A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na már ANYÁK, köszönöm szépen a tippeket, akkor azt mondjátok ne izguljak rá most még az overallra :) Főleg hogy 80-asból van is már.... Hallgatok Rátok, de egy kis piros kabátkának nem fogok tudni ellenállni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ráadásul abból a ruhatípusból hűvösebb időre való nincs is.... Úgyhogy az jön, mert szerelmes lettem első látásra (megint)... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemtudom, TI hogy voltatok vele, mikor elkezdtétek átmosni a bébicuccokat???? Idáig 3-szor jött rám az örömsírásos eufória, ahogy teregettem őket.... azt hittem ez már nem fog megadatni... öröm és bódottá.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tiszta lüke vagyok ezekkel a bömbölésekkel, még jó hogy Rajó nincs itthon, mert lehet már kiakadna.... :lol: :lol:

Estrella: sajnálom ezt a hülye kolleganőt... ennek tutira elgurult a gyógyszere, vagy csúszik a kuplung, de hogy nem 100-as az hótziher... :shock: :shock: :shock:
Csak próbáld meg rajta kicsit idegesíteni Magad, ne nagyon! :wink:
Gratulálok a félidőhöz!!!! :)
És tök jó a csörgő!!!! :)

Avarka: terhesekkel is szedetik a magneb6-ot, úgyhogy ha abból indulok ki, hogy beülti után úgy tekintenek ránk, mint a terhesekre, akkor sima zöld út a magneb6-nak :lol: :lol: :lol: De amúgy a hatása miatt is, amit olvasni lehet róla, ártani nem árthat, bár nekem Sz. nem mondta még annó, csak a femibont... :wink:
Holnapra küldöm a platónyi szoooooááááárrrééééééttttttt Nektek is!!!! :wink: :wink: :wink:

Kubu: Na ilyen faszságot tutira nem veszek meg :) Találtam a napokban egy blogot, ott a csaj 3 kategóriába tette fel a kelengye listát (feltétlen szükséges, jó ha van, vagy kap, mert hasznos lehet, illetve jó ha van, ha kapja esetleg, de felnő a gyerek nélküle típusú cuccok).. Na valahogy így próbálom a kategóriákat én is belőni :) És nyugodtan osszad az észt, legalábbis Nekem, mert minden tanácsot szívesen veszek mi kellhet, mi nem kellhet témában egy profitól- így Tőled is :)

Lukácsné: a picibaba.hu vonalzói kergültek meg, ott voltál Te is, ugye?? Oké, köszönöm az overall tanácsot, majd max. beállok én is a nagy overallba bebugyolált csöppségek anyukái sorába :lol: :lol: :lol: :lol:

Macsikám: Balu Drága a fórum szívecsücske!!! :) És nem győzöm mondani, hogy olyan jó látni ha jössz és olvasni!!! :)

Zsuzskám, bár én fogigátlót szedtem a stimus szurik előtt, de Zoli azt mondta hogy ezen és ezen a napon jelenjek meg, függetlenül attól, hogy megjött-e, megvan-e vagy megfog-e jönni... mert az úgyis csak egy megvonásos vérzés lesz. Nem tudom hogy a gonapeptylnél is ígyvan-e, de feltételezem, hogy igen... ha gondolod esetleg holnap dobj egy telefont és kérdezz rá inkább, mint hogy ezen idegeskedj!!! :wink:

Sajtikám: még 4 nap... huhhhhhh...... kiskukac kapaszkodókat küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Na idefigyelj: a gyerek nem lesz, hanem Zoli MEGCSINÁLTA!!!!! : :lol: :lol:
Bevágnám ide a fejét......de ennek az ütődöttnek a helyére inkább mégse... :)
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andrea, köszi szépen!

Csajszik!
Kaptam ajándékba crinone gélt, amit a tanár úr írt fel még nem váltottam ki.
Nincs használati utasításom :shock:
Hogy a túróba kell használni? :roll:

Kép
avarka

andrea-1

Andrea:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

szia sajti kismami hogy vagy?
fogsz tesztelni péntek reggel vagy izgulhatunk pénteken délutánig???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi, tuti jó lesz neki amit kaptatok. Ne vegyél másikat most szerintem. Ha kellene majd veszel akkor. Hiszen tuti lesznek jövő télen is szépek!
Én sem akarok már Lilinek másik meleg overált venni, pedig kezdi kinőni azt az 1 hónapot kibírom/ kibírja még. (ezeket is kaptuk, tehát nem volt kérdés a méret) :roll:
Én kb. 100x néztem át a kapott ruhákat, mindig egy nagy fekete szemetes zsákban volt. Majd amikor végre elkészült a szekrény, akkor beraktam oda. Majd azt nyitogattam ki naponta.
Én csak a végén (36.héten) mostam ki a ruhákat. Viszont vasalni már anyukám vasalta ki, nem volt energiám rá. :wink:

Kubu, de nagy már Liza.
Mi még csak 6770-ek vagyunk.
Na én meg ilyet vettem (tejgyűjtő kagyló) és soha nem használtam:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=2
ja és Aventes ételmelegítőm is van (vateráztam)
a mai napig nem használtam, hiszen a gyerek még nem eszik meg egy egész babakaját és a cumisüveget nem kellett melegíteni Lilinek.....

Estrella, Gratulálok a félidőhöz! :D
Jó a kaméleonos csörgő!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

köszi a ruhás válaszokat és a vonalzó dicsiket.
látom nagy vonalzó láz indult, szépek lettek az újak. :-) :-)
pár ruha képet hozok, ha megjön a csomag. :-)

Eszter, Sajti, Avarka, Vikus,
drukkok, babaragacsok mennek.

Csucsu, Zsuzska, Estrella,
baciűzök szintén mennek, vigyázzatok magatokra.

Beni,
perhez sok erőt, remélem első körben nyertek és nem húzódik sokáig!!!

Albert Anyu,
ma is hiába nézegettem a telót!! nade majd holnap! :-)

Barbi Anyu, Balázs Anyu,
tündéri képek!! :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.02.07 19:13-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Hát nem semmi a mai termés! Máskor meg alig irtok! Hajaj!

Béku: szuper az ágy. Baldachin és stb. Te tudod, de Woody is leírta a véleményét. Ha tudtam volna, hogy épp dokkernál vagy, én nagyon sürü vendég vagyok arra mostanság. Találkozhattunk is volna - csak én épp 1 emelettel fentebb pihiztem. Remélem megoldod a feladatot, majd egyedül is, de sajnálom, hogy nem lesz segítség - de hát ott a testvéred, ő nem? Ill apának jár ám 1 hét szabadság (apa szabi gyerek születése után) 2 hónapon belül ki kell venni, ez törvény! Remélem M elvállalt.

Vicky: igazad van, kézzel tágítás nem semmi, azaz borzalom. De nekem kellett, mert gyerekem nagy veszélyben volt. És volt borotva, beöntés, repesztés, oxi és a végén altatás és mütét. Közben babácska is megszületett, akit épp egy pillanatig láttam. Szóval kismamik, ti nem is tudjátok milyen jó dolgotok lesz.

Mieza: nagyon örülök, hogy ilyen jól vagy. Bár a vége, hát az nem semmi. Nem baj, hogy be vagy csomagolva, nálam 2 hónapig állt a motyó. Ennek igy kell lennie. Amugy ne foglalkozz vele mikor jön. Ha itt lesz az ideje, jelentkezik. Ha pedig mégse, nem fogják bent hagyni, dokker majd kimondja a végszót.

Sajti: hát annyira várom az eredményt, jobban mint te.

Eszter: ez aztán áldás, ebből már kell legyen baba!

Macs. tüneményes, és mennyit nőtt!?

Andrea: ha van most ruha tartsd meg magadnak, de sok nem kell. És akkor is lesz Vatera és stb.

Kubu: annyira szépségesek gyerekeid, megzabálom Lizát ahogy mászik.

Hát lányok ma erre futotta, meg tudok mindent észben tartani.

Valaki irta nem pihente ki magát - én se, ez az időjárás miatt van. Aztán ismét lehül, nem akarom!

Este még benéz

üdv kispatak
Vendég

Estrella:

Cumisüveg: 2,5 decis sem kicsi, mert nagyobb gyerek többet eszik!

Kollnő: hát megvagy áldva velük. Látod öreg róka nem kell, pedig magamféle se nem szül, és ami van megbecsüli - no meg némi tapasztalat is akad kb 30 év. De ez ami nem kell sehová, és extra igényeim se voltak/vannak. Persze tudom nem a te döntésed, csak ugy általában irtam
üdv kispatak
Vendég

Breki,
szép a kiságy és szuper hogy olcsón megkaptad. :wink:
mi lesz végülis a költözéssel? vagy még hezitáltok?
anyudék segítsége később is jól fog jönni. párod nem tud otthon maradni legalább az elején pár napot?

Andi,
mikor mész a Jánosba vérszívásra?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lukácsné:
Jó kérdés... :roll: Még nem döntöttem el. Addig szabad picit izgulni és drukkolni - azt meg nagyon! :lol:

Kispatak:
Na, azt nem hinném! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó:
Köszi!

Péntek reggel kiderül, hogy teszteltem-e, majd megírom.

Pá Drágáim!
sajt@

Béku, elvállalt a doki?

Kubu,stramp kispasi, nem ijed meg egy kis szuritól.
Lizának szép súlya van.

Estrella, itató pohár a becsületes neve azt hiszem. Ma már minden van, csak győzzék az apukák pénzzel.
17-én megyek a BMC-be.
Most az én kollégáimnak is beteg kolléganőjük van. + a gyerek is beteg. De muszáj menni, idén kb 2hetet voltam bent.
Decemberben 4 napot voltam bent. Leveszik az ember fejét…..
Nekem tetszik a csörgő.

Maccs, nagyon édes az a méretes sapek.

Sajti, ez jó duma :) , de sajna férjem nem értékeli. :(

Kispatak, én is már nagyon várom a tavaszt. Idénre kifagytam rendesen.

Andi, ma eszembe jutottál a boltba. Volt egy pici lány rózsaszín overálba. Édes volt nagyon.

Szegény kicsi fiam beteg. Már alszik is. Lefeküdt és kidölt, nem kérette magát sokáig. Benyelt valami fosós-hányos vírust.
franci

Zsuzsókám: majd 16-án megyek.... :wink:

Estrella: Cumisüvegből direkt újszülöttnek valót vettem 2-t egyelőre, mert a kórházba úgyis vinni kell, úgy olvastam 2-t..... néztem a cucli része másabb mint a nagy lób....szóbb üvegeknek..... na ezért. Nagyobbakat én még nem veszek, szoptatásra készülünk elsősorban, ez a kicsi meg jó lehet majd víznek, teának ilyennek.... Nagyobbat majd max akkor veszünk, ha már többet eszik a gyerek és tápszernek kell vagy ha valaki kérdi majd mi kell, mikor jönnek látogatóba, akkor pl. majd ezt is mondjuk melyiket gondolnánk.... és akkor majd kapjuk :wink:

Sajtikám: Hú de titokzatos vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody: hát pont ezért álltam neki mosni többek között, hogy legyen energiám még a vasalásra is :wink: ..... meg, hogy átláthassam miből pontosan mennyi és mekkora van.... :lol:
Én magam is az a fajta vagyok, hogy azt szeretem ha sok ruhám van és van miből választani, Rajó is ilyen..... és ez a gyerekkel se lesz másképp. Úgyis kettőre készülünk, úgyhogy ha sok ruha is lesz, ki lesz használva azért valamennyire max. a másodiknál, ami meg nem azt majd továbbadom.... végülis én is kaptam egy csomót..... :wink:

andrea-1

Franci: Jobbulást kívánok....kisfiadnak is!!!! Gyógyhullámok mennek: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Béku: Na mikor jössz már??? :shock: :wink:

andrea-1

Béku, remélem dokker elvállalt!!

Sajti, szerintem tök jól viseled ezt a várakozást. Én most ahogy belegondolok, h. kb. 1 hónap múlva én is fekhetek és várhatok 10 napon keresztül, nos hát....persze természetesen nagyon örülök neki, de vhogy annyira nincs kedvem ahhoz az állapothoz..pontosabban ami a lelki részét illeti.várakozás és bizonytalanság...és én sem tudom mi lenne a jobb, feküdni sokat, vagy 3 nap fekvés majd jövés menés normálisan...mindenki másra esküszik, kinél mi jött be.
És a túróval is újból barátságot kell kötnöm:))
Apropó, ma én is IR-es tejbegrízt ettem ma ebédre, ötletadó Sajti:-) Tényleg nem lehet sokat, 73 van 100gr-ban. Én sztíviát tettem bele kicsit, amikor kész volt, picike nyírfakéregcukkert, fahéjat és diétás lekvárt. Reggel meg zabpehelykását ettem kicsike almával és fahéjjal. Már unom néha a reggelis tk. tönkölykenyeret, tök mind1 mivel eszem.
IR-es csajok, amúgy ti is mindig felkeltek (vagy legalábbis igyekeztek felkelni) 7 előtt, hogy 7kor meglegyen a reggeli? na jó, hétvégén néha 1 órát csúsztatok..

Eszter, holnap várom nagyon a jó híreket a sok megtermékenyült petesejtről. Remélem már most is jobb a pocid.
ann74

Nnna megint meghaladtátok a kapacitásomat, így aki kimarad attól előre is elnézést!

Eszter,
drukkok hogy mind a = törpéteknek sikeres randija legyen :arrow: :arrow: :arrow:

Avarka,
holnapra nagyon szorítok!!!

Pannik,
talán már túl is vagy az első szurin? Olyan jó ilyenkor, mikor az ember újra látja maga előtt a lehetőséget!

Pancsi, Sajti,
alig várom hogy szerda és péntek legyen, összes ujjam csuriban a jó magas hcg-kért!

Breki,
ügyes voltál az ággyal! Remélem M-nél is ilyen mázlid lesz/volt!

Estrella,
látom nemcsak én vagyok gyagya, hogy nem tudok kijönni bababoltból úgy hogy ne ragadjon hozzám legalább valami apróság :lol:

Andikám,
én se vennék másik overált, úgyis olyan kicsi lesz még hogy nem sokat ficereg a kocsiban, tehát jó a nagyobb is (inkább minthogy kicsi legyen!).
Cumisüveget mi csak akkor veszünk ha muszáj a kórház miatt. Én a nagyokat is azonnal pohárból itattam anno a szopi után, méghozzá nem is csőrösből, hanem sima vastagfalú kávéspohárból. 3-4 hónaposan tök ügyin ittak belőle.
Arra meg nem is tervezek, hogy nem lesz tejci, mi még anyatejgyűjtőbe hordtuk anno, annyi volt :oops: :oops: :oops:

Babás anyuk,
tündériek a fotók, ilyenkor alig várom hogy én is végre kézben tarthassam a kismanónkat :D

Franci,
tökmagnak gyógyhullámok ~~~

Hát kb. ennyit bírtam ma...mikor foglak így utólérni benneteket rendesen? :roll:

Kép
judit0713

Judit révén a cumisüveggel kapcsolatban jutott az eszembe, hogy húgomnál egyik gyereknél sem láttam soha cumisüveget, sztem nem is volt nekik. Mindig ciciztek, és emellett később utána rögtön pohárból itatták őket, pontosabban rendes műanyag bögréből.
ann74

Judit, olyan jó hogy így is mindig írsz, még este meló után. A lényeg, hogy tudjunk rólad, mi újság veled! :-))
ann74

Ann,
igyekszem, csak hát picit sok most így a melóval...de ma megkaptam az első havi fizupapírt....nos, megéri valahogy kihúzni ezt a 4 hónapot, ráadásul már több mint egy eltelt :D

Kép
judit0713

Judit, drukkolok, hogy jól bírjad!! És bent ne idegesítsd magad a világon semmin se!!
ann74

Sziasztok

Holnap lesz két hete, hogy volt a méhtükrözésem és a mnyh-t is kikaparták. És most megjött :shock: :shock: vagyis egy kicsit vérzek, nem úgy van normális esteben, h ilyenkor 4 hétig nem jön meg??
Volt valakinek ilyen?

Nekem soha nem volt problémám a mensivel, 12 éves korom óta normális volt, egyszerűen megjött, görcsölt, elöntött, tartott 5-6 napig és 28 naponta rendesen ismételte magát.Soha nem volt gondom a számolgatással.
Most amióta lombikozunk már jön hóközben is egy kicsit, meg előtte hol jön hol nem jön, nem tudom, h melyik az első nap.
Azt hittem, hogy majd megint jó lesz... :roll:

Bocsánat a nyavalygásért :oops: , de most nagyon kiakadtam! :cry:
Vendég

Zsu, szerintem így is 28 napra kell megjönnie. Hányadik napon volt a hiszterod? És most rendesen megvan? Vagy lehet csak az eleje?
ann74

Zsu: amennyire emlékszem,ez így van jól,ahogy írod!

Nekem is megjött utána "rendesen",nem kellett többnek kimaradni,vagy ilyesmi.
Nekem is mindig 28 napra 4-5 napos menstruációim voltak,aztán a vizsgálódások óta van össze-vissza... Előtte órát lehetett hozzá igazítani.

Ne aggódj,ez így van jól!

Azóta nekem is kiszámíthatatlan,emiatt szenvedtem én is a lombik kezdéskor...
Vendég

Breki. mesélj már mi volt ma!? Sokat szoktál irni és most semmi? Miattad néztem vissza!

Judit: hát valahogy bird ki, de ha nem megy, akkor maradj otthon. Persze jó a fiz. papírt látni, bár az enyém nagyon nem sok, főleg most az új adóval. "Csupán" 2000 Ft-om bánja ezt, és hol van még a férjem?

Zsu: nekem volt már eü küret, de már nem emlékszem hogy volt. Szerintem vissza kellene menni a dokkerhez nem, vagy legalább felhívni?

Oh Eszterkém sikerülthe a nagy randevú, jégovit is kívánok.

Na irhatnék még sokat, de nagyon fáradt vagyok, és ritka pocsék napom volt.

Aki esetleg mégis tudja, hogy kell letölteni SZJA bevalláshoz dolgokat, azt megköszönöm ha leírja. Ehhez béna vagyok. Max megcsinálom papíron, de az egy borzalom.

üdv kispatak
Vendég

Elvileg csütörtökön lenne a normális ideje, akkor okés, de mivel kikaparták a mnyh-t, így akkor nem újra kell épülnie, ami 28 nap?És két hete volt a műtét.
Csak azért furcsállom, mert mikor volt a laparom 2009-ben, akkor is kikapartak és akkor a műtétre rá 28 napra jött meg.
Még nem jött meg rendesen, kevés piros cucc van. :oops:

köszi, hogy válaszoltatok!
Vendég

Kubu
Ja, tudom hogy a gyerek simán felnőne a kaméleonos csörgő nélkül :)
Ilyen hajmosókarikát már láttam, mondjuk nem akartam venni, de tudod, első gyerekeseknek mindent el lehet adni :)

Sajt
Huh, ebből a grízből tényleg keveset lehet enni :(

Andi
Én állandóan átnézem a babaruhákat és elképzelem, milyen less, ha már egy kis ember is lesz benne…
Kolléganőm meg talán nem lenne hetente 3 napot beteg, ha nem 10 centis miniszoknyában flangálna télen meg 15 DEN-es harisnyában…
Szóval van újszülött cumisüveg is, látszik, hogy elmenekültem a boltnak erről a részéről… :)

Franci
17.e mindjárt itt vagy, addig ne rohangálj máshova, majd ott megcsinálnak minden vizsgálatot!

Ann
Én rémes vagyok, de hétvégén nem kelek fel 7-kor enni, mert nem tudok visszaaludni. Hétközben 5:50-kor kelek, muszáj valamikor kialudnom magam. Pisilni sem megyek ki, mert akkor szintén vége az alvásnak…

Béku
Na mi volt a dokival??????????????

Kép Kép
estrella22

Kis türelmetlenek :lol: :lol:

No,szóval megjöttem,csak végigolvastam az este "történéseit". :)

Szóval voltam a dokinál,leginkább az asszisztensnél,ő intézi a papírmunkát,úgyhogy az összes leletemet beírogatta a kis könyvecskémbe,ami náluk van,meg aztán az enyémbe is :)

Kérdezte,hogy akkor a doki elvállalt-e végül?
Mire én: hogy remélem vállal,de nem beszéltem vele azóta,mert most jöttem először...
Végül jóóóó sokára újabb várakozást követően a nőgyógyászati rendelésre bejutottam hozzá,hogy azért megvizsgáljon.

Elég ciki volt,azt hittem UH...
De nem!
A másik helyre kellett felfeküdni,arra a szülőpozíciós izére,alul levetkőzve,és kézi vizsgálat volt.

Méhszáj tökéletesen zárva,minden oké,jó nagy a méhem,ezt megjegyezte :D
A leleteim tökéletesek,el volt ájulva!!!
1,5 kg-ot híztam 5 hét alatt,a vérnyomásom 120-as,úgyhogy valahogy a helyére rázódott,ezt is megdicsérték,és életemben először a vasam is jó,de mivel a dokim szerint ócskák a magzatvédőkben levő vasak (vagy sok,vagy kevés,vagy nem jó felszívódású),ezért felírt plusz vasat,napi egyet mellé,és már csak a maradék vitamint kell beszedni,utána csak ebből továbbra is,de akkor már napi 2X1-et,ebben van folsav is :)

Azt mondta,hogy emellett a kiegyensúlyozott táplálkozás BŐVEN elegendő lesz,nem kell más :)

Majd rátért a lényegre,hogy őt félretájékoztatták,arról volt szó,hogy júliusi a szülési dátum...
Augusztusban már szabin lenne...

DE!!!
Ne gondoljam,hogy mikor nekem szükségem lenne RÁ,akkor veszi a kalapját,és elmegy szabadságra...
No ehhez szóljatok hozzá?!
Hát nem arany ember??? Úgyhogy ebből arra következtetek,hogy bizony elvállalt!!! :D :D :D

Hallgattunk szívhangot is!
Rákérdeztem a sportra,és az úszásra is! Mindkettőre azonnal bólintott,fertőzés miatt nem aggódik,úszás előtt tampont kell felrakni,és HA tapasztalnék bármit,akkor megvizsgál,és max. kikúráljuk,nem stresszelt ezen :D

Annyira mosolygott már a sok idióta kérdésemen :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval nagyon kedves volt,mosolygós,mint múltkor is.
Párom odajött,de épp 1-2 perccel előtte mentem be a dokihoz a vizsgálatra.
De végül is nem baj,hogy nem jött be,mert nem volt látnivaló,azaz nem UH :D
Vendég

Zsuzsi: párom nem tud kivenni szabit,neki kb. áprilistól októberig szezon van,azaz teljesítménybért kap 100%-ig...
Azaz nincs alapbére+jutalék,hanem színtisztán az,amit termel...

Így ekkor nem jár szabi sem,a törvényileg meghatározott szabi sem,azaz persze,hazajöhet egy hétre,de akkor 1 heti bére ugrik...

Ilyenkor is kínkeservvel gyűjti össze a fizut,nagyon sokat dolgozik,pláne a hosszított nyári nyitvatartás miatt...
Vendég

Sajti: az ágyikó netes szerzemény! :D
mást nem veszünk most bababútort,úgyhogy ezen kiélhetem magam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispatak: mint írtam,mindkét tesóm és párjaik is elutaznak ;)
ebbe a nővérem is beletartozik,akivel pillanatnyilag lakunk :D

Zsuzsó: a költözéssel nem tudom még,mi lesz...

Ha esetleg tud valaki egy ócccsó ügyvédet,aki foglalkozik ingatlan-témával..... :roll:

szóval ott tartunk,hogy nem akarunk mi tárgyalni a szomszédsággal,hanem ügyvéddel akarnánk ezt intéztetni,hogy minden abszolút legális legyen,és emiatt csak akkor cseszegessenek minket,ha valóban komoly szándékkal vannak...

Arra kéne az ügyvéd,hogy egyrészt ezt intézze,másrészt megtudjuk,pontosan mihez van joguk,és csak úgy büntetlenül leválasztgathatnak-e részeket a közös nagy telekből (teljesen illegális volt...),mert így a teljes is kevesebbet ér,és nem lehet az építési szabályok és az utcafront rövidítése miatt annyi lakásos társasházat felhúzni...

Így sérülnek a jogaink,és rengeteg pénztől esünk el...

Judit: Téged is kérdeznélek majd,írtad,hogy volt részed pár eladás-vételben..
Az eladás ügyében óránként is kell fizetni ügyvédnek,vagy csak a végén a százalékot?
Csak mert ha ezek a hülyék megint visszalépnek az eladástól...?!
Vendég

kispatak: Küldtem nekem mailt az abevvel kapcsolatban.

kisbeeka: Úgy látszik az augusztus a szülészorvosok szabis hónapja, az enyém is akkor szokott szabira menni. Nem is tudom ő vállal-e szüléseket akkor. Örülök, hogy a tiéd elvállalt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: igen,lehet benne valami :D
Ő nem egy pénzéhes ember,ezért szerintem pláne nem fogja megbánni,ha később megy 1-2 héttel szabira,zsebében még egy szülés árával ;)

Addig nem kell neki adni -szerencsére-így van lehetőségünk gyűjteni rá :)
De tényleg nem úgy tűnt,hogy bármi ilyesmi motiválná :D Igazi lelkiismeretes orvos,ezt nagyon szeretem :D
Vendég

Ja, és az overallba bele lehet ám nőőni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...

Kép

... de gondolom már láttátok ezt a képet a naplómban.

Maccs
vörösmacska

az igazi lelkiismeretes orvos nagy kincs!

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajti!
húha 10parancsolat?! :shock: :oops: :oops: nem tudok ilyenről!
otthon fogsz tesztelni?

Maccs!
gyönyörű a kicsi fiad!!!
vikus82

Sziasztok!

Köszönjük a sok gyógyhullámot. Gergő éjszaka nyugodtan aludt. Remélem ma már minden benne marad.

Judit, jól jön az embernek egy jó fizetés. Enyém elég gyatra a sok táppénz miatt.
Én minden boltba veszek valamit, néha elvagyok tiltva a vásárlástól.

Béku, rendes ez a doki. Örülök neki.

Maccs, tüneményes Balu. Milyen szépen megnőtt.

Estrella, az újszülött cumin kisebb luk van.

IR: sajna én nem a kiszabott időpontba eszem. Hétvégén ha odajutok (mikor Gergő éhes lesz). Hétköznap van hogy csak fél 9-kor eszem (ha én viszem a Törpikét 8-ra érek be, utána jön a pajzsmirigy gyógyi +20-30 perc). És délbe menetrendszerint éhes leszek. Harangoznak a pocimban. :)
franci

macs: Balázska gyönyörűséges. Jól megnőtt.
vicky79
Budapest III. kerület

jó reggelt.

na ez most gyors olvasás lesz, 3 oldal elmaradás, és még szeretnék picit visszabújni ágyba mielőtt kelnek többiek (írtam ezt 4.30-kor)

Franci,
nálunk párom mindig jött, mondjuk mi nem voltunk valami sokszor, de ő minden alkalommal kérdezni is akart a dokitól :-)
"Andi, terhesen én is vinnék valakit a terheléses vizsgálatra. Valakinek vigyázni kell a táskámra míg én hányok." - :-)))
ja még múltkorról, hogy a kötözést én arra írtam Marci vonatkozásában hogy néha akkor nyugtom lenne ha kötözött sonkát játszana :-) de lehet hogy tévedek.
Marci bölcsiben sározta magát, kimentek játszani, gondolom az én gyerekem a homokozóban kötött ki :-) a másik jó amikor homokkal megrakott zsebekkel jön haza :-)
na attól a kesztyűtől én is dobtam egy hátast :-)
aventes tanulópohár nálunk se volt nyerő, dm-ben vettem egyet, aminek a teteje benyomható, aham kb. a hátam közepén is folyadék volt, aztán vettem egy másikat, na az nagyon király, éjszaka csak azt használjuk, meg kaptam Angliából egy olyat ami nem csőrös, hanem normál pohár és van teteje, de mégis tud belőle inni és tanítja a pohárból ivásra, mondjuk bölcsiben 2 nap alatt megtanult pohárból inni ez a sok hülyeség nélkül is :-)
jobbulást pici fiadnak.

Pannik,
gondoltam rátok, hogy sikerült első szurka ?
örülök hogy idetaláltál a fórumra.
jaj nem akartalak megijeszteni, persze biztos jó csak a magnézium, csak Marci idején magne b6-ot nyomtam, azán Lizával már kal-mag fogyasztó lettem, ezért gondoltam, de tutkóra jót mondott a természetgyógyi.

Pancsi,
hah férjem is dunaújvárosi.

Lujzici,
jó hogy itt vagy !
igen én írtam a homeósról, tegnap is volt egy műsor róla. kiváncsi leszek milyen lesz a prolaktin szinted. mi sokat használunk, lehet placebó, nem tudom, nekem használt és a gyerkőcöknek is.
jaj de szépeket írsz, nagyon szépen köszönöm.

Lukácsné,
júúúúúúúúúúúúúj az a kislány akit úgy be kellett öltöztetni, szegényke.

Kisbeeka,
köszönöm hogy válaszoltál, na akkor majd beszélgetsz bébikével hogy mama szeretné látni még nagy út előtt. Lehet tudni valamit az útról vagy ne kiváncsiskodjak ? :-)
wow állat jó az ágy, na ez aztán ki fog Benneteket szolgálni, hihi árát lehet tudni ? :-)
segítség miatt ne aggódj, részben itt leszünk mi is, meg kezdetben bébike eszik, alszik üzemmódban lesz, párod meg megfőz rád és az tök jó. ha bébike alszik Te is alszol :-)
nekem anyósom jött volna 2 hétre segíteni, de mi nem kértük, olyan jó volt ketten, esténként hármasban lenni.
ágyvédő jó és kell is, Marci egyébként felőrölte volna az ágyat :-)
remek hírek dokitól !

Estrella,
"Tényleg, ezeknek a piciknek 150 ml körüli kell, vagy a nagyobb?" - avent 125-ös elég, de 6 hósan kicsilányom már 260-270 tápit burkol be 1x-re, szóval ott már azért 300-as üveget kell használnom, és persze hintőporos sejhajának nem jó az avent így neki mam szettet kellett venni.
mindenképpen nézz meg élőben egy üveg cumisüveget (súly miatt).
nekünk nagyon jó fórumunk van, Marci születéskor többen már a 2.3.4. bébit szülték, szóval én tényleg semmilyen könyvet nem nyitottam ki, és most 2 év távlatában amikor anyósom (védőnő) is megdicsér :-) akkor okés a dolog. Az biztos hogy anyóssal és apóssal is voltak csatáim, imádom őket, ők meg az unokáikat, szóval volt egy kis aggódás, de mostanra átmentem a vizsgákon.
aham kényeztetés, hát ja, akkor hajrá neki :-) ha úgy jó hogy semmit nem tud csinálni és a gyerek állandóan rajta lóg és üvölt :-)
gyerekeim dolgai 90%-ban használtak, és nem látszik, én is továbbadom még. ha összeírtam volna mondjuk az elmúlt 2 (Marci) és fél (Liza) évet, ha ezeket a dolgokat boltban vettem volna meg (ruhák, babakocsi, ágy, játékok) simán közelítenénk a 2 misi felé, így meg azért messze barátibb, mondjuk gyerekülést nem vennék soha használtat, és mivel két autónk van, abból így kapásból kettő kellett, (150.000).... igaz most két gyerekünk is :-) szóval brutál, mondjuk összeteszem a kezem hiszen sóginőmék előttünk járnak gyerekruci méretekben, illetve teszvesz fan vagyok.... mondjuk leginkább játékokban.
(valamelyik nap amikor pakoltam ki M szobáját nagytakarításhoz, elszégyelltem magam mikor egy nagy kupacba összerakva megláttam mennyi játékuk van. (és nem is volt ott az összes)).
juppé 20 !
nem semmi a kolléganőd,
mesélj mi volt védőnéninél.

Ann,
"Pont abban az időszakban nem lesz ott anyukád amikor szükség lenne a segítségére?" - hah én anyám ezt 2x is eljátszotta :-)

Eszter,
mindig is a 7-es volt a kedvenc számom !

Woody,
köszi híreket.
Ti már hozzátápláltok ?

vicky,
köszi, hááát ez az, ha így haladunk mindjárt menni fog, mi lesz velem ? :-)
annyira jó nagyoverálos kép.
haha Liza is azért lett 4-én indítva (én kértem, de egyébként 7-re voltam kiírva), mert dokim 6-án utazott, mondjuk én foggal-körömmel ragaszkodtam hozzá.

Andi,
ja tegnap mi már farmer naci (nem bélelt), harinnya, sportcipő, kabát, sapi kombóban nyomtuk este csavargást.
ha venni akarsz akkor szerintem 74-es, és ha szerencséd van akkor tavaszig jó is lesz, de pl lehet hogy a 80-as jövő télre már necces, ki tudja :-)
ja még annyit hogy én olyan overált vettem ami zsákká alakítható :-)
hajrá kabát :-)
talán rucik mosáskor nem sírtam, max azért hogy jaj ezt mind nekem kell elpakolnom, de amikor berendeztem a szekrénybe őket, méret, fajta szerint na akkor nedves lett a szemgolyóm :-)
rendben köszönöm felhatalmazást észosztásra :-)

Mieza,
hahó csajszi, Albert kényelmesen ?
milyen igazad van ahogy leírod az utazásos várakozásos hasonlatot.
mondd Molnárnak hogy tarthatna fogadóórát BMC-ben, biztos hogy mindenki lelkét megsimogatná !

Macsi,
gyönyörű !

Avarka,
Magne B6, szerintem igen.
drukkok mára.

Zsuzska,
én nem tudok válaszolni :-(

Sajti,
éljen S néni, legyen ő a szerencsehozó !
akkor legyen egy gyerek ! vagy kettő !, ha már megcsináltak :-)))
köszi gyerkőcdicsit.

Vnbeni,
drukk drukk.

Ancsi,
apa hova megy, és miért ?

Kispatak,
köszi Lizadicsit.

Judit, Ann,
nekem is van ismim 4 gyereke van, (5,3,2,7 hó) de náluk még cumisüveg nem volt a házban

Zsu,
pass, nem tudom.

migrén, majd meghalok ááááá

ezt nézzétek meg, lehet nyerni babakocsit:
http://www.babakocsit.hu/

ja és ágybavisszabújás nem jött össze, család már ébren, sőt már Marci el is indult dolgozóba

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Enyém bébi Aventes cumisüveget illetve cumit nem szereti. A NUK jött be nekünk, de az nagyon. Játszócumiból pedig a MAM, de az lesz a babaváró Felicitas csomagban.

Andikám, babaruci mosás ügyben nem vagyok mérvadó :( , sajnos kórházban voltam, mikor kellett volna csinálni, így a család előkészített egy adagot, aztán miután hazajöttem :cry: még mindig volt időm megcsinálni, mert bébikék nem jöttek velem. De szerintem ráérsz az utolsó hetekben.

Nekem a hajam az égnek állt attól, amikor pocakos voltam és a körülöttem lévő tapasztalt anyukák próbáltak meggyőzni, hogy nem kell annyi ruha, mert nőnek, mint a gombák. Na ja kérem tucatszám adok túl ruhákon, amit Balu egyszer-kétszer hordott, de van olyan nagy számban, ami nem is volt rajta. Szinte komplett 56-os ruhatárat ajándékoztam el egy hónapja. Szóval, tudom, hogy a hajatok égnek áll, de kismamik nem szabad túlzásba esni, felesleges. :oops: Nekem most a szívem szakad meg a gyönyörű ruhákért, hogy nincsenek kihasználva.
Oké, tény, hogy pl. Baluci nem bukós, ebben is szerencsés vagyok, tehát egy nap egy ruha, még nem nagyon volt példa, hogy emiatt át kellett volna öltöztetnem Max. eleinte egy párszor szökőkutat játszottunk tisztába tevéskor, volt szájba pisi, fülbe pisi, és egyszer lelőtte a pelenkázó mellett repkedő plüss madarakat. :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Eszter :arrow: :arrow: KépKépKépKépKépKépKép

Maccs
vörösmacska

Eszter,
tűkön ülök :-)

Macs,
MAM cumi a szent dolog nálunk, abból ha nincs Marcinál 5 forgalomban akkor egy se, imádja kezdetektől... mondjuk most már elhagyhatnánk.
ugye a rucik ? a töredékét használom ami van, pedig Marcival ellentétben Lizát elég rendszeresen kell átöltöztetni :-)

kellett emlegetnem kisasszony is csatlakozott, megyek etetni :lol:

annyira hepi vagyok, ezt nyertem meg Marcinak, néztem amazonon, ebayen, argos (UK) üzletben és még postával is a lehető legjobb áron vettem meg. (tároló + 3 vonat)
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1439275842
Marci nagy chuggington fan (nem szeressük Thomas - most még) szóval az összes dvd-jük meg van és hétvégén kb. 15 órán keresztül megállás nélkül nézzük újra és újra őket. Jaj biztos nagyon hepi lesz, ha meglátja, persze nem most kapja meg, hanem mondjuk gyermeknapra, befejeztem mert reklamálnak :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sziasztok!

Éjjel elég vicces voltam... Megfordultam, de Albert épp a tüdőmre gurult, iszonyú köhögésbe kezdtem, majdnem megfulladtam, alig tudtam kitapogatni a vizem és lecsavarni a kupakot. Persze rögtön ittam, de felülni nem ment, így fekve... fél liter vizet öntöttem a fejemre és a párnáinkra. Hát, gyorsan felébredtem. És akkor volt egy erős mensi szerű görcsöm, de olyan felfázós típusú..

tegnap picit lentebb ment Albi, mert most lent ütöget, fejelget mindent, ami elég fájdalmas...
Szóval, utána 30 perc múlva volt még egy görcs, meg még egy meg még egy, azt hittük, valami elindult. Aztán elaludtunk...

Nem tudom, hogy ez AZ a görcs-e, amit várunk. Nekem mindig iszonyú mensis görcseim voltak és volt több durva felfázásom is. Ezek kis bikficcek voltak azokhoz képest. (oks, mondjuk nem ugráltam volna velük, de a régiekhez képest tényleg épp valamik...)

Szóval, ma apa bement, délre hazajön. Én meg várok...

Eszter, mennek a drukkok !!!!!!!!!!!

Sajti gyere már!!!!!!!!

Kép
mieza

Jóreggelt!

Eszterkém: Tűkön ülök én is!!!! Mikor jössz mááááááááár????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyucik: Jó hogy mondjátok ezt a MAM cumis dolgot, majd célirányosan megnézem ezt is akkor :)

Ruhákból nekünk sok lesz, de hát kettőre tervezünk, meg tényleg szerencsére elég sokat kaptunk is .... Tegnap nekiálltam ugye mosni, 4 emeletes a szárítónk, csak a fehéreket meg a rózsaszín, illetve nagyon világosakat mostam át.. full tele lett a szárító, úgy hogy nem hagytam ki egy sor teregetőt sem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát mindenkinek lehetnek stikkjei, nekem mindigis a ruhák voltak a gyengéim már gyerekkoromban is, és ez a gyerekkel se lesz másképp. MOndjuk igyekszem jó áron beszerezni őket, de ha teljes ár is, erre nem szoktam sajnálni... :wink: :wink: És ugye ma már nem az van mint a kommunista időkben, hogy korlátozott választék..... :wink: :wink:

andrea-1

Mieza nekem az a tapasztalatom a szüléssel kapcsolatban,hogy nem annyira borzalmas mint ahogy várja az ember lánya :) bár azt mondják nekem szerencsém volt.A görcsöket meg azért nem tudod összetéveszteni ,mert rendszeres időközönként jönnek
gyongy35
Mezőfalva

Hét közepére mondják a hideg frontot,az majd kicsalogatja a Te babádat is :)
gyongy35
Mezőfalva

mieza: Párod átvette a sterilizálót.
vicky79
Budapest III. kerület

Mióta már nem az aventes mellszívót használom, azóta mi is Mam-os cumisüveget használunk. Jobban szeretem a szelep részét. Csak jól kell összetekerni. Cumiból aventeset használunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu, Gergő is csak akkor marad nyugton ha „kikötjük”, csak elég gizda a drágám, nincs sok sonkája.
Gyerekülést úgy cseréltük le hogy nem volt 15 kg, de a másik meg már kicsi volt neki.
Ne is mond a DM-s itató poharat. Gergő elég kevés folyadékon él. Kb 9 hónapos volt mikor azt vettem, fekszik a szőnyegen, látom hogy milyen sok vizet megivott, dicsérgetem, fel is töltöm, aztán feltűnik hogy az egész a nyakában van. Azzal hűtötte magát a melegbe. :lol:
Gergő se ivott otthon pohárból, bölcsibe már a második nap egyedül ivott.
Nyáron nálunk még a nappaliba is szokott homok lenni.
Milyen itató poharat vettél ami bejött?
Marcinak jó munkát.
Gergőnél minden mozdony nyerő.

Maccs, Gergő bukott, nem is keveset. Napi 3-4 ruha kellett.

Mieza, drukkolok.

Andi, nekünk is tele van a szekrény, néha alig bírom becsukni. :)
franci

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt
Megvolt az első szuri tegnap 9-kor :D juj, egy kicsit fájt, kijött a gyakorlatból a kedvesem és olyan lassan adta be, hogy a végén már mindenem össze volt szorítva és hang nélkül síkoltoztam, de megígérte, hogy ma sokkal ügyesebb lesz és gyorsabb, hiszek neki mégiscsak életem párja :lol:

Köszönöm azoknak, akik gondoltak ránk tegnap Kubu, Judit, Sajti (meg mindenki) puszi érte

Kubu, nem ijesztettél meg, jó ez így ahogy van, minden úgy jó ahogy van erős vagyok és egészséges, soha nem voltam még ilyen jó formában mint most de komolyan, úgyhogy most nagyszerű esélyekkel indulunk, Marcinak gratula az ügyességért oltás ügyben :wink:

Kisbeeka, nagyon jó hírek, örülök, hogy elvállalt, és milyen nagyon jó fej ez a doki, igazi kincs, mekkora nyugalmat adhat ez Neked, hogy ilyen dokit találtál ehhez a fontos időszakhoz, grat

Zsu1981, nekem is rendes időben megjött a méhtükrözés után, ahogy elő van írva pontosan menetrendszerűen, szerintem ez így van jól, ne aggódjál miatta (igaz én abban a hónapban a méhtükrözés után a sürgősségin kötöttem ki, mert olyan görcsös fájdalommal jelentkezett a menzesz, hogy azt hittem belehalok, se mozdulni, se beszélni semmit nem tudtam, csak üvölteni így kerültem sürgősségire, belém nyomtak rengeteg fájdalomcsillapítót mire el tudtam mondani a válaszokat a kérdéseikre, de Molnár doki szerint ez csak egy fokozott fájdalommal járó hónap volt, semmi extra következmény nélkül így legyen)

Judit, kitartás a munkahelyhez, Te már látod az alagút végét :) már nem sokáig kell elviselned az idióta munkatársakat meg a melót és ez szuper jó

Avarka, hatalmas, enormous drukk mára Nektek, a vitaminokon meg ne aggódj, minden úgy van jól, ahogy van, ha úgy érzed szükséged van rá egyél magneb6-ot is, ártani nem fog

Viky, tudjuk nagyon jól, hogy nem a méret a lényeg :wink: nem baj, ha kicsike volt Barbus a születésnél, az a lényeg hogy egészséges és hogy megszületett, én csak azért írtam, hogy kicsikének tűnik, mert abban a nagy overallban ugye annak tűnt :lol: :lol:

Zsuzska, a gonapeptil-től 14 napra kell megjönnie, nekem ezt mondta K, és nekem pont a 14-ik napon kell mennem UH-ra, ha addig nem jön meg, akkor szépen rá tudsz kérdezni, hogy most mi van. Ne aggódjál, rendben lesz minden

Sajti, köszönöm szépen a nyugtató szavakat, teljesen igazad van, teljesen, majd megpróbálom a számolást :wink: talán most hogy már elindultunk kicsit lenyugszom, mert most már minden nap történik valami előrelépés. Szorítok nagyon értetek, hogy sikeres legyen a mostani

Képzeljétek, tegnap voltam Zumbán, és annyira de annyira jó volt, hát teljesen feltöltött és le is lazított, nem is tuom miért hagytam abba kb 1 hónapja, most megint elhatároztam, hogy járni fogok, amíg csak lehet

Kép
pannik
Budapest

Sziasztok!

Drágák vagytok...én is tűkön ülök, de még pár perc :D
amint megvan az eredmény jövök :D

eszter82
Budapest

bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem, de muszáj volt reagálni mindenkinek, olyan aranyosak vagytok, hogy Nekem is írtok valamit, olyan boldog vagyok, hogy így fogadtatok itt a fórumon :cry: (örömkönnyek)

Kép
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?