Franci
Pedig fontos lenne tartani az étkezésben a napirendet… és nem túrórudival kezdeni

De az nekem is hiányzik
Miért kaptál reggel lebaszást?
Nekem sajnos nem csináltak IR-t a BMC-ben, nem tudtam kisírni… Pedig az volt a baj, magánban megcsináltattam, diétáztam, aztán jött a spontán baba azonnal…
Vicky
Hasznos a bébiőr? Én még nagyon gondolkozom rajta...
Barbust simán felvették a bölcsibe?
Én nem tudom, mikor kezdjem el intézni, nálunk nincs, Pestre meg nem tudom, felveszik-e valahogy... De muszáj lesz, mert jönnöm kell vissza dolgozni.
Ancsi
Hidd el, én is megdolgoztam a jutalomutamért, nem a két szép szememért kaptam

De attól még tüske marad...
Én egy hónappal a pozitív teszt után már megvettem a kiságyat, a 12. héten meg a babakocsit, úgyhogy vásárolhatsz pár dolgot szerintem nyugodtan
Bár lehet engem is hülyének néztek...
Szerintem a buborékolás nagyon más, mint amikor a beled szórakozik...
Kubu
Migrén elmúlt?
Látom neked is van bébiőröd, jó találmány? Mi ugye kertes házban lakunk, de szerintem nem merem majd nagyon egyedül hagyni...
Remélem én is el tudom majd intézni a bölcsit...
Tényleg, azt meg lehet valahol nézni, hogy hivatalosan hova tartozik az ember? Vagy ha helyben nincs bölcsi, akkor nem tartozunk sehova?
Marci nagyon leleményes a homokkal
Béku
Ó, én is csupa ilyen kaját kívántam, töpörtyű, kolbász, téliszalámi, zsír
Már akkor mondtam, hogy tuti kissrác, de mondjuk nálad ezt nem ugyanaz egy alkalom töpörtyűzéssel
Inga: nekem mindkétszer kislányt hozott ki, mikor már terhes voltam, pedig fiúra koncentráltam... Én nem hiszek benne. És előre megkérdeztük, mit hogy mutat, szóval ott még működött a dolog

Csak a golyókat nézte el

Nekem sem mondták el előre, melyik jel mit mutat...
Andi
Én mindig gyomorégős voltam, természetes dolgok közül csak a tej vált be, de ezt hiába mondom... Kakaóként is utálod? Bár akkor abból is valami cukormentes jöhetne csak...
Pancsi
Gratulálok!!!
Zsuzsó
Nagyon édes az első ruhaszerzemény
Mieza
A barátnőd nagyon durva, mit képzel már magáról??? Helyes, hogy nem hagyod magad!!!! Most hazudhatna mást, hova megy hogy tisztázzátok a dolgot, de fura barátnő az ilyen!
Elhiszem, hogy rossz ez a tehetetlen várakozás, F. nagyon jó fej, hogy próbál kimozdítani!
Eszter
Mennek a drukkok!!!!
Ann
Örülök, hogy bejött a hotel!

Nagyon szívesen!
Avarka
Négyeskét sajnálom

De drukkolok a visszakerülőknek!
Terhes nőt megcsalni, ez gusztustalan!!! Hú, meg tudnám ütni az ilyet!
Szerencsére férjemnek nagyon tetszik, ahogy gömbölyödöm...
Csajok, nekem meg nagyon fura volt, hogy eddig semmit nem híztam, most meg egy nap alatt (de tényleg, minden reggel rápattanok a mérlegre), másfél kilót!
Este nézem, hát szép vizes a lábam…
Basszus, még csak jüvő héten kezdem a 6. hónapot! Mi lesz így a végére? Sógornőnek elefántlába lett kb 9. hónapra…
Van valami tuti bevált praktikátok???
Mondjuk az elmúlt időszakban rengeteget ittam, állandóan szomjas voltam, lehet, már tartotta vissza a vizet a szervezetem…
Amúgy picit kezdek jobban lenni, talán megúszom a betegséget…
Bár ma egy másik (új) kollegina akasztott ki teljesen, majdnem visszaküldtem az anyukájába, de inkább kidühöngtem magam a főnökömnek, már neki is meggyűlt vele a baja egy hét alatt!