mert ki tudja mikor látják Dalmát újra.....
Na, ma alig csináltam vmit, mosást bedobtam, főzni nem tudtam...áááááá, vasalnom kellene, meg pakolni, mert pénteken reggel indulunk. Remélem nem vmi betegség kerülgeti, mert kiakadok! Orra sem folyik...néha tüsszent egyet,de az a por miatt van....áááhhhh! Kicsit kiakasztó amikor nem tudod mifene lehet....na megyek, mert Dalma mára eltanulta Vivi Barnijától a nyikkogást.....
Puszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Javitok:
fogás= fogzás

Hali!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok Csajok!

Evita
Na, akkor ma! Ma van a nagy nap :D Pihizzetek otthon sokat!
Tanulást mértékkel, babaszoba tervezést-rendezést örömmel!

Menion
Ikrek és még belefér egy harmadik tejtestvér is? Aztaaaa! Helyesek lehetnek így együtt!
Hát, én simán el tudom képzelni, hogy együtt alszom a gyerekkel, de alig néhány hónap és alkalmam lesz beszámolni az ezirányú ügyködésemről.

Gabi
Csak nyugodtan bombázz minket ezekkel az infókkal, én nagyon bírom a nosztalgiázást! Főleg, ha ilyen kellemes emlékekről van szó (ha csak az "eredményét" tekintjük)! ;)
Holnapra hajráááááá a hozzátápihoz! Hű de megnézném élőben. Olyan fejeket tudnak vágni… Majd tudósíts!
Khm…. az a házi hurka krumplival… öhm, röviden és tömören nyamiiiiiiiiii! Szeretem a disznóságokat … :oops: :lol:

Vivi
Hát, majd ha a doki megmondja a nemét, akkor tuti azt fogom mondani, hogy pont erre vágytam :oops: :lol: De kösz a drukkot, majd szólok nektek a következő UH előtt, hogy készülhettek! :D

Szandri
Mindenképpen kúráld magad!!!! Remélhetőleg nem komoly, ilyekor egy sima megfázást is össze lehet szedni! Ha mégis kell dokihoz menni, akkor legalább tudod mondani, hogy mióta milyen tünetek vannak és változott-e valamelyik. De ilyenre ne kerüljön sor, csak pozitívan!
Csak csatlakozni tudok a többiekhez, mindenképpen dokumentáld a babasarok-berendezést és irány a fotóalbum!

Érdekesek ezek az éranyajegyek. Nem is tudtam, hogy ezeket a pötyiket hívják így. Ja, olyat hallottatok már, hogy szemgolyón is lehet? Ismerősnek van és egy szemfenék vizsgálatkor derült ki, de nem fáj és tennivaló sincs vele. De elég extrémnek hangzik (nekem legalábbis)!

Megnéztem a fotókat, nem győzök gyönyörködni. Kis cuki babók!

Suzy
Ez a Cipike de kis okos! Már tudja, hogy a zörgős orrszívózás után jobb lesz?! Édes baba…

Orsi
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy Dalmánál ne jöjjön elő betegség! Talán tényleg csak front. csak nem tesz keresztbe valami nyavaja a nyaralásnak. De erről ne is beszéljünk, minden ok lesz!!!!

Jaaaa, volt valamelyikőtök alacsony vérnyomásos a terhessége alatt? Én teljesen meg vagyok lepődve magamon, mert egyre többször szédülök el, cseng a fülem (magyarán leesik a vérnyomásom), szerencsére ájulás nem lesz belőle. Azért furi, mert apu magas vérnyomással küzd és meg voltam/vagyok győződve róla, hogy nekem is ez van a génjeimben. De tudom, hogy a II. és III. trimeszteri hormonváltozások okozhatnak alacsony várnyomást. Az érdekelne, hogy ha tudtok róla, mit érdemes tenni? Gondolom pihenni, nem?

Szép estét!!!

KépKép
manama

Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors beköszönés. Olvaslak benneteket csak időm nincs válaszolni. Apácska csúsztatja a túlóráit már november vége óta így nem sokat tudok net előtt lenni.
Szerencsére mi jól vagyunk és babó iszonyat aktív..most is virrasztottam vele. Uh-n is minden rendben szépen növekszik a még mindig nagyon fiú. Nagyon sokszor keményedik a hasam és görcsöl is, na meg este az ágyban forgolódás is fáj...de a doki azt mondta egyem a mgb6-ot.
Néztünk múlt héten másik albérletet, most költözünk egy nagyobb lakásba. Akárhogy nézem ez nagyon kicsi lett volna, na meg csak zuhanyfülke van ami a konyhából nyílik és nincs fürdőszoba. Ma pakolászás...utálom, de ez a helyzet.
Amint tudok jövök. Vigyázzatok magatokra, babókra!!

KépKép
yokka03

Lányok!

Jól eltűntetek!! Hol vagytok??

Reggel voltam a legjobb barátnőmmel dokinál, és 6 hetes kicsi babó van a pocakjában, akinek dobog a kicsi szíve! Kb két héttel később fogant. Hivatalosan szombaton már nyolc hetes lenne, de 6 hetes méretei vannak, de nem csoda, neki mindig is hosszabb ciklusai voltak. ÚÚÚÚgy örülök. Február 7-re hívta a dokim a magánrendelőjébe! Én is akkor megyek,úgyhogy akkor együtt fogunk menni! Olyan jó! :lol: :lol: :lol: Ő az, aki eltervezte,hogy elsőre teherbe esik! Hát másodikra sikerült neki!! :lol: :lol: :lol:
Tök jó volt otthon aludni!!! Szuper otthon lenni!! :lol: :lol:

Gabi
Várjuk az infokat és képeket az első hozzátápiról!! Milyen izgi!! :lol: :lol: Milyen szép szál legény!! :wink: :wink:

Orsi
Remélem nem lesz beteg Dalmus! Jó pihenést!!

Manama
Igyekszem visszafogni magam!! :lol: :lol: Nekem csak az elején volt alacsony vérnyomásom,de azóta már megnövekedett.
Kávé esetleg?

Yokka
Azért jó,hogy költöztök. Jobb lesz nagyobb lakásban! A görcsölést sajnálom! :cry: Pihenj sokat!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Csak gyorsan magunkról írok most!

Hááááát ez az almaleve dolog nem annyira jött be Rolinak :roll: Legalábbis nem nyelte le,de engedte,hogy a szájába tegyem a kanalat.Látnotok kellett volna,hogy nézte a kanalat és,hogy mi a fenét akarok én azzal az izével.Képet nem tudtam csinálni :?
Szóval a szájában volt,de kiköpte,kb úgy,mint amikor a nyála folyik. :roll: Kicsorgott.
Holnap újra próba..................nem adom fel. :lol: Végül is valamivel el kell kezdeni.Igaz?
Megkóstoltam és savanyúnak nem savanyú,szerintem csak a tápi miatt furcsa neki.

Hatalmasat kakilt most evés után,veszedelmesen büdi mostanában,de a lényeg,hogy magától jön,igaz csak 2-3 naponta. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó!
Itt vagyunk!
Dalma elaludt...igy gyorsan jöttem....de sztem csak 20 perces alvás lesz, uhhogy sietnem kell...
Mára Én is visszakaptam a Lányomat, mert éjszaka ugyanúgy telt ahogy a legtöbb...bár 7kor ébredt :? ....Nekem annyira nem volt jó, később is feküdtem, mert elkezdtem rámolni....holnapra!
Nafene...mondtam fel is ébredt....jövök még!
:wink: :roll: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Nah.....
Kihoztam a játszószőnyegre egy picit, talán nyugton lesz és hagyja, hogy irjak Nektek! :D :wink:

Tegnap egész nap nyügi volt nagyon, sokat sirt...nyüsszögött, ahogy irtam. este aztán rendesen elaludt, de kétszer felsirt még....aztán reggel fél hatig durmolt, szopi és visszaaludt, de csak hétig, kicsit még az ágyba hagytam aztán keltünk fel.
Ma már sokkal jobb a helyzet, napközben is aludt már 3szor igaz csak fél órákat, de nem baj.....
Jájjj, holnap indulunk reggel, kicsit félek Tőle....hogy viseli majd a környezetváltozást és a sok-sok ingert......ha nem lenne ez az üdülésicsekk tuti nem mentünk volna még Vele ilyen helyre, de nem szeretnénk ha elveszne 100 ezer forint.....
Na meg jönnek a Nagyszülők is......szombaton Anyumék, amit nagyon várok, pénteken meg jön velünl Párom Anyukája....khm....na ezt annyira nem várom, főleg az előzmények miatt, amit nem irok most le, csak annyit mondok a hangulat nem lesz túl jó Vele! De megfogadtam nem nyelek le mindent, ha elkezd csipkedni elküldöm a ....f...be...p..ba.....!!!!! :wink: :oops:

Hozztápi: ha visszajöttünk mi is elkezdjük, nekem szintén almalevet mondott előszőr a védőnő! Kiváncsi leszek nagyon!!!!

Örülök, hogy mindenki jól van!
Képek: látom gömbölyödnek a pocakok, nőnek a Manókák!
Most egy pár napig nem jövök, de gonsolok Rátok sokat!
Ha vkinél esetlegesen "akció" lesz.....üzenjetek ám!
Bár most seninek sem kell még szülnie, de ki tudja....voltak ellenpéldák! :wink:
Puszilunk Benneteket!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Mi is meg vagyunk!

Gabi
Nem baj, majd meg fogja szokni az almát! Azt nem próbáltad, h a tápihoz adsz pici almalevet? Hogy az ismerős íz mellé jöjjön neki valami új?

Orsi
Jaj te szegény! Nálad is anyós gondok? (De akkor miért "nyaraltok" együtt? Az neked nem lesz pihenés!!! (Magamból kiindulva énsem töltenék több időt vele, mint muszáj...)
Örülök, h visszakaptad Dalmát! (Megbeszéltem Barnival, h ne tanítson meg mindenkit nyikogni, mert nem szép dolog. :D 8) :wink: )

Evita
Végre otthon?!?!?! De jó!

Manama
Nekem általában alacsony a vérnyomásom, de terhesség alatt beállt normálisra.De szerintem a sok pihi bizti használni fog!

Yokka
Óvatosan csak a pakolással! Jó költözködést! (Ha az lehet jó...?)

Szandrii
Jobban vagy? Nem lettél beteg?

Menion
Az előző hozzászólásból kimaradt: Grat a kocsihoz!!!!!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Na sziasztok!

Hát, ha lesz is akció, tuti nem mi leszünk azok.
Megérkeztem a védőnőtől, jó volt. Szte nem jön a baba, hacsak nem vmi durva front... Állítólag még nagyon fent van a hasam.

Hallgattunk szívhangot, minden a szokásos, minden rendben. Viszont a súlyom... banyek 78 kg lettem :? . De azt mondta a csaj, h tuti a vizesedés miatt ennyi, próbáljak keveset inni. De állandóan szomjas vagyok, komolyan...

Na tegnap megvolt a naaagy berendezkedés. Hát nem sírtam, de lenne kedvem :( Annyira, de annyira zsúfolt lett a szoba.
Most is tiszta ideg vok. Ez a kva albérlet :evil: Itt van egy 2*2 méteres ágy. Nem csoda, h semmi nem fér be tőle. Fogok szólni, h vigyék innen, inkább veszek egy másikat. Elég az 1.40, 1.60 széles is. ÁÁÁ. Csak rohadtul nem hiányzik ez a kiadás most. Meg aztán, ha nem viszik el (már pedig azt mondták, nem visznek el semmit), akkor hová rakom ezt? Szóval fel van adva a lecke, mindig van min gondolkodni.

De legalább Imikém nem jön hamarabb, ad nekünk időt elrendezni mindent. Szóval most olyan béna minden, le se fotózom :x . Csakazértse. Na jó, annyira nem gáz, de ennél sokkal jobbnak kell lennie, különben meghülyülök. Én nem bírom a zsúfolt, kicsi helyeket. Majd vmit kitalálunk.

Ma hivatalosan is betöltöttük a 36. hetet. Se Mg, se semmi, csak a fini ( :!: ) málnalevél tea. Az imént megittam az első pohárkával. Annyira ez sem vészes, jó sok citromot facsartam bele. Tényleg nem gáz. Remélem meg lesz a hatása. Ha a papírforma szerinti 10-12 óra vajúdást lefaragja 6-8ra, már akkor elégedett leszek. Mondom ezt most nagy mellénnyel, de az a gyanúm, fogom én ezt még másként gondolni :)

Vivi,
asszem Te kérdezted, olykor vannak görcsszerű fájdalmak. Főleg alul, két oldalt érzem olyankor. És bizony be-bekeményedek néha. Bár Imi szerint én állandóan keménynek érzem a hasam. Nem is igaz :roll: :oops:

Manama,
jó volna a kislány :). Bár ha kisfiatok lesz, akkor meg lehet menni csocsózni, meg mittomén még mit csinálnak a fiúk együtt :P .

Evita,
köszi a filmajánlót, rápörögtem :). Bár ma tuti nem lesz semmi, mert ma már tényleg lesz fallabda. A múlt héten elmaradt, mert Imi nem ért vissza Pécsre időben. Örültem. De ma... :?: :!: Ma elkezdődik. Ráadásul nem szólhatok egy szót sem semmiért, mert ha ágyat akarok venni, meg kell húznom magam. Imi nem rajong az ötletért, neki jó minden úgy, ahogy van. Szóval csak mosolygok és elfogadom :shock: :evil:
Ja és gratula a barátnődnek :). Egyből rá gondoltam, amikor olvastalak. No, akkor megkezdi ő is ezt a végtelennek tűnő időszakot,szuper :)

Orsi,
örülök, hogy Dalma ma már jobban érzi magát :). Néha neki is kell egy kis hiszti, elvégre nem lehet mindig csak kisangyal :D
Jó pihenést, kellemes felüdülést Nektek :lol:.
Anyóshoz meg egy vagon türelmet, bár remélem nem lesz rá szükség.

Gabi,
néztem Roli új képeit. Annyira szép ez a fiúcska. És hát na... Újra és újra elveszek a szemeiben. Ja és a kedvencem, h amikor nevetgél annyira zabálnivaló, ahogy felhúzza a kis nóziját :D
Megenném, de tényleg.
A hozzátápihoz pedig kitartást, majd csak megkedveli az almát :)

KépKép

Kép
szandriii

Vivi!
Hogy miért "nyaralunk" együtt...hát mert a Párom igy szerette volna.....hozzáteszem, Ők sem jönnek ki vmi fényesen, de szerette volna, ha többet van az Unokával....jaj....amitől Én sem szeretném megfosztani mégiscsak a Nagyi...de szegénykém...annyira annyira...IZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
És tegnapelőtt hatalmas balé volt közöttük...közvetve Rólam is szó volt és az Én szüleimről......ezért nagyon nagyon mérges vagyok..... :evil: :x Akkora balhé, hogy visszavitte Őt a lakásába, de még útközben kitette a kocsiból, mert üvöltözött....!!! :roll: :shock: :x
Nagyon kiváncsi leszek, hogy kibirja-e anélkül, hogy maceráljon és beszóljon......és arra is, hogy Apával kibirják-e hogy nem veszekednek! Megfogadtam ha veszekedés lesz, otthagyom őket Dalmával, a fenének se hiányzik...és megmondom őszintén jobban vágynék egy 3as "nyaralásra"...... :roll:
Köszi, hogy megmondtan Barninak,hogy a nyikkogást ne ragassza át Dalmáraaaaaaaaaaa..... :wink:
Nagy puszit küldünk Neki!!!!!Cupp-cupp!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Mindenhol ilyen sz*r idő van? Nem tudok erre mást mondani! Még attól is elmegy a kedvem, hogy kidugjam az orromat. Napot szeretnék… :roll:

Yokka
Jó költözést nektek! Bizti macera, de a végeredmény majd kárpótol. Pihizz sokat, amikor csak tudsz, az majd segít a keményedésen (meg ugye a magnézium)!

Evita
Gratulálok a barátnődnek a babához! Hű, akkor kettőtök közül te leszel a „nagy öreg”, aki már sokmindent tud és látott… :lol: :lol:
Úgy döntöttem, hogy annyira nem érdekel a vérnyomásom… :roll: Figyelek arra, hogy ne „ugrándozzak” és ha baj van, leülök. Kávét talán júliusban ittam utoljára és kíváncsi vagyok, hogy meddig bírom ki :P de biztos, hogy visszaeső leszek!

Gabi
Az is jó, hogy elkezdted, majd megszokja Roli az új ízeket! Csak hajrá mindkettőtöknek!!!! :D

Orsi
Sajnálom, hogy Dalmus nyűgi, de az jó, hogy nem beteg!
Jó nyaralást nektek, pihenjetek-lazítsatok nagyon sokat! Hát, párod anyukájához kitartást… de ne szegje semmi a kedvedet!

Vivi
Képzeld, jó sokan vannak, akiknél pont a terhesség hozza meg a normál vérnyomást! Mindegy, pihizek és ahogy Evitának is írtam, nem ugrálok…

Szandri
Sajnálom, hogy nem sikerült úgy a „költözés”, ahogy eltervezted! Amúgy meg nyugodtan állj a sarkadra szerintem, azért egy tulajnak sem csak az a dolga, hogy beszedje a lakbért… Én is voltam ilyen helyzetben korábban (ott egy sarokülőgarnitúra volt a gond, amitől csak kb 30 centire lehetett kinyitni az ablakot és jött a nyár), de ott nem jutottunk előbbre, így költöztem. Persze nem azt mondom, hogy Ti is tegyetek így csak hátha meg lehet velük beszélni valamit!
Mit csinálnak a fiúk együtt? Hajjaj… eladják a házat :lol: :lol: ;) Na jó, a kisfickók is tudnak jók lenni! :)
Ami a szülést illeti, Imici tudja, hogy melyik a legalkalmasabb időpont! Most legalább nem kell görcsölnöd, hogy még nem a legtökéletesebb a kis kuckója!

Többiek hogy vagytok?
Pusszantás!

KépKép
manama

Sziasztok Csajok :!:

Én is legyengültem egy kicsit, éjszaka alig aludtam, kapar a torkom, fújom az orrom és elkezdtem egy kicsit vérezni :cry: éreztem Én, hogy közeledik valami, ma is megvesztem volna egy tábla csokiért, mint mindig menzi előtt :!: :wink:
már régen nem voltam beteg, de nyomatom a házi praktikákat :!: nem szeretném, ha Cipike még betegebb lenne :!: Ő még mindig nem az igazi, úgyhogy holnap megyünk vissza kontrollra :!: vissza viszem, hallgassa meg, sztem még nem tökéletes, mert azt mondta a dokinő, ha nincs láz és úgy látom ok a dolog, akkor csak csörögjek telefonon, ne menjek vissza vele a beteg gyerekek közé, de muszáj lesz, nem akarom, hogy hétvégén nagyobb baj legyen, állapítsa meg a doki, elvégre Ő az orvos :!: :roll:

Orsi
örülök, hogy Dalmus "megjavult" :lol:
nagyon jó pihenést kívánok neked és remélem, drukkolok, hogy ne legyen semmi anyós pajtással, tudjatok sokat pihenni, babázni, kikapcsolódni :!: :wink:
várunk vissza :!: pusszantás

Evita
örülök, hogy végre otthon vagytok :wink: gratulálok a barátnődnek
:!: :wink: a legjobbakat kívánom neki is :!: :wink:

Gabi
nem baj, majd másodjára tuti benyeli az egészet, meg fogja szokni, hogy annak más íze van :!: :wink: aranyos lehetett :!: :wink: nálunk a kanállal azt hiszem nem lesz gond, mert Én azzal adom neki a cebiont, a vigantolt, a gripe watert és a Ca-ot is :!: :wink:
örülök, hogy van kaki :wink: majd még milyen büdike lesz, ha szilárdat is eszik :shock: :lol:

Manama
pihenés és sok folyadék, vasad milyen :!: :roll:

Szandri
akkor még van időtök, a babóca még biztosan megvárja míg minden a helyére kerül :!: :roll: :wink: örülök, hogy rendben vagy :!: :wink:
36 hét...innen már csak cél egyenesen :lol: húúú, egyre izgibb, nem :?:
Én az első CTG után már olyan izgatott voltam, hogy akármikor lehunytam a szemem, csak arra gondoltam, hogy mindjárt itt az idő :roll: :wink: vajon milyen lesz :?: :wink:

Noémi
hogy vagytok :?:

További szép estét, megyek "kínozom" a gyerekem, aztán kajcsi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama,
költözni neeeeem :lol: . Abba belehalnék. De van még néhány dolog, ami miatt nyugodtan lázadhatok :P Szóval vmi miatt kiverem a balhét, az 'hótzicsi' :lol:

Suzy,
én is úgy vagyok vele. Behunyom a szemem, sőt már be sem kell csuknom és csak próbálom elképzelni, vajon milyen lesz :?:
Milyen lesz a szülés és a leginkább vajon milyen lesz a gyerekem :?:
Komolyan, el sem tudom képzelni.
De már nagyon be vagyok sózva, alig várom.
Cipikének drukkolok holnapra :)

Azt elfelejtettem mondani, hogy nem lettem beteg (kopkop) :) De azért vigyáznom kell, mert Imi elég vacakul van. Állítja, h ha elmegy ma játszani, akkor majd jobban lesz :?

Ja és képzeljétek, felhívott, hogy menjek ma én is. Csak nézzem, ahogy ő játszik. Hát erre jól begurultam, h nem gondolja, hogy még tartom is nekik a gyertyát... :?: Aztán meg jól megsértődött. Ez a pali teljesen megőrült :D

És még azt is elfelejtettem mesélni, hogy köv hét szerdán megyek megint a védőnőhöz, mert akkor ott lesz a leendő gyerekorvosunk és felírja a recepteket kis Babácskámnak. Babakozmetikumok, gyógyszerek, egyebek.
Ez nálatok is így volt?

KépKép

Kép
szandriii

Gabi
Majd megszokja Roli szépen lassan! Megnéztem volna, ahogy kiköpi! :lol: :lol:

Orsi
Érezzétek jól magatokat! Remélem minden rendben lesz, és nem lesz balhé, csak felhőtlen pihenés, és szórakozás! Várunk vissza nagyon!

Szandri
De igenis kérünk fotót!Nem baj,hogy zsúfolt is! Ne idegeskedj! Nyugi, minden rendben lesz, és majd kialakul a dolog! Kis Iminek jó lesz ott nagyon!

Manama
Bizony, ne nagyon ugrálj, és minden rendben lesz!!

Suzy
Sajnálom,hogy Te sem vagy jól! Gyógyulj meg hamar! Megértem,hogy visszaviszed Cipikét! Fő a biztonság!!!

Barátnőm nevében is köszönöm a gratukat! Izgi nagyon a dolog. Még csak a férje meg én tudom! Holnap jelentik be a családnak!!! :lol: :lol:
Ma este Lacival megint filmet nézünk, jobban mondva mesét! Három film közül választhattam, így erre esett a választásom! Most már nyugiban kettesben tudunk lenni!! :lol: :lol:
7én megyek a dokimhoz! Hát nagyon kíváncsi leszek, hogy kinyíltam-e valamennyire! Csodálkoznék,ha nem! Már másfél hete, szurkál, fáj naponta többször lent a nemi szervem, és már másoktól is hallottam ezt, és ők mind megnyíltak. Szóval szerintem tuti ez a helyzet velem is!

evita10
Budapest IX. kerület

Végre Adél képek g-n! :lol: :lol: :lol: :lol:
ÉDES!!!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Olyan jót aludtam! Hát igen itthon jobban megy az alvás! :lol: :lol: És Emma is olyan jókat alszik éjszaka, nem mocorog, nem csuklik, reggel, amikor felkelek, még mindig alszik. Tegnap meg is ijedtem egy picit, de aztán felébredt, és belendült. Ma is még csak most kezd ébredezni.
Tegnap este a filmnézésbe belealudtam. :oops: :oops: A feléig jutottunk, majd ma befejezzük! :lol:
Ma egy csomó helyre megyek! Először védőnőhöz. Aztán mindkét sulimba ügyeket intézni, majd a Babaszafariba, meg ilyesmi!
Délután jön anyum és tesóm is segíteni takarítani! A konyhát teljesen ki kell pakolni, jól kimosni, fertőtleníteni a szekrényeket, az összes edényt elmosni!! Borzasztó milyen por van! Szóval lesz munka bőven! Délután pedig elméletileg Laci, apósommal bepakolja a bútorokat Emma szobájába, úgyhogy holnap azt is rendezgethetem már!!!
Szóval jó pörgős napom lesz ma!!
Emma az utóbbi 1-2 napban nem csuklott, vagyis csak egyszer pár percet, eddig meg 3x is akár 10 perceket! Ez nem gond ugye?? :roll: :roll:

Anna
Adél gyönyörű!!! Köszi,hogy tettél fel képeket!! Gyere,ha tudsz és mesélj mi van veletek!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok,

amíg töltődik a filmem (Babák- Az első év), addig gondoltam pötyögök. Bár látom, ma nem nagyon lelkes a társaság.

Evita, örülök, hogy végre helyére kerülnek nálatok a dolgok és a jó alvásnak is örülök. No meg irigykedem.
Nekem szar estém volt :( :arrow: fallabda :arrow: kisebb cirkusz :arrow: nagyobb cirkusz.
Annyira elegem van a kis ribancból :twisted: :twisted: :twisted:
Imi ugye elhívott, h nézzem, amíg ők nyomják. Kiröhögtem, h én ugyan nem megyek, de aztán csak erősködött.
Hát halljátok, hogy mit össze kellette magát ott a kis picsa. Azt hittem felrobbanok. Nem zavarta, h ott vagyok, sőt... Mintha még külön tetszene is neki, hogy van közönsége.
Ott kezdődött, hogy Imi menjen érte és vigye is haza :evil: .
Olyan pofátlanul beszólogatott, nem hittem a fülemnek. Aztán eltörött a mécses, vissza-visszacsipkelődtem én is. Engem sem kell félteni. Akkor kicsit visszavett.
Mindegy, befejezték, hazavittük, és akkor Imi... :?: :?: :?:
Egész úton nem szól hozzám, sőt itthon sem.
Aztán mikor már ágyban voltunk, akkor odabökött egy olyat, h baromira túllőttem a célon és h ő szégyenkezett miattam.

Hát azt hittem lefordulok az ágyról.

Persze még mindig csak képzelődök...

Na mindegy, fél1kor néztem utoljára az órámra, akkor még szipogtam :(
Persze ettől függetlenül ébredtem a szokásos időpontokban és azóta is hasogat a fejem. Szegény kisbabám, én annyit bőgtem mostanában...
Aláírom, érzékenyebb is vagyok talán, de basszus... Én szülök, ő elvisel, így szólt az alku. Ehhez képest... Én szülök, neki meg hiányzik a mozgás, a társaság. Banyek, nekem is. Sőt nekem még tetejében ő is hiányzik :cry:

Hát dióhéjban.

Dögnek érzem magam, mert megfogadtam, h nem foglalkozok ezzel tovább és többet. Erre... Hát jól kiszúrtam magammal. Na mindegy.

Bocsánat, h pont itt őrjöngök a kis hülyeségeimen. :oops: Szégyellem is magam, de nincs senki, akivel beszélhetnék :cry:
És tudom, h nonszensz baromság, amin itt pörgök már egy ideje, de nem tehetek róla. Kiakaszt a dolog. Pedig most nagyon nem ezen kéne agyalnom. Szóval bocsánat :oops:

Evita, majd mesélj mi volt a védőnőnél :). És hogy nyitva lennél??? Na ne már. Hallod te tényleg beelőzöl engem, de csak lassan a testtel :lol: .
Amúgy olyan altáji fájdalmak nekem is vannak. Akkor lehet, h nálam is beindulnak lassan a dolgok?

Fotót majd csinálok, de most kupi van. :arrow: duzzogok. Minden szanaszét, én meg pizsiben filmezek egész nap. Édes bosszúhadjárat :lol: . Édes, mert fánk volt ebédre :D . Meg nyomom a narancsot is. :D :D :D

Ja és Anna, Adél nagyon édeske. És lehet, h haluzok, de sztem hasonlít rád :)

KépKép

Kép
szandriii

Helló lányok!

Nem fogjátok elhinni,de Roli az üveges HIPP almapépet kétpofára ette,rendesen lázadt amikor nem adtam neki egyből ahogy lenyelte.
És amikor elég volt akkor a kanalat eltolta a szájától :shock:
Majd megevett még 100 tápszert is :roll: tudom,hogy nem így kellett volna kezdeni,hanem 2 étkezés között,de gondoltam így legalább nem köpi ki és ha ráérez az ízére akkor rájön,hogy jó.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Suzy
Jobbulást Neked! remélem, hogy semmi komoly! Gyógyulgass!
Gyerekorvos mit mondott Cipikére? Biztos, hogy én is visszavittem volna, mert nem merném kockáztatni, hogy hétvégén vigyem az ügyeletre…

Szandri
:( :( nem is tudom, hogy mi okosságot mondhatnék a squash-ügyre… Nem csodálom, hogy nem esett jól a dolog. Azon viszont mélységesen meg vagyok döbbenve, hogy a kollegina ennyire nem tett lakatot a szájára. Most vagy azt tudom elképzelni, hogy az irigység hozta elő a csipkelődéseket belőle; vagy tényleg a karrierjének akar élni és hódítani munkában és magánéletben egyaránt, akkor viszont természetes velejárója ez a szöveg. Lehet, h előítéletes vagyok, de akármennyire is teper, egy dologban biztosan nem fog tudni legyőzni. Mégpedig abban, hogy Te a férjedet a világ legcsodálatosabbikával, egy kisbabával fogod megajándékozni… és ott lesz a végső elolvadás, az tuti… :lol:
Nem mondom, hogy ne edd magad, ez sztem érthető. Csak ne lovalld bele magad. Ja, meg a kikacsintáshoz is két ember kell…
Hű, ha be vagyok fordulva, akkor én is a filmezést szoktam nyomatni (bevallom, olyankor még ultragagyi sorozatokat is megnézek), mert az nagyon jól kiüríti az agyamat! Jó szórakozást hozzá!
És még az jutott eszembe, hogy mire, ha nem arra jó ez a topik, hogy kiírj magadból mindenféle kérdést, kétséget, történést? ;)
Vasárnap meg szülőszoba-látogatás, ugye? Biztos jó lesz!

Evita
Örülök, hogy jót aludtál és kellően kipihented magad. Kitartást az ügyintézéshez. Babaszafari? Konkrét terv, vagy csak szemlegeltetés? Bár én még nem tartok ott, ahol Te, de szerintem nem baj, ha nem csuklik annyit Emma. A magzatvíz-nyelés is függhet attól, hogy éppen mikor mihez van kedve!
Hűha, fej-fej melletti, komoly finis várható kedves olvasóink Evita és Szandri szülését illetően. Kérem, tegyék meg tétjeiket! ;) :lol: :lol: Csak viccelek ám! Mindkettőtöknek megy a drukk, hogy minden ok legyen, ha eljön a nagy pillanat.

Anna
Éljen Adél baba! Nagyon szééép! És hogy vagytok? Napi ritmus? Tejcsi?

Gabi
Azért nem semmi ez a Roli baba!!! Ha elkezdi, akkor nem ám csak egy kanállal :lol: :lol: Klassz lenne, ha a többi is így menne! És hát nem tankönyv szerint kell etetni (két étkezés között), mert minden baba más (mondom ezt én, aki mire megszül, szinte mindenki már gyakorló anyuka körülöttem… :oops: :P )

Na, tegnap Apa is „okoskodott” egyet. Bébikém megint elkezdett csuklani. Szerintem legalábbis azt csinálta. Mutatom a páromnak, fogja egy darabig a hasamat, majd valami hihetetlen komoly fejjel kijelenti, hogy ez nem csuklás, csak helyezkedik a gyerök. Na, ki lettem oktatva. :lol: Nem mondom, hogy meggyőzött, mert elég régóta rugdal meg ficog ahhoz, hogy legyen elképzelésem arról, hogy mit csinál. De az tetszett, hogy ilyen kézrátétel útján megmondta, mi van :)

Szép napot!

KépKép
manama

Menion!
Húúú ikrek?Hát akkor tényleg nem semmi a csaj.Nem lehet egyszerű szoptatni 2 kicsit + fejni :shock:
Jaj apa nálunk is átadja Rolit,igaz ő csak a lefektetésnél,mert hogy "Jaj neked ez sokkal jobban megy!" :?

Evita!
Végre otthon!!!!! :lol: Pontosan hol is? :oops:
Barátnődnek gratu,vigyázzon magára!!!

Szandri!
Olyan lehet az a folt,mint ami Roli szemhéján van,nekünk is azt mondták elmúlik,max 1 éves koráig.
Párod munkatársáék valószínű a punkciónál tartanak,ez a petesejt leszívás,ez olyan műtét szerű és altatásban van.Ha igen akkor már lehet be is van/vannak ültetve az embriók.
Intimtölcsér :roll:
Minimi sarokról mindenképpen kérünk képet,nem baj,ha zsúfoltnak látod,mi is szeretnénk ezt megnézni.
Recepteket nekünk nem írta ki előre a dokinéni,mert hát mi ugye korán jöttünk.Egyébként nem tudom mi-hogy lett volna.
Hát ez a fallabda dolog nem jó,meg mondom őszintén én se reagálnék jobban,mint te.Igazad van teljes mértékben,de azért próbálj higgadtabb maradni,mert Imicinek nem jó a stressz.És gyere nyugodtan panaszkodni :wink:

Vivi!
Roli is mindíg nevetgél amikor a kakis pelust cserélem :lol: szerintem engem röhög ki! :D
Hát a mai alma evéssel már nem volt gond,de a tápszeres alma lé is jó ötlet,ki tudja,még lehet alkalmazzuk majd.

Suzy!
Igen,hát persze,hogy emlékszem,meg pont mostanában olvastam azt a részt,még Betty írta be,hogy dokinál voltál és mondta,hogy irány haza és........................,mert pont pé-d van.
Orrszívótól félek nagyon,biztos Rolinak se fog először tetszeni.
Remélem te nem leszel beteg :?
Menszi?
Kaki...........azt hiszem vissza fogom sírni ezeket a szagokat,amikor már pl a főzelékeknél tartunk,mondjuk nem tudom a gyümölcsök mit váltanak ki.

Orsi!
Kellemes kikapcsolódást nektek (és kitartás)!!! :wink:
Remélem Dalma nem lesz nyügi :roll:

Manama!
Vérnyomi nekem is terhesen állt be normálisra,amúgy alacsony.
Etetés:minden gyerek más,ebből indultam ki én is.Meg gondolom azért almapürével csak nem csináltam bajt :roll:

Yokka!
Költözéshez kitartás és azért óvatosan a pakolászással.

Kép
cukigabi
Budapest

nagyon nehézzzzzzzzz nap volt!!!!!!!!
Holnap jövők reagálok!
Puszi mindenkinek!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

cukigabi
mi meg pont ezért együtt orvosoztunk...nem árt ha tudja hova és kihez kell menni ha menni kell...így is szégyellheti magát mert múlt héten nem jött velünk pedig akkor is szabadnapos volt és akkor még a kocsit se igen ismertem és szükségem lett volna segítségre :evil:
én is nosztalgiáztam mikor átírtam a régi naptáram és ott voltak az időpontok....a fogantatás napjához egy kis spermiumot rajzoltam :lol:

wiwi
jaj nehari de halálra röhögtem magam...egyszerűen röhelyes hogy az ember a fáradtságtól milyen helyzetekbe kerül...
olyan fura hogy a babák ennyire szeretnek dagonyázni a mocsokban....most még a kakiban de mikor majd jön a kajálás egyedül :shock: láttam már mire képesek a tökéletlen ujjacskáikkal...és úgy élvezik ha tenyérrel tapicskolnak a kajába

evita
hát szerintem fogalmai nincsenek apának mi lesz itt ha majd még beszélni is fog a csajszi...osztani fogja szerintem...na meg nyaggatja majd....kíváncsi leszek majd neki is mondani fogja-e a magáét a takarékosságról mikor az meg a 10.barbit vagy pónit akarja vetetni vele :lol:

szandrii
te milyen rendes nő vagy!hát zsömlét nem tud venni a párod?nálunk nincs ilyen munkamegosztás...főleg öngondoskodás van :lol: mikor mentem melóba út közbe vettem kaját és Laci is legtöbbször....még nem tartunk ott hogy "uzsit csomizzak apának"
a pöttyök meg haemangiómák...az gyakori a csesemőknél és elmúlik pár év alatt ugyan...ez hajszálér gomolyag egy foltban ami ki is dudorodhat de maradhat a bőr alatti területeken is...ártalmatlan hacsak nincs közel olyan szervhez amit károsíthat...akkor asszem lézerrel kezelik és érszűkítő szerekkel...de azt akkor csinálják ha pl a szem orr fül körül van és ott gondot csilál....figyelni kell és ha nem nő nagyra akkor nincs vele teendő..de azért elviszem már a doki miatt is nehogy azt higyje nem törődök a babómmal...

suzy
na ja....röhögni azt tudnak! :evil: épp írtam a másik topikban hogy nem tud 2 szatyorral a kezében kaput csukni én meg gyerekkel a karomon pelenkázó táskávan és 2 nagy cekkerrel a kocsit bezártam kaput és ajtót nyitottam csuktam miközben a 3 behemót kutyát is távol tartottam a gyerektől...
na meg amikor az emeleteket le fel járja...képes 2x menni mert "szerinted hánykezem van?"3-4dolgot már nem tud vinni a kezében :shock:
a te babád egy tünemény lehet ha tele orral is ilyen sokat alszik!nem semmi!

Kép
menion
Budapest

szandriii
áááááá környezettudatos pancsolás a menzeszben :shock: :shock: :shock: nekem még így is kihívás a tisztántartás de elképzeltem ahogy huzigálom a csordultig tele izét...kizárt hogy ezt higiénikusan kivitelezném :roll: akkor meg mi értelme ha utána meg több vegyszert elhasználok mint amennyit nélküle....ja és a pangó váladékok fertőzésveszélyesek!a tampon is ezért nem túl szerencsés!....de azért érdekes próbálkozás :roll:
szülésfelkészítőn az orvos pont a fordítottját mondta vizesedés esetén nemhogy keveset hanem többet kell inni mert az ozmoláris nyomás miatt akkor a víz jobban kiürül...de ha gondolod kérdezz még meg más orvost erről...ja és a petrezselyem hajtja jól a vizet....
a squash ügyet meg értem és azt gondolom hogy nem kéne többet menned velük és a párod helyében abbahagynám mert amit erről mondtál az nekem nagyon úgy tűnik hogy nem éri meg...annyi bánatot okoz neked ez az egész ami nem éri meg azt a sportolást vagy szórakozást...de a jó a rosszban hogy részesévé akart tenni és elhívott...vagyis nem nélküled szeretne kikapcsolódni...még mindig az a tanácsom hogy találjatok ki egy közös kikapcsolódást hogy a párod is szórakozzon és te is és közben együtt is legyetek!

cukigabi
és az almát lereszeled?vagy van gyümiprésetek?miért nem próbáltad meg még egy kanállal?persze hogy furi neki a tejcsi után :lol: most akkor almaLÉ vagy almaPÉP?

manama
sőt ha azt vesszük hogy minden nap még a fagyóba is pakolok akkor 4 gyerekre való tejet "gyárt" :D
az együtt alvást pedig szívből kívánom neked!én is próbáltam de annyira igyekeztem vigyázni rá hogy nem tudtam elaludni csak néztem néztem ....persze ez nappal volt...de nagyon jó lehet ha az ember annyira el tudja engedni magát...én is szeretném de még nagyon feszülten igyekszem minent legjobban csinálni.....lazábbnak kéne lennem de nem megy...ha jókat alszik gyerekkel az ember akkor az tuti lazábban ösztönösen csinálja
vérnyomásra:inni innni innnni!a folyadékbevitel emeli a vérnyomást ...nekem is alacsony volt de terhesség elött is...
a pasik nagyon okosak :lol:

evita
nagyon örülök csak nem akarok vészmadárkodni úgyhogy tartom a bütyköt neki!!!de tudod hogy ez a kritikus időszak!vigyázzon magára!remélem töretlen boldogságban lesz része!drukkolok!
babaszafari az mi?

Kép
menion
Budapest

na ma oltás volt....
ordiiiitott....vittem tejcsit a táskámban és mivel apa is megtisztelt a jelenlétével(mult héten nem jött el inkább feküdt és netezett :evil: )ma már rákérdeztem hogy hova öltözik mikor elindultunk...na de lényeg hogy ott volt és addig ringatta míg elővarázsoltam a gyógyító cumisüveget...na nem is sírt tovább...
hazafelé aludt a kocsiban...itthon délután kipróbáltuk ezt a sűrítő izét amitől nem fog bukni...hát a leírás szerint 25mlhez 1 kanál na és így tettem és olyan lett mint egy főzelék...jól jött a nagylukú cumi...be is szippantotta az egészet és még repetázott is...és semmi nem jött vissza és nem is liftezett szóval nagyon szuper ez a dolog csak majd jóval kevesebbet teszek a tejbe mint ahogy leírják és akkor éppen jó állaga lesz...most este már csak 100-hoz adtam egy kanállal és tök tuti!
na de kellett a kúp este más 38.1 volt és nagyon alszik szegénykém....ki van ütve...
tegnap viszont rémes volt...du. 5 órán át nem engedett abból hogy ölbe legyen...próbáltam már mindent...volt hogy hagytam is sírni mert mennem kellett kutyát etetni...de úgyanúgy ordított mikor visszajöttem :cry: végül beadtam a derekam és tettem a tejbe 3 csepp fenistilt...azért dilemmáztam ezen hogy nem akarom gyógyszerekkel tömni a gyereket ...de nem bírtam szuflával...3 csepp az talán nem olyan nagy bűn...na és ettől 22-06ig aludt...aztán mintha semmi gondja nem lenne reggel evett aludt tovább...
na de most lázas és este bedugtam egy kúpot...elvileg felet kellett volna de olyan picike volt ez a kúp hogy bedugtam egy egészet...aztán filóztam hogy nem-e csúszott ki a pelusba...1x meg is néztem de azóta nagyon alszik én meg isten ments hogy felkeltsem

na meg ma este végre kioperáltam magamból a fonalat...a wc-n ülve jobban odafértem a csipesszel és kihúztam egy 6-8cm madzagot...aztán akartam vinni Lacinak dicsekedni erre mikor húztam fel a bugyimat elejtettem és azóta se találom :shock: :shock: :shock: hogy tünhet el egy ekkora fonal egy méter x méteres helyen????
na persze Laci rögtön mondta hogy biztos nem húztam ki csak képzelődtem...meg biztos visszapattant a hasamba... :twisted:
olyan mérges vagyok mert meg akartam tartani és betenni a könyvbe emlékül ha már így "megtarthattam"és kiforgattam a bugyimat pólómat is de sehol nincs...
remélem leapad a gyulladás...már napok óta nagyon fájt és váladékozott...lámpáztam és az is előhozta szerintem....
gondoltam ha nem múlik tényleg menni kell felnyitni...na remélem mostmár nem fog kelleni...

Kép
menion
Budapest

Halihó :!:

Bocsi Lányok, de már tegnap nem volt erőm jönni...majd leírom mindjárt :!:

Szandri
húúú, nagyon nem irigyellek a történtek miatt, de Én tuti nem bírnám egy ilyen pasi mellett (bocsi, h ezt írtam, de :shock: :shock: :shock: ), sztem ami sok az sokkkkkkkk...
Én azt hiszem le is fordultam volna az ágyról :roll: hát mit képzel ez a pasi és a kis nőcske :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:
próbálj meg ne ezzel foglalkozni, de sztem nem lesz könnyű, valahogy nem lehetne ennek a "randizásnak" pontot tenni a végére :?: :roll:

Gabi
nagyon ügyi fiacskád van, kis édike :lol: örülök, hogy ízlett neki, csak így tovább :!: :wink:

Evita
nagyon elfáradtál tegnap biztosan, de hogy haladtatok :?: miket vettél :?:

Vivi
mi történt tegnap :?:

Manama
valamit tudhat a Te férjed :?: :wink: aranyos lehetett, ahogy diagnisztizált :roll: :wink: úgy elképzeltem...

folyt.köv. (kakai van...)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Vivi!
Úúúú nem irigyellek a sz@r nap miatt,mesélj,ha lesz időd :wink:

Menion!
Na hát úgy volt,hogy első nap kipróbáltuk az alma levet :arrow: alma lereszel,leve kinyom,de ez nem jött be neki.
Aztán tegnap gondoltam kipróbálom az almapürét :arrow: üveges HIPP,tök jó állaga van 100%alma,se cukor,se semmi nincs benne.Ez bejött neki.3 napig hűtőben tárolható kibontás után,ami most még nagyon jó,mert hát olyan 3-4 teljes kanállal evett meg amit 1/4 kanalanként adtam oda.
3 csepp nem a világ vége és még neki is jó,mert nem szenvedett szegény,bár az lett volna igazi,ha utána már nem lázasodik be. :roll:
Kúpból én is egészet adtam neki a múltkor,dokinénink mondta,hogy nyugodtan és ne adjak előre,mert a lázat nem lehet megelőzni :roll: érdekes.......... minden doki mást mond.
Nem tudom milyen fonal :roll: :oops: elsiklottam volna felette amikor írtad?

Kép
cukigabi
Budapest

Lombikunk!
Január 29:első tüszőnéző-ultrahang ahol minden oké,több kicsi tüsző ami növésre vár :lol: (az egyik már Roli baba :D),szuri megy tovább+ még egy,így már napi 2,egyik délelőtt,másik délután,hangulatom már ingadozik. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
a múltkori menzimet elírtam, mert nekem február 21-én volt meg utoljára...azt hittem már február van :oops: :lol:
a menzim, hát érdekes :roll: egyáltalán nem fájt most a hasam, furcsa volt, de a mennyiség nem semmi :shock: és a színe is más, mint korábban :roll:
Ne félj a porszívózástól, mert az csak jó neki, tényleg megkönnyebbül, Cipike sokszor utána úgy mosolyog, hogy szinte "köszi anya :!: :wink: ", de komolyan :!: :wink: olyan édi :wink:
sztem a gyümi utáni kaki még büdibb lesz :roll: :lol:

Menion
nagyon meg vagyok Én is lepődve, hogy ennyire jót alszik és nem ébred, hogy alig kap levegőt :!: :roll: sztem a mi alvási időnk tökre beállt, mert este 9 után mindig alszik, tegnap egy kicsit megcsúsztunk és a kaja után egyet ringattam rajta és már aludt is :!: :wink: és nem kell fel, csak 6 óra múlva, de akkor szívni kell a kis nóziát, mert már jól tele van...mi mindketten a férjemmel ilyen "dugulósok" vagyunk, mindkettőnknek orrsövény ferdülése van és a férjemnek még egy kis polip is jön hozzá, de amíg kapunk levegőt nem műttetjük meg az tuti :!: :wink:

örülök, hogy sikerült a szurit beadatni, ügyi Anna baba :!: :wink: de jó, Én is hallottam erről a szerről refkux esetén, hogy nagyon hasznos :!: hál istennek :!:

Én is egész kúpot adtam a fél helyett az oltási napon éjszakára :!: remélem mára már nem lázas :!: :?:

Még jó, hogy otthon kijött és nem kellett beavatkozni :!: de :roll: hát hova lett :?: :wink: mivel lámpáztad :?:

Most szól az altató zenécske és már alszik is :wink: mindig délelőtt szoktuk ezt meghallgatni...

Tegnap:
A helyzet változatlan,nagy valószínűséggel nem ez az antibiotikumos orrcsepp jó Cipikének, így vett le a dokinő orrváladékot tenyésztésre, hétfőn lesz eredmény és annak függvényében lesz egy másik csepp az orrába :!:
Hideg párásítást is javasolt, meg hogy ne legyen éjszakára 20 foknál több, mert nagyon száraz otthon a levegő és az sem jó, mert eldugítja a orrjáratot...már régebben is gondolkodtam, hogy venni kellene párásítót, de még nem jött el az ideje, csak azt hiszem most :!:
Vettünk tegnap az ALDI-ban egy inhaláló szettet, van benne felnőttnek és babynek is adagoló, ma fogom kipróbálni...a felnőttnek Salvus vizet javasolt a dokinő inhalálásra, Cipikének pedig egy egyszerű gyógyszertári só oldatot, ki is váltottam azt is, úgyhogy ma inhahálunk :!: :wink:
Tudtam, hogy a só nagyon jó :!:

Ami még most pluszban hozzá jött az eddigi vitaminok és cseppek mellé az a Rhinatiol köptető, ezt kell adnom reggel és délután :!:

Remélem hamarosan meggyógyul, mert akkor csütörtökön nem mehet a Rota elleni oltás :!:

Én jól vagyok, köszönöm...nem lettem nagyon beteg, ittam sok mézes citromos teát és szopogattam Tantum Verde cukorkát és már nem is kapar a torkom egyáltalán, egy picit fújom az orrom,de ennyi :!: :wink:

Nagyon vacak idő van és hideg :cry:

Legyen szép hétvégétek, pihizzetek Kismamik, Ti is Anyucik, ha a babókák engedik :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ERIKA!!!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
de jó erről már csak olvasni... :lol: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Fú szegény Cipike :roll: ennyi mindent kap?Csak gyógyuljon is meg,drukkolok,hogy minél előbb túl legyetek már ezen a betegségen.Viszont szuper,hogy te nem lettél durván beteg.
Hát így vissza emlékezni most tök jó,de akkor végig csinálni nagyon kemény volt.Párommal megbeszéltük,hogy nem is vállalunk be még egy stimulációt.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
igen, van egy csomó minden, de azért a legtöbb vitamin, komolyan kész tortúra mire mindent beadok neki és persze úgy, hogy ne mindent egyszerre kapjon meg, elosztom a napi 6 étkezések között :!: de egyébként nincs gond, mert mindent lenyel, eddig még :roll: :wink:
Azért is írtam, hogy milyen jó ezt CSAK olvasni, mert akkor azt végig csinálni és még ami előtte volt Nektek is :!: :roll: :wink:
Én sokat lapozom a dossziémat...mennyi minden volt itt már 2005 óta édes istenem :shock: most meg itt a nagy kitartás és pozitivitás eredménye a kanapén :lol: úgy imádom :!: :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem is írtam.........ma anyuzunk megint,mert kijött hétvégére a kórházból. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
örülök neki :!: :lol: mamázzatok... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Előre bocsátom, hogy hosszúm leszek! Bocsika! Akit nem érdekel nyugodtan átugorhatja, de muszáj leírnom ezeket!! :oops: :oops:

Tegnap Elmentem a babaszafariba (Menion van a abaszafari.hu, ez egy bababolt, és tegnap bementem az üzletükbe!) Tudjátok kinéztem a chipolino ultra babakocsit, de láttam a honlapjukon a héten,hogy design váltás volt, és nagyon nem tetszett az új. :cry: :cry:Szerdán csepelre elmentem a babadiszkontba, mert elméletileg ott lehet kapni a régit, és mondták,hogy már nem. Esetleg a babszafariba, még van 1-2, de különben már nincs forgalomban!
Így tegnap elmentem a boltba,hogy megtudjam mi a helyzet! Ott volt a boltban egy szem chipolino ultra rózsaszínben, hivatalosan bordó :lol: :lol: , szerintem mályva színű! Kérdeztem, hogy más színben van-e vagy rendelhető, de mondták, hogy nem. Ez az utolsó darab, más színben sincs! És amúgy elméletileg, amit interneten látunk más oldalakon,hogy rendelhetőek, ott sem lehet, hiszen mindenki a babaszafaritól rendeli be ezeket a babakocsikat, mert ő a kizárólagos forgalmazója! Szóval közöltem a csajjal, hogy azonnal tegye nekem férre. Mivel egyedül mentem, el se tudtam volna hozni, mellesleg pénz se volt nálam, csak annyi,hogy lefoglalóztam, és hétfőn megyek apummal érte! Asszem azt nem is mondtam nektek, hogy apum felesége közölte,hogy megveszi nekünk a kocsit! :lol: :lol: Tök aranyosak!
Kaptam a boltba törzsvásárlói kártyát is,úgyhogy ezentúl 10%-kal olcsóbban kapok ott mindent! Szupika!! Annyira tetszik a kocsi, pedig én kicsit a zöld szín felé hajlottam, de amint megláttam ezt a színt beleszerettem. Gyönyörű, könnyi kezelni, és annyira könnyi a kocsi,hogy csak na! Egyszerűen szuper! Na jól van, nem fényezem tovább. Várom a hétfőt,hogy itthon legyen!! :lol: :lol:

Tegnap jött segíteni anyum, és tesóm is takarítani. Kitakarították a konyhabútorunkat, kipakolta mindent belőle, kisikálták, mindent elmosogattak, és visszapakoltak. Még kettőjüknek is több órán át tartott. Én nem tudom mennyi ideig csináltam volna egyedül! :roll: :roll: Persze nem lehetett befejezni a konyhát, ma folytatom tovább, egyedül, de már olyan sok nincs. Például le kell engednem a hűtőt, és kimosnom szépen.

A fiúk bepakolták Emma szobáját. Bent vannak a bútorok! Úgy örülök. Egy-két bútort kihagytunk,hogy ne legyen nagyon zsúfolt, még így is van bőven bent bútor. Elég nagy helyet foglal a sarok garnitúra, de az csak ideiglenes megoldás, kb 1 év múlva már nem lesz ott. A tv-t sem tettük vissza oda, mert Emmának még nem kell, amúgy sem vagyok híve a tv-ézésnek. Inkább én játszok vele, és foglalom le, minthogy tv-zen, mi meg úgy sem ott fogunk tv-ézni a szobájában, hanem a mi szobánkban! A kiságyat is összeszerelték! :lol: :lol: Olyan jó! Először nem találtam a csavarokat hozzá. Tudtam,hogy valamelyik zsákban van, de nem találtam. Már teljesen kiborultam,hogy mi lesz,ha egyáltalán nem lesz meg! Meg már amúgy is szerettem volna,hogy ott álljon a helyén. Persze Laci azonnal megtalálta. Belerúgott az egyik zsákba, (amit én kipakoltam, mert sejtettem,hogy abban van, mégsem láttam) és persze azonnal megcsörrent, és kérdezi,hogy mi ez, belenyúlt az aljába és kivette a csavarokat! :lol: :lol: Hát úgy örültem!:lol: :lol:

Most zsákokkal van tele a szoba, ha ma végzek a konyhával, neki állok Emma szobájában kimosni a szekrényeket és kipakolni a zsákokat! Szerintem hulla leszek estére! Tegnap este már mozdulni nem tudtam. Fájt mindenem, hátam, derekam, lábam,hasam, még éjszaka is jajgattam, de reggelre elmúlt, na majd ma este újra! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jól van abbahagyom! Bocsi,hogy regényt írtam magamról, de muszáj volt elújságolnom!! Mindjárt válaszolok Nektek is! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Erika! Isten életssen!
Anna! Adél babának boldog névnapot!

Menion
Megmondom őszintén, kicsit elszégyelltem magam, mert osztom itt az észt, hogy majd hogyan fogok én aludni a bébivel, aztán magamat ismerve… ha el is jön ez az időszak, az nem az elején lesz, az tuti… néha már most paramaminak érzem magam… no komment!
Hát, a Te Lacid vérbeli pasi ezzel az ”egykezemvan” és az „észosztás”&#8230 szöveggel; bocsi, de megmosolyogtam!
Hmm, ez az ivás a vérnyomira… na ez az, amit hajlamos vagyok elfelejteni, pedig régen nem voltam ilyen :oops: :oops:
Örülök, hogy bevált a bukás elleni szer!
Ha Anna baba még nem teljesen heverte ki az oltást, akkor jobbulást neki. Sztem jól döntöttél a fenistillel.

Suzy
Tényleg nem semmi, hogy mennyi gyógyit kell beadnod Cipikének és mindent észben (vagy inkább kanálban?) tartasz! Szuper, hogy Te megúsztad a betegséget. Ennyi gondoskodás tuti használni fog Cipikének!

Gabi
Anyudnak további gyógyulást!

Evita
Ennyi történés egy napra… :P Gratula a babakocsihoz! Majd tegyél fotókat a babaszobáról, nagyon kíváncsi vagyok! És főleg ne hajtsd agyon magad, pihenni is kell!

Napos hétvégét mindenkinek!

KépKép
manama

Szandri
Sajnálom ezt a mizériát a nővel! nem is tudom mit írhatnék erre! Megértem,hogy kiborít a dolog, de próbálj meg megnyugodni! Nem gond,hogy írsz erről! Írd csak ki magadból! Az is segít! Ezért vagyunk,hogy meghallgassuk egymást!! :wink: :wink:
A védőnőnél nem volt semmi különös! Minden rendben van! Túl sokat nem várok el ettől a csajtól,hiszen most jött ki a suliból! :lol: :lol: A vérnyomásom érdekelt volna a legjobban, de nem mért! :cry: Rákérdeztem. Közölte,hogy nem túl jó a készülék, ezért inkább kihagyná! :cry: :cry:

Gabi
Roli milyen kis ügyes! Szuper,hogy ízlett neki! Csak ráérez a dolgokra!! :lol: :lol:
Én a IX. kerületben lakom! Nem messze szép Csepeltől!! :lol: :lol:
Tök jó,hogy írod nekünk az infokat,hogy hogy történtek a dolgok!!
Jó anyuzást! Szuper,hogy kint lehet hétvégén! :lol: :lol:

Manama
Épp most csuklott egy csomó ideig! :lol: :lol: A csuklik az a baj, ha nem akkor az a baj, szegény gyerek igazodjon ki rajtam! :lol: :lol:
Milyen ari lehetett Apa,ahogy közölte,hogy nem csuklik! Ő már csak tudja!! :lol: :lol: :lol:
Szerintem a barátnőm sokkal többet tud baba ügyileg, mint én, mert 10en vannak testvérek, és ő a második legidősebb, úgyhogy van tapasztalata bőven!! :lol: :lol: :lol:

Vivi
Sajnálom a nehéz napot! :cry: Várjuk a beszámolót,hogy mi volt!!

Menion

Sajnálom a lázat! Remélem hamar rendbe jön, és ma már jól lesz! Viszont örülök,hogy bejött ez a szer a refluxra!! :lol: :lol:
A barátnőmmel minden rendben lesz! Biztos vagyok benne! :lol: :lol: De természetesen még nagyon az elején van, bármi lehet, DE NEM LESZ!! :lol: :lol:
Örülök,hogy párod is elment veletek a dokihoz!! :wink: :wink:

Suzy

Remélem hamar rendbe jön Cipike, és segíteni fog ez az inhalálás is!! Örülök,hogy Te nem betegedtél le nagyon! Kitartás!! :lol: :lol:

Na megyek takarítani, mert sosem leszek kész!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?