A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter nagy drukk!!
gyongy35
Mezőfalva

Eszter!!! :) Laptetőőőőőőőőőőő :))))))))

Pannik: Hajrá szurizás!!!!:) Belejön, majd, mint a kiskutty az ugatásba...... :wink:
És klassz az új vonalzód!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Eszter, most jókor jött a laptető, biztos nagyon jó eredmények vannak

Andrea köszíí, kiskutyis hasonlat találó :lol:

Kép
pannik
Budapest

tegnap mi is voltunk Sz dokinál.Március közepén kezdjük a stimulációt,ha minden jól megy
gyongy35
Mezőfalva

Gyöngy, ez nagyon jó hír, addig már nincs sok idő, ali egy hónap. mi kell még hozzá, hogy kezdjetek megkérdezhetem?

Kép
pannik
Budapest

Na :) Jobbnál jobb hírekkel jöttök Csajszikák!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyöngy, az már csak majdnem 1 hónap :wink: :wink: :wink: Remek! :) Melyik protokoll lesz?

andrea-1

Sziasztok!

Avarka,
nagyon erősen gondolok/lunk rátok!!!

Beni,
kívánom hogy sikeres legyél a perben, és már most legyen eredmény is, ne kelljen sokat várakoznod rá! Aztán már csak a babavárásra koncentrálni :wink:

Pannik,
nekem elég profi volt a párom döfködésben, de bizony néha neki is sikerült úgy eltalálni hogy könnybe lábadt a szemem!
Ami a hsz-einket illeti: igen, ez egy ilyen fórum, itt minden jó szándékkal érkezőt így fogadnak/unk, ez a jóóó benne, ezért vagyunk itt sokan babásan/pocakosan, ahelyett hogy másik csapat után néznénk..ééés én ezt nagyon-nagyon szeretem a csajokban!!!

Andikám,
látlak magam előtt ahogy a kisruhákkal teleaggatott szárítóban gyönyörködsz :)
Nekem ez még odébb van, most épp fel se lehet menni a tetőtérbe, mert tegnap elkezdte a szaki a lépcsőház burkolását...alig várom hogy kész legyen, olyan gyönyörűséges lesz a ház mire érkezik Mócink :D

Breki,
jupppíííí, kívánt orvos becserkészve!!!
Ügyvéddel kapcsolatban küldtem privit!

Macsek,
nagyon klassz ez a kép, olyan jó látni hogy Balu milyen szépen gyarapszik :)

Pancsi,
már csak 1 nap!!! Húúú, nagyon várom az eredményt!

Gyöngy,
hip-hop eltelik az a kis idő, és a suúrások kezdetétől már pörögnek az események!

Eszter,
gyere máááááár!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit0713 2011.02.08 09:21-kor.

Kép
judit0713

Rövidet szoktunk csinálni,az a 14 napos ugye?És nem kell elötte fogamzásgátlót szednem,aminek azért örülök mert a fogamzás gátlótól a második héten émelyegtem ,undorodtam minden szagtól és tiszta hülye voltam.
gyongy35
Mezőfalva

Itt vagyok! :D
Beszéltem K2 ügynökkel
5-en szépen fejlődnek,
6-oska kicsit most lemaradt,
7-eskével még dolgoznak, úgyhogy bármi lehet :D

Csütörtökön megyünk reggel 9:30-ra a mi 2 KISBABÓNKÉRT :D
mikor beszéltem most reggel K2 ügynökkel mondta, hogy Lintner Tanár Úr annyira határozottan rávágta tegnap, hogy 2 babó jöjjön, hogy meg lettek győzve. :D
Kérdeztem a véleményét, és azt mondta, hogy mivel 2-ből már csináltam 3-at, 1-ből meg nullát, legyünk bátrak és próbáljuk meg a 2 kis manót!

3 naposak lesznek, mert a 6. nap péntekre esne, az meg nem jó, és 5 tuti befutó manóval lehet hogy a 7. nap, hétfő már sok lenne!

Eddig azt vártam, hogy minél később jöjjenek vissza, de most, hogy tudom, hogy csütörtök, már alig várom, hogy csütörtök reggel legyen :D

Mit gondoltok? milyen a 3 napos babó visszaültetés? Tudom, hogy sokatoknak volt/van, csak én eddig mindig 5-6 napos kategória voltam,...és ez a változat még ismeretlen számomra... :roll:

feldugdosom a Crinont, és jövök vissza :)

eszter82
Budapest

Nekem eddig mind kétszer úgy volt hogy pénteken leszívás hétfőn beültetés
gyongy35
Mezőfalva

Szia, bocsánat a beírásért, másik intézetben vagyok/voltam, de én két naposan kaptam vissza a babákat, és az egyikük itt lubickol a pocakomba. :) Azt mondják amúgy, minél hamarabb kerülnek a babák a természetes közegbe, annál jobb. :) Sok boldogságot a Babókhoz :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Eszter,
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nyuszika gratula!
gyongy35
Mezőfalva

Eszter!Gratulálok!ezek aztán szuper hírek!Mikor mi voltunk eredményhírdetésen az "ismerős"nőnek is sikerült 2-ből 2 és 3 naposan kapta őket vissza!Ne izgulj,minden ok lesz!

Gyönygy!De jó hogy voltatok!!!Úgy örülök hogy nálatok is beindul a babagyár!!!
Csajok!Valamiért úgy érzem most megint sikersorozat elé fogunk nézni!!!! :lol:

Béku!Örülök,hogy dokker elvállalt! :wink:
Mi még mindig jól vagyunk!Néha lustulok,néha full energia!(Tegnap este fél 6kor még nekiálltam borsólevest+stíriait csinálni! :lol: ..ízlett mindenkinek!)

Kép
Kép
missancsi

Eszterkém,
Hát most ezt a verzsönt is kipróbáljátok és ez lesz a nyerő a babóknak!!!! :wink: A többi meg megy a frigóba kistesóknak!!! Minden valamiért történik, ennek pedig itt és most és így kell történnie!!! :) 5-en már megvannak, és figyeld meg az a 2 kis prüntyőke is össze fogja kapni magát.... :wink: :wink: :wink: És csütörtökön ANYUCI leszel!!!! :) Addig már csak 2-t kell aludni!!! :)

Gyöngy: Na ez akkor jó gyors futam lesz :) És mázli, hogy nem kell fogigátló sem.... Hajrá-hajrá!!! :)

Nyuszika: Köszönjük a bátorítást! :) És gratulálok Neked a babóhoz!!!! :)

Juditkám: remélem ma könnyű napod lesz! :) Jó hogy tudtál jönni így délelőtt is! :wink:

Tesztelés, stimu és kivizsgálás alatt álló csajok, ha nem haragszotok meg érte itt egy kis motiváció..... amiről Juditkám is beszélt... :)... (most nézem, hogy még a lökött macskánk is nézi!! :)...)
Vizualizáljátok, mert még ebben az évben Ti is hasonlóban fogtok gyönyörködni!!!! :wink: :wink: :wink:
Kép

andrea-1

Eszter, ez nagyszerű hír, gratula, marad bőven fagyasztásra is kistesókhoz

Én sajna nem vagyok ennyire képben a saját beültetéseimet illetően, nem tudom hány naposakat kaptunk vissza, én olyankor már nem tudok figyelni a számokra, csak rájuk, de majd most jól megjegyzek majd mindent :)

Nyuszika, gratula Neked is:)

Kép
pannik
Budapest

Ancsi: köszi,én is örülök! :D
Hááát energy van most nekem is,de mellette olyan rosszul vagyok,hányinger és farkaséhség egyszerre...

Képzeljétek,vasárnap nővérem anyósánál menü: nagy adag tojásleves,majd (házi) sültkrumpli és szép adag rántott sajt,majd 3 féle sütemény,gyümölcslé,mandarin,kivi.

Majd egyből mentünk sétálni idő híján,és pár lépést mentünk még csak,már súgtam páromnak,hogy iszonyú éhes a pocakom...
Mintha semmit nem ettem volna :shock:

etttől komolyan kikészülök!!!
Itthon is megeszem egy nagy darab rántott csirkecombot,és mintha feneketlen gyomorba dobnám bele,ájuldozok utána tovább az éhségtől...

Estére így most az vált be,amivel át lehet verni az agyamat és gyomromat,hogy valamit folyamatosan csipegetek,pl. fagyasztott gyümölcsöt,vagy natúr dióbelet,vagy ilyesmit.

Kubu: persze hogy válaszolok,csak nem biztos,hogy rögtön,mert a figyelmem egyre alábbhagy,mire elkezdek írni,elfelejtem,mit akartam...
Anyum karnagy,nem is rossz ;) ennek kapcsán az utazás,tavaly is meg most is már saját szerzeményét is viszi ki a kóruskával.

(Saját magától megtanult kínaiul beszélni,írni csak keveset... :) ).

Az ágyikó vaterás szerzemény,és nagyon-nagyon boldog vagyok,mert nincs sok pénzünk,és ezért aztán pláne sokat jelent,hogy meg tudtam szerezni.
Matraccal együtt 20ért elhoztam :D
(új ára 90 körül volt matrac nélkül...)

A vonatos játék nagyon klassz!!! Imádtam vonatozni kiskoromban :)
Kis Hurrikán tuti odáig lesz tőle! A fotója után tegnap nézegettem az Ikeában olyan kis konyhát,az nagyon bejön :D

Judit: nagyon köszi a p.ü.-t!! :)
Emlékeztem,hogy írtad az adás-vételt,reméltem hogy tudsz segíteni :D
Vendég

Ancsikám a próféta szólna belőled! :)
gyongy35
Mezőfalva

Pannik, ma már jobb lesz. Tudod mire számíthatsz.

Gyöngy, hajrá március.

Eszter :)

Ancsi, egészségetekre a vacsora.

Andi, jól megpakoltad, tényleg.
Cic: „Ezt ugye nem nekem kell felvenni” :lol: :lol:
franci

Andi,szinte érzem azt a finom baba illatot a pici ruhák láttán :)
gyongy35
Mezőfalva

Pannik: köszi Neked is,nagyon aranyos vagy!!! :D
A szurizásba belejön párod,ez tuti!

Az enyém nagyon utálja a tűket,oltásra be kellett tuszkolnom,és az első naptól Ő szúrt nekem,egész a 24. napig,összesen 55 alkalommal...

Már a 2.-tól pontosan érezte,hogyan kell :)

Gratulálok a kezdéshez,ez annyira jóóóó!!!

Eszter: nagyon gratulálok a több indulóhoz! :D

Nekem 2 napos a picur,aki már 14 hetesen lubickol odabent,és ha jól emlékszem Navi nyugtatott meg,hogy talán neki (?) is 2 napos babácska volt Zorka bébi :D

Az első beültimen 5 naposakat kaptam vissza,egy akkor is megtapadt,csak rossz helyen,így a 2 napos tündér lett a befutó!!
Tuti jó helyen van,tegnap meghallgattuk,hogyan zakatol a kicsi szíve :D
Vendég

Sziasztok!!

Eszter!!
Ez remek hír,nagyon örülök,így tobább.Küldöm a drukkjaimat továbbra is. :lol: :lol:

Pannik!!
Hajrá szurizás.... :lol: Apa majd belejön,Nálunk az inszemnél Ő keverte,szívta,de beadni nem merte,az Rám maradt. :D :D Jajjjj,Én is úgy várom,hogy szurhassak,tolnám a napokat.Milyen dolgoknak tud az Ember örűlni nem?? :D

Gyöngy!!
Én is rövid protkós leszek. :D Csak Én hamarosan kezdek. :D

Andikám!!
Szépek a rucik.. :D :D Látom a macsek is ott figyel,nehogy má történjen valami és lemaradjon róla. :D

Judit!!
Jó,hogy jöttél,azért lassan a munkával. :D És jól megfogalmaztad az Én gondolataimat,itt mindenkit szívesen fogadunk,kellenek a pozitív példák.És sztem nem estek át a ló tulsó oldalára,ezt Andiban is nagyin szeretem. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu akkor kezd el a siker szériát! :D
gyongy35
Mezőfalva

Nagyon hiszek benne ha sok öröm hírt hallok akkor majd nekem is sikerül!
gyongy35
Mezőfalva

Andi!Hát van ám azon a "fán"termés bőven!!! :lol: :lol: :lol:

Béku!A kajával én is detto!Ha eszek vmit akkor nem hogy elmúlik
az éhségem hanem inkább csak meghozza az étvágyamat!De hát muszáj a mértéket betartani! :?

Kubu!Apa nagyon-nagyon messzire megy!(Karib tenger) :lol: Munkahelyén szokott ilyen "ajándék"lenni ha szuperül teljesít!Irigylem érte nagyon,büszke is vagyok ám rá,mert ezáltal már olyan helyeken volt ahova mi soha nem fogunk eljutni!...csak kár hogy engem nem vihet! :cry:

Kép
Kép
missancsi

Andi: klassz a szárítós kép! :D

Nekem ennyi ruci nincs még,viszont van hozzá régi saját ;)
Megvan az ovis ruhám is,belehímezve a jelemmel :D

Apum tegnap hívott,épp a gyerekkori fotóinkat nézegette,mert kiírja nekem a diákról,stb.,állítólag szép gyerekeket kell nézegetni,és akkor a miénk is szép lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos a felvételen ő is látni vélt valamit,ami inkább fiúra utal...
Mondtam neki,hogy remélem ez most egy nagy tévedés a részéről! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jókat viccelődtünk,mesélte,milyen volt,mikor mi születtünk,ők ugyebár nem tudták előre a nemünket,de mondta,hogy abban a pillanatban imádott mindhármunkat,ahogy megszülettünk,és nem is jutott eszébe,hogy milyen nemű is,és milyen lehetett volna :D

Olyannak imádott minket,amilyenek voltunk :)
Vendég

Béku!
Nagyon jó boltot csináltál, ügyes vagy.... én amikor néztem ezeket a kombis ágyakat 30 körüli átlag árra emlékszem.... :shock:
És így meg, hogy ennyi plusz pakolós része is van, még jobban megéri!!! :wink:
A mi ágyunk 12.9 lesz matrac nélkül + 10-es volt a pelenkázó.. szóval már eleve drágábbra jön ki és remélem sikerül az akciós matracot megcsípni majd még.... :wink:
Szóval tényleg jól sáfárkodtál! :wink:
Remélem sikerül normális ügyvédet találnotok, aztán majd az a dolog is alakul... :)

Pannik: a zárókról kiderülhet hány naposat kaptál vissza :))))))) de ha Te nem is fogsz rá figyelni, majd mi számontartjuk ne félj!!! Olyanok itt a csajok, hogy egy FBI, CIA adatbázis elbújhatna mögöttünk... :lol: :lol: :lol: :lol:

Franci: még picit nedvesek, de ha leszárad, jöhet a következő pár adag... :lol: :lol: Macskát azért nem öltöztetem be majd... :lol: :lol: :lol:

Ancsika: örülök, hogy jól vagy.... TEEEEEEEEEE mázlista..... :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszter szuper!!! Csüti drukkicsek. Kettő babszi tutti befutó!
Andikám ez brutal mennyiség! Ciculi figyel a szekrényen??
Panni hajrá szurik!

Maccs
vörösmacska

Ancsi: az a para,hogy ha nem eszem még,akkor az ájulásig rosszul leszek fél órán belül :?

Ez múltkor már elmúlt,nem tudom,miért tért vissza...

Amúgy dokitól most csak a sportot és úszást kérdeztem,de azt hiszem minden "másra" is igent mondott volna..

A hasfájásaimra azt mondta,hogy a belek rendeződnek ;)

14h-ra mennem kell a védőnőhöz,aztán most febr. 28-ig pihi,akkor meg AFP,márc. 10. terhesgondozás,márc. 16-18. (még nincs időpontom) AFP utáni UH az Uzsokiban :D
Vendég

Andi: egy másik ugyanilyet néztem ki még,ahhoz volt baldachintartó,és baldachin,meg ágynemű is,az 35 lett volna villámáron... :)

Ennél kiharcoltam,hogy adjon már meg egy villámárat,mert az nem volt..
Gyors egyeztetés párommal: AKAROM-AKAROM!!! :D :D :D
Majd gyorsan lecsaptam :D

Ő amúgy 35-ért is engedte a licitet,mert ahhoz is volt matrac,ágynemű,meg a baldachinos rész,meg lepedő...

De azért 20-ért azonnal elhozni jobb ;)
Amúgy is átalakíthatót akartunk a babának,de azok az Ikeában is 19.900-tól vannak matrac nélkül...

Ami 35-ért lett volna,2 helyen picit hibás is volt,ez hibátlan,és sokkal közelebb van...
Egyszerűen minden tökéletesen összejött,el se hiszem!! :D
Az ágynemű meg már fillérekből megvan ;)
Vendég

Gyöngy: Van ennek a fórumnak egy olyan varázsereje, hogy aki ide bekerül az előbb-utóbb babás lesz :wink: ..... ráadásul itt aztán tényleg "BELÉD BESZÉLIK A GYEREKET"!!!! :) De majd úgyis meglátod!!!! :)

Csucsukám: Milike mindent szkennel!!!! :) Komolyan!!! :) Itt az ő tudomása nélkül nem történhet semmi.... :lol: :lol: :lol:

Béku: Nekünk nincs semmi régi saját.... anyu mindent továbbajándékozott a tesójáéknak, azok meg távolabbi unokatesóknak. Mondjuk tök jó nézni a családi fotóarchívumot, hogy ugyanaz a ruha visszaköszön egy-egy gyereken az évek múltával :)
Nekem az óvodai zsákom van meg a jelemmel!!!! :) anyu őrizte, aztán mikor a 30. születésnapom lett, úgy kaptam meg az ajándékot, hogy az a zsák volt a csomagolás, és benne az ajik........ Gondolhatod, hogy patakokban folyt a könnyem jobban örültem a zsáknak, mint az ajándékoknak!!! :) De még most is ahogy eszembe jutott jönnek a könnyek.... .Jajj már megint bőgök.... Üssetek agyon!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsukám: Te egy HŐS vagy, hogy szúrod Magad!!!! :) Nálunk Rajó volt a szúrós én a kavarós... de még odanézni se mertem, mikor közelített a tűvel.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi:

andrea-1

Andi: ezek annyira jó dolgok!!! :D
A mi ruháink mind megvannak (gondolom némi kivétellel,ami nagyon nem bírta),de persze már annak idején is úgy kaptuk ezeket ismerősöktől :)

Van jópár dobozzal,bőrönddel... :)
Még csak egy nagy dobozzal néztem át,majd folyt. köv.,ha megvan a baba neme :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!Hát én csütörtökön mindenképpen rákérdezek ARRA :lol: a dokimnál!Mert az álmok szó szerint folyamatosan gyötörnek!!! :lol: Mintha rémálmom lenne úgy riadok fel belőlük!!!(álmomban már annyi féle kukival találkoztam! :shock: )

Kép
Kép
missancsi

Andikám!!
Áááááá,nem vagyok hős,csak nem akartam,hogy Apa felnyalja a követ.Rosszul van a tűktől. :lol: Bár,majd most kiderűl mennyire leszek hős,gondolom nem napi egy merionalt fogok szúrni. :roll: :D :D De ez a legkevesebb amit kibírnék egy bébiért. :D :lol:

Gyongy!!
Neked eddig milyen protokollok voltak??

Béku!
Örülök,hogy elvállalt a doki.Na akkor most zöld utat kaptál lehet menni csavarogni,nem fogsz unatkozni.

Ann!!
Már dolgozól???Jól vagy??Mikor mész Sz-hez??
csucsu99
Budapest

Pannik!!
És milyen a Zumba??Én Apa letöltötte Nekem,de csak 1X próbáltam,lehet jobb lenne így elmenni mondjuk egy helyre ahol valaki tartja. :roll:

Avarka!!
Hajráááááááááá,mára hiper-szuper megagiga drukk!!!!!!!!!!! :D :D :D Meg a további jó folytatáshoz is.
csucsu99
Budapest

ESZTEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök. Tökéletes lesz az a két babó 3 naposan!! Tudod, hogy semmire nincs recept, hogy mi a jó és mi a rosszabb... Nagyon nagyon drukkolok!!!!

Hiszterosok, ti mennyi ideig véreztetek? Ma kicsit kimentem, pékség, ződséges, és megint jobban véreztem. Meg olyan gyenge vagyok, mint egy harmatos fűszál...
Írtam ma főnökömnek, hogy úgy érzem magam, hogy holnap sem mennék, és erre visszaírt, hogy maradjak a héten nyugodtan. Már tegnap is írta, hogy nincs bent semmi, maradjak nyugodtan otthon. Hát most mi a fenét csináljak? Tényleg nem sok meló van, csak egy hírlevelet kell helyrepofozni, meg majd szétküldeni, ennek egy részét itthon is meg tudom csinálni. Biztos nem halnék bele ha mennék már csütörtökön, főleg látva hogy mások már másnap mentek is dolgozni....
ann74

Csucsu: húúúú,nem semmi,hogy magadat szúrod...
Én nem bírnám! :shock:

Nincs bajom a tű látványával,sem a vérrel,de nem bírnám magamba szúrni :?

Igazad van,kezdhetek csavarogni,amint már nem ájuldozok :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter,
nekem is 2 babó lett visszaadva 3 naposan, ééés Móci fiam itt csücsül (már amikor nem ugrál) a pocakomban mindjárt félidősen :D
Szóval jó lesz az csütörtöknek!!!
Mellesleg nekem is hétfőn volt leszívás és csütörtökön beült a sikeres lombikomnál :wink:

Csucsu,
ügyesen a szurikkal, aztán jön a nagy attrakcióóóóó!

Kép
judit0713

Macsikám:
Hát igen, nem kevés, de legalább nem kell majd naponta mosni, csak azt ami nagyon dzsindzsás lesz esetleg :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, Ő a mi kis Milikénk, de mondjuk szeirntem nem a ruhákat skubizza, inkább a kinti mozgásokat a fotel tetejéről :lol: :lol: :lol:
Amúgy ilyenek a cica-gyerekeink:
Milike:
Kép

Fannika a mi kis nyugger macsekunk kiscsit kómásan, ébredés után :)
Kép

Béku: Mondom, jó vétel! :) És messziről kell elhozni?
Nálunk ugye ugrott az átalakítós ágy, most az a terv, hogy majd emeletes lesz ha Iza már nagyobb lesz és az jólesz ha 2-en lesznek is .... :wink: a rácsosat meg majd továbbadjuk.... :wink:

andrea-1

Ann: ha ennyire nincs meló,pihenj még!
Jobb úgy mindenképp :)
Vendég

Biztos írtad már,de nem emlékszem :? :..Te mikor kezdted érezni Iza mozgását?

Kép
Kép
missancsi

Szépséges Napot! :)

Eszter:
Ájáájipíjápííjéééé!!! :lol: Meglesz az a 7!!! :)
Csütörtökön máris kismami leszel, ez csodás!!! :D

Mieza:
Jó kis ágybanzuhanyzás volt! Remélem mostmár Albert herceg elkezdte keresni a kiutat és nemsokára puszilgathatod! :)

Andrea:
Jaj de szép az a szárító! Énisénisénis!!!
Cicusod haláli! :)

Vikus:
Ha tesztelek pénteken, akkor megírom, de még nem döntöttem el...

Pannik:
Akkor túl az első szurkákon, megy ez nektek! :)

Béku:
Gratula a dokihoz, azért jól jön majd neki is a zsé, hülye lett volna visszautasítani egy szülést, pláne, ha még nincs konkrét nyaralásra befizetve (márpedig egy nődoki szerintem csak last minute-ra megy el)! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ancsi:!!!!!!!!!!!!!!! Hogy Te mekkora lökött vagy!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ann,
nekem ugyan nem volt még ilyen műtétem, de én bizony kihasználnám ezt a hetet a regenerálódásra, főleg hogy a főni is áldását adta rá!

Kép
judit0713

Andi: neeem,jó közel van,15.kerület :D
Hétvégén úgyis költöztetjük nagy kocsival a cuccainkat az előző helyről át ide a házba,úgyhogy egy kalap alá vehetjük azzal,és elugrunk érte :)
Vendég

És Nálad Judit?Te mikortól érzed?
Andi!Mindkét cic édes de Fannika!!!De drága pofi!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Andi!!
Fannika nagyon cukker!!Millikének még a szeme sem áll jó. :lol: :lol: Kiváncsi vagyok,hogyan reagálnak majd Izára. :D

Ann!
Most látom írtál,ha nincs meló,és nem érzed jól Magad,Én a helyedbe otthon maradnék.Az a tuti.
csucsu99
Budapest

Nekem volt histerscopiám,én egyáltalán nem véreztem,csak kicsit barnáztam,de nekem semmit nem szedtek le meg ki csak benéztek. Csucsu :nekem eddig kétszer volt rövid protokol.
gyongy35
Mezőfalva

Ancsi: Fannika 15 éves lesz nyáron, de még nagyon energikus és úgy futkos a lézer után mint egy kölökcica.... Ja meg Kornélia kötője sincs biztonságban TŐle... ha meglátja mág támadó pozícióban is van egy pillanat alatt és ugrik rá :) Tök édes! :)

Béku: Na ennél jobban nem is tutátok volna akkor megszervezni a cuccolást meg az ágyat! Be is állítjátok egyből a helyére?? :wink:

Ann: én is amondó vagyok, hogy maradj még a héten, regenerálódj, pihenj! :wink: Ne foglalkozz azzal, hogy más hogy és mikor ment utána egyből dolgozni, minden szervezet máshogy reagál bármifajta beavatkozásra, és ne az legyen a mérvadó hogy Kispistajóska így csinálta, hanem az, ahogy Te érzed Magad....szerntem!! :) Bocs, belepofázni nem akarok, csak hát tudom, hogy milyen megnyamvadni, én is olyan fajta vagyok :)))
Gondolj bele, nekem itt vannak még mindig a Vukkok... :shock: :shock: ha abból indulnék ki, hogy másnál meg már nem, vagy egyáltalán nem volt, bele is gárgyulnék... :wink: :wink: :wink:
Szóval pihizz... csucsukálj nagyokat, aztán jövő hétre már felerősödsz és akkor meg már úgyis lassan készülünk a beültidre!!! :wink:

Sajtikám: Neked is lesz, hisz már ott van a kiskukac a pocakodban!!! :)
Valamiért azt érzem, hogy szerintem Te fogsz tesztelni és lehet hogy már péntek előtt .... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ancsi a nagykönyv aszerint 20.héttől lehet érezni a magzat mozgását.
gyongy35
Mezőfalva

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?