sziasztok,
köszönöm gyerkőcdicsiket.
Vicky,
köszi telefont, majd én is szeretnék valamilyet, persze M mellett a legjobb a legolcsóbb, 1 éve két telefonomat (privi, céges) egyszerre, 2 perc alatt tette tönkre. Ez mondjuk annyira nem volt vicces, lent voltam a nyaralóban, apa Pesten, szervíz Siófokon, garipapír cégnél
VeLOmbik: Állítólag elvállalták neki és meg is csinálták, nem az a doki akié az intézet... de már előre mondták hogy nagyon kicsi az esély.
Rácsvédő ikeás, Marcinál feles volt és kevésnek tartottam, ezért vettem Lizinek ilyet, de tök mindegy, megfogja és lehúzza és kinéz rajta
Tééééééééééényleg tegnap volt fél éves, de ciki, Marcinál minden rezzenést, mozdulatot, hófordulót "megünnepeltünk", Lizinél pedig semmi

))
Becarok, 6:23, most bontja az ágyát, pedig előbb beszlopált 260-at, azt hittem attól kiüti magát.
Ja és Marcival 5.55-kor találkoztam a folyosón sötétben, húzta maga után az elválaszthatatlan kék plédjét és vonult a konyhába cumiért (a másik kettőt amivel elaludt nem találta), majd visszament a szobába apja mellé, bekapcsolta a dvd-t és a tv-t és most chuggingtont néz.
Eszter,
sajnálom hogy elszállt, de igaza van Vickynek legközelebb még ctrl+v.
Kispatak,
Ügyi voltál fogdokkernál, köszönöm hogy megnyugtatsz minket hogy a beülti sem fáj
Marci rengeteget főz a bölcsiben, így elkerülhetetlen volt hogy kapjon egy konyhát

Lizának meg tényleg veszek egy barkácskészletet, vagy egy tubus pillanatragasztót
Pannik,
mindjárt itt a kezdés !
Maaaaaaaaaaaaaaacs,
hát megzabálom azt a morciösszeráncolós nézést, istenem még meg is könnyeztem gyönyörűséges hercegedet, huncutvigyorós is csudaszép.
Lassan keltem brigádot, ma Marciszülinapi bulira megyünk (mivel eléggé zsufi a december így mint a 2008. dec fórumbabák és családjuk klub tagja január végén tartunk egy össznépi röfit), tavaly Érden voltunk, ma Székesfehérvárra megyünk, kibéreltünk egy játszóházat.
Kaját mindenki készít, hoz úgyhogy lesz ma tombolda