Ancsi: köszi,én is örülök!
Hááát energy van most nekem is,de mellette olyan rosszul vagyok,hányinger és farkaséhség egyszerre...
Képzeljétek,vasárnap nővérem anyósánál menü: nagy adag tojásleves,majd (házi) sültkrumpli és szép adag rántott sajt,majd 3 féle sütemény,gyümölcslé,mandarin,kivi.
Majd egyből mentünk sétálni idő híján,és pár lépést mentünk még csak,már súgtam páromnak,hogy iszonyú éhes a pocakom...
Mintha semmit nem ettem volna
etttől komolyan kikészülök!!!
Itthon is megeszem egy nagy darab rántott csirkecombot,és mintha feneketlen gyomorba dobnám bele,ájuldozok utána tovább az éhségtől...
Estére így most az vált be,amivel át lehet verni az agyamat és gyomromat,hogy valamit folyamatosan csipegetek,pl. fagyasztott gyümölcsöt,vagy natúr dióbelet,vagy ilyesmit.
Kubu: persze hogy válaszolok,csak nem biztos,hogy rögtön,mert a figyelmem egyre alábbhagy,mire elkezdek írni,elfelejtem,mit akartam...
Anyum karnagy,nem is rossz

ennek kapcsán az utazás,tavaly is meg most is már saját szerzeményét is viszi ki a kóruskával.
(Saját magától megtanult kínaiul beszélni,írni csak keveset...

).
Az ágyikó vaterás szerzemény,és nagyon-nagyon boldog vagyok,mert nincs sok pénzünk,és ezért aztán pláne sokat jelent,hogy meg tudtam szerezni.
Matraccal együtt 20ért elhoztam
(új ára 90 körül volt matrac nélkül...)
A vonatos játék nagyon klassz!!! Imádtam vonatozni kiskoromban
Kis Hurrikán tuti odáig lesz tőle! A fotója után tegnap nézegettem az Ikeában olyan kis konyhát,az nagyon bejön
Judit: nagyon köszi a p.ü.-t!!
Emlékeztem,hogy írtad az adás-vételt,reméltem hogy tudsz segíteni