jó reggelt.
na ez most gyors olvasás lesz, 3 oldal elmaradás, és még szeretnék picit visszabújni ágyba mielőtt kelnek többiek (írtam ezt 4.30-kor)
Franci,
nálunk párom mindig jött, mondjuk mi nem voltunk valami sokszor, de ő minden alkalommal kérdezni is akart a dokitól
"Andi, terhesen én is vinnék valakit a terheléses vizsgálatra. Valakinek vigyázni kell a táskámra míg én hányok." -

))
ja még múltkorról, hogy a kötözést én arra írtam Marci vonatkozásában hogy néha akkor nyugtom lenne ha kötözött sonkát játszana

de lehet hogy tévedek.
Marci bölcsiben sározta magát, kimentek játszani, gondolom az én gyerekem a homokozóban kötött ki

a másik jó amikor homokkal megrakott zsebekkel jön haza
na attól a kesztyűtől én is dobtam egy hátast
aventes tanulópohár nálunk se volt nyerő, dm-ben vettem egyet, aminek a teteje benyomható, aham kb. a hátam közepén is folyadék volt, aztán vettem egy másikat, na az nagyon király, éjszaka csak azt használjuk, meg kaptam Angliából egy olyat ami nem csőrös, hanem normál pohár és van teteje, de mégis tud belőle inni és tanítja a pohárból ivásra, mondjuk bölcsiben 2 nap alatt megtanult pohárból inni ez a sok hülyeség nélkül is
jobbulást pici fiadnak.
Pannik,
gondoltam rátok, hogy sikerült első szurka ?
örülök hogy idetaláltál a fórumra.
jaj nem akartalak megijeszteni, persze biztos jó csak a magnézium, csak Marci idején magne b6-ot nyomtam, azán Lizával már kal-mag fogyasztó lettem, ezért gondoltam, de tutkóra jót mondott a természetgyógyi.
Pancsi,
hah férjem is dunaújvárosi.
Lujzici,
jó hogy itt vagy !
igen én írtam a homeósról, tegnap is volt egy műsor róla. kiváncsi leszek milyen lesz a prolaktin szinted. mi sokat használunk, lehet placebó, nem tudom, nekem használt és a gyerkőcöknek is.
jaj de szépeket írsz, nagyon szépen köszönöm.
Lukácsné,
júúúúúúúúúúúúúj az a kislány akit úgy be kellett öltöztetni, szegényke.
Kisbeeka,
köszönöm hogy válaszoltál, na akkor majd beszélgetsz bébikével hogy mama szeretné látni még nagy út előtt. Lehet tudni valamit az útról vagy ne kiváncsiskodjak ?
wow állat jó az ágy, na ez aztán ki fog Benneteket szolgálni, hihi árát lehet tudni ?
segítség miatt ne aggódj, részben itt leszünk mi is, meg kezdetben bébike eszik, alszik üzemmódban lesz, párod meg megfőz rád és az tök jó. ha bébike alszik Te is alszol
nekem anyósom jött volna 2 hétre segíteni, de mi nem kértük, olyan jó volt ketten, esténként hármasban lenni.
ágyvédő jó és kell is, Marci egyébként felőrölte volna az ágyat
remek hírek dokitól !
Estrella,
"Tényleg, ezeknek a piciknek 150 ml körüli kell, vagy a nagyobb?" - avent 125-ös elég, de 6 hósan kicsilányom már 260-270 tápit burkol be 1x-re, szóval ott már azért 300-as üveget kell használnom, és persze hintőporos sejhajának nem jó az avent így neki mam szettet kellett venni.
mindenképpen nézz meg élőben egy üveg cumisüveget (súly miatt).
nekünk nagyon jó fórumunk van, Marci születéskor többen már a 2.3.4. bébit szülték, szóval én tényleg semmilyen könyvet nem nyitottam ki, és most 2 év távlatában amikor anyósom (védőnő) is megdicsér

akkor okés a dolog. Az biztos hogy anyóssal és apóssal is voltak csatáim, imádom őket, ők meg az unokáikat, szóval volt egy kis aggódás, de mostanra átmentem a vizsgákon.
aham kényeztetés, hát ja, akkor hajrá neki

ha úgy jó hogy semmit nem tud csinálni és a gyerek állandóan rajta lóg és üvölt
gyerekeim dolgai 90%-ban használtak, és nem látszik, én is továbbadom még. ha összeírtam volna mondjuk az elmúlt 2 (Marci) és fél (Liza) évet, ha ezeket a dolgokat boltban vettem volna meg (ruhák, babakocsi, ágy, játékok) simán közelítenénk a 2 misi felé, így meg azért messze barátibb, mondjuk gyerekülést nem vennék soha használtat, és mivel két autónk van, abból így kapásból kettő kellett, (150.000).... igaz most két gyerekünk is

szóval brutál, mondjuk összeteszem a kezem hiszen sóginőmék előttünk járnak gyerekruci méretekben, illetve teszvesz fan vagyok.... mondjuk leginkább játékokban.
(valamelyik nap amikor pakoltam ki M szobáját nagytakarításhoz, elszégyelltem magam mikor egy nagy kupacba összerakva megláttam mennyi játékuk van. (és nem is volt ott az összes)).
juppé 20 !
nem semmi a kolléganőd,
mesélj mi volt védőnéninél.
Ann,
"Pont abban az időszakban nem lesz ott anyukád amikor szükség lenne a segítségére?" - hah én anyám ezt 2x is eljátszotta
Eszter,
mindig is a 7-es volt a kedvenc számom !
Woody,
köszi híreket.
Ti már hozzátápláltok ?
vicky,
köszi, hááát ez az, ha így haladunk mindjárt menni fog, mi lesz velem ?
annyira jó nagyoverálos kép.
haha Liza is azért lett 4-én indítva (én kértem, de egyébként 7-re voltam kiírva), mert dokim 6-án utazott, mondjuk én foggal-körömmel ragaszkodtam hozzá.
Andi,
ja tegnap mi már farmer naci (nem bélelt), harinnya, sportcipő, kabát, sapi kombóban nyomtuk este csavargást.
ha venni akarsz akkor szerintem 74-es, és ha szerencséd van akkor tavaszig jó is lesz, de pl lehet hogy a 80-as jövő télre már necces, ki tudja
ja még annyit hogy én olyan overált vettem ami zsákká alakítható
hajrá kabát
talán rucik mosáskor nem sírtam, max azért hogy jaj ezt mind nekem kell elpakolnom, de amikor berendeztem a szekrénybe őket, méret, fajta szerint na akkor nedves lett a szemgolyóm
rendben köszönöm felhatalmazást észosztásra
Mieza,
hahó csajszi, Albert kényelmesen ?
milyen igazad van ahogy leírod az utazásos várakozásos hasonlatot.
mondd Molnárnak hogy tarthatna fogadóórát BMC-ben, biztos hogy mindenki lelkét megsimogatná !
Macsi,
gyönyörű !
Avarka,
Magne B6, szerintem igen.
drukkok mára.
Zsuzska,
én nem tudok válaszolni
Sajti,
éljen S néni, legyen ő a szerencsehozó !
akkor legyen egy gyerek ! vagy kettő !, ha már megcsináltak

))
köszi gyerkőcdicsit.
Vnbeni,
drukk drukk.
Ancsi,
apa hova megy, és miért ?
Kispatak,
köszi Lizadicsit.
Judit, Ann,
nekem is van ismim 4 gyereke van, (5,3,2,7 hó) de náluk még cumisüveg nem volt a házban
Zsu,
pass, nem tudom.
migrén, majd meghalok ááááá
ezt nézzétek meg, lehet nyerni babakocsit:
http://www.babakocsit.hu/
ja és ágybavisszabújás nem jött össze, család már ébren, sőt már Marci el is indult dolgozóba