A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Andi: köszi a tippet,nagyon aranyos vagy!!! :D
Sajnos én most nem költhetek többet a hónapban,mert anyumnak kell segítenünk anyagilag,így legközelebb márciusban költekezhetek tovább baba-ügyben. :)

Most meg kell elégednem a babaággyal,amitől nagyon boldog vagyok!

Juditnak amúgyis hamarabb lesz rá szüksége,de tényleg köszi,nagyon jó ajánlat!! :D :D :D
Vendég

Andi: klassz,hogy épp 100 nap :D

én az enyémet nem néztem,mert kezdetben ahogy mutattam is,elég gnóm volt :D :D :D
de mindjárt meglesem,most hogy néz ki az enyém :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter!
Milyen 100-120? :shock: :shock: :shock:

Kép
avarka

Vicky: hát jó résen voltál bölcsöde ügyben. Kár, hogy vissza kell menni dolgozni, de tudom hogy sok esetben a pénz nagy úr. Ha nálunk nem ilyen lenne az anyagi felállás, én sem lehetnék most sem itthon, meg több évig sem, ahogy tervezem... :roll: :roll:
Viszont az ismerősünk 1 évesen adta be a gyereket bölcsibe, és most januárban volt a kisfiú 2 éves. Szókincse olyan, hogy lef...som a lábamszárát!!! Komplett összetett mondatokban beszél!!! Énekel és verseket szaval!!! Bölcsiben vegyes csoportban van és kifejezetten jó hatással van rá a nagyobb gyerekek tárasága, ezt alá kell írjam. El is gondolkodtam, hogy na erre én képes leszek-e, vagy lesz egy muja kétévesem ehhez a gyerekhez képest majd??? :shock: :shock: :shock:
Szalonna: hát császárszalonnám sajna nincs, de sima füstölt húsos szalonna - házi van, úgyhogy ha errejárnál véletlen a 16ker szélén, ugorj fel pár katonára, szívesen látlak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: Na kisanyám, bocs hogy beleugatok, de tán nem az ásásban kéne a sikerélményt kiélned. Ásson apjuk (szeritem nem fogja hagyni Neked úgyse.... :)....), Te meg majd irányítod max. mit hol menyit... az is sikerélmény lehet ám!! De tényleg, az ilyen fizikai jellegű megmozdulásokat gondold át, nehogy baj legyen!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Kínai fogamzásban nekem is lány jött ki...de az effélékben annyira én nem hisz, mert akkor mindenkinek lányának kéne lenni akit úgyérint a dátum mint engem.... :shock: Ez kb. olyan mint a Jónás módszer... :lol: :lol:

Ancsikám: Áruld már el, pzs-vel hogyan lehet megjósolni bármit is???? :lol: :lol: :lol:
Tényleg jó kis háziasszony válik Belőled majd mire megjön a kis-Miss :lol: :lol: :lol: Túrófánk... hmmmmmmm..... hát ennék én is, csak nem merek, jövő héten megyek a terhelésesre.... Bár hétvégén lesz kísértés, Mekiben valami új kaját próbált Rajó (valami New York cucc) én gyerekem meg imádja az ilyen szemét kaját... úgyhogy.... :shock: :wink: :wink: :shock: :shock: :wink: :wink:

Mia: Ne izgulj az első lombik miatt! :) Holnap indul a mandula!!! Juhéjjjjjjjj! :)

És végül de elsősorban: Eszterkém: Hát nem tudok már mást írni, mint amit eddig is!!... MInden idegszálunkkkal......: :wink: :wink: :lol: Pihi-sokfolyadék-fehérje-kapaszkodás... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku: Az lemaradt, hogy nem most kell fizetni... annó mikor felajánlotta én is mondtam neki, hogy nálunk van egy prioritási sorrendünk (festés-bútorvétel-kocsivétel és utána a kisebb dolgok, mint pl ez is) és abban maradtam vele, hogy április legelején vennénk csak meg Tőle.... :wink: Szóval ha így érdekelne v. Téged, vagy Juditot, szóljatok :wink:

andrea-1

Avarka, hát a progis szurit úgy tudom nem csak 2 hétig kell szúrni... :) Ugyanúgy mint a crinoe, vagy a sima p.golyó, az utró, ezt is a 12. hétig fogod nyomatni!!! A baba/babák 12. hetes koráig!!! :wink:

andrea-1

Avarka!
ahogyan Andi írja...3-3,5 hónapig! :)
csúnyán szólva azért nem írja fel az egészet az elején tanár úr, mert ha ne adj'Isten nem sikerül, ne váltsa ki az ember az összeset!!! :)

eszter82
Budapest

Andi: nem az ásás lenne a sikerélmény,hanem maga az ültetés,hogy mit hova,stb :D

nem a fizikai része érdekel engem feltétlenül,de végre lesz egy kis kertecském!!!
Igazi kis veteményes :)

Ja,és nem is olyan kicsi,hiszen a kertet egyáltalán nem használjuk semmire (erre nem vagyok büszke :roll: ),úgyhogy akár az egész az enyém :)

Egyelőre csak olyat és úgy ültetek,hogy ha tényleg eladjuk a kérót,akkor ne fizessek rá nagyon,hogy itt kell hagyni :D

Babaőr-témát átbeszéljük a zurammal,most minden vásárlástól eltiltott,mert hogy engem így lehetetlen bármivel is meglepni... :roll:

Fogok kapni ugyanis egy bolát,ezt elárulta,nehogy megvegyem én :D
Vendég

Jólvan Béku, férfiember ás, asszonkája meg szórja majd a magvakat... az még megengedett :)
Beszéljétek át, akkor várok pár napot mielőtt visszamondanám a cuccost, ez vonatkozik Juditra is ha Őt érdekelné... vagy más esetleg? nehogy sértődés legyen, hogy kihagytam Valakit :) .... :wink:
Nem tudtam elsőre, hogy mi a fene az a bola.. elkezdtem keresgélni gugliban, aztán leesett, hogy az a csengős cucc a nyakba, amiről már beszéltetek :)

andrea-1

Sajti: nem írok semmit... szeretünk! :cry:

Eszter: mindannyian nagyon drukkolunk nektek!

Mieza: ha a párod a Lágymányosi hídnál dolgozik, akkor esetleg a 11 vagy a 22. kerület?
Én mióta Bp-i vagyok itt lakom, nagyon szeretem! Kicsit drága, de pl. a 22 kerület Budatétényi részében (Rózsakert) már egész jó áron lehet kapni családi, kertes házakat.
És a ValóVillához is közel lennétek! (Vicc...bocs!) :D

Ma felhívtam a BMC-ét... kíváncsi voltam, hogy ez a homeós bogyó, amit a nőgyógyászom adott Bromó helyet, levitte-e a prolaktint.
A recepciós felkapcsolt Sz. doktorhoz, aki azt mondta, utána néz, holnap délelőtt hívjam vissza.
Csak azóta eszembe jutott, h a BMC-ét nem nagyon lehet délelőtt elérni! Nekem eddig csak kb fél 1-fél 2 között sikerült.
Mit gondoltok? Próbáljam azért délelőtt is?

Kép
lujzici

Andi: igen,azaz :D
A csengettyűs lánc :) Én az egyik barátnőmön láttam először,és nem tudtam,hogy funkciója is van,de annyira helyes volt,ahogy rálógott a szép kerek pocakra :D

no,nekem meg elkezdett feljebb mozdulni a pocakom...
eddig kizárólag a köldököm alatt domborodott,de most már feljebb,mondjuk legalább ismét tudok "majdnem-hason" aludni,ezért nagyon hálás vagyok!!!

DE!! Éjjel felébredtem megint,hogy menni kell a mosdóba (ez a halálom!!),de iszonyú fájdalmas volt kikelni az ágyból,és sajnos rendszerint így megy.
Nem tudom,hogy miért,hogy a hólyagomat nyomja ennyire,vagy mi,vagy hogy a vas miatt áll bennem minden 2 napig....

Az az oldaltfekvős felkelés a legkevésbé kényelmetlen ilyenkor...
Sajnos nem tudom azonnal lerakni a lábam oldalra a padlóra,nem olyan az ágy :?

Dokinak mondtam kedden,hogy itt-ott fájdogálok állandóan,de megnyugtatott,hogy "csak" a belek...
Csinálják a helyet :D

nagyon durva görcs volt éjjel,nem bírtam kiegyenesedni,de megintcsak nem lent fájt (hál'Istennek),így nem ijedtem meg.

Talán sűrűbben kéne mennem mosdóba,hogy ne nyomódjon annyira... Mániám,hogy sokáig húzom a kimenetelt....
Vendég

Lujzici: próbálkozz reggel,nekünk ment ;) :D
Vendég

Sajti most látom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ölellek!

Andikám nekünk Angelcare ACR 301R légzésfigyelőnk van. Direkt ilyet kerestem, mert az postintenzíven is ilyen volt minden kiságynál. Nagyon megbízható, nagyon meg vagyunk elégedve. Egyszer sem riasztott tévesen (sehogy sem). Ez a drágább típus, mert két lapos az érzékelője, elmászni nem tud róla és szülői egység is van hozzá, tehát bébiőrös, ez szuper dolog, mert egyből meg lehet hallani ha fent van, mocorog, sír stb. Nálunk külön van a kicsiBalu, tehát enélkül nem is tudom hogy lenne. A 401-es még szupbb lehet!

Maccs
vörösmacska

Maccs: igen,ezért szeretnék én is ilyesmit,mert szeretném,ha a baba külön szobában lenne,de ez megnyugtatna :)

Andi: én szerintem apa tuti belemegy majd,nagyon édes,ahogy a babás dolgok mellett érvelek neki,hogy nekem mire miért lenne szükségem,és úgy mosolyog rajta :D

Szóval ha Juditnak nem kell,akkor lééééééccccci ne adja másnak! ;)

Ez a hónap gáz csak,mert egyrészt kiságy,másrészt itt a gáz elszámolás... plusz anyumat megnyugtattam,hogy hó végén tudunk majd segíteni anyagilag (nem kapott fizetést az egyik munkahelyén...)

De a március már okés lesz :D még szerencse,hogy ez a legrövidebb hónap :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Macsikám! De jó látni!! :)
Hogy vagy??? Hogy vagytok?? :wink:
Igen, kolleganő is nagyon dícsérte ami Nekik van, 1-szer se riasztott be tévesen...... és mondta, hogy két ilyen érzékelője van, az alapján meg az ára alapján azonosítottam be, hogy a 301-es lehet nekik :)
A 401 ahogy néztem a neten ennek a "következő kiadása", valamivel többet tud, de ha nem lett volna a 401-re is ajánlat, mi a kolleganőjét vennénk meg... csak hát az én Rajóm, tudjátok milyen kütyü őrült... :shock:
Iza nálunk is kezdettől fogva a saját szobájában lesz. A szoba kicsi, így már egy ágy nem fér be, hogy ott aludjak esetleg Vele, ezért megnyugtató, hogy lesz egy ilyen kütyünk... :wink:
Balázskát Kis Drágámat puszilgasd össze lécci a nevemben!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Béku: mondom a pénz része miatt ne parázz... :) Dani baba addig használja úgyis míg a biznisz le nem zajlik, hisz Ő is még csak most 10,5 hónapos :)
És mondta a csaj, hogy semmi gond az anyagi részéve, le is fixáltuk hogy legkésőbb márc. végén- április elején leboltojuk :)
Ha azt mondja valamelyikőtök hogy kell, akkor csak megerősítésként fogok a kolleganővel beszélni a dologról, elkérem a pontos típust, azért ne találgatásra ajánlgassam.. :shock: :wink:
Viszont ha nem kell, akkor szólnék neki már mostanában, hogy ne legyek már paraszt, hogy utolsó pillanatban mondom le... azért is ajánlottam fel, mert szeirntem elég jó áron kínálja, és inkább Nektek legyen ennyirét, mint egy vad idegennek... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: akkor amiatt nem kell szólnod,hogy nem kell,ez tuti ;)
én szívesen elhasználom majd :D

jujj,párom is nagyon kütyümániás... :shock: de szerencsére a baba-dolgokba nem szól bele,persze mindig érdklődik,mit találtam,együtt megnéztük az Ikeában is az összes babaholmit,de valamiért mégis rám bízza :D

egyedül ágynemű garnitúrát választott ő (még nem vettünk,csak kinézte),a többiről csak véleményt mond,de hagyja,hogy kiéljem magam :D :D :D
Vendég

Az gáz,hogy tegnap du. és ma összesen megettem fél kg málnát??? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem tudtam,mennyi volt benne,csak ettem este is 2X belőle,nagyon jólesett,aztán már reggelire is,meg ebéd után :roll:

párom szívbajt kap,hogy máris elfogyott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku: kb. hánykor reggel?

Kép
lujzici

Lujzici: hááát,én minél korábban próbálkoznék.
Ha csak eredmény kell,azt a recepciósok meg tudják nézni,ha dokival kell beszélni,akkor viszont picit később,de még a beavatkozások előtt...

Nehéz ezt megmondani,hogy mikor érdemes,különféle időpontokban telefonáltunk oda mi is.
Vendég

Lujzi: 8-kor szokott egy viszonylag rövidebb értekezlet lenni. Max. 10-20 perc. Akkor ne hívd, mert biztosan nem fogsz tudni beszélni Vele.

A reggeli beavatkozások nagyjából 9 és fél 11 között lezajlanak, akkor megint necces, hogy elérjed, mert soha nem lehet tudni melyik doki van lent a műtőben meddig és milyen sorrendben dolgoznak :shock: .... utána rendel fent a rendelőjében, majd dél körül jönnek a beültik kb....
Szóval vagy próbáld 8 előtt vagy fél 9 és 9 környékén. Vagy 11 körül, ha délelőttöt mondott...... Esetleg kérd meg Hildát az asszisztensét, hogy segítsen, ha nagyon nem tudod Sz-t elérni, biztosan átadja Ő is az üzenetét... :wink:
Nekem mikor hívni kellett 2 hete, 11 órát mondott, hogy azután keressem... Hívtam 11 után kicsivel, még a műtőben volt, de utána sikerült nemsokkal rá beszénem Vele.... :wink:

andrea-1

No,szerencsére Andinak konrétabb infói vannak :D
Vendég

Andika tudjátok.... alapos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Volt épp elég ideje kifigyelni a bmc-s menetrendet.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Köszi lányok! Akkor 11-kor fogom!
Tulajdonképpen inkább amiatt agyalok, hogy eleve a recepción fel fogják-e venni a telefont?
Mert baromi nehéz elérni a BMC-ét...

Kép
lujzici

Lujzici: légy kitartó! ;)
sajnos ott mindig sokan vannak,úgyhogy ez előre nem látható!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Eszter!

Nem láttalak :-( Nem mintha megismernélek .-) :-) de azért figyeltelek, meg hátramentem a növérkéhet de mondta hogy még nem jöttetek meg. Vittem neked finom édességet... de majd máskor.

Mátol megy a gonap+gonalF+pergov

Hétfő vv :-)

Üdv Andi

Üdv!
Andi
kisborso

sajti
ölelést küldünk mindenki, de várom majd a holnapi jelentkezésedet.

eszter
milliónyi kamion szállítmány ragacsot küldök hogy tuti megtapadjanak jó helyen.

Andi
igértem farsangos képet most jutottam el oda hogy tudom küldeni Fülest neked.

Kép füles

ezt muszály elküldenem nektek, Apa áthív szoptatás kellős közepén nézzem meg mit csinál Filip, ezt érdemes volt megnéznem.....
Kép

Kép Hanna mai képe

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné!!! :)
Számítógépeset játszott???? :) Eszem az édes szivit!!! :)
Nagyon jó a farsangos kép!!!! Köszönöm szépen! És a kis Hanna is! :wink:

Lujzi, több bmc-s telószám is van, nemtudom megvan-e mind... 458-4579, 4580, 4640, 4633 (nekem ezek vannak meg régről)... talán így könnyebben sikerül elérni őket.. :wink:

andrea-1

andi
igen a drága, ugye Apja Anyja sokat ül a gép előtt aztán megtanulta, meg kedden voltunk vele vissza a fülészetre és bejelentkezéskor ott is gépre vitték fel az adatait és ma azt játszotta hogy nekünk kellett menni a fülorvos bácsihoz és ő mondta h merre találjuk :)
mindjárt 5éves de olyan esze van hogy csak lesünk néha....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

judit
neked is gratula a félidőhöz

béju
rád is sokat gondolok, már én is agyalok a szép virágos kiskerten itt az új helyen.

ma voltam vásárolgatni egy kicsit, vettem olyan szép igazi baba rózsaszínű fonalat, majd ha lesz egy kis időm ami ugye most nincs akkor csinálok új takarót a kicsi lánynak belőle.
nem tudom hogy írtam-e nektek hogy péntekenként járok patchwork tanfolyamra, tök jó és már csináltam új blokkokat, majd fényképezek és ha érdekel benneteket megmutatom, régi vágyam teljesült ezzel.

avarka
sok sikert a 2 babóhoz és pihenj te is sokat meg sok fehérje nekem ez volt a nyerő Hannához.
olyan édes hogy nem győzünk betelni vele a férjemmel mert már elfelejtettük hogy Filip milyen cuki is volt ilyen kicsinek.....

ann, zsu, vicky, woody, vnbeni, ildi..... és mindenki más rátok is gondolok csak sajna az időm véges, etetés van újra.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné! Micsoda jó kép ez Hannáról, nagyon szépséges mosolygós.
Filip meg ezzel a számítógépes játszással egyszerűen zabálnivaló. Annyira édes!!!!!! Miket ki nem tud találni. És látom készített színes monitort is. Én kész vagyok az ilyen jelenetektől, engem annyira meghatnak...
ann74

Csajok, a hoxás májusin említettek valamit... én elkezdtem nézni... tök odavagyok tőle....
Szóval fiatal pár házi videóra vette a csaj terhességét kis 6 perces filmecskékben, azt írják 22 rész, végig a 9 hónapot video-dokumentálják, hétről hétre... :) én eddig 3-at néztem meg... de tüneményesek :wink:
Ha érdekel valakit, úgy találtam meg, hogy gugli: katiban a baba
Ez a linkje:
http://www.videoklinika.hu/video/katibanababa_01

Sztoriban most én a 10. hétnél tartok náluk, de olyan jó volt feleleveníteni... :wink: :wink: Bár más élete, de szerintem érdemes megnézni ha van egy kis időtök.... :wink:

andrea-1

Érdekesség: február 4-18 ig növő hold van!

Amikor az újhold D betűt formázó vékony sarlója feltűnik az égen, már a növő hold fázisában van. Ez a legjobb időszak minden új dologba kezdéshez. Ebben az időszakban magunkhoz vett vitaminok, ásványi anyagok hatása különösen jelentős.

horoszkóp, asztrológia :
Ekkortól kezdve két hetünk van arra, hogy mindenben gyarapodást érjünk el. Minden, amit ebben az időszakban juttatunk a szervezetünkbe, kétszeresen hat, növő holdnál, és teliholdnál több gyermek születik. A növő hold hatása, segít új kapcsolatok létesítésében, és a régi kapcsolataink felelevenítésében is. Arra azért vigyázzunk, hogy ilyenkor hajlamosabbak vagyunk arra is, hogy többet együnk, nassoljunk a szükségesnél. Szexuális vágyaink is fokozatosan erősödnek. Ha a növő hold fázisában vágatjuk a hajunkat, gyorsabban nő és dúsabb is lesz.

Kép
avarka

Andi köszi, nem volt meg mind. :-)

Hát akkor kitartó leszek!

Kép
lujzici

andi: Köszi a megerősítést a bölcsivel kapcsolatban, remélem Barbus is sokat fog tanulni a többiektől. Ő is sokat tanul az itteni haverkáktól, pedig azok csak max. fél évvel idősebbek. Mászni is azért tanult meg olyan hamar, mert Colin Ákosát utól akarta érni. :) Ha már lenne kocsink, szívesen át is ugrottunk volna szalonnázni Barbussal. Ő is szeret mindent, amit mi eszünk.

lukacsne: Én üveg festékezni kezdtem el, kapott Barbus egy kis madarat és nagyon szereti. Most vettem én is és az első munkám, hogy a tenyér lenyomatát megörökítettem ezzel a festékkel és felragasztottam a tükörre. Csak állandóan le akarja szedni. :)

Légzésfigyelő: nálunk volt hogy még a két laposnál is beriasztott tévesen, mert Barbus egész a rácshoz tapadva aludt. Az érzékenységén állítottunk és akkor már nem riasztott. Most a bébiőrzővel lehet valami, néha nem működik. A miénk angelcare 201-es, én tesz veszen vettem.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku azért én másfél hónapig Baluval csöveztem a szobában egy vendégmatracon :wink: . Nem mertem magára hagyni eleinte éjszaka, még így sem, hogy figyelő van. Nekünk is kicsi a szoba, meg ugye Kittuci ágya is bent volt sokáig és nagyon szűkös lett volna állandóra egy felnőtt ágy.
... hozzáteszem Kittu ágyhelye még mindig megvan, ott tátong az üres hely, még azóta sem rendeztük el az űrt a szobában :cry:

Avarka drukkkkk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Filip milyen ötletes, tök cuki :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

Maccs: persze,sokáig aggódhat az anyuka a babácska mellett,de azért csak megnyugtatóbb a légzésfigyelővel,babaőrrel :)

Lukácsné: hááát,az a kép Filipről,hihetetlen!!!! :D
Annyira jó,és ötletes :)

Ti is sokszor eszembe juttok!!! Hanna tüneményesen szép!! :)
Azok a gyönyörű szemek... ;)
Vendég

Béku, már mindent kipróbáltam, több körben is  Nekem egyik hashajtó sem hat, csak a Stodalax, abból is csak a 2 szem egyszerre… azt meg nem mertem, mert annak is csak 12 óra után van hatása és azt azért nem kockáztattam volna meg, hogy épp közben :D ))

Avarka, két hetet???? Hát, addig tuti nem fogom. Neki se lenne jó, ha egy hót depi anyuja lenne. A mainap jó volt, szinte egész nap aludtam… ááááááááááááááá
Nekem is volt hasonló történetem. A legjobb haverom és a legjobb barátnőm összejöttek. A csaj csalta, hülyére vette…stb. Én nem bírtam tovább nézni és szóltam a srácnak, mire mindketten teljesen megharagudtak rám… (pedig finoman szóltam.) Azóta is együtt vannak, velem nem beszélnek. A csaj csalja, a srác szenved. Hülye voltam, hogy beleavatkoztam, sokat tanultam belőle!!!
mennek a hajrák holnap!!!

Estrella, sok ásványi anyagot tegyél magadba, a vizesedés attól van. Hát, a kilok most már így ugrálnak :D A végén majd jobb lesz kicsit, lelassít!

Andi, én sem falazok, ha a srác megkérdezne, megmondanám az igazat. Mi a f-ért nem kérdezett meg, hogy belevonhat-e a falazásba??? Attól, mert ő hülyére veszi a pasiját, én tisztelhetem, nem?
Egy áldott jó srác, én imádom. Attól mert ők elhidegültek én nem fogok hazudni neki…

Azta Eszter, 3 in 1!!!! Hajrá-hajrá-hajrá!!!

Kisbéka, én nem tudom, hogy ebből mi igaz, de három helyen kötötték a lelkünkre, hogy az első 3-4 hétben egyeltalán ne engedjük a babát cigishez. Mert amikor cigiznek, utána a nikotin a bőrön csapódik ki. Szóval, ha mondjuk apu cigis, akkor cigizés után kérjük meg, hogy öltözzön át és a bőréhez semmiképp ne engedjük a babát… Nálunk senki sem cigizik, de ez fura volt, hogy mindenhol hangsúlyozták.

EszterÉK! Hajrá!!!!

Lujzici annyira pesti vagyok... de megnézzük majd ezeket a kerületeket is, csak a 22.nek iszonyú rossz a közlekedése be a belvárosba...

Kép
mieza

Mieza!
Nekem anno azt mondta az orvosom, hogy szerelmeskedjek apával, mert a spermiumok megindíthatják a szülést...
Nekünk nem használt!
A Baross u-i klinika emeleteit napjában többször is megjártam lépcsőzve.. az se használt!

Neked lehet, hogy segít valamelyik... :wink:

Kép
avarka

Mieza: anno bébiszitterkedtem,előtte voltam tanfolyamon,és én még akkor tanultam erről...
Azaz hogy a bölcsőhalál kockázata milyen lépésekkel mérsékelhető...
Közte volt mindenféle füst (cigi leginkább),a nikotinról meg tudvalevő,hogy dohányos lakásból nem lehet többet kiirtani,ott van egy rétegben a csilláron,a függönyön,és az összes berendezésen.

Ezt egy meghökkentő cikkben olvastam... :shock:

Mivel a babának egyszercsak leállhat a légzése bölcsőhalálkor,biztos van benne valami,hogy nem tesz jót a cigifüst.

És ha belegondolsz,hogy egy nemdohányos mennyire megérzi a láncdohányoson,hogy az,akkor a babának ez milyen lehet :shock:

Az én családomban senki se dohányzik,páromé meg nem túl nagy,csak ő meg anyuja,és persze anyósom láncdohányos...

Úgyhogy ha vigyázni akar a babára,addigra le kell szoknia,mert nem engedem,hogy mellette rágyújtson! :?
Vendég

Sziasztok!

Zugból elő: örömmel jelentem: ma 2 pici szívhangunk volt:) Nőttek a picikéim, kb 1 cm-esek. Nagyon komoly volt látni őket, ééédesek, jó nagy fejük van:)
BMC-ből 2 hete bocsátott el Z ügynök, akkor 5 hetesnek írta, ma a nődokim 6 hetesnek látott :shock: Majd kialakul ez:)
Nagyon émelygek, és folyton alszom. De mindennap olvaslak titeket, és nagyon szorítok mindenkinek.
Sajtikám, neked ölelésemet és léleksimit küldök!
puszilok mindenkit
carla1227

Carla: de klassz,gratulálok!!!! :D
Vendég

Hahó!

Azt hiszem ez a Titok ismét csak működik!?

Azon agyaltam, hogy olyan régen nem volt ikres mami - hát ehhez képest "hála az égnek megtört a jég" - Carla nagyon-nagyon gratulálok! Pihenj sokat és vigyázz rájuk. Merre fogsz szülni? Karácsonyra akkor reméljük 2 apróság örül majd a fának.

Breki: olyan aranyos ez a képecske itt minden irásodnál. Eddig mi volt, már nem is tudom.

Mieza: én tudom, hogy nagyon rossz lehet már várni. De ahogy irtad,max 1 hét van hátra, szerintem annyi se! Megjön herceged. Épp most olvastam, hogy ma már CTG és az áramlásmérés van a régi amnió helyett. Hát ez nagyon jó! Utóbbit nagyon jól tudom mit jelent. Amikor megcsinálták reggel, akkor kértem gyermekemet, hogy gyorsan szülessen meg, mert többet nem bírom ki. Hm ehhez képest utána 4 órával ismét megcsinálták a beindult szüléskor, akkor már meg sem éreztem. Meg is lett hercegem 3 óra alatt,persze ezért mindent megtettek, mert sietni kellett.

Avarka. egy nagy kalappal!

Eszter: nekem meg a világ összes ragacsszállítmánya!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Előre is elnézést a sok hülye kérdésemhez. Hová kell szúrni a gonalt?
A hasba? De ott hová?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Carla!

Nagyon örülök nektek! Sok boldogságot és egészséget kívánok a két kis manócskához!

És még egyszer köszönöm a szurikat! A Te sikered ezáltal a mi sikerünk is lesz!

Kép
avarka

kecsmary

A gonalt 90 fokban a hasba :)
Ügyesen!

Kép
avarka

Pontosítok.

A hasba a köldök alá, mellé bőr alá!

Kép
avarka

carla
gratulálok nektek pihenj sokat és vigyázz a pocaklakókra és ha van időd írj is ne csak zugban légy...

avarka
neked is nagyon drukkolok.

köszi a Filip és Hanna dicséreteket látjátok milyen kicsik és leleményesek nagyon..... na megyek elrakom magam mert nem tudok
odafigyelni a varrásra.
jók legyetek és vigyázzatok magatokra....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?