Sziasztok!
Köszi az éredeklődést, olvastam, csak tevékeny napjaink voltam, meg itt volt anyu, ma ment haza

.
Mi is tegnap voltunk UH-n, csak nem akartam írni... Czigka, sokat gondoltam rád...

.
Még hüvelyi UH-m volt, és a doki már legalább két perce kotorászott némán a méhemben, de nem szólt egy mukkot sem

. Tudjátok, mint a filmekben...

. A petezsákot töbször láttam, de benne semmit... Ő meg csak keresgélt... Aztán nagy nehezen megyszólalt, hogy "Én már látom, csak azt akarom, hogy ti is lássátok". Hát kösz, bazzeg

. Aztán még vagy 2 perc volt, mire megtalálta a babát, és láttuk a pulzálást

. 8 mm

. Azt mondta jól elbújt, de ez nem baj, semmit sem jelent, max. azt hogy lány. Azok szégyellősebbek

.
A vércukoreredényeim is szuperek, úgyhogy minden oké, csak iszonyat szarul vagyok, de nem panaszkodom, én akartam

.
Pocok!
Gratulálok a nunishoz

. Mi is kislányt szeretnénk inkább, de fiúra készülünk, így nem lesz csalódás

.
Botondnál az első hetekben 100%-ra fiút éreztem, de aztán elbizonytalanodtam. Most az első pár hétben lányt éreztem, de mostanra elbizonytalanodtam

. Kíváncsi leszek...
Még azt akartam neked írni, hogy Botond is elkezdett korábban kelni: pár napig 7 helyett már 6:30-kor, aztán, 6:10-kor, aztán 5:50-kor kelt

. Azt utolsónál annyira fáradt voltam, hogy képtelen voltam felkelni

, no meg nálunk az 5:50-es kelés nem opció

, úgyhogy úgy voltam vele, hogy ameddig nem sír, addig nem megyek be. Kb. 10 percig magyarázott, aztán én elaludtam

. 9-kor keltett, akkor már felkeltem hozzá

. Másnap megint korán kelt, de megint nem mentem be hozzá, pár perc múlva visszaludt,és 8:20-kor kelt. Azóta már fel sem kel, és 8 előtt nincs ébredés

. És fél8-8 körül teszem le, ahogy eddig

.
Szóval nem biztos, hogy csökkent az alvásigénye, talán csak bepróbálkozik, tegyetek egy kísérletet, hátha ő is visszaalszik.
Ronmay!
Sarazás nálunk is megy, meg a pocsolyába ugrálás

. De nem izgat, a ruhát úgyis kimosnám, a gyerek meg nem kopik

.
Holnap akkor hová megyünk

? Én is hiába hívtam őket, nem veszik fel

. Sztem amúgy 8-fél9 felé találkozzunk, nem? Nekem mindegy,nem én teszem le a babát, és sztem Loiséknál sem ő