A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csajszi lakik a pocakban...

HK 95%ra emelte az eddigi 70-80%-ot...

Apa boldog, én szokom a gondolatot :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Juhéjjjj :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem ez így nagyon gömbölyű :D

Boo!
Azt nem mondtam, hogy hejde megoldás, de ne válogass :wink:
Miron szomszédolása :arrow: Tökjó :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo

Aztaa Miron egy erőművész :shock: :lol: :lol:

Háát, én úgy oldom meg, most, hogy:

Heti 3szor bölcsibe jár ugye délelőtt. Na most, ha megszülök Apa viszi majd 8,30-ra én érte megyek 11,30-ra kutyástul Natistul. Sztem kendőbe fogom vinni, mert könnyebb buszra fel-le szállni visszafele.
Ez nyárig lesz.
Nyáron itthon, játszótér ez+az. Ott szerintem nem lesz gond.
Szeptembertől magánbölcsi heti 3szor egész nap. Amit kinéztem kajával együtt 42ezer/hó. Ez egy családi napközi max 10fő, kertel meg miegymás.

Vásárlás:
Általában a nagyobb cipelősöket 7végén Apával vagy ha nagyon sürgős, 18óra körül.
A kisebbeket gyalog kutyával két gyerekkel. Így mindenki sétál.
Nálunk is van forgalom.
Roló mint mondottam egyre jobban közlekedik. Megfogja a kezem, az esetek 90%ban már arra jön amerre én szeretném, és ha kérem megáll, pl ha kocsiba be-ki szállunk. Eleget szidtam már le érte hogy megtanulja..
Nati meg babakocsi. Ha Roló elfárad, gondolkozom testvérfellépőn vagy felültetem a napellenzőre.Az egész stabil.
Majd meglátjuk. Mindenesetre kendő mindig lesz nálam.

KépKép

KépKép
ronmay

Ja és a lépcső még:

Roló most már lefele egyedül közlekedik. Sokszor nem is hajlandó megfogni a kezem. Szépen legyalogol a korlát mellett...
Fölfele még a feléig jön egyedül, utána kézfogás... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Pocok! Kislány :lol: :lol: Gratulálok :wink:

Boo!!Miron szabadulása :shock: Jézusom,nekem annyiszor eszembe jut Hédi,hogy vajon mikor jön rá Lili is,hogy hogyan is tud kijutni az ágyából... Remélem még egy darabig nem jön rá :D

Lois! A La Rosa nem az Ó utcában van?! Most akkor hova és mikor megyünk pontosan?( a péntekkel tisztában vagyok,csak hánykor)
Nem kéne asztalt foglalni?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

pocok!
gratula a kis nunishoz!!!
hidd el,h jó egy kislány is...

Boo!
akkora paraszt vagyok...simán hazafuvarozhattalak volna titeket,de
nem kapcsoltam...sorry...meg ha tudod nézd már meg,h indul-e a 24
és jóe a felirat?!
és anyu ma beszorult a wc-re :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,olyat röhögtem,h
pont ma került szóba...
az tök jó,h Miron elvan mással is...

Kép
Kép
csibe83

Czigka!
hogy vagy???

Kép
Kép
csibe83

pocok!
képet mikor teszel???

már én is várom?h pének legyen és lássuk a kis kukacot:::

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi!
Ez nem az Ó utcai La Rosa, hanem egy másik, konkrétan ez:
http://larosalux.hu/index.html
Asztalfoglalással már bajlódom, telefon folyton rögzítőre kapcsol, mail-emre még várom a választ.
Amúgy 1/2 9-re kértem a foglalást. Máskor is akörül szoktunk gyűlni, nem?

Mi is lépcsőzünk már jó ideje, lefelé is és felfelé is. Engem nem érdekel, hogy sokáig tart, meg kell tanulni. (Persze nem a harmadikra kell felmászni, lehet akkor elfogyna a cérnám :roll: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Czigka: ??

Pocok: haztalmas gratula a kiscsajhoz :lol: :lol:

LÉpcsőzés: mi is gyakorolunk, Boo: Én a helyedben tesó születésig gyakorolnék, Miron szempontjából az még nagyon sok idő, sokat fejlődhet még addig :wink:

Bölcsi: A munkáltatói igazolásra van valami hivatalos formanyomtatvány? Mert ha nincs akkor esetleg adhatna a céged egy olyat, amiben azt írja, hogy ő a munkáltatód. ezzel végülis nem állít valótlant... egy próbát szerintem megér :wink:

Képzeljétek mi ma csavarogtunk, meglátogattuk a nagynénémet. Hédi nagyon élvezte a városi sétát, végre voltunk egy rendes játszótéren is, étteremben ebédeltünk, naggggyon jó volt mindenkinek :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo!
de akkor is simán hazavihettelek volna és punk tum
kérdeztem enyémapát h nem látott titeket és ahogy leírtalak titeket neki
már mondta is?h de látott titeket:
hát eléggé göndör apa haja és elhatározta?h növeszti és nem tudom
rávenni h lenyírhassam
én sírtam a röhögéstől de anyu annyira nem főleg amikor enyémapa
megpróbálta kiszabadítani és elkezdte az ajtót szétszedni
végül a szomszéd asztalos ismerősnek szoltunk h segítsen :lol: :lol: :lol: :lol:

hát tényleg nagyon édik voltak és csak később esett le h lőhettem volna
pár képet is az utókornak

Kép
Kép
csibe83

Köszi a gratulációkat, igen, a képen az Ő.
(telefonnal lámpafénynél fényképeztem a fotót, ezért a zseniális minőség... dvd-ből nem tudja valaki hogy hogyan kell állóképet menteni?)

Belefúrta az arcát a méhlepénybe, így elég nehéz volt elkapni , viszont közben megfogta a fülét, kinyújtotta az ujjacskáit, cuki volt.
Nem tárta szét a lábait, de alulról megkuksoltuk és nem volt kuki.

Lépcsőzés: eddig simán felgyalogolt a garázsból az elsőre, lassan, meg közben ki kellett nézni a lépcsőfordulón az ablakon, be kellett kopogni a játszóházba, stb. Lefelé még félt.
Ma dokihoz menet nem mert kilépni a lakás ajtaján a lépcsőházba :shock: :shock: :shock: kicsi penészvirágom, kb három hete itthon volt már, vagy Apával mentünk, akkor meg ő ölbe kapja és szalad vele le.

Boo,

rugalmas kendő - nekem az is van (meg mei tai, meg Nandu kendő, meg babaerszény... áááááááááá, nem veszek meg minden hülyeséget.... ) szóval, szerintem tök jó, én nagyon szerettem, nagyon jól fel lehet vele kötni a picit, és sokat segített, mikor Nimród hasfájós volt, rajtam rögtön megnyugodott, volt, hogy úgy szárítottam hajat, hogy ő ott aludt rajtam :lol: :lol: :lol:
(a Lilliputitól rendeltem anno)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kiara és Miron? Legközelebb aztán tessék fotográfiákat is készíteni!!!!!!

Csibe,

hullámos hosszú haj szerintem nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóó egy pasin!
Remélem, Picurka Apa haját örökli végre, neki is hullámos kicsit :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

látom, tombolnak a hormonok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo
még azért a szérüskertet megérdeklődöm ha nem is folyamatosra
hanem mondjuk csak heti háromra mert Kiara is imád gyerekek között lenni

pocok
apa tudná mert nekem is a tizenkét hetest ő csinálta a dvdből de
sajna apa már alszik de asszem valami print screen talán

Kép
Kép
csibe83

Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

pocok!
én rövid haj párti vagyok
ráadásul apának oldalt fel kell nyírnom és csak középen hosszú és
nekem apának jobban áll a rövid haj
fúúú amikor megismertem 8) 8) 8) 8) azok a régi szép idők

elrontottam a netbookot :oops: :oops: :oops:
csak a caps lock bekapcsolásával tudok kisbetűvel írni és se számot se
pontot nem tudok tenni :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Persze, tudom ám, nálunk más a szitu, nekem nem kell cuccolnom. Vagyis egy körben nem. (De amúgy nem is szoktam, mert arra van a férjemuram :roll: )
Csatlakozom Tikéhez, van majd fél évetek még, addig Miron úgy megtanul lépcsőzni hogy ihaj :)
Rugalmas kendőm az nem volt (minden más amit felsorolt Pocok igen, megfejelve még két kenguruval :oops: ), barátnőmön láttam (8 hónappal kisebb a béjbije, naggyon tetszett :roll: Csak kicsi ideig jó, de akkor nagyon.
Örülök, hogy tetszik a kajálda :)

Pocok!
Rakhatnál normál méretben is képet, mert így kifolyik csak a szemem, és mégis csak egy gumimacit látok :oops:

Csibe!

Képnemkészítés :arrow: Ejnye!! :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

na jó, akkor erre a feladatra Apát jelölöm ki, köszi a tippet, ő is a printscreen-t javasolta.

Picur: én is azt hittem, ufosabb lesz :roll: :roll: meg amennyit eszem, kap anyagot rendesen, elfogyni tuti nem fog :lol: :lol: :lol:

a rugalmas kendő tényleg nem olyan bazimeleg, mint a másik, egy vastagabb nagyon rugalmas poloanyagot képzelj el, na olyan. Mondanám hogy elviszem pénteken közszemlére de kölcsönben van.

KépKép

KépKép
kispocok13

boo
csak azért hívtuk le inkább mert apa már úgy neki esett h azt hittem baltával
megy neki lassan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Lois,

Gumimaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kabbe' amúgy meg tényleg gumimacis :mrgreen: :mrgreen:

majd ha Apa megszerkeszti a DVDt (kb 15 év múlva), rakok :!: :!:

Csibe,

nekem mindenféle hosszúhajú pasik voltak a múltban, exeim kb 85%-a :lol: :lol: Apát már mondjuk rövid hajjal ismertem meg, de előtte kb fél éve vágatta le, neki is hosszú volt (pont pár napja küldött egyetemista korából képeket... jesszus, milyen kölyökgólya feje volt :shock: :shock: :shock: ) mondjuk még akkor is, mikor megismertem, 25 volt :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok
kis csajszi tényleg nagyon édes és ne nevessetek de szerintem tök csajszis
már most

lois
tudom tiszta lüke vagyok
booval is ezt beszéltük h Kiara is szívta az agyam rendesen de most még öcsi
is és annyi agyam sincs mint eddig

Kép
Kép
csibe83

losi
nekem mindig rövid de szinte mindegyik göndör

boo
ez az a ajtós cég de azt még nem látom a honlapom viszont a címe ott van
de szerintem anyu is megnézi holnap

http://www.interfa.hu/

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Én vagyok vaksi :oops: :oops: :oops:
Amúgy Z-nek is gumimacifeje volt 8)
Na most jól fellelkesültem, meg is nézem holnap az UH videókat, tök rég láttam :roll:

Én is rövidhaj-párti vagyok...hosszú hajú pasim egy volt, de nem bírtam feldolgozni a tényt, és repült :oops:

PocokApu 25?? Akko' mostmár öreg, cseréld le :lol:
ÉnFérj is 25 volt mikor megismertem :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

boo
vagyis ezzel a céggel szemben van az az ajtós cég
valamit félreértettem és azt hittem ez a cég kezdte el gyártani :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

anyémapa most pénteken lesz huszonöt és már én is azzal viccelődök
hogy túl öreg és le kéne cserélnem :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Tickerplayground kapja be! :twisted: :twisted: :twisted:
Nem akarja azt a vonalzót, amit én...

Ja, Apa lassan 30 lesz, én is mindíg mondom neki, hogy lecserélem egy fiatalabbra, ha nem viselkedik :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

ja és már betöltötte a 22t amikor találkoztunk először
mert neten már leveleztünk egy ideje csak sokkal később jött össze
a találkozás
azt nem hittem volna akkor hogy három év múlva már két gyerekünk lesz
csak egyet jósoltam :roll: :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2011.02.10 08:37-kor.

Kép
Kép
csibe83

Ti beszéltek pasicseréről????? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: enyémapa és Hédi közös szülinapja:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

jó reggelt!

Czigka!
hogy vagy???
remélem nincsen gond...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:15-kor.
Vendég

Czigka,

jó hogy hírt adtál! Pihengess, regenerálódj!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo

Azért viszem a kutyát, mert így könnyebb és idő takarékosabb. Az rosszabb,. hogy kicsit felkötöm lemegyek Rolóval bölcsi, aztán vissza Natival kutya ki, aztán már fordulhatok is Rolóért, hisz annyi időm nincs. Vissza meg 11,30-ra megyek 3 buszmegállót ki lehet bírni. Csak azért szállok buszra mert végig felfele kell menni, és én ugyan fel gyaloglok, de Roló még nem, egy bölcsi után. Amúgy most is úgy megyünk, hogy lefele gyalog Rolóval kutyástul, Vissza fele meg ugye most még csak a kutya van.
Amikor egész napos lesz a bölcsi akkor más verzió lesz, hisz messzebb viszem, valszeg kocsival fogok menni. Így reggel Apa viszi ki a Mayát.

Lépcső:
Hát mi se vagyunk villámok…de inkább, mint hogy felvegyem. Neki már eszébe se jut kérezkedni felfele, az utcán se. Mikor azt tette volna lehajoltam hozzá és átöleltem, és elmondtam hogy nehéz nem bírom már. Ezért volt mellettem a babakocsi. Mostanában már azt se viszem, mert szépen jön. Igaz nem túl gyors, de ha jó lesz az idő akkor lehet menni motorral, az gyorsabb és veszélyesebb is..:twisted: :lol:
ÓÓ, mi is rengetegszer megyünk a másodikra egy nap le –fel. Sajna ez ilyen.
Igaza van Tikének, gyakorolni kell, neked jobb a szitud mert Miron nagyobban kezdi el mint Roló, ergo ügyesebb és gyorsabban fog menni nektek..

Abba nem gondolkozol, hogy csak pár napra adod majd be egy héten? Mégsem öt nap és mégis elfoglaltság neki, tesónak meg jobb hisz legalább addig csak vele vagy…

Pocok

Grat a Nunishoz! :lol:

Folyt. Köv.

KépKép

KépKép
ronmay

Tegnap este végre írtam egy hsz-t, erre valami béna csellel örökre elvarázsoltam. :evil: Még csak nem is a babanet volt most a hibás. :evil:

Czigka!
Örülök, hogy hírt adtál magadról! :wink:

Pocok!
Hatalmas gratula a kislányhoz!!! Meglátod, azért nem kell olyan hosszan szokni a lányos gondolgatot sem! :wink: :lol: :lol:

Boo!
Lépcsőzés ügyben megértelek, mi a 4-en lakunk lift nélküli házban.
És mivel folyton rohanunk, mindig az utolsó után percben tudunk elindulni otthonról, így őszintén szólva Petra nem túl gyakran tudja gyakorolni a lépcsőzést.
Reggel nincs rá idő, így is baromi korán kelek (ma pl. 5-kor keltem, mert tréningre kellett mennem). Így nem fér bele a +5perc lépcsős gyakorlás.
Délután pedig folyton meg vagyok pakolva, nem tudok a lépcsőházban időzni úgy, hogy még a fülemen is szatyor lóg. :?

Ezért aztán csak hétvégén lehet próbálkozni a lépcsőn, amit Petra borzasztóan élvez, és úgy megyünk fel, hogy egyik kezét fogom. Persze ő alacsony is, így egy fél emelet megtétele pont elég kihívás a számára, mert nem tud akkorát lépni egyedül, hogy egy lépcsőfokkal feljebb kerüljön.

Megyek dolgozni, vége az ebédidőmnek. :(

Kép
katy76

Czigka

Legalább fizikailag jól vagy... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:18-kor.
Vendég

Czigka!

Na puff, gondolom hogy ilyenkor rakják össze az embert "felelőtlen" emberekkel, mikor nekik pikk pakk összejön és nem kell, neked meg.....
a legszarabb :twisted:

Erről beszéltetek, mikor a sárra gondoltatok? :lol: Kép

Kép

Boo

Még erre gondoltam, hogy annyiból jobb szülni most, hogy most már a jó idő jön, viszont majd mikor épp a legnagyobb mászásban lesz Nati, akkor fogok szívni az extra hóban :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Köszi az éredeklődést, olvastam, csak tevékeny napjaink voltam, meg itt volt anyu, ma ment haza :wink: .

Mi is tegnap voltunk UH-n, csak nem akartam írni... Czigka, sokat gondoltam rád... :roll: :wink: .

Még hüvelyi UH-m volt, és a doki már legalább két perce kotorászott némán a méhemben, de nem szólt egy mukkot sem :shock: :( . Tudjátok, mint a filmekben... :roll: . A petezsákot töbször láttam, de benne semmit... Ő meg csak keresgélt... Aztán nagy nehezen megyszólalt, hogy "Én már látom, csak azt akarom, hogy ti is lássátok". Hát kösz, bazzeg :twisted: . Aztán még vagy 2 perc volt, mire megtalálta a babát, és láttuk a pulzálást :D :D :D . 8 mm :lol: . Azt mondta jól elbújt, de ez nem baj, semmit sem jelent, max. azt hogy lány. Azok szégyellősebbek :lol: .
A vércukoreredényeim is szuperek, úgyhogy minden oké, csak iszonyat szarul vagyok, de nem panaszkodom, én akartam :twisted: :lol: .

Pocok!

Gratulálok a nunishoz :lol: . Mi is kislányt szeretnénk inkább, de fiúra készülünk, így nem lesz csalódás :lol: .
Botondnál az első hetekben 100%-ra fiút éreztem, de aztán elbizonytalanodtam. Most az első pár hétben lányt éreztem, de mostanra elbizonytalanodtam :oops: . Kíváncsi leszek...

Még azt akartam neked írni, hogy Botond is elkezdett korábban kelni: pár napig 7 helyett már 6:30-kor, aztán, 6:10-kor, aztán 5:50-kor kelt :shock: :twisted: . Azt utolsónál annyira fáradt voltam, hogy képtelen voltam felkelni :oops: , no meg nálunk az 5:50-es kelés nem opció :twisted: , úgyhogy úgy voltam vele, hogy ameddig nem sír, addig nem megyek be. Kb. 10 percig magyarázott, aztán én elaludtam :oops: :lol: . 9-kor keltett, akkor már felkeltem hozzá :lol: . Másnap megint korán kelt, de megint nem mentem be hozzá, pár perc múlva visszaludt,és 8:20-kor kelt. Azóta már fel sem kel, és 8 előtt nincs ébredés 8) . És fél8-8 körül teszem le, ahogy eddig :wink: .
Szóval nem biztos, hogy csökkent az alvásigénye, talán csak bepróbálkozik, tegyetek egy kísérletet, hátha ő is visszaalszik.

Ronmay!

Sarazás nálunk is megy, meg a pocsolyába ugrálás :lol: . De nem izgat, a ruhát úgyis kimosnám, a gyerek meg nem kopik :lol: .

Holnap akkor hová megyünk :roll: ? Én is hiába hívtam őket, nem veszik fel :? . Sztem amúgy 8-fél9 felé találkozzunk, nem? Nekem mindegy,nem én teszem le a babát, és sztem Loiséknál sem ő :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi Angyalom, küldtem mail-t, azt mé' nem olvasod??? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,
gratulaaaaaaaaa!!!!!!!!!

köszi a biztatást, kipróbálom, főleg hogy ma már 6.30kor kelt, úgy hogy én 4.30 óta nem aludtam... Mondjuk a napközbeni alvás stabilan 2 órára esett vissza, gondolom itthon nem fárad el annyira mint a bölcsiben :-(

Ronmay,

képek nagyon jók!!!!

Czigka,

hát az ilyen nőkkel nem is tudom, mit csinálnék :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Czigka!
No igen, semmi tapintat nincs a kórházi elhelyezésben, vagyis itt nálunk arra vigyáznak hogy a terhespathológiáról kiszorult kismamákat nem teszik össze az abortuszra várókkal, mert abból már volt hajtépés állítólag :oops: Engem is gyanúsan méregettek, mikor kislaparom volt, de meg tudtam győzni őket, hogy azért vagyok ott mert épphogy babát szeretnék.
Bajcsyban a nagylaparomnál abortuszos csaj mellett feküdtem, de annyira kész volt szegény, főleg mikor megtudta hogy én meg a másik szobatársam meddőségi gondok miatt vagyunk ott, hogy onnantól kezdve csak sírt mint a záporeső. Még én vigasztaltam :oops:
Örülök azért szívből hogy átvészelted, testednek meg a lelkednek is gyors gyógyulást kívánok :roll:

Ma hagytam hogy a kölköm többé-kevésbé egyedül lépcsőzzön, szerintem tök ügyes, majd jól levideózom. Elesés biztos lesz, konkrétan szülés után én is letaknyoltam róla :oops: Szóval nálunk ez az én fele génállományommal benne van a pakliban :oops:

Dodi!

Pulzálás :D :D
Dokimat tarkón vágnám, ha szórakozna itt velem ilyen hatásszünetekkel :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja,
Dodi,

én sem ugrottam ám elsőre, gondolhatod... Milor ma bementem
már állt a kiságyban, sztem onnan már nem alszik vissza.

Viszont: Apa ügyesen megtanította egyedül elaludni! Ma tök éberen beraktam az ágyba, mert az ölemben csak bohóckodott, és egy nyikk nélkül alvásba fészkelte magát. Kicsit még dumált, de 10 perc múlva már aludt :-)
(Apával már régóta így csinálják, csak aggódtam hohy velem nem fog menni, de mégis!)

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!
Egy 83 éves pasit én is lecserélnék :wink:
Ha meg 38 akkor meg kussojjá'' :lol: :lol: :lol:
ÉnPasim itt a korelnök szerintem :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Elolvastam a mailt, apánál :twisted: :lol: .
Ja, a dokim sztem ezzel amúgy csak vígasztalni akart akkor :roll: . Tényleg nehez találta, de esküszöm én előbb láttam, mint ő :roll: . 60 feletti, és nagyon nagy gigász aszülészetben, de az UH-ban béna :? .

Amúgy most nagyon mérges vagyok rá, mert erősködött, hogy meg kell csinálni a citológiát (értsd: kacsával kifeszít :arrow: bazi hosszú fémcsipesszel, gézvattával száraztörlés :arrow: mintavétel)
majd közölte, hogy ha lesz kis vérzés, akkor az miatta van, ne ijedjek meg. Na, én azóta barnázok, és a legutóbbi pisilésnél csöpögött melőlem a barna izé :evil: :evil: :evil: .bocsi. Felhívtam, azt mondta, hogy ha a citológiától van, akkor 1-2 napon belül el kell múljon, de most no szex, és feküdjek. Hát baaaaameeeeg! :evil:

Válatok volt ilyen vkinek? Niki bnőmnem is pont ilyenkor vették le, és kicsit ő is barnázott... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Enyémférj is 25 volt, mikor megismertem :lol: .
Most 31.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?