A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jaaaaj!
Laptetűűűűűűűűűűűűű!

Juhéééééééééj!

Nem szokott laptetűm lenni! :lol:

Természetesen nem leszek önző és mindenkinek felajánlok belőle annyit amennyire szüksége van!

Katalinnal beszéltem!
Sajna négyeske még nem esett szerelembe!
Megmondtam, hogy kettőt szeretnénk vissza. Nem mertem megkérdezni, hogy mi lesz hármaskával!?

Holnap délre kell mennem.

Kép
avarka

Jujj de jó,akkor holnap már pocakban a kis manók!!! :D
Vendég

Kisbeeka!

A pasi agyával volt baj! Hiába volt a kezünkbe bizonyíték, tagadott! Azért pedig, hogy ilyen aljas dologra vetemedtem, hogy felhívtam telefonon "valakit" és kutakodtam utána én voltam a szemét ku..va. Utána még hosszú évekig tagadta.. szerintem hiányzik néhány kereke...
A lényeg, hogy barátnőm összeszedte minden bátorságát és néhány év után beadta a válópert. Tavaly el is váltak, idén pedig otthagyta a házat és férjhez ment! Ami még nagyon szomorú, hogy barátnőm terhessége alatt kezdődött a dolog. Szült egy szép kisfiút és nőként egy nagy 0-nak érezte magát... szörnyű érzés lehet. A végén még azt is a fejéhez vágta a férje, hogy a kisfiú nem is tőle van... szóval botrányos. Nem is tudom, hogy bírta ezt 4-5 évig???

Kép
avarka

Annyira tipikus pasi-vonás,hogy mutatod a bizonyítékot,és még akkor is tagad...
Én tuti nem maradtam volna vele addig sem :?

Sőőőt,már az gáz,hogy sejtem a megcsalást :? Lényeg,hogy jól végződött a dolog,és ismét boldog valaki mellett :D

Te meg holnap annál is boldogabb leszel :D
Vendég

Lánykák!

Egy kis embriócskát lefagyasztanak?

Kép
avarka

Az én volt férjem olyan patáliát csapott, amikor egyszer vmi hirtelen jött megérzésből megnéztem a telefonját és megláttam milyen sms-t és kitől kapott. Halljátok, azonnal támadásba lendült, hogy mit képzelek én, hogy kutakodok a telefonjában. Szóval én akkor minden voltam... furi, nem?
Amúgy azelőtt, soha de soha 1szer sem néztem bele a telefonjába...

Majd lécci a fagyis fizetéses témát aki tudja, hogy működik, írja meg, hogy mikor kell rendezni. köszi szépen!!
ann74

Franci
Pedig fontos lenne tartani az étkezésben a napirendet… és nem túrórudival kezdeni :) De az nekem is hiányzik :(
Miért kaptál reggel lebaszást?
Nekem sajnos nem csináltak IR-t a BMC-ben, nem tudtam kisírni… Pedig az volt a baj, magánban megcsináltattam, diétáztam, aztán jött a spontán baba azonnal…

Vicky
Hasznos a bébiőr? Én még nagyon gondolkozom rajta...
Barbust simán felvették a bölcsibe?
Én nem tudom, mikor kezdjem el intézni, nálunk nincs, Pestre meg nem tudom, felveszik-e valahogy... De muszáj lesz, mert jönnöm kell vissza dolgozni.

Ancsi
Hidd el, én is megdolgoztam a jutalomutamért, nem a két szép szememért kaptam :) De attól még tüske marad...
Én egy hónappal a pozitív teszt után már megvettem a kiságyat, a 12. héten meg a babakocsit, úgyhogy vásárolhatsz pár dolgot szerintem nyugodtan :)
Bár lehet engem is hülyének néztek... :)
Szerintem a buborékolás nagyon más, mint amikor a beled szórakozik...

Kubu
Migrén elmúlt?
Látom neked is van bébiőröd, jó találmány? Mi ugye kertes házban lakunk, de szerintem nem merem majd nagyon egyedül hagyni...
Remélem én is el tudom majd intézni a bölcsit...
Tényleg, azt meg lehet valahol nézni, hogy hivatalosan hova tartozik az ember? Vagy ha helyben nincs bölcsi, akkor nem tartozunk sehova?
Marci nagyon leleményes a homokkal :)

Béku
Ó, én is csupa ilyen kaját kívántam, töpörtyű, kolbász, téliszalámi, zsír :)
Már akkor mondtam, hogy tuti kissrác, de mondjuk nálad ezt nem ugyanaz egy alkalom töpörtyűzéssel :)
Inga: nekem mindkétszer kislányt hozott ki, mikor már terhes voltam, pedig fiúra koncentráltam... Én nem hiszek benne. És előre megkérdeztük, mit hogy mutat, szóval ott még működött a dolog :) Csak a golyókat nézte el :) Nekem sem mondták el előre, melyik jel mit mutat...

Andi
Én mindig gyomorégős voltam, természetes dolgok közül csak a tej vált be, de ezt hiába mondom... Kakaóként is utálod? Bár akkor abból is valami cukormentes jöhetne csak...

Pancsi
Gratulálok!!!

Zsuzsó
Nagyon édes az első ruhaszerzemény :)

Mieza
A barátnőd nagyon durva, mit képzel már magáról??? Helyes, hogy nem hagyod magad!!!! Most hazudhatna mást, hova megy hogy tisztázzátok a dolgot, de fura barátnő az ilyen!
Elhiszem, hogy rossz ez a tehetetlen várakozás, F. nagyon jó fej, hogy próbál kimozdítani!

Eszter
Mennek a drukkok!!!!

Ann
Örülök, hogy bejött a hotel! :) Nagyon szívesen!

Avarka
Négyeskét sajnálom :( De drukkolok a visszakerülőknek!
Terhes nőt megcsalni, ez gusztustalan!!! Hú, meg tudnám ütni az ilyet!
Szerencsére férjemnek nagyon tetszik, ahogy gömbölyödöm... :)

Csajok, nekem meg nagyon fura volt, hogy eddig semmit nem híztam, most meg egy nap alatt (de tényleg, minden reggel rápattanok a mérlegre), másfél kilót!
Este nézem, hát szép vizes a lábam…
Basszus, még csak jüvő héten kezdem a 6. hónapot! Mi lesz így a végére? Sógornőnek elefántlába lett kb 9. hónapra…
Van valami tuti bevált praktikátok???
Mondjuk az elmúlt időszakban rengeteget ittam, állandóan szomjas voltam, lehet, már tartotta vissza a vizet a szervezetem…
Amúgy picit kezdek jobban lenni, talán megúszom a betegséget…
Bár ma egy másik (új) kollegina akasztott ki teljesen, majdnem visszaküldtem az anyukájába, de inkább kidühöngtem magam a főnökömnek, már neki is meggyűlt vele a baja egy hét alatt!

Kép Kép
estrella22

SZiasztok!

Olvaslak titeket , bár egyre kevesebb időm van. Kisfiam már jobban igényli a társaságot. Ha nem is irok de a háttérben azért figyelek:):)

Sajt nagyon sajnálom:( Drukkoltam, nagyon megérdemelnétek már a babát!!!!!!!!! De jönni fog, csak tudom ez most sovány vigasz!!!

Mieza ezek szerint a kis trónörökös jól érzi magát odabent:)

Vicky mintha magamat látnám de tényleg!!! Én is igy szoktam felpakkolni.. A babakocsi tároló max 5 kg-ot ir, hát én van amikor
a dupláját is belerakom.
Remélem Barbuska könnyen beszokik majd a bölcsibe!!!!

Zsuzsi Márkomnak is van ilyen rucija!:) Nagyon szeretem az ilyen tipusúakat, mert tényleg könnyü ráadni és sztem kényelmes is
a babának!!

Eszter belenéztem a blogodba !! Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!

Felébredt a gyerkőc, megyek..

Babu
babu69

Avarka: igen, 1 kis embriót is lefagyasztanak külön! :wink:

Ann: Fagyis-fizetős beültinél az a módi, hogy beültetés napján először a bmc recepcióra kell menni, ott kapsz egy papírt, amivel le kell menni a 4-es épületbe a pénztárba és befizetni a 100 rugeszt. Ezután vissza a bmc-be és várni, míg a szobát elfoglalhatod. Annyi, hogy érdemes kicsit rászámítani időügyileg, mert mi vagy jó fél órát vártunk a bezárt pénztár előtt, ugyanis az ott ülő cicamica valami ügyintézésben volt épp, úgyhogy mire megjött, lettünk egy páran az előtérben... De nem volt vészes, csak ne legyél késésben inkább azért.... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Igen Avarka.
Nálunk 2-t együtt fagyasztottak, és az egyecskét amin még dolgoztak őt egyedül.
ann74

Ja még bébiőrröl!

SZóval nekünk nagyon jó szolgálatot tesz, főleg úgy h. Márk már teljesen külön szobában alszik. Igy hogy van ez a ketyere teljesen
nyugodtan alszom én is:)

Na még ezt akartam, lépek is:)
babu69

Köszi Andi, drága vagy!!!
Hülye a kérdés, mert ugye tuti hogy fel fognak ébredni.. de ha vmi gáz van, visszaadják a lóvét? VAgy csak akkor kell menni fizetni, ha tuti felébredtek?
cicamica a feszültségfokozó :-)))
ann74

Estrella: most mikor voltam a védőnőnél,mondta,hogy figyeljem a vizesedést,szerencsére nálam semmi nincs még,erre azt mondta,ha olyan lenne a lábam,akkor bizony kőkeményen tartani kell a sószegény étrendet!!!

A sok só okozhatja ugyanis :?

De mivel én alig eszem sót (kivétel volt most a tepertő ;) ),nem tudom túlzásba vinni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az inga-dolog nagyon érzékeny,megnéztem egy jósnős felvételt erről,ő elmondta,mit hogyan,mert már az elején jelzi az inga,ha nem felelsz meg akkor erre :D

Tegnap először páromnak nem válaszolt,mondtam is neki,hogy nem csak 1-2 mp.-ig kell fognia a tenyerében az ingát,hanem tovább.
Utána már ment,mint a karikacsapás :D

2x jósolt nekem az ex-főnökasszony,pár hónap elteltével,és mindkétszer 2 lány jött ki,és este is lányt mutatott :D

Ha ezek után kislegény,hát nem tudom mit gondoljak az ingáról! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De már csak 2 hét,és megtudjuk,igaza volt-e :D
Vendég

Ann, a fagyasztott beültetés napján mikor bementek a bmc-be megmondják, hogy hányan ébredtek fel, amig ezt nem tudjátok addig nem kell fizetni semmit. Ha a felébredés rendben zajlik, akkor kaptok egy papírt azzal el kell menni a pénztárba és befizetni a lóvét, utána a befizetés igazolással kell visszamenni és kezdődhet a beültetés. Sok sikert hozzá :)

Kép
pannik
Budapest

Köszönöm Lyányok a gyors válaszokat!!!!!!! Nagyon arik vagytok!
ann74

Béku: Jajj de jó, hogy kislány jött ki!!!!! Várom már a 4d-s látogatásotokat, aztán koccinthatunk is akár rá!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És addigra bebizonyosodik is, hogy mit is tud az az inga...... Mindenesetre ha majd találkozunk szeretném ha mégegyszer megejtenénk ezt az ingás storyt, mostmár majd jól.... kíváncsi lennék úgy mit hoz ki ... :wink:

Mieza: barátnődnek bocsi, de elgurult a gyógyszere, mikor mindenórás barátosnéját vonja bele a kisded játékaiba??? Mondjuk én annyira megcsalás ellenes vagyok akár fiú akár lány részről, hogy nem hiszem, hogy falaznék bárkinek is ilyen ügyben ..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Estrella: légzésfigyelő+bébiőr.... jó kérdés, mert lehet úgy is nézni, hogy mi is felnőttünk nélküle..... és én aztán tényleg azt mondom, hogy ami nekünk jó volt, az a gyereknek is.... De, ez az egy lesz, amire mindenképp beruházunk. Ugyanis nyáron ha a gyerek alszik és épp ahhoz lesz kedvem, hogy kiüljek a teraszra olvasni, lazítani (amit imádok), akkor nekem legalábbis nagy megnyugvás lenne, ha van egy ilyen cucc és hallom és jelez ha bármi van..... :wink:
Szerencsére féláron kapunk egy Angelcare 401-est, úgyhogy így őr is lesz, meg légzésfigyelő is.... :wink:
Kaják: én is ezeket kívánom meg, amikor rámjön a kívánás: a sósakat, ahogy írtad: töpörtyű, kolbász, szalámi, és bakker szalonna!!! Anyu öccséék falun laknak, olyan gyesznyóvágási cuccokat küldött pont tennap, hogy már a szagától úgy érzem magam, mint aki egy orgián vesz épp részt.. :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó: Nagyon cuki a kis rugi!!! :) Jajj én a héten kitopzódtam magam ilyentéren, de a másét is nagyon jó látni! Szerváltatok mást is amúgy????? :wink:

andrea-1

Ann: Még annyit, mert ez kimaradt az előbb: nekünk 1 db fagyisunk volt, úgyhogy a fagyisbeülti napján nem akartam volna ott helyben azzal szembesülni, hogy kisegykénk nem ébredt fel, így reggel indulás előtt vettem a bátorságot és felhívtam a biológust... :shock: Elnézést kértem, hogy zavarom, de tök megértő volt, és nagy örömmel újságolta hogy 100%-osan visszajött a kis táborosunk :)
De ha nem telefonálsz előtte, természetesen ott fogják tudni megmondani a fizetés előtt, hogy mennyi embri jött vissza és utána kapsz papírt amivel fizetni kell menni... :wink:

andrea-1

SOS szolgálati közlemény!!!!!!!!

Eszter SMS: "Már 3in1 vagyok :) azaz KISMAMI :) :) :) "

Eszterkém, teherautónyi babaragacsot küldök Nektek!! :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Andi: párom vicces volt a maga titokzatosságával :D
Ő folyamatosan hajtogatja,hogy miért kételkedek,ha egyszer tudjuk,hogy lány lesz??

Annyira biztos magában :shock: Aztán jön azzal a dumával,hogy eddig mindig igaza volt az összes minket érintő babás kérdésben,és ez tény.
Az első lombiknál,mikor negatívat teszteltem,ő akkor is halál nyugodt maradt,mert ő tudja,hogy a BMC-s teszt pozitív lesz :D

A másodiknál már nyugodtabb voltam a munkahelyes megállapodás miatt,hogy nem kell ezen stresszelnem,hogy most megyek vagy maradok :D
Így tuti biztosra vettük a sikert,és meg is lett :D

A kajákra visszatérve: a szalonnát most én is elkezdtem kívánni!! :D
Asszem ma venni kéne egy kis bőrös hájat is... :roll:

Sőőőt,ma máshoz is kedvem támadt,csak vennem kellene új ásót,mert a régi nem bírta az időjárási viszontagságokat.. :lol: :lol: :lol: :lol: ,és amint megvan,kezdődhet a kertépítés,azaz egyelőre csak ültetgetés :D
Vendég

Sziasztok!

Régi-új vagyok közöttetek. Kb. 3 éve már jártam a BMC-be, ahol sajnos 3 sikertelen inszemináción voltam túl. Akkor bizonyos dolog miatt abbahagytam, de most újból el szeretném kezdeni.

Tudtok nekem abban segíteni, hogy most melyik orvosok vannak ott ( esetleg egy jó orvost tudnátok nekem ajánlani?) és még mindig olyan sokat kell várni, hogy bekerüljek?

Válaszotokat előre is köszönöm!
cicus81
Tatabánya

Én nagyon nyugodt,kiegyensúlyozott anyuka leszek,amennyiben mellettem lesz segítségnek a légzésfigyelő és babaőr ;)

Nem vagyok amúgy paramami,de így lennének 100%-osan nyugodtak a napjaim :)

Nekem túlzottan elrettentő a bölcsőhalál,és ha már ki lehet védeni,akkor ezért mindent megteszek ;)

Többek között azt is,hogy anyós még csak a közelben sem gyújthat rá,és az ő füstös lakásába sem viszem el,míg ennek a veszélye fennáll.

Ezt már rég megbeszéltük párommal,hogy nem hagyjuk máris cigivel szennyezni a pici tüdejét,még úgy sem,hogy a függönyéből dőljön a füst :?
Vendég

Béku: hát erkélyt én is csinosítgatnám már, de majd csak március 2. felétől kezdem csak.... :lol:

Cicus:
Konc Tanárúr, Zeke doki, Szűcs dok és Skriba drnő. Ők 4-en az orvosok.
Mindenki a saját dokiját fogja dícsérni, az én dokim Szűcs dr. :) őt bármikor szívesen ajánlom, ha valaki még nem döntötte el... :wink:
A sok várakozást a kezeléseknél kérded, vagy az első konzultáció miatt? Első konzira kb. 1 hónapra adnak időpontot. A stimukkor pedig ugyanúgy sokat kell várni, mint évekkel ezelőtt is...
Remélem tudtam segíteni :wink:

andrea-1

Andi: köszi az Eszter-híreket!!!

Ezúton is küldöm a legújabb ragacsokat!!! :D
Vendég

Eszter!

Kép

Kép
avarka

Andi!

Nagyon köszönöm a segítségedet.

Én régen a Wiegand Dr-hoz jártam, de most valószínű a Szűcs Dr-t fogom választani.
cicus81
Tatabánya

Andi: az inga-dolgot természetesen megcsinálhatjuk mégegyszer :D

Valamikor elküldtem Neked azt a kínai fogamzásos naptár-módszert is,no akkor azzal is lány jött ki nekem :lol: :lol: :lol: :lol:

ha ezekután fiú lesz,nagyon fog utálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cicus: Szűcs dokinak köszönhetem én is a babát a pocakban ;)
Vendég

sziasztok

Béku, az ingáról...a bnőm sok tanfolyamon járt, köztük több olyanon amin az ingázásról tanultak. Vett is spéci ingát, amit elvitt egy "guru"-hoz megtisztítani. Ők kisfiúra rendeszkedtek be, még a baba sehol nem volt, de már ruhácska igen. Aztán sikerült teherbe esnie, az inga szerint is kisfiú.Szinte hetente ingázott, az mindiig a kérdései közt szerepelt, hogy fiú-e, és mindig fiú jött ki.Rengeteg ruhácskát vásárolt.
A sógornőjének is ingázott ott kislány jött ki, de csak két év múlva fog teherbeesni.A sógornője rá egy hónapra teherbeesett, később kiderült, h fia fog születni.
Ő járt az uh-kra, ott többször mondták, h valószínű kislánya lesz, de ő váltig állította, hogy fia lesz, mert ő érzi.
Eljött a 40.hét.A baba nem akart még kibújni, pedig az inga szerint már 4x ki kellett volna. Azt is kiingázta, hogy oroszlán lesz a csillagjegye, és természetes úton fog születni. Erre a kiírt időpont után 2.5héttel született egészséges kislánya, császárral, szűz csillagjeggyel. :lol: :lol: :lol:
Szóval...háát nem tudom, de biztos van olyan akinek bejön, végülis 50-50% az esély.
Vendég

Sziasztok csajok!

Na felhívtam BMC, főnővérrel beszéltem, nem kell ma menni, holnap kezdjem az injekciót, kedden meg menjek szurikkal a farzsebben! :D :D :D :D

Úgy izgulok ez az első lombikom!!!

Eszter mennek a ragacsok!!!!!!!!!!!!

Mieza
Kitartás, nem sokára babázhatsz!!

Mindenkinek szép napos délutánt!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Hahó!

Sajti: nem akarom elhinni. De ha mégis igaz, ne add fel. Lesz folytatás - tudod Vasikáé!

Eszter: szóval már benn vannak, maradjanak egészségben.

Cicus: üdv itt újra. W már régen nincs, de szerintem megtalálod a megfelelőt. 1020. oldal ott sok info van, Mieza tette fel.

Mieza: Albert még mindig bujócskázik? Nagyon tetszik neki ott benn valami, de szerintem te már kint szívesebben tudnád. Na még egy pár nap kitartás!

Avarka: biztos 2 költözik be? Remélem a 4-nek is megtetszik az udvarlók hada?

Vicky: hát ha nagyon kell ez a bölcsi!? Remélem nem lesz sokat beteg. De tudom enyém baba 3 nap bölcsőde 2-3 hét otthon, óvodában hasonlót alakított.

Esztrella. majd nézz szét időben Hüvi-ben. Ott a végállomás mellett csináltak valami konténerbölcsödét. Avagy nincs a faluban csana? Ja persze az sokkal drágább, de talán annyival jobb is. Kubu biztosan ir róla, milyen is egy jó.

Só és vizesedés: sómentes diéta, mert különben ebből nagy baj is lehet!

üdv kispatak
Vendég

Cicus!Szűcs dokinak örök hálánk! :lol:

Na csajok!Megfőztem(karfiolleves+túrófánk),megkajáltam!Mire jön a baby még a végén belejövök ebbe a háziasszony szerepbe is!

Eszter!De jóóóó!!! :lol:

Én párom egy pzs-vel "jósolta"meg,hogy fiú v.lány lesz! :lol:
(bármennyire is nunus-párti vagyok,azt hiszem kukackánk lesz)
Ma megyek dokkerhoz, nem tudom,hogy vajon csinál-e uh-ot is?!Szerintetek már láthatja,hogy mi van a lába között???

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
nekem ennyi idősen már tutira mondta S a fiút :wink:

Estrella,
vizesedésre tényleg sómentes diéta ajánlott, és sokat kell inni és pisilni is! De tényleg, azzal ha kevesebbet iszol arra serkented a szervezetet hogy azt a keveset mind visszatartsa!

Andikám,
köszi Eszter infót!

Eszter,
de jóóó, már ott vannak a pociban a lakók :D :D :D

Avarka,
igen, egyet is fagyasztanak, tehát ha még terveztek kistesó, lesz lehetőség...mert ez most ugye sikerül a kettőből simán :wink:

Mia,
hajrá első és egyben utolsó, sikeres lombik!!!

Mieza,
barátnőd tényleg nem komplett!
Apa viszont nagyon édes, ahogy törődik veled! Igazi jó férj :)

Breki, Ancsi,
hát lehet hogy az apák érzik a kisugárzásunkból a babó nemét, mert nálunk A bizony 1000%-ig biztos volt a kezdetektől hogy fiunk lesz :)

Kép
judit0713

estrella: Nálunk Barbus a lakás egyik végében alszik a szobájában, én meg a nappaliban szoktam mondjuk tv-zni. 2 zárt ajtón keresztül már csak akkor hallom ha ébred, mikor már nagyon sír. Szóval nekem hasznos volt eddig, most nem tudom mi lehet a baja, de gyanítom, hogy a kisasszony megrángatott valamit. A bölcsiben van protekciónk, de a vezető nő már előtte is mondta hogy lesz helyünk. Itt békáson elég sok bölcsöde van szerencsére. Hivatalos értesítést majd valamikor májusban kapunk. Én már tavaly márciusban arra felé sétáltam Barbussal és leadtam az adatait. Csodálkoztak is, de mondtam hogy jönnöm kell vissza dolgozni. És most hivatalosan is leadtam az adatokat és beadtam a törzslapot a védőnőnek. Szóval érdemes jó hamar elkezdeni intézni. Nálunk a gyereknek és az anyukának is III. kerületi lakosnak kell lennie, különben nem veszik fel a gyereket.

eszter: Mennek a ragacsok a bébikéknek. Most lehetőleg állj meg kettőnél. :)

babu: Egyre többet fogja igényelni a picúr hogy foglalkozz vele. Én is max. akkor jövök mikor alszik. Most is éppen mosogatnom kéne. :)

kisbeeka: Azért a kertépítésnél figyelj hogy a földet jól mosd le a kezedről, tudod a toxo miatt. Várjuk a képet a végeredményről.

Szalonááát akaroook! Olyan izék vagytok, most én is úgy megennék egy kis császárszalonnát.
vicky79
Budapest III. kerület

kispatak: Én sem számítok az elején másra, bár eddig hiába jártunk gyerekek közé, nem kapott el semmit. Remélem ez így is lesz ősszel is, de a munkahelyemen már mondtam hogy számítsanak erre is.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsi: hááát,eleve gáz,ha valaki olyan sűrűn ingázik.
Vannak erre is szabályok,pl. hogy burkot képezzen maga köré,meg a másik köré is,akinek ingázik.

Aki nekem "jósolt",annak nagyon sok esete volt,többek között közös kolleginánk,akinek azóta meg is született a kislánya,akit elsőnek jósolt.

Volt egy legjobb barátnője,akinek az jött ki,hogy nem lesz babája...
Ő nagyon haragudott rá emiatt,aztán kiderült,miért...
Összejött egy harmadik barátnő ex-apósával,akinek nála idősebb gyerekei és már unokái is voltak.
Nemrég volt az esküvőjük,és baba a férfi kora miatt nem lesz.

Amúgy jó tudni,ezt másoknak is üzenem itt a fórumon,hogy az inga a vetéléseket is mutatja....
Tehát ezzel is számolni kell :?

Amúgy ez is olyan,mint hinni Istenben,vagy a Titokban :)
Mindenki másképp gondolja.
Egy biztos,óvatosnak kell lenni az ingával,mert ha valaki túlzásba viszi,annak csúnya következménye lehet... nem részletezném.
Vendég

Köszike a fagyasztással kapcsolatos infókat! Fizetni kell a fagyasztásért?

Kispatak:
Kettőt szeretne a párom és nem szeretnék feszültséget! Tutira megyünk és a hármat soknak érzi :lol:
Húgomnál már megtapasztaltuk, hogy minimum 4 fős személyzet kell a háromhoz 24 órás ügyeletben. :shock:

Kép
avarka

Judit: igen,furi ez a pasis megérzés :)
Én már olyan hülyén éreztem magam,hogy nem érzek még semmit a baba irányából,mármint nem érzékelem a nemét sem,és még ösztönöket sem... :roll:

Remélem ez nem gáz,és később alakul majd ki... :)

Nagyon köszi az ügyvéd-tippet,ma fogjuk felhívni!!! :D

Vicky: ok,igazad van,vigyázni fogok a földdel!! Ma ha végzett párom,elmegyünk bevásárolni,és akkor szerintem holnap neki is esek,már úgy várom!!!! :)
Vendég

Béku
Cukrot és fehérlisztet nem ehetek, számolom a hülye szénhidrát grammokat is, ha ezek után még a sót is ki kell iktatnom, harakirit követek el…
Elvileg mindenki ilyenkor kívvánós, én meg szenvedek ezzel a hülye kajával…
Na jó, maradjak csöndben, legalább itt a baba a pocakomban…
Tudom, hogy sót nem szabad, de hátha van más ötlet is :)
Mondom, az inga nekem mindkétszer lányt mutatott, viszont a megérzésem fiú volt…
És hallgass te is a megérzésedre, ami kislány :)
Na meg látod, Andi is olyanokat kívánt, mint én és 100%-ig kislány :)
A kerttel meg vigyázz, én úgy tudom, nem szabad a toxo miatt földet túrni, csak kesztyűben!

Andi
Légzésfigyelőt mindenképpen szerettem volna, bár férj szerint hülyeség….
Egy unokatesóm már felajánlotta az övéket, mondjuk elég öreg, mert a gyerekek már bővel iskolába járnak, viszont ma írt a svájci unokatesóm, hogy van nekik egy vadi új és szívesen elküldi azt is… Az azért csak megbízhatóbb!
Bébiőr marha olcsón van az ikeában, nem tudom, megbízható-e…
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50130419
A rucikat meg május közepén tudja elküldeni, akkor még lesz bő egy hónapom beszerezni a hiányzókat, de remélem nem kell sokat, azért van már így is…

Eszter
Gratula, kismami!!! :)

Ancsi
Doki már simán láthata a nemét, azt hiszem Juditnak látták a legkorábban, de a 12 hét környéke rémlik nekem…
Na tovább olvastam, írta is :)

Judit
Hetek óta rengeteget iszom! Férj már mondta is, hogy olyan, mintha cukorbeteg lennék, mert állandóan szomjas vagyok, egy esti filmnézésnél (sima egy órás sorozat) lecsúszott a másfél liter ásványvíz, és egész nap ezt csinálom…

Vicky
Na ez nem jó hír…
És ha valahol nincs bölcsi, de vissza kell menni dolgozni, akkor le van sz*rva az ember?
Nyilván senki nem azért megy vissza dolgozni, mert felveti a pénz és akkor még magánbölcsit fizetni, fasza… Ilyenkor azért kikelek magamból, mert mióta dolgozom, 100%-osan be vagyok jelentve és minden után adózom, de ha kell valami, oldjam meg fizetősen…
Bocs, nem te tehetsz róla :)

Kép Kép
estrella22

estrella,
ööö, akkor sajnos nincs több ötletem :roll:
Bölcsi: nálunk is hasonló a helyzet, csak magán intézmény jöhetne szóba, ezért lesz jó hogy apa megy gyed-re. Bár valószínűleg a nagymamák is vállalnák, hiszen mindketten nyugdíjasok addigra, de én azt nem tartom annyira jó ötletnek. Szeretem őket, tök jó fejek, de anyumra se bíznám állandóra jó szívvel, és persze anyósra se :roll:
Bébiőr: ezt nekünk is kell majd venni, mert ezt bizony még javában használja majd sógornőm mire nekünk szükség lesz rá.

Breki,
óvatosan a kerttel, egyrészt a toxo miatt, másrészt szerintem még ráérnek a növények, jöhet még nagyobb fagy és akkor oda a munkád gyümölcse!

Avarka,
a fagyasztásért nem kell külön fizetni, majd csak a beültiért.

Kép
judit0713

Estrella: én valamiért évekig hittem,hogy 2 lányunk lesz,ez tökéletesen illeszkedett párom elképzeléseibe is,megbeszéltük,hogy nekünk 2 gyerek tökéletes lesz :D

(mindkét jóslat később jött csak)

Aztán a legutóbbi eset miatt elbizonytalanodtam,hogy mi van,ha tévedtem én is,meg az is,aki jósolt,és esetleg fiú.

Szóval nekem nincsenek efféle ösztöneim,hogy érezzem...
Miközben más téren nagyon durva megérzéseim szoktak lenni,párom szerint boszorkány vagyok...

Ja,ingáról még egy furcsa dolog: a jelenlegi állapotot mutatja csak..
Tehát hogy abban a kapcsolatban,abban a helyzetben mi várható.
Ha később új partnere lesz az embernek,ez is változHAT. :)
Olvastam róla példát,és nem hülyeség :)
Vendég

Ja igen, Estrella jól emlékszik, nekem már a 12 hetes kombináltas uhun mondták hogy kispasi, csak nem akartam elhinni...aztán 14 hetesen már tutira mondta S is!

Kép
judit0713

Éééés, ma vagyok pont 20 hetes, tehát elvileg félidős :D
persze majd csak akkor tudjuk meg hol volt a fele, ha már kezünkben tartjuk Mócinkat 8) :lol: 8) :lol:

Kép
judit0713

Judit: persze,vigyázok.
Most még csak felásni kell a kártevők miatt,később jön az ültetés :)
Mindenképp kesztyűben fogok dolgozni,főleg mert amilyen peches vagyok,egyből össze-vissza fogom szúrni magam valamivel :D

Ráadásul ha párom is itthon lesz az eseménykor,tuti nem fogja engedni,hogy én csináljam,pedig kéne egy kis sikerélmény :)
Vendég

"Morgen" Drágáim :)

Előszöris nagyon nagyon köszönöm MINDENKINEK a drukkokat, azoknak is, akik másik topikból, azoknak is, akik szeretet és drukk-hullámokat küldtek sms-ben, és a zugosoknak is :D Nagyon jól esik, sok sok pozitív energiát ad, és örömkönnyeket csalt a szemünkbe :D
Mától ügy látom, nem nagyon tudok egyesszámban beszélni :lol: :lol: :lol:

Már itthon az ágyikóban.
Képet majd nemsoká lebűvölöm a telóról...jó csíkos lett, úgyhogy tekintettel a farsangi szezonra, Két kis csöpp Drágaságunk máris zebrának öltözött :)

vv: febr. 21-én :D

most visszaolvasok, és jövök! :D

Avarka!
Csak megütötte a szememet a kérdésed!
Igen, fagyasztanak 1 babót is, és sikerrel fel is ébrednek...Andinak, nekem is volt ilyen :)
és meg is tapadt (bár nekem 5 hét után felszívódott, de ugyanolyan életerős kismanók az egyke jégovisok is!!!!)

eszter82
Budapest

Judit: gratula!!!! :D :D :D
de klassz :)

én még csak a harmadán vagyok túl :D
ha minden jól megy,21-én megyek 4D-sre babanemet nézni,úgyhogy akkor véget vetek a sok találgatásnak-remélem!! :)

Persze kérdéses,mennyire lesz szemérmes :lol: :lol:

ha fiú,akkor azért biztosabban meglátszik már korábban ;)
bááár,mutatok valamit:

avagy hogyan alakul ez a babánál külsőre: http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
Vendég

estrella: Teljesen igazad van. Sokszor sokkal praktikusabb lenne oda hordani a gyereket oviba, ahol dolgozik az ember. A magán bölcsiről Kubu tud neked többet mondani. Talán felvehető a gyerek másik kerületbe is, csak gondolom a kerületesek az elsők. Állítólag ide is sok szentendrei anyuka akarta íratni a gyereket, de nem lehetett. Remény sem tudta még beíratni Ádit hozzájuk, mert Remény a kocsi miatt vidékre van bejelentkezve és így Ádi is. Most ők mennek vissza majd a bmc-be, szóval lehet hogy náluk nem kell majd a bölcsi, de nem vették fel Ádit.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella, amit tudok persze megteszek. Rudi barátom meg csak este van, néha.
Ne gondolj arra milyen volt a sógornőd, te szép kismami leszel végig.

Béku, mindegy ki lakik a pociban. Hidd el nekem. Én is mindig lányt szerettem volna. Meg is lepődtem hogy fiú, persze apa tudta, „Fiút csinált”. De imádom hogy neki én vagyok a legjobb a világon, belém szerelmes, elakart venni feleségül (már persze más a kiszemelt).

Cicus, január 5-én február 17-re kaptam időpontot.

Judit, gratula 20. héthez.

Eszterék, továbbra is drukkolok nektek. Pihenjetek sokat.
franci

Egyre többet gondolok a holnapra... kellemes izgalom fog el!

Eszter!
Nagyon szurkolok!

Kép
avarka

Juditkám: Gratulálok a félidőhöz!!!! :)

nekem meg képzeljétek el ez alapján, amit egyszer Békutól kaptam 100 nap van vissza a célvonalig!!!! :)
http://babystrology.com/tickers/baby-ti ... =%22180%22

Juditkám és Béku: ilyen bébiőrös témában nem tudom, hogy nézelődtetek-e már.
A helyzet az, hogy az egyik kolleganőmnek van egy eladó Angelcare ilyen cuccosa. Annyit tudok róla, hogy 25-ért vette, a gyerek most márciusban lesz 1 éves, már nem fogja használni és nekünk féláron, tehát 12,5-ért eladná, pár hete hívott fel ezügyben. Merthogy el akarja adni és elsőnek ránk gondolt. Akkor a pontos típusára nem kérdeztem rá, örültem, hogy így megtalált az ajánlatával, de a neten megnéztem az Angelcare 301-es szokott ilyenáron lenni (mármint az új árát tekintve).
Időközben kaptunk egy még remekebb ajánlatot, az egy típussal feljebb levőre, tesóm ismeretségéből, az Angelcare 401-esre 20 ropiért, és végül azt választottuk.
Viszont a kolleganővel azóta nem beszéltem, úgyhogy nem mondtam vissza az A301-es modellt.
Ha valamelyikőtöket érdekli akkor megkérdezném azért a pontos modell típust (bár mondom, szerintem a 301-es az az ára alapján) és ha kellene, akkor lebonyolítanám vele a bizniszt és lehetne féláron egy ilyen amelyikőtöket érdekli!
CSak az lenne a kérésem, hogy döntsétek el hamar, mert szólnom kéne, ha nem kell, hogy adja el expresszen, vagy ahol gondolja.... :wink:

andrea-1

Avarka!
Nem ám 20 lesz az a szuri, hanem kb 100-120db :D Szerintem jól döntöttetek, hogy 2 manót kértek vissza :D hiszen Vivi is tök jól berendezkedett annó, és a Tesód se semmi megtapadóképességű baba alapanyagokat tud kreálni :D

Na, Béku!
Kíváncsi leszek a 21-i uh-re, hogy akkor most az inga nyert, vagy sem :D

Ann!
Közvetlenül a beülti előtt kell fizetni! Ha nem ébrednének fel, storno az egész... de fel fogna ébredni, nyugi :D

Csajok!
Egyétek csak a szalonnát, mert kell a baba idegrendszerének a fejlődéséhez!!!!! Nem véletlenül kívánjátok :D

Zsu!
Ezen az ingás stroyn nagyon röhögtem :D :D :D

Ancsi!
Szerintem már lehet sejteni a dolgokat... :D
Kíváncsi vagyok, mit mond a doki!!! Izgiiiiiiii :D

Vicky!
Igen, a 2 babát lőttük be :D leegyeztettem Lintnerrel, K és K2 ügynökkel, a műtősnőkkel, mindenkivel :D ígérem, nem teljesítek túl ezúttal :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?